Page 1

Annas Bageri ljunghusen


välkommen till annas bageri! Vi som driver Annas bageri heter Marie, Åsa och Anna, döttrar till Gun och Kjell Berggren som drivit bageriet sen 1988. Du hittar oss i Ljunghusen, på höger sida vägen precis när du kört över Falsterbo kanal. Välkommen in i vår hemtrevliga miljö. Hos oss kan du slå dig ner med en kopp kaffe, något gott och en tidning. Det går självklart lika bra att handla med dig hem. Kanske är du på väg till stranden? Då kan vi till exempel fresta med färdigbredda frukostbullar eller baguetter, nybakade matbröd och kanelsnäckor.


1988


klassiker & nyheter I vår disk hittar du konditoriklassiker som mazariner, biskvier, nötkakor och polyneer. Princesstårtan är en av storsäljarna när det gäller tårtor, men även hallon- och gräddtårtor har en strykande åtgång. Ett visst utbud av tårtor finns alltid och är det så det kniper kan vi oftast göra en tårta medan du väntar. Vill du vara säker på att få just din favorit, eller om du ska bjuda ett stort sällskap, är det alltid bra att beställa åtminstone en dag i förväg.


bakar varje dag På brödsidan finns allt från ett femtontal olika frukostbullar till ett brett utbud av matbröd, varav merparten är stenugnsbakade. Vi bakar varje dag, året om. De enda dagar vi håller helt stängt är juldagen, nyårsdagen och midsommardagen. Allt för att du ska kunna njuta av färskt bröd så ofta och mycket som möjligt. För vi tror att du, precis som vi, har svårt att motstå den frestande doften av nybakat och gärna njuter av hembakat.


gammaldags känsla och fars recept Vi bakar fortfarande i flera fall efter fars recept eller enligt ännu äldre recept. Annakransen har till exempel varit en favorit i många år i Ljunghusen. Allt som vi säljer bakar vi här på bageriet i Ljugnhusen. Att komma till oss ska vara som att komma hem. Vi gör vad vi kan för att skapa en hemlik och lite gammaldags känsla. Vi har ungefär 40 sittplatser inomhus. På sommaren har vi ytterligare 40 sittplatser utomhus på vår trevliga uteservering. Varmt välkommen till oss! GUN, Marie, Åsa och Anna


annas goda tårtor

Prinsesstårta Sockerkaksbotten, grädde, vaniljgrädde och marsipan kan även beställas i andra färger. Storlekar 6-10-15 bitar.

Diplomat tårta Bakad mandeltårta med sockerkaksbotten, aprikossylt, vaniljkräm mandelmassa, hallon och gelé Storlekar 6-10-15 bitar

Gammaldags gräddtårta Sockerkaksbotten, grädde, vaniljgrädde hallon/jordgubbssylt, dekoreras med bär eller frukt. Storlekar 6-10-15 bitar

Hallon, Jordgubb eller skogsbärstårta Sockerkaksbotten, grädde, vaniljgrädde, och sylt, dekoreras med bär och gelé. Storlekar 6-10-15 bitar.

White Lady Chokladsockerkaksbotten, grädde, vaniljgrädde och vit marsipan pudrad med kakao. Storlekar 6-10 bitar.

Moussetårtor Passion/choklad/hallon/jordgubb/citron och skogsbär. Mandelbotten kan även beställas med sockerkaksbotten. Storlekar 6-10-15 bitar

Schwarzwald Mandelmarängbotten penslad med choklad, grädde och dekorerad med chokladplattor. Storlekar 6-10-15 bitar

Budapesttårta och längd Mjuk mandelmarängbotten,grädde, hallon eller mandariner och rostade mandelspån . Storlekar 6-10-15 bitar. Storlek längd 5 bitar.

Skotsk tårta Bakad mandelmassa med frukt eller bär och gelé, storlek enligt önskemål!


Falsterbovägen 117, 236 41 HÜllviken 040 - 45 07 50 www.annasbageri.se

Annas Bageri  
Annas Bageri  

Annas bageri