__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

FRITIDSHUSE FRITIDSHUSE ... med højt til loftet ... med højt til loftet


Indhold

3 Vælg et Kalmar-hus fordi

16

Indvendig beklædning rustikt eller moderne

Gør det nemt 4 og sammen gør vi drømme til virkelighed

De indvendige døre

Fra idé til færdigt hus

17 Inderst inde

Fritidshuse.... 5 med højt til loftet

Typehuse - helt individuelt!

Tre favorable leveringsformer

6 Vi tegner gerne uden for stregerne

Kan der ændres i grundplanderne?

7

Ansigtet udadtil Hvilket ansigt skal dit kalmar-hus ha’? Kolonihavehus 8 eller er lille fritidshus?

9

Gilleleje Kalmar-huse i nyt design

10

Vores samarbejdspartnere

12

Regler er til for at blive brudt

13

Hvilket tag... skal man i det hele taget vælge? Energi & isolering

15

Se lyset vinduer og lys i Kalmar-huset

2

det selv... 18 Gør lege med - eller fiks og færdigt?

20 Lidt historie...

Vor målsætning siger noget om, hvad vi vil!

22 Udenom huset...

Udlejning

23

Meget mere... ekstra udstyr for enhver smag

24 Juelsminde

32 Blåvand

50 Rømø

52 Mit skræddersyede hus

66 Aktivitetshuse


Vælg et Kalmar-hus fordi

1 ERFARING

I 1968 blev det første Kalmar-hus bygget og siden, er der bygget mere end 11.000 Kalmar-huse. Naturligvis, er det i dag ikke de samme byggerådgivere og håndværkere som dengang, men erfaringen er samvittighedsfuldt blevet givet videre. Flere af os har været i firmaet i 15-20 år eller mere.

DESIGNFRIHED 4 Kalmar-huse er typehuse, men modulkonceptet er så fleksibelt at vi alligevel kan tilbyde stor designfrihed – hvert eneste Kalmarhus er individuelt tilpasset hver enkelt kundes ønsker og drømme. Der findes et væld af modeller og hver enkelt kan tilpasses, så det bliver lige netop dit drømmehus.

2 ERFARNE HÅNDVÆRKERE 3 ØKONOMISK

Vi anvender kun kvalitetsbevidste og erfarne håndværkere. Vi arbejder altid med de samme håndværkere, der har grundig indsigt i Kalmar-huses system og krav til håndværksmæssig kvalitet.

Helt fra starten er Kalmar-huse blevet bygget som et typehus ud fra et modulkoncept, der strømliner produktionen, så der er mindst muligt spild og husene er hurtige at bygge. Det har den heldige sidegevinst at husene også er økonomiske og derfor kan vi tilbyde vores kunder skønne Kalmar-huse til meget fornuftige priser.

5 ATTRAKTIVE LEVERINGSLØSNINGER

Lukket Råhus, MedByg eller NøgleFærdigt - uanset om du har tid til at hjælpe med byggeriet eller ej - uanset om du har ti tommelfingre eller selv er håndværker, så har vi en leveringsløsning, der passer dig.

3


Gør det nemt

og sammen gør vi drømmen til virkelighed

Fra idé til færdigt hus 1 Lad os mødes

Kontakt os og din salgs- og byggerådgiver vender dine krav og ønsker med dig. Sammen sporer i jer ind på hvilken hustype og størrelse, der passer bedst sammen med dine forventninger til et fritidshus. Herefter kan salgs- og byggerådgiveren foreslå at I besøger et hus sammen, så du ikke skal nøjes med at forestille dig det.

2 Velovervejet tilbud

Hen over den næste tid, vil du, gennem flere samtaler og møder med din salgs- og byggerådgiver, finde frem til dit drømmehus. Du får naturligvis grundig rådgivning i de mange valg omkring farver, inventar, fliser, gulve, placering af tv-stik, opvarmning og energi m.v. Når du har besluttet dig for hvordan dit hus skal se ud, får du et gennemarbejdet og favorabelt tilbud.

– et skridt 3 Underskrift nærmere drømmehuset

Når du har fået dit tilbud, gennemgår I det grundigt sammen og her vil være rig mulighed for og masser af tid til, at lave om på tegninger og detaljer. Først når du er helt tilfreds, laver vi en kontrakt. Når du mødes med din salgs- og byggerådgiver for at underskrive kontrakten, gennemgår han alle detaljer i kontrakten og byggeriet med dig.

tekniske 4 Tegnestuens tegninger

byggeledelse 5 Ansvarlig fra første spadestik

levering 6 Hurtig – Nøglerne overdrages

Når du har godkendt kontrakten og skitsen af huset, overgives de til tegnestuen, der udarbejder de endelige myndighedstegninger, der sendes til kommunen for byggetilladelse. Du får naturligvis el-plan, facader, situationsplan og grundplan til endelig godkendelse, hvor du har god tid til at se det hele igennem.

Når vi har indhentet alle nødvendige tilladelser hos myndighederne tager vi første spadestik. – Har du valgt os til at stå for entreprisen, bliver arbejdet udført af vores dygtige og erfarne håndværkere under løbende overvågning af vores byggeledelse. Vi er meget samvittighedsfulde og mener at kvalitet betyder, at udføre det bedst mulige håndværk, selv når ingen kigger os over skulderen.

Velkommen til dit nye Kalmarhus, der vil være ramme om gode stunder i mange år frem. Ventetiden behøver ikke være lang - 80 m² hus leveres kun 8-10 uger efter første spadestik. Når huset er færdigt gennemgår din byggeleder alle detaljer sammen med dig (NøgleFærdige huse)*. Det er din sikkerhed for, at alt er leveret helt i overensstemmelse med de indgåede aftaler.

* Ved LukketRåhus og MedByg gennemgås de leverede materialer til færdiggørelse af huset.

4


Fritidshuse.... med højt til loftet

Typehuse - helt individuelt! FÅ EN SNAK MED OS Vi mødes meget gerne for en uforpligtende drøftelse og udarbejdelse af husets indretning, netop som du ønsker det. Hvis det netop er èn model der tiltaler dig mere, har vi mulighed til at imødekomme dine ønsker og krav til størrelse, indretning, byggeform mm. Vi kan bl. a tilbyde ændringer af ydervægshøjden og taghældningen. Ligesom vi stort set har alternative materialer på næsten alle leverancer både udvendigt og indvendigt til huset.

Når du vælger dit Kalmar-hus, kan du frit, på modellerne, Rømø, Blåvand og Juelsminde, vælge den stuefacade (sydparti) du ønsker til dit hus, derudover kan du blandt meget andet også vælge: INDVENDIGT I HUSET • Profilbrædder eller Kalmarbrædder • Hvide fibergipsvægge (helt/delvist)* • Trælofter natur, hvidtonede* el. hvidmalede* • Forskellige låger, greb og bordplader • Hems eller alkove • Forskellige gulve og fliser

UDVENDIGT PÅ HUSET • Trykimprægneret træ, gran, malet med heldækkende maling*, eller ivarplank* • Lodret el. vandret beklædning • Ydervægshøjde 179, 201* el. 224* cm. • Taghældning 20*, 25*, 30, 40/45* grader • Hvide døre/vinduer, mahogni*, træ/ alu* eller 3-lags glas* • Tagsten i valgfri farve, tagpap*, forberedt for græstørv* eller strå* • Gran, malet med heldækkende maling, eller ivarplank* • Vinduer: rytterlys*, ovenlys* • Zinktagrender På de næste sider vil vi fortælle dig mere om nogle af de mange muligheder, og bagerst finder du vores forslag til hvordan dit nye Kalmar-hus kan se ud og indrettes (indretningsplanen). * Merpris (201 cm. ydervægge og hems er dog standard v. Juelsmindemodellerne.)

På www.kalmar-huse.dk kan du altid se en opdateret kalender over, hvor i landet vi har åbent hus. Vi holder næsten altid åbent i vores faste udstillingshuse - også om søndagen.

Det er dit hus - derfor skal du også selv bestemme!

5


Vi tegner gerne uden for rammerne...

Kan der ændres i grundplanerne? EKSTRA SPÆRFAG = 634,6 X 99 CM = 6,28 M2 STØRRE HUS Med udgangspunkt i Blåvand V-99/90A illustrerer vi herunder, hvordan du med et “ekstra spærfag” kan variere huset – så det måske passer bedre til dit behov og din smag.

2 VV

Køl

Værelse

Køkken

Bad/Wc

Ovn

STORT SET DET MESTE KAN LADE SIG GØRE Efter manges opfattelse kan der ikke ændres på grundplanerne i typehuse. Sådan er det ikke hos os. Vi har erkendt, at vores kunder i dag er individualister og har deres egen forestilling om rumstørrelser og indretning. Af den årsag ønsker vi en dialog med vores kunder om ændringer til modellerne. Drøft dette med én af vores salgs- og byggerådgivere. De ved, hvad der kan lade sig gøre – og det kan stort set det meste. Vi har et fleksibelt modulsystemt med udbygning i form af spærfag til stue og gavle. Et spærfag er 99 cm ekstra bygget på huset, og det er de billigste kvadratmeter.

Værelse

Værelse

Bryggers

Stue

Alkove

1

Redskabsrum

Træterrasse

VV

Bad/Wc

Værelse

Værelse

Køkken

Værelse

Ovn

Bad/Wc

Køl

Køkken

Ovn

Køl

VV

Værelse

Bryggers

Værelse

Stue

Bryggers

3

Alkove

Værelse Redskabsrum

Stue

Træterrasse

Alkove

Redskabsrum

1 Ved at udvide gavlen ved bryggers/ Træterrasse

værelse får du f.eks. et større værelse og badeværelse, hvor der bliver plads til et spa.

2 Her er køkkengavlen udvidet, så værelset og køkkenet bliver større. Huset får visuelt en helt anden dimension.

3 Her ser du hvorledes stuen kan udvides.

6


Ansigtet udadtil

Hvilket ansigt skal dit Kalmar-hus ha’? På grundplanerne er husene vist som Rømø-, Blåvand- og Juelsmindemodeller. Finder du f.eks. en grundplan i Blåvandserien, men bedre kan lide stuens vinduesparti fra Rømø-serien, så klarer vi let det. Og det samme gælder naturligvis også den anden vej – ligeledes med Juelsmindeserien.

Juelsminde

Alternativ facade, der kan laves på alle 3 hustyper.

Blåvand

Rømø

Rømø

7


Kolonihavehus eller et lille fritidshus?

Lille og intimt Ønsker du et lille og intimt fritidshus, og finder du den ikke i dette katalog, kan du i vores separate Kolonihavehus brochure, finde inspiration til ”små” fritidshuse. Faktisk er alle vores kolonihavehuse ”små fritidshuse”, den eneste forskel er, at der skal lidt mere isolering i ydervæggene for, at det kan godkendes som fritidshus. I vores Kolonihavebrochure finder du forslag til indretning helt ned til 45 m², hvor du fortsat har et badeværelse, separat soveværelse, stue og køkken, samt en alkove, som giver hele 4 sovepladser. Ganske enkelt, ingen spildplads. Med vores loft til kip, giver vores ”små” huse, en rummelig og god atmosfære.

8

Vores kolonihavehuse, følger vores kendte fritidshusdesign, godt lysindfald med store vinduespartier, og overdækkede terrasser. Som vores fritidshuse, har du også hèr mulighed for, at sætte dit eget præg, selv drastiske ændringer i grundplanen betyder nødvendigvis ikke drastiske ændringer i prisen. Bestil vores Kolonihave brochure incl. priser, på vores hjemmeside.

Det er dit hus - derfor skal du også selv bestemme!


Gilleleje

Kalmar-huse i nyt design

Moderne og hyggeligt

15146

4 Værelse 8.7 m²

3 Bad/WC 8.4 m²

2 Værelse 8.5 m²

7296

7296

Loftlem 67x118 cm

5 Bad/WC 3.8 m²

3831

6 Værelse 9.3 m²

3431

I vores separate brochure, sammen med vores fritidshuse, finder du Gilleleje modellen, en nyudviklet serie, hvor vi imødekommer moderne ønsker til et fritidshus, men husene emmer stadig af hygge – bl.a fordi huset som standard har sprossevinduer.

1980 1980

Derudover karakteriserer den sig især ved, at have en standard ydervægshøjde på 242 cm, med muligheden for at vælge mellem gitterspær med fladt loft, eller loft til kip. Et hus der med sin ydervægshøjde åbner op for mange muligheder for at indrette og designe huset som du ønsker! Facaden giver mulighed for flere døre og vinduer, hvis der ønskes mere lysindfald.

3465

3865

1 Køkken alrum 40.8 m²

Køl

1862

11186

1862

15146

12176

1862

10196

3465

Køl

1 Køkken / Stue 38.5 m²

3831

Loftlem 670x1180mm

7296

1980

2 Værelse 7.3 m²

Kost

VV

4 Værelse 8.5 m²

3 Bad / Wc 5.5 m²

5 Værelse 8.5 m²

12176

9


Vi samarbejder med... Din garanti for samvittighedsfuldt håndværk

Designa Erhverv A/S - Grindsted - Trehøjevej 15, 7200 Grindsted - Tlf. 75 32 45 00

- en del af Scandinavian Print Group

Nibe Tømrer & Køkken Design Lærkekrogen 13, 9240 Nibe Kristian Ranum . tlf: 25 59 77 27

• Kloakerer • Graver Vi• Støber ogTømrer klarer flisearbejde • Udlejer jernplader • Salg af knust materialer

Derudover udfører vi grave og nedrivningsarbejde: • Minigraver • Minilæsser • Rendegraver • Samt store opgaver med 22 tons bæltemaskine.

Ring og få et tilbud

Aut. kloakmester Jesper B. Jensen

Sildestrup Øvej 12 • 4872 Idestrup • Tlf. 54 17 41 60 Mobil 21 91 09 21 • jbjaps@gmail.com

10


Murerfirma HANSEN & KRUSE Sdr. Lourupvej 14C · 6690 Gørding Tlf. 75 17 86 22 · Bil. 40 45 83 22 hansen-kruse@mail.dk www.hansen-kruse.dk

Aut. Kloakmester

Betontagsten der HOLDER VI STÅR BAG DEM, DER KAN DERES HÅNDVÆRK. Se alle varianter & farver på ibf.dk

STARK Ribe

Stampemøllevej 6 • 6760 Ribe • Tlf. 7688 1200

11


Regler er til... for at blive brudt Kalmar-huse er som standard bygget med en taghældning på 30° og en ydervægshøjde på 179 cm. Ændrer vi ydervægshøjden til hhv. 201 cm eller 224 cm, har du mulighed for en ekstra stor hems. Hvis din lokalplan kræver en anden taghældning, er det noget, vi kan tilbyde.

30˚

Sidehøjde: 179 cm Standardhøjde for Rømø- og Blåvandmodeller

30˚

Sidehøjde: 201 cm Standardhøjde for Juelsmindemodeller

25˚

Sidehøjde: 224 cm Alle modeller kan leveres med ydervægshøjde på 224 cm. Bemærk at det medfører ændret taghælding og sidehængte vinduer.

Lodret eller vandret udvendig beklædning – du bestemmer selv hvordan dit nye Kalmar-hus skal se ud. Den udvendige beklædning på Kalmar-husene er som standard 28 mm. trykimprægneret fyrretræ.

12

Alternativt tilbydes huset med vedligeholdelsesfrie materialer eller 28 mm. trykimprægneret gran, der grundmales på alle 4 sider og topmales 2 gange på 3 sider fra fabrik med heldækkende farve.


Hvilket tag…

skal man i det hele taget vælge? Dit nye Kalmar-hus leveres som standard med betontagsten i valgfri farve. Alternativt kan vi tilbyde huset med f.eks. tegl, tagpap eller forberedt for græstørv eller strå – eller kræver f.eks. du eller din lokalplan et helt tredje tag, finder vi også en løsning på dette.

Tegl

Betontagsten

Tagpap

Stråtag

Græstørv

Energi & isolering Vores fritidshuse er rigtigt godt isolerede… ja, husene er faktisk betydeligt bedre isolerede end kravene i bygningsreglementet. Det betyder dog ikke at du ikke kan spare lidt ekstra på energien. Vi undersøger hele tiden markedet for nyheder og forbedringer af anlæg og materialer. At bygge mere isolering ind i vores fritidshuse vil dårligt kunne ses på varmeregningen, men skal der gøres lidt ekstra kan vi f.eks. tilbyde: • 3-lags glas med varmekant til alle vinduer og yderdøre. • Luft-til-luft varmepumpe, der også kan køle. • Luft-til-vand varmepumpe til brugsvand og gulvvarme i hele huset* * Denne installeres i stedet for el-varme med el-radiatorer og alm. vandvarmer. Du sparer over 50 % på energien i forhold til opvarmning med el-radiatorer. Anlægget kan også udføres med jordvarme. Systemet er primært attraktivt/rentabel ved helårsbeboelse pga. investeringsudgifterne.

13


14


Se lyset

vinduer og lys i Kalmar-huset Alle vores huse er som standard leveret med hvidmalede vinduer af kernetræ med energiglas. Alternativt til de hvidmalede vinduer, kan vi tilbyde træ/alu, mahogni-, eller plastvinduer. Ønsker du mere naturligt lysindfald, kan et rytterlys eller Velux vinduer være en rigtig god løsning.

Træ/alu vinduer

Plast­ vinduer

Ekstra vinduer i stuen, fx gulv til loft

Mahogni vinduer

Rytterlys der monteres over kip enkelt el. dobbelt

Kvist med ekstra udhæng

Indgangsparti til Juelsmindemodel

Kvist ved indgangsparti

15


Indvendig beklædning rustikt eller moderne De indvendige vægge beklædes som udgangspunkt som profilbrædder, men der er også mulighed for de rustikke Kalmar-brædder i f.eks stuen. Men det er dine vægge, så vi leverer naturligvis det du ønsker. Her kan du også vælge at få væggene beklædt med hvidmalede rustikbrædder eller fibergipsplader, som herefter påsættes filt eller væv og males. Fibergipsvæggene har den fordel frem for alm. gipsplader, at du uden ravplugs kan montere skruer og ophæng direkte i væggene.

Fibergipsvægge, profilbrædder, eller Kalmar-brædder?

De indvendige døre Standarddørene i vores huse er en glat hvid dør med stålgreb. Vi anvender også ofte en sort dør, der virkelig tilføjer en moderne kant til huset. Vi har mange alternativer og vores salgs- og byggerådgivere kan hjælpe dig med at vælge de rigtige indvendige døre til dit hus.

16


Inderst inde SKABE OG INVENTAR Skabe og inventar er naturligvis med til dit nye Kalmar-hus, du skal blot vælge hvordan dine køkken-, badeværelses- og garderobeskabe skal se ud, dvs. hvilke låger, bordplader, greb m.m.

GULVE/FLISER Det samme er gældende for gulve i huset. Som udgangspunkt er der fyrretræsgulve i værelser og stue, laminat clickfliser i køkken og gang samt, fliser i badeværelse, gæstetoilet og bryggers – Men du er naturligvis, også her, med til at vælge, det du ønsker i huset.

Vi har et bredt udvalg af farver og designs, du frit kan vælge mellem i samme prisgruppe – ligesom vi gerne arrangerer et møde med vores landsdækkende leverandør for evt. specialønsker.

17


Gør det selv...

lege med - eller fiks og færdigt? Tre favorable leveringsformer: NøgleFærdig – ALT ER MED OG HUSET ER FÆRDIGT TIL TIDEN – KALMAR-HUSE BYGGES NATURLIGVIS AF KVALITETSBEVIDSTE HÅNDVÆRKERE... Når vi leverer et NøgleFærdigt hus, mener vi det meget bogstaveligt. Alt er med uden nogen form for undtagelse. Hvis du ikke allerede har en grund, hjælper vi også gerne med det. Dernæst udfærdiger vi et tilbud, der naturligvis gennemgås sammen med dig. Når de økonomiske rammer er fastlagt, i overensstemmelse med den hustype du vælger, kører resten af sig selv. Du bestemmer husets placering, og så sørger vi for resten. Vi søger byggetilladelsen og sørger i det hele taget for hele papirgangen. Derefter lægger vi en tidsplan og byggeriet går i gang. Inden længe er vi klar til at aflevere huset. Du får nøglen udleveret og kan flytte ind til aftalt tid. Så nemt er det!

LukketRåhus – EN FAVORABEL LØSNING, HVOR HUSET LUKKES, INDEN DU SELV OVERTAGER DET VIDERE BYGGERI Ved et Lukket Råhus sørger vi for, at huset bliver afsat af en landinspektør og støber herefter fundamentet med indvendig kloak. Du sørger for fliseentreprisen og pudslag. Vi monterer døre og vinduer og færdiggør huset udvendigt, samt lægger terasser, isolerer loftet og monterer loftsbeklædningen. Herefter overtager du tømrerog snedkerarbejdet samt færdiggør huset indvendigt. Alle indvendige materialer og inventar til tømrer- snedker arbejdet er inkluderet. Ved denne leveringsform kan du også købe EL- og VVS-entrepriserne til faste priser hos os.

18


“Vi var slet ikke klar over, at det var så nemt. Og så har vi også haft glæden ved at bygge vores eget” Kalmar-huse MedByggere

MedByg – VÆLG DANMARKS MEST SOLGTE MEDBYG-LØSNING. Kalmar-huset er Danmarks mest solgte MedByg-løsning og for de, der har lidt håndelag, er det en smal sag at være MedBygger. DU BYGGER IKKE ALENE Når Kalmar-huse har skaffet de nødvendige tilladelser til byggeriet, starter du med at støbe fundamentet efter Kalmar-huses udførlige tegninger og beskrivelser. Som MedBygger får du stillet en Kalmar-montør til din rådighed de første 37 eller 74 timer afhængig af husstørrelse. Og det er ikke småting, der kan nås på den tid. Vores Kalmar-montører kender byggesystemet fra A-Z, og inden du får set dig om, har du allerede tag over hovedet. Men du skal selvfølgelig gi’ et nap med, måske sammen med et par venner. Senere skal du selv overtage det videre arbejde på egen hånd. Hele byggesystemet leveres i en logisk rækkefølge. Vi garanterer at der hverken mangler skruer eller søm. Installationerne til el, kloak og VVS udføres af autoriserede mestre, som du selv entrerer med ud fra Kalmarhuses udførlige tegninger og beskrivelser, eller du køber disse entrepriser hos os til faste priser. REKVIRER MEDBYGGEREN I MedByggeren kan du læse mere om MedByg, og hvordan nogle af vore bygherrer har oplevet denne leveringsform. Du kan bestille den på vores hjemmeside. MEDBYG-HÅNDBOG Vi har en illustreret håndbog, som er opbygget efter det hus, du har valgt. Alle tegninger og beskrivelser på huset er i MedByg-håndbogen, der guider dig trygt hele vejen gennem byggeriet, og samtidig får du en byggeleder, der kan rådgive og vejlede dig i alle byggeriets faser. MedByg-håndbogen udleveres normalt samtidig med, at vi har modtaget byggetilladelsen. HVORDAN VIL DU HAVE DIT KALMAR-HUS? Du bestemmer i sidste ende selv, hvordan dit nye Kalmar-hus skal leveres. Idet vi bygger alle husene med egne tømrere og entreprenører, kan du frit ”pille” i entrepriserne og derved få huset leveret ud fra egne ønsker og evner om at stå for enkelte entrepriser – d.v.s. fundament, el- eller vvs-entreprise og tømrerarbejdet – Du siger bare til, så ordner vi resten. kalmar-hus e.dk Tlf. 76 56 10 11

MedBygHåndbog

Gammelt sommerhus/ Nedtagning? Har du en dejlig fritidshusgrund med et saneringsklart sommerhus, er vi naturligvis behjælpelige med at få det gamle fjernet via et godt netværk af partnere over hele landet.

USE KAMeLdBMygA-filmR-H - take 1

Se fi lmklip om Kalmar MedByg på kalmar-huse.dk

19


Lidt historie... Vor målsætning siger noget om, hvad vi vil! “Være med, når der skabes fritidsmiljø, gøre det spændende, og hjælpe dig med rammen om de mest betydningsfulde timer af dit liv, fritiden” Denne målsætning fra 1968, er stadig gældende. Det var året, da Blåvand-serien blev skabt. Blåvand-serien blev den største fritids­hus-succes Danmark nogensinde har set, og den lever til fulde op til betegnelsen: “Danmarks mest solgte fritids­hus”. Med udgangspunkt i vores målsætning – så er der jo sket en udvikling siden 1968. Det er ikke kun ejerfamilierne, der bruger husene, men mange danskere/udlændinge lejer fritidshuse i sommerlandet. Fritidshusene er i mellemtiden blevet større, bedre isolerede, og mere udstyr er kommet til. OTIUM I SOMMERHUSET Mange huse sælges i dag til danskere, der planlægger “Den tredje alder”, hvor de ønsker at bo i fritidshuset hele året, hvilket lovgivningen har åbnet for. Investering i et fritidshus i dag er et alternativt til en pensionsopsparing – dog med den forskel, at man i opspar­ ings­perioden har glæde af investeringen. Der bliver færre og færre af “Mormors kolonihavehuse” – som var starten på fritidshusene, og da disse huse ofte ligger på de bedste grunde, har det betydet, at mange af de huse i dag rives ned og erstattes af nye funktionelle og velisolerede fritids­huse. Den udvikling er vi med til at skabe – og har erkendt, at vi i dag og fremover kommer til at bygge for individualister, der selv ønsker at sætte sit præg på investeringen i fritidshuset. TAG EN TUR UD I FÆDRELANDET – og se på Kalmar-huse. Siden 1968, har vi snart opført 12.000 Kalmar-huse. Lad os straks slå fast. Når du køber et Kalmar-hus, køber du også en håndfuld dygtige og professionelle byggefolk, der har mange års erfaring med at tegne, producere og bygge fritidshuse. Selvom Kalmar-huses oprindelige tankegang ligger tæt op ad den nuværende, har husene alligevel gennemgået en spændende udviklingsproces. DET FØRSTE KALMAR-HUS Det var den dygtige arkitekt Christian Nielsen, der tegnede

20

det første Kalmar-hus. Dengang var det noget af en sensation. Chris­tian udviklede huset ud fra en grundfilosofi om, at et fritidshus skal være bygget i træ. Fordi træ kan ånde, og fordi træ giver atmosfære. MEN HUSET SKULLE OGSÅ VÆRE LET AT BYGGE Derfor er grundelementerne præ­fabrikerede, så de passer indbyrdes sammen med millimeters nøjagtighed. Grundfundamentet til mærkevaren inden for fritidshuse havde set dagens lys, men den fortsatte udvikling af Kalmarhuse, har stadig den op­rinde­lige sjæl. Men forbrugerens stigende krav til indretning, farver og nye detaljer, har vi naturligvis taget højde for. Kalmar-huse har specialiseret sig indenfor fremstillingen af fritidshuse. I årene, der er gået, er det blevet til mere end 11.000 huse i Danmark. Det er klart, at det har givet os en masse erfaring. Derfor køber du ikke alene et fritidshus hos os. Du køber også tryghed. Vore produkter er gennemafprøvede til mindste detalje. Vi garanter, at du ikke får ubehagelige overraskelser. Et Kalmarhus skal være fritidens trygge samlingspunkt.

...et tidligt Kalmar-hus


21


Udenom huset… Til vores fritidshuse tilbyder vi naturligvis også plads til din bil og dine haveting m.m. Tag en snak med vores salgs- og byggerådgivere, der kan fortælle dig mere om vores udvalg.

Alkove og redskabsrum kan bygges på næsten alle modeller

Alkove i stuen

Rækværk eller lævæg ved terrassen

Åben carport og dobbelt carport

Redskabshus og anneks/gæstehuse fra 10 m2

Udlejning Hvorfor udlejning? For at tjene penge – naturligvis. Nogle vælger udlejning til helt eller delvis at finansiere driften af sommerhuset. Andre bruger indtægten til øget opsparing som en glimrende og sikker pensionsopsparing. Blandt vores spa- og saunahuse, og ikke mindst aktivitetshusene, er der mange modeller, der kan give dig rigtigt gode lejeindtægter – alt efter behov.

STORT FRADRAG VED UDLEJNING Ved udlejning er skattereglerne meget gunstige – De første tjente penge er f.eks. skattefri, ligesom der gives et stort fradrag på de efterfølgende penge du tjener ved udlejning.

AKTIVITETSHUSET Merindtægten for aktivitetsrummer ligger iflg. et af Danmarks største udlejningsbureauer på mellem 30 – 60.000,- om året – Altså en rigtig god investering.

Hør vores salgs- og byggerådgivere for konkrete tal og beskatningsregler, der altid udarbejdes i tæt samarbejde med udlejningsbureauerne.

22


Meget mere...

- ekstra udstyr for enhver smag Vi har en bred vifte af ekstra udstyr. Spørg salgs- og byggerådgiveren efter priser på eksempelvis: brændeovn, spa/sauna, varmepumpe, møbler, aktivitetspakke, hems, udendørsbruser, træ- og fliseterrasser, anneks, carporte, fiskehytte m/ renseplads og meget mere…

Køjeseng

Ude bruser Billiardbord

Sauna

Varmepumpe

Hems Spa Brændeovn

Fiskehytte

23


Juelsminde Vi har tegnet drømmehuse i årevis og kan let hive en tegning op af skuffen og bygge det for dig. Men hvis det skal blive dit hus – din drøm, så lad os tegne det sammen.

24


HUS | JUELSMINDE - grundplaner 25


26


Juelsminde L-63 Bebygget: 63 m2 Boligareal: 63 m2 Sovepladser: 4 + hems

10196 5246

1684

3266

3 Værelse 5.4 m²

Stige

2 Entré / Gang 9.5 m²

4 Bad / Wc 4.6 m²

6346

1 Stue / Køkken 26.4 m²

Hems

VV

Træterasse

Hems

Ovn

5 Værelse 4.4 m²

Køl

27


Juelsminde L-64 m/én indgang Bebygget: 64 m2 Boligareal: 64 m2 Sovepladser: 4 + hems

10196 1684

3266

4 Værelse Hems 7.2 m² Stige

2 Entré / Gang 6.7 m²

1 Køkken / Stue 26.4 m²

6346

Træterrasse

VV

5246

3 Bad / Wc 4.3 m²

Ovn

Køl

28

Hems

5 Værelse 7.2 m²


Juelsminde L-72 Bebygget: 72 m2 Boligareal: 72 m2 Sovepladser: 4 + hems

11186 1684

3266

450

6236

3 Bad/WC 4.6 m²

Stige

Ovn

4 Værelse 5.5 m²

Hems

450

Køl

29

7246

Hems

6346

1 Entre/gang 9.5 m²

5 Stue/Køkken 32.0 m²

VV

Træterasse

6346

2 Værelse 6.6 m²


Juelsminde L-88 Bebygget: 88 m2 Boligareal: 88 m2 Sovepladser: 6 + hems

14156 6236

1684

6236

1 Entre/gang 13.5 m²

2 Stue/køkken 32.0 m²

5 Værelse 7.8 m²

Hems

Stige

VV

Ovn

Køl

Træterasse

30

Hems

6346

Træterasse

4 Værelse 5.6 m²

3 Bad/WC 5.4 m²

6 Værelse 7.8 m²

Hems


31


Blåvand Blåvand er det originale Kalmar-hus – altså grundstenen i succesen bag Kalmar-huse. Blåvand er essensen af ideerne og tankerne bag vores populære fritidshuse – nemlig fritidshuse med højt til loftet og masser af stemning.

32


HUS | BLÃ…VAND - grundplaner 33


Blåvand L-67/58 Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 67 m2 Boligareal: 58 m2 Sovepladser: 4

9206

Køl

1 Entre/gang 5.9 m²

Ovn

Træterrasse

5 Stue 18.7 m²

6 Køkken 5.3 m²

3 Bad/WC 4.6 m² VV

34

6346

2 Værelse 5.6 m²

4 Værelse 7.4 m²


Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 79 m² Boligareal 71 m² Sovepladser: 4+2 + hems

7540

1700

1700

ALTERNATIV INDRETNING BLÅVAND L-79/71:

5 Redskabsrum 1.2 m²

3646

6 Alkove 2.9 m²

8 Værelse 5.7 m²

7 Værelse 7.4 m² 8046

Hems

Ovn

3 Køkken 5.3 m²

Køl

6346

1 Entré / Gang 5.9 m²

Stige

Hems

VV

990

6346

4 Stue 24.4 m²

Træterrrasse

Med et ekstra spærfag, ekstra sidehøjde 201 cm, Juelsmindefacade, alkove og hems.

2 Bad / Wc 4.6 m²

10196 11186

3 Værelse 5.7 m²

5 Alkove 2.9 m²

6 Redskabsrum 1.2 m²

3626

1700

7540

ALTERNATIV INDRETNING RØMØ L-79/68: Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 79 m². Boligareal: 68 m². Sovepladser 4+2 6346

Med Rømø facade, alkove og redskabsrum.

Ovn

Køl

1 Stue/Køkken 33.2 m²

Træterrasse

6346

8046

4 Værelse 7.4 m²

2 Bad/WC 4.7 m² VV

9206

35


Blåvand L-87/74 Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 87 m2 Boligareal: 74 m2 Sovepladser: 4 + 2

12176 11186

2 Værelse 7.3 m²

6 Køkken 5.3 m²

7 Bad/Wc 4.6 m²

5 Alkove 2.9 m²

3646

36

6346

1700

8 Redskabsrum 1.2 m²

2016

VV

7540

990

3615

Køl

1 Entre/Gang 5.8 m²

Ovn

4 Stue 25.0 m²

Træterrasse

Træterrasse

6030

3 Værelse 7.5 m²

2731

990


37


Blåvand V-74/65A Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 74 m2 Boligareal: 65 m2 Sovepladser: 4

9261

VV

1 Køkken 9.6 m²

4 Værelse 8.0 m²

8271

7281

6346

Køl

Ovn

3 Bad / Wc 5.5 m²

5 Værelse 8.0 m²

990

935

2 Stue 23.1 m²

Træterrasse

6346

38

2915


9261

VV

3 Bad / Wc 5.5 m²

4 Værelse 8.0 m²

6346

Køl

Ovn

1 Køkken 9.6 m²

8271

7281

ALTERNATIV INDRETNING BLÅVAND V-74/65B:

5 Værelse 8.0 m²

Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 74 m2 Boligareal: 65 m2 Sovepladser: 4

935

2 Stue 23.1 m²

2915

990

Samme hus med anden køkkenindretning med ekstra skabe vendt imod stuen.

Træterrasse

6346

9261

4 Bad/Wc 5.4 m²

3 Værelse 7.9 m²

ALTERNATIV INDRETNING BLÅVAND V-74/65C:

7281

6346

5 Værelse 6.2 m²

8271

Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 74 m2 Boligareal: 65 m2 Sovepladser: 4

Ovn

Køl

1 Køkken 6.4 m² 2 Stue 27.9 m²

Variation af grundplan. 990

2915

990

935

VV

Træterrasse 6346

39


Blåvand V-80/71 Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 80 m2 Boligareal: 71 m2 Sovepladser: 4 + 2

9261

VV

4 Stue/ køkken 30.1 m²

8271

1700

1 Gang 3.3 m²

6346

4625

Ovn

Køl

5 Værelse 9.1 m²

2 Bad/WC 5.3 m²

6 Alkove 2.9 m² 935

3646

3 Værelse 5.8 m²

990

7 Redskabsrum 1.2 m²

Træterrasse 6346

40


Blåvand V-86/77 Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 86 m2 Boligareal: 77 m2 Sovepladser: 6 10251

5 Køkken 6.2 m²

ALTERNATIV INDRETNING BLÅVAND V-86/77:

2 Værelse 6.5 m²

Ovn

7 Værelse 9.7 m²

Køl

VV

Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 86 m2 Boligareal: 77 m2 Sovepladser: 6

9261

8271

6346

1 Gang 3.6 m²

6 Stue 29.6 m²

3 Værelse 4.1 m²

4 Bad/ WC 4.3 m²

Samme hus spejlvendt.

3905 1925

10251

990

Ovn

9 Køkken 6.2 m²

Køl

VV

12 Værelse 6.5 m²

15 Værelse 9.7 m²

14 Bad/ WC 4.3 m²

13 Værelse 4.1 m²

9261

8271

6346

11 Gang 3.6 m²

10 Stue 29.6 m²

Træterrasse 1925

3905

990

6346

Træterrasse 6346

41


Blåvand V-93/80A Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 93 m2 Boligareal: 80 m2 Sovepladser: 6 11241

Sauna OVN

3 Sauna 2.1 m²

3550

ALTERNATIV INDRETNING BLÅVAND V-93/80B: Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 93 m2 Boligareal: 80 m2 Sovepladser: 6

Ovn

2 Værelse 6.1 m²

2796

9261

Køl

8271

6346

5 Værelse 8.4 m²

Træterrasse

10 Værelse 8.4 m²

4 Bad / WC 4.8 m²

VV

Sauna ændret til spa. 4895 1925

4 Bad / WC 7.6 m²

5 Værelse 8.4 m²

2 Værelse 6.1 m²

Træterrasse VV

990

1 Stue / køkken 36.0 m²

Træterrasse 6346

42

4895 1925

6346

2796

Ovn

9261

Køl

8271

6346

990

10 Værelse 8.4 m²

3550

11241

Træterrasse

1 Stue / køkken 36.5 m²


Blåvand V-99/90A Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 99 m2 Boligareal: 90 m2 Sovepladser: 6 + 2 11241

5 Værelse 6.6 m²

2 Værelse 5.8 m²

4 Bad/Wc 4.5 m²

Ovn

9261

Køl

6346

5615

6 Værelse 9.5 m²

1700

VV

7 Stue 27.2 m² 8 Alkove 2.9 m²

4895 1925

3646

3 Køkken 10.9 m²

1 Bryggers 5.1 m²

990

9 Redskabsrum 1.2 m²

ALTERNATIV INDRETNING BLÅVAND V-99/90B: Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 99 m2 Boligareal: 90 m2 Sovepladser: 6+2

Træterrasse 1700

6346

11241

Med variation af indretningen.

Ovn

5 Køkken 6.2 m²

2 Værelse 6.1 m²

4 Bad/Wc 4.5 m²

9261

6346

5615

6 Værelse 9.5 m²

Køl

VV

1700

8 Alkove 2.9 m²

1925

4895

9 Redskabsrum 1.2 m²

990

3646

7 Stue 30.0 m²

1 Bryggers 5.1 m²

3 Værelse 7.0 m²

Træterrasse

1700

6346

43


Blåvand T-98/89 Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 98 m2 Boligareal: 89 m2 Sovepladser: 6

Sauna OVN

12176

1 Bryggers 4.9 m²

5 Bad/WC 8.3 m²

4 Værelse 7.7 m²

6346

7 Værelse 8.0 m²

3 Stue 27.6 m²

2915

990

1925

2915

9261

Ovn

6 Køkken 7.4 m²

Køl

6346

VV

8 Værelse 8.0 m²

9 Sauna 2.0 m²

Træterrasse

6346

44


Blåvand T-104/95 Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 104 m2 Boligareal: 95 m2 Sovepladser: 6

Sauna OVN

13166

8 Værelse 8.0 m²

9 Sauna 2.0 m²

5 Bad/WC 8.3 m²

6 G. WC 2.9 m²

1 Bryggers 4.1 m²

4 Værelse 7.7 m²

6346

7 Værelse 8.0 m²

9248

Ovn

2 Køkken 7.4 m²

Køl

6346

VV

3 Stue 30.1 m²

3905

990

1912

2915

Træterasse

6346

45


Blåvand T-114/105 Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 114 m2 Boligareal: 105 m2 Sovepladser: 8

14156 3266

VV

5 Køkken 8.0 m²

7 Bad/WC 5.4 m²

8 Værelse 9.3 m²

6346

6796

1 Bryggers 6.6 m²

Ovn

2 Værelse 8.6 m²

Køl

450

10890

4 Bad/WC 3.6 m²

9711

6 Stue 28.9 m²

3266

2915

1629

1925

450

3 Værelse 8.7 m²

9 Værelse 8.0 m²

990

4895

6346

Træterrasse

46


Blåvand T-122/113 Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 122 m2 Boligareal: 113 m2 Sovepladser: 8 15146 7195

450

7951

5 Køkken 7.5 m²

Ovn

VV

Køl

Sauna OVN

2 Værelse 8.6 m²

7 Bad / WC 7.9 m²

8 Sauna 3.0 m²

10 Værelse 9.0 m²

9711

6796

6346

1 Bryggers 6.4 m²

11 Værelse 9.9 m²

4 Gæste-WC 4.0 m²

3 Værelse 8.7 m²

3905 3170

1725

1925

450

6 Stue 29.8 m²

990

4895

Træterrasse 6346

47


Blåvand T-128/119 Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 128 m2 Boligareal: 119 m2 Sovepladser: 8

15146 4806

7170

450

3170

10 Værelse 9.0 m²

Sauna OVN

9 Sauna 3.0 m²

6796

8 Bad / WC 7.9 m²

VV

1 Bryggers 4.3 m²

11 Værelse 9.9 m²

4 Værelse 6.3 m²

6 Stue 35.3 m²

3905

990

4895

10701

6346

2 Gang 4.5 m²

2915

7 Køkken 7.4 m²

Køl

5 Gæste- WC 4.7 m²

Ovn

3 Værelse 8.0 m²

6346

Træterrasse

48


Blåvand T-129/120 Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 129 m2 Boligareal: 120 m2 Sovepladser: 8

17126

Bad/WC Sauna

4 Bad/WC 7.5 m²

3 m²

5 2 m² Sauna OVN

Ovn

Bryggers VV

7

8 Værelse 8.1 m²

1 6 m²

9 Værelse 7.2 m²

6346

6346

Køl

Værelse

5 m²

Stue/køkken

600

Værelse 2 8 m²

600

Alkove

3

6 52 m²

5885

990

1925

4895

Træterrasse

6346

49


Rømø Fritidshus med personlighed – din personlighed. Udvendigt og indvendigt er der massevis af muligheder for at du kan sætte dit præg på design, grundplan og indretning af dit kommende Kalmar-hus.

50


HUS | RØMØ - grundplaner 51


Design dit fritidshus

Mit skræddersyede hus Anna Grue, forfatter, gift med kunstmaleren Jesper Christiansen. Huset ligger ud til Isefjorden og er bygget i 2017. Min mand og jeg havde haft sommerhus på denne skønne plet i en snes år, da vi besluttede at flytte permanent til Odsherred. Vi købte nabogrunden, slog haverne sammen og gik i gang med lede efter det helt rigtige hus. Vi var enige om, at det skulle ligne et sommerhus udefra og et helårshus Fotocredit Chris Tønnesen indefra. på denne måde ville det falde naturligt ind i kvarteret, som består af klassiske, ældre træhuse, men føles som en rigtig bolig. Efter et stykke tid faldt vi for Kalmargårdens Rømø-serie: Udefra så klassisk og dansk, som det kan blive – og indvendig med mulighed for at ændre lige præcis så meget, som vi havde behov for.

52

Vi valgte den største model, og i samarbejde med sælgeren gik vi derefter i gang med alle ændringerne: Vi lagde flere rum sammen, forlængede stuen, sløjfede sauna og spabad og bordtennisrum, opgraderede køkken og bad, valgte en alternativ beklædning til lofter og vægge, tilføjede døre og skure og terrasser og vinduespartier, så det stod ud af ørerne. Det blev til mange møder, og det var sjovt! Huset blev i denne proces helt og aldeles vores eget. Et typehus, ja, men alligevel ganske unikt. Og stadig til en pris, der var til at forstå. Selve byggearbejdet gik imponerende hurtigt. Vi fulgte det på nærmeste hold, da vi på det tidspunkt stadig boede i det gamle sommerhus på nabogrunden. Et sjak muntre og flittige håndværkere flyttede ind i en mandskabsvogn, arbejdede intensivt i otte-ti uger, og så var det overstået. I dag bor vi selv i det nye, lækre hus, mens det gamle benyttes som atelier af min mand og som sommerhus for vores voksne børn. Følelsen af at have fået en skræddersyet bolig, hvor alt er gennemtænkt og tilrettet på forhånd, er meget dejlig. Vi ville ikke tøve et øjeblik med at vælge den samme løsning en anden gang.


Rømø L-86/75A Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 86 m2 Boligareal: 75 m2 Sovepladser: 4 + 2

11206

Ovn

Køl

4 Værelse 8.2 m²

8046

1 Stue / Køkken 32.8 m²

6346

Sauna OVN

6346

2 Bad / Wc 5.8 m²

5 Sauna 2.1 m²

Træterrasse

3 Værelse 7.7 m²

900

8530

1700

6 Alkove 2.8 m²

7 Redskabsrum 1.2 m²

1700

VV

3646 12176

11189

922

ALTERNATIV INDRETNING RØMØ L-86/75B:

3 Værelse 7.6 m²

8465

6 Alkove 2.9 m²

6346

Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 86 m2 Boligareal: 75 m2 Sovepladser: 4 + 2 Sauna ændres til spa.

1700

1700

Køl

Ovn

VV

4 Værelse 8.1 m²

Træterrasse

1 Stue / Køkken 32.8 m²

7 Redskabsrum 1.2 m²

8046

6346

2 Bad / Wc 8.1 m²

3646 12111

53


Rømø V-85/74 Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 85 m2 Boligareal: 74 m2 Sovepladser: 6

9261

2 Værelse 4.6 m²

3 Entré / Bryggers 4.0 m²

4 Bad / Wc 4.9 m²

5 Værelse 7.5 m²

Køl

Ovn

9281

8271

6346

VV

6 Værelse 7.8 m²

1 Køkken / Stue 32.8 m²

900

2935

2915

Træterrasse

6346

54


Rømø V-104/93 Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 104 m2 Boligareal: 93 m2 Sovepladser: 6 + 2

11241

1 Bryggers 4.0 m²

5 Værelse 7.8 m²

4 Bad/WC 4.6 m²

10291

6645

6346

Køl

Ovn

VV

3 Værelse 8.7 m²

7 Værelse 7.7 m²

2 Køkken/Stue 40.3 m²

1925

1700

3646

8 Alkove 2.9 m²

9 Redskabsrum 1.2 m² Træterrasse

1700

6346

4895

55


Rømø T-97/86A Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 97 m2 Boligareal: 86 m2 Sovepladser: 6

11186

4 Værelse 7.5 m²

5 Bad/WC 6.6 m²

2 Bryggers 3.3 m²

6346

Ovn

6 Værelse 9.1 m²

Køl

1 Køkken 8.2 m² 9281

7 Værelse 7.9 m²

VV

1925

3 Stue 29.9 m²

900

2935

2915

Træterrasse

6346

56


11186

6 Værelse 7.9 m²

8 Sauna 2.1 m²

4 Værelse 7.4 m²

2 Bryggers 3.3 m²

Sauna OVN

6346

Ovn

5 Bad/WC 5.6 m²

ALTERNATIV INDRETNING RØMØ T-97/86B:

Køl

1 Køkken 8.2 m² 9281

7 Værelse 7.9 m²

Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 97 m2 Boligareal: 86 m2 Sovepladser: 6

VV

3 Stue 29.9 m²

1925

2935

2915

900

Med sauna

Træterrasse

6346

11186

6 Værelse 7.9 m²

4 Værelse 7.4 m²

5 Bad/WC 8.0 m²

2 Bryggers 3.3 m²

6346

Ovn

VV

Køl

1 Køkken 8.2 m²

ALTERNATIV INDRETNING RØMØ T-97/86C:

9281

7 Værelse 7.9 m²

3 Stue 29.9 m²

2935

2915

1925

Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 97 m2 Boligareal: 86 m2 Sovepladser: 6

900

Med spa

Træterrasse

6346

57


Rømø T-105/90 Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 105m2 Boligareal: 90 m2 Sovepladser: 6

12176

4 Værelse 7.5 m²

5 Bad/WC 6.6 m²

2 Bryggers 3.3 m²

2314

6 Værelse 9.1 m²

990

Træterrasse

11186

4033

9281

1 Køkken 10.8 m²

Ovn

6346

Køl

7 Værelse 7.9 m² 3 Stue 30.7 m²

2915

900

2935

1925

2915

VV

Træterrasse

6346

450

12176

TT

Køl Ovn

6346

8 Værelse 8.0 m²

4 Stue 29.9 m²

VV

Bebygget inkl. overdækket terrasse: 105 m2 Boligareal: 94 m2 Sovepladser: 6

2915

1980

2935

1925

2915

920

6346

Træterrasse

58

ALTERNATIV INDRETNING: RØMØ T-105/94

1 Entre/bryggers 4.6 m²

6346

6 Bad/WC 6.5 m²

VM

2 Gæst.Wc 2.0 m²

.

7 Værelse 9.2 m²

5 Værelse 7.6 m²

Variant med ekstra badeværelse og halvt spærfag


Rømø T-104/93 Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 104 m2 Boligareal: 93 m2 Sovepladser: 7

11186

4 Værelse 7.4 m²

Sauna OVN

VV

6346

8 Sauna 2.0 m²

2 Bryggers 3.3 m²

Køl

5 Bad/WC 7.3 m²

Ovn

6346

6 Værelse 7.9 m²

9 Køkken 8.1 m²

2915

1925

900

3925

3 Stue 34.1 m²

2935

10271

7 Værelse 7.9 m²

Træterrasse

6346 11186

4 Værelse 7.4 m²

Køl

VV

5 Bad/WC 7.3 m²

Sauna OVN

9 Køkken 8.2 m²

6 Værelse 7.9 m²

8 Sauna 2.0 m²

Træterrasse

Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 104 m2 Boligareal: 93 m2 Sovepladser: 6

3925

2915

3 Stue 34.2 m²

900

2935

10271

7 Værelse 7.9 m²

1925

ALTERNATIV INDRETNING RØMØ T-104/93:

6346

6346

Ovn

2 Bryggers 3.3 m²

Variant uden køjeseng. Hus vidst spejlvendt. Alle huse kan spejlvendes

6346

59


Rømø T-110/99A Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 110 m2 Boligareal: 99 m2 Sovepladser: 7 12176

Værelse 7.9 m²

Gæste Wc 1.8 m²

Værelse 7.4 m²

Bad / Wc 7.3 m²

6346

Køl

Entré / Bryggers 4.7 m²

VV

Sauna OVN

Ovn

Sauna 2.0 m²

Køkken 8.1 m²

10271

Værelse 7.9 m²

Stue 36.1 m²

2915

900

3925

2915

2915

Træterrasse

6346

60


12176

4 Gæste Wc 1.8 m²

800

3 Entré / Bryggers 4.6 m²

6 Bad / Wc 6.6 m²

7 Værelse 9.1 m²

Køl

Ovn

6346

VV

5 Værelse 7.5 m²

2 Køkken 8.1 m²

2915

10271

8 Værelse 7.9 m²

2915

3925

2915

ALTERNATIV INDRETNING:

1 Stue 37.6 m²

900

Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 110 m2 Bolig areal: 99 m2 Sovepladser: 7 Begge varianter vises med en anden køkkenindretning.

Træterrasse

RØMØ T-110/99B vises uden spa og sauna.

6346

RØMØ T-110/99C vises med gæstetoilet og brus 12176

5 Værelse 7.5 m²

6 Bad / Wc 7.3 m²

Sauna OVN

Ovn

10271

VV

2 Køkken 8.1 m²

8 Værelse 7.9 m²

1 Stue 35.9 m²

2915

900

3925

2915

3 Entré / Bryggers 3.8 m² Køl

9 Sauna 2.0 m²

4 Bad / Wc 2.7 m²

2915

6346

7 Værelse 7.9 m²

Træterrasse

6346

61


Rømø T-123/112 Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 123 m2 Boligareal: 112 m2 Sovepladser: 8

14156

10 Gæste Wc 2.9 m² Køl

1 Entre 7.8 m²

Ovn

7 Værelse 7.9 m²

4955

62

3 Værelse 10.0 m²

6 Værelse 7.9 m²

6346 15166

4 Bad/Wc 7.5 m²

9261

Sa O un VN a

5 Sauna 1.9 m²

900

2 Værelse 7.7 m²

6346

8 Stue 34.3 m²

VV

2915

Træterrasse

9 Køkken 5.2 m²

3865


Rømø T-128/117 Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 128 m2 Boligareal: 117 m2 Sovepladser: 8

13166

VV

1 Entré 7.2 m² Sauna OVN

Køl

9 Værelse 8.0 m²

12231

5 Køkken 8.3 m²

7 Sauna 2.0 m²

Ovn

4 Værelse 7.9 m²

8 Værelse 8.0 m²

6 Bad/WC 7.4 m²

6346

2 Gæste-WC 4.0 m²

3 Værelse 7.9 m²

10 Stue 32.6 m²

2619

2915

3266

11 Redskabsrum 4.5 m²

3905

3905

Træterrasse

6346

1700

8046

63


Rømø T-142/127 Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 142 m2 Boligareal: 127 m2 Sovepladser: 9

15126 14156

VV

Ovn

8 Køkken 9.1 m²

10 Værelse 7.9 m²

9 Stue 40.1 m²

5885

3905

2619

2915

12 Redskabsrum 4.5 m²

3266

1700

Træterrasse

1700

64

6346

7 Værelse 8.7 m²

3356

6346

Sauna OVN

6346

6 Entré 2.3 m²

Køl

11 Sauna 2.0 m²

5 Bryggers 4.2 m²

2990

4 Gæste Bad/Wc 4.5 m²

3 Værelse 7.5 m²

2 Bad/Wc 7.4 m²

Træterrasse

1 Værelse 7.9 m²

970


65


Aktivitetshuse Plads til den legesyge familie. I et Kalmar-hus er der altid overraskende god plads. Men har du brug for ekstra god plads til udfoldelse og store armbevĂŚgelser, finder du det i vores aktivitetshuse, der kan rumme selv den mest legesyge familie.

66


HUS | AKTIVITETSHUSE - grundplaner 67


68


Aktivitetshus T-147/136 Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 147 m2 Boligareal: 136 m2 Sovepladser: 8

18016

2 Værelse 8.3 m²

VV

7 Værelse 7.1 m²

17 Bad/WC 7.3 m²

3 Værelse 7.8 m²

4 Gæste WC 3.5 m²

KØL

Sauna OVN

6346

5 Sauna 2.0 m²

11 Aktivitetsrum 22.2 m²

OVN

600

6346

1 Entre 7.8 m²

8 Værelse 7.1 m²

10 Stue 35.0 m²

2865

3925

2915

8805

9 Køkken 9.0 m²

6346

69


Aktivitetshus T-148/137 Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 148 m2 Boligareal: 137 m2 Sovepladser: 8

6346

4895

6 Aktivitetsrum 22.0 m²

Køl

9 Sauna 1.8 m² a un Sa VN O

4915 900

10 Bad/WC 7.4 m²

12 Værelse 7.9 m²

6346 14231

vv

1 Entre/Bryggers 4.7 m²

Ovn

8 Stue 35.8 m²

11 Værelse 7.9 m²

70

4 Gang 6.4 m²

2 Værelse 5.2 m²

2915

6346

Træterasse

7 Køkken 5.2 m²

2970

14156

3 Værelse 7.7 m²

5 Gæste WC 3.6 m²

11241

6875


Aktivitetshus T-148/140 Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 148 m2 Boligareal: 140 m2 Sovepladser: 8 + 2

17126

12 Værelse 7.9 m²

6 Værelse 7.9 m²

7 Gæste - Wc 3.8 m²

9 Bad / Wc 7.4 m²

6346

11 Aktivitetsrum 22.9 m²

10 Sauna 2.0 m²

6346

8 Entré 7.1 m² Sauna OVN

Køl

Ovn

VV

5 Værelse 7.9 m²

2 Køkken 5.5 m²

11241

13 Værelse 7.9 m²

4895

3905

1700

1229

3905 6875

3 Alkove 2.9 m² 3666

1 Stue 33.1 m²

990

4 Redskabsrum 1.2 m² Træterasse

6346

1700 8046

71


Aktivitetshus T-154/143 med 40º taghældning Bebygget, inkl. overdækket terrasse: 148 m2 Boligareal: 136 m2 Sovepladser: 8 + hemse

19108 7226

450

8616

450

3266

Hems

Ovn

Køl

2 Køkken 7.5 m²

VV

3 Bad / Wc 7.9 m²

4 Sauna 3.0 m²

Hems

6346

Stige

8 Entré / Bryggers 6.0 m²

Stige

6346

5 Værelse 8.8 m²

Sauna OVN

10 Værelse 8.5 m²

9731

9 Aktivitetsrum 24.5 m² Hems

11 Værelse 8.5 m²

7 Gæste-WC 3.3 m²

Hems

450

1 Stue 34.4 m²

922

2485

1925

3905

Træterasse

3266

5591

6346 19108

72

6 Værelse 8.4 m²


73


www.kalmar-huse.dk www.kalmar-huse.dk salg@kalmar-huse.dk salg@kalmar-huse.dk

www.gte.dk · 2862285

... med højt til loftet ... med højt til loftet

www.gte.dk · 2527352

Hovedkontorets åbningstider: Sjælland: Jylland, hovedkontor: Hovedkontorets Sjælland: Jylland, hovedkontor: Hverdage kl.åbningstider: 9.00-16.00, Engholm Parkvej 1B • 3450 Blovstrød Hellesvej 37 • 6740 Bramming Hverdage kl. 9.00-16.00, Kongevejen 59 • 3450 Allerød Hellesvej 37 • 6740 Bramming Tlf. fredag dog kl. 9.00-14.00 48 17 01 95 Tlf. 76 56 10 11 fredag dog kl. 9.00-14.00 Tlf. 48 17 01 95 Tlf. 76 56 10 11

Profile for Kalmar-huse a/s

Hovedkatalog  

Hovedkatalog  

Advertisement