Page 1

BUSINESS TALKZ MERKLOYALITEIT DOOR DR. SUZANNE DE BAKKER DONDERDAG 7 NOVEMBER 2013 16:00 - 18:30 UUR

Suzanne de Bakker over Business TalkZ “De Business TalkZ bijeenkomst staat in het teken van vragen en antwoorden. Uiteraard komen praktische aanbevelingen aan bod om merkloyaliteit te optimaliseren. Naast de inzichten die ik tijdens deze bijeenkomst zal toelichten, nodig ik u van harte uit om eigen ervaringen en inzichten over dit onderwerp te delen.”

Spreker Dr. Suzanne de Bakker is van origine wetenschapper en kijkt naar de wereld met een analytische blik. De wereld waar zij als professional graag in vertoeft, is de wereld van content marketing, branded content, crossmediaal denken en doen. Dit doet zij als onderzoeker, adviseur, spreker en docent. De combinatie van haar kennis over wetenschappelijke theorieën en inzicht in de complexe dagelijkse praktijk van organisaties en merken staat hierbij centraal. Momenteel is Suzanne als contentmanager verantwoordelijk voor het segment ‘content’ van Marketingtribune. Daarnaast is zij docent binnen de Master Corporate Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam. Begin 2013 schreef Suzanne het boek ‘Merkloyaliteit: van routine naar bewust gedrag’. Loyale klanten zijn van levensbelang voor een merk. Zij besteden meer, maar kosten de marketeer minder. Logisch dus dat veel marketingmanagers op zoek zijn naar dé manier om loyaliteit bij hun consumenten te kweken. Maar hoe pak je dat nu aan, en welke marketingvormen zet je daarbij in? In de publicatie geeft Suzanne op basis van een literatuurstudie en expertinterviews inzicht in hoe merkloyaliteit ontstaat. Specifiek wordt ingegaan op welke rol marketing speelt in het ontwikkelen en behouden van merkloyaliteit: hoe kunnen marketeers eigen en betaalde content inzetten? En welke rol speelt verdiende aandacht van consumenten?

Theater Zuidplein: Kom(t) Binnen! | Zuidplein 62 | 3083 CW Rotterdam +31 (0)10 20 30 207 | info@theaterzuidplein.nl | www.theaterzuidplein.nl

Spreker business talkz  
Spreker business talkz  
Advertisement