Page 1

Vi utvikler rene følelser.

NO

2011


Vi skaper rå følelser. Å kjøre snøscooter er en opplevelse ulik alle andre. Spenningen. Friheten. Følelsen som bare en krapp sving eller en vidde med urørt snø kan frambringe. I over 50 år har vårt mål vært å maksimere disse følelsene gjennom avansert design og banebrytende ingeniørkunst. Enten du ønsker å utfolde deg i puddersnø med venner eller utforske hva som finnes utenfor de oppkjørte løypene, så søker vi alltid etter nye måter å gi deg uforglemmelige opplevelser på. I umiskjennelig Ski-Doo®-stil!

Det finnes en Ski-Doo snøscooter for enhver fører og enhver kjørestil. MX Z

Radikale og tøffe løypescootere som er utrolig lette å styre og som kombinerer konkurranse­ inspirert fjæring med moderne design.

4-5 Rotax® Motorer

2

Allsidig snøscooter både for løyper og løssnø. Disse smidige scooterne med revolusjonerende høy ytelse har lengre belte og høyere styre for å takle ulendt terreng og dyp puddersnø.

10-11 MX Z™

7 Dempere og boggi 6 REV-X™ Chassi

Renegade

8-9 Modell utvalg

Expedition og Grand Touring

Snøscootere for to personer med avansert ergo­ nomi og en rekke egenskaper for å øke komforten. Scooterne er utviklet for å transportere deg og en passasjer på lengre turer enn noen gang tidligere.

14-15 Summit™ 12-13 Renegade™

16-17 Grand Touring


I terrenget

I løyper

Summit

Skandic og Tundra

Summit

Fra snøscooterløyper til puddersnø. Disse scooterne har alt du trenger for å gjøre alt du ønsker.

MX Z

Grand Touring

Tundra @

Besøk vår hjemmeside ski-doo.se for og finne den rette modellen til deg.

22-23 Expedition®

18-19 Skandic™ 20-21 Tundra™

Expedition

34-35 Tekniske spesifikasjoner

24-33 Kjøre klær og utstyr

Ytelse

Renegade

Snøscootere beregnet på bratte bakker som utnytter det beste vekt-/effektforholdet innen bransjen for å sikre uslåelig ytelse i dyp snø.

Skandic

Fritid

Arbeid

3


Vi skaper mer spenning per liter. De nye modellene i vårt utvalg av Rotax-motorer for 2011 er ikke bare spennende, men revolusjonerende. Blant nyhetene finnes også den imponerende 2-taktsmotoren som alle har ventet på: E-TEC® 800R. Med 114 kW og et drivstofforbruk ned mot utrolige 12,3 l/100 km, kombinerer den kraft og drivstofføkonomi på en måte som tidligere ble ansett som umulig. Og det stopper ikke der. For alle venner av 4-taktsmotorer lanserer vi nye 600 ACE™. Med et drivstofforbruk ned mot fantastiske 8 l/100 km, er dette den mest drivstofføkonomiske snøscootermotoren som noen gang er laget. Punktum. Sammen med drivstoffgjerrige E-TEC 600 H.O. og 4-TEC® 1200 har du en motorfamilie som raskt gjør en enkel tur til en grensesprengende opplevelse.

E-TEC NYE ROTAX E-TEC 800R En revolusjonernede 2-taktsmotor med direkte innsprøytning som kombinerer kraft og drivstofføkonomi som savner motstykke i bransjen. Faktum er at drivstofforbruket er nesten i samme klasse som den mest drivstofføkonomiske motoren i 600-serien, E-TEC 600 H.O. • Eksepsjonell kraft: 114 kW • Enestående drivstofføkonomi: 12,3 l/100 km

Rotax E-TEC 600 H.O. Denne nyskapende 2-taktsmotoren med direkte innsprøytning gir uslåelig olje- og drivstofføkonomi, enkel start, Nesten ingen røyk eller lukt – spesielt i forbindelse med start og på tomgang.

• En rekkevidde på opp mot 325 km på en tank • Nesten ingen røyk og lukt, spesielt i forbindelse med start og på tomgang • Enkel start, lett på gassen og automatisk forberedelse for sommerlagring • Jevn tomgang • Inspirert av Evinrudes testede direkte innsprøytningsteknologi

12,3

114 KW

REKKEVIDDE:

NESTEN INGEN RØYK OG LUKT

L/100 KM

325 KM

4

Andre motoralternativer: Rotax 550F

ROTAX MOTORER


4-taktsmotorer NYE ROTAX 600 ACE Denne tosylindrede 4-takts rekkemotoren på 42 kW er den mest drivstofføkonomiske snøscootermotor som noen gang er laget. I tillegg er den medlem i vår nye ACE (Advanced Combustion Efficiency) motorfamilie. • Enestående drivstofføkonomi: 8 l/100 km

Rotax 4-TEC 1200 I kombinasjon med REV-XR™-plattformen driver den de letteste 4-taktsscooterne innenfor kategorien. Eksepsjonell drivstofføkonomi (12,8 l/100 km), bredt effektområde, høyt dreiemoment ved lave turtall og en lett gjenkjennelig motorlyd.

• En rekkevidde på opp mot 500 km på en tank • Optimert forbrenningssystem + Redusert mekanisk friksjon = Bedre forhold mellom effekt og ytelse • Svært lave utslipp • Svært lite vedlikehold

8

42 KW

REKKEVIDDE:

10 140 HC CO

L/100 KM

500 KM

UTSLIPP:

gr/KW-h

5


Vi skaper et telepatisk bånd mellom menneske og maskin. Spør en hvilken som helst kjører hva som skiller Ski-Doo fra andre produkter, og alle kommer til å si det samme: REV-X. Hver plattform kombinerer avansert ergonomi med en svært lett, og allikevel sterk ramme, og resultatet er et nivå av reaksjonsevne som grenser til det surrealistiske. Enten du baner deg vei gjennom dyp puddersnø, du gjør en krapp sving eller kjører sidehilling, så finnes det en lettvekts REV-X plattform som er konstruert for din spesielle kjørestil.

REV-X • Bransjens letteste plattform* siden den ble introdusert på markedet i 2008 • Avansert ergonomi med en revolusjonær kjørevennlig design, for enestående kontroll og komfort • Gir utrolig følsom manøvrering • 3 plattformvarianter (XP, XR, XU) dekker alle kjørestiler

REV-XP™ [Performance] • Lett, smidig manøvrering og kvikk håndtering • Minimalistisk design med aggressiv styling

REV-XR™ [Refinement] • Raffinert, luksuriøst utseende med høyglansdetaljer og muskuløs styling • Eksepsjonell vindbeskyttelse

REV-XU™ [Utility] • For enestående ytelse ved kjøring i løssnø og ved lave hastigheter • Eksepsjonelt god bæreevne i dyp puddersnø og ved lave hastigheter • Røff styling med en sporty stil

6

*Based on MY 2010 competitive data and on BRP internal testing.

REV-X PLATTFORMEN


Støtdemperer for alle formål Med vårt store utvalg av støtdemperteknologi, får hver eneste snøscooter sine helt unike fjæringsegenskaper. Fra maskiner i det rimelige segmentet med twin-tube bevegelsesstyring til konkurransemodeller med KYB‡ Pro 40 støtdempere, hver mo­ dell er konstruert for en bestemt kjørestil.

2011 utvalg av støtdempere Bevegelseskontroll (Twin tube gasstøtdempere av stål) HPG™ (KYB gasstøtdempere med stålramme) HPG Plus (KYB gasstøtdempere med aluminiumramme) HPG Plus R (KYB gasstøtdempere med aluminiumramme og justerbar returdemping) KYB Pro 36 (KYB gasstøtdempere med aluminiumramme 36 mm og høy/lav kompresjonsjustering) KYB Pro 40 (KYB gasstøtdempere med aluminiumramme 40 mm og høy/lav kompresjonsjustering) KYB Pro 40 R (KYB gasstøtdempere med aluminumsramme 40 mm høy/lav kompresjonsjustering og justerbar returdemping) ACS (Luftfjæringssystemet justerer støtdempingen under kjøring for bedre kjørekomfort under varierende terrengforhold. (Kun Grand Touring 1200 SE)

Våre SC™ -5 Boggi gir mer komfort,kontroll og allsidighet enn noe system på markedet. Testet på verdens racerbaner og fjell, og i noe av det tøffeste terrenget en snøscooter noensinne vil kjøre i.

Sofistikert design og bredeste trefflate Den utrolige yteevnen til vår SC-5 er et resultat av dens design som en virkelig progressiv, rising-rate maskin. Rising-rate betyr at jo større humpen er, desto mer støtdemping eller fjæring må til for å absorbere kraften. Alle de tre komponentene som utgjør de vik­ tigste komfort- og funksjonselementene til vår SC-5 er rising-rate med deres egen bevegelsesradius: Sentral­ støtdemperen, den bakre støtdemperen og den bakre fjæringen. Det å skille den bakre fjæringen fra den bakre støtdemperen er selve nøkkelen til dens design, fordi støtdempere er viktigst i store humper, mens fjærene gjør kjøringen mykere der det er ujevnheter i bakken. Det at de holdes uavhengige av hverandre, gjør det mulig for oss å hamle opp med både humper og ujevnheter. Dette er en av grunnene til at SC-5 er så respektert overalt – den brede trefflaten. Dette be­ tyr at når den har blitt bygget sammen på riktig måte, så vil den oppvise en enestående yteevne og komfort på tvers av mange forskjellige kjøreforhold, før den behøver noen justering. Så det samme systemet som jevner ut løypa for en turscooter kan også gjøre lan­ dingen i en snowcross-bane mykere. Nytt SC-5MR (Kun Freeride) En radikal versjon av SC-5M skreddersydd forfrikjø­ ring. Den bakre armen er montert 115 mm lengere bak med en lengre bak demper som reduserer over­ føring ved hard akselerasjon, holder chassiet nede, og gir bedre skitrykk i dumper og hindrer at demper bunner.

STØTDEMPERE & FJÆRING

7


2011 Modellutvalg. 2 nye revulusjonerende motorer. En snøscooter for alle førere.

Renegade X® Bygget for førere som liker tøffe løyper og som ønsker konkurranseinspirert teknologi og lengre belte for å takle dyp løssnø og ujevnt terreng.

• Farge: Sort/Hvit • Motor: 4-TEC 1200

8

MX Z X-RS™

MX Z TNT™

Denne modellen er innspirert av konkurrannsescootere og er bygget for lidenskapelige førere som søker etter egenskaper, teknologi og design som bare snocrosscooteren MX Z X-RS™ kan by på.

Denne utrolig smidige løypescooteren tar svingene med knivskarp presisjon. Konstruert for erfarne førere som liker humpete terreng og krever maksimal kontroll.

• Farge: Hvit/Sort • Motor: E-TEC 800R eller E-TEC 600 H.O.

• Farge: Hvit/Sort • Motor: 550F

Renegade Backcountry™ X®

Renegade Sport

Renegade Adrenaline

Denne scooteren er enkel å håndtere og bringer deg hvor som helst. Utstyrt med 44 mm knaster og justerbar skibredde, er scooteren bygget for førere som trives best utenfor scooterløypene.

Denne snøscooteren er perfekt for førere som ønsker seg alt. Det er en rask og smidig løypescooter med flott støtdemping. Den er utmerket i dyp snø takket være det 40,6 brede beltet. Og prisen er også overkommelig.

Denne høytytende crossover-scooteren har konkurransetestet teknologi og et lengre belte enn vanlig. Takket være disse egenskapene takler scooteren ulendt terreng og kronglete løyper i tillegg til pudder­ snø, og du kan kjøre lengre enn du noen gang har gjort tidligere.

• Farge: Sort/Hvit (E-TEC 600 H.O.) og Sort/Sort (E-TEC 800R) • Motor: E-TEC 600 H.O. eller E-TEC 800R

• Farge: Rød/Sort • Motors: 550F eller 600 ACE

• Farge: Rød/Sort • Motor: E-TEC 600 H.O.


Summit X™

Summit Everest ™

Summit Freeride™

Denne lettvekteren av en dypsnøscooter er utstyrt med den nye S-36 manøvreringspakken for førere som liker å leke seg i dyp puddersnø og bratte bakker.

Den ultralette dypsnøscooteren utnytter det beste vekt-/effektforholdet innen bransjen for uslåelige egenskaper og manøvreringsevne i dyp snø.

En revolusjonerende ny snøscooter for ekstreme snøforhold. Scooteren har en serie med suverene støtdempere og ekstra forsterket understell.

• Farge: Sort/Hvit • Motor: E-TEC 800R

• Farge: Sort/Sort • Motor: E-TEC 600 H.O.

• Farge: Hvit/Hvit • Motor: E-TEC 800R

Grand Touring SE Toppen av komfort i scooterløyper. Denne touringscooteren er fullpakket med ekstra bagasjeplass og luksusutstyr for både fører og passasjerer. • Farge: Blå/Blå • Motor: 4-TEC 1200

Grand Touring Sport

Expedition LE

Expedition SE

Denne snøscooteren er fullpakket med komfort og er perfekt for førere som ønsker å dra på lengre turer til en rimelig pris. Stil, komfort og plass for to hører til egenskapene.

En behagelig touring- og arbeidsscooter bygget for både scooterløyper og kjøring i dyp snø. Scooteren er utrolig drivstofføkonomisk og den har en rekke egenskaper som øker komforten.

En fullt utstyrt touring-/ arbeidsscooter for to personer som ønsker å utforske villmarken eller bruker scooteren i arbeid.

• Farge: Sort/Sort • Motor: 550F eller 600 ACE

• Farge: Sort/Sort • Ny motor: E-TEC 600 H.O.

• Farge: Rød/Sort • Motor: 4-TEC 1200

Skandic WT

Tundra LT

Nå bygget på REV-XU-un­ derstellet, leverer denne drivstoff­ gjerrige arbeidshesten usedvanlig god ytelse utenfor løypene, drivstofføkonomi, gode arbeidsegenskaper og trekkapasitet.

Denne scooteren er bygget rundt den lette, men sterke REV-XU-rammen. Den har i tillegg teleskopisk framfjæring og 390 cm belte som tar seg enkelt fram selv i dyp puddersnø. Ideell for både arbeid og fritid.

• Farge: Gul/Sort • Motor: 600 ACE

• Farge: Gul/Gul • Motors: 550F eller 600 ACE

9


MX Z TNT

Kjenner du den tilfredsstillende følelsen det er å se kameratene dine kjempe for å holde følge med deg? Det fikser vi.

10

MX Z


MX Z X-RS og MX Z X.

En tur på den ultralette MX Z er en tur noe helt utenom det vanlige. Med en akselerasjon som krever at du virkelig holder deg fast. En fjæring som demper selv de verste humpene, dumpene og tuene i ei løype. Og en styrbarhet som gjør at selv den minste bevegelse utløser en øyeblikkelig respons, genial, både når det gjelder håndtering og hjerterytme. Så den må være utstyrt med både en utrolig kraft og en uforlignelig drivstofføkonomi. For når det er så utrolig gøy å kjøre, er det siste du ønsker å stoppe. Multifunksjonell analog/digital måler

Nytt styre i racerstil

En mer ergonomisk konfigurasjon for betjeningsknappene i stedet for omfangsrike styrehåndtak. Gassblokk i aluminium, bryter for regulering av varme til hånd/gassklipe på konsollet.

Markert analog fartsmåler og turteller kompletteres av en multifunksjonell LCD skjerm med tre soner som er fullstappet med data. Omfatter 3 minutters høy avlesningsfrekvens.

Brembo bremser med racerstil

Brembo bremseklave med stålflettet bremseslange og bremsekloss i racerstil.

Nye Rotax E-TEC 800R motor

Kombinasjon av 114 kW, 12,3 l/100km og svært lavt oljeforbruk. Og takket være utprøvd E-TEC teknologi, blir det nesten ingen eksos eller lukt, spesielt i forbindelse med start og på tomgang. Luftinntaket er økt med 63% og flyttet til begge sidedekslene og øker luft tilførselen til motoren.

Nye vinddeflektorer

Bedre vindbeskyttelse, sterkere integrert montasjekonsoll.

REV-XP X smalt sete

Smalt og høyt sete gjør det enklere å skifte stilling - fra side til side og til oppreist.

REV-XP RS chassis

Dette chassiset er en svært viktig del av racerscooteren MX Z. Chassiset er lett, men likevel sterkt, og takket være et bredere og sterkere stigbrett samt en styre stamme som kan reguleres forover, kan det tilpasses en kjørestil hvor du står mer oppreist og lener deg forover.

SC-5 bakfjæring

Testet i verdens tøffeste konkurranseløyper. Er derfor lettere å kontrollere og mer allsidig enn noe annet system på markedet. Avansert design med bredere trefflate gir færre behov for justeringer. Forsterkede skinner og fire bakhjul.

KYB Pro 40 R fremre støtdempere Tøffe støtdempere med reservoar. Testet på crossbanen, utrolig god demping. Ekstern innstilling ved høyt/lavt hastighetstrykk, justering av retur demping. Ingen fading og høy strømningshastighet.

KYB Pro 40 bakre støtdempere

Tøffe piggyback-støtdempere. Testet på crossbane, utrolig god demping. Ekstern innstilling ved høyt/lavt hastighetstrykk. Ingen fading og høy strømningshastighet.

[MX Z X-RS]

Også tilgjengelig

MX Z TNT Denne utrolig reaksjonsraske turscooteren tar svinger med knivskarp presisjon. Bygget for erfarne kjørere som ser det som en utfordring å kjøre på humpete løyper og som krever maksimum kontroll.

Framfjæring med dobbel A-arm

Avansert geometri sørger for at skiene holder seg godt plantet på bakken, uansett forhold. Dermed oppnår du utrolig presisjon og kontroll. Lett å styre.

11


Renegade Backcountry X

Vi skaper en følelse av grenseløshet.

12

RENEGADE


Renegade X og Renegade Backcountry X.

Nypreparerte løyper. Vidder med uberørt snø, silkeføre. Vår Renegade er bygget for kjørere som ønsker seg alt. Bygget på den lette, men allikevel så sterke REV-XP plattformen som den er, leverer den en utrolig reaksjonsrask kjøreteknikk, både i løypa og utenfor. Med et lengre belte for å dekke over humper og en høyere kamhøyde for lettvint å brøyte seg vei gjennom utkantstrøkene. Kombiner dette med dens forbausende drivstofføkonomi, så har du en snøscooter som er spesielt designet for ett sted: Hvor som helst. REV-XP plattform

Usedvanlig lett, men likevel sterk. Dette gir bedre akselarasjon og kurvekjøring samt bedre samlet ytelse, uansett løype. Takket være avansert ergonomi kan kjørestillingen varieres mer, og gjør deg mer fleksibel enn du trodde var mulig.

Multifunksjonell analog/digital måler

Markert analog fartsmåler og turteller kompletteres av en multifunksjonell LCD skjerm med tre soner som er fullstappet med data.

Brembo bremser i racerstil

Brembo bremsehendel med ståflettet bremseslange og racing bremseklosser.

Nye vinddeflektorer Bedre vindbeskyttelse.

Nye Rotax E-TEC 800R motor Kombinasjon av 114 kW, 12,3 l/100km og svært lavt oljeforbruk. Og takket være utprøvd E-TEC teknologi, blir det nesten ingen eksos eller lukt, spesielt i forbindelse med start og på tomgang. Luftinntaket er økt med 63% og flyttet til begge sidedekslene og øker luft tilførselen til motoren.

PowderMax belte (406 x 3487 mm)

Langt belte med 44 mm kammer for kjøring i dyp snø.

SC-5 bakfjæring

Lettere å kontrollere og mer allsidig enn noe annet system på markedet. Testet i verdens tøffeste konkurranseløyper. Avansert design med bredere trefflate gir færre behov for justeringer.

Pilot 6.9 Ski

Bred bunn gir bedre bæreevne. Dobbel kjøl gir ekstra godt grep i svinger. Dessuten justerbar skibredde.

KYB Pro 36 bakre støtdemper

Støtdemper i aluminium testet i kappkjøring samt trykkreguleringer for høy og lav hastighet.

HPG Plus R fremre støtdempere

Lette og svært gode støtdempere i aluminium. Justering av returdemping.

Også tilgjengelig

Renegade Sport Denne scooteren er perfekt for førere som ønsker seg alt. Rask, reaksjonsrask kontroll for kjøring i løyper. Tar humper problemløst. Eksellente egenskaper i dyp snø, takket være et 41 cm bredt belte. Og en utrolig attraktiv pris.

Renegade Adrenaline Denne høyeffekts crossover-scooteren kan varte opp med konkurransetestet teknologi og et lengre belte for å dempe humper i tøffe løyper, den takler puddersnø og tar deg med til steder du aldri har vært før. Prestasjonsnormen for førere som tilbringer mer tid i løypa enn utenfor.

[Renegade Backcountry X]

Framfjæring med dobbel A-arm

Avansert geometri sørger for at skiene holder seg godt plantet på bakken, uansett forhold. Dermed oppnår du utrolig presisjon og kontroll. Lett å styre.

13


Summit Everest

Du kjenner vel den følelsen av at verdens tak ikke er på langt nær høyt nok? Det ordner vi.

Kjør aldri i rasfarlige områder

14

SUMMIT


Summit Freeride.

Den følelsen starter i det øyeblikket du trykker på gassen. Et ubarmhjertig ønske om å nå stadig nye høyder. Stadig høyere opp. For å erobre alt du møter på din vei. Når du kjører en 2011 Summit, er dette en følelse som kommer helt naturlig. Den er bygget på den meget lette, og allikevel sterke REV-XP plattformen og leverer bransjens beste forhold mellom kraft og vekt. Den tilbyr en ny S-36 kjøreutstyrspakke med en smalere sporbredde for enormt forbedret sidehilling og boondocking. Å kjøre og stadig erobre nye høyder er alt du kommer til å ha i tankene. Det samme tenkte vi på da vi bygget den. Tapered styre med styrestropp for fjellkjøring. Nye Rotax E-TEC 800R motor

130 mm blokk med styrestropp for fjellkjøring. Lett og stiv, ergonomisk og smart utformet.

Brembo bremse i racerstil

Denne revolusjonerende nye totaktsmotoren er en fantastisk kombinasjon av 114 kW, 12,3 l/100km og svært lavt oljeforbruk. Perfekt når du vil suse av gårde gjennom dyp puddersnø og klatre oppover bratte skrenter dagen lang uten å måtte drasse på en masse drivstoff.

Brembo bremsehendel med ståflettet bremseslange og racing bremseklosser i racerstil.

Nytt dobbelt luftinntak

Luftinntaket er økt med 63% og flyttet til begge sidedekslene og øker luft tilførselen til motoren. I tillegg blir det atskillig lettere å kjøre i dyp snø.

KYB Pro 40 R fremre støtdempere

Testet under tøffe forhold, og gir en utrolig god demping. Ekstern innstilling ved høyt/lavt hastighetstrykk, justeringer av returdemping. Ingen fading og høy strømningshastighet.

REV-XP RS chassis

Dette chassiset er en svært viktig del av racerscootere. Chassiset er lett, men likevel sterkt, og utformet for å kunne tilpasses en kjørestil hvor du står mer oppreist og lener deg forover. Har bredere, større og sterkere stigbrett. Valgfri styreposisjon foran kan lett tilpasses en kjørestil hvor du står oppreist.

Bred justerbar skibredde Gir stabilitet ved start og stopp, justeres fra 97,5 - 101,8 cm.

SC-5MR bakfjæring

En ekstrem versjon av SC-5M skreddersydd for kjøring utenfor løypa. Bakre boggi feste er flyttet 11,5 cm lengere bak med en lengere støtdemper. Dermed reduseres forplantingen av støt ved sterk akselerasjon, og chassiset hever seg mindre. På denne måten oppstår et mer stabilt trykk fra skiene i ulendt terreng, og det blir bedre motstand mot underlaget.

Nye Pilot DS ski

Sterkt forbedret ytelse ved kjøring langs fjellsider, takket være de tynne kantene som skjærer seg inn i snøen. Smalere og tynnere, men likevel stivere. Mer effektivt grep.

KYB Pro 40 bakre støtdempere Tøffe piggyback-støtdempere. Testet under ekstreme forhold. Utrolig god demping. Ekstern innstilling ved høyt/ lavt hastighetstrykk. Ingen fading og høy strømningshastighet.

[Summit Freeride]

PowderMax belte uten åpninger

Også tilgjengelig

Summit X

Summit Everest

Denne lettvekts fjellscooteren er utstyrt med en ny S-36 manøvreringspakke for kjørere som liker lek i dyp puddersnø og tøffe stigninger. Tilgjengelig med to beltelengder: 163" og 146".

Denne utrolig lette fjellscooteren drar nytte av bransjens beste forhold mellom kraft og vekt for helt enestående prestasjoner og manøvrerbarhet i dyp snø.

Åpningene i midten er fjernet. Dragkraft og bæreevne blir dermed markant forbedret. Eksklusiv bredere design gir bedre bæreevne, men det er fremdeles lett å manøvrere i løypa. 154" (3923 mm) med 57 mm knaster.

15


Grand Touring SE

Vi konstruerer mer komfort. mer driftsøkonomi. flere grunner for å ta fredagen fri.

16

GRAND TOURING


Grand Touring SE og Grand Touring Sport. Helgen går i rasende fart. Da er det beste du kan gjøre å hoppe på en scooter og nyte hvert sekund av en kjøretur ute i marka. Ta en titt på 2011 modellen av vår Grand Touring. En 2-up turscooter som lar deg legge alle tanker som har med arbeid å gjøre bak deg i snøføyken. Takket være en ergonomisk avansert REV-XR plattform, en enestående drivstofføkonomi og en hel mengde komfortable egenskaper, kort og godt en scooter med en design som er en drøm, både for fører og passasjer. Det er en scooter som tar deg med lengre enn du noensinne har vært før. Og en scooter som forvandler enkel fritid til stunder du aldri kommer til å glemme. Oppvarmete seter

Både for sjåfør og passasjer, Gjør kjøreturen til en varm og behagelig opplevelse selv de kaldeste dagene.

REV-XP plattform

Usedvanlig lett, men likevel sterk. Dette gir bedre akselerasjon, kurvekjøring samt bedre samlet ytelse, uansett løype. Takket være avansert ergonomi kan kjørestillingen varieres mer, og gjør deg mer fleksibel enn du trodde var mulig.

Luffjæring (ACS) (Kun SE)

Tilpass turen under kjøring med bryteren påstyret som endrer trykkeet og nivået på bakre støtdemper, noe som gir økt komfort for både sjåførog passasjer i varierende løyper.

Analog måler med display

Smart utformet analog fartsmåler og turteller pluss digital LCD-skjerm med informasjon.

Tilt styre. (kun SE)

Juster styre høyden enkelt etter behov.

Nye Rotax 600 ACE motor

Ny tosylindret 4-takts rekkemotor på 42 kW. Bransjens mest drivstofføkonomiske med 8l/100 km og usedvanlig lett vedlikehold.

Pilot 6.9 Ski

Bred bunn gir bedre bæreevne. Dobbel kjøl gir ekstra godt grep i svinger.

SC-5 bakfjæring

Lettere å kontrollere og mer allsidig enn noe annet system på markedet. Avansert design med bredere trefflate gir færre behov for justeringer.

[Grand Touring Sport]

Framfjæring med dobbel A-arm

Avansert geometri sørger for at skiene holder seg godt plantet på bakken, uansett forhold. Dermed oppnår du utrolig presisjon og kontroll. Lett å styre.

17


Skandic WT

Konstruert for ü takle hva som helst. Som for eksempel 50 cm med ny puddersnø.

18

SKANDIC


Skandic WT.

For å si det enkelt: Vår 2011 Skandic er en hengiven arbeidshest. Den er utstyrt med nyttige egenskaper som sørger for at jobben blir gjort, for eksempel en synkronisert utveksling og 12 V uttak. Den er drevet av bransjens mest drivstofføkonomiske motor, den nye 600 ACE motoren. Fra tauingsarbeid til bare ganske enkelt å prøve ut alle de fantastiske kjøreegenskapene, dette er en snøscooter som har alt du trenger for å gjøre hva du måtte ønske. Analog måler med display Viktig utstyr

Smart utformet analog fartsmåler og turteller pluss digital LCD-skjerm med informasjon.

Elstart, revers, 12 V strømutak, bagasjegrind, styrestropp, og speil.

Nye REV-XU plattform

En revolusjonerende plattform som er en moderne kombinasjon av robusthet og sportslighet. Den lette, men sterke rammen gir eksepsjonell manøvrering og mindre slitne førere. Og den ergonomisk avanserte utformingen gir mer fleksibilitet og komfort for enhver kjørestil.

Nye Rotax 600 ACE motor

Ny tosylindret 4-takts rekkemotor på 42 kW. Bransjens mest drivstofføkonomiske med 8l/100 km og usedvanlig lett vedlikehold.

LTS framfjæring

Teleskopisk framfjæring med stor, flat bukbeskyttelse som gir usedvanlig god bæreevne i dyp snø.

SC-5U bakfjæring

Leddet boggi med fem innstillinger maksimerer dragkraften i dyp snø ved rygging.

[Skandic WT] Maskinen på bilde har påmontert ekstrautstyr.

Syncro girkasse

Massivt 508 x 3923 belte med 38 mm knaster

To frontgir og en revers.gjør starten jevn og knirkefri, selv med tung last. Rett  2-1-N-R mønster på høyre side, gjør det trygt å skifte gir underveis.

Utrolig god bæreevne og trekkapasitet med 38 mm knaster.

19


Tundra LT

Konstruert for 책 viske ut linjen mellom arbeid og lek

20

TUNDRA


Tundra LT.

Og vår 2011 Tundra tilbyr deg alle de flotte arbeidsegenskapene og alt det du venter deg av en sport-utility snøscooter. Og dette til tross for den lette, smidige prestasjonen denne maskinen leverer. Den kombinerer en lettvekts REV-XU plattform, LTS fjæring, slett bunnplate og smal sporvidde for å levere en bærekraft som bare er enestående. 480 mm vindskjerm REV-XP langt sete

Lengre konstruksjon gjør det mulig å ta med en passasjer. Reim til å holde i følger med.

Enestående vindbeskyttelse for en eller to førere.

Analog måler med display

Smart utformet analog fartsmåler og turteller pluss digital LCD-skjerm med informasjon.

Nye Rotax 600 ACE motor

Ny tosylindret 4-takts rekkemotor på 42 kW. Bransjens mest drivstofføkonomiske med 8l/100 km og usedvanlig lett vedlikehold.

Nye REV-XU plattform

En revolusjonerende plattform som er en moderne kombinasjon av robusthet og sportslighet. Den lette, men sterke rammen gir eksepsjonell manøvrering og mindre slitne førere.  Og den ergonomisk avanserte utformingen gir mer fleksibilitet og komfort for enhver kjørestil.

SC-5U bakfjæring

Mer raffinerte kjørerturer både i løypa og på puddersnø. Det bakre leddet har fem innstillinger for å gi maksimal kraft til rygging i dyp snø. Kan også låses ved behov.

Støtfanger i aluminium

Beskytter maskinen under vannskelige forhold.

81,2 cm ski bredde med 6,9 Pilot ski Smalere skibredde for og kunne manøvrere mellom trær og under vannskelig forhold.

[Tundra LT]

LTS framfjæring

Teleskopisk framfjæring med stor, flat bukbeskyttelse som gir usedvanlig god bæreevne i dyp snø.

21


22

EXPEDITION

Expedition SE

Konstruert for å kjøre der vanlige snøscootere normalt ikke kjører.


Expedition.

Det finnes en stor verden å oppdage hinsides løypekartet ditt. Og akkurat dit har vår 2001 Expedition blitt konstruert for å ta deg med. Den er utstyrt med imponerende drivstofføkonomiske totakts- og firetaktsmotorer. En lettvekts og ergonomisk innovativ plattform. Og en liste over nyttige egenskaper med den riktige blandingen av komfort og bekvemmelighet. Det er en snøscooter som tar deg og en passasjer med til steder du aldri har vært før. Steder som ligger langt hinsides grensene som defineres av et løypekart.

Modulært sete

Her får både passasjer og bagasje plass. Plass til to med romslig bagasjeplass, eller plass til én med enormt god bagasjeplass. Oppvarmede og skjermede passasjerhåndtak, som kan felles opp når du kjører i områder med mye trær.

Syncro girkasse

Starter knirkefritt når den har stått stille, også med tung last, takket være to frontgir og en revers. Rett 2-1-N-R mønster på høyre side gjør det trygt å skifte mellom lavt og høyt gir underveis.

Multifunksjonell analog/digital måler

Markert analog fartsmåler og turteller kompletteres av en multifunksjonell LCD skjerm med tre soner som er fullstappet med data.

Rotax E-TEC 600 H.O. motor

Best på alle områder - sterk, gjerrig på drivstoff, gjerrig på olje og attpåtil lett. Klassens beste ytelse, 11,3 l/100km drivstofføkonomi, usedvanlig lavt oljeforbruk. Praktisk talt ingen totaktseksos og lukt. Ikke rart at dette er bransjens mest solgte 600cc motor eller at den har fått bransjens høyeste poeng for brukertilfredshet blant cross country-førere.

REV-XU plattform

En karakteristisk revolusjonerende design gjør disse snøscooterne lette, holdbare samt enkle å manøvrere. Fleksible kjøreposisjoner gjør at du kan kjøre mer avslappet i oppreist stilling.

508 x 3923 mm belte

Ekstremt stor grunnflate er perfekt når du trenger god bæreevne i dyp snø samt godt grep i løypa, især med 32 mm knaster.

Nye SC-5U bakfjæring

Mer raffinerte kjørerturer både i løypa og på puddersnø. Leddet boggi med fem innstillinger maksimerer dragkraften i dyp snø. Oppgraderte støtdempere gjør kjøreturen i løypa lettere og mer behagelig.

[Expedition LE] Maskinen på bilde er ikke utstyrt med rett type ski.

Framfjæring med dobbel A-arm Også tilgjengelig

Avansert geometri sørger for at skiene holder seg godt plantet på bakken, uansett forhold. Dermed oppnår du utrolig presisjon og kontroll. Lett å styre.

Expedition SE 4-TEC 1200 En 2-up tur / nyttescooter med fullt utstyr for kjørere som er ute etter å utforske utkantstrøk eller å få noe arbeid unnagjort.

23


WARMUP X-TEAM FRAKK

Foret depot- eller warm-up- frakk. 100 % vanntett og vindtett. Avtakbar hette som har plass til hjelm. Store lommer og broderte logoer. Ytterstoff: Teksturert Nylon F么r: Thermal Loft En st酶rrelse. 4404780010F Gul 2 290 NOK

24

RIDING GEAR & ACCESSORIES


HVILKEN KODE ER DIN STØRRELSE? 1) finn din stør. 2) sett koden inn på streken. EKSEMPEL: Varenummer: 650041_30 Stør: L = 09 kode Komplett varenummer: 6500410930

Back

X-TEAM ™ VINTER JAKKE

Lyse farger er Teflon HT behandlet. Kritiske sømmer og logoer er tapet. Formsydde armer. Ventileringsluker under arm. Justerbar krage med myk kant. Snølås. Velcrojusteringer i liv og håndledd. MP3, mobil, cap lomme. Refleks detaljer. Ytterstoff: Teksturert Nylon Fôr: Primaloft Cresta

S-RACE JAKKE

De lyse fargene er Teflon HT-behandlet. Alle kritiske sømmer og logoer er tapet. Myk microfleece i armåpninger. Ventilasjonslommer med vanntette glidelås under armer og på rygg. Justerbar krage med myk kant. Snølås i liv og velcro- justeringer i liv og armåpninger. Vanntette glidelåser i lommene. Innerlommer for MP3-spiller og mobiltelefon. Reflekser. Ytterstoff: Nylon

Størrelser: S, M, L, XL, 2XL, 3XL

2 290 NOK

Black (90F)

Back

X-TEAM VINTER BUKSE

Helforet bukse med høyt liv. Kritiske sømmer er tapede. Teflon behandlet. Formsydde kne. Knebeskyttere. Rygg isolering for ekstra varme. Justering i liv. Hel-lengdede sideglidelås med dobbelflapp. 2 sidelommer. Ytterstoff: Teksturert Nylon Fôr: Primaloft Cresta Størrelser: S, M, L, XL, 2XL, 3XL 441466 Sort (90F) 2 590 NOK

Ytterstoff: Nylon Størrelser: S, M, L, XL, 2XL, 3XL

KODE

One size

00

XXS

01

XS

02

S

04

M

06

L

09

XL

12

2XL

14

3XL

16

S/M

72

L/XL

73

2 290 NOK

440489 Blå (80F)

2 990 NOK

100 % vanntett. Lyse farger er HT behandlet. Frontglidelås er vannavvisende. Innerarmer, håndledd og krage i myk micro-polyester. Fasongsydde armer. Ventilering under arm. Velcro-justering ved håndledd. Stor frontlomme. Trykte logoer. Reflekterende detaljer.

440484 Kullgrå (07F)

Størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL

440516 Rød (30F). Sort (90F)

SPORT SHELL

STØR

STØR

KODE

SNO-X SHELL – RACE EDITION Designet i samarbeid med Pro-Racing kjørere. Lyse farger er teflon HT-behandlet. Race godkjent oransje farge. Sømmer og logoer er tapede. Innerarmer, håndledd og krage i myk micropolyester. Fasongsydde håndledd. Vannavvisende glidelåsventilering under arm og på rygg. Hel vanntettglidelås i front. Justering i liv og rundt håndledd. Frontlomme. Reflekterende detaljer.

2

21

3

22

4

23

5

24

6

25

8

28

Ytterstoff: Teksturert Nylon

10

30

Størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL

12

32

440513 Gul (10F)

14

34

2 990 NOK

16

35

SNO-X BUKSE – RACE EDITION

X-TEAM NYLON HANSKE

Ytterstoff: Teksturert Nylon

Ytterstoff: Nylon

Fôr: Primaloft Cresta

Fôr: Primaloft One

Størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL

Størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL

441456 Gul (10F)

446198 Sort (90F)

2 590 NOK

590 NOK

Lettvekt Pro Race Replika bukse. Lyse farger er Teflon HT behandlet. Sømmer og logoer er tapede. Lett isolering. Prebøyde kne. Knebeskyttere. Avtakbare og justerbare seler. Forsterkning i skritt. Lommer på lår. Reflekterende detaljer.

Hiporamembran som er pustende, vann- og vindtett. Antibakterielt fôr som binder fukt og holder hendene varme og tørre. Elastisk tøy ved tommel og fingre for bedre fleksibilitet. Ekstra beskyttelse på knokler. Gummi belagt håndflate for optimalt grep. Fasongsydde og preformede fingre. Ekstra fôr på bakhånd for maksimal beskyttelse. Visir skrape. Reflekterende detaljer.

25


X-TEAM HETTEGENSER

Hettejakke med glidelås hele veien. Sidelommer, elastisk i liv og håndledd. Ski-Dooapplikasjoner og brodert X-team-logo. 80 % bomull, 20 % polyester Størrelser: S, M, L, XL, 2XL, 3XL 453459 Sort (90F)

X-TEAM LANGARMET TRØYE

Skjorte med avtakbare armer. Broderte sponsorlogoer og X-Team logo i front. 98 % bomull, 2 % spandex Størrelser: S, M, L, XL, 2XL, 3XL 453491 Sort (90F)

MECHANIC CAP

X-TEAM FLEECE

98 % bomull, 2 % spandex

Racing Fleece. Ski-Doo-logoer på armer. Sponsorlogoer. X-Team-brodering i front.

Størrelser: S/M, L/XL

100% polyester

Stretch Caps . X-Team-gummimerke i front. Broderte sponsor logoer.

447421 Sort (90F) 170 NOK

Størrelser: S, M, L, XL, 2XL, 3XL 453446 Kullgrå (07F) Sort (90F) 590 NOK

260 NOK

590 NOK

SKI-DOO T-SKJORTE X-TEAM T-SKJORTE, DAME Trykt Ski-Doo logo 100 % bomull Størrelser: M, L, XL, 2XL

X-TEAM JAKKE DAME

Varm jakke med kvinnelig passform. De lyse fargene er Teflon HT-behandlet. Tapede sømmer og logoer. Formsydde armer med ventilerte lommer og microfleece i åpninger. Avtakbar og varm hette. Vanntett glidelås. Mykt stoff i kragen. Stramming i liv og hals. Snølås i liv. Innerlommer for MP3-spiller og mobiltelefon. Brystlommer. Reflekser. X-Team-brodering.

453470 Sort (90F) 330 NOK

Elastisk fabrikat. Heltrykk print.

Charcoal Grey (07F)

100 % bomull Størrelser: S, M, L, XL, 2XL 453477 Sort (90F) 330 NOK

Ytterstoff: Nylon Fôr: Primaloft Cresta Størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL 440503 Rød (30F) 2 290 NOK

VOYAGER BUKSE, DAME

Perfekt passform for damer. Kompositt fôr: for ekstra varme, der det er størst behov. Forsterket med 1000-Denier nylon på kne, innerben og bak. Alle sømmer er tapet. Polarfleece på kne og bak, for økt beskyttelse mot kulde. Elastisk fleece på overdel, for økt komfort og varme. Prebøyde kne. Bakdelen kan deles fra ryggdelen. Lett tilgjengelig ”cargo” lomme. Justerbar midje.

RACING LUE

Hel trykkprint. X-Team logo i front. Fleece fôr 100 % Merino Ull En størrelse. 4472840094F Sort 240 NOK

Ytterstoff: Oxford Nylon Fôr: Primaloft Eco Størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL 441413 Sort (90F) 2 090 NOK

MUSKOKA HANSKER, DAME

26

MUSKOKA CAP, DAME Mønstret, justerbar bomullcap. Ski-Doo logo i front. 100% Bomull En størrelse. 4474240038F Ice

Hipora innerhanske som er vind og vanntett. Ny varmere skinnhåndflate og fingre. Ekstra fôr på håndbaken. Tynnere fôr på håndflaten for bedre føling. Fingertupper er sydde i boks utførsel for å minimere luftgjennomtregning. Forbøyde og formede fingrer. Silikontrykk for optimalt grep. 10 cm kant med justerbar ende. Reflekterende detaljer.

170 NOK

Ytterstoff: Nylon Fôr: Primaloft Størrelser: S, M, L, XL, 2XL 446181 Sort (90F) 590 NOK

STRIKKET LUE

X-TEAM MICRO-FLEECE, DAME

SKI-DOO BEE HETTEGENSER, DAME

Strikket lue. Fleece fôr. Brodert snøflak på siden.

Racingfleece med Ski-Doo-logoer på armer. Brodert Ski-Doo-logo i front.

100 % Akryl

100% polyester

Formsydd hettegenser med trykt mønster og hel glidelås. Skjultelommer . Heltrykk print og Ski-Doo logo.

En størrelse.

Størrelser: S, M, L, XL, 2XL

80 % bomull, 20 % polyester

4474160039F Raspberry

453449 Raspberry (39F)

240 NOK

590 NOK

Størrelser: S, M, L, XL, 2XL 453462 Raspberry (39F) 590 NOK


X-TEAM FLEECE

KIDS

Hel-lengded glidelås. Ski-Doo trykk på rygg. Brodert robot bie i front. 100 % polyester Barnestørrelser: 2, 3-4, 5-6 453447 Kullgrå (07F), Sort (90F) 490 NOK

Sort (90F)

Charcoal Grey (07F)

Pullover Racing fleece. Brodert racing logo i front. Ski-Doo logoer på ermer. Ungdomstørrelser: 7-8, 10-12, 14-16 453445 Sort (90F)

TEEN

490 NOK

MODULAR 2 HJELM

Doggfri hjelm med egen pustemaske. Dobbelt visir med Clear Vision Technology og plass for briller. Integrert solvisir. Vaskbart interiør. Skall av Polykarbonat kompositt.

TEEN CHECKERS HOODIE

Hettejakke med trykt mønster og hel glidelås. Skjulte lommer. Ski-Doo applikasjoner og brodert X-Team logo. 80 % bomull, 20 % polyester

Sort (90F)

Str: S, M, L, XL, 2XL, 3XL

KID’S BEE HOODIE

Størrelser: 7-8, 10-12, 14-16 453464 Sort (90F) • 590 NOK

445935 Sort (90F) • 2 990 NOK

Hellang glidelås. Ski-Doo trykk på rygg. Brodert robot bie i front. 80 % bomull, 20 % polyester Barnestørrelser: 2, 3-4, 5-6 453465 Gul (10F) 490 NOK

MODULAR 2 ELECTRIC VISOR

REPLACEMENT VISOR

4475160000 Klart

4459670000 Klart

2 650 NOK

1 140 NOK

Sol visir er ikke inkludert.

X-TEAM VOTTER, UNGDOM Gul (10F)

Jakke: 100 % vanntett. Teflon HT-behandlet. Formsydde armer. Kritiske sømmer er tapet. Vanntette glidelås. Avtakbar hette. Reflekser. Justering i liv og rundt håndledd. Innvedning fleece og innerlomme med glidelås. Bukse: 100 % vanntett. Kritiske sømmer er tapet. Justerbar benlengde. Formede og forsterkede kne. Elastisk liv. Justerbare seler. Ytterstoff: Nylon Fôr: Thermal Loft

Vanntett, vindtett fôr som puster. fôr som er uttakbart, hurtigtørkende og holder deg varm. Formet og forsterket håndflate for bedre grep. Justering rundt håndledd.

Bak

Raspberry (39F)

X-TEAM DRESS*

Jakke:

Ytterstoff: Nylon

Barnestørrelser: 2, 3, 4, 5, 6

Fôr: Thermal Loft

440519 Gul (10F), Raspberry (39F) 1 650 NOK

Ungdomstørrelser: 6-8, 10-12, 14-16

Ungdomsstørrelser: 7, 8, 10, 12, 14, 16

270 NOK

446189 Sort (90F)

440518 Gul (10F), Raspberry (39F) 1 490 NOK Bukse: Ungdomsstørrelser: 7, 8, 10, 12, 14 441464 Sort (90F) 990 NOK

KIDS’ VINTAGE PELS LUE

Syntetisk pels fôr. Trykt mønster. Broderte logoer og baby bie bak. 100 % nylon En størrelse.

* Barnestørrelser er solg i sett (bukse/jakke) Ungdom - X-Team jakke/bukse selges separat.

4473340090F Sort 170 NOK

Gul (10F)

Sol visir er ikke inkludert.

Raspberry (39F)

SOLVISIR En størrelse.

FILTER TIL PUSTEMASKE

4459710057 Smoke

En størrelse. / 10pakning.

590 NOK

4456290001F 109 NOK

SKI-DOO KNITTED CAP Strikket og formed capslue. 85 % Akryl, 15 % Lammeull. En størrelse. 4473450090F Sort 170 NOK

27


RIDER

SKIHÅNDTAK

VINDAVISERSATS

ESSENTIALS

Gir bedre vindbeskyttelse for medium og høy vindrute. REV-XP - Lav 860200498 • Røk

SPORT PERFORMANCE FLARED WINDSHIELD

NYHET

X Pilot

REV-XP - Medium 860200084 • Røk 860200085 • Transparent gul

Komplett vindrute med integrerte vindaviser. Monteringskit følger med.

(Ikke avbildet)

Ultra-Lav & Lav • 324 NOK 860200089 • Sort 860200090 • Gul

Skandic WT 605153964

Gir forbedret flyteevne og minsker ski slitasje. Produsert i slitesterkt polyetylen. Selge parvis.

Medium, Høy & Ultra- Høy • 324 NOK 860200092 • Gul 860200091 • Sort

Pilot 6.9 ski 860200422 • Sort • 1 590 NOK

NB! Ved montering pass på at vindskjermen ikke tar i styret.

Passer Yeti “ ADJ-SKI” 250mm

365 NOK

NYHET

357 NOK

SIDE KOFFERTER

SUMMIT STYREHØYER

MXZ STYREHØYER

VINDAVISERE

SPEIL PÅ SIDEPANEL

VINDAVISERE SPEIL

VINDAVISERE PÅ STYRET

SPEIL PÅ VINDSKJERM

LAV VINDSKJERM

EKSTRA LAV

VINDAVISERE PASSAJER

HÅNDTAK PASSASJER

RYGGSTØTTE

DOBBELSETE

1+1 SETE

KAPELL

ÅR

CHASSIE

2010 - 2011

REV-XU

TUNDRA, TUNDRA EXTREME

NA

NA

NA

280000456

2 290 NOK

2010 - 2011

REV-XU

TUNDRA (SPORT, LT)

NA

NA

NA

280000457

2 290 NOK

2009 - 2011

REV-XU

EXPEDITION (LE, SE)

NA

NA

NA

280000409

2 290 NOK

2011

REV-XU

SKANDIC (WT)

NA

NA

NA

280000409

2 290 NOK

2009 - 2010

REV-XR

MX Z (X, RENEGADE X, TNT)

NA

280000393

2 990 NOK

280000394

2 590 NOK

280000395

2 290 NOK

2011

REV-XR

MX Z (X), RENEGADE (X)

NA

280000393

2 990 NOK

280000394

2 590 NOK

280000395

2 290 NOK

REV-XR

MX Z (RENEGADE), GSX (LIMITED, SPECIAL EDITION)

NA

280000396

2 990 NOK

280000397

2 590 NOK

280000398

2 290 NOK

2011

REV-XR

MX Z (TNT), RENEGADE (ADRENALINE)

NA

280000396

2 990 NOK

280000397

2 590 NOK

280000398

2 290 NOK

2009 - 2011

REV-XR

GTX (LIMITED)

NA

NA

280000401

2 590 NOK

280000402

2 290 NOK

2009 - 2011

REV-XR

GTX (SPECIAL EDITION)

NA

NA

280000403

2 590 NOK

280000404

2 290 NOK

2009 - 2011

REV-XR

WITH OPTIONAL 1 + 1 SEAT

NA

NA

280000405

2 590 NOK

NA

2009 - 2011

REV-XP

GTX (SPORT), EXPEDITION (SPORT)

280000406

2 590 NOK

280000407

2 290 NOK

2011

REV-XP

MX Z (X-RS), SUMMIT (FREERIDE)

280000310

3 115 NOK

280000312

2 990 NOK

280000313

2 590 NOK

280000314

2 290 NOK

2008 - 2010

REV-XP

MX Z (TNT, X, RENEGADE X), SUMMIT (X)

280000310

3 115 NOK

280000312

2 990 NOK

280000313

2 590 NOK

280000314

2 290 NOK

2011

REV-XP

280000315

3 115 NOK

280000328

2 990 NOK

280000329

2 590 NOK

280000330

2 290 NOK

2008 - 2010

REV-XP

280000315

3 115 NOK

280000328

2 990 NOK

280000329

2 590 NOK

280000330

2 290 NOK

2008 - 2011

REV-XP

MX Z (SPORT, TNT, X), RENEGADE (X, BACKCOUNTRY), SUMMIT (SPORT, EVEREST, X) MX Z (TRAIL, ADRENALINE, RENEGADE, 50TH ANNIVERSARY), SUMMIT (EVEREST, 50TH ANNIVERSARY), GSX (SPORT, LIMITED) GSX (LIMITED TOURING)

NA

NA

280000331

2 590 NOK

NA

2008 - 2011

YETI lI

SKANDIC (WT)

NA

NA

280000340

2 590 NOK

280000341

2 290 NOK

2008 - 2011

YETI ll

SKANDIC (SWT)

NA

NA

280000345

280000345

2 290 NOK

2009 - 2011

MODELL

ENKEL SAL

860200547 860200439

NYHET

TILVALG

ULTRA HØY VINDSKJERM

REV-XR, REV-XU Tundra • 35,6 cm • 860200453 • Klar 1 990 NOK

SKIBELEGG

X Pilot 505071674 • Gul Pilot, Precision, Flex, Mountain 505071038 • Scarlet- Rød 505070917 • Gul 505071032 • Blå 505071048 • Oransje 505071059 • Viper- Rød 505070963 • Sort 505071556 • Full- Moon 505072102 • Hvit

Fargede plastskjermer for ultra-lav, lav, medium, høy, og ultra-høy vindrute.

SKIBELEGG

EKSTRA HØY VINDSKJERM

REV-XR, REV-XU Tundra • 44,5 cm • 860200438 • Klar 1 990 NOK

VINDRUTEBASE

405 NOK

HØY VINDSKJERM

REV-XP, REV-XP Fan 35,6 cm 860200439 • Røk 1 990 NOK

MEDIUM VINDSKJERM

REV-XP 44,5 cm 860200547 • Røk 1 904 NOK

ISR konkurransegodkjente skihåndtak som passer alle Pilot, Pilot X og Flex skiene. Produsert i holdbar polyetylen.

Medium, høy & ultra-høy

Ultra-lav & lav

EXTREME

NA

RACING

NA

INTENSE

EXPEDITION


REV-XR

REV-XP

LETTVEKTSHUV

Lettvektshuv i 2mm polykarbon med motivlakkering. Minsker vekten med 450gr. Har en blank lakkoverflate som er enkel å holde ren. Lyddempingsmateriale er inkludert.

HUVER

Fargesett din scooter med ditt eget fargevalg. Tilgjengelig for REV-XP & REV-XR modeller. For nærmere info, kontakt din nærmeste forhandler.

REV-XP 860200045 • Klar (Kun for racing, Ikke avbildet) • 2 690 NOK 860200064 • Gul X-Pakke • 2 990 NOK 860200063 • Sort med Rocket Bee • 2 990 NOK

VENTILERINGSKIT

RIDER

ESSENTIALS

Ventileringskit for sidedeksler. Inneholder 4 stk hele og 2 stk halve ventiler.

BENSINKANNE

VENTILERTE SIDEDEKSLER

Enkel måte å få med seg ekstra drivstoff. Inkludert monteringsdetaljer.

Sidedeksler utrustet med ventilering. Ventiler har snøfilter. X-Team dekaler. Selges i par. REV-XP – Left & Right

REV-XP, REV-XR, REV-XU Tundra 860200281 • 1 049 NOK REV-XR GTX, REV-XP GTX 860200194 • 1 100 NOK RF, RT, REV (untatt 2003) 860200132 • 1 100 NOK GTX, Expedition (Sport) 861786900 • 1 100 NOK

MONTERINGSSATS BENSINKANNE

860200327 • Hvit 860200313 • Sort 860200325 • Gul 860200326 • Blå

Reservesats med reimer og feste. REV-XP, REV-XR, REV-XU Tundra 860200280 • 990 NOK

4 500 NOK

HUVGITTER

Velg en farge for å gjøre din scooter enda mer personlig. REV-XP • 490 NOK 502007075 • Gul 502007068 • Sort 502007074 • Loyal- Blå

REV-XP

549 NOK

EKSTREM BUKBESKYTTER

Slitesterk polyetylen med preget Ski-Doo logo. Den første bukbeskytteren, som gir beskyttelse til hele framvognen, frontkjøler, primærvariator og kjedehuset. Designet minsker også friksjon i løssnø. REV-XP • 1 490 NOK 860200329 • Gul 860200330 • Hvit 860200331 • Blå 860200302 • Sort 860200445 • Rød

REV-XR 502006951 • Regal- Rød • 990 NOK 502006898 • Sort • 990 NOK 502007050 • Hvit • 990 NOK 502006953 • Sølv • 1 590 NOK

REV-XR

NYHET PLASTBESKYTTER TIL STIGTRINN LÅSBART TANKLOKK

REV-XP – Venstre & Høyre 860200328 • Sort

Låsbart tanklokk for å beskytte. Ny oppdatert utgave som oppfyller EPA krav.

STENGSEL FOR FRAMRE LUFTINNTAK

Snøbeskytter for å dekke luftinntaket under støtfanger. For løssnøkjøring.

619590085 • Sort

REV-XU Tundra 860200398 • Sort

255 NOK

399 NOK

SNØFILTER FOR HUV Forhindrer at snø trenger igjenom huvgitteret.

REV-XP (Benyttes i lag med standardhuvene) 860200056 990 NOK

For puddersnø og racing. Produsert i fleksibel polyetylen. Selges i par. REV-XP RS og X-RS 860200409 • Sort 490 NOK

NYHET BUKBESKYTTERE Maksimal beskyttelse. Glir lett i snø. REV-XU Tundra 860200428 • Sort 1 580 NOK

29


RACING BUKBESKYTTER

Slitesterk polyetylen med preget Ski-Doo logo. REV-XP 860200334 • Hvit 860200303 • Sort 860200333 • Gul 1 290 NOK

HELDEKKENDE BUKBESKYTTER

Slitesterk polyetylen med Ski-Doo logo. For alle førere som trenger den beste beskyttelsen. Monteringssats for REV-XP og REV-XR er inkl. Alle REV-XP og REV-XR maskinene premerket for å forenkle installasjon. REV-XP • 990 NOK REV-XR • 990 NOK 860200287 • Sort 860200190 • Gul 860200288 • Gul 860200167 • Sort 860200203 • Hvit 860200204 • Loyal Blue (blå)

WOMEN’S EVOLUTION KIT

REV-XP

REV-XU Expedition • 1 798 NOK 860200549 • Sort Rear Bumper

Windshield Decal

Body Panels Decals

KONSOLLBESKYTTER

FESTESATS TIL BUKBESKYTTER

Beskytter til konsoll og gir ekstra stoppning i front av sete.

(Ikke avbildet) REV-XP, REV-XR, REV, RT 860200248 • 169 NOK

REV-XP 860200323 • Rosa/Hvit

Chassis Re­ inforcement Kit

REV-XR, REV-XU Tundra 860200310 • Sort

Holder din bukplate på plass.

Komplett kit designet for jenter som ikke vil ha guttenes stil. Kittet inneholder sidedekaler, vindrutedekal, 141 og 180mm hvite hjul, hvite chassieforsterkninger, hvite skihåndtak, hvit/ sorte støtdemperbeskyttere og front/bak støtfanger.

3 900 NOK

790 NOK Front Bumper

SENTERKONSOLL

141 and 180 mm Wheels

Kombiner konsollen med en huv, for å gjøre din scooter enda mer personlig.

Ski Handle

Shock Protector

REV-XR

REV-XP

JUSTERBAR TÅSTØTTE Denne satsen gjør det enkelt å tilpasse tåstøtten til din kjørestil. REV-XP, REV-XR, REV-XU Tundra 860200094 • 590 NOK

FRAMRE FOTSTØTTE SIDEPANEL

REV-XP • 390 NOK RH-517303671 • Sort RH-517304420 • Rød RH-517304424 • Gul

INSTRUMENTPANEL LH-517303673 • Sort LH-517304427 • Rød LH-517304431 • Gul

REV-XP 517304415 • Hvit • 533 NOK

NYHET

BUNNPANNE REV-XP 502006971 • Sort 502007052 • Gul 790 NOK

FORSTERKNINGSSATS FOR CHASSIS NYHET

A-ARM BESKYTTER

Denne A-Arm beskytteren minsker risikoen for at snø skal bli pakket rundt støtdemperne og forbedrer bæreflaten i dypsnø. Fungerer godt i lag med vår heldekkende bukplate. Satsen inneholder 2 beskyttere og nødvendige monteringsdetaljer.

30

REV-XP, REV-XR, except Summit X, X-RS 2011 • 990 NOK 860200046 • Sort 860200206 • Loyal Blue (blå) 860200047 • Gul 860200468 • Rød 860200205 • Hvit

FORSTERKNINGS­ SATS TIL CHASSIE

Gir ekstra avstivning til chassie, samtidig som den forbedrer grep. Laget av lettvekts aluminium. Solgt i par (Høyre, Venstre).

Gir ekstra forsterkning til båndtunne­ len, samtidig som den forbedrer grepet. Enkel montering. REV-XP, REV-XR, REV-XU Tundra 860200522 • Aluminium

REV-XP RS 860200408

860200517 • Sort 860200519 • Hvit 860200520 • Blå 860200518 • Gul

1 959 NOK

890 NOK

Et må ha for aggressiv kjøring! Den bakre delen på stigtrinnet gir foten en bedre vinkel ved stående kjøring, og den fremre delen gir bedre komfort på lange turer. REV-XP, REV-XR, REV-XU Tundra 860200314 • 790 NOK

BUK SIDEKÅPE

Endre farven på sidekåpene. REV-XP, Ikke luftkjølt RH-502006831 • Sort LH-502006832 • Sort RH-502007119 • Gul LH-502007120 • Gul REV-XP Fan RH-502006914 • Sort LH-502007051 • Sort 590 NOK

REV-XP


GREPPLATER TIL BANDTUNNEL

REV-XP, REV-XR 146” & 154” 860200382 790 NOK

GREPPLATER TIL BELTETUNNEL

Lettvekt grepplater i plast, for ekstra feste under krevende forhold. Kan brukes på alle REV-XP modellene. Selges parvis med komplet monteringsdetaljer. REV-XP, REV-XR 860200164 290 NOK

Myk

GLIDESKINNER

Fargeglade glideskinner med slitasje varsler. Sllitesterke, støtsikre og kan lett kappes til ønsket lengde. SC-5 • 229 NOK 120” 503191693 • 120” 503191301 • 120” 503191945 • 120” 503192562 • 137” 503191694 • 137” 503191306 • 137” 503191946 • 137” 503192563 •

FORSTERKNINGSSATS FOR GLIDESKINNER Øker glideskinnens styrke og holdbarhet. REV-XP 860200163 1 390 NOK

Gul Sort Hvit Rød Gul Sort Hvit Rød

SC-5 Mountain • 229 NOK 146” 503191695 • Gul 146” 503191499 • Sort 146” 503191947 • Hvit 146” 503191950 • Loyal Blå

SC-5 Mountain • 229 NOK 154” 503191696 • Gul 154” 503191198 • Sort 154” 503191948 • Hvit 154” 503191951 • Loyal Blå 163” 503191697 • Gul 163” 503191501 • Sort 163” 503191949 • Hvit 163” 503191952 • Loyal Blå

FRONT STØTFANGER

Endre utseendet hurtig på din snøscooter, med denne lett-monterte støtfangeren. REV-XP (Aluminium) 502006916 • Gul 502007116 • Sort 502007067 • Blå 502007065 • Hvit 890 NOK

BAKRE STØTFANGER Endre utseendet hurtig på din snøscooter, med denne lettmonterte støtfangeren. REV-XP, REV-XR (MX Z, Renegade) 518326356 • Hvit 518326375 • Blå 518325575 • Gul 518325481 • Sort 890 NOK

Disse innovative varmeformede 21-liter veskene bruker vårt nye patenterte festesystem som er hel integrert for REV-XP og REV-XR modellene. Veskene har ny design og en stiv konstruksjon. Alle chassie er premerket for å forenkle montering. Myk, 25 liter kapasitet REV-XP, REV-XR, XF, REV-XU Tundra 860200412 • 1 490 NOK Mellomhard, 21 liter kapasitet. Ny utviding gir økt plass for oppbevaring. REV-XP, REV-XR, REV-XU Tundra 280000298 • 1 490 NOK

TUNNEL BAG

Styreforhøyer med hurtigjustering som gir deg mulighet for å justere styret etter kjørestilling. Enkel montering ved at man bytter ut standard styreforhøyeren.

Multiveske av høy kvalitet med hardskall som gir bedre beskyttelse. Kan brukes i lag med utvidbar bagasjeveske (860200173). Festes i ryggstøtte når den kombineres i lag med drivstoffdunk. 31,3-liters kapasitet.

4-TRINNS

REV-XR GTX 860200174 • Sort

REV-XP (MX Z, GTX, GSX, Renegade, Summit), REV-XR, REV-XU Tundra 180 mm 860200200

1 490 NOK

REV-XP MX Z 600 E-TEC & 800 E-TEC 115 mm 860200294 1 890 NOK

UTVIDBAR TUNNELBAG JUSTERING

115 mm

Anvendbar multiveske som kan brukes i lag med drivstoffdunk (860200281) eller semi-hard bagasjeveske (860200174). Enkel å montere både horisontalt og vertikalt. 38-liters kapasitet. REV-XR GTX 860200173 • Sort

STYRFORHØYER

Vinklingsbar styreforhøyer som passer til alle kjørestiler. Fungerer med alle standardkabler og wirer.

1 490 NOK

SUMMITVESKE & RYGGSEKK

REV-XR, REV-XP, REV-XU Tundra MX Z 115 mm 860200268 REV-XR, REV-XP, REV-XU Tundra MX Z 160 mm 860200526

MX Z TUNNELBAG

JUSTERBAR 4-TRINNS STYREFORHØYER

REV-XP (MX Z, GTX, GSX, Renegade), REV-XR, REV-XU Tundra (Standard) 115 mm 860200199

Mellomhard

180 mm

REV-XP Summit 205 mm 860200269 250 mm 860200271

SNØSPADE

Spade med lav vekt og innebygd sag. Kan demonteres for smidig oppbevaring.

632 NOK Inneholder styrebeskytter

Allsidig veske med 28-liters kapasitet og vårt nye patenterte festesystem som gjør den helt integrert med REV-XP og REV-XR modellene. Vesken har også plass for Ski-Doo spade (860200574). Vesken kan hurtig gjøres om til en ryggsekk. Alle REV-XP og REV-XR maskinene er premerket for å forenkle installasjon.

860200574

REV-XP, REV-XR, REV-XU Tundra 280000307

782 NOK

1 490 NOK

31


NYHET

BAGASJEBOKS

TUNNEL BAG

Lettilgjengelig veske med hel-lengded glidelås. Tilgang til tankpåfylling uten å fjerne vesken. 11-liter kapasitet. REV-XP 860200297 • Sort

REV-XU Expedition 619560023 • Sort

990 NOK

2 490 NOK

REV-XP, REV-XR, REV-XU Tundra 40-liter capacity New extension provides more cargo space when required.

VINDRUTEVESKE

Lett anvendelig 2 liters veske som gir ekstra oppbevaringsmulighe­ ter.

860200434 • Sort/Hvit 860200539 • Sort/Gul 1 390 NOK

REV-XP 860200290 • Sort • 570 NOK REV-XR, REV-XU Tundra 860200171 • Sort • 570 NOK

860200539

TANKBAG

Produsert i slitesterk polyetylen. Gir økt og sikker lagring. Praktisk vippelokk for enkel tilgang. Standard på SE modeller.

Ny 40 liters modell med vårt nye patenterte festesystem. Den utvidbare vesken kan brukes ilag med en bensindunk (untatt på modeller med 120” belte), inkludert lomme for Ski-Doo spaden (860200574). Alle REV-XP og REV-XR maskinene er premerket for å forenkle installasjon.

OPPVARMET TANKBAG

Lettilgjengelig veske med hel-lengded glidelås.Kartmappe lomme. Tilgang til tankpåfylling uten å fjerne vesken. 3W oppvarmet, isolerte lommer for batteridrevde elektronikk. Tilgang til 12V plugin kontakt. 2.4-liter kapasitet. Inkluderer RCA adapter plugkit. Behøver el.visirkit 860200242 (solgt separat) for innstallering. REV-XR, REV-XU Tundra 860200172 • Sort • 790 NOK

860200434 Utvidbar

COMBO BAG

45-liter kapasitet. Kartholder og ett flertalls lommer. Passer med vårt integrerte og patenterte festesystem.

REV-XR REV-XP

BAGASJEHOLDERVESKE FOR 1+1 SETE

Vesken har vårt nye patenterte festesystem som gjør den helt integrert med REV-XP og REV-XR modellene. Den har ett semi-hardt skall, og er designet for å optimere oppbevaringsrommet bak, når man bruker 1+1 setet. Vesken har innvendige nettlommer, bærehåndtak og en kapasitet på 26 liter.

REV-XP, REV-XR, REV-XU Tundra (Standard sete med integrert oppbevaringsrom) 280000300 • Sort 1 690 NOK

REV-XP, REV-XR, REV-XU Tundra 860200176 • Sort 1 250 NOK

EL. OPPVARMET STYREFORHØYERVESKE

Innovativ styreforhøyerveske med to lommer for sikker forvaring. 3W el.oppvarmet og foret lomme for beskyttelse av elektronisk utstyr som feks. GPS eller mobil. Kobbles til 12V uttaket. Inkluder RCA-adapterkit. Krever elvisir-uttak 860200242 (selges separat) for å kunne innstallere.

EL.OPPVARMET SETETREKK

REV-XP Summit, REV Summit, REV-XU Tundra (Sport, LT), REV-XR Summit 860200178 • Sort/Grå • 990 NOK

X-sete 7-liter kapasitet. Isolerte lommer for 2 vannflasker (591ml) for å minske risikoen for å fryse.

REV-XP Summit, REV Summit, REV-XU Tundra (Sport, LT), REV-XR Summit 860200299 • Sort/Gul • 650 NOK 2-liter kapasitet.

32

El. Oppvarmet setetrekk som gir ekstra varme under kalde vinterturer. Det nye monteringssystemet med forborede hull gir en hurtig og enkel montering. Varmen kan stiles i høy, lav, av. For standard sete REV-XP, REV-XR, REV-XU Tundra 860200182 • Sort

X Logo - 860200236

For X-sete REV-XP, REV-XR 860200191 • Sort

REV-XP, REV-XR, REV 860200298 • Sort/Gul • 650 NOK 1-liter kapasitet.

Rocket Bee - 510004878

X Logo - 510004877

SETETREKK

Hurtigste måten for å gjøre din scooter enda mer personlig med dette gjør det selv setetrekket. Preborede hul i setet, for enkel og hurtig montering. REV-XP, REV-XR X logo For X-sete 860200236 For X-sete 510004877 Rocket Bee For X-sete 510004878 REV-XP, REV-XR, REV-XU Tundra X logo For standard sete 510004879

2 390 NOK Standard sete X Logo - 860200339

REV-XR, REV-XP X logo For X-sete 860200339 1 990 NOK


SIDE-BESKYTTERE

Sidestøtfangere, for ekstra beskyttelse.

NYHET

REV-XU Tundra 860200397 • Grå

HÅNDBESKYTTERMUFFER

990 NOK

Ekstra varme muffer med fleecefôr for håndtaket. Utviklet for ekstremt lave temperaturer. Oppgradert med inngangshull for speil og håndbeskyt­ tere. Kan bruke både med og uten håndbeskyttere og speil.

VERKSTEDHJUL

Du flytter enkelt din snøscooter innomhus med dette kittet. Platene er gummibelagt og funger både med dobbel og enkelt styrestål.

FORSTERKET BAKRESTØTFANGER

860200560 • Sort 530 NOK

Kraftig aluminiumstøtfanger for C-Krok. Designet så at ingen chassiemodifise­ ring behøves.

861002600 850 NOK

REV, REV-XU Tundra, REV-XP, REV-XR (121” & 137”), untatt GTX MX Z 121” & 137” 860200401 REV-XP Summit 146” 860200073 Summit 154” 860200074 Summit 163” 860200075

861789600

STRAMMEBÅND

Kraftige strammebånd som lett kan spennes med fingrene. Båndene har en funksjon som gjør at man lett kan løse ut spennet på båndene. 3 cm brede reimer og lengde som kan justeres mellom 0,3 - 1,5 m. Kroker i begge endene. Strammemekanisme 295100183 • Sort Hurtigstramming 295100185 • Sort 269 NOK

SLEPEKROK

890 NOK

Kraftig pulverlakkert J-Hook for tungelaster.

FOTSTØTTEKIT-PASSASJER

Alle modeller (ikke WT, Rev-XP Rev-XR). Krok av Tongue-typ kreves. 861789600

GTX 860200032 • 490 NOK

RACING SETE

790 NOK

Gir 5 cm høyere kjørestilling og 4 cm smalere bredde for å matche tunnel bredden. Designet for erfarne førere og inspirert av 600 RS, for hurtig forflyttning fra sittende til stående kjørestilling. Et smalt sete gir også bedre grep for bena og gir mindre bevegelse i sideledd. Komplett monteringssats gjør det enkelt å montere.

FORHØYET SETETREKK

Setetrekk for “Mountain” og lange kjørere. Gir 2,5cm ekstra setehøyde, og forlenger beskyttelsen framover konsollen. Det nye monteringssystemet med forborede hull i setet, gir en hurtig og enkel montering. REV-XP X-sete 860200184 • Blå/Sort 860200223 • Gul/Sort

REV-XP, REV-XR Hard skum 510005205 • Sort • 5 990 NOK

X seat 860200293 • Sort/Sort

+

Standard sete (Ikke avbildet) 860200296 • Sort/Sort

REV-XP, REV-XR Myk skum 510005231 • Sort • 5 990 NOK

=

2 590 NOK

1 + 1 SETE

Ta med en passajer på tur! Med dette setet sitter passasjeren høyt og kan se over føreren. Satsen inneholder sete, setebrakett, ergonomisk utformede håndtak, og en skjult hendel for bortagning av setet. Hurtig og enkel installasjon. REV, RT (untatt X Package, Summit LC & REV 2003) 861002700 • Sort • 5 490 NOK Forborede setebase, hull med trykk knappfester.

1 + 1 RYGGSTØTTE

Forbedre komforten på ditt 1 + 1 sete med denne nye ryggstøtten. REV-XP, REV-XR, REV-XU Tundra 860200060 • Sort • 3 474 NOK

PASSASJER FOTSTØTTE KIT 1+1 SETE (Ikke avbildet) 860200295 640 NOK

REV-XP, REV-XR, REV-XU Tundra standard sete 860200279 • Sort • 6 000 NOK REV-XP, REV-XR X-Package sete, unntatt Summit X 2010 860200278 • Sort • 6 000 NOK

33


MODEL

X-RS™ E-TEC® 800R

TNT™ 550F

Backcountry™ X® E-TEC® 800R

Backcountry™ X® E-TEC® 600 H.O.

X® 4-TEC® 1200

REV-XP™ RS chassie med framflyttet styre posisjon SC™-5 bak fjæring medforsterket skinner og 4th hjul KYB Pro 40 aluminum piggyback bak og senter demper med dobble kompresjons justering Lettvekt 31,8 mm kamhøyde RipSaw belte Lettvekt chromoly front fjæring nedre A-arm KYB Pro 40 R aluminum piggyback front demper med Dobble-speed kompresjons og retur justering Brembo racing bremse med stål omspunnet bremse slange Ny Racing type brytere Ny større vindbeskyttere

REV-XP™ platform SC™-5 bak fjæring Lettvekt 31,8 mm kamhøyde RipSaw belte HPG Plus aluminum demper Pilot™ 5.7 ski Brembo Hydraulisk bremse Analog måler med display Rett aluminum styre med integrerte J-hooks 381 mm vindskjerm med integrerte større vindbeskyttere Rett stål styre med integrerte J-hooks

REV-XP™ platform SC™-5 bak fjæring KYB Pro 36 aluminum piggy-back bak demper med Dobble-speed kompresjons justering Lettvekt 44 mm kamhøyde PowderMax‡ belte Lettvekt chromoly front fjæring nedre A-arm HPG Plus R aluminum front demper som ikke behøver verktøy Pilot™ 6.9 ski Justerbar ski bredde Lakkert tunnel RER elektronisk reverse Multi-function digital måler med display Ny 285 mm lav vindskjerm med vind beskytter REV-XP™ X sete Ny større vindbeskyttere Ny 155+ hp engine Ny Dobble inntak

REV-XP™ platform SC™-5 bak fjæring KYB Pro 36 aluminum piggy-back bak demper med Dobble-speed kompresjons justering Lettvekt 44 mm kamhøyde PowderMax‡ belte Lettvekt chromoly front fjæring nedre A-arm HPG Plus R aluminum front demper som ikke behøver verktøy Pilot™ 6.9 ski Justerbar ski bredde Lakkert tunnel RER elektronisk reverse Multi-function digital måler med display Ny 285 mm lav vindskjerm med vind beskytter REV-XP™ X sete Ny større vindbeskyttere

Dobble A-arms KYB Pro 40 R SC™-5 KYB Pro 40 KYB Pro 40 Brembo racing bremse med stål omspunnet bremse slange E-TEC® 800R 40 3.7 Hvit / Sort 208

Dobble A-arms KYB Pro 40 R SC™-5 KYB Pro 40 KYB Pro 40 Brembo racing bremse med stål omspunnet bremse slange E-TEC® 600 H.O. 40 3.7 Hvit / Sort 206

Dobble A-arms HPG Plus SC™-5 HPG Plus HPG Plus Brembo Hydraulisk bremse

550F 40 3,7 Hvit-Sort 186

Dobble A-arms HPG Plus R SC™-5 HPG Plus KYB Pro 36 Brembo racing bremse med stål omspunnet bremse slange E-TEC® 800R 40 3,7 Sort-Sort 208

MOTOR BENSINTANK (L) OLJE TANK (L) FARGE TØRR VEKT (KG) SKI BREDDE (MM) BELTE BREDDE (MM) BELTE LENGDE (MM) BELTE PROFIL HØYDE (MM) TILBEHØR BELTE PROFIL

1077 381 3051 31,8

1077 381 3051 31,8

1077 381 3051 31,8

RipSaw

RipSaw

Sport 600 ACE™

Sport 550F

REV-XR™ platform SC™-5 bak fjæring KYB Pro 36 aluminum piggy-back bak demper med Dobble-speed kompresjons justering Lettvekt 44 mm kamhøyde PowderMax‡ belte Lettvekt chromoly front fjæring nedre A-arm HPG Plus R aluminum front demper som ikke behøver verktøy Brembo racing bremse med stål omspunnet bremse slange REV-XP™ X sete Multi-function digital måler med display Mekanisk reverse Elektrisk Bensinmåler Ny større vindbeskyttere Lakkert tunnel

REV-XP™ platform SC™-5 bak fjæring Lettvekt 31,8 mm kamhøyde RipSaw belte HPG Plus aluminum front demper Pilot™ 6.9 1-runner ski Brembo Hydraulisk bremse RER elektronisk reverse Analog måler med display Elektrisk Bensinmåler 381 mm vindskjerm med integrerte større vindbeskyttere

Ny 600 ACE™ (Advanced Combustion Efficiency) engine REV-XP™ platform SC™-5M bak fjæring Lettvekt 31,8 mm kamhøyde Cobra belte Pilot™ 6.9 1-runner ski Brembo Hydraulisk bremse Analog måler med display Elektrisk Bensinmåler 381 mm vindskjerm med integrerte større vindbeskyttere Mekanisk reverse Ny eDrive drive clutch Motor Olje kjøler

REV-XP™ platform SC™-5M bak fjæring Lettvekt 31,8 mm kamhøyde Cobra belte Pilot™ 6.9 1-runner ski Brembo Hydraulisk bremse Analog måler med display Elektrisk Bensinmåler 381 mm vindskjerm med integrerte større vindbeskyttere

Dobble A-arms HPG Plus R SC™-5 HPG Plus KYB Pro 36 Brembo racing bremse med stål omspunnet bremse slange E-TEC® 600 H.O. 40 3,7 Sort-Hvit 205

Dobble A-arms HPG Plus R SC™-5 HPG Plus KYB Pro 36 Brembo racing bremse med stål omspunnet bremse slange 4-TEC® 1200 40 3,5 Sort-Hvit 235

Dobble A-arms HPG Plus SC™-5 HPG HPG Brembo Hydraulisk bremse

Dobble A-arms Motion Control SC™-5M Motion Control HPG Brembo Hydraulisk bremse

Dobble A-arms Motion Control SC™-5M Motion Control HPG Brembo Hydraulisk bremse

E-TEC® 600 H.O. 40 3,7 Rød -Sort 206

600 ACE™ ( 4-takt ) 40 2,1 Rød -Sort 213

550F 40 3,7 Rød -Sort 199

975 eller 1019 406 3487 44

975 eller 1018 406 3487 44

1077 406 3487 44

1077 406 3487 31.8

1077 381 3487 31,8

1077 381 3487 31.8

RipSaw

PowderMax

PowderMax

PowderMax

RipSaw

Cobra

Cobra

Pilot™ 5.7 REV-XP™ X smal Rett aluminum med J-hooks

Pilot™ 5.7 REV-XP™ Rett aluminum med J-hooks

Pilot™ 6.9 REV-XP™ X Aluminum med J-hooks / Mountain stropp

Pilot™ 6.9 REV-XP™ X Aluminum med J-hooks / Mountain stropp

Pilot™ 5.7 REV-XP™ X Aluminum med J-hooks

Pilot™ 6.9 1-runner REV-XP™ Aluminum med J-hooks

Pilot™ 6.9 1-runner REV-XP™ LakkertRett stål med J-hooks

Pilot™ 6.9 1-runner REV-XP™ LakkertRett stål med J-hooks

Tilbehør RER Standard Standard Standard Standard

Tilbehør RER Standard Standard Standard Standard

Tilbehør RER Standard Standard Standard Standard

Standard RER Standard Standard Standard Standard

Standard RER Standard Standard Standard Standard

Standard Mekanisk Standard Standard Standard Standard

Standard RER Standard Standard Standard Standard

Standard Mekanisk Standard Standard Standard Standard

Standard RER Standard Standard Standard Standard

Tilbehør Tilbehør 140 mm Tilbehør

Tilbehør Tilbehør 140 mm Tilbehør

N/A Tilbehør 381 mm Tilbehør

Tilbehør Tilbehør 285 mm med beskyttere Standard

Tilbehør Tilbehør 285 mm med beskyttere Standard

Tilbehør Tilbehør 254 mm Standard

Tilbehør Tilbehør 381 mm Standard

N/A Tilbehør 381 mm Standard

N/A Tilbehør 381 mm Standard

SKI Pilot™ 5.7 SETE TYPE REV-XP™ X smal STYRE Rett aluminum med J-hooks

ELEKTRISK START REVERS VARME HANDTAK SPEEDOMETER TURTELLER ELEKTRISK BENSIN MÅLER ELEKTRISK TEMPMÅLER SPEIL VINDSKJERM SLEPEKROK

RENEGADE™

Adrenaline E-TEC® 600 H.O.

HØY LYS S REV-XP™ RS chassie med framflyttet styre posisjon SC™-5 bak fjæring med forsterket skinner og 4th hjul KYB Pro 40 aluminum piggyback bak og senter demper med Dobble-speed kompresjons justering Lettvekt 31,8 mm kamhøyde RipSaw‡ belte Lettvekt chromoly front fjæring nedre A-arm KYB Pro 40 R aluminum piggyback front demper med H/L kompresjons og retur justering Brembo racing bremse med stål omspunnet bremse slange Ny Racing type brytere Ny større vindbeskyttere Ny 155+ hp engine Ny Dobble inntak

FRONT FJÆRING FRONT DEMPER BAK FJÆRING SENTER DEMPER BAK DEMPER BREMSE SYSTEM

MX Z™

X-RS™ E-TEC® 600 H.O.


SUMMIT™

GRAND TOURING

Freeride™ E-TEC® 800R

X™ E-TEC® 800R 163”

X™ E-TEC® 800R 146”

Everest™ E-TEC® 600 H.O.

SE 4-TEC® 1200

Sport 600 ACE™

Sport 550F

Tundra™ LT 600 ACE™

Ny 155+ hp E-TEC® 800R engine REV-XP™ RS chassie med framflyttet styre posisjon SC™-5MR bak fjæring med forsterket skinner 4thhjul KYB Pro 40 aluminum piggyback bak demper med Dobble-speed kompresjons justering Ny Non-ported 57,2 mm kamhøyde PowderMax belte Lettvekt chromoly front fjæring nedre A-arm KYB Pro 40 R aluminum piggyback front demper med Dobble-speed kompresjons og retur justering Ny Pilot™ DS ski Multi-function digital måler med display og 3-minute høy sampling rate record mode Ny Aluminum tapered styre med mountain stropp NyRacing type brytere Ny dobble luft inntak REV-XP™ X smalt sete RER elektronisk reverse

Ny 155+ hp E-TEC® 800R engine REV-XP™ platform SC™-5M bak fjæring Ny Non-ported (163”) 57,2 mm kamhøyde PowderMax belte HPG Plus demper Lettvekt chromoly front fjæring nedre A-arm Ny Pilot™ DS ski Ny smalere, justerbar ski bredde Brembo racing bremse med stainless stål braided bremse line REV-XP™ X narrow sete RER elektronisk reverse Multi-function digital måler med display Ny 285 mm vindskjerm Ny 155+ hp engine Ny Dobble inntak

Ny 155+ hp E-TEC® 800R engine REV-XP™ platform SC™-5M bak fjæring Ny Non-ported (146”) 57,2 mm kamhøyde PowderMax belte HPG Plus demper Lettvekt chromoly front fjæring nedre A-arm Ny Pilot™ DS ski Ny smalere, justerbar ski bredde Brembo racing bremse med stainless stål braided bremse line REV-XP™ X narrow sete RER elektronisk reverse Multi-function digital måler med display Ny 285 mm vindskjerm Ny 155+ hp engine Ny Dobble inntak

REV-XP™ platform SC™-5M bak fjæring Ny Non-ported (146”) 57,2 mm kamhøyde PowderMax belte HPG demper Pilot™ 6.9 ski Ny smalere, justerbar ski bredde Brembo Hydraulisk bremse RER elektronisk reverse REV-XP™ X narrow sete Analog måler med display

Ny 600 ACE™ (Advanced Combustion Efficiency) engine REV-XP™ platform Dobble A-arm front fjæring Pilot™ 6.9 1-runner ski Analog måler med display Elektrisk start Mekanisk reverse Strøm utak til visir Ekstra-høy vindskjerm Speil Avtagbart 2-up sete Bagasje bærer Radiator med vifte Motor Olje kjøler

REV-XP™ platform Dobble A-arm front fjæring Pilot™ 6.9 1-runner ski Analog måler med display Elektrisk start RER elektronisk reverse Strøm utak til visir Ekstra-høy vindskjerm Speil Avtagbart 2-up sete Bagasje bærer Lav Olje lys

RS Dobble A-arms KYB Pro 40 R SC™-5MR KYB Pro 40 KYB Pro 40 Brembo racing bremse med stål omspunnet bremse slange

Dobble A-arms HPG Plus SC™-5M HPG Plus HPG Plus Brembo racing bremse med stainless stål braided bremse line E-TEC® 800R 40 3,7 Sort - Hvit 206

Dobble A-arms HPG SC™-5M HPG HPG Brembo Hydraulisk bremse

Dobble A-arms Motion Control SC™-5M Motion Control HPG Brembo Hydraulisk bremse

E-TEC® 800R 40 3,7 Hvit 222

Dobble A-arms HPG Plus SC™-5M HPG Plus HPG Plus Brembo racing bremse med stainless stål braided bremse line E-TEC® 800R 40 3,7 Sort - Hvit 210

REV-XR™ platform SC™-5 bak fjæring Luft kontrollert fjæring (ACS) Pilot™ 6.9 1-runner ski Tilt styre med 4 positioner elektronisk styrt reverse Multi-function digital måler med display med temperature måler Ekstra-høy vindskjerm, side panel vind beskyttere Padded konsoll Justerbar passasjer handtak og ryggstøtte Front og bak 12V strøm utak og utak til visir Grand Touring bag, og tunnel bokser Hurtig avtagbart modular sete Elektrisk start Lakkert tunnel Oppvarmet sete Radiator med vifte Oppvarmet passasjer sete Dobble A-arms HPG SC™-5 HPG HPG med ACS Brembo Hydraulisk bremse

E-TEC® 600 H.O. 40 3,7 Sort - Sort 206

4-TEC® 1200 40 3,5 Blue - Blue 272

975 eller 1018 406 3923 57,2

907 eller 950 406 4141 57,2

907 eller 950 406 3705 57,2

907 eller 950 406 3705 57,2

PowderMax (non ported)

PowderMax (non ported) Pilot™ DS REV-XP™ X smal Aluminum med J-hooks / Mountain stropp

PowderMax (non ported) Pilot™ DS REV-XP™ X smal Aluminum med J-hooks / Mountain stropp

PowderMax (non ported) Pilot™ 6.9 REV-XP™ X smal Aluminum med J-hooks / Mountain stropp

Tilbehør RER Standard Standard Standard Standard

Tilbehør RER Standard Standard Standard Standard

Tilbehør RER Standard Standard Standard Standard

Tilbehør Tilbehør 140 mm Tilbehør

Tilbehør Tilbehør 285 mm Tilbehør

Tilbehør Tilbehør 285 mm Tilbehør

Pilot™ DS REV-XP™ X smal Aluminum, tapered med J-hooks / Mountain stropp

SKANDIC™

EXPEDITION®

Tundra™ LT 550F

WT 600 ACE™

LE E-TEC® 600 H.O.

SE 4-TEC® 1200

Ny 600 ACE™ (Advanced Combustion Efficiency) Motor med 650W of magneto power REV-XU™ platform SC-5 leddet bak fjæring 38,1 mm kamhøyde belte Lynx Telescopic front fjæring Pilot™ 6.9 ski Elektrisk start Analog måler med display Ny REV-XP™ 2-up sete med stropp 480 mm vindskjerm Mountain stropp Bagasje bærer Slepekrok høy vindskjerm Motor Olje kjøler Radiator med vifte

REV-XU™ platform SC™-5U articulating bak fjæring 38,1 mm kamhøyde belte Lynx Telescopic front fjæring Pilot™ 6.9 ski Elektrisk start Analog måler med display Ny REV-XP™ 2-up sete med stropp 480 mm vindskjerm Mountain stropp Bagasje bærer Slepekrok høy vindskjerm RER elektronisk reverse Lav Olje lys

Ny 600 ACE™ (Advanced Combustion Efficiency) Motor med 650W of magneto power Ny REV-XU™ Platform Full støtfanger SC- 5 leddet bak fjæring 38,1 mm x 3923 mm belte Lynx Telescopic front fjæring Syncro gir med reverse (2-1-N-R) Elektrisk start Analog måler med display høy vindskjerm med Speil Mountain stropp Air radiator 12Vstrøm utak 2-up sete med passasjer handtak Bagasje bærer Slepekrok

E-TEC® 600 H.O. engine REV-XU™ platform NY SC- 5 leddet bak fjæring E-TEC® 600 H.O. engine REV-XU™ platform 31,8 mm x 3923 mm belte ADJ ski Justerbar ski bredde Syncro gir med reverse (2-1-N-R) Multi-function digital måler med display Temperature måler 12Vstrøm utak Modular 2-up sete med undersete boks Justerbar, oppvarmete passasjer handtak Bagasje bærer Slepekrok Mountain stropp

4-TEC® 1200 engine REV-XU™ platform NY SC- 5 leddet bak fjæring 31,8 mm x 3923 mm belte ADJ ski Syncro gir med reverse (2-1-N-R) Elektrisk start Styre med mountain stropp, J-hooks og tilt styre Multi-function digital måler med display Temperatur måler Fører og passasjer 12 V strømutak Modular 2-up sete med undersete boks Justerbar oppvarmede passasjer handtak Bagasje bærer og boks (75 liters) Slepekrok 680 kg capacity WARN vinsj Bunnplate og kraftig støtfanger 30 amp/hr battery

Dobble A-arms Motion Control SC™-5M Motion Control HPG Brembo Hydraulisk bremse

LTS Motion Control SC™-5U Motion Control HPG Hydraulisk

LTS Motion Control SC™-5U Motion Control HPG Hydraulisk

LTS Motion Control SC™-5U Motion Control HPG Hydraulisk

Dobble A-arms HPG 36 SC™-5U Motion Control HPG Hydraulisk

Dobble A-arms HPG 36 SC™-5U Motion Control HPG Hydraulisk

600 ACE™ ( 4-takt ) 40 2,1 Sort - Sort 234

550F 40 3,7 Sort - Sort 225

600 ACE™ ( 4-takt ) 40 2,1 Gul - Sort 229

550F 40 3,7 Gul - Sort 219

600 ACE™ ( 4-takt ) 45 2,1 Gul / Sort 278

E-TEC® 600 H.O. 45 2,5 Sort - Sort 278

4-TEC® 1200 45 3,5 Rød - Sort 322

1077 406 3486 31,8

1077 406 3486 31,8

1077 406 3486 31,8

813 406 3923 38.1

813 406 3923 38.1

900 500 3923 38.1

975 eller 1018 500 3923 31,8

975 eller 1018 500 3923 31,8

RipSaw

RipSaw

RipSaw

Standard profile

Standard profile

Pilot™ 6.9 1-runner 2-up Lakkertstål / Tilt styre / styre pute

Pilot™ 6.9 1-runner 2-up Rett Lakkert stål / styre pute

Pilot™ 6.9 1-runner 2-up Rett Lakkert stål / styre pute

Pilot™ 6.9 2-up med stropp Lakkert stål med J-hooks / Mountain stropp

Pilot™ 6.9 2-up med stropp Lakkert stål med J-hooks / Mountain stropp

ADJ 2-up modular m/boks Lakkert stål med J-hooks / Mountain stropp

ADJ 2-up modular m/boks Lakkert stål med J-hooks / Mountain stropp

Tilbehør RER Standard Standard Standard Standard

Standard elektronisk Standard Standard Standard Standard

Standard Mekanisk Standard Standard Standard Standard

Standard RER Standard Standard Standard Standard

Standard Mekanisk Standard Standard Standard Standard

Standard Mekanisk Standard Standard Standard Standard

Standard Mekanisk Standard Standard Standard Standard

Standard Mekanisk Standard Standard Standard Standard

ADJ 2-up modular m/boks Fire posisjoner, Justerbar tilt styre / Lakkertstål / J-hooks / Mountain stropp Standard Mekanisk Standard Standard Standard Standard

Tilbehør Tilbehør 381 mm Standard

standard Standard 620 mm Standard

Tilbehør Standard 510 mm Standard

N/A Standard 510 mm Standard

N/A Tilbehør 480 mm Standard

N/A Tilbehør 480 mm Standard

N/A Standard 515 mm Standard

Standard Standard Høy Standard

Standard Standard Høy Standard


THE WORLD IS OUR PLAYGROUND Nothing is more valuable than your playtime. That is why BRP is dedicated to continually finding new and better ways to help you enjoy your favorite power sports. From snow to water to both on- and off-road fun, our passion for adventure fuels the innovations that result in the ultimate power sports experience for our customers. We value

the land and water we play on and are committed to protecting it. Our desire to thrill is paired with an emphasis on rider responsibility, placing personal safety above all else. So that each outing can be the most enjoyable, memorable and thrilling experience possible. Because your free time should always be your best time.

www.brp.com Be with the Right People: www.brpusersclub.com

SKI-DOO

®

LYNX

®

SEA-DOO

®

EVINRUDE

®

JOHNSON

®

ROTAX

®

CAN-AM

© 2010 BRP Finland Oy. All rights reserved. ® ™ and the BRP logo are trademarks of Bombardier Recreational Products Inc. or its affiliates. ‡All other trademarks are the property of their respective owners. Printed in Finland. 619950233 SKI-DOO brochure MY2011_NO På grunn av vår evige dedikasjon til produktkvalitet og innovasjon, forbeholder vi oss retten til å til enhver tid kunne stanse eller forandre spesifikasjoner, priser, design, egenskaper, modeller eller utstyr uten forpliktelser. Forhør deg alltid med din forhandler når du skal velge en snøscooter tilpasset dine behov, og les nøye og merk deg innholdet i Brukerguiden og sikkerhetsmerkingen på din snøscooter. Kjør alltid ansvarlig og trygt. Følg alltid gjeldende lokale regler og lovgivning. Ikke drikk alkohol i forbindelse med kjøring. Maskinene på bildene kan ha tilleggsutstyr.

®

2011  
2011  

2011, ski-doo

Advertisement