__MAIN_TEXT__

Page 1

Ainutlaatuinen matka odottaa sinua...


Sulje silmäsi. Näet auringon lämmön väreilevän ilmassa. Tunnet Kalaharin autiomaan palavan puun tuoksun. Tuoksuun sekoittuu villihunajan huumaava aromi. Avaat silmäsi ja näet autiomaan vehreyden - villinä kasvavat vihreänkeltaiset tsamma-melonit saavat aistisi virittäytymään raikkaudellaan. Tunnet okranpunaisen dyynien hiekan soljuvan jalkojesi alla. Autiomaan kuivuus odottaa kuulasta sadetta ja voit haistaa hivelevän Khoi San -tuoksun, jota et ole ennen tuntenut. Kaiken kruunaa aavikon ruusun hento tuoksu. Tämä ainutlaatuinen elämys on Kalahari. Tervetuloa matkalle!


Eettistä ylellisyyttä. Kalaharin kasvo- ja vartalonhoitotuotteet sekä sisustuskosmetiikka tuovat ylellisyyttä elämääsi. Kalahari-tuotesarja on sinulle, joka haluat laatua, mutta kannat vastuuta ympäristöstä. Tuotteiden valmistus Kalaharin ylellinen tuotesarja on kehitetty kunnioittamaan luonnon monimuotoisuutta. Kalaharin autiomaa on täynnä luonnon omia rikkauksia: kasveja, kasvien sipuliosia ja juuria. Kalaharin meloninsiemenöljy, mineraalisuolakristallit, okranpunainen autiomaan hiekka, jerikon ruusu, hematiittikiviuute, apinanleipäpuuöljy ja mafuravoi ovat muutamia esimerkkejä käyttämistämme aineista. Kaikki tuotesarjamme aktiiviset ainesosat ovat luonnollisesti uutettuja.

Tuoteryhmät Kalahari kasvo- ja vartalonhoitotuotteet ammattilaiskäyttöön Kalahari kasvo- ja vartalonhoitotuotteet vähittäismyyntiin Kalahari Lifestyle -sarja vähittäismyyntiin Kalahari Amenities (hotellit ja spat)

Hyväntekeväisyys Kalaharilla on useita hyväntekeväisyyskohteita Afrikassa. Olet mukana auttamassa perheitä Namibiassa, Botswanassa ja Etelä-Afrikassa.


Maahantuoja: Tsamma Oy | Kiesikatu 10 | 20780 Kaarina info@kalaharispashop.com | kalaharispashop.com

Profile for Kalahari Finland

Kalahari Finland brändiesite  

Kalahari Finland brändiesite  

Advertisement