Page 1

Byg din drøm sammen med Kalmar-huse

KOLONIHAVEHUSE

02.18/Ø

KALMAR-HUSE.DK


Kolonihavehuse…. med højt til loftet Typehuse - helt individuelt! FRIHEUDSHUSET, BYG SELV MED HØJT TIL LOFTET I denne folder finder du forskellige indretningsforslag til kolonihavehuse - brochuren er et supplement til vores hovedkatalog, hvorfra alle modeller kan ændres til kolonihavehuse, forudsat de kan være på grunden. Når husene fra vores hovedkatalog ændres til et kolonihavehus bliver de et par m² mindre pga. isoleringen i ydervæggene. Alle grundplaner og indretninger skal ses som vores forslag til, hvordan de angivne kvadratmeter kan udnyttes. Når du vælger dit nye Kalmar-hus kan du frit, mellem Rømø, Blåvand og Juelsminde-husene, vælge den stuefacade (vindues-sydparti) du ønsker til dit hus, derudover har du mange valgmuligheder for at ændre - se herunder.

at selv drastiske ændringer i grundplanen ikke nødvendigvis betyder drastiske ændringer i prisen. Bruges der same antal døre, vinduer og skabe m.m. er vi ”næsten” ligeglade med hvordan huset indrettes - og ændrer derfor heller ikke prisen. Kolonihavehusene er i forhold til vores fritidshuse ikke bygget efter de meget strenge isoleringskrav fra BR10 da dette oftest ikke er påkrævet ved byggeri af kolonihavehuse. Husene er dog stadig rigtig godt isoleret med 195 i gulvet, 165 mm i ydervægge og 215 mm i taget - Se også snittegningen bagerst i folderen.

SKIFT FRA GAMMELT TIL NYT Vi tilbyder at fjerne det gamle hus og fundament ved køb at nyt Kalmar -hus. Kontakt en af vores konsulenter for et rigtig godt tilbud.

Vi mødes meget gerne for en uforplitende drøftelse og udarbejdelse af husets indretning netop som du ønsker det - og vi vil gerne understrege

GARANTI Kalmar-huse har siden 1968 opført flere end 11.000 huse. Kalmar-huse yder 2 ås 100% garanti på alle vore arbejde og leverancer.

MANGE VALGMULIGHEDER Udvendigt på huset Lodret eller vandret beklædning Ydervægshøjde 170, 201* eller 224* cm Taghældning 25*, 30, 40/50* grader Hvide, træ/alu eller mahogni* døre/vinduer Tagsten valgfri farve, tagpap*, strå* Udvendig beklædning trykimprægneret fyrretræ (saltgrøn) Gran malet i heldækkende farve* Indvendigt på huset Profilbrædder eller Kalmarbrædder Hvide fibergipsvægge (helt/ delvist) Trælofter natur, hvidlud* eller hvide* Mange låger, greb og bordplader Vinduer: rytterlys*, tagvinduer* Hems eller alkove* Forskellige gulve og fliser *merpris. (201 cm og hems er dog standard v/ Juelsmindehusene)

Det er dit hus - derfor skal du også selv bestemme!


Blåvand L-53/45 ”Juels” m/alkove Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 53 m² Boligareal: 45 m²

Blåvand L-63/55 m/ alkove Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 63 m² Boligareal: 55 m²


Rømø L-65/53 Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 65 m² Boligareal: 53 m²

Blåvand L-64/55 Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 64 m² Boligareal: 55 m²


Blåvand V-64/55 Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 64 m² Boligareal: 55 m²

Juelsminde L-50 m/hems Boligareal: 50 m²


Juelsminde L-54 m/hems Boligareal: 54 m²

Juelsminde L-55 m/hems Boligareal: 55 m²


Inklusiv ved leverance

INKL. VED MEDBYG LEVERANCE

INKL. VED NØGLEFÆRDIG LEVERANCE

Byggesagsbehandling Udfærdigelse af situationsplan og myndighedstegninger. Ansøgning om byggetilladelse.

Byggesagsbehandling Udfærdigelse af situationsplan og myndighedstegninger. Ansøgning om byggetilladelse.

Byggesæt Levering af komplet byggesæt på byggeplads.

Fundamenter Færdigt fundament incl. indvendig kloak i huset og flisegulv i badeværelse - og som vist på husets grundplan.

Montørhjælp 38 timers professionel montørassistance. Inventar Levering af inventar som vist på grundplanerne. Det gælder køkkenskabe, bordplader, garderobe– og badeværelsesskabe.

Byggesæt Levering af komplet byggesæt på byggeplads. Montering Komplet opstilling af byggesæt.

MedByg håndbog Inventar Du får en udførlig MedByg Håndbog med principLevering og montering af inventar som vist på skitser til din egen færdiggørelse af huset. grundplanerne. Det gælder køkkenskabe, bordplaHåndbogen indeholder komplette tegninger og beder, garderobe– og badeværelsesskabe. skrivelser til fundamentet, snedker– og tømrerarVVS bejdet samt af el– og VVS-installationer til dit hus. Komplet vand– og afløbsinstallation samt sanitet, incl. blandingsbatterier i køkken og badeværelse. Køkkenvask. Toilet med sæde. Spejl over hånd vask i badeværelse, håndklædeholder i badeværelse, telefonbruser i brusenichen, sæbeholdere ved bruseniche. Udvendig vandhane. EL Se vores ”Byggemateriale– og udstyrsbeskrivelse”.


Hvad er standard?

Sort Betontagsten. Rygninger. Superisolering i lofter, vægge og gulv - se snittegning. Tagudluftning. Hvide trævinduer og døre med lavenergiglas. Glaskeramisk kogeplade. Nyt spændende inventar i køkkener og badeværelser. Massive gulvbrædder eller tæpper efter ønske. Grøn trykimprægneret Bruseafskærmning m/sikkerhedsglas, hvor KalmarUdvendig beklædning. huse leverer VVS-entreprisen. Terrasser. Lodret eller vandret ydervægsbeklædning efter ønske. Chrom/stål Husene leveres håndværker rengjort. Køkkenvask og blandingsbatterier. Vælg følgende med konsulenten: Håndgreb på garderobe– og badeværelses– og køkkenMønster/farve på bordplader og bartopplade. skabe, håndklædebeholdere og telefonbruser. Bruse Farver på køkken-, og badeværelseslåger samt gardeafskærmning med sikkerhedsglas. robeskabe. Emhætte. Stort udvalg af greb til alt inventar. Natur = ubehandlet træ Stort udvalg af emhætter. Lofter, indvendig vægbeklædning, indvendige dækliFarver/størrelse på fliser (v.NøgleFærdig). ster ved vinduer, gulvbrædder og pyntespær.

HVAD ER STANDARD?

FARVER

Nedenstående farver er gældende for huse solgt efter denne prisliste. Hvid Vinduer, dæklister og yderdøre. Udvendige limtræsstolper. Delelister på langsider (ved vandret beklædning). Spær, kipbjælke og vindskeder. Bordplader, skabskorpus, skabslåger og dækpaneler. Indvendige døre og håndgreb, indvendige dørkarme, gerigter og fodlister. Køleskab og indbygningsovn. Toilet og håndvask. Gulvfliser i badeværelse. Udhængslister (hvidtmalet).

Spørg konsulenten om faste priser på: Den kloakeringsform, der passer til netop din grund. Udvendig beklædning i trykimprægneret gran i transparente eller heldækkende farver. Hvidtoning af vægge og lofter– eller hvidmalede lofter. Vinduer og yderdøre i Sipo-Mahogni. Brændeovn – komplet monteret. Vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbler. Specielle taghældninger/ -belægninger. Møblering af huset. Anden højde på ydervægge. Hvidoliering af gulvbrædder.


Sådan handler vi... MEDBYG Generelt Senest når byggetilladelsen foreligger, modtager du MedByg håndbogen. Levering De anførte priser er betinget af, at der er fast og bæredygtig kørevej for lastbil m/trailer frem til byggegrunden, og byggesættet aflæsses så tæt ved fundamentet som mu-

ligt. Herfra overtager du byggesættet, hvorfor du selv skal regne med at være tilstede ved aflæsningen. Der tilrådes, at du medtager ca. 80m² presenning til afdækning/ beskyttelse af materialerne. Eventuel omlæsning er for din regning. Aflevering Huset afleveres af vores montør, der sammen med dig gennemgår pakkelister for at konstatere, at

alle materialer er korrekt leveret. Betaling Alle priser er kalkuleret på basis af netto kontant betaling. Ved kontraktens underskrift betales et depositum på kr. 15.000,-. Kan byggetilladelse ikke opnås tilbagebetales kr. 12.000,-. Resten af købesummen betales ved modtagelse af byggesættet.

Er du MedBygger, så bestil MedByggeren hvor du kan læse meget mere om denne spændende leveringsform og se vores MedByg -film på hjemmesiden. Her følger vi et MedByg-projekt, der meget godt viser og forklarer, hvor nemt det kan lade sig gøre.

NØGLEFÆRDIG Generelt Et nøglefærdigt Kalmar-hus er helt færdig til fundamentkant, og du skal til fastprisen bl.a tillægge: køb af grund grundmodningsudgifter (kloak, el– og vandtilslutninger, samt nød vendige stikledninger) Og så må vi tage følgende forbehold: at grunden er jævn. Hældning på grund max. 20 cm indenfor bygge feltet grundvand at fundamentet kan udføres på normalvis– d.v.s. med randfundament i 90 cm dybde, og at der kun skal afrømmes 20 cm muldlag

kloakken udføres i henhold til de specifikke krav Kommunen stiller i byggetilladelsen. Måtte din grund have større hældning eller står grundvandet højt - kan der blive tale om omkostninger til ekstra sokkelhøjde, planering, bortpumpning af grundvand eller lignende. Levering De anførte priser er betinget af, at der er fast og bæredygtig kørevej for lastbil m/trailer og maskiner frem til fundament, så brug af køreplader ikke er nødvendig. Evt. omlæsning er for din regning. Grunden afleveres efter udførelse af støbe– og kloakarbejdet grovplaneret. Evt. overskudsjord lægges i depot på grunden.

Aflevering I forbindelse med aflevering af huset ser vi gerne, at du er tilstede og sammen med vore montører kan gå huset efter i sømmene, samt få nøgler udleveret m.v. Betaling Alle priser er kalkuleret på basis af netto kontant betaling. Ved kontraktens underskrift betales et depositum på kr. 15.000,-. Kan byggetilladelse ikke opnås tilbagebetales kr. 12.000.-. Når fundamentet er støbt, betales en støberate på 18%. Når huset er rejst betales 37%, og ved aflevering af huset betales de sidste 45%.

Kalmar-huses forskellige hustyper er under stadig udvikling og forbedring, hvorfor vi forbeholder os ret til mindre konstruktionsændringer. Hos Kalmar-huse betragter vi salget af et fritidshus som et samarbejde mellem dig og os. Vi ordner alle formaliteter i relation til myndigheder m.m. Dit bidrag til et gnidningsløst samarbejde kan være at forsyne Kalmar-huses tekniske afdeling med de nødvendige oplysninger. Det letter arbejdsgangen og gør der muligt hurtigere at realisere familiens drøm.


Snittegning


Vi har mere end 40 års erfaring! ET KONSULENTBESØG ER GRATIS BESØG VORES UDSTILLINGER Aftal tid for et konsulentbesøg, hvor vi sammen kan drøfte dine muligheder for at investere i et nyt kolonihavehus. Konsulentbesøget er helt gratis og giver dig et sikkert overblik over de økonomiske konsekvenser ved at investere i et nyt kolonihavehus. Samtidig kan vi drøfte indretningen af netop dit drømmehus og finde frem til den leveringsform, der passer familien bedst. SE VORES LANDSDÆKKENDE UDSTILLINGSKALENDER PÅ KALMAR-HUSE.DK ELLER BESØG VORES FASTE UDSTILLINGER I BRAMMING, MIDDELFART OG BLOVSTRØD!

www.kalmar-huse.dk salg@kalmar-huse.dk Jylland, hovedkontor: Hellesvej 37 • 6740 Bramming Tlf. 76 56 10 11

Sjælland: Kongevejen 59 • 3450 Allerød Tlf. 48 17 01 95

Hovedkontorets åbningstider: Man-torsdag kl. 09.00-16.00 Fredag kl. 09.00-14.00

Profile for Kalmargården A/S

Kolonihavehuse i træ  

Luksus kolonihavehuse i træ

Kolonihavehuse i træ  

Luksus kolonihavehuse i træ

Advertisement