__MAIN_TEXT__

Page 1

KAKOVOST BIVANJA VODIČ KROZ RE/MAX NEKRETNINE

HIŠE-- kuće STANOVANJA stanovi NOVOGRADNJE novogradnja apartmani POČITNIŠKE NEPREMIČNINE zemljišta ZEMLJIŠČA poslovni prostori POSLOVNI PROSTORI luksuzne nekretnine NADSTANDARDNE NEPREMIČNINE

WWW.REMAX.HR

WWW.KAKOVOSTBIVANJA.SI • BREZPLAČNIK • ŠTEVILKA 14

WWW.RE-MAX.SI

Hiša, RE/MAX Collection, stran 35

OSKRBOVANA IN VAROVANA STANOVANJA

DUŠEVNA GRADNJA PO FENG SUJU

NASVETI STROKOVNJAKOV: NEPREMIČNINSKI DAVKI

Spreminjamo način prodaje nepremičnin.


uvodna beseda

RE/MAX

Kaj 40 let poslovanja RE/MAX-a sploh pomeni za slovenski nepremičninski trg? RE/MAX balon predstavlja veliko več kot samo blagovno znamko. RE/MAX predstavlja tradicijo. Predstavlja kakovost. Predstavlja obljubo, ki jo na tisoče nepremičninskih svetovalcev po vsem svetu v vsakem trenutku dajo svojim strankam. Skoraj vsi prepoznavajo RE/MAX balon kot vodilni znak v prometu z nepremičninami. Bilo bi si zanimivo predstavljati, kakšna bi izgledala panoga v prometu z nepremičninami, če prvi RE/MAX nepremičninski svetovalci ne bi imeli možnosti poslovati po RE/MAX modelu vsa ta leta, odkar RE/MAX posluje tudi v Sloveniji. Nekateri izmed nas bi še vedno delovali v okviru klasičnih modelov nepremičninskih družb, ki v ospredje ne postavljajo strank in nepremičninskih posrednikov, kjer ne bi mogli v celoti izraziti svojih potencialov in zato biti dostojno (beri »nadpovprečno«) nagrajeni, in bili bi obkroženi z nepremičninskimi posredniki, ki ne vlagajo v svojo kariero in

mag. Igor Horvat

regionalni direktor RE/MAX-a

stranke toliko kot mi! Vendar so prvi RE/MAX svetovalci naredili preobrat – in skupaj smo začeli spreminjati panogo v prometu z nepremičninami tudi v Sloveniji. Naši RE/MAX svetovalci so se pridružili najboljšim, ker verjamejo v sebe, v svoje sanje, kako biti najboljši nepremičninski svetovalec za svoje stranke in biti obkrožen z ljudmi, ki razmišljajo in delajo kot mi. Verjamemo v dodano vrednost RE/MAX-a, ki jo prinaša svojim strankam, zato smo se tudi pridružili njegovi viziji in spremembam, ki jih prinaša naše poslovanje tudi na slovenskem nepremičninskem trgu. Naš skupen cilj je zagotoviti najboljše storitve in rezultate za naše stranke. In to predstavlja našo največjo dodano vrednost. V resnici vse male (in velike) stvari, ki jih naredimo za naše stranke, štejejo! Podporo, ki jo nudimo svojim sodelavcem in partnerjem, ter dodano vrednost, ki jo prinesemo v vsako lokalno okolje, kjer poslujemo, štejejo! Vi štejete in vi ste razlog, da je RE/MAX destinacija za najboljše nepremičninske svetovalce v panogi. V RE/MAX-u smo vsak dan hvaležni tistim, ki so tlakovali to pot in vsem, ki so nam sledili. Težko je to izraziti z besedami, vendar upam, da ta prenovljena izdaja RE/MAX nepremičninskega vodnika prikazuje, zakaj je naš slogan »Najboljši posredniki, najboljši rezultati« eden izmed najpomembnejših sloganov v RE/MAX-u. Izraža natančno to, kar smo in za kar si prizadevamo vsak dan posebej! mag. Igor Horvat, regionalni direktor RE/MAX Slovenije

Vodilni v svetu nepremičnin RE/MAX je vodilna nepremičninska mreža, ki je

Če kupujete ali iščete nepremičnino za najem, bomo

prisotna po vsem svetu. Sestavljajo jo ljudje z

vaše želje vnesli v RE/MAX sistem, tako da pri iskanju

mednarodnimi izkušnjami in dostopom do najboljše

vašega idealnega doma sodeluje čim več posrednikov.

tehnologije, usposabljanja in marketinga ter tako

Naše RE/MAX agencije nudijo celovite rešitve. Če

dosegajo edinstveno stopnjo kakovosti storitve na

potrebujete pomoč pri urejanju prenosa lastništva,

trgu nepremičnin.

strokovno

Vašo nepremičnino predstavimo celotni RE/MAX

pravno pomoč ali pomoč pri kreditiranju, vam bodo

mreži, vključno z Avstrijo, Hrvaško, Češko, Italijo…

pri tem pomagali naši strokovnjaki.

oceno

vrednosti

vaše

nepremičnine,

www.re-max.si

3


novice

RE/MAX

Letni sestanek RE/MAX članov

Obisk RE/MAX kolegov iz Kanade

Letni sestanek RE/MAX mreže je tokrat potekal v Ljubljani.

Člane RE/MAX-a sta v Ljubljani obiskala Leslie Wheaton in Pat Simmondsa, ki sta del agencije RE/MAX Hallmark Realty iz Kanade, njune korenine pa segajo tudi v Slovenijo. Izčrpno sta predstavila način, kako uspešno delujeta in skrbita za svoje stranke na zelo razvitem in konkurenčnem kanadskem trgu. Zelo zanimiva delitev dobre prakse, primerjava nepremičninskih trgov in neprecenljiva motivacija za naprej.

Poleg predstavitev novosti v mreži in novih orodij za lažje delo posrednikov je tematiko dopolnjevalo tudi deljenje izkušenj nepremičninskih posrednikov ter motivacijska delavnica, kjer smo si zadali cilje, tako osebne kot poslovne, ki jim bomo skupaj sledili.

Motivacijska delavnica

Leslie Wheaton (levo) ter Pat Simmonds (desno)

RE/MAX v sodelovanju z Banko Celje odprl vrata nove poslovalnice v Celju Sodelovanje, povezovanje, partnerstvo in še kako drugače bi lahko poimenovali nujnost v današnjem času, ki povezuje različne poti k enakemu cilju – zadovoljiti stranko tako, da so vsi udeleženi zadovoljni. Morda bi kdo to imenoval utopistično, pa vendar se da in sodelovanje postaja tudi vrednota časa, v katerem se gibljemo. Prav zato je tudi prišlo do sodelovanja med RE/MAX-om in Banko Celje. Odprli smo novo agencijo v Celju, ki jo lahko obiščete na Prešernovi ulici 18 in kjer lahko na enem mestu preverite aktualno ponudbo lokalnih nepremičnin in pestro ponudbo nepremičnin iz vse Slovenije in tujine. Agencijo so otvorili predsednik uprave banke Celje, gospod magister Dušan Drofenik in regionalni direktor RE/MAX Slovenija, gospod magister Igor Horvat ter gospa podžupanja MO Celje, magistra Darja Turk.

Iz leve proti desni: Darja Turk, Dušan Drofenik in Igor Horvat

4

nepremičnine


novice

RE/MAX

5. evropska RE/MAX konvencija Letošnja že 5. evropska RE/MAX konvencija, ki je potekala na Dunaju, je združila skoraj 800 nepremičninarjev iz cele Evrope, imeli pa smo tudi obiskovalce iz Kanade in Amerike. Udeležili so se je člani regionalnih pisarn, vodje agencij ter nepremičninski posredniki, ki so uživali v družbi najboljših svetovnih govorcev iz sveta nepremičnin. Tudi člani RE/MAX Slovenije smo polni pozitivnih vtisov odnesli domov veliko novih idej, napotkov ter primerov dobre prakse, seveda pa ni manjkalo zabave in druženja.

Mobilna spletna stran RE/MAX Slovenija je online

RE/MAX odprl novo agencijo v Rogaški Slatini

RE/MAX je v Rogaški Slatini odprl novo agencijo, ki zaradi svoje izvrstne lokacije predstavlja veliko dodano vrednost, tako za stranke kot sodelavce RE/MAX-a. Ne le ponosni domačini, tudi številni turisti se v tem kraju odlično počutijo in se vedno znova radi vračajo v ta lepi kraj pod Bočem in marsikateri si je prav tu, z nakupom nepremičnin v Rogaški Slatini ali njeni okolici, omislil svoj košček raja. Pri tem je treba izpostaviti predvsem državljane Rusije in državljane njim sosednjim držav, ki so v Koraki za korakce - 6. tradicionalni Zemljevid Najdi.si http://zemljevid.najdi.si/print.jsp zadnjem času pogosti kupci nepremičnin na tem območju. dobrodelni pohod RE/MAX sodelavci v novi agenciji bodo nudili Tudi letos smo skupajj zakorakali v dobrodelne strokovno storitev domačim in tujim strankam. namene na letos že 6. tradicionalnem dobrodelOpomba: nem pohodu Koraki za korakce. Zbran denar se je Naslov: Tukaj lahko vnesete opombo! ŠTIHOVA ULICA 16 namenil terapevtskim pripomočkom predšolskim 1000 Ljubljana RE/MAX Vogal odpira vrata na oddelkom s prilagojenim programom osnovne šole Gustava Šiliha in za opremo gibalnice na osnovi lokaciji v Ljubljani novni šoli Bojana Ilicha. Tiskajte z uporabo gumba "Natisni", ki Vogal, je nad zemljevidom! Agencija RE/MAX ki je delovala na Šmartinski cesti, se je preselila na novo lokacijo na Štihovo ulico 16. Obiščete nas - dobrodošli! Mobilna spletna stran RE/MAX Slovenija ugledala luč LCD zaslonov mobilnih naprav. Od sedaj naprej boste lahko obstoječe in potencialne stranke z mobilnimi telefoni in tablicami lažje in pregledneje dostopale do vsebin, ki se nahajajo na spletni strani www.re-max.si. Prav tako je, za lažje brskanje, mobilnim napravam prilagojen iskalnik nepremičnin.

www.re-max.si

5


nasveti

RE/MAX

ZAGOTOVITE LEPO IN BREZSKRBNO JESEN ŽIVLJENJA SEBI ALI SVOJIM STARŠEM Oskrbovana in varovana stanovanja Vsi si želimo starost preživeti lepo in brezskrbno, v prijetnem bivalnem okolju. Mnogim je že misel na življenje v domu starejših neprijetna, a žal zaradi starostnih težav niso več v celoti sposobni živeti sami in brez skrbstva. Odlično rešitev zanje ponujajo oskrbovana in varovana stanovanja, ki so danes trend tako v tujini kot tudi doma. Kaj so oskrbovana in varovana stanovanja, komu so namenjena ter zakaj se preseliti vanje, lahko preberete v naslednjih vrsticah.

Kaj so oskrbovana in varovana stanovanja ter komu so namenjena? Oskrbovana in varovana stanovanja (v nadaljevanju oskrbovana stanovanja) so funkcionalno povezana in potrebam starejših ljudi prilagojena stanovanja. Namenjena so starejšim ljudem, ki se sami ne morejo več v celoti oskrbovati ali negovati, kljub temu pa lahko še vedno živijo razmeroma samostojno življenje z večjo ali manjšo pomočjo strokovnega osebja. Lahko so lastniška ali najemniška. Praviloma so locirana v bližini domov za starejše. Imeti morajo oskrbnika (pravna ali fizična oseba), ki skrbi za 24-urno dnevno pomoč stanovalcem. Lastniki oskrbovanih stanovanj imajo praviloma možnost, da izbirajo posamezne storitve ali nekakšne pakete storitev. Dodatne storitve so odvisne od obsega pomoči, ki jo posameznik potrebuje glede na svoje zdravstveno stanje. Oskrbovano stanovanje lahko kupi vsaka pravna ali fizična oseba, ki izpolnjuje pogoje za nakup nepremičnine v Republiki Sloveniji. Vsa prodana stanovanja so trajna last kupcev oziroma njihovih pravnih naslednikov. Za razliko od najemnika, kupec oskrbovanega stanovanja z njim prosto razpolaga, kar pomeni, da ga lahko odda v najem, dokler ga sam ne potrebuje oziroma dokler sam ne izpolnjuje pogojev za bivanje v njem. Pogoje za uporabnike oskrbovanih stanovanj določa pravilnik o standardih in normativih socialnovarstvenih storitev: osebe morajo biti praviloma starejše od 65 let; psihofizične sposobnosti jim morajo omogočati, da z redno, organizirano pomočjo drugega in z zagotovljenim zdravstvenim varstvom ohranjajo zadovoljivo 6

nepremičnine

Kamnik: stanovanja I. faza od 47-61 m2 in cene od 110.000 € do 147.000 €, stanovanja ll. faza od 30-80 m2 in cene od 77.000 € do 175.000 €, letnica gradnje: 2013. Več informacij: RE/MAX Vogal, Robert Kotnik - 070 900 340 Barbara Vrhovnik - 041 644 792.

duševno in telesno počutje in samostojnost v bivalnem okolju, tako da ne potrebujejo popolnega institucionalnega varstva v zavodu oziroma domu starejših. Lahko so tudi osebe, mlajše od 65 let, ki izpolnjujejo druge pogoje. Uporabnik oziroma lastnik je lahko zakonec oziroma zunajzakonski partner osebe, ki izpolnjuje pogoje po pravilniku o standardih in normativih socialnovarstvenih storitev. Lahko pa tudi oseba, katere sedanje bivališče zaradi arhitektonskih ovir, neustreznosti stanovanjskih prostorov in bivalnega okolja ali oddaljenosti od urbanih središč ni primerno ali pa je manj primerno za bivanje starejših.


nasveti

RE/MAX

Vrste socialno varstvenih storitev v oskrbovanih in varovanih stanovanjih Po Pravilniku o standardih in normativih socialno varstvenih storitev (Ur. l. RS, št. 52/95, 2/98, 19/99, 28/99, 127/03, 125/04 in 60/05) institucionalno varstvo v oskrbovanih stanovanjih obsega osnovno in socialno oskrbo ter zdravstveno varstvo in zdravstveno nego po predpisih o zdravstvenem varstvu. Osnovna oskrba v oskrbovanem stanovanju obsega pomoč pri bivanju, kamor sodi osnovno čiščenje vseh ali posameznih prostorov stanovanja, odnašanje smeti, postiljanje ter pomoč pri pranju, sušenju in likanju perila. Obsega tudi organizirano prehrano, kar predstavlja prinašanje pripravljenih obrokov ali pripravo hrane v stanovanju in pomivanje uporabljene posode. Poleg osnovne oskrbe oskrbovana stanovanja zagotavljajo tudi socialno oskrbo, ki se prilagodi potrebam in željam posameznega upravičenca. Obsega pomoč pri vzdrževanju osebne higiene in izvajanju dnevnih opravil, kot so na primer pomoč pri oblačenju, slačenju in obuvanju. K socialni oskrbi sodi tudi varstvo in pomoč pri ohranjanju socialnih stikov, kar pomeni vzpostavljanje socialne mreže z okolico, predvsem s sorodstvom in prostovoljci, spremstvo pri opravljanju nujnih obveznosti ter informiranje ustanov o stanju in potrebah upravičenca. Stanovalcem v oskrbovanih stanovanjih je zagotovljena tudi tako imenovana SOS tipka, kar pomeni zagotovljen dostop do celodnevne nujne pomoči preko klicnih centrov za pomoč na daljavo. Izvajalec storitve je stanovalcem dolžan zagotoviti tudi izvajanje zdravstvenega varstva in zdravstvene nege s sklenitvijo pogodbe z izvajalci teh dejavnosti.

Pravila gradnje oskrbovanih in varovanih stanovanj Gradnja oskrbovanih stanovanj je podrobneje določena v Pravilniku o minimalnih tehničnih zahtevah za graditev oskrbovanih stanovanj za starejše ter o načinu zagotavljanja pogojev za njihovo obratovanje, ki ga je izdalo Ministrstvo za okolje in prostor. V tem pravilniku so podane minimalne tehnične zahteve za stavbe z oskrbovanimi stanovanji (določbe glede števila parkirnih mest, dostopa do stavb z oskrbovanimi stanovanji, vhoda v stavbo, skupnih prostorov, dvigal ter minimalne tehnične zahteve za oskrbovana stanovanja. Opredeljene so tudi posebne zahteve glede velikosti in opreme teh stanovanj. Tako na primer prostori v oskrbovanih stanovanjih, ki so namenjeni bivanju in spanju, ne smejo biti ožji od polovice svoje dolžine in ne ožji od 220 cm. Širina prehodov med prostori mora znašati najmanj 100 cm, tudi po namestitvi opreme. Če se odločate med bivanjem v lastni hiši ali stanovanju in bivanjem v domu starejših oziroma želite svojim ostarelim staršem zagotoviti lepo in brezskrbno jesen življenja, so oskrbovana stanovanja zagotovo prava odločitev. Tudi v ponudbi RE/MAXA imamo trenutno velik izbor oskrbovanih stanovanj v Kamniku. Stanovanja, obdana z zelenicami in drevjem, se nahajajo na zelo lepi, mirni lokaciji pod Kamniškimi Alpami, le pet minut od centra Kamnika. Za vse nadaljnje informacije sem vam na voljo: Robert Kotnik RE/MAX Vogal tel. št.: 070 900 340 e-naslov: robert.kotnik@re-max.si

www.re-max.si

7


nasveti

RE/MAX

DUŠEVNA GRADNJA Potek gradnje je duhovni proces, človek je ustvarjal in ustvarja projekte po vzgledu na naravo in v sodelovanju z izročili lastne duše. Našim prednikom se je zdelo samoumevno, da je hiša del okolja: za gradnjo in opremljanje hiše so uporabili domače materiale. Zgodovina je prepolna različnih gradbenih stilov, ki so se kar vrstili drug za drugim in izražali življenjski utrip določenega obdobja. V sodobnem času odkrivamo stara znanja in se odpiramo sodobnim načinom gradnje. Novodobni trendi se usmerjajo v izboljšanje gradbenih tehnik, iščejo se bolj trdni in zanesljivi materiali, poskuša se doseči čim krajši rok gradnje s prihranki na materialnih stroških…

Veliko mladih družin sanja o svoji hiši. Veliko dobrih razlogov govori v prid bivanja v lastni hiši: ni potrebno plačevati najemnine, življenjski slog je individualen, hiša je skoncentrirana vrednost, ki nas spremlja tekom življenja. Pogosto se na začetku pojavi dilema: graditi ali kupiti že zgrajeno hišo? Odločitev je predvsem odvisna od razpoložljivih finančnih sredstev in časa, nakup nepremičnine poteka hitreje kot pa gradnja. Sanje o gradnji lastne hiše predstavljajo začetek velikega, pogosto enkratnega življenjskega izziva, naslednji korak je izbira zemljišča, sledi načrtovanje procesa gradnje, izbira gradbenih in drugih materialov, gradnja, opremljanje prostorov, selitev v novi dom. Bodočo hišo najprej sanjamo, to je faza notranje arhitekture, ki se je lotimo v domišljiji. Hiša, izoblikovana v fazi premišljevanja, bo čez čas postala naš dom za dalj časa, mogoče bo ostala našim 8

nepremičnine

zanamcem. Preden poiščemo arhitekta, se lotimo planiranja gradnje hiše na igriv način, zberemo ideje in se ne obremenjujmo z finančnimi in tehničnimi omejitvami. Z družinskimi člani prehodimo zemljišče, v predpripravah se miselno in duhovno povežemo z novim domom. Pomembno je predvideti čas trajanja gradnje: če se gradnja prehitro odvija, se nam lahko zgodi, da duhovno in duševno težko sledimo gradbenim procesom. Posnemamo slikarja, v domišljiji korak za korakom ustvarjamo sliko novega doma. Usmerimo duha v roke, narišemo skico, prenesemo ideje na papir, dovolimo mislim in notranjim slikam da pridejo do izraza in jih spravimo na svetlobo dneva. Predvidimo mesto za hišo, velikost le te, ne pozabimo na okolje - poiščemo prostor za drevesa, otroško igrišče, romantični kotiček za dva, mesto za srečanja z prijatelji, ribnik in podobno… Narišemo sanjsko hišo, vhodna vrata, okna, streho, teraso in vse kar menimo da je pomembno. Ko narišemo zunanjo podobo hiše, se premaknemo v notranjost. Izdelamo prvo skico prostorov, upoštevaje oblike in velikost. Ne obremenjujmo se, če skica ne ustreza pravilom arhitekture, pomembno je, da sledimo notranjemu izročilu. Predvidimo dan začetka gradnje, razmislimo o pripravah na gradnjo. Dovolimo risbi, da napreduje, priskrbimo si dovolj papirja in rišemo, rišemo. Podobno lahko naredijo ostali družinski


nasveti

RE/MAX

člani. Združimo risbe in se pogovorimo, prisluhnemo drug drugemu, izmenjamo mišljenja, upoštevamo medsebojna čustva in želje in že smo na dobri poti ustvarjanja obetavne prihodnosti in dobrega počutja v novem domu. Po končanem risanju lahko izdelamo model hiše. Modeli - makete pokažejo arhitektu in stanovalcem podobo objekta, razporeditev svetlobe, senčne in temačne dele hiše. Model izdelamo iz bolj trdnega papirja in ga ob straneh zalepimo. Povabimo prijatelje in jim zaupamo svoje ideje. Skupne predpriprave so osnova za izdelavo pravega načrta za hišo, le majhen korak nas deli do odločitve: gradili bomo! Antonija Krajnc, svetovalka za feng šuj tel.: 041 / 7604 250

DAVEK NA DOBIČEK IN ODŠKODNINA ZARADI SPREMEMBE NAMEMBNOSTI KMETIJSKIH ZEMLJIŠČ V zadnjem času je bilo v javnosti precej polemik in nejasnosti glede plačila davka na dobiček in plačila odškodnine zaradi spremembe namembnosti kmetijskih zemljišč. Kdaj se plača eden in kdaj drugi, kdo je zavezanec za plačilo in koliko znaša? Z uveljavitvijo Zakona o uravnoteženju javnih financ, ki je pričel veljati 31. 05. 2012, je vlada uvedla plačilo Davka na dobiček zaradi spremembe namembnosti zemljišč. S tem se strošek spremembe namembnosti kmetijskih v stavbna zemljišča prenaša na prodajalce.

Kdo in kdaj plača davek na dobiček zaradi spremembe namembnosti kmetijskih zemljišč? Davek na dobiček zaradi spremembe namembnosti kmetijskih zemljišča plača prodajalec, in sicer ob prodaji zemljišča. Namen tega zakona je, da se ob prodaji zemljišča za gradnjo stavb preko te obdavčitve pridobi del dobička, k ustvarjanju katerega lastnik ni prispeval s svojimi vlaganji, ampak je to rezultat prostorskega načrtovanja lokalnih skupnosti. Predvsem je cilj zajeti dobičke od različnih špekulativnih nakupov kmetijskih zemljišč, do katerih prihaja ob izkoriščanju informacij o načrtovanih spremembah občinskih prostorskih načrtov. Plačilo dobička, ki ga je prodajalec ustvaril zaradi

spremembe prostorskega akta, je torej breme prodajalca. To pa velja v primeru, če prodajalec proda svoje zemljišče prej kot v desetih letih od spremembe njegove namembnosti.

Kaj je predmet obdavčitve? Predmet obdavčitve so zemljišča, ki se ob prodaji štejejo za zazidljiva zemljišča – zemljišča za gradnjo stavb, evidentirana v registru nepremičnin ozir. zemljišča, za katera občina z namensko rabo potrdi, da ustrezajo kriterijem za določitev zazidljivih zemljišč. Pri ugotavljanju davčne obveznosti se upoštevajo prodaje zemljišč od 01. 06. 2012 dalje, ne glede na to, kdaj je bilo zemljišče pridobljeno ali kdaj je prišlo do njegove spremembe namembnosti.

Kakšna je davčna osnova? Davčna osnova za odmero davka je razlika med vrednostjo zemljišča ob odsvojitvi in vrednostjo zemljišča ob pridobitvi, le ta pa se zmanjša za priznane stroške odsvojitve in stroške pridobitve (po zakonu, ki ureja dohodnino). Če ste morda tudi vi udeleženi v postopku spreminjanja namembnosti zemljišča, se o davčnih obveznostih vsekakor pozanimajte pri svojem nepremičninskem posredniku. Tanja Tučič, RE/MAX Poetovio tanja.tucic@re-max.si www.re-max.si

9


nasveti

RE/MAX

DAVEK NA NEPREMIČNINE Z novim letom vstopi v veljavo davek na nepremičnine. Nadomestil bo dosedanji (neenoten) sistem obdavčitve nepremičnin (ukinejo se nadomestila za uporabo stavbnih zemljišč, davek od premoženja, pristojbina za vzdrževanje gozdnih cest in davek na nepremično premoženje večje vrednosti). Osnova za določitev predmeta obdavčitve, davčnega zavezanca in davčne osnove so podatki o nepremičninah, lastnikih in posplošeni tržni vrednosti nepremičnin, ki so evidentirani v registru nepremičnin. Kaj še lahko kot lastniki nepremičnin naredimo, da uskladimo podatke o nepremičninah z dejanskim stanjem in tako lahko morebiti tudi zmanjšamo davek? Priporočamo, da lastniki nepremičnin pravočasno pregledajo, preverijo in morebiti popravijo podatke o svojih nepremičninah. Skupaj z lastninsko pravico nepremičnin prevzemamo tudi odgovornost za urejenost nepremičnin. Mislimo seveda na urejenost in usklajenost podatkov o nepremičninah v uradnih evidencah. Podatki o nepremičninah (parcela, stavba, del stavbe) se vodijo v različnih evidencah (zemljiški kataster, kataster stavb, register nepremičnin, register prostorskih enot, zemljiška knjiga, kataster GJI …) in le-te uporabljajo različne ustanove in podjetja za različne namene (nepremičninski posredniki, banke, upravne enote, davčna uprava, občine, projektanti, notarji, Eko sklad …). Geodetska uprava Republike Slovenije je pristojna za vodenje in vzdrževanje dveh temeljnih evidenc, in sicer zemljiškega katastra in katastra stavb. Vse spremembe podatkov o zemljiščih (ureditev meje, izravnava meje, parcelacija, določitev zemljišča pod stavbo, sprememba bonitete …) in stavbah (vpis stavbe v kataster stavb, spremembe podatkov v katastru stavb) se v obeh katastrih evidentirajo na zahtevo lastnika nepremičnine in na podlagi ustreznih elaboratov, ki jih izdelajo geodetska podjetja. Geodetska uprava Republike Slovenije pa vodi še eno pomembno evidenco, to je register nepremičnin. Register nepremičnin je javna zbirka podatkov o nepremičninah na območju Republike Slovenije, ki odraža dejansko stanje nepremičnin v naravi. V registru nepremičnin najdemo podatke o nepremičninah iz zemljiškega katastra, katastra stavb, zemljiške knjige in nekaterih drugih evidenc ter podatke, ki so jih 10

nepremičnine

posredovali lastniki nepremičnin. Na podlagi le-teh se v postopku množičnega vrednotenja nepremičnin določi (izračuna) posplošena tržna vrednost nepremičnin, ki se pripiše k posamezni nepremičnini. Kljub temu, da je Geodetska uprava RS v preteklih letih izvedla dva velika množična postopka (popis nepremičnin in obveščanje), register nepremičnin še vedno ne odraža dejanskega stanja vseh nepremičnin v državi. Največ pomanjkljivosti (napačni, manjkajoči podatki) je v podatkih o stavbah in delih stavb ter posledično v posplošeni tržni vrednosti nepremičnin. Na posplošeno tržno vrednost se lastniki nepremičnin ne morejo pritožiti oziroma ji ugovarjati. Posplošena tržna vrednost nepremičnine se spremeni, če se spremenijo podatki o nepremičnini. Če menite, da posplošena tržna vrednost nepremičnine ni pravilna, razlog iščite med podatki o nepremičnini. Najpogostejše napake v registru nepremičnin, ki poglavitno vplivajo na posplošeno tržno vrednost nepremičnin, so: letnica izgradnje stavbe, površine stavbe, lastniki, stavba ni vpisana v register nepremičnin, dejanska raba stavbe itd. Nekatere podatke o nepremičninah v registru nepremičnin lahko lastniki nepremičnin popravijo sami, tako da ponovno izpolnijo predpisane obrazce in jih posredujejo pristojni geodetski pisarni. Spremembe podatkov o nepremičninah v zemljiškem katastru ali katastru stavb pa se evidentirajo na podlagi elaboratov, ki jih izdelajo geodetska podjetja. Prepustite skrb za vaše nepremičnine strokovnjakom in se obrnite na nas. V REMAXU odgovorimo na vsa vprašanja, najdemo ustrezne rešitve, izvedemo potrebne storitve ter svetujemo na področju nepremičnin. Opravljamo raznovrstne geodetske storitve in poskrbimo, da so podatki o vaših nepremičninah v vseh evidencah usklajeni, urejeni in izkazujejo dejansko stanje. Polonca Fištravec, univ.dipl. inž. geod geodetske.storitve@re-max.si.


24. tradicionalni posvet

Portorož, 14. in 15. november 2013

www.posvetnepremicnine.si GZS - Zbornica za poslovanje z nepremičninami - ZPN v soorganizaciji Združenja upravnikov nepremičnin - ZUN, Združenja stanovanjskih skladov - ZSS, Združenja družb za nepremičninsko posredovanje - ZDNP, Združenja ocenjevalskih podjetij - ZOP ter v sodelovanju s Slovenskim nepremičninskim združenjem - FIABCI Slovenija, Združenjem lastnikov nepremičnin - ZLAN, Združenjem sodnih izvedencev in sodnih cenilcev Slovenije za gradbeno stroko - SICGRAS, Zbornico gradbeništva in IGM in Zavodom za gradbeništvo Slovenije v okviru projekta PROFILI ter Ministrstvom za infrastrukturo in prostor vabi na:

Največji in najbolj strokoven nepremičninski dogodek 14. in 15. november 2013 Portorož, Kongresni center Portus, Hotel Slovenija Prijave in informacije: GZS-ZPN, Dimičeva 13, 1504 Ljubljana, tel. 01/58-98-240, ali zpn@gzs.si

Posvet so podprli:

imagine software

Medijski pokrovitelji:

oglas_210_280.indd 1

27.9.2013 14:07:11

www.re-max.si

11


L J U B L JANA IN OKOLICA Agencija RE/MAX • Pro Next Level LJ. - CELOVŠKA CESTA

LJUBLJANA BEŽIGRAD

Ljubljana Viška cesta

169.000 €

205.000 €

Pro Next Level * Celovška cesta 228 SI-Ljubljana Tel. 00386 (1) 510 14 40 Fax. 00386 (1) 510 14 41 pro@re-max.si www.re-max.si/Pro

Tomislav Žurej

168.000 €

ID 490161014-112

ID 490161014-119

MINIMALISTIČNO OPREMLJENO STANOVANJE 73,50 m2 neto stan. površine (3 sobno stan.), 3/8 nadst., l. 1967, obnovljeno 2011.

STANOVANJE V MIRNI OKOLICI Neto površina 80,70 m2, l.1929, garaža, 1 par. mesto, 2/3 klet, sorazmerni del podstrehe.

Ana Marija Mediževec Tel. 041/939 067

Ana Marija Mediževec Tel. 041/939 067

Ljubljana, Zalog

Ljubljana Bežigrad

TOMIŠELJ, Ig

165.000 €

200.000 €

104.900 €

Vodja agencije

Tel. 040/504 899 tomislav.zurej@re-max.si

ID 490161008-261

ID 490161018-10

ID 490161008-257

3 SOBNO STANOVANJE Cca. 106m2, v večstanovanjski stavbi l. 2008. Stanovanju pripada parkirno mesto v garaži. Darja Šonc Kučič Tel. 051/322 950

GROSUPLJE

ID 490161006-164

750.000 €

ID 490161006-225

UREJENO STANOVANJE Cca 71m2 l. 1999, obnovljeno 2012. V lastništvu sta garaža in eno parkirno mesto.

SAMOSTOJNA HIŠA l. 1926, delno obnovljeno 1995 (streha in fasada), uporabni prostor 160m2, zemljišče 213 m2, garaža.

2,5 SOBNO MANSARDNO STANOVANJE Površina 102 m2( z garažo in shrambo 27m2), zgrajeno l. 2005, 2/2 nad.,večstanovanjska hiša.

LUKSUZNA SAMOSTOJNA HIŠA 360 m2, l. 1981, adaptirana 1998, 669 m2 zemljišča, zunanji bazen 8 x 4m, idilična lokacija

Darja Šonc Kučič Tel. 051/322 950

Kristina Klobčar Tel. 031/684 330

Hari Čeru Tel. 041/675 524

Hari Čeru Tel. 041/675 524

Vila – Bičevje

Letališka, Ljubljana

LJUBLJANA stegne

LJubljana - TRNOVO

11 € /m2/mesec

330.000 €

11 € /m2

2.400.000 €

ID 490161011-121

ID 490161011-117

ID 490161002-263

ID 490161002-264

LUKSUZNA VILA V BLIŽINI CENTRA LJUBLJANE Velikosti 450m2, l.2008, parcela 478 m2, 6 parkirnih mest (dvorišče).

NOVO UREJENI PISARNIŠKI PROSTORI L.2010, adaptacija 2008. Najem v sklopih: 380m2, 500m2, 1000m2. Energetsko varčno, parkiranje.

PRITLIČNI POSLOVNI PROSTOR Velikost 160m2, višina stropa 4m, 3 zunanja parkirna mesta ter 2 parkirni mesti v garaži, L.2011.

POSLOVNI PROSTOR Velikost 180m2, pritličje + nadstropje, neopremljen, 4 parkirna mesta v garaži, lastni sanitariji, l.2005.

Alenka Planišček Tel. 041/711 513

Alenka Planišček Tel. 041/711 513

Nataša Čas Tel. 031/334 079

Nataša Čas Tel. 031/334 079

Ljubljana DRAVLJE

GROSUPLJE

LJUBLJANA

IC TRATA, KIDRIČEVA

3.840.000 €

350 € /m2

ID 490161003-126

ZAZIDLJIVO ZEMLJIŠČE –6870m2, G.D.: rušitev objektov in gradnja 3 etažne podz. garažne hiše, 3 posl. – stan. objektov. Marjan Cimerman Tel. 041/664 726

12

nepremičnine

ID 490161003-114

2.350.000 €

ID 490161003-120

SKLADIŠČE IN PISARNE l. 1995, adaptirano 2005, 1.780 m2 zemljišča, skladišče 1.400m2: pritličje 450m2, medetaža 400m2,nadst. 450m2. Pisarne in salon 600m2. Cena za oddajo 3,5eur/m2/mesec.

ZEMLJIŠČE ZA POSLOVNO STANOVANJSKO GRADNJO Gradbeno dovoljenje, 10.250 m2, plačan komunalni prispevek. Bruto zazidalna površina: pribl. 66.000M2 (k-3, p+5).

Tomislav Žurej Tel. 040/504 899

Tomislav Žurej Tel. 040/504 899

3.920.000 €

ID 490161003-127

Večji kompleks - skladiščni, proizvodni, upravni objekt l. 1976, adaptian 1989 (streha), 1997 (fasada, izolacija) 7.178 m2, 8.728 m2 zemljišča, 67 park. mest. Tomislav Žurej Tel. 040/504 899


L J U B L JANA IN OKOLICA Agencija RE/MAX • Naj dom Ljubljana Koseze

Dol pri Ljubljani

Komenda

320.000 €

270.000 €

240.000 €

Naj dom * Slovenska cesta 24 SI-Mengeš Tel. 00386 (1) 723 09 86 Fax. 00386 (1) 723 80 15 najdom@re-max.si www.re-max.si/Najdom

Roman Kalušnik Vodja agencije

Tel. 01/723 09 86 roman.kalusnik@re-max.si

Mengeš

195.000 €

ID 490201003-142

ID 490201003-121

ID 490201003-136

ID 490201003-147

300 m2, l. 1970, 658 m2 zemljišča, etažnost: PK+VP+M. Povsem ločeni stanovanji. Ogrevanje na k.o. Streha l. 2003, okna in vhodna vrata l.2007.

168 m2, 958 m2 zemljišča, l.1977, adaptirana l.2006, etažnost: PK+VP. Na JZ strani je velik vrt s sadnim drevjem. Do AC 7km, do Ljubljane 15km.

l.1973, 240m2 (PK+VP+1N), 988 m2 zemljišča. V vsaki etaži je 80 m2 uporabne površine + balkon v obeh višjih etažah. Zunanja dvojna garaža.

Polona Hribar Tel. 041/635 172

Polona Hribar Tel. 041/635 172

Polona Hribar Tel. 041/635 172

Moravče

Trzin - OIC

Kamnik – Šutna

135.000 €

ID 490201003-72

320 € / mesec

ID 490201003-146

89.000 €

ID 490201003-59

l.2008, 115m2 (P+M) III. pgf, 200m2 zemljišča. Oddaljenost od AC 9km, cca. 25 km do Ljubljane. Dostop raven in asfaltiran. Zelo mirno okolje.

3 opremljene pisarne, l.2006, 3. nad., 35,79 m2, 18,57 m2 in 12,55 m2, Ogrevanje in hlajenje s klima napravo, dvigalo, uporaba skupnih prostorov.

l.1800, obnovljeno l.2003, nova streha l.2000, 80m2, 1.nad., ogrevanje na lastno plinsko trošilo, ločeni števci, vsi priključki, možnost parkiranja.

Polona Hribar Tel. 041/635 172

Polona Hribar Tel. 041/635 172

Polona Hribar Tel. 041/635 172

Polona Hribar Tel. 041/635 172

Finander d.o.o., Obrtna ulica 11, 9000 Murska Sobota · Slika je simbolična.

246 m2 (PK+VP+1N), 411 m2 zemljišča, delno obnovljeno l. 2007 (hidroizolacija, fasada, nova peč). Ogrevanje na pelete (kotel KWB) + toplotna črpalka.

ČAKAM TE V KRISTALNI PALAČI. TVOJA NOVA KUHINJA.

40% POPUST

5% BTC, Kristalna palaca, Ameriška ulica 8 T 01/810 90 37 www.galerija-ilambienti.com

Murska Sobota Obrtna ulica 11 T 02/534 88 40 www.ilambienti.com

ŠE DODATEN POPUST ZA STRANKE RE/MAX-a


L J U B L JANA IN OKOLICA , GORE NJSK A Agencija RE/MAX • Vogal Ljubljana, Koseze

Moravče pri Gabrovki

Logatec, Obrtniška ulica

369.000 €

97.800 €

550.000 €

Vogal * Štihova ulica 16 SI-Ljubljana Tel. 00386 (1)320 78 77 Brezplačni tel. 080 73 15 Fax. 00386 (1)600 11 70 vogal@re-max.si www.re-max.si/Vogal

Štefan Piškur

ID 490191005-36

ID 490191002-7

ID 490191004-189

Končna vrstna hiša z atrijem, 191 m2, , l. 2002, zemljišče 146 m2, opremljena, bližina narave in jezera, K+P+M, 2 parkirišči v garaži. Možen tudi najem.

HIŠA l. 1975, prenova 1998, 140 m2, zemljišče 1137 m2, mirna lokacija, lep razgled. Hiša je bila delno prenovljena in je opremljena. UGODNO.

POSLOVNO PROIZVODNJI OBJEKT, l. 2000, stavbišče 483 m2, stavba 1.326 m2, k+p+n, tloris 33x15 m. Tovorno dvigalo, dvorišče, parkirišče, avtocesta.

Marija Junkar Tel. 051/428 151

Štefan Piškur Tel. 041/636 264

Barbara Vrhovnik Tel. 041/644 792

Kamnik - Neveljska pot

Ljubljana - Gunclje

Ljubljana, RoŽna dolina

Ljubljana, Brezovica

110.574 €

108.000 €

391.375 €

68.000 €

vodja agencije

Tel. 041/636 264 stefan.piskur@re-max.si

ID 490191004-257

ID 490191002-42

ID 490191020-9

ID 490191004-235

OSKRBOVANA STANOVANJA l. 2013, 48 m2, ob reki Nevljici in v bližini doma starejših občanov. Stanovanja so enosobna ali dvosobna. Neoviran dostop.

TRISOBNO STANOVANJE l. 2006, 76 m2, podpritličje. V neposredni bližini mestnega avtobusa, mirna lokacija. Možnost takojšne vselitve.

STANOVANJE, VILA BLOK, letnik 2013, novogradnja, moderno 4.sobno stanovanje 108 m2, I.nad., 24m2 balkon, dvigalo, 2 parkirni mesti v garaži.

Hiša iz l.1930, 150 m2, zemljišče 231 m2, pred leti delno obnovljena, a je potrebna prenove. Priključki: elektrika, voda, mestni avtobus, telefon, CTV do hiše.

Barbara Vrhovnik Tel. 041/644 792

Štefan Piškur Tel. 041/636 264

Mirjana Milić Tel. 041/315 921

Barbara Vrhovnik Tel. 041/644 792

Ljubljana - Vikrče

Lj., Spodnje Gameljne

Lj. Rudnik - Ižanska cesta

Radomlje, Domžale

165.000 €

388.000 €

155.000 €

385.000 €

ID 490191004-215

ID 490191002-34

ID 490191013-8

ID 90191002-9

Hiše dvojčki, l. 2008, 140 m2, zemlj. 241 m2, izdelani do III. podaljšane gradbene faze. tri etaže, klet, pritličje, mansarda. Parkiranje ob stavbi. Vsi priključki.

Dvo stanovanjska hiša, 368 m2, l. 1974, v treh etažah, Hiša je dobro vzdrževana, nova streha, opremljena s pohištvom, mestni avtobus, mirna lokacija.

Hiša – dvojček, 133 m2, zgrajen l. 2009, III. podal. grad.faza, 224 m2 zemljišča. Na mirni lokaciji , mestni avtobus, bližina mesta . UGODNO, Vredno ogleda.

Novejša hiša, l.1997, 490 m2, zemljišče 817m2, dve stanovanji v pritličju 130+80 m2, neizdelana mansarda 240 m2,. Možna menjava za stanovanje v Ljubljani.

Barbara Vrhovnik Tel. 041/644 792

Štefan Piškur Tel. 041/636 264

Almir Đeševič Tel. 041/617 066

Štefan Piškur Tel. 041/636 264

Ljubljana Polje

LJ – Šiška, Miheličeva

Ljubljana, Dravlje

Jesenice - Golica

59.000 €

520 €/mesec

4.176.000 €

129.000 €

ID 490191004-241

ID 490191002-53

ID 490211011-206

ID 490191005-94

Stanovanje - garsonjera l.1976, 29 m2, tretje nadstropje, zahodno lega, loža, shramba. V neposredni bližini je mestni avtobus, trgovina, Ugodno.

ODDAMO 3 sob. stan, l. 1985, 95 m2, opremljeno, parkirno mesto pred hišo, internet. Oddamo urejenemu paru ali študentom. Plus stroški. Vseljivo takoj.

Prodamo poslovno stavbo s pisarniškim ter skladiščnim delom v izmeri 3.146,40m2, zgrajeno leta 1990, obnovljeno 2001, z zemljiščem v izmeri 3.000 m2

Hiša l.1991, 186 m2, parcela cca 536 m2, P+1+M, lepo urejena, sončna lega, narava, v bližini smučišče, asfaltni dostop, vpisano v ZK, vredno ogleda.

Barbara Vrhovnik Tel. 041/644 792

Štefan Piškur Tel. 041/636 264

RE/MAX Center, Jernej Banfi Tel. 041/646-799

Marija Junkar Tel. 051/428 151

14

nepremičnine


GORENJSKA Agencija RE/MAX • Ena Hrušica

Ambrož pod Krvavcem, Cerklje na Gorenjskem 195.000 € ID 490081014-114

Ena * Kranjska cesta 4 SI-Radovljica

AMBROŽ POD KRVAVCEM 318 m2 uporabne površine, samostojna, zgrajena l. 2010, 920 m2 zemljišča, hiša se nahaja na čudoviti lokaciji z lepim razgledom, zgarajena je do III. gradbene faze, možnost preureditve v dvostanovanjsko.

Tel. 00386 (0)40 236 970 ena@re-max.si www.re-max.si/Ena

Simon Zore Vodja agencije

Tel. 040/236 970 simon.zore@re-max.si

48.900 €

ID 490081014-79

ENOSOBNO STANOVANJE, l. 1985, 40 m2 neto stanovanjske površine, 1. nadstropje, mirna in sončna lokacija. Simon Zore Tel. 040/236 970

Simon Zore Tel. 040/236 970

Zgornja Lipnica

Polica, Naklo 1.190.000 € ID 490081014-42

461.000 € ID 490081014-16

Turistična kmetija na zgornjem Gorenjskem. Kmetija se razprostira na skoraj 14 ha (140.000 m2) zemljišča. Stavbnega zemljišča je približno 2.727 m2. Trije objekti stojijo na stavbnem zemljišču, in sicer: novejša stavba s turističnimi sobami (skupaj okrog 400 m2 površine), starejša kmečka hiša (skupaj okrog 240 m2) ter gospodarsko poslopje s hlevom za konje in s klubskimi prostori. 7,7 ha skupne površine zajemajo kmetijska zemljišča v obliki pašnikov, travnikov in njiv. 6 ha je gozdnih površin, v gozdu je tudi urejen večji, opremljen prostor za piknike.

Poslovni objekt in zemljišča se nahajajo v občini Naklo ob neposredni bližini glavne ceste skozi Naklo na vidni lokaciji. Do avtoceste (Jesenice - Ljubljana) je lokacija oddaljena 5 minut.Zemljišče v pretežni namenski rabi predstavlja območje stavbnih zemljišč - območje storitvenih, proizvodnih in trgovinskih dejavnosti. V sklopu zemljišča stoji upravna stavba (195,58 m2) zgrajena leta 1940, ki je bila leta 2000 v celoti, zelo kvalitetno obnovljena in montažna delavnica (120 m2)

Simon Zore Tel. 040/236 970

Simon Zore Tel. 040/236 970

Radovljica

Stara Fužina, Bohinj 118.000 € ID 490081014-103

690.000 € ID 490081014-34

Prodamo zelo lepo ,svetlo stanovanje z dobro razporeditvijo prostorov. Stanovanje obsega predprostor, garderobno sobo oz.shrambo, WC, kopalnico (možnost združitve), kuhinjsko nišo, jedelnico, dnevni prostor, splalnico, balkon. Stanovanje je bilo adaptirano cca.leta 2000

Prenovljen l. 2009, penzion v treh etažah v idilični naravi. Vsaka etaža ima cca 105 m2, razen mansarde, kjer sta dve večji spalnici (vsaka cca 30m2). Penzion obsega 8 dvoposteljnih sob s kopalnicami in dve 2 + 2 sobi. Vse sobe so opremljene s stilnim pohištvom, televizijo in balkon s čudovito panoramo. Penzion je bil popolnoma prenovljen 2009 (nova streha, bio izolacija, sončni kolektorji za 1800 l vode, nova lesena okna, vrata, centralno ogrevanje na bio maso- peleti, nova elektro instalacija, nova fasada, 6 novih kopalnic).

Simon Zore Tel. 040/236 970

Simon Zore Tel. 040/236 970

Bled

Vurnikov trg, Radovljica 980.000 € ID 490081014-8

85.624,73 € ID 490081014-75

Vila se nahaja na mirni lokaciji v neposredni bližini Blejskega jezera (5 minut peš). V celoti je bila izjemno kvalitetno prenovljena leta 2004, zamenjana so bila okna (s komarniki), vsi tlaki, vse inštalacije. Vila je popolnoma opremljena. Okrog vile je lep urejen v velikosti 2596 m2 - možnost izgradnje bazena, saj je lokacije izjemno sončna.

Enosobno stanovanje v novi stanovanjsko poslovni soseski na najbolj atraktivni lokaciji v Radovljici, v centralnem delu mesta, med srednjo gostinsko šolo, otroškim vrtcem in Kranjsko cesto. V neposredni bližini se nahajajo (maksimalna oddaljenost 300 m) vse pomembne institucije, kot so šola, vrtec, občina, upravna enota, avtobusna postaja, zdravstveni dom, športni park, olimpijski bazen, trgovski center, kino dvorana, banka ...

Simon Zore Tel. 040/236 970

Simon Zore Tel. 040/236 970

www.re-max.si

15


DOLENJSKA Agencija RE/MAX •Pro Next Level NEMŠKA GORA, Krško

STEHANJA VAS, Trebnje

Cundrovec, Brežice 2 € /m2 ID 490161008-247

49.000 €

ID 490161008-129

260.000 €

Oddamo posestvo, ki zajema 5,1 ha stavbnega (ograjenega) zemljišča in 2,1 ha kmetijskega zemljišča. Na posestvu se nahajajo 3 velike stavbe-hlevi (vsaka v izmeri 1.580 m2), ki so primerni za: kmetijsko in dopolnilno kmetijsko-gozdarsko dejavnost oz. skladišča. Prav tako vsebuje vso spremljajočo infrastrukturo kot je: dodatno zidano skladišče (600m2), betonske silose za silažo (4.735m2), delavnico (243 m2), poslovno-upravno stavbo, veliko asfaltirano dvorišče in parkirišča, možen je dostop z vlačilcem, lastna tehtnica za tovor in trafo postaja, gnojišče. Elektrika in voda v stavbah.

ID ID 490161008-136

Bivalni vikend, l. 2006,cca. 80m2 (vsa infrastruktura, razen vodovoda- voda je kapnica), zemljišče cca. 800m2 (100 trsov,sadno drevje).

Hiša cca. 220 m2, leto izgradnje 1940 in zemljišče v velikosti cca. 1461 m2. Hiša je obnovljena, vendar je ohranjena stara arhitektura.

Darja Šonc Kučič Tel. 051/322 950

Darja Šonc Kučič Tel. 051/322 950

BORŠT, Žužemberk

Darja Šonc Kučič Tel. 051/322 950

Brežice 69.000 € ID 490161008-207

590.000 € ID 490161008-263

BORŠT PRI DVORU Bivalni vikend, l. 2006, cca. 80m2 (vsa infrastruktura, razen vodovoda- voda je kapnica), velikost zemljišča cca. 800m2 (100 trsov,sadno drevje).

POSLOVNO STANOVANJSKA HIŠA

Darja Šonc Kučič Tel. 051/322 950

Darja Šonc Kučič Tel. 051/322 950

L.1690, cca 346m2 in cca 2241m2 zemljišča, vrt. V spodnjem delu:klet in več prostorov za različne dejavnosti,1. nadst. stanovanjski del

GZS - ZBORNICA ZA POSLOVANJE Z NEPREMIČNINAMI Aktivno spreminjamo poslovno okolje na bolje! V GZS-Zbornici za poslovanje z nepremičninami (ZPN) si prizadevamo za strokovnost in uspešnost podjetij ter zadovoljstvo kupcev. ZPN združuje večino družb in samostojnih podjetnikov posameznikov, ki opravljajo dejavnosti poslovanja z nepremičninami. S svojim delovanjem skrbi za ugled stroke in zastopa ter ščiti interese svojih članov, tako na strokovnem kot tudi na poslovnem področju. S članstvom v GZS-Zbornici za poslovanje z nepremičninami si vsako podjetje zagotovi strokovno pomoč, dostop do poslovnih informacij, nasvete z različnih področij, redna izobraževanja (zakonske spremembe, prodaja, komuniciranje, praktični primeri), zastopanje svojih interesov pri pogajanjih z drugimi interesnimi skupinami na trgu nepremičnin, sodelovanje z ustanovami, ki vplivajo na poslovanje družb članic (Ministrstvo 16

nepremičnine

za infrastrukturo in promet, Zveza potrošnikov Slovenije, inšpekcijske službe, Državni zbor itd.), izmenjavo dobrih praks, redno srečevanje z drugimi člani in popust pri kotizaciji za največji nepremičninski strokovni dogodek Poslovanje z nepremičninami, ki vsako leto jeseni poteka v Portorožu. V GZS - Zbornici za poslovanje z nepremičninami delujejo 4 združenja, Združenje družb za nepremičninsko posredovanje (ZDNP), Združenje upravnikov nepremičnin (ZUN), Združenje ocenjevalskih podjetij (ZOP) in Združenje stanovanjskih skladov (ZSS). Združenja tako pokrivajo skoraj vsa področja nepremičninske panoge in samostojno obravnavajo specifično problematiko svojih članov. Vse informacije dobite lahko po telefonu na št. 01/ 58 98 240 , po epošti na zpn@gzs.si ali na www.gzs.si/nepremicnine.


GORIŠKA Agencija RE/MAX • Vogal Bovec - Brdo

111.000 €

ID 490251002-111

Črni Vrh, Idrija

Čezsoča, Bovec

Miren - Kostanjevica

149.000 €

150.000 €

135.000 €

ID 490251002-118

ID 490251002-133

ID 490251002-132

Vrstna hiša l. 2008, 144m2, atrij 86 m2, parkirišče. Nepremičnina se bo prodala na dražbi. Za ogled in več informacij prosim pokličite. Zelo ugodno!

Hiša l. 1984, 114 m2, zemljišče 1065 m2, garaža, sončna lega, mirna lokacija. Centralno ogrevanje, internet, lončena peč, izolirana stavba. Možna menjava

Hiša, l. 1980, 130 m2, zemljišče 368 m2 opremljena, centralno ogrevanje, V hiši sta urejeni dve stanovanji, skupno sedem sob in dve kopalnici.

Hiša dvojček, l. 2010, 113 m2 , 2 parkirni mesti, atrij. Klasična gradnja, prit.: kuhinja, jedilnica dnevni prostor, nad.: 3 spalnice in kopalnica.. CK je na pelete.

Edvard Škvarča Tel. 030/248247

Edvard Škvarča Tel. 030/248247

Edvard Škvarča Tel. 030/248247

Edvard Škvarča Tel. 030/248247

Nova Gorica

Tolmin, Zalog

Tolmin

Nova Gorica, Vitovlje

170.000 €

137.000 €

98.000 €

ID 490251002-106

ID 490251002-120

ID 490251002-119

150.000 €

ID 490251002-84

3 sobno stan. l. 1964, 70 m2. v pritličju, balkon, klet. Vzdrževan blok, obnov. streha in fasada, mirna lokacija, obkrožen z zelenjem, parkiranje urejeno z rampo

Vila, l.1919, 1190 m2, zemljišče 503 m2 ob reki Tolminki. Potrebna prenove, za poslovno dejavnost. Možnost ureditve več stanovanj ali apartmajev.

TOLMIN, 3 sob. stan. l.1955, 123 m2 v manšem bloku. Etažna CK, nova okna, zelo lepa lokacija v centru, mirno in zeleno okolje, zelenjavni vrt ob bloku

Samostoja hiša l.2008, 173 m2, zemljišče 711m2, Zgrajena je do 3. Pod. Faze, dnevni prostor z izhodom na vrt. Mirna okolica in lahek dostop.

Edvard Škvarča Tel. 030/248247

Edvard Škvarča Tel. 030/248247

Edvard Škvarča Tel. 030/248247

Edvard Škvarča Tel. 030/248247

www.re-max.si

17


PRIMORSKA Agencija RE/MAX • Obala ANKARAN

Nad Koprom

Izola – mestno jedro

Obala * Cesta Zore Perello-Godina 2 SI-Koper Tel. 00386 (51) 493 282 Brezplačni tel. 080 73 15 Fax. 00386 (5) 640 29 01 obala@re-max.si www.re-max.si/Obala

Matija Košir

298.000 €

ID 490111007-113

110.000 €

ID 490111007-99

319.000 €

ID 490111001-313

SAMOSTOJNA HIŠA V ZELENJU Zgrajena l. 1995, na parceli 577m2, površine 122m2, parking 2x, prenova 2008, odprt pogled na morje.

V zaledju Kopra prodamo majhno hiško, skupne površine 110m2, parcela 800m2, dvorišče in vrt z vinogradom in sadnimi drevesi.

SAMOSTOJNA STAREJŠA HIŠA-VILA, zgrajena 1935, skupnih uporabnih površin cca 175 m2 na skupaj 525 m2 velikem zemljišču (dvorišče, vrt).

Gordana Kocjančič Tel. 051/493 282

Gordana Kocjančič Tel. 051/493 282

Gordana Kocjančič Tel. 051/493 282

Križ na KRASU pri Sežani

Manžan pri Kopru

Nad Ankaranom

Pri Kopru

650.000 €

650.000 €

160.000 €

450.000 €

Vodja agencije

Tel. 041/623 955 matija.kosir@re-max.si

ID 490111001-325

ID 490111009-10

ID 490111007-125

ID 490111007-122

LEPO UREJENA BIVALNA KMETIJA obnovljena 1998, preko 400 m2 stanovanjskih površin ter 188 m2 velik hlev za konje. V bližini 35.000 m2 kmetijskih zemljišč.

Hiša, zgrajena L. 2001, velikosti 239,70 m2 neto tlorisne površine, na 763 m2 zemljišča. Z lastno garažo za dva avtomobila in pogledom na morje. JZ lega

Obnovljena istrska domačija, bivalne površine 80m2 s teraso 15m2 in pripadajočim dvoriščem, zemljišče 217m2, obnovljena v celoti leta 2004

Prostorna hiša v skupni izmeri 345m2 bivalnih površin, P+1+M, velik vrt, bivanje v mirnem in zelenem okolju. Možnost zamenjave z stanovanje z doplačilom.

Matija Košir Tel. 041/623 955

Mojca Ferle Tel. 031/758 995

Gordana Kocjančič Tel. 051/493 282

Gordana Kocjančič Tel. 051/493 2824

Nad Koprom

Škocjanske Jame, Divača

VILA v Ankaranu

Vanganel pri Kopru

89.000 €

860.000 €

65.000 €

122.000 €

ID 490111007-114

ID 490111007-124

Kamnita dvonadstropna hiša na parceli 176m2. Stanovanjska stavba 90m2, gospodarsko poslopje 42m2. Dvorišče, dovozna pot in parkirišče 44m2

V narodnem parku Škocjanske Jame prodamo domačijo skupne površine 215m2, stoječo na parceli 500m2.

Gordana Kocjančič Tel. 051/493 282

Gordana Kocjančič Tel. 051/493 282

Ankaran -center

480 €/mesec

ID 490111007-126

ID 490111001-270

ID 490111009-18

VILA, zgrajena 2003, površin cca 350 m2, zemljišče 600 m2, 3 etaže, 3 garaže, plavalni bazen, razgled vse do piranske punte.

Vrstna hiša, L. 1900, neto tlorisne površine 92,50 m2, s 4 sobami, v dveh etažah, z dvoriščem in zazidljivim zemljiščem za hišo (gozd), velikosti 343 m2,

Matija Košir Tel. 041/623 955

Mojca Ferle Tel. 031/758 995

Simonov Zaliv - Izola

Bertoki pri Kopru

Koper - Center -

89.000 €

155.000 €

93.000 €

ID 490111001-328

ID 490111009-11

ID 490111007-120

Oddamo 3,5 sobno stanovanje v novejšem bloku, opremljeno. Pripada mu kletni prostor, del kolesarnice, parkiranje ob bloku ali v garaži, do plaže 5 min.

40 m2, enosobno stanovanje v 2. nadstropju, v počitniškem objektu zgrajenim 1997. Zastekljen balkon, opremljeno. V okolici so javna parkirišča.

Pritlično 4 sobno stanovanje, l. 2010, 78 m2 neto stanovajske površine, v tristanovanjski hiši, terasa in dvema lastnima parkirnima prostoroma pred hišo

V centru Kopra, v 4. nadstropju bloka, l. 1995 z dvigalom v izmeri 38m2. Možnost menjave za stanovanje okolica Ljubljane proti Kranju, najraje v okolici Kranja.

Gordana Kocjančič Tel. 051/493 282

Matija Košir Tel. 041/623 955

Mojca Ferle Tel. 031/758 995

Gordana Kocjančič Tel. 051/493 2824

18

nepremičnine


PRIMORSKA Agencija RE/MAX • Obala Izola - Center

89.000 €

Olmo - Koper

ID 490111009-14

260.000 €

ID 490111001-300

Izola, poslovna cona

Babiči nad Koprom

600 €/mesec

58.000 €

ID 490111001-263

ID 490111009-5

1,5 sobno stanovanje, velikosti 53 m2, v pritličju vrstne hiše L. 1800, obnovljeno 2007. Pregrajen prostor kot predprostor, dnevno-spalni del ter kuhinja.

Pritlični poslovni prostori površin 264 m2, zgrajeni 1990, potrebni manjše obnove namenjeni za mirnejšo dejavnost, dva lastniška parkirna mesta velika 20 m2.

70 m2 opremljenih poslovnih prostorov zgrajenih 1998, oddamo. Prostori imajo vetrolov, predprostor in pisarno, sejno sobo, mini kuhinjo, sanitarije

Zazidljiva parcela, položna, pravokotne oblike, velika 1.532 m2. Obrnjena proti morju, zračna in ima urejen dostop po vaški cesti. ZK urejena in brez bremen

Mojca Ferle Tel. 031/758 995

Matija Košir Tel. 041/623 955

Matija Košir Tel. 041/623 955

Mojca Ferle Tel. 031/758 995

Bošamarin nad Koprom

Kozloviči - Koper

Krkavče

Marezige nad Koprom

140.000 €

44.000 €

8.000 €

ID 490111009-7

ID 490111009-6

ID 490111007-109

98.000 €

ID 490111009-17

Parcela, z gradbenim dovoljenjem, skupaj velikosti 1.704 m2. Zazidalni del (710 m2) in kmetijsko zemljišče (994 m2), 30 oljk in nekaj sadnih dreves.

1.856 m2 zazidalne parcele. Parcela je zelo sončna, ravna, odprta in z urejenim dostopom. Elektrika in voda v neposredni bližini. Brez bremen in ZK urejena

V bližini vasice Krkavče prodamo kmetijsko zemljišče v skupni izmeri 1.870m2, južna lega, v naravi pašnik in gozd. Primerno za ureditev v terasasti oljčni nasad.

Zazidljiva parcela velikosti 2.642 m2 (cca. 130 m po dolžini x cca. 28 m po širini), s pogledom na morje in okoliške kraje, ima manjši naklon.

Mojca Ferle Tel. 031/758 995

Mojca Ferle Tel. 031/758 995

Gordana Kocjančič Tel. 051/493 2824

Mojca Ferle Tel. 031/758 995

Hrvatini nad Ankaranom

VINJOLE nad Portorožem 440.000 € ID 490111007-111

114.000 € ID 490111009-1

DVOSTANOVANJSKA HIŠA,

VINJOLE – 1350 m2 VELIKO ZEMLJIŠČE Z RAZGLEDOM DO SAVUDRIJE,

zgrajena na parceli 635m2, skupne notranje bivalne površine 150 m2. Večje stanovanje obsega 100m2, manjše stanovanje pa 50m2, vsako s svojim vhodom in v dveh etažah, P+1. Pred hišo se razteza velik in negovan vrt, na eni strani pokrita letna kuhinja s krušno pečjo, na drugi strani pa pokrita terasa.

S pomožnim 12 m2 objetom, ki ima dovoljenje za postavitev. Dostop po cesti je možen z dveh strani, na zemljišču je zgrajen tudi 7 m3 vodni rezervar in električni agregat.

Parkirna mesta za 3-4 avtomobile. Pogled na morje.

Gordana Kocjančič Tel. 051/493 2824

Mojca Ferle Tel. 031/758 995

Ali bi želeli delati z 12.000 nepremičninskimi posrednicami in posredniki v Evropi? Želite delati zase, vendar ne sami? Zakaj ne bi postali del mreže, ki je številka 1 na področju nepremičnin?

NAŠLI STE PRAVEGA PARTNERJA Več informacij najdete na www.re-max.si ali nas pokličite na 02 746 34 62.

www.re-max.si

19


S AV I N J S K A I N O KO L I C A Agencija RE/MAX • Premium Rogatec

GRAJSKA VAS, BRASLOVČE

Podčetrtek

45.000 €

69.000 €

Premium * Prešernova ulica 18 SI-Celje Tel. 00386 (3) 620 05 90 Brezplačni tel. 080 73 15 premium@re-max.si www.re-max.si/Premium

Vasja Crnjakovič

140.000 €

ID 490281007-8

ID 490241004-77

ID 490281007-33

HIŠA V CENTRU ROGATCA Stanovanjska hiša, l. 1968 , 242 m2 stanovanjske površine, 700 m2 zemljišče.

MANJŠA POSEST Z ZIDANICO Površina posesti 8400 m2, zidanico 60 m2 Leto izgradnje : 1787, večkrat obnovljeno.

APARTMA V HOTELU Kraj: Aparthotel Rosa Podčetrtek apartma 45 m2 neto tlorisne površine, z balkonom.

Nina Štumberger Tel. 041/290 219

Janko Movh Tel. 041/643 431

Nina Štumberger Tel. 041/290 219

Šmarje pri Jelšah

Celje

Celje

Žalec

65.000 €

73.000 €

vodja agencije

Tel. 041/817 737 vasja.crnjakovic@re-max.si

ID 490281007-38

ID 490281007-39

52.000 €

ID 490281007-40

85.000 €

ID 490281007-46

V neposredni bližini term Olimia Podčetrtek prodamo bivalni vikend na zemljišču velikem 820m2, lepo urejen na parceli tudi 25 sadik sadnega drevja, vrt ...

CELJE, NA OTOKU 3 sobno stanovanje, l. 1959, 67 m2 neto stanovanjske površine, 2 nadstropje, z balkonom.

CELJE, OBLAKOVA UL. 2,5 sobno stanovanje , l. 1961, 45,5 m2 neto stanovanjske površine, 1. Nadstropje.

ČOPOVA ULICA ŽALEC opremljeno 3. sobno stanovanje, 78m2 , 4. nadstropju z dvigalom, z balkonom. L.1983.

Nina Štumberger Tel. 041/290 219

Nina Štumberger Tel. 041/290 219

Nina Štumberger Tel. 041/290 219

Nina Štumberger Tel. 041/290 219

Rogatec

Slovenske Konjice, CENTER

CELJE

ARCLIN - VOJNIK

6.250 €

140.000 €

280.000 €

ID 490281007-47

ID 490281008-6

ID 490281008-5

95.000 €

ID 490281003-2

ŽAHNBERC (K.O. TRŠKA GORCA) velikosti 2.872 m2 na katerem že stoji manjši urejen vikend.

Zaprta garaža s centralnimi vrati na daljinsko upravljanje, v prostoru skupna kolesarnica, vsako garažno mesto ima svojo vtičnico, zgrajena l. 2011.

HIŠA Z DELAVNICO IN POSLOPJEM Leto obnove: 2006 Dvostanovanjska hiša, primerna za manjšo obrt

NOVA HIŠA V III. PODALJŠANI FAZI Neto 145 m2, parcela 431 m2 , leto izgradnje 2010.

Nina Štumberger Tel. 03/620 0590

Ljubica Črešnar Tel. 041/290 219

Ljubica Črešnar Tel. 041/290 219

Janko Movh Tel. 041/643 431

REČICA OB SAVINJI

REČICA OB SAVINJI

Velenje

MOZIRJE

59.000 €

170.000 €

86.000 €

ID 490191004-241

ID 490241004-108

ID 490241004-114

55.000 €

ID 490281003-133

HIŠA Neto površina : 169 m2, parcela 806 m2 Leto izgradnje : 1982.

OBNOVLJENA KMEČKA POSEST Neto površina: 192 m2, zemljišča 1415 m2 Leto izgradnje:1927, v celoti obnovljeno 1996.

MANJŠA HIŠA ali VIKEND Neto površina: 109 m2, parcela 531 m2 Leto izgradnje: 1995

ZAZIDLJIVA PARCELA s projektom za hišo 160m2 Velikost : 855 m2.

Janko Movh Tel. 041/643 431

Janko Movh Tel. 041/643 431

Janko Movh Tel. 041/643 431

Janko Movh Tel. 041/643 431

20

nepremičnine


S AV I N J S K A I N O KO L I C A Agencija RE/MAX • Premium Celje

114.000 €

Celje

ID 490241004-162

79.500 €

ID 490281003-144

CELJE - TEHARJE

MOZIRJE

Na vprašanje

198.000 €

ID 490281003-23

ID 490241004-157

NOVO STANOVANJE Neto tlorisna površina : 76 m2 Leto izgradnje: 2007

3-SOBNO STANOVANJE POD GOLOVCEM Neto površina : 72 m2, leto izgradnje 1985

POSLOVNO PROIZVODNI OBJEKT Neto površina : 1466 m2, parcela 2265 m2, leto izgradnje 2002

KMETIJA Neto površina: 508 m2 (več objektov), zemljišče 52.520 m2. Leto izgradnje: 1870, obnovljeno 1998.

Janko Movh Tel. 041/643 431

Janko Movh Tel. 041/643 431

Janko Movh Tel. 041/643 431

Janko Movh Tel. 041/643 431

SLOVENSKE KONJICE

celje

Velenje

Štore

595.000 €

350.000 €

ID 490281003-103

ID 490281003-3

157.780 €

ID 490281003-137

370.000 €

ID 490281003-1

NADSTANDARDNA HIŠA S POSLOVNIMI PROSTORI Neto površina: 512 m2, parcela 1100 m2 Leto izgradnje: 2005

ZEMLJIŠČE ZA POSLOVNO GRADNJO Poslovno gospodarska cona ob Bežigrajski cesti Površina : 3800 m2

POSLOVNI PROSTORI – PISARNE, ORDINACIJE Neto površina : 177 m2 Leto izgradnje 1974, obnovljeno 2011.

NAMESTITVENI OBJEKT ZA 160 OSEB, v 69 sobah Neto površina 1688 m2, leto izgradnje 1951, delno obnovljen 2007.

Janko Movh Tel. 041/643 431

Janko Movh Tel. 041/643 431

Janko Movh Tel. 041/643 4319

Janko Movh Tel. 041/643 431

frankolovo

CELJE - ZADOBROVA

CELJE - CENTER

72.000 €

ID 490241004-120

119.000 €

ID 490241004-155

STANOVANJE V GRAŠČINI Neto površina: 104 m2 Leto izgradnje: 1874, obnovljeno 1979

5-SOBNO STANOVANJE V HIŠI Neto površina: 254 m2, zemljišče 300 m2 Leto izgradnje: 1980, obnovljeno 2008

Janko Movh Tel. 041/643 431

Janko Movh Tel. 041/643 431

vitanje 860 €/m2-stanovanje 760 €/m2-poslovni prostor ID 490281008-7 276.000 € 490281003-5 PROSTORI ZA POSLOVNO-ADMINISTRATIVNO ALI STORITVENO DEJAVNOST KLIMATIZIRANO, OPTIKA, VIDEONADZOR, KONTROLA PRISTOPA Neto površina: 262 m2, 10 pisarn, sanitarije, čajna kuhinja Leto izgradnje: 1990, obnovljeno 2006 in 2011

Janko Movh Tel. 041/643 431

STANOVANJA IN POSLOVNA PROSTORA V POSLOVNO STANOVANJSKEM OBJEKTU Leto izgradne: 2011 Uporabna površina stanovanj od 66m2 - 82m2. Poslovni prostor 5A – 68m2 Poslovni prostor 14/B – 40m2

Ljubica Črešnar Tel. 041/290 219

www.re-max.si

21


S AV I N J S K A I N O KO L I C A Agencija RE/MAX • Vrelec

RE/MAX agencija ZA VAS SEDAJ TUDI V ROGAŠKI SLATINI Vrelec *

RE/MAX je za vas odprl vrata tudi v Rogaški Slatini, svetovno znanem turističnem kraju na sončni strani Slovenije, ki že stoletja privablja številne iskalce miru, zdravja in lepot. Ne le aristokrati, tudi številni drugi turisti, ki so se tukaj odlično počutili, so se vedno znova radi vračali v ta lepi kraj pod Bočem in marsikateri si je prav tu, z nakupom nepremičnin v Rogaški Slatini ali njeni okolici, omislil svoj košček raja.

Strma ulica 1A SI-Rogaška Slatina Tel. 00386 (3) 818 42 22 Fax. 00386 (3) 818 42 23 bozidar.plevnik@re-max.si www.re-max.si/Rogaska

V RE/MAX-u vam lahko z mednarodno in lokalno prisotnostjo ponudimo prvovrstno storitev. V primeru, da tudi vi razmišljate o nakupu, prodaji ali najemu nepremičnine, vas vabimo, da nas pokličete in se dogovorimo za osebni razgovor (telefon: 03 818 42 22).

Božidar Plevnik Vodja agencije

Dobrodošli v Rogaški Slatini!

Tel. 041/621 554 bozidar.plevnik@re-max.si

PARCELA Z GRADBENIM DOVOLJENJEM - ROGAŠKA SLATINA 70.000 €

ROGAŠKA SLATINA, ŠLANDROVA ULICA Površina zemljišča: 616 m2 Površina predvidenega objekta: 202 m2 Južno orientirana parcela se nahaja v centru Rogaške Slatine (5 minut hoje) in ima pidobljena gradbena dovoljenja. Priporočamo ogled in nakup.

Božidar Plevnik Tel. 041/621 554

Idejna zasnova Rogaška slatina

22

nepremičnine

rogaška slatina 173.000 €

380.000 €

V Rogaški Slatini, v centru zdraviliškega turizma, prodamo OPREMLJENO stanovanjsko hišo l. 1993. Hiša je klasične gradnje in stoji v mirni slepi ulici, nedaleč (cca 800 m) oddaljena od centra Rogaške Slatine.

Sp. Negonje, 2km od centra Rogaške Slatine v mirnem okolišu je naprodaj nadstandarna opremljena vila katera zajema 310m2 bivalne površine + klet. Parcela je velikosti 2124m2 in je zadnja v vrsti pred gozdičkom.

Parcela je velika 859 m2 z urejeno zelenico in s sadnim drevjem. Leta 2008 je bil naknadno zgrajen nadstrešek za dva osebna avtomobila. Hiša ima 205 m2 neto stanovanjske površine. Pokrita je s kritino BRAMAC, fasada je DEMIT. Hiša je delno podkletena, v kletnem delu se nahaja garaža, kurilnica in shramba, v pritličnem delu pa je kopalnica, soba in mala kuhinja

Eno ali dvo – družinska stanovanjska hiša ali delno poslovna stavba /predvsem mansarda/ ima pokrito teraso – in razgled. Obdaja jo zidana - t.i. Plečnikova ograja, čudovita fontana, tlakovani parkirni prostori, zunanji kamin, lesena lopa ter zeleno okrasno grmičevje, na vrhu parcele pa še del borovega gozda. V kleti, ki je le delno vkopana je garaža za 3 vozila, kurilnica in shramba

Mira Gašparič Petrovič Tel. 041/933 151

Mira Gašparič Petrovič Tel. 041/933 151


P O D R AVJ E Agencija RE/MAX • Dom Maribor

Slovenska Bistrica

Poljčane

145.000 €

109.000 €

Dom * Kolodvorska ulica 3 SI-Slovenska Bistrica Tel. 00386 (2) 818 09 08 Fax. 00386 (2) 818 09 09 uprastan@re-max.si www.re-max.si/Center

Mateja Voršič

159.000 €

ID 490131001-166

ID 490131001-255

ID 490131001-266

Prodamo sodobno hišo velikosti 132,04 m2 na zemljišču velikosti 344 m2. Pričetek gradnje po dogovoru za znanega kupca. Cena za hišo v pod. III. gr. fazi.

Prodamo atrijsko hišo, zgrajeno leta 2007, velikosti 145 m2, na ravnem zemljišču velikosti 805 m2.

Prodamo samostojno stanovanjsko hišo, velikosti 165 m2, na zemljišču velikosti 925 m2, zgrajeno leta 1982, obnovljeno leta 2006 (streha in delno okna).

Slavica Pipenbaher Rakuša Tel. 041/260 550

Slavica Pipenbaher Rakuša Tel. 041/260 550

Slavica Pipenbaher Rakuša Tel. 041/260 550

Slovenska Bistrica

Slovenska Bistrica,

Slovenska Bistrica

Zg. Polskava

101.000 €

159.000 €

130.000 €

100 €/m2

vodja agencije

Tel. 040/733 622 mateja.vorsic@re-max.si

ID 490131001-276

ID 490131001-323

ID 490131001-307

ID 490131001-324

Prodamo stanovanjsko hišo v skupni velikosti 162 m², zgrajeno leta 1981, na zemljišču velikosti 554 m2. Možnost nakupa dodatnega zemljišča velikosti 533 m2.

Prodamo atrijsko hišo velikosti 127 m2, zgrajena leta 1997, na ravnem zemljišču velikosti 684 m2. Vseljiva takoj

Na obronkih prodamo z zelenjem obdano idilično posest s 13.859 m2 velikim zemljiščem, stanovanjsko stavbo velikosti 123 m2, zgr. 1869, obn. 1996.

Urejeno zemljišče s profesionalno izdelanimi škarpami, velikosti 1.192 m2. Izdelana je projektna dokumentacija za atrijsko hišo, pridobljena so vsa soglasja.

Slavica Pipenbaher Rakuša Tel. 041/260 550

Slavica Pipenbaher Rakuša Tel. 041/260 550

Slavica Pipenbaher Rakuša Tel. 041/260 550

Slavica Pipenbaher Rakuša Tel. 041/260 550

bistrica ob dravi PRODAJA SE NASELJE NOVIH (ZAČETEK GRADNJE 2008) VRSTNIH HIŠ, V BISTRICI OB DRAVI. Na voljo je 32 objektov, različnih velikosti: TIP A uporabne površine 204,71 m2, zemljišča velikosti od 240 m2 do 275 m2, CENA od 124.000 € do 130.000 € TIP B uporabne površine 185,55 m2, zemljišča velikosti od 247 m2 do 259 m2, CENA od 123.500 € do 127.500 € TIP C IN D uporabne površine 231,57 m2, zemljišča velikosti od 371 m2 do 553 m2, CENA od 133.000 € do 149.000 € TIP E in F uporabne površine 128,24 m2, zemljišča velikosti od 153 m2 do 290 m2, CENA od 81.000 € do 92.000 €

Hiše so postavljene v štirih nizih. Vsaka obsega pritličje, nadstropje in neizkoriščeno mansardo. Posamezni hiši pripada pokrita terasa, zelenica, vrtna lopa in dva pokrita parkirišča. Objekti so klasično grajeni, iz opeke debeline 20 cm. Fasada je obdelana z zaključnim slojem Demit in 10 cm izolacijo. Med sosednjimi objekti je izvedena dvojna požarna stena. Plošče med etažami so armirano betonske. Ostrešje je leseno, pokrito s sivo Bramac strešno kritino. Vgrajeno je PVC stavbno pohištvo, okna in balkonska vrata Mik z zunanjimi žaluzijami, ter vhodna vrata PVC s steklenimi vložki. Nadstrešnice za avtomobile so iz kovinske konstrukcije pokrite s pločevino. Vrtne lope so iz kovinske konstrukcije obložene z betonip opleskanimi ploščami. Hiše so ograjene, vrata na parcelo so kovinska, opremljena z domofonsko inštalacijo. Terase in dostopi do hiš so tlakovani z betonskimi tlakovci. Med posameznimi nizi hiš so asfaltirane ceste s pločniki. Urejeni so komunalni priključki, voda, elektrika, plin, catv, kanalizacija, telefon, ki so pripeljani do posamezne hiše. Ogrevanje je predvideno s pečjo na plin ali toplotno črpalko. Hiše se prodajajo v III. podaljšani gradbeni fazi, kar pomeni da je izdelana fasada z vgrajenimi okni in vrati, ter kompletno zunanjo ureditvijo. Lokacija je izjemno zanimiva, vsa infrastruktura ( vrtec osnovna šola v Rušah cca 1,5 km, Gimnazija, športno - rekreacijski objekti, kulturni dom, knjižnica, več trgovskih centrov,...) je v neposredni bližini. Zeleno okolje, sprehajalne poti, obronki Pohorja, pa vendar le 7 minut do centra mesta, z dobro cestno povezavo. www.re-max.si

23


P O D R AVJ E Agencija RE/MAX • Center ruše

Maribor, Center

Maribor, Center

115.000 €

109.000 €

Center * Ulica Vita Kraigherja 5, TPC City SI-Maribor Tel. 00386 (2) 620 33 80 Fax. 00386 (2) 620 33 71 uprastan@re-max.si www.re-max.si/Center

Mateja Voršič vodja agencije

Tel. 040/733 622 mateja.vorsic@re-max.si

Šentilj

220.000 €

ID 490211035-33

82.500 €

ID 490211018-155

ID 490211001-256

ID 490211001-258

V centru Ruš prodamo v celoti obnovljeno 2-sobno stanovanje v izmeri 58,20 m2 v 1. nadstropju bloka, zgrajenega leta 1967

V centru mesta prodamo urejene pisarne v izmeri 121 m2 v 1. nad. objekta zgrajenega leta 1865. Možno tudi za stanovanjsko rabo.

Na izjemno mirni in iskani lokaciji prodamo 3-sobno stanovanje v izmeri 82,20 m2, 1. nad., objekt grajen leta 1938. Zidana garaža na dvorišču.

Janja Štabuc Tel. 041/748 872

Mateja Voršič Tel. 02/620 3380

Mateja Voršič Tel. 02/620 3380

Juršinci

Maribor

Maribor

1.080.000 €

ID 490211004-667

1.050.000 €

ID 490211011-226

89.900 €

ID 490211016-150

Prodamo hišo v izmeri 193,90 m2, zgrajeno leta 1998, s 1.512 m2 velikim zemljiščem. Lepo urejena okolica, mirna lokacija.

Prodamo l. 2005 grajen bencinski servis velikosti 401,50 m2 na zemljišču velikosti 3.112 m2. Na dobri lokaciji v središču kraja, med avtocesto.

Poslovni objekt, velikosti 837,34 m2, zgrajen leta 1982, popolnoma prenovljen leta 2008, pripadajoče zemljišče v izmeri 1.165,92 m2.

Prodamo v celoti adaptirano in opremljeno 2,5-sobno stanovanje v izmeri 68 m2, v 1. nad. stavbe, zgrajene leta 1991.

Robi Slana Tel. 040/555-061

Boris Lajh Tel. 040/221 116

Jernej Banfi Tel. 041/646-799

Amadej Miklošič Tel. 041/290 219

Hoče - Slivnica

Maribor, Center

Maribor, Tezno

Maribor, Tabor

390.000 €

210.000 €

160.000 €

99.000 €

ID 490211016-151

ID 490211018-133

ID 490211019-22

ID 490211019-24

Nadstandardna samostojna hiša z bazenom in razgledom, grajena leta 1998, velikosti 340 m2, na zemljišču velikosti 922 m2.

Prodamo popolnoma prenovljeno 4-sobno stanovanje ob mestnem parku v izmeri 132,93 m2 v VP meščanske hiše, zgrajene leta 1898.

V bližini Stražunskega gozda prodamo leta 1973 grajeno stanovanjsko-poslovno hišo v skupni izmeri 217,70 m2 na zemljišču velikosti 562 m2.

V bližini UKC prodamo obnovljeno in lepo urejeno 3,5-sobno stanovanje, v skupni izmeri 85,90 m2, v 9. nad. stavbe zgrajene leta 1964.

Amadej Miklošič Tel. 041/290 219

Janja Štabuc Tel. 041/748 872

Aleša Gerenčer Tel. 040/514 365

Aleša Gerenčer Tel. 040/514 365

Maribor, Pobrežje

Maribor, Tabor

Maribor, Sp. Radvanje

Maribor, Brezje

61.900 €

127.800 €

45.000 €

86.000 €

ID 490211022-95

ID 490211022-100

ID 490211024-61

ID 490211024-103

V mirni soseki prodamo svetlo in urejeno 2-sobno stanovanje v izmeri 62, 35 m2, v 3. nadstropju stavbe, zgrajene leta 1977, stanovanje obnovljeno 2011.

V Magdaleni prodamo moderno opremljeno in izredno svetlo 3-sobno stanovanje, 83,80 m2 površine, 4. nad., zgr. 2009. Lastniško parkirno mesto v garaži.

Prodamo 2-sobno stanovanje v izmeri 60 m2 v 2. nadstropju objekta, zgrajenega leta 1981. Parkirno mesto v garaži.

Prodamo 2,5-sobno novejše stanovanje, v skupni izmeri 79,60 m2, ki se nahaja v pritličju manjše stanovanjske stavbe zgrajene leta 2006.

Bojana Jug Tel. 031/819152

Bojana Jug Tel. 031/819152

Lidija Pesek Tel. 041/656 603

Lidija Pesek Tel. 041/656 603

24

nepremičnine


P O D R AVJ E Agencija RE/MAX • Center Slovenska Bistrica

Miklavž na Dr. polju

Maribor, Tabor

Maribor, Pekre

129.000 €

100.000 €

157.000 €

168.000 €

ID 490211026-99

ID 490211026-139

ID 490211027-77

ID 490211027-289

Prodamo enostanovanjsko hišo, velikosti 340 m2 v treh etažah, zgrajeno leta 1966, na zemljišču velikosti 951 m2.

Prodamo v celoti podkleteno montažno atrijsko hišo, letnik 1988, velikosti 275 m2, na zemljišču velikosti 611 m2.

Na ugodni lokaciji prodamo samostojno stanovanjsko hišo v izmeri cca 300 m2, zgrajeno leta 1972, obnovljeno 1997. Pripadajoče zemljišče meri 400 m2.

Samostojna stanovanjska hiša, grajena leta 1967, nadzinana leta 1992, obnovljena 2002, velikosti 354 m2, velikost zemljišča 594 m2.

Melanija Raišp Tel. 031/360 190

Melanija Raišp Tel. 031/360 190

Blaž Postrak Tel. 031/77 66 55

Blaž Postrak Tel. 031/77 66 55

Maribor

Mariborsko Pohorje

Maribor, Bresternica

Maribor, Koroška vrata

130.000 €

340.000 €

280.000 €

180.000 €

ID 490211033-8

ID 490211033-31

ID 490211033-41

ID 490211035-71

Moderna krajna vrstna hiša v izmeri 120 m2, zgrajena leta 2007, 159 m2 zemljišča. V ograjenem varovanem naselju.

Idilični bivalni vikend ob smučišču v izmeri 90 m2, zgrajen leta 1970, generalno obnovljen leta 2003, s pripadajočim zemljiščem v izmeri 550 m2.

Prodamo poslovno stanovanjski objekt v skupni izmeri 560 m2, zgrajen leta 1986, obnovljen in dograjen 1996, z zemljiščem velikosti 1.298 m2.

Prodamo ekskluzivno penthouse 5-sobno stanovanje v 6. nadstropju bloka, zgrajenega leta 2007. Obsega 206,90 m2 skupnih površin, 2x PM v garaži.

Neda Guzelj Tel. 041/684 534

Neda Guzelj Tel. 041/684 534

Neda Guzelj Tel. 041/684 534

Robi Slana Tel. 040/555-061

Maribor, Zg. Radvanje

rače

Maribor, center

Maribor, Gradiška

139.500 €

169.000 €

1.493 €/m2

od 144.468 €

ID 490211004-592

ID 490211004-686

ID 490211015-460

ID 490211015-462

V bližini snežnega stadiona prodamo opremljeno 2,5-sobno stanovanje izmere 75,85 m2 v drugem nadstropju z dvigalom novega, leta 2007 grajenega bloka.

Na mirni lokaciji prodamo hišo grajeno l. 2010 in vseljeno l. 2012. Hiša razpolaga z 139 m2 bivalne površine in garažo in urejeno, ravno parcelo velikosti 508 m2

V strogem centru se prodaja ena lepših neo baročnih stavb v mestu – poslovni objekt. Obsega tri nadstropja in mansardo, skupaj cca 2344 m2. Leto gradnje 1910.

V novi soseski prodamo 20 hiš – dvojčki in trojčki, l. 2012. Velikosti od 186 m2 do 264 m2, pripadajoča zemljišča od 104 m2 do 533 m2, IV. gr. faza.

Boris Lajh Tel. 040/221 116

Boris Lajh Tel. 040/221 116

REMAX Center Tel. 02/620 33 80

REMAX Center Tel. 02/620 33 80

Maribor, center

Maribor, tabor

Maribor, center

Maribor, tabor

od 9 €/m2/mes. ID 490211015-463

800 €/m2

75.500 €

89.000 €

Ob glavni vpadnici oddamo poslovne prostore - pisarne različnih velikosti, od 20 m2 do 200 m2. Prostori še niso finalizirani. Leto gradnje objekta 2012

Prodamo pritlične lokale, velikosti od 69,38 m2 do 101,26 m2, v objektu Mgadalena, zgrajenem leta 2008. Vsakemu lokalu pripada tudi kletna shramba.

2-sobno stanovanje, zgrajeno l. 2001, veliko 55,03 m2, ki se nahaja v 1. nadstropju poslovno-stanovanjskega objekta Dravske terase. Objekt ima dvigalo.

Vrstna hiša s pripadajočim zemljiščem. Letnik izgradnje 1938; v pretežni meri obnovljen v letu 1995), etaž K+P+1+M (neto tlorisne površine cca. 95 m2)

REMAX Center Tel. 02/620 33 80

REMAX Center Tel. 02/620 33 80

Andrej Cehtl Tel. 041/349 630

Andrej Cehtl Tel. 041/349 630

ID 490211015-468

ID 490211021-124

www.re-max.si

ID 490211021-102

25


P O D R AVJ E Agencija RE/MAX • Poetovio PTUJ - OREŠJE

ZGORNJA HAJDINA

PTUJ – bližina centra

149.000 €

128.000 €

Poetovio * Dravska ulica 7 SI-Ptuj Tel. 00386 (2) 620 88 16 Fax. 00386 (2) 620 88 18 poetovio@re-max.si www.re-max.si/Poetovio

Tanja Tučič

98.000 €

ID 490151001-554

ID 490151001-572

ID 490151001-584

Starejša stanovanjska hiša na odlični lokaciji, l. 1975, stoji na parceli v izmeri 945 m2. Ima 282 m2 uporabne površine in je potrebna obnove.

Starejša obnovljena hiša, l. izgradnje 1909, 150 m2 neto tlorisne površine, z gospodarskim poslopjem v izmeri 170 m2 in zemljiščem v izmeri 2124 m2.

Medetažna hiša v izmeri 138,50 m2 uporabne stanovanjske površine, letnik izgradnje 1980, pripada ji 558 m2 zemljišča.

Tanja Tučič Tel. 051/455 010

Tanja Tučič Tel. 051/455 010

Tanja Tučič Tel. 051/455 010

Miklavž na Dravskem polju

KIDRIČEVO

KIDRIČEVO

Maribor-center

37.000 €

500 €/mesec

vodja agencije

Tel. 051/455 010 tanja.tucic@re-max.si

590.000 €+DDV ID 490151001-597

105.000 €

Prodamo dve zazidljivi, komunalno opremljeni parceli v Skokah. Parceli merita 581 m2 in 548 m2 - od tega je zazidljivega 396 m2.

ID 490151001-583

Letni izgradnje 1994. pripada mu veliko asfaltirano parkirišče v izmeri 1602 m2. Objekt ima na voljo cca 90 m2 uporabnih površin. Bližina avtoceste!

ID 490151001-576

Poslovni objekt - 868,90 m2 neto tlorisne površine, l. izgradnje 1963 in mu pripada 3275 m2 zemljišča. Objekt je bil obnovljen v letih 1998 do 2002.

3-sobno stanovanje, l. 1962, prenovljeno v celoti 2010, 80 m2 neto tlorisne površine, 2. nadstropje, balkon. – odlična lokacija.

Tanja Tučič Tel. 051/455 010

Tanja Tučič Tel. 051/455 010

Tanja Tučič Tel. 051/455 010

Tanja Tučič Tel. 051/455 010

GORIŠNICA

PTUJ 35.000 € ID 490151001-577

40 €/m2 ID 490151001-596

PRODAMO DELNO OPREMLJENO GARSONJERO Nahaja se v poslovno stanovanjskem objektu v centru Gorišnice - letnik izgradnje 2009 in meri 32 m2 neto tlorisne površine. V stavbi je dvigalo. V ceno je všteto tudi parkirno mesto v garaži. Priporočamo!

PRODAMO VEČJO ZAZIDLJIVO PARCELO NA PTUJU Leži ob lokalni cesti proti Podvincem in je komunalno opremljena. Meri 4105 m2 in je povsem ravna in pravilne oblike. Cena je ugodna, in sicer 40 €/m2. Primerno za stanovansjko gradnjo ali mirno poslovno dejavnost. Priporočamo zaradi zelo zanimive lokacije

Tanja Tučič Tel. 051/455 010

Tanja Tučič Tel. 051/455 010

PTUJ - center

26

ID 490151001-598

Maribor - center

nepremičnine

25.000 € ozir. 200 €/mesec ID 490151001-575

9 €/m2 ID 490151001-579

PRODAMO ali ODDAMO Poslovni prostor v izmeri 20,80 m2 v kletnih prostorih poslovnega objekta v centru Ptuja. Primeren je za storitveno dejavnost - pisarno, trgovinico, kozmetiko....

ODDAMO POSLOVNE PROSTORE Poslovni prostori v izmeri 84,90 m2, se nahajajo v 2. nadstropju in so izrazito prilagojeni za odvetniško pisarno ali kakšno drugo storitveno dejavnost. Pisarniški prostori so svetli, prostorni in se nahajajo v strogem centru mesta - bližina vseh institucij.

Tanja Tučič Tel. 051/455 010

Tanja Tučič Tel. 051/455 010


P O D R AVJ E Agencija RE/MAX • Poetovio

Moderna hiša - Markovci - ZNIŽANO 180.000 € 159.990 € ID 490151009-86 Prodamo delno opemljeno hišo grajeno l. 1990 v imeri cca. 300 m2 v bljižini Ptujskega jezera. Leta 2005 je na hiši bila prenovljena kritina, leta 2006 še novo fasado. Ogrevanje je urejeno s centralno kurjavo na kurilno olje z novo pečjo iz leta 2005. Iz dveh sob pridete tudi na prostorna balkona, kjer se vam pogled ustavi na lepo urejeni okolici. Hiša je v dveh nivojih (pritličje / nadstropje) in ni podkletena, ima pa zanimivo arhitekturno gradnjo. Hiša je alarmno varovana. Pred hišo je tako velika pokrita terasa.K hiši se drži še kurilnica, prostor za shranjevanje orodja, garaža z letno kuhinjo, neopremljeni zunanji WC in zanimivi prostor za druženje. Hiša na parceli v izmeri 1435 m2 je ravna ter urejena z ličnim grmičevjem.

Vasja Crnjakovič Tel. 041/817 737

Moderna hiša - Ptuj - ZNIŽANO

490.000 €

Hiša na Ptuju - ZNIŽANO!

Hiša na Ptuju - ZNIŽANO!

99.000 € 115.000 €

92.990 € 99.990 €

ID 490151009-55

ID 490151009-80

PRODAMO lepo urejeno pritlično, manjšo, 73 m2, samostojno hišo, ki se nahaja samo 3 km od centra Ptuja.

Samo 3 km peš iz centra Ptuja prodamo medetažno hišo, ki leži na 610 m2 veliki parceli.

Vasja Crnjakovič Tel. 041/817 737

Vasja Crnjakovič Tel. 041/817 737

Hiša na Ptuju - ZNIŽANO!

Hiša na Ptuju - ZNIŽANO!

149.990 € 169.990 €

138.000 € 145.000 €

459.990 € ID 490151009-99 Na mirni lokaciji nad mestom Ptuj, se prodaje hiša z veliko ograjeno parcelo v izmeri 3.491 m2, zasajeno s cipresami. Hiša grajena leta 1999 in vseljena leta 2000 vam nudi 465,10 m2 uporabne površine. Hiša etažnosti K+P+M je v celoti uporabna in med seboj povezana z lepim lesenim stopniščem. Posebnosti: dnevna soba s kaminom in velikimi steklenimi površinami ter z izhodom na teraso; notranji bazen 8m * 4m z izhodom na teraso, senzorsko odpiranje vrat na posest, garaža za dva avtomobila – povezana z hišo; izredna kvaliteta bivanja v sožitju z naravo

Vasja Crnjakovič Tel. 041/817 737

ID 490151009-88

ID 490151009-159

Ptuj, desni breg lepo urejena in vzdrževana hiša letnik 1980 v velikosti 172 m2 in parcela 874 m2.

Prodamo večjo (190 m2) samostojno hišo, ki leži na lepi lokaciji v Orešju - Ptuj. Parcela je velika 1321 m2.

Vasja Crnjakovič Tel. 041/817 737

Vasja Crnjakovič Tel. 041/817 737

www.re-max.si

27


P O D R AVJ E Agencija RE/MAX • Poetovio PTUJ – bližina centra

Videm pri Ptuju 129.000 € ID 490151001-594

110.000 € ID 490151007- 96

PRODAMO VRSTNO HIŠO Vrstna hišai v neposredni bližini centra Ptuja, letnik 1970, delno adaptirana l. 2010 – fasada, streha, pripada ji 212 m2 zemljišča, 120 m2 neto tlorisne površine.

HIŠA VELIKIH PRILOŽNOSTI Letnik 1993, neto tlorisna površina 200,7 m2, parcela 650 m2; z eno steno se drži druge hiše, do centra kraja cca 600 m, lahko je dvostanovanjska.

Odlična lokacija. Zelo priporočamo!

Tanja Tučič Tel. 051/455 010

Bukovci

Mira Gašparič Petrovič Tel. 041/933 151

Videm pri Ptuju 170.000 € ID 490151007-69

90.000 € ID 490151007- 100

PRIVLAČNA NOVA HIŠA Z BAZENOM Novogradnja letnik 2012, 185 m2 neto stanovanjske površine, parcela 647 m2, z bazenom, na ključ, urejena okolica.

PROSTORNA HIŠA NA VIDMU Letnik 1985, prenovljena 1998, neto tlorisna površina 175,10 m2, parcela 650 m2; z eno steno se drži druge hiše, do centra kraja cca 600 m.

Mira Gašparič Petrovič Tel. 041/933 151

Mira Gašparič Petrovič Tel. 041/933 151

Zavrč

Videm pri Ptuju 110.000 € ID 490151007-76

1.000 €/m2 ID 490151007-102 in   490151007-101

SONČNA HIŠA V HRASTOVCU Letnik 2007, uporabna stanovanjska površina 125 m2, 136 m2 kleti – možnost še enega stanovanja, neizdelana mansarda, parcela cca 1221 m2

5 NOVIH STANOVANJ Novogradnja letnik 2012, izbirate med: 63,60 m2 (dupleks), 37,55 m2, 54,76 m2, 27,40 m2, in 40,90 m2. Parkirišče zunaj za doplačilo 2.500 EUR

Mira Gašparič Petrovič Tel. 041/933 151

Videm pri Ptuju

Mira Gašparič Petrovič Tel. 041/933 151

Gorišnica 420.000 € ID 490151007- 98

160.000 € ID 490151030-3

RESTAVRACIJA S PRENOČIŠČI V IDILIČNEM OKOLJU Letnik 2001, neto tlorisna površina 900 m2, parcela 2469 m2; več prostorov, velika odprta terasa, 9 sob s kopalnico.

V Gorišnici, prodamo družinsko hišo, veliko 207 m2, s pripadajočim zemljiščem v izmeri 1141 m2. Hiša se nahaja na mirni lokaciji, v prijeti soseski, odmaknjeni od prometa. Urejeni so vsi pomembni priključki, prodaja se opremljena in je vseljiva takoj. Ogreva se na olje, ima tudi toplotno črpalko. Hiša ima tri etaže: klet, ki obsega garažo in kletne prostore, pritličje, kjer je urejen bivalni del s čudovito pokrito teraso ter mansardo v surovem stanju.

Mira Gašparič Petrovič Tel. 041/933 151

28

nepremičnine

Tadeja Žalar Tel. 031/285 519


P O D R AVJ E Agencija RE/MAX • Poetovio Sveti Tomaž

83.000 €

Cirkulane

ID 490151007- 110

35.000 €

Videm

ID 490151007- 92

74.300 €

Lenart v Slov. goricah

ID 490151030-27

68.000 €

ID 490151030-18

VILA V III. GRADBENI FAZI Letnik 1995, neto tlorisna površina 371,10 m2, skupno zemljišča 3.832 m2, ravna, mirna lokacija.

BIVALNI VIKEND V ZELENI OAZI, letnik. 1986, uporabna površina 33,80 m2, zemljišče 13.912 m2, tri etaže, krušna peč; do centra Cirkulan 4 km

STANOVANJE V VEČSTANOVANJSKI HIŠI, 4-sobno stanovanje, l. 1983, 106 m2 neto stanovanjske površine, 1. nadstr., terasa 47 m2, garaža 26,6 m2.

STANOVANJE Z BALKONOM Stanovanje l. 1985, 58,20 m2, od tega 2,10 m2 balkona in 3,60 m2 kleti, 2. nadst., opremljeno

Mira Gašparič Petrovič Tel. 041/933 151

Mira Gašparič Petrovič Tel. 041/933 151

Tadeja Žalar Tel. 031/285 519

Tadeja Žalar Tel. 031/285 519

Pernica - maribor

Cirkulane 310.000 € ID 490151026-61

195.000 € ID 490151026-63

Pernica – čudovita, opremljena vila s panoramskim pogledom, na mirni lokaciji - velikost 300m2, grajena l. 2003 in dokončana 2012, zgrajena iz nadstandardnih materialov, sodobna in funkcionalna razporeditev prostorov /8 sob, 2 kopalnici/, garaža + 2 parkirna prostora. - Le 13km oddaljena od mesta MB ter 7km od Lenarta, vsa infrastruktura razen kanalizacije. -Centralna kurjava na kurilno olje + unikatni zidan kamin, ki greje celo prvo etažo.

Čudovita, obdelana kmetija velikosti 10 ha z novo kletjo za stanovanjsko hišo velikosti cca 130m2, ribnikom ter z 20 košutami in jelenom. Kmetija obdana z gozdovi, leži na samem in je oddaljena od Cirkulan cca 2km od Ptuja in avtoceste pa 13km. Tvorita jo dva hriba v sredini pa je dolina z ribnikom. Raba: večina pašniki /možnost njiv za strojno obdelavo/, nekaj gozda. Zemljišča so v enem kosu. Dovoz asfaltiran, v kleti je voda, elektrika.

Jože Lenart Tel. 041/447 508

Jože Lenart Tel. 041/447 508

Ptuj

Ptujska gora 175.000 € ID 490151026-64

105.000 € ID 490151026-60

Ptuj, Žabjak, Dvodružinska hiša - Kot nova Hiša z 210m2 neto tlorisne površine, je sodobno projektirana, funkcionalno razporejena in grajena skladno z višje kakovostnimi standardi. Zgrajena je leta 2000, malo uporabljana, tako da je praktično nova. Ohišnice je 10 arov, je v obliki kvadrata, zelena, z veliko sence. Hiša je 1, 5km oddaljena od centra Ptuja, okolica je mirna z vso infrastrukturo. Prostorna "vila" vsebuje dve popolnoma opremljeni stanovanji, ki pa nimata ločenih vhodov (eno v pritličju in eno v mansardi).

Ptujska Gora – čudovita hiša z razgledom, na mirni lokaciji - velikost 200m2, l. 2003, sodobno grajena /3 spalnice, 2 kopalnici/, garaža + nadstrešek za vozila. - Le 12km oddaljena od mesta Ptuja ter 6km od Majšperka, vsa infrastrukturo razen kanalizacije. -Centralna kurjava na kurilno olje + unikatni zidan kamin, ki greje celo prvo etažo. Izredno ugodna cena ter možnost menjave za 2-3 ha kmetijo z bivalno hišo

Jože Lenart Tel. 041/447 508

Jože Lenart Tel. 041/447 508

PTUJ - center 320.000 € ID 490151001-553 PRODAMO ALI ODDAMO POSLOVNI OBJEKT - VILO Poslovna stavba v centru Ptuja, l. izgradnje 1938, adaptirana l. 1980, l. 2006 fasada, l. 2002 streha in 2011 – notranjost. Stoji na parceli v izmeri 606 m2,. etažnost stavbe je K+P+E+M in ima 470 m2 uporabne površine. Možnost parkiranja do 10 vozil. Poslovna stavba je primerna za različne storitvene dejavnosti. Priporočamo ogled in nakup! MOŽEN TUDI NAJEM CELOTNE POSLOVNE STAVBE - NAJEMNINA 7 €/M2

Tanja Tučič Tel. 051/455 010

www.re-max.si

29


P O D R AVJ E Agencija RE/MAX • Poetovio

HAJDINA 17 €/m2 + DDV ID 490151001-547 PRODAMO VEČJE ZAZIDLJIVO ZEMLJIŠČE OB AVTOCESTI Zemljišče meri 148.600 m2 in se nahaja na Hajdini ob avtocestni povezavi Maribor – Zagreb. Dostop do zemljišča je možen neposredno iz magistralne ceste M-3 Ptuj-Slovenska Bistrica. V urbanističnem načrtu je pripravljen tudi izvoz iz avtoceste Slivnica -Draženci neposredno do predmetne parcele, kar pomeni dobro umeščenost v prostor glede na razvijajočo se okoljsko infrastrukturo. Primerno je za izgradnjo logističnega centra, industrijske cone, trgovskega centra ipd…..

Tanja Tučič Tel. 051/455 010

ptuj, Rogaška cesta 154.000 € ID 490151030-37 STANOVANJSKE HIŠE V zelenem okolju predmestja Ptuj, v neposredni bližini vrtca, cerkve Sv. Rok, šole in drugih institucij, prodamo tri samostojne družinske hiše, letnik 2011, neto tlorisne površine 178,00 m2, z leseno nadstrešnico za dva avtomobila, v izmeri 32 m2. Zgrajene so do podaljšane 3. gradbene faze. Hišam pripada še cca. 600 m2 komunalno opremljenega zemljišča (kanalizacija, vodovod, elektro priključek, telefon in plin, asfaltirano vozišče z javno razsvetljavo). Hiše so zasnovane kot pritlične z mansardo, brez kleti, z dvema zunanjima parkirnima mestoma. Hiše stojijo na ravni parceli, obsijani s soncem in s čudovitim pogledom na bližnja pogorja kot sta Boč in Pohorje na zahodu. Skozi naselje poteka urejena enosmerna asfaltna cesta, izvedena pa je tudi javna razsvetljava. Priporočamo ogled in nakup..

Tadeja Žalar Tel. 031/285 519

Velika Nedelja

Strezetina, Ivanjkovci

Vodranci, Ormož 125.000 € ID 490151024-14

99.000 €

ID 490151024-7

62.000 €

ID 490151024-8

Prodamo opremljeno hišo za bivanje/oddih, grajeno od 1984 do 2008, neto 71 m2,692 m2 dvorišča in 9.849 m2 kmetijskiega zemljišča, ZK urejen, takoj vseljivo

Nedokončana hiša na lepi sončni legi, v mirnem okolju, l 1994 , neto 276 m2 in 6.024 m2 zemljišča, celoti podkletena, vgrajena ima plastična okna, ZK urejen.

Marko Trofenik Tel. 041/343 973

Marko Trofenik Tel. 041/343 973

30

nepremičnine

V naselju Vodranci (občina Ormož), ob cesti Središče ob Dravi – Kog, prodamo kmetijo v enem kosu v izmeri 4,9 ha. Stanovanjski objekt je v osnovi zgrajen v letu 1969 in v letu 1989 delno prenovljen. Kmetijo sestavlja večstanovanjski objekt (cca. 300 m2 neto tlorisne površine), ter več gospodarskih objektov, ki pa so starejšega datuma (pretežno grajenih pred letom 1967). Kmetijsko zemljišče v naravi predstavlja obdelovalne površine (3,3 ha), ki je pretežno ravno ter neograjeno. Del zemljišča v naravi predstavlja gozd (1,5 ha). Marko Trofenik Tel. 041/343 973


P O D R AVJ E , P O M U R J E Izbrane nepremičnine Lutverci, Apače

Cezanjevci, Ljutomer

Gornja Radgona

Ljutomer

135.000 €

62.000 €

50.000 €

145.000 €

ID 490151030-7

ID 490151030-25

ID 490151030-26

ID 490151030-31

ATRIJSKA HIŠA Hiša l. 2012, 158 m2 s pokrito teraso, parcela cca. 500 m2

HIŠA Z ZEMLJIŠČEM Hiša l. 1975, 142 m2, etažnost K+P+M, prazna, za obnovo, zemljišče 2058 m2

STANOVANJE Z BALKONOM 2-sobno stanovanje, l.1961, 62 m2 (klet+balkon), 2. nadst., obnovljeno, v celoti opremljeno.

HIŠA S TERASO Hiša l. 1986, prenovljena l. 2008, etažnost je K+P+N, 150 m2 in cca. 1000 m2 zemljišča, opremljena.

Tadeja Žalar Tel. 031/285 519

Tadeja Žalar Tel. 031/285 519

Tadeja Žalar Tel. 031/285 519

Tadeja Žalar Tel. 031/285 519

Gornja Radgona

Murska Sobota

Križevci pri Ljutomeru

Šalovci

42.000 €

360.500 €

293.000 €

130.000 €

ID 490151022-59

ID 490151022-63

ID 490151022-84

ID 490151022-87

STAVBNA ZEMLJIŠČA Več zemljišč, elektrika, voda ob parceli

POSLOVNI PROSTOR – TRGOVINA l. 2004, 360 m2, skupno parkirišče

INTELIGENTNA HIŠA l. 2007, 768 m2 zemljišča, 171 m2 stan. površine

HIŠA l. 2008, 1.417 m2 zemljišča, 205 m2 stan. površine, 4 sobe

Andreja Berlak Tel. 051/384 782

Andreja Berlak Tel. 051/384 782

Andreja Berlak Tel. 051/384 782

Andreja Berlak Tel. 051/384 782

HOTIZA, LENDAVA

Stanjevci, Petrovci

Lendava 249.000 € ID 490151026-65

4 €/m2/mesec

ID 490211035-33

295.000 €

Lendava – Slomškovo naselje (500m iz centra); na 10 arih zelene parcele, čudovita, opremljena, nadstandardno grajena hiša na mirni lokaciji - velikost cca 380m2, grajena l. 1980 in obnovljena 2010. - delo projektanta Kiroly-ja, ki je gradil hiše z dvojnimi zidovi /obodni zid + prezračevalni prostor + fasadna opeka z zračniki/. - sodobna in funkcionalna razporeditev prostorov /dnevna in kuhinja, 3 spalnice, kabinet, kopalnica ter 3x wci/, garaža za 3 + parkirna prostora za 2 vozili. Vsa infrastruktura.

ID 490151030-38

TRGOVINA l. 1989, parkirišče, 229 m2 uporabne površine

HIŠA S ČUDOVITIM VRTOM Hiša l. 2001, 322 m2, etažnost P+M. Hiši pripada gospodarsko poslopje in cca. 1 ha zemljišča

Andreja Berlak Tel. 051/384 782

Tadeja Žalar Tel. 031/285 519

Moškanjci

Gornja Radgona

Velika Nedelja

Moravske Toplice

125.000 €

70.000 €

375.000 €

125.000 €

ID 490151024-20

Jože Lenart Tel. 041/447 508

ID 490151024-29

ID 490151024-29

ID 490191002-19

Prodamo opremljeno hišo z manjšo delavnico, grajeno 1975 in 1985, 200 m2 neto površine, 996 m2 zemljišča, 2005 na novo prekrita, prebarvana, brez bremen.

V centru mesta, prodamo leta 2011 v prenovljeno in opremljeno luksuzno dvoetažno 5–sobno stanovanje (3 in 4), 115 m2, po prenovi ni bilo vseljeno.

Naprodaj je starejša vila iz leta 1850, 231 m2 neto površine, v celoti podkletena, stanovanje je urejeno v pritličju z gosp. poslopjem ter 3.111 m2 zemljišča

Družinski hotel, 653.20 m2, l. 1996, zemljišče 1.211 m2, 3 etaže. 24 postelj, jedilnica z kuhinjo, terasa, večnamenski prostori, parkirišča. v bližini Term 3000.

Marko Trofenik Tel. 041/343 973

Marko Trofenik Tel. 041/343 973

Marko Trofenik Tel. 041/343 973

Štefan Piškur Tel. 041/636 264

www.re-max.si

31


KOROŠK A Agencija RE/MAX • Panorama Ravne na Koroškem

Slovenj Gradec, Sele

Panorama * Partizanska cesta 6 SI-Ravne na Koroškem Tel. 00386 (2) 620 57 06 Fax. 00386 (2) 620 57 07 panorama@re-max.si www.re-max.si/Panorama

550.000 €

Barbara Gašper Vodja agencije

Tel. 041/400 414 barbara.gasper@re-max.si

Tolsti vrh

270.000 €

ID 490271001-48

398.000 €

ID 490271001-72

Sodoben poslovno-trgovski objekt z lastnim parkiriščem, leto izgradnje 1994, prizidek zgrajen l. 2010, v velikosti 340 m2 neto tlorisne površine, velikost zemljišča 812 m2, 12 parkirnih mest

ID 490271002-25

IDILIČNA POSEST PRIMERNA ZA INVESTICIJO Idilična posest z dvema objektoma, leto izgradnje 1998, primernima za razvoj turizma ter z zemljiščem v velikosti ca. 30.000 m2.

Posest je primerna za: - gostinsko dejavnost, - kongresni turizem, - kmečki turizem z lastno oskrbo - turistično dejavnost s pohodništvom, kolesarjenjem...

Barbara Gašper Tel. 041/400 414

Matjaž Fale Tel. 040/742 540

Radlje ob Dravi

Ravne na Koroškem

Ravne na Koroškem

59.000 €

89.000 €

50.500 €

ID 490271001-49

ID 490271001-54

ID 490271001-62

KMETIJA oz. posest v velikosti 17 ha, od tega ca. 12 ha gozda in 5 ha kmetijskega zemljišča, pašnikov, travnikov in ca. 2.700 m2 stavbnega zemljišča .

SIMPATIČEN VIKEND Z ZAZIDLJIVIM ZEMLJIŠČEM Zgrajen l. 1963, neto tlorisna površina 62 m2, voda, elektrika, z zemljiščem v velikosti 12.319 m2.

BIVALNI VIKEND V NEDRJIH URŠLJE GORE Zgrajen l. 1995, obnovljen l. 2008, neto tlorisne površine 112 m2, z zemljiščem v velikosti 1.229 m2.

OBNOVLJENO STANOVANJE V CENTRU RAVEN Opis: 2,5 sobno stanovanje, l. 1966, obnovljeno l. 2003, 58 m2 neto tlorisne površine, 4. nadst., balkon.

Barbara Gašper Tel. 041/400 414

Barbara Gašper Tel. 041/400 414

Barbara Gašper Tel. 041/400 414

Barbara Gašper Tel. 041/400 414

Ravne na Koroškem

Tolsti vrh

Dravogra

Prevalje

76.990 €

44.000 €

ID 490271001-76

ID 490271001-85

37.500 €

ID 490271001-87

180.000 €

ID 490271001-88

HIŠA V MIRNEM OKOLIŠU LE NEKAJ KM IZ RAVEN Zgrajena l. 1989, obnovljena l. 2002, 155 m2 neto tlorisne površine, z zemljiščem v velikosti ca. 7.000 m2.

ZAZIDLJIVA PARCELA V, LE 2 KM IZ RAVEN Ravninska parcela v velikosti 2.325 m2, od tega je 1.535 m2 stavbnega in 790 m2 kmetijskega zemljišča.

POSLOVNI PROSTOR V CENTRU DRAVOGRADA – PRODAMO / ODDAMO Zgrajeno l. 1996, velikost 48,7 m2, 1. nadstropje

SIMPATIČNA, PROSTORNA HIŠA NA PREVALJAH Zgrajena l. 1990, obnovljena l. 2005, neto tlorisna površina 276 m2, z zelenico v velikosti 540 m2.

Barbara Gašper Tel. 041/400 414

Barbara Gašper Tel. 041/400 414

Barbara Gašper Tel. 041/400 414

Barbara Gašper Tel. 041/400 414

Libeliče, Libeliška gora

Radlje ob Dravi

Ravne na Koroškem

Ravne na Koroškem

128.000 €

120.000 €

29.000 €

36.500 €

ID 490271001-38

ID 490271002-24

ID 490271002-26

ID 490271002-28

IDILIČNA HIŠA V ČUDOVITEM OKOLJU Hiša zgrajena l. 1995, neto tlorisna površina 287 m2, zemljišče v velikosti ca. 1,2 ha oz. 12.000 m2.

HIŠA NA MIRNI LOKACIJI –Prodamo idilično hišo v Radljah ob Dravi, zgrajeno l. 1998, neto tlorisne površine 120 m2 s parcelo v velikosti 678 m2.

ENOSOBNO STANOVANJE, letnik 1973, adaptirano 1913, neto tlorisne površine 42 m2, klet, zaprt balkon, 4. nadstropje, dvigalo

Prodamo lepo parcelo v veikosti 911 m2 za počitniško gradnjo na Preškem vrhu v občini Ravne na Koroškem. Na parceli sta voda ter elektrika.

Barbara Gašper Tel. 041/400 414

Matjaž Fale Tel. 040/742 540

Matjaž Fale Tel. 040/742 540

Matjaž Fale Tel. 040/742 540

32

nepremičnine


TUJINA Izbrane nepremičnine KARLOBAG – 80 M OD MORJA

Vrsar – Istra

ISTRA, Fažana

250.000 €

ID 300041007-480

960.000 € ID 490111001-322

58.000 € / apartma ID 490151001-582

VILA v STAREM DELU

PRODAMO

V celoti leta 2008 obnovljena stara mestna hiša s 153 m2 površin v treh etažah in čudovito in razkošno 20 m2 strešno razgledno teraso na morje v samem starem mestnem jedru Vrsarja

2 opremljena in klimatizirana apartmaja v bližini hotela Zagreb, pritličje in 1. nadstropje, v izmeri 40 m2, imata balkon in vsak po en parkirni prostor. Od morja sta oddaljena le 80 m, kopanje na plaži hotela Zagreb.

Obnova je izredno kvalitetna ter temeljita. Zunanji izgled hiše je bil povsem obnovljen leta 2012 skladno s predpisi spomeniškega zavoda.

Priporočamo!

Matija Košir Tel. 041/623 955

Tanja Tučič Tel. 051/455 010

Črna Gora, Boka Kotorska

Milje – Muggia, ITALIJA

Umag - Pelegrin

3.500.000 €

450.000 €

300.000 €

ID 490211004-661

ID 490111001-318

ID 490191013-21

Večapartmajska hiša, primerna za oddajanje. Leto izgradnje 2003,večapartmajska počitniška hiša,velikost 340m2 z 499m2 vrta.

Prodamo luksuzno vilo z bazenom s skupno 720 m2 uporabnih površin, zgrajena leta 2011. Parcela meri 1.390 m2 in je v celoti ograjena in urejena.

5 sobno 160 m2, opremljeno stanovanje, l. 1980, v petem nadstropju, dvigalo, v pritličju velika 40 m2 garaži. Ima tri velike terase in pogled na Milje.

Vrstna hiša v dveh etažah, 96 m2, parcela 115 m2, 100m od morja, let. 2007. Hiša je moderno zasnovana in svetla, opremljena, urejeno parkirišče.

Robert Kotnik Tel. 041/356 417

Boris Lajh Tel. 040/221 116

Matija Košir Tel. 041/623 955

Almir Đeševič Tel. 041/617 066

Duga uvala-Marčana

ISTRA, Banjole

ISTRA, Fažana

ISTRA, Poreč

59.000 €

270.000 €

350.000 €

ID 300041038-113

ID 300041031-162

ID 300041007-420

355.000 €

ID 300041043-35

Apartma, adaptiran 2012, velikost 42m2+galerija, 3.nadstropje, samo 200m od plaže, opremljen, z galerijo in ložo, s katere je čudovit pogled na morje.

Nova hiša z dvemi stanovanji. Novogradnja 2010,počitniška hiša,velikost 200m2 z 616m2 vrta. Izjemna lokacija samo 500m od morja z lepim vrtom.

Novogradnja 2011,nizko pritličje ter dve nadstropji, velikost 226m2 z 178m2 vrta. Izjemna lokacija samo 200m od plaže, sestavljajo jo 3 stanovanja.

Čudovita kamnita vila z bazenom. Leto izgradnje 2011, samostojna vila velikosti 180m2 z 1200m2 zemljišča, le 4km od morja.

Robert Kotnik Tel. 041/356 417

Robert Kotnik Tel. 041/356 417

Robert Kotnik Tel. 041/356 417

Robert Kotnik Tel. 041/356 417

ISTRA, Poreč

ISTRA, Tinjan

Brtonigla-Karigador

OTOK PAG, Novalja

119.000 €

89.900 €

888.000 €

ID 300041044-79

300.000 €

ID 300041044-32

ID 490191024-50

ID 490191024-46

Čudovita kamnita vila z bazenom in tenis igriščem samo 300m od morja. Leto izgradnje 2005,samostojna vila velikosti 250m2 z 1500m2 zemljišča.

Čudovita kamnita vila z bazenom. Leto izgradnje 2007,samostojna vila velikosti 133m2 z 860m2 zemljišča.

Lep apartma le 150m od morja. Leto izgradnje 2005,počitniško stanovanje, 2.nadstropje, uporabni prostor 72m2, s teraso 8m2, kletjo 11m2 ter parkirnim mestom.

Nov apartma s čudovitim pogledom na morje in le 200m od morja. Novogradnja 2007,počitniško stanovanje,2.nadstropje,velikost 50m2.

Robert Kotnik Tel. 041/356 417

Robert Kotnik Tel. 041/356 417

Robert Kotnik Tel. 041/356 417

Robert Kotnik Tel. 041/356 417

www.re-max.si

33


COLLECTION Izbor nadstandardnih nepremičnin

VELENJE - VILE 207.100 € ID 490281004-14 Vile Velenje je niz 10 vrstnih stanovanjskih enodružinskih hiš, ki so umeščene na atraktivni lokaciji, na stičišču Jurčičeve, Jenkove in Šercerjeve ulice, v centru Velenja. V neposredni bližini je trgovina, pošta, šola, vrtec, kar stanovalcem omogoča kvaliteto in udobje bivanja v okolju. Na voljo jih je še 7. Posamezne hiše so zasnovane kot enodružinske vrstne stanovanjske hiše, po zasnovi in izvedbi pa sodijo v nadstandardni razred. Obsegajo pritličje in prvo nadstropje. V pritličju se nahajajo bivalni prostori, v nadstropju pa spalnica in kopalnica. Posamezne enote so velikosti od 172 m2 do 345 m2, bivalne površine hiš pa se gibljejo med 117 m2 in 163 m2. Cene za posamezno hišo so od 207.100€ naprej, z že vštetim 8,5% DDV. Hiše so “na ključ” in so vseljive takoj. Na severni strani, ob Šercerjevi cesti se nahajajo parkirišča in uvozi, na južni strani pa pripadajoče zelenice in terase. Ogrevanje je talno. V vsaki etaži bo nameščena vzidana omarica z razdelilcem, obtočno črpalko in temperaturno regulacijo. Ob upoštevanju sodobnih načel gradnje je posebna pozornost namenjena energetski učinkovitosti objekta.

Zoran Gregorn Tel. 041/249 222

vojnik 650.000 € ID 490281006-001 Iščete prestižno domovanje zase, rezidenco za tuje poslovne ali diplomatske predstavnike, ali potrebujete ekskluzivni sedež podjetja na Celjskem? Vabimo vas na ogled elegantne poslovno-stanovanjske vile, ki je naprodaj. Splošni podatki o poslovno-stanovanjski vili: •  Lokacija: blizu Vojnika pri Celju •  Vrsta: poslovno-stanovanjska vila •  Leto dokončanja objekta: 1999 •  Velikost poslovno - stanovanjskih površin: 600 m2 •  Velikost zemljišča z varovanim uvozom: 1.640 m2 •  Število etaž: 3 (K + P + M - vsaka 200 m2)

Vasja Crnjakovič Tel. 041/817 737

34

nepremičnine


COLLECTION Izbor nadstandardnih nepremičnin

Moravske toplice, Pomurje 365.000 € ID 490151022-89 NADSTANDARDNA HIŠA Neto tlorisna površina hiše (po GURS): 368,40 m2, stanovanjski del caa 280 m2, podkletena. •  Opremljena, nadstandardna oprema, steklene površine •  Ogrevanje: toplotna črpalka, kamin, topli zrak, kolektorji •  Zgrajena l. 2008, moderna arhitektura, savna, fitnes •  Zemljišče 1.823 m2, mirna lokacija, bližina Term in Golf igrišča NE ZAMUDITE DNEVA ODPRTIH VRAT TE ČUDOVITE HIŠE V SOBOTO, 30.11.2013 OD 14.00 - 17.00 URE Kaj pravzaprav je Dan odprtih vrat? Dan odprtih vrat je prav poseben dan, namenjen predstavitvi nepremičnine Vam, potencialnim interesentom, v živo. Ob določeni uri se vrata nepremičnine odprejo in Vam nudijo možnost sprehoda po predstavljeni nepremičnini, da jo spoznate in ocenite njeno kakovost, uporabljene materiale, samo razporeditev in še marsikaj, kar se Vam zdi pomembno. Najava je zaželjena, vendar ni pa potrebna, saj smo za dodatna vprašanja za Vas tam. Dan odprtih vrat je že stalnica v tujini, pri nas pa se spretno uveljavlja in ponosni smo, da ga lahko delimo z Vami! Vabimo Vas na Dan odprtih vrat nadstandardne hiše v Moravskih Toplicah, ki bo v soboto, 30.11.2013 od 14.00 - 17.00 ure. Za dodatne informacije spremljajte našo spletno stran www.re-max.si ali pa si naročite obvestilo na andreja.berlak@re-max.si. Se vidimo!

Andreja Berlak Tel. 051/384 782

MARIBOR – Zgornje Radvanje od 175.680 € do 284.030 € ID 490151001-589, 490151001-591 ID 490151001-592, 490151001-593 V Mariboru, tik pod Pohorjem in v neposredni bližini smučarske arene in gondole, je bila v letu 2012 zgrajena vila, ki sodi po svoji značilnosti, funkcionalnosti, kvaliteti in lokaciji prav gotovo med nadstandardne. Umeščena je v urejenem urbanem naselju, s prečudovitim razgledom na Pohorje (smučarsko areno, gondolo in pohorske gozdove), ter na mesto Maribor, ki je le streljaj od lokacije oz. objekta. Področje Pohorja ponuja nešteto možnosti za rekreacijo, predvsem pa kvalitetno bivalno okolje. Grajena je po sistemu energetsko varčen objekt, z izbranimi, visoko kvalitetnimi naravnimi materiali. Vila ima štiri stanovanjske enote, in sicer dva trisobna in dva štirisobna stanovanja. Oba trisobna stanovanja sta locirana v levem delu, štirisobna pa v desnem delu objekta. Obe stanovanjski enoti imata svoj lasten vhod, povezane pa so samo z garažo. Pritlično štirisobno stanovanje z atrijem meri 148, 90 m2 (od tega 88,70 stanovanjske površine, 25,10 m2 odprta terasa, 12,90 m2 shramba v kleti ter 22,30 m2 garaža).Stanovanju pripada tudi atrij v velikosti 50 m2 in zunanje parkirno mesto v velikosti 12,50 m2. Vsa stanovanja imajo dnevne – bivalne prostore obrnjene proti jugu – proti Pohorju. Objekt je zasnovan funkcionalno in racionalno ENERGIJSKO – STROŠKOVNO IN ZVOČNO UČINKOVITO; arhitekturna zasnova in uporaba kvalitetnih naravnih materialov zagotavljata energetsko varčnost in dobro zvočno izolacijo. Maribor – Pohorje je v prepletu kulture in narave, športih, kulinarike, najstarejši trti na svetu, vinih, kongresno – poslovnem turizmu izredno zanimiva destinacija. Tanja Tučič Tel. 051/455 010

* RE/MAX Pro Next Level - Projekt nepremičnine d.o.o. • RE/MAX Naj-dom - Karo inženiring d.o.o. • RE/MAX Vogal - Nepremičninska družba d.o.o. • RE/MAX Ena Gorenjske nepremičnine d.o.o. • RE/MAX Obala - Nepremičninska družba d.o.o. • RE/MAX Premium - Nepremičninska družba d.o.o. • RE/MAX Vrelec - Geodet biro d.o.o. • RE/MAX Dom - Uprastan d.o.o. • RE/MAX Center - Uprastan d.o.o. • RE/MAX Poetovio - Nepremičninska družba d.o.o. • RE/MAX Panorama - Barbara Gašper s.p. Leto: 2013/2014 • Izdaja številka 14 • Izdajatelj: RE/MAX Slovenija, Nepremičninske storitve d.o.o. • Telefon: 02/749 34 62 • e-pošta: info@re-max.si • Odgovorna urednica: Janja Čeh Horvat • Tiskana naklada: 15.000 izvodov • Oblikovanje: RE/MAX Design center, Anita Korošec Bowen • Naslovna slika: Moderna d.o.o., arhitekt Bojan Lebar u.d.i.a. • Za morebitne napake v oglasih ne odgovarjamo.

www.re-max.si

35


Profile for Remax Kakovost Bivanja

Remax Kakovost Bivanja 2013/2014  

Revija RE/MAX - Kakovost bivanja vam omogoča vpogled v aktualne cene nepremičnin v Sloveniji in tujini, vsebuje pa tudi zanimive domače in t...

Remax Kakovost Bivanja 2013/2014  

Revija RE/MAX - Kakovost bivanja vam omogoča vpogled v aktualne cene nepremičnin v Sloveniji in tujini, vsebuje pa tudi zanimive domače in t...

Advertisement