Page 1

Tavoittavuutta, kontakteja ja tuloksia kellon ympäri

Vahva media.


Kaleva – kellon ympäri lukijoiden arjessa 73 %

kävijöistä käy Kaleva.fi -sivustolla kerran päivässä tai useammin (klo 9–22).

76 %

Päivällä töissä

Ennen klo 12

on lukenut Kalevan ennen puolta päivää. Illalla kotona Aamulla liikkeellä

Lähes puolet

78 %

lukijoista palaa Kalevan pariin uudelleen, lukee eKalevaa ja vierailee Kaleva.fi-sivustolla.

Aamulla kotona

Ennen klo 9

tablet-lukijoista on lukenut eKalevan.

55 %

lehden lukijoista on lukenut Kalevan.

Päivän 1.

mediakontakti. Mainosviestisi tavoittaa lukijan heti aamulla.

KMT2015 JA SPOT 2015

Kokonaistavoittavuus

379 000

Kalevalla kerrot viestisi 379 000 lukijalle. Kaikille tai haluamallesi kohderyhmälle.

LÄHDE: KMT S15/K16

PÄÄLLEKKÄISLUKIJAT (lukevat Kalevaa lehtenä ja diginä) LUKEVAT LEHDESTÄ

LUKEVAT VERKOSTA


Hyvä mainostaja,

O

n ilo kertoa, että Kaleva tarjoaa mainostajalle enemmän kontakteja kuin koskaan ennen.

Uskomme vahvaan sisältöön laadukkaan monimedian mahdollisuuksiin asiakkaidemme menestykseen

Olemme kiinteästi läsnä 379 000 pohjoissuomalaisen arjessa. Siksi palvelemme mainostajaa parhaalla mahdollisella tavalla ajasta tai paikasta riippumatta. Hyvistä tuloksista huolimatta haluamme olla jatkossa nykyistäkin parempi ja tehokkaampi kumppani. Kalevan mediat ovat uusiutuneet voimakkaasti ja olemme käytettävissänne aiempaa paremmin. Markkinointipalvelumme kattavat kauppapäivän aamusta iltaan – sesongista toiseen. Suunnittelemme ja toteutamme kokonaisvaltaisia kampanjoita ja mainonnan sisältöä kaikkiin kanaviin. Haluamme palvella teitä enemmän. Uskomme vahvasti tulevaan, Kalevaan ja sen asiakkaiden menestykseen. Uskomme sanomalehteen ja digitaaliseen mediaan asiakkaidemme markkinoinnin, mainonnan ja myynnin välineenä. Lisäksi tuotamme ja tarjoamme asiakkaillemme kokonaan uudenlaisia mainonnan ratkaisuja ja mahdollisuuksia. Haluamme kehittää yhteistyötä kanssanne ja olla formaatista riippumatta markkinoiden paras media omalla markkinaalueellamme.

Kaleva on vahvassa kunnossa. Uuden toimitalon valmistumisen myötä saatamme loppuun merkittävät panostuksemme Oulussa. Se toimii hyvänä lähtökohtana tulevaan yhteistyöhömme, joten toivon, että haastatte meitä kalevalaisia tuottamaan vielä enemmän arvoa liiketoiminnallenne.

Juha Väyrynen Liiketoimintajohtaja


06:30

LĂ„HDE: KMT S15/K16

Oulun seudulla

0k

Oulun markkina-alueella

81 %

40

74 %

m

Pohjoisen vahva media tavoittaa asukkaista viikoittain


Kuinka voimme palvella? Uudet kanavat, palvelut ja teknologiat haastavat markkinoinnin tekijöitä ja mainonnan ostajia. Me Kalevassa haluamme helpottaa mainostajaa yhä pirstaleisemmassa toimintaympäristössä. MONIMEDIARATKAISUISTA KAMPANJASUUNNITELMIIN

Alueen vahvana ykkösmediana tarjoamme ratkaisut pienistä mainostiloista laajoihin monimediakokonaisuuksiin – tuloksia, tavoittavuutta ja tehoa avaimet käteen -palveluna. Haasta meidät ja anna tiimimme ylittää odotuksesi! Laadimme tavoitteesi ja budjettisi mukaiset kampanjaehdotukset, joista voimme yhdessä ideoida lopullisen kokonaisuuden. Palvelumme avainsanoja ovat helppous ja selkeys. Sinun ei tarvitse hallita Kalevan monipuolisen mediaperheen kaikkia mahdollisuuksia. Me esittelemme vaihtoehdot ja avaamme sinulle tarvittaessa termit

Tarjoamme mainostilat ja -ratkaisut kampanjasuunnitelmat mainonnan modernit mahdollisuudet mainos- ja sisällöntuotannon

kuten natiivimainonta, rich media, advertoriaali, retargeting ja niin edelleen. Noiden termien takaa avautuu monia tapoja kommunikoida yleisösi kanssa lehdessä ja verkossa – Kalevassa.

Valitse kattava kokonaisuus tai palvelu tarpeesi mukaan Kaleva Yrityspalvelut Markkinointipalvelut

Markkinointija kampanjasuunnittelu

Mainostuotanto

Mediatila

Paino- ja jakelutuotteet

Palvelukonseptit

Markkinatutkimukset ja mainonnan mittaamiset


10:30

Kaleva.fi kiinnostaa ja koukuttaa yli

Kaleva.fi:n kävijöistä

eri kävijää viikossa.

vierailee sivustolla kerran tai useammin päivässä.

300 000 LÄHDE: KMT S15/K16

73 %


Kalevan tehokkailla tuotteilla tavoitat – yksin ja yhdessä Printtituotteet

Sisältötuotteet

KALEVA

NATIIVIMAINONTAA KALEVA.FI:SSA

Kaleva uudistettiin kiinnostavammaksi lukijoille ja tehokkaammaksi ilmoittajille. Onnistuimme yhdessä! Ilmoituksesi huomataan nyt tutkitusti entistä paremmin. Ja mikä parasta, 80 % lukijoista suorastaan odottaa, että kerrot tarinasi ja viestisi heille Kalevassa. Jos haluat hieman erikoisemman mainospaikan tai -koon – onnistuu!

Digiympäristössä natiivimainonta näyttää ja tuntuu tavalliselta julkaisuaineistolta – esimerkiksi Kaleva.fi:n kaupalliset jutut, juttusarjat, kyselyt tai yhteistyösivustot. Natiivimainonta tuo käyttöösi median monet keinot kiinnostavan kaupallisen sisällön kertomisessa.

KALE!

Yli 30 000 kotitalouteen torstaisin jaettava Kale! tavoittaa 25-45-vuotiaat kaupunkilaiset ja lapsiperheet. Lisäksi Kale! löytää lukijansa laajassa telinejakelussa. Kale! elää oululaisuuden iholla ja sisältö kumpuaa pienistä hyperpaikallisista asioista. Kun mainostat Kalevassa, hyödynnä samalla Kale!:n lisäpeitto ja tavoita uusi kohderyhmä!

Digitaaliset tuotteet KALEVA.FI

Ota haltuun responsiivinen Kaleva.fi ja hyödynnä näytön kokoon optimoidut mainosmuodot. Kaleva.fi tarjoaa käyttöösi kaikki keinot toimivasta bannerimainonnasta monimediaratkaisuihin. Videomainonta, rich media, retargetointi, kohdentaminen, CPM – palamme halusta kertoa sinulle Kaleva.fi:n mahdollisuuksista. Kaleva.fi:n mobiilisovelluksen voi ladata Google Playsta ja App Storesta – Kaleva.fi:n sisältö kätevästi yhden painalluksen takana. eKALEVA

eKaleva on sanomalehti Kalevan näköislehti tabletille ja puhelimelle. Sillä tavoitat 35–64-vuotiaat johtavassa asemassa olevat tai ylemmät toimihenkilöt. eKalevaa luetaan heti aamulla ja uudelleen illalla.

VIDEOSISÄLTÖÄ VERKKOON

Videolla voit kertoa yrityksesi tarinaa. Autamme ideoinnissa ja hoidamme tuotannon joustavasti ja vaivattomasti. Jaa ja hyödynnä myös omissa kanavissasi! ADVERTORIAALI KALEVASSA

Toimituksellisen sisällön tapaan tehty informatiivinen advertoriaali antaa lukijalle enemmän. Yhdistä tarinaa ja markkinointia ja tule lähemmäksi lukijaa!

Paino- ja jakelutuotteet Pohjois-Suomen suurimman painotalon ja sen nopean sanomalehtipainokoneen painotuotteilla puhuttelet yleisöäsi kouriintuntuvalla tavalla, laadukkaalla printillä. Sanomalehdet, asiakasjulkaisut, mainoslehdet ja liitteet nopeasti ja ympäristöystävällisesti. Aamujakelumme jakaa mielellään sinunkin julkaisusi – varhain, varmasti ja kohdennetusti. Kalevalla on myös alueellinen postitoimilupa, kerromme mielellämme miten se voisi hyödyttää yritystäsi.

Palvelukonseptit Kalevan huippusuositut sisältötuotteet Indiedays ja Blogirinki Media muodostavat tavoitettavuudeltaan Suomen suurimman blogimedian. Oikotie.fi:n luokitellut asuntoja työpaikkailmoitukset tavoittavat verkossa yli puoli miljoonaa kävijää viikoittain. Oikotie.fi ja sen kumppanimedia Kaleva yhdessä tarjoavat sinulle ylivoimaisen kontaktimäärän Pohjois-Pohjanmaalla.


13:00

Tunnemme lukijamme Kalevan medioiden lukijaprofiilit täydentävät toisiaan.

LÄHDE: KMT S15/K16

SUKUPUOLI % NAINEN

MIES

10

20

30

42 51 58 49

KALEVA.FI

KALEVA

40

50

60


Kokonaisvaltaista suunnittelua Olemme laajentaneet osaamistamme ja tarjontaamme mainostajille. Kalevan kumppanina pääset kokeilemaan ja hyödyntämään viimeisimpiä mainonnan ratkaisuja ja markkinointiviestinnän mahdollisuuksia. Haluamme olla markkinoiden paras media ja palveleva markkinointiviestinnän kumppani omalla markkina-alueellamme.

KAIKKI TAVOITTEISTA TOTEUTUKSEEN

Markkinointi- ja kampanjasuunnitelmat, konseptointi Tavoitemäärittelyt, keinot ja budjetointi Mainosmateriaalien ideointi ja suunnittelu sekä painatus ja tilaaminen Mediasuunnitelmat ja aikataulutus Tapahtumien suunnittelu ja järjestelyt

LIKELTÄ-KAMPANJOINNILLA JA TAPAHTUMILLA TUETAAN JA NOSTETAAN ESIIN PAIKALLISTA OSAAMISTA.

Tule tutustumaan Likeltäkumppaneihin ja maistamaan herkullisia tuotteita! Luvassa myös hyviä tarjouksia!

2.–3.9.

Mainostuotanto Luonteva jatko markkinointi- ja kampanjasuunnittelulle on materiaalien toteutus. Kaleva on kumppanisi mainostuotannossa ja erilaisten markkinointimateriaalien suunnittelussa ja toteutuksessa.

tuote- ja yritysvideot käsikirjoituksesta tuotantoon. Saat ammattilaistasoisen videon, jota voit hyödyntää markkinoinnissa ja jakaa yrityksesi sosiaalisen median kanavissa, joiden suosituinta sisältöä videot usein ovat.

Usein projekti alkaa graafisella suunnittelulla. Voimme luoda kampanjailmeen tai toteutamme mainosratkaisut yrityksesi olemassa olevaa graafista linjaa noudattaen.

Me tuotamme yrityksesi sisältömarkkinointiin kiinnostavaa ja hyödyllistä sisältöä. Esimerkiksi Kalevan uudet advertoriaalit ovat tehokas kanava puhutella kohderyhmääsi ja kertoa viestisi perinteisestä mainonnasta poikkeavalla tavalla.

Voimme hyödyntää printin monet mahdollisuudet esimerkiksi ilmoituksissa, esitteissä, suorakirjeissä ja liitteissä. Toteutamme myös digitaaliset ratkaisut yksittäisestä bannerista kampanja- ja verkkosivustoihin – näyttävästi ja viimeisimpiä teknologioita hyödyntäen. Video on usein oleellinen osa kampanjakokonaisuuksia ja yritysten laajempaa viestinnällistä kokonaisuutta. Toteutamme kustannustehokkaasti tarpeesi mukaiset

KUSTANNUSTEHOKKAASTI KAIKKIIN KANAVIIN

Digitaaliset ja printtiratkaisut Graafinen suunnittelu Julkaisujen taittaminen Valokuvaukset ja videotuotanto, käsikirjoitukset Sisällöntuotanto


17:00

YHTEISTYÖSSÄ: RAKENNUSTEHO OY

Kohdista viestisi Kalevan medioilla tavoitat juuri sinulle tärkeät ja eri ikäiset kohderyhmät.

IKÄ 12–24

25–44

45-64 LÄHDE: KMT S15/K16

65+

10

%

20

30

40

50

16

KALEVA.FI

9

KALEVA

46 19 31 38 7 33


Vahvalla monimedialla onnistut Valitse Kaleva ja hyödynnä vahvan monimedian parhaat ominaisuudet tavoitteesi mukaan. Rakennatpa mielikuvaa tai kerrot tarjouksista, monipuolisen Kalevan tuotteilla onnistut. Printtituotteemme ovat tutkitusti vahvimmillaan tunteiden ja ostoinnostuksen herättäjänä. Printissä luot mielikuvia tuotteesi tai palvelusi ominaisuuksista ja saat asiakkaat huomaamaan uudet tuotteet ja palvelut. Printtiin panostaminen tuo tuloksia.

Digitaalisissa kanavissa asiakas tekee itse esikarsintaa. Iso osa ostopäätöksistä on tehty ennen kuin asiakas kohtaa myyjän. Terästä kampanjaasi Kalevan digituotteilla ja vauhdita ostopäätöstä: verkossa asiakas vertailee, saa tietoa tuotteiden ja palveluiden ominaisuuksista sekä siitä, millaisia tuotteita, palveluita ja tarjouksia markkinoilla ylipäätään on.

Printin ja digitaalisten medioiden roolit LÄHDE: MARKKINOINNIN MYYNTIVAIKUTUS, GRAAFINEN TEOLLISUUS RY 2016

HERÄTTÄÄ TUNTEITA JA INNOSTUKSEN OSTAA.

KERTOO MILLAISIA TUOTTEITA, PALVELUITA TAI YRITYKSIÄ ON MARKKINOILLA.

LUO MIELIKUVIA TUOTTEIDEN JA PALVELUIDEN OMINAISUUKSISTA.

ANTAA TIETOA TUOTTEIDEN JA PALVELUIDEN OMINAISUUKSISTA.

TARJOAA TIETOA HINNOISTA JA TARJOUKSISTA.

AUTTAA VERTAILUSSA.

Kalevan markkinatutkimukset mainostajan apuna Kaleva seuraa ja tutkii median käyttöä ja kulutuskäyttäytymistä. Ostopäätöksesi tueksi tarjoamme sinulle aina viimeisimmät tutkimustulokset ja ajantasaisen tiedon Kalevan medioiden lukija- ja kävijämääristä sekä lukijaprofiileista. KALEVA PANEELI ON TEHOKAS TYÖKALU

Kaleva Paneelin noin 1 000 panelistin avulla voidaan tehokkaasti mitata sanomalehti- ja verkkoilmoituksia sekä kampanjoita ja Kaleva Paneelia voi hyödyntää myös ilmoitusten esitestaukseen. Tutkimus antaa

nopean palautteen ilmoituksen toimivuudesta ja huomioarvoista. Se on erinomainen työkalu mainonnan suunnittelussa ja sen kehittämisessä. LUUPPI TUNTEE VERKKOMAINONNAN

Kärkimedia Luuppi on Kärkimedian oma verkkomainonnan työkalu. Luuppi antaa syvällisempää tietoa verkkomainonnan toimivuudesta näyttöjen ja klikkiprosenttien lisäksi. Sillä voi selvittää kuluttajien näkemyksiä mainonnasta, viestien sisällöstä ja luovasta toteutuksesta.


Printti, advertoriaali, verkkosivusto, tapahtumaviikonloppu – tehoja monikanavaisella kampanjakokonaisuudella

Valinnallasi on merkitystä.

PRINTTIÄ KALEVASSA JA KALE!:SSA

INSTA-kisa Voita kuumailmapallolento

-20% Kultaseppä Räsänen toteuttaa unelmiesi korun

Ajatonta, mutkatonta tyyliä vuosikymmenestä toiseen

Kultaseppä Räsänen valmistaa käsityönä asiakkaiden toiveiden mukaisia koruja. Räsäsen intohimona ovat yksittäiskappaleina suunnitellut ja toteutetut kihla- ja vihkisormukset sekä persoonalliset timantti- ja jalokivikorut. Asiakkaan villeimmätkin ideat ovat toteutettavissa. Tule pyytämään tarjous ja tutustumaan myymälässä olevaan valmiiseen mallistoon!

Uusi Muoti on Oulun vanhin ja perinteikkäin naistenvaateliike, jonka toiminta jatkuu jo kolmannessa polvessa. Ammattitaitoinen asiakaspalvelu ja laadukkaat tuotteet ovat toimintamme kulmakiviä. Suunnittelemme toimivat, helposti muunneltavat asukokonaisuudet arkeen, juhlaan ja vapaa-aikaan trendikkäälle aikuiselle naiselle (koot 32-52). Tervetuloa!

Silmälaseja oululaisille jo vuodesta 1992 Valkealinnan Optiikan toiminnan perustana ovat laaja ja laadukas kehysvalikoima sekä viimeisin tietotaito silmälaseista ja silmien hyvinvoinnista. Seuraammekin jatkuvasti alan kehitystä voidaksemme tarjota parasta mahdollista palvelua. Meillä asiointi on helppoa ja mukavaa – saat niin optikon kuin silmälääkärinkin palvelut samasta osoitteesta. Tervetuloa!

Crecian – pikaloma Kreikkaan Kreikkalainen ravintola Crecian on palvellut asiakkaitaan samassa paikassa Kirkkokadulla jo lähes 17 vuoden ajan. Tarjoamme asiakkaillemme kreikkalaisia makuelämyksiä kyproslaisella twistillä – konstailematonta kreikkalaista kotiruokaa. Uudessa tilausravintolassamme voi myös järjestää yksityistilaisuuksia. Tervetuloa pikalomalle Kreikkaan!

Redken High Rise ja Redken Beach Envy -uutuustuotteet Tarjous voimassa 13.–20.5.2016

Kana-olympia –lautanen

2090 €

(normaalisti 22,80€)

Jörö-Jukan Club Royal -etuna

MIA DESIGN

Kengät ja laukut

-20%

1500€

€ 500

Valmistujaislahjaksi Risto-Matti Ratian froteepyyhkeet

Skandinavisk -kynttilät ja -huonetuoksut

Koko myymälä

-20%

-25%

Tarjous voimassa 13.-14.5.2016

Aurinkolasit

-20%

(Ei Oakley)

kylpypyyhe 15€, käsipyyhe 5€

Kahden Mythic Oil -hiustenhoitotuotteen ostajalle hiusöljy kaupan päälle

Se juureva pizzeria.

-20% Kaikki valmiit korut

sekä yli 1500€ tilaustöihin tarjoamme valmistuksen kaupan päälle

Toinen linssi kaupan päälle uusien lasien ostajalle

Nappaa kuvaa Oulun kivijalasta #kivijalkaoulu @kivijalkaoulu

-20% Naisten mekot

Viikonlopun ajan Etu normaalihintaisista tuotteista

248 €

-10% vo 30 imas

.5.20 sa Hampaiden valkaisu 16 AS TI

Rauhalan lounas

1250 € TUBA DELUXE

+ ranut/juurekset + dippi tai salaattia (norm. 15€)

(norm. 295€) Tarjous voimassa 30.5.2016 asti, (norm. 10,20€) Tarjous voimassa 16.-20.5.2016 Olemme oululainen perheyritys. Kirkkokatu 27, A 51, 5. krs tehokas OULU P. 08 534 8100 ma-pe 7.30-20 myös la 9-13 su 10-13 LASER-valkaisu, vihloville hampaille Lounas tarjolla ma-pe 10.30-13.30 www.hammas-aaria.fi

-15% Sothys-uutuustuotteet

Mekkoja

-60%

Kaikki RayBan -aurinkolasit

-30%

Tarjousta ei voida yhdistää muihin tarjouksiin ja on voimassa vain Valkealinnan myymälässämme.

OSALLISTU ARVONTAAN Täytä oheinen arvontalomake ja voit voittaa Kivijalkatuotepaketin! Arvomme osallistuneiden kesken 3 kpl Kivijalka-tuotepaketteja, jotka koostuvat Kivijalka-liikkeiden lahjakorteista ja tuotteista. Yhden paketin arvo on 500€.

Etunimi

Mikä on Kivijalka?

Kivijalan muodostamme me, Oulun keskustan paikalliset yritykset, jotka haluamme palvella asiakkaitamme oululaisella ammattitaidolla ja laadulla. Oulun keskusta on Oulun ydin ja me haluamme olla mukana rakentamassa siitä entistä elinvoimaisempaa ja virkeämpää. Kivijalka on merkki, joka kertoo yrityksen paikallisuudesta ja siitä, että yrityksen juuret ovat Oulussa.

Osallistu arvontaan ja voita KIVIJALKA -tuotepaketti!

Sukunimi

Osallistu arvontaan 17.5. mennessä netissä osoitteessa Kaleva.fi/kivijalka

Osallistuneiden kesken arvomme 3 kpl 500 euron arvoista KIVIJALKAtuotepakettia

Kurkkaa myös ohjeet Instagram-kilpailuun osoitteesta Kaleva.fi/kivijalka

MIA DESIGN

-20%

Mekot

Käsitiskiaine ja keittiösuihke yhteishintaan

2000€

musta5101 (mustikka) ovh. 13,50€ ja musta5101 (mustikka) ovh. 14,50€

-15% Omatekoista jäätelöä kaupan päälle

Tilaa 3 voileipäkakkua,saat 2 litraa Puistolan omatekoista jäätelöä kaupan päälle

Vietä nautinnollinen hengähdystauko shoppailun lomassa!

HAYn ja Muuton piensisustustuotteet

Sähköposti

Kaikki piilolinssinesteet

-25%

Tarjoukset voimassa 13.–14.5.2016 ellei toisin mainita.

Se juureva pizzeria.

RESPONSIIVINEN VERKKOSIVUSTO KAIKILLE PÄÄTELAITTEILLE

TOIMITUKSELLISTA SISÄLTÖÄ ADVERTORIAALIEN MUODOSSA

Puhelinnumero

Palauta kuponki mihin tahansa Kivijalkaliikkeeseen


Case Kivijalka Kivijalan muodostavat Oulun keskustan paikalliset yritykset, jotka palvelevat asiakkaitaan oululaisella ammattitaidolla ja laadulla – ja samalla rakentavat kaupungin keskustasta entistä elinvoimaisempaa ja virkeämpää.

Yrittäjät haastoivat Kalevan luomaan

konseptin, jonka tavoitteena oli

Lisätä Oulun keskustan palvelujen ja liikkeitä houkuttelevuutta

Eli kuinka Kaleva Yrityspalvelujen konsepti nosti keskustan yritysten houkuttelevuutta ja toi uusia asiakkaita.

Kertoa oululaisesta osaamisesta ja paikallisten yritysten ainutlaatuisuudesta Tukea yritysten muuta markkinointia vahvalla yhteismarkkinoinnilla Jatkuva tekeminen yritysten ja keskustan nostamiseksi

Ratkaisuna Kaleva ideoi ja toteutti Kivijalka-

konseptin – nimen, tarinan, logon ja ilmeen. ”Valinnallasi on merkitystä” kertoo, että oululaisessa yrityksessä osataan arvostaa jokaista päivää ja asiakasta. Tavoitteisiin vastaavan yhteismarkkinoinnin suunnittelu alkoi idean ja konseptin esittelyllä yrittäjille. Markkinointi-, media- ja kampanjointisuunnitelma vei Kivijalan Kalevan moniin kanaviin: Lehti- ja verkkomainonta Natiivimainonta www.kaleva.fi/kivijalka suunnittelu ja sisältö Yrittäjäesittelyt advertoriaalina Kale!:ssa ja Kivijalka-sivulla Muut mainosmateriaalit

Tuloksena kaupallinen suksee

– lisää myyntiä, enemmän asiakkaita ja tutkitusti positiivisia mielikuvia. ”Kivijalka tärisee” -viikonloppu sekä Kivijalka-päivä saivat ihmiset liikkeelle – lisää myyntiä ja uusia asiakkaita Rakennettiin positiivinen ja kannustava mielikuva Paljon kiitosta eri puolilta – hyvä ja tärkeä kampanja Oulun keskustan elävöittämisessä Yrittäjät ovat innolla mukana ja uusia kumppaneita tulee mukaan koko ajan Lukijat ovat ottaneet kampanjan positiivisesti vastaan – ”tuo uutta tietoa, mielenkiintoinen ja persoonallinen”


Olemme sinua varten! PALVELUPISTE

Merja Niskanen

Tiina Holma

MYYNTI JA ASIAKASPALVELU, TYÖPAIKKAILMOITTELU

MYYNTI JA ASIAKASPALVELU, TYÖPAIKKAILMOITTELU

040 518 5686

044 794 9810

Paula Hackzell

Irene Erkkilä

LASKUTUS

LASKUTUS JA MYYNNINJÄRJESTELMÄN TUKI

044 799 5725

040 547 9773

ASIAKASVASTUULLINEN MYYNTI tilaus-, sopimus- ja avainasiakkaat

Annariitta Nousiainen

Ritva Korhonen

Jani Kortesalmi

Miika Ojanperä

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, TILAUSASIAKKAAT

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, TILAUSASIAKKAAT

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, TILAUSASIAKKAAT

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, TILAUSASIAKKAAT

040 766 9402

040 590 3617

044 794 1288

044 794 1374

Sirpa Talvipuro

Ville Juntunen

Anna Suutarinen

Aki Mikkonen

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, SOPIMUSASIAKKAAT

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, SOPIMUSASIAKKAAT

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, SOPIMUSASIAKKAAT

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, SOPIMUSASIAKKAAT

040 518 5845

040 578 7655

040 518 5660

044 794 1360

Annika Anttila

Janne Puolakka

Katja Hylkilä

Mika Turtia

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, SOPIMUSASIAKKAAT

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, SOPIMUSASIAKKAAT

MYYNTIYKSIKÖN PÄÄLLIKKÖ, SOPIMUS- JA TILAUSASIAKKAAT

MYYNTIYKSIKÖN PÄÄLLIKKÖ, AVAINASIAKKAAT

044 794 1224

044 700 4088

044 794 9801

044 799 5740


LEHTI- JA PAINOTUOTTEET

Mari Jauhola

Kaisu Kotaniemi

Susanna Kaikkonen

TUOTEPÄÄLLIKKÖ, LEHTITUOTTEET

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, SANOMALEHTIPAINO

TUOTEYKSIKÖN PÄÄLLIKKÖ, VALTAKUNNALLISET ASIAKKAAT

044 794 9830

044 794 1362

040 529 5865

DIGITAALISET TUOTTEET

Jenni Kukka

Henri Huttunen

Heikki Luoma

TUOTEPÄÄLLIKKÖ, DIGITAALISET TUOTTEET

TUOTEPÄÄLLIKKÖ, DIGITAALISET TUOTTEET

KEHITYSYKSIKÖN PÄÄLLIKKÖ, DIGITAALISET TUOTTEET

044 794 1221

044 799 5787

040 846 0217

ASIANTUNTIJAMYYNTI

MARKKINOINTI

digitaaliset tuotteet

markkinointitutkimukset

Miia Karvonen

Patrik Kortet

Nina Alatalo

Tiina Koskela

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, DIGITAALISET TUOTTEET

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, DIGITAALISET TUOTTEET

MARKKINOINTIASSISTENTTI

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ

044 799 5802

044 794 1204

044 794 9758

040 846 4500

Vieraile verkkosivuillamme www.kaleva.fi/yrityspalvelut ja tilaa uutiskirjeemme. Saat tuoreimmat uutiset ja tietoa kampanjoista. Löydät helposti hinnastot sekä tuote- ja mediatiedot.

Ota yhteyttä yhteyshenkilöösi tai palvelupisteeseemme Palvelupiste (08) 5377 180

mediamyynti@kaleva.fi

etunimi.sukunimi@kaleva.fi


20:30

Vahva media.

Kaleva Yrityspalvelut / PL 170 90401 Oulu mediamyynti@kaleva.fi / puh. (08) 5377 180 kaleva.fi/yrityspalvelut

Klv btob palveluesite loka2016  
Klv btob palveluesite loka2016