Page 1

HAGS 2017 Tuoteluettelo

hags.fi I info@j-trading.fi I 020 7458 600


2


3

hags.fi I info@j-trading.fi I 020 7458 600


4


HAGS 2017 Tuoteluettelo

6 Modulaariset telineet UniMini 22 UniPlay 34 Monitoimi yhdistelmätuotteet Zingo 44 Agito 48 Nexus 56 NRG 60 Nature Play 66 Verkkotuotteet xx Perinteinen ja dynaaminen leikki Jousituotteet 74 Keinulaudat 80 Keinut 82 Liukumäet 86 Karusellit/hyrrät 88 Hiekka- ja vesileikki 89 Köysiradat ja trampoliinit 90 Tasapainoilu 91 Muut leikkivälineet 92 Putoamisalustat 93 Peliareenat ja -tuotteet Areena 94 Meeting Point 99 Primary Areena 100 Muut urheiluvälineet 102 Ulkokuntoilutuotteet Gym Stations 104 Multi-Purpose Fitness 109 Low Impact Fitness 109 Gym ryhmät 110 Kalusteet Penkit ja Piknik tuotteet 112 Grillit ja Roska-astiat 118 Pyörätelineet ja-katokset 120 Muut ulkokalusteet 122 TM Marine - EZ Dock Marine 124 Lisätiedot Värit/Ankkurointi 134 Esittely HAGS

hags.fi I info@j-trading.fi I 020 7458 600

5


6

HAGS Inspiring all generations HAGS on suunnitellut, tuottanut, asentanut ja huoltanut ulkotilojen kalusteita ja leikkivälineitä yli 60 vuotta. HAGS on tärkeä osa PlayPower Inc., joka on maailman johtavia leikkivälineiden, kalusteiden, liikuntavälineiden sekä laitureiden tuottajia. HAGS:illa on omia toimipisteitä Iso-Britaniassa, Saksassa, Espanjassa ja Tanskassa sekä valtuutettujen jälleenmyyjien organisaatiot palvelevat ympäri maailmaa. Vuoden 2017 aikana valmistuu ja aloittaa toimintansa uusi tuotantolaitoksemme Puolassa jatkaen HAGS:in perinnettä tuottaa laadukkaita sekä korkean leikkiarvon omaavia välineitä. Suunnittelu ja kehitystyö tehdään Ruotsissa ja yrityksen hallinnollinen päämaja sijaitsee Lontoossa Englannissa. Tavoitteemme on olla alallamme toimija, jonka tuotteilla korkein laatu sekä suurin leikkiarvo, unohtamatta palveluamme ja hinnoitteluamme. Sitoudumme palvelemaan asiakkaitamme ja auttamaan heitä suunniteltaessa ja rakennettaessa parhaimpia mahdollisia kohteita. Kun edessäsi on projekti, jossa tarvitset neuvoja ja apua, ota yhteys meihin. Suomessa teitä palvelee J-Trading Oy www.j-trading.fi

PlayPower perheen muut yritykset


7

HAGS Historia HAGS perustettiin Ruotsissa vuonna 1948 päämääränä tehdä maailmasta parempi paikka tarjoamalla ulkoleikkivälineitä lapsille - missio, jonka mukaan vieläkin toimimme suunnittelemamme ja valmistamamme laajan tuotevalikoiman kautta.

1948 • Perustajina Mr. Hultgren, Andersson and Gustavsson

1950s

1960s • Keskityimme käyttämään kestäviä materiaaleja sekä terästä • Aloitimme yhteistyön tunnettujen teollisuussuunnittelijoiden kanssa

1980s

• Keskityimme suunnitteluun, toiminnallisuuteen, taloudellisuuteen ja tuotantoon • Aloitimme ulkokalusteiden kehittelyn

1970s • Huomioimme tuotteissa luonnonmukaisten materiaalien ja värien käyttö • Ryhdyimme tuotteiden suunnittelussa yhteistyöhön maisema-arkkitehtien ja pedagogien kanssa. • Kehitimme ensimmäisen vesileikkituoteryhmän

• Kehitimme ensimmäisen modulaarisen leikkijärjestelmän, mahdollistaen lukuisien kombinaatioiden käytön. • UniPlay sarja syntyi

1990s

2000s

• Skaalasimme modulaarisen järjestelmän idean soveltumaan pienille lapsille • UniMini sarja syntyi

• Tutkimuksen ja kehitystyön avulla otimme jättiharppauksia suunnittelussa ja tuotekehittelyssä jonka myötä tehostimme tuotteiden tarjontaa • Julkaisimme Agito tuotesarjan • Aloitimme liikunnallisten tuotteidenvalmistuksen

2010s • HAGS osti Iso-Britanialaisen SMP (Playgrounds) Ltd’n, yrityksen joka on tunnettu terästuotteiden valmistaja

Tänään.... • Olemme markkinajohtaja innovatiivisessa suunnittelussa ja useissa leikkiväline malleissa • Tuotelaajuutemme ja yhteistyöverkostomme on suurempi kuin koskaan • Tarinamme jatkuu......

hags.fi I info@j-trading.fi I 020 7458 600


8

Filosofiamme Tuoteidemme kehittelyssä huomioímme: Turvallisuus Tutkimukset ovat osoittaneet, että tapaturmia tapahtuu paljon todennäköisemmin tuotteissa, jotka eivät ole suositusten mukaan testatut. Tuotekehityksemme perustuu kansainväliseen tutkimukseen ja julkaistuihin standardeihin.. EN 1176:

Kaikki tuotteemme ovat suunniteltu ja valmistettu ulkoleikkivälineille suunnatun yleiseurooppalaisen turvallisuusstandardin mukaisesti. Omaksumme standardit tuotteidemme suunnitteluun, toimintoihin, leikkiarvoon ja turvallisuuteen koko tuotteen elinkaaren ajaksi..

EN 16630: Uusi Eurooppalainen Standardi ’Ulos julkiseen käyttöön pysyvästi asennetut kuntolaitteet’ tulivat voimaan kesäkuussa 2015. HAGS on jul- kaissut uudet tuotteet, jotka muunnettu ko. standardin mukaisiksi, mm. lisäämällä tuotteisiin QR koodit sekä sisäiset liikerajoittimet vähentämään onnettomuusriskiä. EN 15312:

Monitoimipeliareenamme ovat julkisilta liikuntapaikkojen liikuntavälineiltä vaadittujen Eurooppalaisten Standardien mukaiset. Tämä standardi mm. ehkäisee kiinnijuuttumisriskit ja varmistaa vaatimukset tuotteen osien painonkestävyysvaatimuksista.

TÜV:

German Technischer Überwachungs-Verein (TÜV) on maailman laajin ja kehittynein testaus ja sertifiointijärjestelmä. Siksi olemme ylpeitä että kaikilla tuotteillamme on TÜV hyväksynnät.

Laatu HAGS’in perustamisesta lähtien vuodesta 1948 laatu on ollut yrityskulttuurimme avainasia. Ponnistelemme taataksemme laadukkaat tuotteet kuten myös laadukkaan huoltopalvelun. HAGS on sertifioitu laatujärjestelmän ISO 9001 mukaisesti.

Kestävyys HAGS käyttää ainoastaan laadukkaimpia materiaaleja. Tämän johdosta takaamme tuotteillemme pitkäikäiset takuut. Takuuehdoistamme luettavissa lisää www.hags.fi

Innovaatio Mietimme jatkuvasti tapoja joilla parantaa tuotevalikoimaamme ja kehittää uusien tuotteiden suunnittelua ja kehitystä. Toimimme yhteistyössä teollisuuden asiantuntijoiden kanssa ja otamme loppukäyttäjien mielipiteet huomioon, jotta saamme varmistettua, että meillä on tarjota asiakkaillemme markkinoiden parhaat tuotteet.

Kaikille luoksepäästävä Leikkikenttien tulisi antaa kaikille yhtäläisen mahdollisuuden nauttia ulkoleikkivälineistä. Tuotteitamme luotaessa huomioimme aina fyysiset ja psyykkiset haasteet, jotta saamme tarjotuksi tuotteemme eri käyttäjäryhmien tarpeiden mukaiseksi kaikille luoksepäästäväksi.


9

hags.fi I info@j-trading.fi I 020 7458 600


10

Sitoumuksemme Vastuullisuus ja Kestävä kehitys Olemalla yksi johtavista ulkotilojen tuotteiden valmistajista, otamme ympäristöasiat erityisen tarkasti huomioon. Olemme aina olleet erittäin tietoisia ympäristöstämme ja jo useiden vuosien ajan olemme käyttäneet bioöljykyllästettä ja lopettaneet raskasmetallien käytön. Olemme asettaneet sekä tuotannollemme että muulle organisaatiollemme tavoitteet minimoida hiilijalanjälkemme käyttämällä uusimpia mahdollisia toimintatapoja. Kuinka HAGS myötävaikuttaa parempaan ympäristöön? Vuonna 1997 sertifioimme toimintamme ISO 14001 Ympäristösertifikaatin mukaiseksi. Ymmärrämme, että ympäristöasioiden hoito on oltava läpinäkyvää ja järjestelmällistä. Olemme tehneet työtä ja luoneet vahvan toimintamallin jokaiseen toimintoomme, jolla minimoimme toimintamme vaikutusta ympäristön kuormitukseen. Tärkeänä osana toimintaamme luomme vaatimukset itsellemme, tavarantoimittajillemme ja muille yhteistyökumppaneillemme ehkäistäkseen ja minimoimaan kaikkien toimintojen negatiivisia vaikutuksia. Tuotesuunnittelussa ja tuotannossa valikoimme tarkoin käytettävät materiaalit. Huomioimme tarkoin materiaalien kierrätettävyyden sekä vaikutuksen tuotannon ja logistiikan päästöjen minimointiin, kuitenkaan niiden lujuudesta ja kestävyydestä tinkimättä.

Metsien suojelu Tietokoneohjattu puunkäsittelylinjasto on asetettu optimoimaan puunsahauksessa jäävän ylijäämäpuun määrän minimiin. Ohjelmamme ansiosta arvioimme säästävämme vuosittain 100 mäntyä ja 100 koivua. Ylijäämäpuun minimointia vähentää myös puuntyöstössä käyttämämme “sormiliitokset”, jonka on todettu myös lisäävän puumateriaalin kestoa. “Sormiliitosten” johdosta arvioimme säästävämme vuosittain 600 puuta. Kaikki HAGS’in tuotannossa käyttämä puutavara on FSC sertifioitua.

Teräs Olemme tietoisia, että terästuotteiden viimeistelyllä saattaa olla suuria vaikutuksia ympäristölle. Tämän johdosta olemme tehneet merkittävän investoinnin luomalla liuotinvapaan pulverimaalauslinjaston. Tämä takaa, että terästuotteemme ovat aina viimeistelty erittäin kestävällä pinnoitteella, joka myös merkittävästi vähentää ympäristövaikutuksia toisin kuin perinteiset liuotinpohjaiset maalausjärjestelmät. Lisäksi kannustamme teräksen kierrätykseen tuotteen elinkaaren päätyttyä.


11

hags.fi I info@j-trading.fi I 020 7458 600


12

Tervetuloa HAGS maailmaan Play

Sport

Fitness

Varhaislapsuus/nuoret

Pelialueet

Ulkoliikunta

Kattava valikoima ulkoleikkivälineitämme sisältää kaikkea yksittäisistä tuotteista modulaarisiin yhdistelmätuotteisiin, jotka mahdollistavat leikkiville lapsille loputtomasti hauskuutta ja haastavuutta.

Muokattavat multisport areenamme palvelevat kaiken ikäisiä käyttäjiä mahdollistaen useiden eri pallopelien pelaamisen.

Mallistomme laaja valikoima yksittäisiä liikunta- ja kuntoilutuotteita sekä näiden yhdistelmiä on suunnattu kaiken ikäisille ja käyttäjien erinäisten fyysisten ominaisuuksien mukaiseksi.

Kalusteet

Marine

Shade

Laatua julkisiin tiloihin

Hauskaa vesillä

Suojaa auringolta

Laadukkaat ulkokalusteemme, roska-astiat, polkupyörätelineet- ja katokset sekä istutusastiat. Valikoimastamme löytyy sopivat tuotteet kaikkiin kohteisiin.

Rakennettaessa pientä uima-aluetta tai moninaista laituria, valitse EZ DockTM laiturirakenteet, jotka ovat äärimmäisen monipuolisia, kestäviä ja vakaita.

Mallistossamme on laaja valikoima ulkotilojen kiinteäksi asennettavia kestäviä aurinkovarjoja, joilla saadaan suoja auringonsäteilyltä.


13

hags.fi I info@j-trading.fi I 020 7458 600


14

Play Leikin tärkeys Tietotaito, joka HAGS’illa on leikin tärkeydestä, käytetään innovatiivisten ja haastavien tuotteiden kehittelyyn. Olkoon kyseessä kiipeily, liukuminen, keinuminen, ryömiminen… tahdomme tuotteillamme houkutella leikkimään ja edistää lasten ja nuorten fyysistä hyvinvointia ja sosiaalista kehitystä. Tutkimus Laajat tutkimukset lasten liikkumisesta ovat osoittaneet, että päivittäinen leikki kehittää lasten motorisia taitoja, tarvittavaa kehon fyysistä voimatasoa ja kestävyyttä sekä kehonhallintaa. Päivittäinen liikkuminen voi myös parantaa lapsen henkistä hyvinvointia että tietoisuuden kehittymistä. ”Lapsuusiän säännöllinen fyysinen aktiivisuus vaikuttaa lapsen kehitykseen välittömästi mutta sillä on myös pitkäaikaishyöty fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiin” (UK active)

Oppiminen Leikki ei ole ainoastaan energiatason kuluttamista ja tarinoiden luomista. Se on myös aakkosten, numeroiden, kuvioiden ja muotojen oppimista hauskalla tavalla. ”Leikki on aivojemme hauskin tapa oppia” Diane Ackerman

Mielikuvitus Uskomme, että mielikuvituksellinen leikki edesauttaa lasten luovuutta. Luovuuden ansiosta lapset oppivat itseilmaisua, kanssakäymistä ikätovereiden kesken ja kehittävät useita tärkeitä motorisia taitoja. Leikkivälineemme ovat suunniteltu inspiroimaan lapsia luomaan heidän oman tarinansa. ”Luovuus on älyllistä hauskanpitoa” Albert Einstein

Leikkiä kaikille Olemme työskennelleet monien vammaisjärjestöjen ja erityisosaajien kanssa. Panostuksemme tässä on luonut ratkaisuja, jotka mahdollistavat kaikkien lasten pääsyn leikin maailmaan. Tässä muutamia asioita mietittäväksi: • Tiiviit pintamateriaalit, kuten kumilaatat tai valualustat, mahdollistavat liikuntarajoitteisten lasten ja aikuisten liikkumisen leikkipaikoilla • Erityistarpeisiin muokattuja leikkivälineitä voidaan yhdistää perustuotteiden kanssa, esim. perinteisten keinujen yhteyteen liikuntarajoitteisille suunnattu keinu • Kontrastivärit helpottavat näkörajotteisia huomioimaan leikkikentän muodot ja tuotteet, helpottaen heidän toimintaansa leikkialueella


15

HAGS Leikin arvot HAGS leikkiympyrä havainnollistaa hyödyt lapsille tuotteissamme leikkiessään.

Sosiaalisuus

Fyysisyys

Matemaattisuus

Aistit

Kielitaito

Mielikuvitus

Sosiaalisuus Lapsi oppii vuorovaikutteisuutta yhdessä leikkiessä ja oppii vastuunottamista tekemisestään.

Fyysisyys Fyysinen toimeliaisuus kehittää älykkyyttä - mitä enemmän lapsi liikkuu leikkiessään sitä enemmän hänen tietoisuus lisääntyy.

Kielitaito Yhdessä leikkiminen lisää mahdollisuutta kielellisen- ja kommunikaatiotaitojen kehitämiselle.

Mielikuvitus Leikkiessään lapset voivat mielikuvituksensa ansiosta muuttua miksi tahansa haluavat, joka tekee leikistä hauskaa ja jännittävää.

Aistit Näkeminen, koskeminen ja tunteminen edesauttaa mentaalista kehittymistä ja edistää lasten riskienhallinnan määrittämistä.

Matemaattisuus Leikki luo pohjan konkreettisten, käytännönläheisten ja abstraktien matemaattisten ongelmien ratkaisemiselle.

hags.fi I info@j-trading.fi I 020 7458 600


16

Uutta 2017

Multi-Purpose Fitness Frame Suunniteltu houkuttelemaan laajaa käyttäjäkuntaa Streetworkoutista yksilökuntoiluun. Huoltovapaa, kestävä teräsrunko. 5 yhtäaikaista käyttäjää, 13 tasapuolisesti kaikkia lihasryhmiä kehittävää liikettä.

Swingo

Kovapuu kalusteet

Swingo on dynaaminen moneen suuntaan heiluva ja samaan aikaan pyörivä väline tuottaen paljon iloa pienemmille käyttäjille. “Pikkulasten Mobilus”

Kestävä Bilinga kovapuu on myös erittäin vastustuskykyinen sieniä tai sammaleen muodostumista vastaan. Se tarvitsee vähäistä huoltoa ja soveltuu myös lämpimään ilmastoon. Saatavana kolmeen tuoteryhmäämme: Sofiero, Ekeby ja Gripenberg.


17

UniPlay RST Tämä uusi tuotesarja sisältää ruostumattomasta teräksestä valmistettuja terästolppia. Ruostumaton teräs tarjoaa tyylikkään ja modernin ilmeen. Vähäistä huoltoa tarvitsevana sarjana se sopii haastaviin ympäristöihin.

Omega keinurunko Bravo istuimella

Low Impact Fitness

Omega jatkettava keinurunko on vankka ja kestävä. Bravo on kovaa kulutusta kestävä kimmoisa ryhmäistuin. Ei enää kuluvia köysistöjä!

Low impact fitness tuotteet on suunniteltu kaikenlaisille käyttäjille. Niiden avulla voidaan auttaa ja nopeuttaa toipumista, jossa tarvitaan liikkuvuuteen perustuvia harjoituksia.

hags.fi I info@j-trading.fi I 020 7458 600


18


19

hags.fi I info@j-trading.fi I 020 7458 600


20


21

Opas HAGS symboleihin Tuotteiden kohdalla on merkitty seuraavat symbolit: asennusaika, suositeltu ikä, luoksepäästävyys, maksimi putoamiskorkeus, tuotteen tilantarve, jne..

*Ikäsuositus

Asennusaika tunneissa

Luoksepäästävä

m2 Maksimi putoamiskorkeus EN 1176

Iskuavaimentava alusta EN 1176

Ankkurointi

Tilan tarve

Tarkempaa tietoa tuote vaihtoehdoista sivuillamme www.hags.fi

*

Lapset kehittyvät eri tahtiin, ja samanikäisillä lapsilla voi olla hyvinkin erillaiset fyysiset ja sosiaaliset taidot. Tästä johtuen ikäsuositus on ainoastaan ohjeellinen apuväline suunniteltaessa leikkivälineitä leikkipaikalle. Vaikka monet välineet soveltuvat kaiken ikäisille käyttäjille, tulee pieniä lapsia aina valvoa leikkipaikalla.

hags.fi I info@j-trading.fi I 020 7458 600


22

UniMini

TM

Ikä 1+

m2 Asennusaika

Ikäsuositus

Saavutettavuus

Putoamiskorkeus EN 1176

Tilan tarve

Iskua vaimentava alusta EN 1176

■X Ankkurointi (Katso lisätiedot osio)


23

UniMini Kokonainen sarja leikkivälineitä pienille lapsille sovitetuin modulaarisin mitoin ja korkeuksin. UniMini on täynnä inspiroivia leikkimahdollisuuksia ja luonnostaan houkuttelee pienempiä lapsia leikkiin. UniMini telineen voi rakentaa lähes minne tahansa. Sarjaan kuuluu laaja valikoima eri kokoisia ja eri budjettiin soveltuvia vakio telineitä. jotka tarjoavat aina haastavia ja hauskoja komponentteja.

Tuotekuvan yhteydessä sijaitsevaa infopalloa klikkaamalla pääset suoraan tuotteen omalle sivulle.

hags.fi I info@j-trading.fi I 020 7458 600


24 HAGS UniMini m2 15

UniMini Puu Tolpat - puu Seinät - puu Lattia - vaneri Katto - puu tai HPL

<0.6

1-5

7

Astrax S Kaarnanruskeat tolpat/Punaiset seinät

8047654

4,1 x 4,1

m2 28

Väri- ja ankkurointivaihtoehdot kuvaston lopussa

1

m2 13

3-5 <0.6 16 1-5

Morian S Kaarnanruskeat tolpat/Vihreät seinät

8047679 6

Nebi

5,0 x 7,5

S 8047633 Kaarnanruskeat tolpat/Vihreät seinät

3,9 x 3,9

m2 23

<0.6

m2 28

3-5

17

<0.6

Jolak S Kaarnanruskeat tolpat/Kaarnanruskeat seinät

8047692 3-5

5,9 x 4,5 20

Kelus S Kaarnanruskeat tolpat/Punaiset seinät

8047701

7,2 x 4,5

m2 20

m2 19

1

<0.6

3-5

1-5

14

10

Eima

Idolte

S Kaarnanruskeat tolpat/Vihreät seinät

8047664

S Kaarnanruskeat tolpat/Kaarnanruskeat seinät

8047625

4,6 x 4,7

4,3 x 6,2

m2 34

m2 17

m2 33

<0.6

<0.6

<0.6

3-5

1-5

3-5

30

11

28

Juster

Qaron

Zambi

S Kaarnanruskeat tolpat/Kaarnanruskeat seinät

8047674

S Kaarnanruskeat tolpat/Kaarnanruskeat seinät

8047619

8047711

5,5 x 7,5

4,5 x 4,5

S Kaarnanruskeat tolpat/Vihreät seinät

7,4 x 5,6

Huom! Esitteessä on havainnekuva ja tuotenumero jokaisen Unimini mallin yhdestä versiosta, nettisivuiltamme www.hags.fi löydät kaikki eri väri- sekä ankkurointivaihtoehdot omilla tuotenumeroillaan.


HAGS UniMini  25

UniMini Puu/HPL Tolpat - puu Seinät - HPL Lattia - vaneri Katto - HPL

m2 15

m2 17

m2 15

<0.6

<0.6

<0.6

1-5

1-5

1-5

7

9

9

Gillian

Tylle

Ibbo

S Kaarnanruskeat tolpat/Beiget seinät

8046223

S Kaarnanruskeat tolpat/Vaaleanvihreät seinät

8047325

8047320

4,1 x 4,1

4,6 x 4,6

S Kaarnanruskeat tolpat/Vaaleanvihreät seinät

4,2 x 4,2

Väri- ja ankkurointivaihtoehdot kuvaston lopussa m2 16

m2 15

<0.6

<0.6

1-5

1-5

7

9

Jorros

Dinghy

S Kaarnanruskeat tolpat/Vaaleanvihreät seinät

8057287

S Kaarnanruskeat tolpat/Punaiset seinät

8046267

4,9 x 4,4

4,4 x 4,4

m2 19

m2 19

m2 20

<0.6

<0.6

1

1-5

1-5

3-5

13

12

10

Laby

Salle

Faltow

S Kaarnanruskeat tolpat/Beiget seinät

8046319

S Kaarnanruskeat tolpat/Vaaleanvihreät seinät

8046361

8057310

4,6 x 4,6

S Kaarnanruskeat tolpat/Punaiset seinät

4,3 x 6,2

5,5 x 4,7

m2 17

m2 21

<0.6

1

1-5

3-5

11

11

Ballero

Esper

S Kaarnanruskeat tolpat/Beiget seinät

8046460 S Kaarnanruskeat tolpat/Vaaleanvihreät seinät

8046357

4,7 x 4,3

3,8 x 6,5

m2 25

m2 20

m2 15

<0.6

<0.6

<0.6

1-5

1-5

1-5

18

15

9

Iza

Abby

Port

S Kaarnanruskeat tolpat/Beiget seinät

8046489

S Kaarnanruskeat tolpat/Punaiset seinät

8057298

8046481

6,0 x 5,8

4,9 x 4,8

S Kaarnanruskeat tolpat/Punaiset seinät

4,4 x 4,4


26 HAGS UniMini m2 25

m2 24

1.2

1

3-5

3-5

13

14

Jarro

Rya

S Kaarnanruskeat tolpat/Punaiset seinät

8046568

S Kaarnanruskeat tolpat/Vaaleanvihreät seinät

8046525

4,4 x 7,0

4,9 x 6,8

m2 21

m2 25

m2 20

<0.6

1.3

<0.6

1-5

3-5

3-5

14

15

18

Zelles

Hubba

Auro

S Kaarnanruskeat tolpat/Beiget seinät

8046684

S Kaarnanruskeat tolpat/Punaiset seinät

8046663

8046521

S Kaarnanruskeat tolpat/Vaaleanvihreät seinät

5,3 x 7,0

4,7 x 4,7

4,7 x 4,7

m2 27

m2 25

m2 24

m2 25

1.3

<0.6

1

<0.6

3-5

1-5

3-5

1-5

17

17

19

15

Kerra

Clav

Hally

Bexy

S Kaarnanruskeat tolpat/Vaaleanvihreät seinät

8046768

S Kaarnanruskeat tolpat/Punaiset seinät

8046755

S Kaarnanruskeat tolpat/Beiget seinät

8046903

8046725

5,2 x 7,4

4,9 x 6,2

S Kaarnanruskeat tolpat/Vaaleanvihreät seinät

6,0 x 5,4

4,9 x 6,7

m2 28

m2 29

m2 29

m2 28

1

1.3

<0.6

1

3-5

3-5

1-5

3-5

18

18

22

20

Imse

Kolea

Ronder

Cantoni

S Kaarnanruskeat tolpat/Beiget seinät

8046948

S Kaarnanruskeat tolpat/Vaaleanvihreät seinät

8046956

S Kaarnanruskeat tolpat/Beiget seinät

8046961

8046914

7,2 x 5,5

6,7 x 6,1

S Kaarnanruskeat tolpat/Punaiset seinät

6,4 x 6,5

7,0 x 5,7

m2 31

m2 36

m2 43

m2 33

1

1

1.8

1

3-5

3-5

3-5

3-5

17

26

30

25

Kyri

Koppy

Piketo

Apista

S Kaarnanruskeat tolpat/Vaaleanvihreät seinät

8047023

S Kaarnanruskeat tolpat/Vaaleanvihreät seinät

8047048

S Kaarnanruskeat tolpat/Punaiset seinät

8046995

8046978

6,4 x 6,2

6,7 x 8,0

7,9 x 8,1

S Kaarnanruskeat tolpat/Punaiset seinät

5,1 x 8,3

Huom! Esitteessä on havainnekuva ja tuotenumero jokaisen Unimini mallin yhdestä versiosta, nettisivuiltamme www.hags.fi löydät kaikki eri väri- sekä ankkurointivaihtoehdot omilla tuotenumeroillaan.


HAGS UniMini  27 m2 37

m2 26

m2 40

m2 33

1.8

1.4

1.3

<0.6

3-5

3-5

3-5

3-5

27

25

28

29

Rilla

Umber

Kolla

Amris

S Kaarnanruskeat tolpat/Beiget seinät

S 8047075 Kaarnanruskeat tolpat/Vaaleanvihreät seinät

8047093

S Kaarnanruskeat tolpat/Vaaleanvihreät seinät

8047168

8047083

7,0 x 8,5

4,6 x 7,1

S Kaarnanruskeat tolpat/Punaiset seinät

7,0 x 9,0

5,4 x 7,6

m2 37

m2 32

m2 39

m2 38

1

1.4

1

1

3-5

3-5

3-5

3-5

30

32

33

35

Gyro

Ogrip

Vallis

Rendir

S Kaarnanruskeat tolpat/Punaiset seinät

8047137

S Kaarnanruskeat tolpat/Vaaleanvihreät seinät

8047146

S Kaarnanruskeat tolpat/Punaiset seinät

8047161

8047098

5,5 x 7,8

7,3 x 7,7

m2 47

m2 47

1.6

1.6

3-5

3-5

35

43

Lago

Oldram

S Kaarnanruskeat tolpat/Vaaleanvihreät seinät

8047192

8047183

7,2 x 8,3

6,6 x 7,9

S Kaarnanruskeat tolpat/Beiget seinät

7,0 x 7,0

m2 90

1.8

S Kaarnanruskeat tolpat/Punaiset seinät

8,4 x 8,4 3-5

86

Zyansa S Kaarnanruskeat tolpat/Vaaleanvihreät seinät

8047220

10,8 x 13,3

m2 49

m2 98

1.6

1.8

3-5

3-5

45

124

Nordon

Nagor

S Kaarnanruskeat tolpat/Punaiset seinät

8047252

8047198

7,7 x 8,9

S Kaarnanruskeat tolpat/Beiget seinät

12,1 x 11,9


28

Linna teema Linna teema UniMini Puu/HPL Lisätietoja www.hags.fi

Tolpat - puu Seinät - HPL Lattia - vaneri Katto - HPL Väri- ja ankkurointivaihtoehdot kuvaston lopussa

m2 48

1.6

3-5

45

Edsberg 8055758

S Kaarnanruskeat tolpat

7,7 x 8,9

Huom! Esitteessä on havainnekuva ja tuotenumero jokaisen Unimini mallin yhdestä versiosta, nettisivuiltamme www.hags.fi löydät kaikki eri väri- sekä ankkurointivaihtoehdot omilla tuotenumeroillaan.


HAGS UniMini  29

m2 29

m2 28

1.3

1

3-5

3-5

20

18

Wik

Salbek 8055789

S Kaarnanruskeat tolpat

8055799

S Kaarnanruskeat tolpat

7,0 x 5,7

6,7 x 6,1

m2 40

1.3

3-5

28

Kalbo 8055773

S Kaarnanruskeat tolpat

7,0 x 9,0

Erikoisseinät Voit muokata telineen mieleiseksi näiden paneelien avulla.

C1

C2

C3

C4

C5

C6

C7

C8 C17

C9

C10

C11

C12

C13

C14

C15

C16

C18


30

Merirosvo teema Merirosvo Teema UniMini Puu/HPL Lisätietoja www.hags.fi

Tolpat - puu Seinät - HPL Lattia - vaneri Katto - HPL Väri- ja ankkurointivaihtoehdot kuvaston lopussa

m2 49

1.6

3-5

45

Edmund S Kaarnanruskeat tolpat Kaarnanruskea

8057449

7,7 x 8,9

Huom! Esitteessä on havainnekuva ja tuotenumero jokaisen Unimini mallin yhdestä versiosta, nettisivuiltamme www.hags.fi löydät kaikki eri väri- sekä ankkurointivaihtoehdot omilla tuotenumeroillaan.


HAGS UniMini  31

m2 29

m2 28

1.3

1

3-5

3-5

18

20

Amorette

Orvinn

S Kaarnanruskeat tolpat

8057440

S Kaarnanruskeat tolpat

8057443

7,0 x 5,7

6,7 x 6,1

m2 40

1.3

3-5

28

Amiral S Kaarnanruskeat tolpat 8057446 7,0 x 9,0

Erikoisseinät Voit muokata telineen mieleiseksi näiden paneelien avulla.

P1

P2

P3

P4

P11

P12

P5

P6

P7

P8

P9

P10

P13

P14

P15

P16

P17

P18

P19


32 HAGS UniMini m2 20

UniMini Teräs/HPL

<0.6

3-5

Tolpat - teräs Seinät - HPL Lattia - vaneri Katto - HPL

18

Auro

m2 33

S Harmaat terästolpat/Punaiset seinät

8046611

4,7 x 4,7

<0.6

Väri- ja ankkurointivaihtoehdot kuvaston lopussa

m2 21

3-5

27

<0.6

Amris S Harmaat terästolpat/Punaiset seinät

8047446

1-5

5,4 x 7,6 17

Zelles S Harmaat terästolpat/Punaiset seinät

8046601

4,7 x 4,7

m2 33

m2 26

m2 43

1

1.3

1.8

3-5

3-5

3-5

15

24

29

Apista

Umber

Piketo

S Harmaat terästolpat/Vaaleanvihreät seinät

8047436

S Harmaat terästolpat/Vaaleanvihreät seinät

8047420

8047390

5,1 x 8,3

4,6 x 7,1

7,9 x 8,1

UniMini Teräs/HPL Tolpat - teräs Seinät - teräs Lattia - alumiini Katto - teräs Väri- ja ankkurointivaihtoehdot kuvaston lopussa

S Harmaat terästolpat/Punaiset seinät

m2 23

m2 26

1.3

1.2

3-5

3-5

12

20

Ajko

Eza

S Harmaat terästolpat/Siniset seinät

8012920

8012917

4,7 x 6,6

S Harmaat terästolpat/Siniset seinät

5,4 x 7

m2 33

m2 39

m2 45

1.8

1.8

1.8

3-5

3-5

3-5

24

26

42

Brix

Merryl

Solux

S Harmaat terästolpat/Siniset seinät

8021391

S Harmaat terästolpat/Siniset seinät

8012929

8021388

6,6 x 7,6

6,7 x 9

S Harmaat terästolpat/Siniset seinät

7,3 x 9

Huom! Esitteessä on havainnekuva ja tuotenumero jokaisen Unimini mallin yhdestä versiosta, nettisivuiltamme www.hags.fi löydät kaikki eri väri- sekä ankkurointivaihtoehdot omilla tuotenumeroillaan.


HAGS UniMini  33

UniMini Lisävarusteet Lisätietoja HAGS myyjältäsi LAJITTELUPELI

KIRJAINPELI

KUVAPELI

Algebra

PARIPELI

HELLA

KIIKARIT

RUORI

LEIKKISEINÄ - STAR

AUTONOHJAAMO

KELLO TIC TAC

HYRRÄ OPTICA

HIEKKATASKU

LEIKKISEINÄ CAUSA

RYÖMINTÄSEINÄ

TISKI

HIEKKAPÖYTÄ

PUHEPUTKI TALK

TRANSFER POINT

TURVALAATAT Lisätietoja sivulla 99.

INFOKYLTTI LEIKKIPAIKALLE 8003355

Kyltti, 150x165 mm seinään

8003356

Kyltti, 225x250 mm Hags jalustalle

8003357

Jalusta, kaivettava malli


34

UniPlay

TM

Ikä 3+

m2 Asennusaika

Ikäsuositus

Saavutettavuus

Putoamiskorkeus EN 1176

Tilan tarve

Iskua vaimentava alusta EN 1176

Ankkurointi (Katso lisätiedot osio)


35

UniPlay UniPlay on suunniteltu herättämään nuorten lasten kiinnostuksen – ja pitämään siitä kiinni! UniPlay luo mainion mahdollisuuden purkaa terveellä tavalla ylimääräistä energiaa. Lapsille Uniplay tuo hauskaa jännitystä. UniPlayn uudet väriteemat, orgaaniset muodot ja kaarevat linjat muodostavat ajattoman tyylin. UniPlay sisältää eri vaikeustason osioita, haastaen kaikki lapset leikkimään yksinkertaisemmista liikesarjoista hyvinkin haastaviin kiipeilysuorituksiin.

Tuotekuvan yhteydessä sijaitsevaa infopalloa klikkaamalla pääset suoraan tuotteen omalle sivulle.

hags.fi I hags@j-trading.fi I 020 7458 600


36 HAGS UniPlay

UniPlay Puu Tolpat - puu Seinät - puu Lattia - puu Väri- ja ankkurointivaihtoehdot kuvaston lopussa

m2 29

m2 29

2.2

2.2

5-12

5-12

Lisätietoja www.hags.fi 10

Billores 8061731

S Kaarnanruskeat tolpat

8061741

6,0 x 6,3

m2 30

m2 38

1.5

2.9

2.2

5-12

5-12

5-12

8

4

21

Abrid 8061730

S Kaarnanruskeat tolpat/Seinät

4,0 x 7,2

Rexon S Kaarnanruskeat tolpat

6,7 x 8,6

m2 36

m2 39

m2 40

2.2

2.2

2.2

5-12

5-12

5-12

20

8061732

26

Ficcorenta S Kaarnanruskeat tolpat

6,2 x 6,2

S Kaarnanruskeat tolpat

8054864

6,1 x 6,5

Cixtona

S Kaarnanruskeat tolpat

5,8 x 6,2

m2 25

Byrmax 8061744

10

Gytro

8061750

18

Ossion S Kaarnanruskeat tolpat/Punaiset seinät

6,4 x 7,0

8061746

S Kaarnanruskeat tolpat/Vihreät seinät

8,0 x 7,0

m2 40

m2 32

2.3

1.3

5-12

3-12

21

Shadur 8061749

7,0 x 8,4

20

Poseidon S Kaarnanruskeat tolpat

8061745 5,5 x 7,5

S Kaarnanruskeat tolpat/Vihreät seinät


HAGS UniPlay  37

m2 40

m2 32

m2 48

2.2

2.3

2.4

5-12

5-12

5-12

18

Fogus 8061743

17

Ladona S Kaarnanruskeat tolpat/Seinät

6,8 x 9,4

8048395

25

Aureli S Kaarnanruskeat tolpat/Seinät

8048389

7,3 x 5,6

S Kaarnanruskeat tolpat/Vihreät seinät

8,9 x 8,8

m2 58

1.2

3-12

58

Levander 8061769

S Kaarnanruskeat tolpat/Vihreät seinät

7,4 x 9,9

m2 64

m2 47

2.4

1.8

5-12

3-12

57

35

Ebriente 8049159

Sikkim S Kaarnanruskeat tolpat/Punaiset seinät

8049696

Eptix 8061728 10,0 x 11,4

S Kaarnanruskeat tolpat/Seinät

7,7 x 8,9

11,0 x 8,6

m2 88

m2 74

1.2

2.4

3-12

5-12

91

51

Bolanta S Kaarnanruskeat tolpat/Vihreät seinät

8061751

9,2 x 11,4

S Kaarnanruskeat tolpat/Vihreät seinät


38 HAGS UniPlay

m2 80

1.8

m2 111

3-12 2.0 95 5-12

Bihar 8048400

184

S Kaarnanruskeat tolpat/Vihreät seinät

12,5 x 12,0

Enzia 8061756

CC Kaarnanruskeat tolpat/Vihreät seinät

13,7 x 15,3

m2 88

2.9

5-12

88

Lycce 8061755

S Kaarnanruskeat tolpat/Vihreät seinät

10,8 x 10,9

m2 199

2.6

3-12

162

Buridos 8061729 19,5 x 16,3

S Kaarnanruskeat tolpat/Vihreät seinät


HAGS UniPlay  39

UniPlay Puu/HPL Tolpat - puu Seinät - puu Väri- ja ankkurointivaihtoehdot kuvaston lopussa Lisätietoja www.hags.fi

m2 30

m2 3

1.8

2.3

5-12

3-12

12

Notre 8061762

S Kaarnanruskeat tolpat/ vihreät HPL seinät

8061766

6,1 x 7,6

S Kaarnanruskeat tolpat/ beiget HPL seinät

4,0 x 6,9

m2 30

m2 34

m2 49

1.9

2.3

2.3

5-12

5-12

3-12

15

Gumbo 8053072

14

Murcal

16

Maver S Kaarnanruskeat tolpat/Beiget HPL seinät

8053133

6,9 x 6,0

21

Adantes S Kaarnanruskeat tolpat/Beiget HPL seinät

7,8 x 6,4

8061765

S Kaarnanruskeat tolpat/Beiget HPL seinät

9,1 x 8,8

m2 46

2.4

5-12

25

Abbax 8052997

S Kaarnanruskeat tolpat/Vihreät HPL seinät

7,5 x 7,5

m2 39

m2 60

3.0

2.3

5-12

5-12

43

Combur 8061752

6,7 x 8,6

36

Jillbrad S Kaarnanruskeat tolpat/Punaiset HPL seinät

8061764 9,7 x 9,1

S Kaarnanruskeat tolpat/Punaiset HPL seinät


40 HAGS UniPlay

m2 53

m2 51

m2 38

1.8

2.4

1.5

3-12

5-12

3-12

30

Viking 8061771

25

Dalux S Kaarnanruskeat tolpat/Siniset HPL seinät

8052964

S Kaarnanruskeat tolpat/Beiget HPL seinät

8061767

9,9 x 8,5

9,2 x 9,3

29

Cullerma S Kaarnanruskeat tolpat/Vihreät HPL seinät

6,8 x 8,5

m2 58

2.2

3-12

m2 66

1.8

36

Nabi 8061772

S Kaarnanruskeat tolpat/Vihreät HPL seinät

7,6 x 11,4

3-12

60

Bell 8061770

S Kaarnanruskeat tolpat/Siniset HPL seinät

8,7 x 11,7

m2 52

1.9

5-12

38

Karro 8053129

S Kaarnanruskeat tolpat/Punaiset HPL seinät

9,8 x 8,5

m2 57

m2 63

2.2

2.6

5-12

5-12

53

Onyx 8053164 10,0 x 8,3

55

Brann S Kaarnanruskeat tolpat/Punaiset HPL seinät

8061763

10,1 x 9,0

S Kaarnanruskeat tolpat/Vihreät HPL seinät


HAGS UniPlay  41

Integroidut Varjot Huom: Pohjoismaissa varjot on poistettava talveksi lumikuorman takia.

m2 41

m2 39

m2 72

2.3

1.5

2.3

3-12

3-12

5-12

25

Alanis 8061757

CC Kaarnanruskeat tolpat/ punaiset seinät

8,5 x 7,3

44

49

Apollo

Herakles CC Kaarnanruskeat tolpat/seinät

8061761

8061758

CC Kaarnanruskeat tolpat/seinät

10,4 x 11,1

5,8 x 8,7

UniPlay Teräs

m2 54

2.6

5-12

25

Balakolo 8061775

S Teräs tolpat/punaiset HPL seinät

9,6 x 9,5

5,9 x 8,1

m2 64

1.8

2.8

3-12

5-12

14

39

Kimber

Igge 8061776

m2 35

S Teräs tolpat/vihreät HPL seinät

8061778 9,1 x 11,3

S Teräs tolpat/beiget HPL seinät


42 HAGS UniPlay

Nämä tuotteet vaihtoehtoisilla materiaaleilla:

m2 32

m2 40

1.9

2.2

5-12

3-12

15

24

Crox 8060002 8059994

Hemba S Rosteritolpat/Punaiset HPL seinät S Pulverimaalatut terästolpat/Punaiset HPL seinät

8060003 8059996

m2 44

m2 58

2.2

3.0

5-12

5-12

34

33

Iktaz

Jilax S Rosteritolpat/Punaiset HPL seinät S Pulverimaalatut terästolpat/Punaiset HPL seinät

8060007 8059999

6,1 x 9,9

S Rosteritolpat/vihreät HPL seinät S Pulverimaalatut terästolpat/Vihreät HPL seinät

10,1 x 9,1

m2 62

m2 73

2.3

3.0

5-12

5-12

40

58

Belidore

Nycco

8060008 S Rosteritolpat/Beiget HPL seinät 8060000 S Pulverimaalatut terästolpat/Beiget HPL seinät

8060010 8060001

10,1 x 9,0

S Rosteritolpat/Beiget HPL seinät S Pulverimaalatut terästolpat/Beiget HPL seinät

9,0 x 6,7

7,2 x 6,0

8060005 8059998

Uutta 2017

12,0 x 11,1

S Rosteritolpat/Vihreät HPL seinät S Pulverimaalatut terästolpat/Vihreät HPL seinät


HAGS UniPlay  43

UniPlay lisävarusteet Lisätietoja HAGS myyjältäsi

ALGEBRA

PARIPELI

HELLA

RUORI

LABYRINTTI

KIRJAINPELI

LAJITTELUPELI

RISTINOLLA

KUVAPELI

AUTON OHJAAMO

TISKI

KIIKARIT

PERISKOOPPI

PUHEPUTKI

HIEKKATASKU

HIEKKAHISSI

KÄÄNTYVÄ HIEKKAHISSI

TRANSFER POINT

TURVALAATAT Turvalaatoista voit lukea lisää Solo osiossa sivulta 99 INFOKYLTIT

ASENNUSTYÖKALU 1 8012101

ASENNUSTYÖKALU 2 8012102

8003355

Kyltti, 150x165 mm seinään

8003356

Kyltti, 225x250 mm Hags jalustalle

8003357

Jalusta, kaivettava malli


44

Zingo Ikä 3+

m2 Asennusaika

Ikäsuositus

Saavutettavuus

Putoamiskorkeus EN 1176

Tilan tarve

Iskua vaimentava alusta EN 1176

Ankkurointi (Katso lisätiedot osio)


45

Zingo Zingo tuotteet tarjoavat paljon leikkiä pieneen pinta-alaan sovitettuna. Hauskat, leikkisät värit kutsuvat lapsia kiipeilemään, ryömimään istuskelemaan ja tasapainottelemaan. Erityisesti ainutlaatuinen pisaran muotoinen Giant Bubble on hyvinkin huomiota herättävä. Hauska ja värikäs leikkijärjestelmä, joka on suunniteltu kehittämään fyysisiä ja sosiaalisia taitoja. Telineet tarjoavat keinuvia osioita, näköalatorneja sekä liukumäkiä.

Tuotekuvan yhteydessä sijaitsevaa infopalloa klikkaamalla pääset suoraan tuotteen omalle sivulle.

hags.fi I info@j-trading.fi I 020 7458 600


46 HAGS Zingo

Zingo Lisätietoja www.hags.fi

m2 11

m2 10

<0.6

<0.6

3-5

3-5

2

2

Giant Fixed Bubble

Small Bubble Spinner

8019875 CC Omenan vihreä 8019876 CC Titaanin harmaa 3,3 x 3,7

8019884 CC Keltainen muovi/musta taso 3,5 x 3,5

m2 8

m2 17

m2 16

0.7

<0.6

0.8

3-5

3-5

3-5

4

3

16

Boing

Balancing Bubble Trail

Bubble & Seat Circle

8019867 CC Keltainen muovi/musta taso 8019868 OM Keltainen muovi/musta taso 3,1 x 3,1

8019862 CC Omenan vihreä 8019863 CC Titaanin harmaa 3,7 x 5,9

8019870 CC Omenan vihreä CC Titaanin harmaa 8019871 5,1 x 4,7

m2 15

m2 6

m2 7

0.8

<0.6

<0.6

3-5

3-5

3-5

8

8

2

Bubble Play Collection

Play Table

Yo-Yo

8019865 CC Omenan vihreä 8019866 CC Titaanin harmaa 4,4 x 4,5

8019878 CC Omenan vihreä 8019879 CC Titaanin harmaa 3,8 x 3,9

8019886 8019887 8019888 8024956 2,4 x 3,1

8019881 8019882 8019883 8024954 2,7 x 3,2

OM Omenan vihreä OM Titaanin harmaa

OM Omenan vihreä

m2 12

0.7

0.7

3-5

3-5

5

Seesaw CC Omenan vihreä CC Titaanin harmaa

OM Sininen

m2 7

2

Roko

CC Sininen CC Omenan vihreä

8019775 CC Omenan vihreä 8019776 OM Omenan vihreä 8019777 CC Titaanin harmaa 8019778 OM Titaanin harmaa 2,8 x 4,8


HAGS Zingo  47

m2 31

1.2

3-5

58

Dek, muoviliukumäellä

m2 31

8019844 8019845 8019847 8019848 7,1 x 8,7

CC Omenan vihreä CC Titaanin harmaa OM Omenan vihreä OM Titaanin harmaa

1.2

3-5 m2 38

58

Dek, metalliliukumäellä 1.3

8019850 CC Omenan vihreä CC Titaanin harmaa 8019851 8019853 OM Omenan vihreä 8019854 OM Titaanin harmaa 6,9 x 7,3

3-5

72

Du, muoviliukumäellä 8019796 8019797 8019799 8019800 7,3 x 8,1

CC Omenan vihreä CC Titaanin harmaa OM Omenan vihreä OM Titaanin harmaa

m2 41

m2 37

1.2

1.2

3-5

3-5

38

Nau, muoviliukumäellä 8019832 8019833 8019835 8019836 7,1 x 8,7

36

Sep, muoviliukumäellä

CC Omenan vihreä CC Titaanin harmaa OM Omenan vihreä

8019820 CC Omenan vihreä CC Titaanin harmaa 8019821 8019823 OM Omenan vihreä 8019824 OM Titaanin harmaa 6,9 x 7,4

OM Titaanin harmaa

m2 37

m2 39

m2 28

1.2

1.3

1.2

3-5

3-5

3-5

36

72

62

Sep, metalliliukumäellä

Du, metalliliukumäellä

Unu, muoviliukumäellä

8019826 CC Omenan vihreä 8019827 CC Titaanin harmaa 8019829 OM Omenan vihreä 8019830 OM Titaanin harmaa 6,8 x 7,4

8019802 CC Omenan vihreä 8019803 CC Titaanin harmaa 8019805 OM Omenan vihreä 8019806 OM Titaanin harmaa 6,5 x 8,4

8019784 8019785 8019787 8019788 6,0 x 7,1

CC Omenan vihreä CC Titaanin harmaa OM Omenan vihreä OM Titaanin harmaa


48

Agito Ikä 5+

m2 Asennusaika

Ikäsuositus

Saavutettavuus

Putoamiskorkeus EN 1176

Tilan tarve

Iskua vaimentava alusta EN 1176

Ankkurointi (Katso lisätiedot osio)


49

Agito HAGS Agito inspiroi nuoria aktiiviseen liikuntaan. Agitossa lähes kaikki osiot vaativat aktiivista kehon hallintaa ja tasapainoa. Origo on ainoa paikka, jossa voi levähtää hetkeksi vaihtamaan kuulumisia kavereiden kanssa. Jos haluat todella erottuvan kiipeilytelineen, valitse Agito Aura. Agito Auran LED valot syttyvät hämärän laskeutuessa ja luovat tunnelmallisen valon pimeinä tunteina. LED valot voidaan sijoittaa tolppiin ja tolppien hattuihin. Tuotekuvan yhteydessä sijaitsevaa infopalloa klikkaamalla pääset suoraan tuotteen omalle sivulle

hags.fi I info@j-trading.fi I 0207 458 600


50 HAGS Agito

Agito Lisätietoja www.hags.fi sivuilta

m2 43

m2 45

2.5

2.5

5-12

5-12

35

18

Corro

Brox

S Harmaa 8002167 7,4 x 7,6

8002090 S Harmaa 6,3 x 9,7

m2 99

2.5

5-12

85

Crystal S Harmaa 8002216 11,6 x 11,5

m2 54

m2 92

2.5

2.5

5-12

5-12

45

28

Carpe

Azor

S Harmaa 8002111 6,2 x 11,5

S Harmaa 8002130 10,8 x 13,2


HAGS Agito 51

m2 59

2.5

5-12

29

Haxter S Harmaa 8002117 7,7 x 11,4

m2 75

m2 86

2.8

2.8

5-12

5-12

59

70

Gamber

Flow

S Harmaa 8002193 9,0 x 10,7

S Harmaa 8002212 11,4 x 10,7

m2 44

2.5

5-12

21

Joz S Harmaa 8002101 7,5 x 8,0

m2 30

m2 80

2.5

2.5

5-12

5-12

14

50

Lyric

Igloo

8002085 S Harmaa 5,2 x 7,7

S Harmaa 8002199 11,4 x 10,0


52 HAGS Agito

m2 108

2.8

5-12

84

Tano 8002220 S Harmaa 11,7 x 12,3

m2 80

2.8

5-12

54

Nell S Harmaa 8002155 11,0 x 11,1

m2 87

m2 55

2.5

2.5

5-12

5-12

26

37

Sting

Q

S Harmaa 8002144 10,3 x 13,0

S Harmaa 8002141 7,5 x 10,2


HAGS Agito 53

m2 95

2.5

5-12

44

Vox 8002203 S Harmaa 13,3 x 10,3

m2 45

m2 69

2.5

2.8

5-12

5-12

35

20

Zacko

Pam

8002095 S Harmaa 6,2 x 9,6

S Harmaa 8002125 9,7 x 10,7

m2 52

m2 67

2.5

1

5-12

5-12

22

47

Woop

Rax

8002106 S Harmaa 6,2 x 11,5

S Harmaa 8002172 8,6 x 11,7


54 HAGS Agito

Agito Aura m2 43

m2 80

m2 55

m2 95

2.5

2.5

2.5

2.5

5-12

5-12

5-12

5-12

35

50

Corro Aura 8057250

Igloo Aura

S

8038007

Harmaa

S

Harmaa

7,4 x 7,6

11,4 x 10,0

m2 99

2.5

5-12

78

Crystal Aura 8057229

37

Q Aura

S

Harmaa

11,6 x 11,5

Crystal Aura

Huomion keskipisteenä Hohtavat Aura valot tekevät Agitosta leikkipuiston keskipisteen. Valot on sijoitettu jokaiseen terästolppaan sekä niiden muovihattuihin ja kaikkiin muovista rakennettuihin leikkitoimintoihin, kuten liukumäkeen. Valot vaihtavat neljää eri väriä. Aura valot saa Igloo, Corro, Q, Vox ja Crystal telineisiin.

Tekniset tiedot Vesitiiviit muovilla suojatut LED valot 4 eri värillä. Toimii pienjännitteellä (24V). Virtalähteen ja muuntajan tulisi olla sijoitettuna maksimissaan viiden metrin päähän Agito Aurasta.

8041134 Harmaa

7,5 x 10,2

44

Vox Aura S

8057239 Harmaa

13,3 x 10,3

S


55

hags.fi I info@j-trading.fi I 0207 458 600


56

Nexus Ikä 7+

Toimitusaika noin. 8 viikkoa. Nexus CC (valettava) valetuille alustoille. Irto materiaaleille (esim. sora, hake) valitse Nexus BM.

m2 Asennusaika

Ikäsuositus

Saavutettavuus

Putoamiskorkeus EN 1176

Tilan tarve

Iskua vaimentava alusta EN 1176

Ankkurointi (Katso lisätiedot osio)


57

Nexus Nexus käyttää orgaanisia muotoja ja iskevää, korutonta tyyliä luodakseen rakenteita, jotka rohkaisevat toimintaan! Nexuksen tyyli vetoaa vaistomaisesti lasten seikkailunnälkään ja haastaa lapset liikkumaan ilman kyllästymisen pelkoa Nexus-tuoteperhe tarjoaa lukuisia muotoja ja aktiviteetteja. Useat eri leikkiosiot on yhdistettävissä laajemmiksi kokonaisuuksiksi - kokoa oma Nexus!

Tuotekuvan yhteydessä sijaitsevaa infopalloa klikkaamalla pääset suoraan tuotteen omalle sivulle.

hags.fi I info@j-trading.fi I 0207 458 600


58 HAGS Nexus

Nexus Lisätietoja www.hags.fi

m2 49

m2 49

2.7

3

7-16

7-16

20

24

Altitude 1

Altitude 3

8037449 CC Musta/harmaa/oranssi liukumäellä 8037448 CC Musta/harmaa/oranssi liukuputkilla 7,0 x 11,2

8037453 CC Musta/harmaa/oranssi liukumäellä 8037452 CC Musta/harmaa/oranssi liukuputkilla 8,4 x 9,6

m2 73

m2 33

m2 34

3

3

2.5

7-16

7-16

7-16

36

Altitude 5 8037457 8037456

CC Musta/harmaa/oranssi liukumäellä CC Musta/harmaa/oranssi liukuputkilla

8,7 x 13,0

16

48

Altitude 8

Core

8037460 CC Musta/harmaa/oranssi 5,0 x 8,2

8019680 OM Musta/harmaa/oranssi 8019682 BM Musta/harmaa/oranssi 8019684 CC Musta/harmaa/oranssi 6,8 x 6,1

m2 81

3

7-16

36

Altitude 6 8037458 CC Musta/harmaa/oranssi liukumäellä 8037287 CC Musta/harmaa/oranssi liukuputkilla 9,2 x 14,3


HAGS Nexus  59

m2 34

m2 41

m2 27

2.5

2.5

2.5

7-16

7-16

7-16

48

18

48

Core

Core liukuputkilla

Quantum

8019681 OM Titaaninharmaa/vihreä 8019683 BM Titaaninharmaa/vihreä 8019685 CC Titaaninharmaa/vihreä 6,8 x 6,1

8019674 OM Musta/harmaa/oranssi 8019676 BM Musta/harmaa/oranssi 8019678 CC Musta/harmaa/oranssi 9,1 x 6,1

8019692 OM Musta/harmaa/oranssi 8019694 BM Musta/harmaa/oranssi 8019696 CC Musta/harmaa/oranssi 6,1 x 5,9

m2 27

2.5

7-16

18

Quantum 8019693 OM Titaaninharmaa/vihreä 8019695 BM Titaaninharmaa/vihreä 8019697 CC Titaaninharmaa/vihreä 6,1 x 5,9

m2 41

m2 59

2.5

2.5

7-16

7-16

48

57

Core liukuputkilla

Velocity 2

8019675 OM Titaaninharmaa/vihreä 8019677 BM Titaaninharmaa/vihreä 8019679 CC Titaaninharmaa/vihreä 9,1 x 6,1

8019720 CC CC 8019721 8019704 BM BM 8019705 12,0 x 7,5

m2 59

m2 76

m2 73

2.5

2.5

2.5

7-16

7-16

7-16

60

Velocity 3 8019722 CC 8019723 CC 8019706 BM 8019707 BM 12,0 x 7,5

60

60

Velocity 5

Velocity 4 Oranssinkeltainen synteettiselle alustalle Titaaninharmaa synteettiselle alustalle Oranssinkeltainen turvasoralle Titaaninharmaa turvasoralle

Oranssinkeltainen synteettiselle alustalle Titaaninharmaa synteettiselle alustalle Oranssinkeltainen turvasoralle Titaaninharmaa turvasoralle

8019724 CC 8019725 CC 8019708 BM 8019709 BM 14,7 x 7,5

Oranssinkeltainen synteettiselle alustalle Titaaninharmaa synteettiselle alustalle Oranssinkeltainen turvasoralle Titaaninharmaa turvasoralle

8019726 CC 8019727 CC 8019710 BM BM 8019711 14,9 x 7,5

Oranssinkeltainen synteettiselle alustalle Titaaninharmaa synteettiselle alustalle Oranssinkeltainen turvasoralle Titaaninharmaa turvasoralle


60

NRG Ikä 5+

m2 Asennusaika

Ikäsuositus

Saavutettavuus

Putoamiskorkeus EN 1176

Tilan tarve

Iskua vaimentava alusta EN 1176

Ankkurointi (Katso lisätiedot osio)


61

NRG Kuten nimi kertookin, tämän sarjan käyttöön tarvitaan energiaa! Sarja sisältää useita tasapainoa ja kehonhallintaa kehittäviä osioita. Osa näistä on hyvinkin haasteellisia, putoamiskorkeuksien pysyessä kuitenkin maltillisina. NRG sarjasta voi löytää lukuisia valmiita yhdistelmiä, mutta aivan yhtä hyvin voit luoda juuri sinun kohteeseesi sopivan kombinaation. NRG on parhaimmillaan koulujen pihoissa tai lähiliikuntapaikalla, joissa on tarkoitus saada lapset liikkumaan ja pitämään hauskaa! NRG mallisto on hyvin läpinäkyvää, ja sopii siten moniin erillaisiin kohteisiin. Tuotekuvan yhteydessä sijaitsevaa infopalloa klikkaamalla pääset suoraan tuotteen omalle sivulle.

hags.fi I info@j-trading.fi I 0207 458 600


62 HAGS NRG

NRG Lisätietoja www.hags.fi

m2 27

m2 29

m2 26

<0.6

<0.6

<0.6

5-12

5-12

5-12

8

16

16

Klondike

Klondike

Amazon Basin

8019635 CC Synteettiselle alustalle 8019634 BM Sora-alustalle 6,5 x 3,3

8019633 CC Synteettiselle alustalle 8047117 BM Sora-alustalle 6,5 x 6,5

8019593 CC Synteettiselle alustalle 8047046 BM Sora-alustalle 8,1 x 3,7

m2 24

m2 24

m2 18

m2 27

2.4

2.4

<0.6

2.0

5-12

5-12

5-12

5-12

16

16

Angel Cascade

Bermuda Triangle

8019609 CC Synteettiselle alustalle BM Sora-alustalle 8047119 7,1 x 4,3

8019637 CC Synteettiselle alustalle 8047125 BM Sora-alustalle 7,1 x 4,3

35 170:-

16

16

Cape Horn

Cheddar Gorge

8019595 CC Synteettiselle alustalle 8047282 BM Sora-alustalle 6,3 x 3,2

CC Synteettiselle alustalle 8019611 8047285 BM Sora-alustalle 7,9 x 3,8

m2 24

m2 22

m2 24

m2 30

<0.6

1.1

<0.6

2.4

5-12

5-12

5-12

5-12

16

16

16

18

Everglades

Gaping Ghyll

Grand Canyon

Hogs Back

CC Synteettiselle alustalle 8019613 8047126 BM Sora-alustalle 8,1 x 3,4

CC Synteettiselle alustalle 8019615 8047070 BM Sora-alustalle 6,3 x 3,9

8019599 CC Synteettiselle alustalle 8047068 BM Sora-alustalle 7,3 x 3,7

8019601 CC Synteettiselle alustalle 8047069 BM Sora-alustalle 7,2 x 5,3

m2 24

m2 18

m2 27

m2 20

<0.6

<0.6

2.4

<0.6

5-12

5-12

5-12

5-12

16

16

16

16

Jacobs Ladder

Kakum Canopy Walk

Lobster Pot

Magellan Straits

CC Synteettiselle alustalle 8019619 8047108 BM Sora-alustalle 7,3 x 3,6

8019603 CC Synteettiselle alustalle 8047122 BM Sora-alustalle 5,5 x 3,7

CC Synteettiselle alustalle 8019591 8019590 BM Sora-alustalle 6,3 x 6,3

8019627 CC Synteettiselle alustalle 8047045 BM Sora-alustalle 7,0 x 3,1

m2 24

m2 24

m2 24

m2 21

<0.6

<0.6

<0.6

1.9

5-12

5-12

5-12

5-12

16

16

16

16

Niagara Falls

Offas Dyke

Okavango Swamp

Pillars Of Hercules

8019623 CC Synteettiselle alustalle BM Sora-alustalle 8047116 8,1 x 3,4

CC Synteettiselle alustalle 8019621 8048737 BM Sora-alustalle 7,3 x 3,6

8019597 CC Synteettiselle alustalle 8019596 BM Sora-alustalle 7,3 x 3,6

CC Synteettiselle alustalle 8019631 8047482 BM Sora-alustalle 5,3 x 5,0


HAGS NRGâ&#x20AC;&#x201A; 63 m2 20

m2 13

m2 29

m2 28

<0.6

<0.6

1.8

1.7

5-12

5-12

5-12

5-12

24

16

16

16

Giants Causeway

Ross Ice Shelf

Sierra Diablo

Tierra Del Fuego

CC Synteettiselle alustalle 8019617 8047127 BM Sora-alustalle 6,5 x 3,5

8019605 CC Synteettiselle alustalle 8047284 BM Sora-alustalle 4,7 x 3,5

8019607 CC Synteettiselle alustalle 8047107 BM Sora-alustalle 8,1 x 4,5

8019625 CC Synteettiselle alustalle BM Sora-alustalle 8047112 8,1 x 4,3

m2 80

m2 18

2.8

<0.6

5-12

5-12

19

16

Trinity

Yukon Log Roll

CC Synteettiselle alustalle 8019641 8019640 BM Sora-alustalle 5,0 x 4,6

8019629 CC Synteettiselle alustalle 8047044 BM Sora-alustalle 5,4 x 3,8

m2 98

2.4

5-12

m2 54,5

40

m2 47

Blue Mountains

<0.6

1.1

8019667 CC Synteettiselle alustalle 8019666 BM Sora-alustalle 18,2 x 9,7

5-12

5-12

19

19

Andes

Apennines

8019643 CC Synteettiselle alustalle 8019642 BM Sora-alustalle 16,0 x 5,1

8019649 CC Synteettiselle alustalle 8019648 BM Sora-alustalle 12,0 x 7,4

m2 66

<0.6 m 49

m 64

<0.6

1.8

2

2

5-12

24

Massif Central 5-12

5-12

19

27

Rockies

Mont Blanc

8019645 CC Synteettiselle alustalle 8019644 BM Sora-alustalle 12,2 x 4,8

8019659 CC Synteettiselle alustalle 8019658 BM Sora-alustalle 17,1 x 4,7

8048725 CC Synteettiselle alustalle 8048723 BM Sora-alustalle 11,0 x 8,8

m2 44

m2 65

m2 87

2.4

1.8

2.4

5-12

5-12

5-12

16

35

24

Himalayas

Carpathian

Everest

8019647 CC Synteettiselle alustalle 8019646 BM Sora-alustalle 8,5 x 7,4

8019655 CC Synteettiselle alustalle 8019654 BM Sora-alustalle 13,3 x 4,6

8019669 CC Synteettiselle alustalle 8019668 BM Sora-alustalle 9,6 x 14,7


64 HAGS NRG

m2 61

2.4

m2 100

5-12

24

2.4

Kilimanjaro 8019657 CC Synteettiselle alustalle 8019656 BM Sora-alustalle 14,3 x 9,3

5-12

40

Matterhorn m2 100

8019673 CC Synteettiselle alustalle 8019672 BM Sora-alustalle 15 x 14,0

<0.6

5-12

48

Jura 8019665 CC Synteettiselle alustalle 8019664 BM Sora-alustalle 16,4 x 12,5

m2 65

m2 103

m2 83

2.0

1.1

2.4

5-12

5-12

5-12

24

48

35

Dolomites

Fuji

Cairngorms

8019653 CC Synteettiselle alustalle 8019652 BM Sora-alustalle 17,4 x 4,0

CC Synteettiselle alustalle 8019671 8019670 BM Sora-alustalle 17,5 x 16,6

CC Synteettiselle alustalle 8019661 8019660 BM Sora-alustalle 10,4 x 9,7

m2 80

2.4

5-12

35

Snowdonia 8019663 CC Synteettiselle alustalle 8019662 BM Sora-alustalle 17,4 x 13,1


65

hags.fi I info@j-trading.fi I 0207 458 600


66

Nature Play Ikä 1+

m2 Asennusaika

Ikäsuositus

Saavutettavuus

Putoamiskorkeus EN 1176

Tilan tarve

Iskua vaimentava alusta EN 1176

Ankkurointi (Katso lisätiedot osio)


67

Nature Play Natural Play sarjan tuotteet sopivat erityisen hyvin puistoihin ja luonnonläheisiin paikkoihin. Yksikään robinia tolppa ei ole täysin samanlainen kuin toinen, tehden näin leikkipaikasta aina uniikin oloisen. Robinia tunnetaan erittäin kestävänä materiaalina, josta voi hyvin muotoilla kiipeilytelineitä, mökkejä, vesikanaaleita ja muita hauskoja välineitä.

Tuotekuvan yhteydessä sijaitsevaa infopalloa klikkaamalla pääset suoraan tuotteen omalle sivulle.

hags.fi I info@j-trading.fi I 0207 458 600


68 HAGS Nature Play m2 15

Nature Play Lisätietoja www.hags.fi

m2 19

<0.6

m2 8

1

3-12

3-12

3-12

2,5

0,3

8

Engor

Sitty

Bolger

tasapainopuomi

pystypuomi

puinen kiipeilypyramidi

LE20532 CC 3,3 x 4,7

CC LE20511 3,2 x 3,2

LE20543 CC 4,3 x 4,4

m2 29

m2 28

m2 17

m2 24

2.2

1.7

0.9

1

5-12

3-12

3-12

3-12

5

Ducir

8

Balancia

Riipuntarata

Verkkosilta

LE20944 CC 4,2 x 6,8

LE20924 CC 4,3 x 6,5

7

6

Broor

Bolve

Ryömintäputki

Riippusilta

LE20542 CC 3,7 x 5,0

LE20500 CC 6,0 x 4,2

m2 34

m2 16

<0.6

<0.6

3-12

5-12

1

Tilia

4

Equilibra

Tasapainottelu, koodi sis. yhden parin

Tasapainopuomi jousilla

LE20538 CC 3,3 x 3,5

LE20531 CC 3,2 x 5,8

m2 8

m2 14

<0.6

1.3

3-12

5-12

0,2

2,5

Mil

Ferdo

Puupölkky

puomi, matala

LE20528 CC 3,2 x 3,2

LE20541 CC 3,0 x 4,4

m2 18

m2 21

m2 5

1.3

1.3

0.8

5-12

3-12

3-12

4,5

5,5

Gardo

Kion

Tupla puomi, matala

Kolmoispuomi, matala

LE20539 CC 3,0 x 5,8

LE20536 CC 7,0 x 3,0

4,5

Irion Istuinryhmä vaikkapa satuhetkeen LE20544 CC 6,6 x 5,9


HAGS Nature Play  69

m2 25

<0.6

3-12

7 m2 28

Impedio

2.2

LE20904 CC 4,7 x 5,4

Vaakaverkko

3-12

4

Odacia Pystyverkko LE20518 CC 4,2 x 6,7

m2 13

m2 19

m2 22

<0.6

<0.6

1

3-12

5-12

3-12

2

Palister koodi sisältää 7 pylvästä, noin 1 jm LE20524 CC 3,2 x 4,0

Esimerkki seikkailuradasta

4

5

Mesus

Omalia

Köysitasapainottelu

Kiipeilyverkko

LE20516 CC 3,3 x 5,8

LE20517 CC 4,8 x 4,8


70 HAGS Nature Play

m2 22

m2 23

m2 12

<0.6

1.5

1

3-12

3-12

1-3

1

Ale Krokotiili LE43504 F 3,5 x 6,1

3

5,5

Madri

Glion

Keinulauta

Vauvakeinu

LE20540 CC 3,3 x 7,0

LE20210 CC 6,6 x 1,8

m2 27

m2 37

m2 34

1

1.5

1.5

3-12

3-12

5-12

8

6,5

8

Ega

Remsy 2-paikkainen keinu

Keinurunko, (sis. istuimet)

LE20270 CC 4,0 x 6,8

LE20200 CC 4,6 x 8,0

Gelia Ryhmäkeinu LE20250 CC 3,9 x 8,0

m2 11

m2 48

m2 35

<0.6

2.3

0.8

3-12

5-12

3-12

2

20

5,5

Ferri

Elor

Riara

matala kiipeilytolppa

Kiipeilyteline

Tasapainottelu pyramidi

LE20894 CC 3,2 x 3,3

LE20420 CC 6,7 x 9,3

LE20534 CC 6,7 x 6,7

m2 54

m2 76

m2 48

2

2.3

1.8

5-12

5-12

5-12

13

Iltasia Kiipeilyteline LE20406 CC 6,7 x 8,0

20

36

Frego

Belecia

Kiipeilyteline

kiipeilytorni

LE20400 CC 8,0 x 9,5

LE20416 CC 6,3 x 7,7


HAGS Nature Play  71

m2 30

m2 117

1.8

2.3

5-12

5-12

52

12

Vegorn

Tonalia

Kiipeilytorni

Monitoimiteline

LE20850 CC 7,0 x 5,8

LE20939 CC 10,1 x 11,0

m2 90

2.4

3-12

m2 86

162

Alveth Seikkailulaiva 2.3

LE20464 CC 7,2 x 15,8

5-12

70

Selor Monitoimiteline LE20390 CC 9,6 x 13,6

m2 28

m2 21

<0.6

<0.6

3-12

3-12

32

4,5

Sileth

Imperia

Leikkimökki

Mökki ja liuku rinteeseen

LE20100 CC 5,0 x 5,4

LE20109 CC 4,3 x 4,8


72 HAGS Nature Play

m2 27

m2 30

<0.6

m2 24

<0.6

1-12

1-12

3-12

5

5

7

Sim

Asterix

Ania

Leikkimökki

Leikkimökki

vesikourujärjestelmä

LE20453 CC 5,0 x 5,2

LE20001 CC 4,7 x 5,1

LE20424 CC 3,5 x 8,5

m2 17

<0.6

<0.6

3-12

1-12

1

Awa Vesikouru LE20502 CC 3,3 x 5,0

2

0,1

Irben

Edgy Hiekkalaatikon sivu

Hiekkalaatikon sivu, kaksikerroksinen

juoksumetreittäin LE20508 1,0 x 0,2 x 0,2

LE20510

juoksumetreittäin

m2 160

m2 17

2

1-12

5-12

38

3,5

Holly

Verusia

Leikkiseinä liitutaululla

Köysirata

LE20600 CC 3,2 x 5,3

LE20295 CC 4,0 x 40,0

m2 80

m2 28

2

<0.6

5-12

5-12

38

Morunia Köysirata LE20285 CC 4,0 x 20,0

3

Vesty Lähtötaso CC LE21118 4,4 x 6,5


73

hags.fi I info@j-trading.fi I 0207 458 600


HAGS Net Play

Kiipeilyverkot Ikä 5+

Berliner Seilfabrik

Toimitusaika noin 8 viikkoa m2 Asennusaika

Ikäsuositus

Esteettömyys

Korkein putoamispiste

Tilantarve

Putoamisalue

Ankkurointi


HAGS Net Playâ&#x20AC;&#x201A;


76

HAGS Net Play

Kiipeilyverkot Kiipeilyverkot ovat kestäviä, liikunnallisia ja lapsen koordinaatiota kehittäviä leikkivälineitä. Verkkojen läpinäkyvyys yhdistettynä Berlinerin laajaan väriskaalaan tekee tuotteista helppoja suunnitella haasteellisiinkin kohteisiin. Tässä tuoteluettelossa on vain muutama esimerkki tuote Berlinerin laajasta verkkomallistosta,

lisää tuotteita löydät osoitteesta: www.berliner-seilfabrik.com m2 ~20

0,99

3-

14

Trii1.01 90.292.100.1 CC Greenville Triihouse 4,9 x 4,9

m2 105.1

2.99

5-12

60

Trii Combi.23 90 293 023 CC Greenville Triihouse yhdistelmä 13,99 x 12,15

m2 27,1

m2 39

0,9

2.36

0-

5-12

5

12

Spooky Roo M.01

Twist 002

90 112 030 CC Spooky Roo mökki

Twi.002.00 CC

4,6 x 8,0

6,12 x 3,14


HAGS Net Play  77

m2 81

m2 56

m2 46

2.3

2.3

1.8

5-12

5-12

5-12

27

Quadrifol 71.100.020

CC

7,4 x 7,4

18

16

Mini Mars

Sculptura.02

98.100.010 CC

95.180.020 CC

5,6 x 5,6

5,3 x 7,5

m2 36

m2 79

1.8

2.3

5-12

5-12

21

8

Cosmo S Base

Cosmo 10

90 111 000 CC Punainen/musta

90 112 100 CC Punainen/musta CC Keltainen/sininen

CC Keltainen/sininen

9,8 x 12,0

6,8 x 6,8

m2 45

2

5-12

8

UFO M2 90.220.020 8,7 x 6,4

CC

m2 29

m2 85

1.53

2.22

5-12

5-12

48

24

Boo

Combi 03

90 280 000 CC Greenville verkkomökki rosteriputkilla 6,0 x 6,1

90 293 003 CC Greenville verkkomökki rosteriputkilla 9,3 x 13,5


78

HAGS Net Play

lisää tuotteita löydät osoitteesta: www.berliner-seilfabrik.com

m2 42

1.6

5-12

8

Geoball.04 95.130.204 CC 10,3 x 10,3

m2 162

m2 42

1.7

1

5-12

5-12

10

4

Woodville Schack2.01

Terrano Spider

90.224.020.1 CC 9,9 x 6,7

95 170 658 CC 7,5 x 7,5

m2 25

1.5

5-12

2

Terrano Hammock 95 170 196 CC 5,6 x 6,3

m2 42

m2 23

1.7

<0.6

5-12

5-12

20

2

Terrano 2477

Terrano Triangle

95.172.477 CC 15,6 x 14,4

95 170 744 CC 5,4 x 5,7


HAGS Net Playâ&#x20AC;&#x201A; 79

m2 99 m2 78

0.92

0.93

5-12

15

Pentagode S Verkkopyramidi, H 4,0m 91 200 010 11,0 x 11,4

15

Pentagode M Verkkopyramidi, H 5,1m

CC

91 200 020 CC 13,0 x 13,5

m2 179

m2 125

1.31

1.1

5-12

21

15

Pentagode XL

Pentagode L

Verkkopyramidi, H 7,2m

Verkkopyramidi, H 6,1m 91 200 030 15,0 x 15,7

91 200 040 17,2 x 17,9

CC

CC

m2 127

m2 174

1.3

1.1

5-12

5-12

48

24

Active 6000

Active 4000 Twin

8008258 CC H 6,0m 11,2 x 11,2

8020362 CC H 4,0m 10,8 x 16,1

m2 73

m2 357

0.85

1.3

5-12

5-12

52

22

Active 4000

Active 6000 Twin

8008254 CC H 4,0m 8,5 x 8,5

8008263 CC H 6,0m 14,6 x 24,4


80

Perinteinen ja Dynaaminen

leikki Ikä 1+

m2 Asennusaika

Ikäsuositus

Saavutettavuus

Putoamiskorkeus EN 1176

Tilan tarve

Iskua vaimentava alusta EN 1176

■X

Ankkurointi (Katso lisätiedot osio)


81

Perinteinen ja Dynaaminen leikki Meiltä löytyvät kaikki leikkipaikan perinteiset suosikit, joilla täydentää leikkipaikkaa. Keinut ja jousikiikut ovat lasten kestosuosikkeja, ja keinut toimivat mainiosti nuorison seurustelupaikkoina. Täältä löydät jousikiikut, keinueläimet, keinulaudat, keinut, karusellit, liukumäet, hiekka ja vesileikit, köysiradat ja paljon muuta! Tuotekuvan yhteydessä sijaitsevaa infopalloa klikkaamalla pääset suoraan tuotteen omalle sivulle.

hags.fi I info@j-trading.fi I 020 7458 600


82

Jousikiikut ja keinueläimet

Ikä 1+

Keinueläimet

m2 5,5

<0.6

Lisätietoja tuotteista www.hags.fi

-4

S = Valmis jalusta OM = Pinta asennus BM = Pidennetty valettava jalusta CC = Valettava jalusta

1,2

Mollie 8044970 S Harmaa 8044971 OM Harmaa 8044973 BM Harmaa 8044974 CC Harmaa 2,3 x 2,7

m2 5,5

m2 5,5

m2 5,5

<0.6

<0.6

<0.6

-4

-4

-4

1,2

1,2

1,2

8044988 8044989 8044990 8044991 2,3 x 2,7

Maggy Toddler

Vespy

Vespy S Punainen OM Punainen BM Punainen CC Punainen

8044992 8044993 8044995 8044996 2,3 x 2,7

8044982 8044983 8044984 8044985 2,3 x 2,7

S Sininen OM Sininen BM Sininen CC Sininen

Jousikiikut Lisätietoja tuotteista www.hags.fi

S Vihreä OM Vihreä BM Vihreä CC Vihreä

m2 7/8

m2 6/7

m2 6/7

<0.6

<0.6

<0.6

3-5

3-5

3-5

1,2/2

1,2/2

1,2/2

Anky

Bob

Bob

8044766 S Valkoinen - 1 paikk. 8049898 S Valkoinen - 2 paikk. 2,6 x 3,0 - 1 paikk. 3,0 x 3,0 - 2 paikk.

8044692 S Punainen - 1 paikk. 8049886 S Punainen - 2 paikk. 2,4 x 2,8 - 1 paikk. 2,8 x 2,8 - 2 paikk.

8044696 S Vihreä - 1 paikk. 8049888 S Vihreä - 2 paikk. 2,4 x 2,8 - 1 paikk. 2,8 x 2,8 - 2 paikk.


HAGS Jousikiikut ja keinueläimet  83 m2 7/8

m2 7/8

<0.6

<0.6

3-5

3-5

1,2/2

1,2/2

Prinsy

Prinsy

8044720 S Punainen - 1 paikk. 8049890 S Punainen - 2 paikk. 2,6 x 3,0 - 1 seater 3,0 x 3,0 - 2 seater

8044703 S Vihreä - 1 paikk. 8049889 S Vihreä - 2 paikk. 2,6 x 3,0 - 1 seater 3,0 x 3,0 - 2 seater

m2 7/8

m2 7/8

m2 7/8

<0.6

<0.6

<0.6

3-5

3-5

3-5

1,2/2

1,2/2

1,2/2

Clay

Firy

Ely

S Sininen - 1 paikk. 8044771 8049899 S Sininen - 2 paikk. 2,6 x 3,0 - 1 paikk. 3,0 x 3,0 - 2 paikk.

S Punainen - 1 paikk. 8044751 8049895 S Punainen - 2 paikk. 2,6 x 3,0 - 1 paikk. 3,0 x 3,0 - 2 paikk.

8044677 S Vaalean harmaa - 1 paikk. 8049882 S Vaalean harmaa - 2 paikk. 2,6 x 3,0 - 1 paikk. 3,0 x 3,0 - 2 paikk.

m2 7/8

m2 7/8

<0.6

<0.6

3-5

3-5

1,2/2

1,2/2

Grolly

Grolly

8044730 S Vihreä - 1 paikk. 8049893 S Vihreä - 2 paikk. 2,6 x 3,0 - 1 paikk. 3,0 x 3,0 - 2 paikk.

S Sininen - 1 paikk. 8044744 8049894 S Sininen - 2 paikk. 2,6 x 3,0 - 1 paikk. 3,0 x 3,0 - 2 paikk.

m2 7/8

m2 7/8

m2 7/8

<0.6

<0.6

<0.6

3-5

3-5

3-5

1,2/2

1.2/2

1,2/2

Siry

Ovis

Jetsky

S Valkoinen - 1 paikk. 8044762 8049896 S Valkoinen - 2 paikk. 2,6 x 3,0 - 1 paikk. 3,0 x 3,0 - 2 paikk.

8044660 S Tumman harmaa - 1 paikk. 8049856 S Tumman harmaa - 2 paikk. 3,0 x 3,0 - 1 paikk. 3,0 x 3,0 - 2 paikk.

S Punainen - 1 paikk. 8045018 S Punainen - 2 paikk. 8049901 2,8 x 3,2 - 1 paikk. 3,0 x 3,0 - 2 paikk.

m2 7/8

m2 7/8

m2 7/8

m2 7/8

<0.6

<0.6

<0.6

<0.6

3-5

3-5

3-5

3-5

1,2/2

1,2/2

1,2/2

1,2/2

Ovis

Rally

Phyton

Piggy

8044654 S Valkoinen - 1 paikk. 8049854 S Valkoinen - 2 paikk. 2,6 x 3,0 - 1 paikk. 3,0 x 3,0 - 2 paikk.

8044726 S Vihreä - 1 paikk. S Vihreä - 2 paikk. 8049891 2,6 x 3,0 - 1 paikk. 3,0 x 3,0 - 2 paikk.

8044682 S Vihreä - 1 paikk. 8049883 S Vihreä - 2 paikk. 2,6 x 3,0 - 1 paikk. 3,0 x 3,0 - 2 paikk.

8044672 S Beige - 1 paikk. S Beige - 2 paikk. 8049874 2,6 x 3,0 - 1 paikk. 3,0 x 3,0 - 2 paikk.


84 HAGS Jousikiikut ja keinueläimet

m2 7/8

m2 7/8

<0.6

<0.6

3-5

3-5

1.2/2

1,2/2

Oscar

Yabber

S Punainen - 1 paikk. 8057418 S Punainen - 2 paikk. 8057423 3,0 x 3,0 - 1 paikk. 3,0 x 3,0 - 2 paikk.

S Sininen - 1 paikk. 8057428 S Sininen - 2 paikk. 8057433 2,6 x 3,0 - 1 paikk. 3,0 x 3,0 - 2 paikk.

m2 7/8

m2 6/7

<0.6

<0.6

3-5

3-5

1,2/2

1,2/2

Dario

Simmy

S Beige - 1 paikk. 8045013 8049900 S Beige - 2 paikk. 2,6 x 3,0 - 1 paikk. 3,0 x 3,0 - 2 paikk.

8044688 S Vaalean harmaa - 1 paikk. 8049884 S Vaalean harmaa - 2 paikk. 2,4 x 2,8 - 1 paikk. 3,0 x 3,0 - 2 paikk.

m2 7,5

m2 7,5

m2 7,5

<0.6

<0.6

<0.6

3-5

3-5

3-5

1,2

1,2

1,2

Sam

Biky

Leya

S Tumman harmaa - 1 paikk. 8046146 2,4 x 3,2

S Sininen - 1 paikk. 8046144 2,4 x 3,2

S Vihreä - 1 paikk. 8046142 2,4 x 3,2

m2 7,5

m2 7

m2 7

m2 8,5

<0.6

<0.6

<0.6

<0.6

3-5

-4

-4

2-5

1,2

1,2

1,2

1,2

Lucky

Laddy

Laddy

Turtle

S Punainen - 1 paikk. 8046143 2,4 x 3,2

S Punainen - 2 paikk. 8050110 2,5 x 3,0

8049864 S Vihreä - 2 paikk. 2,5 x 3,0

8049865 3,0 x 3,0

S Punainen - 4 paikk.


HAGS Jousikiikut ja keinueläimet 85 m2 8,5

m2 6,5

m2 7

m2 9

<0.6

<0.6

<0.6

0.8

2-5

3-5

3-5

3-5

1,2

1,2

1,2

0,5

Turtle

Klimp

Klump

Milton

8050108 S Vihreä - 4 paikk. 3,0 x 3,0

8049867 S Vihreä - 1 paikk. 8049866 S harmaa - 1 paikk. 2,4 x 3,0

8049868 S Punainen - 1 paikk. S Vihreä - 1 paikk. 8052543 2,4 x 3,2

8000947 S Punainen - 1 paikk. 8000948 OM Punainen - 1 paikk. 2,4 x 3,6

m2 9

m2 9

m2 9

m2 9

0.8

0.8

0.8

0.8

3-5

3-5

3-5

3-5

0,5

0,5

0,5

0,5

Bruno

Cat

Jumbo

Rocky

8049584 S 1 paikk. 8049595 OM 1 paikk. 2,4 x 3,6

8000955 S 1 paikk. 8000956 OM 1 paikk. 2,4 x 3,6

8049599 S 1 paikk. 8049600 OM 1 paikk. 2,4 x 3,6

8000951 S 1 paikk. 8000952 OM 1 paikk. 2,4 x 3,6

m2 9

m2 20

m2 24

m2 10

0.7

1.2

0.7

0.8

3-5

3-5

3-5

3-5

6

4

6

6

All Terrain mönkijä

Bubble Top

Buzzy Bumble Bee

Lucky Lady Bug

8048610 CC 1 paikk. 2,6 x 3,2

8048616 CC 4 paikk. 5,0 x 5,0

8048613 CC 1 paikk. 3,3 x 3,7

8048617 CC 1 paikk. 3,1 x 3,5

m2 14

<0.6

5-12

m2 22

m2 25

4

0.9

0.9

5-12

5-12

Surfer 8048608 CC Keltainen/punainen 3,6 x 3,9

2,5

2

Mayflower

Willy

8000870 S 6 paikk. 8000873 OM 6 paikk. 4,5 x 6,0

8000869 S 6 paikk. 8019928 OM 6 paikk. 4,6 x 5,6 m2 13

m2 13

1

1

3-12

3-12

m2 27 0,5

0,5 0.9

5-12

2,5

Bonnie S 6 paikk. 8057394 8057417 OM 6 paikk. 4,5 x 6,0

Flipper

Flipper

S Punainen - 1 paikk. 8049517 8049518 CC Punainen - 1 paikk. 8049519 OM Punainen - 1 paikk. 4,0 x 4,2

S Vihreä - 1 paikk. 8049523 8049525 OM Vihreä - 1 paikk. 8049524 CC Vihreä - 1 paikk. 4,0 x 4,2


86

Keinulaudat ikä +1

Keinulaudat

m2 17 m2 73

Lisätietoja www.hags.fi

1.1 1.8 5-12 m2 20

5-12 3

1

Dragonfly

5-12

8062091 8062133 8062093 8062135 5,2 x 3,7

3,5

CC Keltainen BM Vihreä

Mobilus

CC Keltainen BM Vihreä

8057036 CC Vihreä 9,6 x 9,6

2

Multipondo S Punainen 8055881 4,2 x 5,1 m2 12

1.4

5-12

1

Vippy

m2 23

8049583 OM Vihreä 8050438 S Vihreä 2,5 x 5,2

0.9

m2 12

3-12 1.4 5 5-12

1

Vippy 8049488 S Punainen 8049489 OM Punainen 2,5 x 5,2

Swingo 8057041 OM Vihreä 8057040 CC Vihreä 8058121 OM Punainen 8058120 CC Punainen 8072277 OM Keltainen 8062273 CC Keltainen 2,0 x 0,4 x 1,6


HAGS Keinulaudat 87

m2 16

m2 12

0.8

0.8

5-12

3-12

5

Hover 8019769 8019772 8062095 8062169 5,3 x 3,5

5

Baronessa CC Titaanin harmaa OM Titaanin harmaa CC Keltainen OM Keltainen

S 8 paikk. 8056193 8056196 OM 8 paikk. 8056655 CC 8 paikk. 2,9 x 5,0

m2 12

m2 12

0.8

0.8

3-12

3-12

5

5

Cary

Farmy

8045082 S 8 paikk. 8045083 OM 8 paikk. 8045084 CC 8 paikk. 2,9 x 5,0

8045079 S 8 paikk. 8045080 OM 8 paikk. 8045081 CC 8 paikk. 2,9 x 5,0

m2 10

m2 10

0.8

0.8

3-5

3-5

1,5

Blinky S 8051404 8054253 BM 8054259 CC 8054267 OM 2,8 x 3,7

1,5

Hilly S 8051223 8054251 BM 8054258 CC 8054266 OM 2,8 x 3,7

4 paikk. 4 paikk. 4 paikk. 4 paikk.

4 paikk. 4 paikk. 4 paikk. 4 paikk.

m2 10

m2 10

0.8

0.8

3-5

3-5

1,5

Indy S 8051408 8054254 BM 8054260 CC 8054269 OM 2,8 x 3,7

1,5

Sally 4 paikk. 4 paikk. 4 paikk. 4 paikk.

S 8051406 8054256 BM 8054261 CC 8054270 OM 2,8 x 3,7

4 paikk. 4 paikk. 4 paikk. 4 paikk.


Keinut

88

Ikä 1+

Keinut

m2 19

m2 25

m2 19

1.5

1.5

1.5

3-12

3-12

3-12

Lisätietoja www.hags.fi

3

2,5 m2 14

1.5

2,5

Omega perusosa

Omega perusosa

Omega jatkomoduli

8057763 S Bravo istuimelle 8057785 OM Bravo istuimelle 8057786 CC Bravo istuimelle 2,4 x 7,8

S 2 paikk. 8057787 8057788 OM 2 paikk. 8057789 CC 2 paikk. 3,2 x 7,8

S Bravo istuimelle 8057885 8057894 OM Bravo istuimelle 8057897 CC Bravo istuimelle 2,4 x 7,8

Istuimet eivät sisälly toimitukseen

Istuimet eivät sisälly toimitukseen

3-12

3

m2 26

m2 26

m2 43

1.4

1.4

1.4

1-12

1-12

1-12

Omega jatkomoduli S 1 paikk. 8057887 8057896 OM 1 paikk. 8057900 CC 1 paikk. 1,8 x 7,8

m2 25

1.5

3-12

3

Omega jatkomoduli S

8057886 2 paikk. 8057895 OM 2 paikk. CC 8057899 2 paikk. 3,2 x 7,8

4,5

4,5

Goro, puutolpat/galv. puomi 8051035 8051036 8051037 8051038 8051039 8051040 3,1 x 8,1

S 1-paikk. jalustalla S 2-paikk. jalustalla S 3-paikk. jalustalla S 4-paikk. jalustalla S 5-paikk. jalustalla S 6-paikk. jalustalla

Turo, puutolpat maalattu puomi 8051054 8051055 8051056 8051057 8051058 8051059 8051086 8051087 8051088 8051089 8051090 8051091 3,1 x 8,1

S 1-paikk. punainen S 2-paikk. punainen S 3-paikk. punainen S 4-paikk. punainen S 5-paikk. punainen S 6-paikk. punainen S 1-paikk. vihreä S 2-paikk. vihreä S 3-paikk. vihreä S 4-paikk. vihreä S 5-paikk. vihreä S 6-paikk. vihreä

6,5

Mira, teräsrunko 8048230 8048231 8048232 8048233 8048234 8048235 8057243 8057260 8057267 8057270 8057277 8057282 5,3 x 8,1

S 1-paikk. harmaa S 2-paikk. harmaa S 3-paikk. harmaa S 4-paikk. harmaa S 5-paikk. harmaa S 6-paikk. harmaa S 1-paikk. punainen S 2-paikk. punainen S 3-paikk. punainen S 4-paikk. punainen S 5-paikk. punainen S 6-paikk. punainen


HAGS Keinut 89

Ankkurointi

Puutolpilla kaivettavalla jalustalla

Puutolpilla kaivettavalla jalustalla

Puutolpilla valettava

Ter채steline kaivettavalla jalustalla

Puutolpilla valettava

Ter채steline valettava

Ter채steline kaivettavalla jalustalla

Ter채steline valettava

Putoamisalueet

1 paikkainen

4 paikkainen

2 paikkainen

5 paikkainen

3 paikkainen

6 paikkainen


90 HAGS Keinut m2 142

m2 20

m2 38

m2 49

1.4

1.4

1.4

1.4

5-12

5-12

5-12

5-12

18

Hexagon keinu 8051077 8051079 8051113

S Kaarnanruskea/punainen S Kaarnanruskea/galv S Kaarnanruskea/vihreä

3

2

Stratus ryhmäkeinu

Stratus lisämoduli 1paikk.

S Harmaa 8000751 S Punainen 8027016 2,6 x 7,7

8000760 8000905

2

Stratus lisämoduli 2paikk.

S Harmaa S Punainen

8000766 S Harmaa 8026959 S Punainen 6,3 x 7,7

7,7 x 4,9

13,1 x 13,9

m2 12

m2 12

m2 14

m2 31

1.2

1

1.1

1

1-3

3-12

3-12

3-12

4

Lillie keinu - Kiddy istuimella 8049511 8049783

S Vihreä jalustalla S Punainen jalustalla

1,8 x 6,5

4

Lillie keinu - 2 Dolly istuimella

8049502 S Vihreä jalustalla 8049766 S Punainen jalustalla 1,8 x 6,5

8049508 S Vihreä jalustalla 8049780 S Punainen jalustalla 2,2 x 6,2

8054607 8056658

m2 25

1

1

3-12

1-3

4,5

Lillie keinu - 2 Kiddy istuimilla

8056747 S Vihreä jalustalla 8056748 S Punainen jalustalla

8056702 8056679

S Punainen jalustalla S Vihreä jalustalla

3,8 x 6,5

3-12

8049723 8049725 8049962

6mm Muovitetut ketjut 6mm Ketjut 6mm RSTketjut

6mm Ketjut 6mm Muovitetut ketjut 6mm RSTketjut

Mirage istuin

8057732 8057862 8057866 8057864 8057801 8057863

8049731 8049966 8000988

Musta Musta Vihreä Musta Vihreä Vihreä

Muovitetut ketjut RSTketjut Galvanoidut ketjut Galvanoidut ketjut Muovitetut ketjut RSTketjut

6mm muovitettu ketju 6mm RSTketjut Turvavyöt

1-3

0,2

1-3

0,2

0,2

Kiddy vauvaistuin

Rinda vauvaistuin

8049727 8049729 8049963

8049719 8049960

8049717 8049958 8049718

6mm Muovitetut ketjut 6mm Ketjut 6mm RSTketjut

6mm Muovitetut ketjut 6mm RSTketjut

3-12

0,2

8049715 8049716 8049957

0,8

5-12

Bump istuin

3-12

Katja istuin

4,7 x 6,5

Bravo ryhmäistuin

3-12

0,2

S Vihreä jalustalla S Punainen jalustalla

5-12

4,5

Lillie keinu - Dolly & Katja istuimilla

Bimp istuin

4,5

Lillie keinu - Dolly istuimella

m2 28

4,3 x 6,5

4,5

Lillie keinu - Katja istuimella

6mm Muovitetut ketjut 6mm 6mm RSTketjut 6mm Ketjut

3-12

0,2

3-12

0,2

0,2

Reddy istuin vihreä

Reddy istuin harmaa

Reddy istuin oranssi

8058809 8058810 8058814

8058806 6mm Muovitetut ketjut 8058808 6mm Ketjut 8058813 6mm RSTketjut

8058811 8058812 8058815

6mm Ketjut 6mm Muovitetut ketjut 6mm RSTketjut

6mm Muovitetut ketjut Orange 6mm Ketjut 6mm RSTketjut

Rajoitettu saatavuus 2017


HAGS Keinut 91

m2 37

2.05

1.5

5-12

1+

Keinun laakeri pari 8018624 8018625 8018781

Puupuomiin 16 x 110 Puupuomiin 16 x 180 Alumini 1 paikkainen

1

4,5

Cyclone

Tango istuin kahdelle

8002230 S Harmaa 4,4 x 8,4

8053217 8053218 8053219

6mm RSTketjut 6mm Galv.anoidut ketjut 6mm Muovitetut ketjut

1,2 x 0,6 x 0,4

5-12

5-12

0,8

0,5

Mirage istuin

Titan ketjuistuin

8022839 ketjuilla 0,5 x 0,6 x 0,9

8022837

m2 77

1.5

5-12

5-12

32

Titan 8062137

CC istuimet eivät sisälly toimitukseen

5-12

0,5

0,5

Titan T- riipuntatanko

Titan istuin

8022838

8022836

11,9 x 11,9

m2 19

m2 20

<0.6

1.3

5-12

7-12

3

3

Scorpion CC 8062131 8062087 BM 8062089 CC 8062129 BM 4,8 x 4,8

m2 45

1.5

5-12

Freeride 8062079 CC Keltainen 5,1 x 6,2

Vihreä Keltainen Pidennetyt jalat Keltainen Vihreä Pidennetyt jalat

48

Viper 8062080 CC Keltainen 8062108 CC Vihreä 11,3 x 3,0

m2 47

m2 16

1

1.5

1-3

7-12

7

m2 71

1.5

27

Mini Titan

Freestyler

8062106 CC Vihreä 8051738 CC Keltainen 9,6 x 9,6

8030566 CC Titaanin harmaa 2,2 x 7,2

5-12

28

Duel 8062083 CC Keltainen ei sis. istuimia 8062127 CC Vihreä ei sis. istuimia 11,5 x 11,5


92

Liukumäet Ikä 1+

m2 14

Liukumäet

<0.6

Lisätietoja www.hags.fi 1-3

1,5

Rex liukumäki S 8035632 8035641 OM 3,5 x 4,6

m2 14

m2 17

m2 14

<0.6

1

<0.6

1-3

3-5

1-3

1,5

2,5

1,5

Eldrax liukumäki

Larven liukumäki

Portland liukumäki

S 8056191 8056192 OM 3,5 x 4,8

S 8001172 8001177 OM 3,5 x 5,8

S 8057515 8057516 OM 3,5 x 4,7

m2 21

m2 21

m2 18

m2 23

1

1.5

1

1

3-5

3-12

3-12

3-12

5

3

3

5,6

Larven House liukumäki

Big Larven liukumäki

Jolly rinneliukumäki

Swift rinneliukumäki

S 8001174 8001179 OM 4,5 x 5,8

S 8001176 3,5 x 7,2

S H=1,5m 8001167 S H 1,2m 8001166 3,5 x 6,6 (1,5m)

8001170 S H=1,5m 8001168 S H=1,2m 4,1 x 7,1 (1,5m) 4,1 x 7,1 (1,2m)

3,5 x 6,2 (1,2m)


HAGS Liukumäet 93 m2 21

m2 21

m2 23

m2 25

1

1

1

1

1-12

1-12

3-12

3-12

4

Galax rinneliukumäki 0,45/1,2m 8001147

S

4

Galax rinneliukumäki 0,45/1,2m 8001147

Lähtötasolla

4,1 x 6,4

S

8001150

Vihreä, Lähtötasolla

4,1 x 6,4

8001152

Lähtötasolla

4,1 x 6,7

S

Lähtötasolla

4,1 x 7,3

m2 31

m2 33

m2 34

1

1

1

1

3-12

5-12

5-12

5-12

4

S

S

5

Galax rinneliukumäki 0,45/1,8m

m2 26

Galax rinneliukumäki 0,45/2,2m 8001154

4

Galax rinneliukumäki 0,45/1,5m

Lähtötasolla

4,1 x 8,0

17

18

Rider putkiliukumäki 4,5x1,5 m

Rider putkiliukumäki

S 8001195 4,2 x 8,6

8001197 4,1 x 9,1

Suora, rinteeseen

S

19

Rider putkiliukumäki S 8001189 9,0 x 6,6

Suora, rinteeseen

Suora, rinteeseen

m2 39

m2 42

m2 47

m2 47

1

1

1

1

5-12

5-12

5-12

5-12

19

23

26

28

Rider putkiliukumäki

Rider putkiliukumäki

Rider putkiliukumäki

Rider putkiliukumäki

S 8001199 4,1 x 10,7

S 8001201 4,2 x 11,4

S 8001203 4,2 x 12,6

S 8001191 8,5 x 11,0

Suora, rinteeseen

Suora, rinteeseen

Suora, rinteeseen

m2 52

m2 52

1

1

5-12

5-12

33

30

Rider putkiliukumäki

Rider putkiliukumäki

S 8001205 4,1 x 14,3

S 8001193 10,8 x 10,5

Suora, rinteeseen

0,5

Portaat ilman käsikaidetta 8002956 8002957

CC L 2,1m CC L 3.0m

Kulmalla, rinteeseen

1

0,8

Portaat 1 käsikaiteella 8002958 8002959

CC L 2,1m CC L 3.0m

Kulmalla, rinteeseen

Portaat 2 käsikaiteella 8002960 CC 8002961 CC

L 2,1m L 3.0m


94

Karusellit ja kieputtimet Ikä 2+ Karusellit ja kieputtimet

m2 15

0.7

<0.6

5-12

3-12

2

1,2

Lisätietoja www.hags.fi

Bronco

Spinner

8049872 S Punainen 8050117 OM Punainen 2,7 x 2,7

8048609 CC 4,7 x 4,7

m2 27

m2 10

m2 16

m2 11

1.2

<0.6

1

<0.6

3-12

3-12

3-12

3-12

5

1,5

1,5

4

Whizzer

Raft Rider 8048618

m2 6

CC

8055471 8055472 8055474 8055475 3,6 x 3,6

5,3 x 5,0

S Punainen S Vihreä CC Punainen CC Vihreä

Momentum

Pirouette

8062153 CC Vihreä 8062155 CC Keltainen 5,2 x 5,2

8056731 8049756 8049761 8049763 3,4 x 3,4

S Punainen S Vihreä CC Vihreä OM Vihreä

m2 22

m2 22

m2 33

m2 24

1

0.8

1

<0.6

5-12

3-12

3-5

3-12

5

6

0,5

3,5

Tornado

Rota Roka

Bicycle Pyöräkaruselli

Merry Karuselli

8062582 CC Keltainen 8062584 CC Vihreä 5,2 x 5,2

8030565 CC 5,3 x 5,3

S 8057315 6,4 x 6,4

8055894 CC Jarrlulla 8055904 CC Ilman jarrua 5,5 x 5,5


HAGS Hiekka- ja vesileikki 95 m2 28

m2 27

m2 22

1

1

1

5-12

5-12

5-12

2

10

2

Spinmee luoksepäästävä karuselli

Orbit Karuselli

Roty Karuselli

8062101 CC Keltainen CC Vihreä 8062112 6,0 x 6,0

8050350 CC Vihreä/Musta 8050351 OM Vihreä/Musta 5,9 x 5,9

8055868 8049495 8049496 8055872 5,3 x 5,3

S Punainen S Vihreä OM Vihreä OM Punainen

Hiekka- ja vesileikit Lisätietoja www.hags.fi 1-5

1-5

1

Hiekkapöytä Flower 8002994 S Pöytä 8002996 S Pöytä + 1 lehti 8002998 S Pöytä + 2 lehteä 8003000 S Pöytä + 3 lehteä 0,7 x 0,7 x 0,6

1-5

1-5

8003005 S Laytable 1,1 x 0,6 x 0,4

1-5

1,5

3

0,2

Sandmate makuutaso/hiekkapöytä

1-5

2

0,8

Hiekkapöytä Danny

Vesileikki Sandy

Vesileikki Crano + Sandy

Vesileikki Crano

S 8013590 1,4 x 1,4 x 0,7

S 0,37 m 8013784 S 0,48 m 8013785 S 0,73 m 8013786 0,9 x 0,9 x 0,4

8013090 S 1 ränni, korkeus 0,73M 8013091 S 2 ränniä, k 0,73/0,48M 8013092 S 3 Ränniä, k. 0,78/0,48/0,37M

S 8013591 0,4 x 0,1 x 1,1

1,0 x 0,9 x 1,1

1-12

1-5

1

1

20

Banana leikkipöytä

Mate Esteetön hiekkapöytä

Auringonvarjo

8002653 F 1,4 x 1,4 x 0,7

8003002 OM 1,3 x 1,1 x 0,8

8027239 8033072

Lelulaatikko

CC pöydällä CC ilman pöytää

8002661 1,1 x 0,8 x 0,8

3,7 x 3,7 x 3,5

1-12

1-12

0,2

0,3

Toria hiekkalaatikko 8002966 8002976 8002968 8002978

S S S S

2,0 x 0,25m sivu 2,0 x 0,39m sivu 3,0 x 0,25m sivu 3,0 x 0,39m sivu

2,0 x 0,2 x 0,2

Maia hiekkalaatikko 8002985 8002981 8002982 8002986

CC 1,0 x 0,32m sivu CC 1,0 x 0,18m sivu CC 2,0 x 0,18m sivu CC 2,0 x 0,32m sivu

1,0 x 0,2 x 0,3

1-12

1-12

0,3

0,5

Nario hiekkalaatikko 8002972 8002974

CC 3m sivu CC 1m sivu

3,0 x 0,2 x 0,1

Leon hiekkalaatikko 8002970

S

3,0 x 0,1 x 0,2

3,0 x 0,2m sivu


96 HAGS Köysiradat

Köysiradat Lisätietoja www.hags.fi

m2 89

m2 81

1

1.8

5-12

5-12

11

Dino köysirata 8002501 CC 8002503 CC 8002507 CC 8002509 CC 4,1 x 23,0

14

Mantis köysirata 8035863 8036969 8036747 8036970 8036971 8036972

1-suuntainen lähtötasolla 2-suuntainen lähtötasolla 1-suuntainen ilman lähtötasoa 2-suuntainen ilman lähtötasoa

CC 20m, anturallisella lähtötasolla CC 30m, anturallisella lähtötasolla CC 20m, valettavalla lähtötasolla CC 30m, valettavalla lähtötasolla CC 20 m, ilman lähtötasoa CC 30m, ilman lähtötasoa

4,0 x 21,0

Korjaussarja Dino

Korjaussarja Playland/Smilo

8018678

8018677

Kids Tramp trampoliinit Malli

Koko

Hyppyalue

Reunalaatat (vrt. kuvat)

97000 97500 97010

runko 150 x 150 cm runko 200 x 200 cm runko 150 x 150 cm

koko 107 x 107 cm koko 156 x 156 cm halkaisija 98 cm

E97501 E97001 E97011


HAGS Tasapainoilu 97

Tasapainoilu

m2 10

m2 10

m2 10

<0.6

<0.6

<0.6

3-12

3-12

3-12

Lisätietoja www.hags.fi.

0,5

0,5

0,5

Hopper, korkeus 0,25m

Hopper, korkeus 0,40m

Hopper, korkeus 0,55m

S Jalustalla 8012853 8012856 CC Valettava 8012857 OM Pinta-asennettava 3,6 x 3,6

S Jalustalla 8012859 CC Valettava 8012861 8012862 OM Pinta-asennettava 3,6 x 3,6

S Jalustalla 8012863 8012864 CC Valettava 8012865 OM Pinta-asennettava 3,6 x 3,6

m2 16

m2 16

m2 16

m2 16

<0.6

0.8

0.8

0.8

3-12

3-12

3-12

3-12

6

6

6

8

Adventure Trail Silta

Adventure Trail Askelmat

Adventure Trail Noususilta

Adventure Trail Tunneli

8055426 CC Harmaa 3,7 x 4,3

8055437 CC Harmaa 3,7 x 4,3

8055430 CC Harmaa 3,7 x 4,3

8055431 CC Harmaa 3,7 x 4,3

m2 16

m2 82

m2 16

0.8

0.8

<0.6

3-12

3-12

3-12

6

31

0,5

Adventure Trail Riippusilta

Adventure Trail yhdistelmä

Balance

8055433 CC Harmaa 3,7 x 4,3

8055439 CC Harmaa 7,2 x 16,3

8056662 S Kaarnanruskea/Galv 2,0m 8056687 S Kaarnanruskea/Galv 3,0m 3,1 x 5,0

m2 27

m2 16

m2 25

<0.6

<0.6

<0.6

5-12

3-12

5-12

3

7,5

2.5

Sea Swell

Wiggler

Tasapainoilurata Ability

8056676 S Kaarnanruskea 8056677 CC Kaarnanruskea 8056682 OM Kaarnanruskea 3,2 x 8,4

8056697 S Punainen 8056704 CC Punainen 8056706 OM Punainen 3,6 x 5,3

8056730 S Punainen 8056733 CC Punainen 8056736 OM Punainen 3,6 x 7,3

m2 21

m2 30

m2 39

<0.6

<0.6

<0.6

5-12

5-12

5-12

6

11

11

Tasapainoilurata Connect

Tasapainoilurata Function

Tasapainoilurata Gravity

8056740 S Punainen 8056742 CC Punainen 8056743 OM Punainen 5,2 x 5,4

S Punainen 8056746 8056755 CC Punainen 8056757 OM Punainen 5,9 x 5,9

S Punainen 8056759 8056760 CC Punainen 8056761 OM Punainen 5,8 x 8,2 m2 64

m2 48

<0.6

2.1

3-12

5-12

20

12

Exigo Tasapainoilurata

DNA Climber

8019873 CC Valettava 8019872 BM Valettava, pidennetyt jalat 8,9 x 9,1

8057075 8060919

CC Vihreä teräsköysillä CC Keltainen mustilla köysillä

4,9 x 9,9


98 HAGS Muut leikkivälineet

Muut leikkivälineet

m2 17

<0.6

Grimmie, Circus ja Zapp toimitetaan valmiiksi kasattuna!

1-5

Lisätietoja www.hags.fi 1

Zapp 8049449 S 8049450 OM 4,0 x 4,6 m2 17

m2 17

<0.6

<0.6

1-5

1-5

1

1

Grimmie

Circus

8049459 S 8049460 OM 4,0 x 4,6

8049443 S 8049448 OM 4,0 x 4,6 m2 20

m2 15

1

<0.6

3-12

3-12

0,5

0,5

Harry leikkihahmo

Allan leikkihahmo

8005331 CC 8005337 OM 4,4 x 4,9

8005355 CC 8020361 OM 3,6 x 4,5

m2 65

m2 19

m2 17

1.8

1.1

0.8

3-12

3-12

3-12

0,5

1

0,5

Drax leikkihahmo

Calvin leikkihahmo

Dan leikkihahmo

8005338 CC 4,8 x 14,2

8005323 CC 8005330 OM 4,3 x 5,1

8005349 CC 8005354 OM 4,0 x 4,8

0.8

3-12

3-12

1,5

Vagabond 8009165 8009167

1,5

Puheputki Talk S

8010619

S

OM

m2 20

m2 21

m2 27

1.5

3

2.1

3-12

5-12

5-12

1

2

3-12

3

Volta rekkitanko 8051083 3,6 x 5,9

CC Kaarnanruskea

4

Labyrintti

Totem Kiipeilytolppa

Ohoy masto

8009088 S 0,5 x 0,4 x 1,0

8002545 S 8002553 OM 5,2 x 5,2

8002554 CC 5,4 x 6,1


HAGS Putoamisalustat  99

m2 29

1.2

m2 14

1-5

1-5

2,5

4

Play Tree

ECO Station

8005367 OM 5,8 x 6,5

8033069 S 8033070 OM 3,9 x 4,5

m2 26

0.75

3-12

2

Gare Du Nord 8009168 S 4,3 x 6,7

Putoamisalustat Synteettiset putoamisalustat kuten turvalaatat, valettu alusta ja hiekkatekonurmet ovat turvallisia ja helppohoitoisia alustoja, ja soveltuvat erinomaisesti liikuntarajoitteisille käyttäjille ja vanhemmille lastenrattaiden kanssa.

Meiltä saat laajan valikoiman turvalaattoja eri väreissä ja paksuuksissa. Pidämme punaisia laattoja varastossamme pikaisia toimituksia varten. Turvalaatat ovat hyvin kulutusta kestäviä ja erinomainen valinta kiipeilytelineille. Yleisimmin käytetty materiaali on turvasora, joka kulkeutuessaan kiipeilytelineisiin kuluttaa nopeasti maalipinnat puhki. Turvalaatoilla tätä ongelmaa ei ole. Voimme myös opastaa teidät tekonurmen ja valettavan alustan hankinnassa luotettavien ammattilaisten puoleen. Ota yhteyttä niin annamme mieluusti lisätietoja. Err turvalaatta Malli

Koko mm

Paksuus

Standard 25 punainen Standard 45 punainen Standard 60 punainen Standard 85 punainen

1010 mm x 1010 mm 1010 mm x 1010 mm 1010 mm x 1010 mm 1010 mm x 1010 mm

25 mm 1m² 45 mm 1m² 60 mm 1m² 85 mm 1m²

Nurmilaatta

Reunapala

8000062

Malli Standard Standard

Musta 1,5m2 putoamisk. < 1.5m

Koko cm 100 x 20 x 4,2/1,5 cm 101 x 20 x 6/1,5 cm

Paino

Putoamiskorkeus

22 kg / kpl 30 kg / kpl 42 kg / kpl 52 kg / kpl

0,90 m 1,50 m 2,00 m 2,80 m

Hiekkatekonurmi

Hake, testattu turva-alusta materiaali

HTM

ha918 ha1813

Suursäkki 1000 L Irtomateriaalina m3


100

Sport

m2 Asennusaika

Ikäsuositus

Saavutettavuus

Tilan tarve

Iskua vaimentava alusta EN 1176

Ankkurointi (Katso lisätiedot osio)


101

Sport Areenamme on suunniteltu kaiken ikäisille käyttäjille, jotka haluavat nauttia ja pelata pallopelejä. Yhdessä pelaaminen rohkaisee sosiaaliseen kanssakäymiseen ja liikuntaan hauskalla tavalla, parantaa kuntoa, kestävyyttä ja koordinaatiota.

Tuotekuvan yhteydessä sijaitsevaa infopalloa klikkaamalla pääset suoraan tuotteen omalle sivulle.

hags.fi I info@j-trading.fi I 020 7458 600


102 HAGS Areena

Areena Ohessa muutamia esimerkkejä erillaisista areena kokoonpanoista. Näiden lisäksi voimme muokata tarpeisiinne sopivan kokoisen areenan haluamillanne maaleilla, seinillä ja sisäänkäynneillä. Areenoilla on toiminnallinen elinikäinen takuu. Lisää areena vaihtoehtoja sivulla www.hags.fi

m2 86

21

Indiana 8019753 CC 7,1 x 3,7 x 4,0

m2 122

m2 266

m2 276

66

72

66

Michigan

Sioux

Lincoln

8019755 CC 23,1 x 13,4 x 4,0

CC 8021524 17,1 x 7,1 x 2,3

CC 8021523 25,1 x 11,1 x 3,1

m2 275

144

Atlanta 8019745 CC 23,0 x 14,6 x 4,0


HAGS Areena 103

m2 447

160

Miami 8019756 CC 30,1 x 16,0 x 4,0

m2 117

m2 62

108

18

Phoenix

Philadelphia

CC 8019761 33,1 x 22,7 x 4,0

8019760 CC 3,7 x 4,1 x 4,0

m2 116

m2 36

24

12

Utah

Salvador

8019765 CC 11,1 x 3,7 x 4,0

8021024 CC 7,4 x 4,9 x 1,0

m2 836

160

Sweden 8019744 CC 43,1 x 21,9 x 4,0


104 HAGS Areena

Suunnittele oma HAGS Areena

1.

2.

Määritä kentän koko.

Valitse seinämien korkeus ja malli, kalteri, ristikko tai umpinainen.

1m

2m

3m

4m

3.

4.

Valitse sisäänkäyntimalli.

Lisää halutessasi harjoitteluseiniä, koripallomaaleja jne.

5.

Voit myös lisätä kentän ulkopuolelle penkkejä katsomoksi Lisätietoja saat Hags myyjältäsi J-Tradingilta. www.hags.fi


HAGS Meeting Point  105

Meeting Point Moderni kalustesarja auringon suojalla muodostavat luonnollisen kohtaamispaikan koulun pihalla. puistoissa tai kaupunkiympäristössä.

1-soluinen teräsistuimella

8019547 8019546

OM

8019557 8019556

CC

2,2 x 1,4 x 2,2

4,5

2-soluinen teräsistuimella 8019559 8019558

OM

8019551 8019550

CC

OM

OM CC

3,7 x 1,9 x 2,2

5

8019561 8019560

CC

5,5

8019549 8019548

CC

3-soluinen teräsistuimella OM CC

4,2 x 1,9 x 2,2

4,2 x 1,9 x 2,2

4-soluinen teräsistuimella

OM

5

4,5

2-soluinen muovi-istuimella

2,2 x 1,4 x 2,2

3-soluinen muovi-istuimella

3,7 x 1,9 x 2,2

8019563 8019562

4

4

1-soluinen muovi-istuimella

5,5

4-soluinen muovi-istuimella 8019553 8019552

OM CC

3,7 x 3,2 x 2,2

6

5-soluinen muovi-istuimella

OM

8019555 8019554

CC

3,7 x 3,2 x 2,2

OM CC

4,3 x 3,7 x 2,2

2

6

Sin Bin istuin

Tuulensuoja

5-soluinen teräsistuimella

8008323 CC Blue 1,8 x 0,7 x 1,0

8019545

8019565 8019564

OM CC

4,3 x 3,7 x 2,2


106 HAGS Primary Arena

Primary Arena Suunniteltu erityisesti nuorille lapsille kehittämään perus motoorisia taitoja. Sarjan modulaarisuus mahdollistaa erikokoisten mallien rakentamisen juuri teidän tilantarpeen ja budjetin mukaan Lisätietoja www.hags.fi m2 70

7

Maalipääty malli 1 8057623 CC 15,0 x 7,3 x 3,7

m2 42

15

Maalipääty malli 3 8057627 CC 6,0 x 7,3 x 3,7

m2 50

m2 50

11

16

Maalipääty malli 2

Maalipääty malli 4

8057624 CC 4,1 x 1,2 x 3,7

8057628 CC 7,1 x 2,4 x 3,5

m2 64

m2 62

23

21

Maalipääty malli 5

Maalipääty malli 6

8057629 CC 8,1 x 1,2 x 3,7

8057630 CC 23,0 x 14,6 x 4,0


HAGS Primary Arena  107

m2 90

25

Maalipääty malli 7 8057631 CC 10,1 x 11,0 x 3,6

m2 130

40

Pelialue, malli 1 8057632 CC 16,1 x 8,1 x 3,6

m2 130

m2 235

58

64

Pelialue, malli 2

Pelialue, malli 3

8057633 CC 16,1 x 8,1 x 3,6

8057634 CC 21,0 x 11,1 x 3,6


108 HAGS Sports varusteet

Sports varusteet Valikoimamme perusurheiluvälineistä, jotka soveltuvat mainiosti vaikkapa koulujen pihoille.

0,2

Korisverkko 8000650

2,5

0,2

Korisverkko 8000648

3mm nylonia

2,5

Galvanoitua ketjua

0,2

0,2

Gooseneck

Basketball

Koripallorengas Hoop

Koripallolevy

8003490 CC 2,6 x 1,2 x 3,8

8000658 CC 0,6m etäisyys tolpasta 1,0 x 1,2 x 3,4

8000649

8003487

2

Jalkapallomaali 8003475 CC ilman verkkoa 5,0 x 2,0 x 2,0

Jalkapallomaalin verkko 8000646 4mm , vihreä 5,0 x 2,0 x 2,0

2

Junior jalkapallomaali 8003482 ilman verkkoa 3,0 x 2,0 x 2,0

Junior jalkapallomaalin verkko 8000647

4mm , vihreä

3,0 x 2,0 x 2,0

0,5

Lentopallotolpat 8000655 CC Pari

Lentopalloverkko 8000656

5-12

8000663 8000662 4,1 x 4,1

S S

2,9 m 2,4 m

0.7

-

2,5

Point

2mm nylon verkko

1

1

Palloiluseinä Anton

Knatte Minimaali

Ping Pong pöytätennis ulkokäyttöön

8002853 CC Perusosa 8002854 CC Lisäosa 2,0 x 0,1 x 2,0

8003489 F Punainen, terästä 1,1 x 0,9 x 0,8

8002872 S

Table Tennis Table c/w Net

2,8 x 1,6 x 0,7


109

hags.fi I info@j-trading.fi I 020 7458 600


110

Ulko Liikunta Ikä 14+

m2 Asennusaika

Ikäsuositus

Saavutettavuus

Tilan tarve

Iskua vaimentava alusta EN 1176

Ankkurointi (Katso lisätiedot osio)


111

Ulkoliikunta Liikunta on yksi tärkeimpiä perusasioita kun halutaan parantaa ihmisten terveyttä ja hyvinvointia. Meillä on erittäin laaja valikoima tuotteita jotka soveltuvat juuri tähän tarkoitukseen lisäämällä ja kehittämällä verenkiertoelimistön aktiviteettiä. Fitness ja Gym sarjamme mahdollistavat useiden eri lihasryhmien tasapainoisen harjoittelun vahvistaen lihaksistoa ja kestävyyttä. Tuotekuvan yhteydessä sijaitsevaa infopalloa klikkaamalla pääset suoraan tuotteen omalle sivulle.

hags.fi I info@j-trading.fi I 0207 458 600


112 HAGS Gym asemat

Gym Asemat Gym asemat ovat saatavilla neljässä eri värissä: Keltainen NSC S 1070 Metsän vihreä RAL 6029 Antrasiitti RAL 7016 Titaani MW 112F Lisätietoja www.hags.fi

m2 20

m2 25,5

14+

14+

9

3

Bico

Pull Up, valettava

S Metsän vihreä/harmaa 8038031 8062206 S Keltainen/harmaa 5,2 x 5,7

8050384 8054925 8055006 8061992 4,9 x 5,2

CC Metsän vihreä/harmaa CC Titaani CC Antrasiitti/harmaa CC Keltainen/harmaa

m2 16

m2 12

14+

14+

3

3

Rower, valettava

Leg Stretch, valettava

8054662 CC 8054769 CC 8054770 CC 8062007 CC 4,0 x 4,4

8039066 CC 8054928 CC 8055007 CC 8061986 CC 4,0 x 3,9

Metsän vihreä/harmaa Titaani Antrasiitti/harmaa Keltainen/harmaa

Metsän vihreä/harmaa Titaani Antrasiitti/harmaa Keltainen/harmaa

m2 21

14+

9

Flexo 8040503 S Metsän vihreä/harmaa 8062208 S Keltainen/harmaa 5,3 x 5,7

Sit Up, valettava 8039062 8054915 8054997 8061984 4,6 x 4,1

CC Metsän vihreä/harmaa CC Titaani CC Antrasiitti/harmaa CC Keltainen/harmaa

m2 17

m2 13

14+

14+

3

3

Ski Stepper, valettava 8039055 8054914 8054993 8061982 4,2 x 3,5

CC Metsän vihreä/harmaa CC Titaani CC Antrasiitti/harmaa CC Keltainen/harmaa


HAGS Gym asemat  113

m2 18

m2 16

14+

14+

3

Lat Pull & Chest Press Combo, valettava 8054664 8054771 8054772 8062009 4,1 x 5,1

CC Metsän vihreä/harmaa CC Titaani

8039132 8054920 8054998 8061988 4,8 x 3,6

8054660 8054765 8054766 8062005 4,2 x 4,4

CC Antrasiitti/harmaa CC Keltainen/harmaa

Parallel Rails, valettava CC Metsän vihreä/harmaa CC Titaani CC Antrasiitti/harmaa CC Keltainen/harmaa

3

Air Walker, valettava

m2 15

m2 16

14+

14+

3

3

CC Metsän vihreä/harmaa CC Titaani CC Antrasiitti/harmaa CC Keltainen/harmaa

Push Hands, valettava 8039134 8054901 8055005 8061990 4,2 x 4,1

CC Metsän vihreä/harmaa CC Titaani CC Antrasiitti/harmaa CC Keltainen/harmaa

m2 19

14+

8

Tibas 8041326 8003366

S Metsän vihreä/harmaa S Keltainen/harmaa

4,5 x 5,7

m2 17

m2 12

14+

14+

3

Air Skier, valettava 8054657 8054753 8054764 8062003 4,3 x 4,6

CC Metsän vihreä/harmaa CC Titaani CC Antrasiitti/harmaa CC Keltainen/harmaa

2

3

Trinity Cycle 8050386 8054924 8055004 8062001 2,1 x 6,0

CC Metsän vihreä/harmaa CC Titaani CC Antrasiitti/harmaa CC Keltainen/harmaa

Urban sports ilmoitustaulu 8056282 CC Metsän vihreä 8056285 CC Titaani 8056286 CC Antrasiitti 8062025 CC Keltainen 0,8 x 0,4 x 1,3


114 HAGS Gym asemat

m2 19

m2 36

m2 13

14+

14+

14+

0,5

Balance Beam, valettava 8040958 8054905 8054982 8062013 3,2 x 6,1

CC CC CC CC

1

Beam Jump, valettava 8036742 8054907 8054984 8062028 6,3 x 9,3

Metsän vihreä Titaani Antrasiitti Keltainen

CC CC CC CC

m2 34

14+

14+

14+

0,5

8036736 CC 8054930 CC 8055009 CC 8062030 CC 4,0 x 5,9

8036720 8054919 8055000 8062023 3,7 x 5,0

Metsän vihreä Titaani Antrasiitti Keltainen

CC CC CC CC

CC CC CC CC

Metsän vihreä Titaani Antrasiitti Keltainen

m2 21

m2 15

14+

14+

14+

1

Parallel Bars, valettava 8036724 8054979 8054903 8062019 3,7 x 6,3

Metsän vihreä Titaani Antrasiitti Keltainen

CC CC CC CC

8040960 8054913 8054990 8062015 3,0 x 5,3

m2 15

m2 14

14+

14+

1

Step Up, valettava 8036719 8054909 8054986 8062021 4,2 x 4,2

CC CC CC CC

Metsän vihreä Titaani Antrasiitti Keltainen

0,5

Push Up, valettava

Metsän vihreä Titaani Antrasiitti Keltainen

1

Metsän vihreä Titaani Antrasiitti Keltainen

8036730 8054955 8055013 8062017 4,7 x 8,0

Metsän vihreä Titaani Antrasiitti Keltainen

1

CC CC CC CC

1

Horizontal Ladder, valettava

m2 13

Hyperextension Bench, valettava

8036734 8056394 8056399 8062459 3,7 x 4,8

Metsän vihreä Titaani Antrasiitti Keltainen

m2 15

Dip Station, valettava

Sit Up, valettava

CC CC CC CC

m2 20

1

CC CC CC CC

8036745 8056387 8056389 8062011 3,6 x 4,2

Metsän vihreä Titaani Antrasiitti Keltainen

Chin Up, valettava

8040959 8054957 8055015 8062037 3,9 x 4,2

0,5

Body Curl, valettava

CC CC CC CC

Metsän vihreä Titaani Antrasiitti Keltainen


HAGS Multi-Purpose Fitness Frame ja Low Impact Fitness 115

Multi-Purpose Fitness Frame Uusi multi-purpose fitness frame on suunniteltu kokonaisvaltaiseen treenaukseen kannustaen omalla vartalon painolla kehittämään kaikkia lihasryhmiä, notkeutta ja itseluottamusta. Lisätietoja www.hags.fi

m2 33

14+

14

Multi-Purpose Fitness Frame, valettava 8061243 CC Metsän vihreä/Titaani 8061244 CC Antrasiitti/Titaani 8061245 CC Keltainen/Titaani 6,5 x 6,1

Low Impact Fitness Low impact fitness tuotteet on suunniteltu kaikenlaisille käyttäjille. Niiden avulla voidaan auttaa ja nopeuttaa toipumista, jossa tarvitaan liikkuvuuteen perustuvia harjoituksia: niiden avulla voi lisätä notkeutta, voimaa, koordinaatiota ja rakentaa itseluottamusta. Tuotteet soveltuvat mainiosti myös kaikille käyttäjille, jotka haluavat ylläpitää terveitä elämäntapoja.

CC CC CC CC

Metsän vihreä Titaani Antrasiitti Keltainen

14+

14+

8

8061223 8061224 8061225 8061226 4,5 x 3,8

CC CC CC CC

6

Arm and Finger Walk, valettava 8061227 8061228 8061229 8061230 4,5 x 3,8

Metsän vihreä Titaani Antrasiitti Keltainen

CC CC CC CC

Metsän vihreä Titaani Antrasiitti Keltainen

m2 13

m2 11,5

m2 17

14+

14+

14+

3

8061235 8061236 8061237 8061238 4,3 x 3,7

m2 11,5

Step Challenge, valettava

Lisätietoja www.hags.fi

The Twister, valettava

m2 15

6

Arm Swirl, valettava 8061219 8061220 8061221 8061222 4,3 x 3,2

CC CC CC CC

Metsän vihreä Titaani Antrasiitti Keltainen

6

Ladder Walk, valettava 8061231 8061232 8061233 8061234 5,1 x 3,7

CC CC CC CC

Metsän vihreä Titaani Antrasiitti Keltainen


116 HAGS Gym ryhmät

Gym ryhmät Helpottaaksemme Teidän työtä olemme tehneet valmiita Fitness ryhmiä. Sen lisäksi että nämä kokonaisuudet sisältävät koko kehon eri lihasryhmien harjoitusmahdollisuudet, löytyy niistä eri kokoisia ja eri budjetteihin soveltuvia ryhmiä tehden valinnan paljon helpommaksi. Lisätietoja www.hags.fi 14+

Cardio Bundle 8054936 8054937 8054938 8062548

CC Metsän vihreä/harmaa CC Titaani CC Antrasiitti CC Keltainen

9 yksikköä, 13 samanaikaista käyttäjää

14+

Gym Bundle 8052572 8054871 8054873 8062209

14+

Full Body Workout - Small Bundle

CC Metsän vihreä/harmaa CC Titaani

8054951 8054952 8054953 8062046

CC Antrasiitti CC Keltainen

3 yksikköä, 9 samanaikaista käyttäjää

CC Metsän vihreä/harmaa CC Titaani CC Antrasiitti CC Keltainen

4 yksikköä, 6 samanaikaista käyttäjää

14+

Full Body Workout - Medium Bundle 8054965 8054966 8054968 8062047

CC Metsän vihreä/harmaa CC Titaani CC Antrasiitti CC Keltainen

8 yksikköä, 14 samanaikaista käyttäjää

14+

Inclusive-Senior Bundle 8054941 8054942 8054943 8062045

CC Metsän vihreä/harmaa CC Titaani CC Antrasiitti CC Keltainen

5 yksikköä, 10 samanaikaista käyttäjää


117

hags.fi I info@j-trading.fi I 0207 458 600


118

Puisto- ja julkitilojen kalusteet

Asennusaika

Saavutettavuus

Tilan tarve

Ankkurointi (Katso lisätiedot osio)


119

Puisto ja julkitilojen kalusteet Kalustesarjamme on suunniteltu yhteistyössä tunnettujen suunnittelijoiden kanssa. Tuotteet on valmistettu kestävistä materiaaleista ja ovat tyyliltään ajattoman yksinkertaisia soveltuen käytettäväksi niin puistoissa kuin urbaaneissa rakennuskohteissa. HAGS kalusteet on suunniteltu kestämään ja antamaan lisäarvoa muuntamalla julkiset tilat miellyttäviksi oleskelupaikoiksi kaikille käyttäjille. Tuotekuvan yhteydessä sijaitsevaa infopalloa klikkaamalla pääset suoraan tuotteen omalle sivulle.

hags.fi I info@j-trading.fi I 020 7458 600


120 HAGS Penkit ja piknik pöydät

Puisto- ja julkitilojen kalusteet

1

Penkki Birka

Lisätietoja www.hags.fi

8003213 8003218

F Teakinpunainen/Galv F Jatoba/Galv

8003221 8003224

1,76 x 0,49 x 0,45

0,5

1

Pöytä Birka

0,2

Käsinoja Birkaan

F Teakinpunainen/Galv F Jatoba/Galv

8020359

Galv. pari

1,76 x 0,49 x 0,72

0,5

0,5

0,5

Liitoskappale Birkaan

Brahe sohva

Brahe penkki

Brahe pöytä

8003226 8003233 8020348 8020399

Valmis betonijalusta

Valmis betonijalusta

Valmis betonijalusta

S Kaarnanruskea 8042472 1,76 x 0,65 x 0,80

S Kaarnanruskea 8042477 1,76 x 0,38 x 0,45

S Kaarnanruskea 8042476 1,30 x 0,66 x 0,70

Galv Galv Galv Galv

kulma 90° suora kolmio kolmio aukolla

1

City Form sohva 8042480 8042482

CC Kaarnanruskea/Musta FF Kaarnanruskea/Musta

1,88 x 0,64 x 0,82

0,5

0,5

0,5

City Form penkki

City Form pöytä

City Form käsinoja

8037067 CC Kaarnanruskea/Musta F Kaarnanruskea/Musta 8037187 1,88 x 0,60 x 0,45

8037065 CC Kaarnanruskea/Musta 8042484 F Kaarnanruskea/Musta 1,40 x 0,70 x 0,70

8020342

0,5

0,2

Rox penkki

Deliasohva

8034939 F Hopean harmaa/galv 8034938 F Hopean harmaa/musta 8035029 F Jatoba/musta F Jatoba/galv 8035207 1,50 x 0,52 x 0,45

8003189

CC Teakinpunainen/ Vihreä

0,5

0,5

Delia pöytä 8003199

1,87 x 0,63 x 0,78

Ekeby penkki

8037002 CC Kaarnanruskea/Musta 8037004 F Kaarnanruskea/Musta 8037013 CC Kaarnanruskea/Galv 8037007 F Kaarnanruskea/Galv 8037018 CC Vihreä/Musta 8037020 F Vihreä/Musta 1,76 x 0,58 x 0,80

8037101 8037102 8037103 8037104 8037105 8037106

CC Kaarnanruskea/Musta F Kaarnanruskea/Musta CC Kaarnanruskea/Galv F Kaarnanruskea/Galv CC Vihreä/Musta F Vihreä/Musta

1,76 x 0,37 x 0,45

0,5

Ekeby sohva

CC Teakinpunainen/ Vihreä

F Kaarnanruskea/galv 8042424 F Vihreä/musta 8042447 1,76 x 0,58 x 0,77

1,30 x 0,70 x 0,70

0,5

Ekeby sohva

Musta pari

0,5

0,5

Ekeby pöytä

Ekeby, Brahe, Stjerneb käsinoja

8037026 CC Kaarnanruskea/Musta 8037029 F Kaarnanruskea/Musta 8037097 CC Kaarnanruskea/Galv 8037098 F Kaarnanruskea/Galv 8037099 CC Vihreä/Musta F Vihreä/Musta 8037100 1,30 x 0,66 x 0,71

8037715 8037716

Musta Pari Galv Pari


HAGS Penkit ja piknik pöydät  121

0,8

0,8

0,8

1,5

England sohva

England tuoli

England pöytä

Gripsholm sohva

F Kaarnanruskea 8037811 1,80 x 0,63 x 0,85

F Kaarnanruskea 8037812 0,70 x 0,63 x 0,85

8037045 F Kaarnanruskea 1,40 x 0,76 x 0,75

F Kaarnanruskea/musta 8037041 1,90 x 0,62 x 0,85

0,5

0,8

0,5

0,5

Gripsholm penkki

Gripsholm pöytä

Pixbo sohva käsinojilla

Pixbo sohva ilman käsinojia

F Kaarnanruskea/musta 8037162 1,89 x 0,56 x 0,47

F Kaarnanruskea/musta 8037163 1,43 x 0,71 x 0,71

8037085 CC Tervanmusta/Galv 8037086 F Tervanmusta/Galv 8037087 CC Hopeanharmaa/Galv 8037088 F Hopeanharmaa/Galv

8037076 8037079 8037080 8037082

1,77 x 0,54 x 0,79

0,5

Pixbo penkki 8037093 8037094

8037089 8037090

CC Tervanmusta/Galv 1,2 m F Tervanmusta/Galv 1,2 m

1,20 x 0,60 x 0,73

1,80 x 0,40 x 0,40

0,2

CC Hopeanharmaa/Galv F Hopeanharmaa/Galv

1,77 x 0,54 x 0,79

0,2

0,5

Pixbo pöytä

CC Tervanmusta/Galv F Tervanmusta/Galv

CC Tervanmusta/Galv F Tervanmusta/Galv

0,2

Rörkröken sohva

Rörkröken penkki

8037035 CC Kaarnanruskea/Musta 8012632 CC Vihreä/Musta 8037037 CC Kaarnanruskea/Galv 1,60 x 0,48 x 0,85

8037019 CC Kaarnanruskea/Musta 8012634 CC Vihreä/Musta 8037023 CC Kaarnanruskea/Galv 1,50 x 0,40 x 0,45

0,5

0,5

0,5

Rörkröken pöytä

Stjerneborg sohva

Stjerneborg penkki

Stjerneborg pöytä

8037006 CC Kaarnanruskea/Musta 8012633 CC Vihreä/Musta 8037017 CC Kaarnanruskea/Galv 1,20 x 0,63 x 0,74

F Kaarnanruskea 8042441 1,76 x 0,55 x 0,75

8042466 F Kaarnanruskea 1,76 x 0,52 x 0,45

8042462 F Kaarnanruskea 1,30 x 0,66 x 0,60

0,5

Sofiero tuoli 8037032 8037033

CC Kaarnanruskea/Galv Kiinteä CC Kaarnanruskea/Galv Pyörivä

0,58 x 0,61 x 0,81

0,5

Sofiero sohva 8037008 8037012 8037009 8037014 8037010 8037015

CC Kaarnanruskea/Musta F Kaarnanruskea/Musta CC Kaarnanruskea/Galv F Kaarnanruskea/Galv CC Vihreä/Musta F Vihreä/Musta

1,76 x 0,61 x 0,81

0,2

0,5

Sofiero käsinojat

Sofiero penkki

8037713

Musta pari

8037714

Galvanoitu pari

8037021 CC Kaarnanruskea/Musta F Kaarnanruskea/Musta 8037027 8037022 CC Kaarnanruskea/Galv 8037028 F Kaarnanruskea/Galv 8037024 CC Vihreä/Musta 8037030 F Vihreä/Musta 1,76 x 0,35 x 0,45


122 HAGS Penkit ja piknik pöydät

0,5

Sofiero pöytä 8037044 8037049 8037046 8037050 8037047 8037051

CC Kaarnanruskea/Musta F Kaarnanruskea/Musta

0,5

0,5

0,5

Sofiero pyöreä pöytä

Zeta sohva

Zeta nojailupöytä

8054271 CC Kaarnanruskea/Galv 1,10 x 1,10 x 0,70

8037075 CC Hopean harmaa/galv 1,50 x 0,54 x 0,80

8037072 CC Hopean harmaa/galv 1,50 x 0,32 x 1.00

CC Kaarnanruskea/Galv F Kaarnanruskea/Galv CC Vihreä/Musta F Vihreä/Musta

0,5

Zeta korkea penkki 8037073 CC Hopean harmaa/galv 1,50 x 0,32 x 0,70

3

0,5

0,2

0,5

Zeta pöytä

Djurgården sohva

Djurgården käsinoja

8037074 CC Hopean harmaa/galv 1,20 x 0,70 x 0,75

8037005 CC Kaarnanruskea/Galv CC Vihreä/Galv 8012671 1,76 x 0,60 x 0,85

8037710 8012673

0,8

Kaarnanruskea/Galv pari Vihreä/Galv pari

0,5

1

Gripenberg sohva

Esplanad sohva

Riddersberg sohva

8037192 CC Kaarnanruskea/Galv 1,76 x 0,50 x 0,80

CC Hopea 8003211 8003205 F Hopea 1,86 x 0,65 x 0,83

8042488

0,5

Spin sohva

F Kaarnanruskea, betonijalusta

8039588 8039780 8039568 8039781

1,76 x 0,60 x 0,82

CC Kaarnanruskea/harmaa Kiinteä CC Kaarnanruskea/harmaa Pyörivä CC Kaarnanruskea/Galv Kiinteä CC Kaarnanruskea/Galv Pyörivä

1,16 x 0,58 x 1,45

0,2

Stockholm sohva 8037128 8027178

F Kaarnanruskea/Galv F Vihreä/Galv

0,8

0,2

Stockholm käsinoja

Taberg sohva

Grid penkki

8037711 8037818

F Kaarnanruskea/Musta 8037061 1,86 x 0,50 x 0,80

8029282 8031987 8029283

Kaarnanruskea/Galv pari Vihreä/Galv pari

2,10 x 0,80 x 0,80

S Harmaa F Harmaa CC Harmaa

1,80 x 0,60 x 0,45

1

1

Olvon Piknikpöytä

Träjon Piknikpöytä

Päädyssä paikka pyörätuolille

8040189 8042485

8042460 F Kaarnanruskea/galv 2,20 x 1,60 x 0,72

F Kaarnanruskea P=1,76 F Kaarnanruskea P=2,91

1,76/2,91 x 1,48 x 0,73

1

Skagen Piknikpöytä 8042483 8042481

F Kaarnanruskea/galv 7-paikk F Kaarnanruskea/galv 8-paikk

1,36 x 1,74 x 0,72

1

Allround Piknikpöytä 8061734

F Vaaleanharmaa/Galv

1,25 x 1,95 x 0,72


HAGS Penkit ja piknik pöydät 123

1,5

0,5

Gullviva piknikpöytä

Hallon piknikpöytä

F Kaarnanruskea/Galv 8042461 8042470 F Kaarnanruskea/Musta 2,90 x 1,50 x 0,72

istuinkorkeus 35cm

1

Linnea piknikpöytä

8042474 F Kaarnanruskea/Galv P=1,80 8042475 F Kaarnanruskea/Galv P=2,90 1,80/2,90 x 1,30 x 0,60

8040355 8042471

F Kaarnanruskea/Galv F Kaarnanruskea/Galv

istuinkorkeus 45cm

1

Ljung piknikpöytä selkönojalla 8040358 F Kaarnanruskea/Galv 1,80 x 1,76 x 0,72

1,80 x 1,50 x 0,72

Värit MALLI Vihreä maalattu mänty Teakinpunainen kuultomaalattu mänty Hiilenmusta öljytty mänty

Vihreä

Teakinpunainen

Jatoba

Hiilenmusta

Harmaa

Ruskea

Hopeanharmaa öljytty mänty

Kaarnanruskea öljytty mänty Jatoba öljytty kovapuu

Valitse vakioväreistämme, tai vaihtoehtoisesti valitse peittoväriksi mikä tahansa RAL-väri.

Roskapussit ja tarrat TUOTE NRO. YKSIKKÖ

KUVAUS

8002754 8005285 8005297 8005295

Rulla (50 kpl) Rulla (10 kpl) kpl (500 laatikko) kpl(110 laatikko)

Muovipussit roska-astioille: Kattfot roska-astialle (50 rullaa/laatikko) Roska-astioille Ellipse , Humle, Nora, Rosen, Vågen (25 rullaa/laatikko) Roska-astioille Oxel, Poppel, Örebro Sergel roska-astialle Sergel roska-astialle

8005387 8005389

kpl kpl

TARRAT: Koiran jätös astia Roska-astia

:


124 HAGS Grillit ja roska-astiat

0,5

0,5

0,5

Chili Grilli

Kukkalaatikko Flox , korkea malli

Kukkalaatikko Flox , matala malli

Kertakäyttögrilliroskis Reco

F Musta 8019466 0,85 x 0,78 x 0,80

F Galv H 0,72m 8034852 F Musta H 0,72m 8034851 0,78 x 0,78 x 0,72

F Musta H 0,5m 8034853 F Galv H 0,5m 8034855 0,78 x 0,78 x 0,60

F Galv 1-puolinen VFZ 8043891 8043892 F Galv 2-puolinen VFZ 0,70 x 0,70 x 1,30

0,5

0,5

0,2

Ellipse roska-astia

Nora roska-astia

Nora roska-astia

8000134 CC Musta 60 L 8000135 F Musta 60 L 8000136 S Musta 60 L 8000137 Musta 60mm tolppakiinn. 60L 8000138 Musta 108mm tolppakiinn. 60L 8000139 Musta Seinäkiinnike, 60 L

8036662 S Galv 70 L 8037204 F Galv 70 L 0,40 x 0,40 x 1,05

8037205 8037206 8037207 8037208

0,2

Oxel roska-astia

S Musta 70 L F Musta 70 L S Musta 70 L tuhkakupilla

8000116 CC Galv sivutolpalla 25 L 8000117 Galv seinä/tolppakiinnikk. 25 L 0,27 x 0,27 x 0,75

F Musta 70 L tuhkakupilla

0,40 x 0,40 x 1,05

0,50 x 0,40 x 1,00

0,2

0,2

0,2

0,5

Poppel roska-astia, punainen

Poppel roska-astia, vihreä

Poppel roska-astia, musta

Poppel roska-astia tuhka-astialla

8000128 CC Pohjakiinnikkeellä 25 L 8000122 CC Sivutolpalla 25 L 8000131 F Betonijalalla 25 L 8000125 Seinä/tolppakiinnikkeellä 25 L

8000129 CC Pohjakiinnikkeellä 25 L 8000123 CC Sivutolpalla 25 L 8000132 F Betonijalalla 25 L 8000126 Seinä/tolppakiinnikkeellä 25 L

8000130 CC Pohjakiinnikkeellä 25 L 8000124 CC Sivutolpalla 25 L 8000133 F Betonijalalla 25 L 8000127 Seinä/tolppakiinnikkeellä 25 L

8000112 CC Musta F Musta 8000114 0,56 x 0,29 x 0,78

0,33 x 0,28 x 0,75

0,39 x 0,28 x 0,75

0,2

0,39 x 0,28 x 0,75

0,2

0,5

Rosen roska-astia

Rosen roska-astia

Sergel roska-astia

8059337 F Musta 40 L 8049774 Seinä/tolppakiinnik. 40L

8059336 F Galv 40 L 8049776 Seinä/tolppakiinnik. 40L

8000103 8000109 8000107 8000111

0,29 x 0,37 x 0,65

0,29 x 0,37 x 0,65

S Musta 140 L F Musta 140 L S Galv 140 L

8000120 CC Pohjakiinnikkeellä 25 L 8000118 CC Sivutolpalla 25 L 8000121 F Betonijalalla 25 L 8000119 Seinä/tolppakiinnikkeellä 25 L

F Galv 140 L

0,70 x 0,70 x 1,22

0,2

0,2

0,2

Örebro roska-astia, musta

0,33 x 0,28 x 0,75

0,2

0,2

Asken tuhka-astia

Asken tuhka-astia katolla

Fimpen tuhka-astia

Gastro tuhka-astia

8012739 Musta ilman kantta 8012741 Musta kannella 0,18 x 0,16 x 0,29

8012745

CC Musta 8012713 F Musta 8012712 1,13 x 0,34 x 1,13

8012733 Musta 0,18 x 0,12 x 0,30

ruostumaton teräs

0,18 x 0,16 x 0,29


HAGS Grillit ja roska-astiat  125

0,2

0,2

Smalviva Tuhka-astia

Catfoot roska-astia

roska-astian valutolppa

8012716 F Musta verkolla 8054638 F Musta Ilman verkkoa 0,32 x 0,32 x 0,64

8002753

8002748 8002749

Roska-astia tarra

Koiranjätösastia tarra

8005389

8005387

Vihreä 60 L.

0,53 x 0,30 x 0,75

CC

betonijalka Poppel/Örebro roskiksille 8002745

CC Ø60mm

17

17

Palma Shelter

Miami

8030689 S Harmaat tolpat/valkoiset seinät

8020955

S Harmaat tolpat/valkoiset seinät

3,20 x 3,70 x 2,90

4,80 x 4,20 x 3,16

1

1

Flagpole

Flagpole

Flags

8000686 CC Internal halyard Plastic 6m excluding flag 8000687 CC Internal halyard Plastic 8m excluding flag 8000688 CC Internal halyard Plastic 9m excluding flag 8000689 CC Internal halyard Plastic 10m excluding flag 8000690 CC Internal halyard Plastic 12m excluding flag 8000691 CC Internal halyard Plastic 14m excluding flag 8000692 CC Internal halyard Plastic 16m excluding flag 8000693 CC Internal halyard Plastic 18m excluding flag

8000678 CC External halyard Plastic 6m excluding flag 8000679 CC External halyard Plastic 8m excluding flag 8000680 CC External halyard Plastic 9m excuding flag 8000681 CC External halyard Plastic 10m excluding flag 8000682 CC External halyard Plastic 12m excluding flag 8000683 CC External halyard Plastic 14m excluding flag 8000684 CC External halyard Plastic 16m excluding flag 8000685 CC External halyard Plastic 18m excluding flag

8000694 8000695 8000696 8000697 8000698 8000699 8000700

Pennant For 6m pole For 8m pole For 9-10m pole For 12m pole For 14m pole For 16m pole For 18m pole

8000701 8000702 8000703 8000704 8000705 8000706 8000707

For 6m pole For 8-9 with pole For 10 with pole For 12 with pole For 14 with pole For 16 with pole For 18 with pole

Internal halyard

External halyard


126 HAGS Pyörien säilytys Pyöräkatosmallistossamme on useampia materiaaleja ja värivaihtoehtoja. Vakiona metalliosat ovat kuumasinkittyjä. Stellan seinien puurimat ovat pellavaöljyttyä oksatonta mäntyä, Capellassa seinämät ovat kuumasinkittyä metallirimaa ja Novassa metalliverkkoa. Perusvärien lisäksi metalliosat on maalattavissa missä tahansa RAL tai NCS värikartan sävyissä. Puurimat saa muissa vakio pellavaöljyn sävyissä kuten kaarnanruskeana tai hopeanharmaana. Katot saa suorana tai kaarevana eri materiaaleissa. Mallistot ovat modulaarisia ja siten laajennettavissa juuri teidän tarpeisiin sopiviksi.

12

Capella pyöräkatos 8043684 8043685 8043686 8043687

S Galv Kaareva metallikatto S Galv Suora metallikatto S Galv Kaareva aaltomuovia S Galv Suora aaltomuovia

4,30 x 2,60 x 2,30

12

12

Nova pyöräkatos 8043680 8043681 8043682 8043683

Stellapyöräkatos

S Galv Kaareva metallikatto S Galv Suora metallikatto S Galv Kaareva aaltomuovia

8043672 8043673 8043674 8043675

S Galv Suora aaltomuovia

4,30 x 2,60 x 2,30

S Tervanmusta/Galv Kaareva metallikatto S Tervanmusta/Galv Suora metallikatto S Tervanmusta/Galv Kaareva aaltomuovia S Tervanmusta/Galv Suora aaltomuovia

4,3 x 2,6 x 2,3

Capella pyöräkatoksen laajennusosa

Nova pyöräkatoksen laajennusosa

8043829 S Galv Kaareva metallikatto 8043830 S Galv Suora metallikatto 8043831 S Galv Kaareva aaltomuovia 8043832 S Galv Suora aaltomuovia 4,20 x 2,60 x 2,30

8043823 S Galv Kaareva metallikatto 8043824 S Galv Suora metallikatto 8043825 S Galv Kaareva aaltomuovia 8043826 S Galv Suora aaltomuovia 4,20 x 2,60 x 2,30

Stella pyöräkatoksen laajennusosa 8043819 S Tervanmusta/Galv 8043820 S Tervanmusta/Galv 8043821 S Tervanmusta/Galv 8043822 S Tervanmusta/Galv 4,2 x 2,6 x 2,3

Kaareva metallikatto Suora metallikatto Kaareva aaltomuovia Suora aaltomuovia

Vela 5-paikkainen (8046277) pyöräteline sopii erinomaisesti kiinteänä Capella, Nova ja Stella pyöräkatoksiin. Lisätietoja pyöräkatoksista saat HAGSmyyjältäsi. Vela 8046277

5 paikkainen


HAGS Pyörien säilytys  127

8

0,25

0,8

0,8

Borås pyöräkatos

Gaspra pyöräteline

Optimal pyöräteline

Orion pyöräteline

8012488 CC Harmaa 6 paikkainen 8012489 CC Harmaa 12 paikkainen 8012490 CC Harmaa 18 paikkainen CC Harmaa 24 paikkainen 8012491 8012492 CC Harmaa 30 paikkainen 2,10 x 2,40 x 2,00

8003519 CC Galv/musta 4 paikk., yksipuolinen 8003521 CC Musta 4 paikk., yksipuolinen

8003505 8003497 8003499 8003501 8003503

8003072 CC Galv/musta 4 paikk. suora 8003074 CC Galv/musta 8 paikk. suora 8003106 CC Musta Päätetolppa

2,00 x 0,20 x 0,83

Galv pyörän pidin CC Galv 4 paikk., 1-puolinen CC Galv 8 paikk., 2-puolinen CC Galv 8 paikk., 1-puolinen CC Galv 16 paikk., 2-puolinen

0,10 x 0,10 x 0,90

1,65 x 0,23/0,42 x 0,56

0,5

0,2

0,5

0,5

Sirius pyöräteline

Auriga pyöräteline

Dorado pyöräteline

Zeta pyöräteline

8003073 CC Galv/musta 4 paikk. suora 8003075 CC Galv/musta 8 paikk. suora 8003080 CC Musta Päätetolppa

8003510 CC Musta 4 paikkainen 8003523 CC Galv 5 paikkainen 8003524 CC Galv 4 paikkainen 2,00 x 0,14 x 0,06

8003514 Musta 4 paikkainen 8003530 Galv 4 paikkainen 8003533 Galv 5 paikkainen 1,90 x 0,15 x 0,43

8012657 CC Galv 4-paikkainen CC Galv Päätetolppa 8012661 2,06 x 0,22 x 0,91

2,00 x 0,19 x 0,60

0,5

Zeta pyöräteline 8012654

CC Galvanoitu

0,10 x 0,10 x 0,91

0,0

0,25

Vela pyöräteline 8012596 8012598

CC Galv 4-paikk.

Galv päätetolppa Velaan

0,2

Columba pyöräteline

Ellipse pyöräteline

8003535 F Galv 5-paikk. suora 2,14 x 0,36 x 0,25

8003517 CC Galv/Musta 4-paikk. 1,75 x 0,70 x 0,75

,2,0 x 0,20 x 0,47

0,5

Etta pyöräteline

Sculptor pyöräteline

8003531 CC Galv 5-paikk. 1,96 x 0,14 x 0,55

8003151 CC Musta 0,27 x 0,09 x 0,90

0,0

Gemini pyöräteline F Galv 6-paikk. suora 8003537 8003540 F Galv 6-paikk. säädettävä 2,00 x 0,60 x 0,58

0,5

0,5

Sagitta pyöräteline 8003148

CC Galvanoitu

,0,32 x 0,05 x 0,90


128 HAGS Muut kalusteet

1

1

0,2

Aita 300A, kaarnanruskea

Portti 300A, 3m

Kulmatolppa

8061715 CC 2 m elementti + 1 tolppa

8061724 1 m, Aitaan 300A

8012750

0,2

Keski/ päätetolppa 8012749

Aitaan 300A

Aitaan 300A

2,00 x 0,05 x 0,70

0.2

0,2

City Form aita

City Form pollari

8003107 Musta 2,0 m + 1 tolppa

8003109 8003110 8003111 8003108

CC Musta avattava Ø89mm CC Musta kiinteä Ø133mm CC Musta avattava Ø133mm CC Musta kiinteä Ø 89

0,5

0,2

Parkkipaikan aitaelementti, tupla

Parkkipaikan aitaelementti

8003554 F 45x190 2-puoleinen valettava 8003556 CC 45x143, 2-puoleinen valettava 8003557 CC 45x143, 2-puoleinen vap. seisova

8003546 CC 45x190, 1-puoleinen, hinta jm. 8003549 CC 45x143, 1-puoleinen, hinta jm. 8003552 F 45x143, 1-puoleinen, hinta jm.

,3,0 x 0,13 x 0,45

,3,0 x 0,13 x 0,45

0,1

0,2

0,2

Terästolppa parkkiaitaan

Parkkiaidan liitosrauta

Betonijalka parkkipaikan aidalle

Ajoestepollari 406B

8003541 8003542

8003543

8003544 0,40 x 0,30 x 0,50

8012763 CC paikka riippulukolle 8012759 CC lukolla

Mallille 8003546/8003556 Mallille 8003549/8003557

,0,10 x 0,90

0,5

0,5

Ajoestepuomi

Maakansi

8012769 CC 2,60m 8012770 CC 1,60m CC 2,10m 8012771 2,6 x 0,10 x 0,70

8012762 8012610

Ankkurointijalat 406B ajoesteelle Galv CF-tolpalle

2

Tamppausteline

Upotettava joulukuusenjalka

8000674 F Kiinteä runko 3,00 x 1,15 x 1,0

8012717 8012719

CC Ø250 CC Ø150

S Galv 2 kpl 8025744 0,94 x 0,62 x 0,25

Kastelutankki 8034919

Floxille


129

hags.fi I info@j-trading.fi I 020 7458 600


130

Marine EZ Dock

TM


131

Marine - EZ Dock

TM

Tiesittekö että tarjoamme myös EZ-Dock laitureita ja jettiramppeja. EZ-Dock sarja on hyvin monipuolinen ja sopii niin mökin rantaan, uimarannalle kuin erikoistapahtumiin. EZ-Dock erityispiirteenä on erinomainen kantavuus ja toiminnallisuus. EZ-Dock toimii kaikissa ilmastoissa ja olosuhteissa. Tuotteiden modulaarisuus mahdollistaa rakentamisen pienestä uimalaiturista laajoihin satama-alueisiin. Jettirampit voi liittää olemassa olevaan laituriin.

hags.fi I info@j-trading.fi I 0207 458 600


132 HAGS Marine

Laituri elementit Lisätietoja www.hags.fi

Laiturielementti 1,5 x 1,0m

Laiturielementti 2,5 x 2,0m

Laiturielementti 3,0 x 1,5m

8039657 Harmaa 8012525 Beige 1,5 x 1,0 x 0,4

8043720 Harmaa 8043716 Beige 2,0 x 2,5 x 0,4

8038055 Harmaa 8012527 Beige 3,0 x 1,5 x 0,4

Laiturielementti 3,0 x 1,0m

Laiturielementti 3,0 x 2,0m

Kulmapala

8039656 Harmaa 8012523 Beige 3,0 x 1,0 x 0,4

8039655 Harmaa 8012539 Beige 3,0 x 2 ,0x 0,4

8041729 Harmaa 8012562 Beige 1,2 x 0,9 x 0,4

Laiturielementti matala 3,0 x 2,0m

Kulmapala matalaan elemettiin

Laiturielementti puoli hexagon

Yhdyshela pari

8057047 Harmaa 8055613 Beige 3,0 x 2,0 x 0,2

8059059 Harmaa 8057889 Beige 1,2 x 0,9 x 0,2

8042862 Harmaa 8012552 Beige 3,0 x 1,5 x 0,4

8012566 8012568

Grey Beige

1 Pari, 0.3 m 1 Pari 0.2 m

Vesijettirampit

EZ Port MAX integroitu pääty 8042218 8012538

Harmaa Beige

3,8 x 1,5

EZ Port Max 2i

EZ Port Max jatko

8038054 Harmaa 8039605 Beige 4,2 x 1,5 x 0,4

8044138 Harmaa 8019435 Beige 3,7 x 1,5 x 0,4

EZ Port MAX Entry

Yhdyshela pari

Pieni keulaosa Port MAX:ille

Koko keula osa Port MAX :ille

8042863 Harmaa 8012537 Beige 3,8 x 1,5 x 0,3

8012568

8012536

8012534

Port Max jatko-osaan

Beige

Beige

52,42,-


HAGS Marine  133

Y-Puomit

Y-Puomi 6,0m

Y-Puomi 4,5m

8037941

EZ Dock laituriin

8037942

Puu/Betonilaituriin

8035402 8037940

EZ Dock laituriin Puu/Betonilaituriin

Kulkusillat

Kulkusilta alumiini/polyeteeni

Kulkusilta polyeteeniä 1,8 m

8039671 4,8 x 1,5m

8038058 8012572

8039672 3,6 x 1,5m 8039673 6,0 x 1,5m

Harmaa Beige

8039674 7,2 x 1,5m

Kannatin Alu/Poly kulkusiltaan

Kannatin Alu/Poly kulkusiltaan

Ylikulkulevy

Kannatin Poly kulkusiltaan

8024478

8024477

8038864

8020397 8022549 8024377 8019389

Galv

Yhdysosa 1,5m EZ Dock

Kannatin PE kulkusiltaan

Alumiininen tuki 3,6m

Käsikaide

8024376 8019388

8019391

8019390 8024378

Galvanoitu RST

polyeteeni kulkusiltaan

Alu/Polyeteeni kulkusiltaan

Galv. 1,5m EZ Dock siltaan RST, 1,5m EZ Dock siltaan Galv. 2,0m EZ Dock siltaan RST, 2,0m EZ Dock siltaan

Galvanoitu rulla 1,5m 82mm sis. kiinnikkeet, 3,6m sis. kiinnikkeet, 1,8m

8024333 Alu/Poly kulkusiltaan 82mm

Muovirulla 150cm 82mm

Muovirulla PE kulkusiltaan 74mm

Rengassarja PE kulkusillalle

Rengassarja Alu/Poly kulkusillalle

8038863

8019428

8019443

8012561 8012558

Alu/Polyeteeni kulkusiltaan

sisähalkaisija 74 mm

muovirullalle 74mm

galvanoidulle rullalle muovirullalle 82mm


134 HAGS Marine

Kiinnityssarja maihinnousulle 1,5 m

Kiinnityssarja maihinnousulle 0,9m

8012504 8045245

8019416 8012502

1,5m leveälle EZ Dock 2,0m leveälle EZ Dock

Galvanoitu, ei sis. puuosia RST, ei sis. puuosia

Kanoottiramppi Lisätietoja www.hags.fi EZ Kanoottiramppi

EZ esteetön kanoottiramppi

8024440 8024439

8024392

Aukeaa oikealle Aukeaa vasemmalle

sisältäen laituriosat ja penkin

Säädettävä kiinnike

Liukuva penkkijärjestelmä

EZ Kanoottiramppi

8024403

8024387

8024388

EZ Launch:iin

kajakille & kanoottille

ramppi ja kaiteet

Venerampit

EZ Boat Port 8029815 8039647

Beige Harmaa

Boat Port BP3000-S, lyhyet liuskat

Boat Port BP3001-S, lyhyet liuskat

Boat Port BP2000-S, lyhyet liuskat

8045793 Beige 8050022 Harmaa 4,2 x 3,0 x 0,4

8044334 Harmaa 8050024 Beige 5,7 x 3,0 x 0,4

8050026 8047928

Boat Port BP5000-SM

Laitalevennys Boat portin sivulle

Pohjaluiskapari

Pohjaluiskapari, pitkät

8044328 Harmaa, sis. ilmapumpun 8050025 Beige, sis. ilmapumpun 6,2 x 3,0 x 0,4

8039649 8034446

8029819

8029817

Harmaa Beige

Harmaa Beige

4,2 x 2,0 x 0,4

Lyhyt, nousu 12-21°

Pitkä, nousu 0-15°


HAGS Marine  135

Lisäkelluke Boat Port

Kelluntasäiliö

8029816 sis kiinnikkeet 1.0 x 0,5 x 0,2

8034638

Ilmapumppu, 220V 8034645

sis letkun ja kiinnikkeet

Venerampeille

T-kiinnityssarja kelluntasäiliölle

H-kiinnityssarjat, Boat Port

8034640

8034639

Venerampeille

Laitalevennykselle

Sivukiinnikkeet 8044574 8044140

RST, Max2i och Boat Port Galvanoitu Max2i och BoatPort

Ankkurointi

Puomikiinnitys pultilla

siltakiinnike EZ Dock

maakiinnike EZ siltaan

8046302

8046303

8046306

laituriin ja kulkusiltaan

Puomikiinnikkeeseen

Puomikiinnikkeeseen

Porateräkiinnitys putkeen 60mm

Porateräkiinnitys putkeen 90mm

Siltakiinnike 4 kiinnikkeellä

Puomikiinnitys ”heavy duty”

8012501

8012503

8019417

8012573

Puomille tai ketjulle

Galvanoitu

Painojen kiinnikkeet

Ankkurointiputki poranterällä

Ankkurointiputki Ø60mm

Ankkurointiputki Ø76mm

8045452 Galvanoitu 8045457 Galvanoitu

8045032 8028893 8027394

8012550 8012549 8012548

8012544 8012545 8012546

Ø60, 6,0m Ø60, 3,0m Ø60, 4,0m

Ø60mm, 4,0m Ø60mm, 3,0m Ø60mm, 2,0m

Hattu ankkurointiputkeen 60mm

Hattu ankkurointiputkeen 90mm

Kiinnityshela pari

8012498

8012499

8040682 8045994

Galvanoitu

Galvanoitu

Galvanoitu RST

Ø76mm, 2,0m Ø76mm, 3,0m Ø76mm, 4,0m

Kiinnityshela matala 8012513

Port MAX, galvatnoitu


136 HAGS Marine

Kiinnityshela Ø 60 mm ”heavy duty”

Kiinnityshela Ø 60 mm matala

Kiinnityshela Ø 90 mm matala

Kiinnityshela Ø 90 mm ”heavy duty”

8042866 8040954

8040620 8024347

8040621 8040618

8043671 Harmaa 8042987 Beige

Harmaa Beige

Harmaa Beige

Harmaa Beige

Kiinnityshela Ø 60 mm putkelle

Kiinnityshela Ø 90 mm putkelle

Painon kiinnike

8043667 8043666

8043669 8043668

8057891

Harmaa kiinnikkeillä Beige kiinnikkeillä

Harmaa kiinnikkeillä Beige kiinnikkeillä

Putkikiinnike 60-90mm

Kiinnityshela Ø 60mm putkelle

8012517

8057960 8057881

Ø60-90mm putkille

Matalalle laiturille H=0,2m

Harmaa Beige

Kaiteet

1,5m kaide laituriin

1,5m kaide vapatelineillä

1m kaide laituriin

8024327

8024330 Galv. sis. 4 kpl 201040SS

8020396 Galv. sis. 4 kpl 201040SS

Galv. sis. 4 kpl 201040SS

1m kaide vapatelineillä

2m kaide laituriin

3m kaide laituriin

8024332 Galv. sis. 4 kpl 201040SS

8020245 Galv. sis. 8 kpl 201040SS

8020244

Galv. sis. 8 kpl 201040SS


HAGS Marine  137

Tarvikkeet

Laiturilepuutin 8042867 8012556

Harmaa Beige

Lisäkelluke laituriin

Lepuutinlista EZ-laituriin

Uimaportaat 5 askelmaa

8040518

8012571

8039650 8012557

Beige

Harmaa Beige

Knaapi, alumiininen

Knaapi, muovinen

Iso säilytyslaatikko

8024362

8012553 8012555

8045004 8019444

Alumiini 10”

1 sis kiinnikkeet 25 kpl laatikko

Harmaa Beige

Kulmalaatikko lukolla 8044398 Harmaa 8019445 Beige 1,2 x 0,9 x 0,7

Asennushylsy

Asennustyökalu

Yhdyshela

8012577

8040614

8012566

1 Pari, 0.3 korkeus

8055879

1 Pari, 0.2 korkeus

Yhdyshelalle

Hela naaras

Yhdyshelalle

Hela uros 8012520

Isis. mutterin

Nivelletty hela, 2 paria

Kölirulla musta

Putkiläpiviennin kansi

8024326 EZ Dock laiturin ja Port Max väliin

8036057

8043725 8024503

Moottorikiinnike EZ Dock laituriin

Rullat 12 kpl+4 kpl

Rullat 10 kpl

Rullat 16 kpl

8019403

8029937

8029935

8029938

8012521 8055879

sis. pultin 1 Pari, 0.2 korkeus

Perämoottorille

EZ Port Max 2

sopii: EZ Port III, MAX, BoatPort

For EZ Port Max jatkoon

Port MAX2i, musta Port MAX, beige

For EZ Port jatkoon


138 HAGS Marine

Rullat 6 kpl

Rulla Port MAX

Pultti vahvikerenkaalle

vahvikerengas

8029918

8029940 8029939

8019397

8043727

Sopii: EZ Port Max entry

Sohva 8048080 8019446

Lyhyt akseli Pikä akseli

Sopii: EZ Port MAX

sopii: Port MAX

Käsinojapari Harmaa Beige

8048082 8024368

Harmaa Beige

Tolppa polyeteeniä

Suojalista laituriin

Sohva käsinojilla

8047610 8040842

8012570 3000 x90 x 63mm 3.0 x 0,1 x 0,1

8045243 8012565

Tarvikekanava 1,5mx0,5m

Tarvikekanava, sisäkulma

Tarvikekanava, ulkokulma

Tarvikekanavan kansi, beige

8019385 Beige 1,5 x 0,5 x 0,4

8024370 Beige 1,0 x 0,5 x 0,4

8024371 Beige 0,5 x 0,5 x 0,4

8019384

Wheel for EZ Dock Kuljetuspyöräpari

Kansiholkki EZ dock beige

Kansiholkki EZ dock

Vinssi putkiaukkoon

8019405 EZ Dock laiturille

8019431

8021580

8019418

Harmaa Beige

Beige

Harmaa Beige

fluoresoiva

2pcs. cover & 12 screws

Sopii: 215350


139

hags.fi I info@j-trading.fi I 0207 458 600


140 HAGS Vaihtoehdot Osa näiden sivujen väreistä on vakiovärejä, osa erikoisvärejä. Sivuilta www.hags.fi löytyvät tarkemmin kaikkien tuotteiden vakiovärit. Tuotesarja:

UniPlay

Materiaalit ja värit:

Puu

Ankkurointi:

Muovi Sammaleen vihreä

Musta

Metsän vihreä

Vihreä NCS S 2060 G30Y

Kaarnanruskea

Punainen NCS S 1580 Y90R

Punainen

Teräs

Hiilenmusta

Upotettava

■S

Harmaa NCS S 2500N Harmaa NCS S 6502B

HPL Punainen NCS S 1580 Y90R Vihreä NCS S 2060 G30Y

Punainen NCS S 1580 Y90R RST

Upotettava syvä BM ■■

Beige NCS S 3020 Y20R Valkoinen NCS S 0502 650Y Valettava

CC ■■

Musta NCS S 9005 Harmaa NCS S 2500N Harmaa NCS S 6502B Keltainen NCS S 1070 Y10R

UniMini

Puu

Vaneri Sammaleen vihreä Metsän vihreä

Ruskea

Muovi

Kaarnanruskea

Musta

Punainen

Vihreä NCS S 2060 G30Y

Hiilenmusta

Punainen NCS S 1580 Y90R

HPL

Upotettava

■S

Teräs Punainen NCS S 1580 Y90R Vihreä NCS S 2060 G30Y Beige NCS S 3020 Y20R Valkoinen NCS 0502 650Y Musta NCS S 9005 Harmaa NCS S 2500N Harmaa NCS S 6502B Keltainen NCS S 1070 Y10R Sininen NCS S 3060 R80B

Harmaa NCS S 2500N Punainen NCS S 1580 Y90R RST Valkoinen NCS S 0502 650Y Keltainen NCS S 1070 Y10R Sininen NCS S 3060 R80B

Pinta-asennus OM ■■

Pinta-asennus OM ■■


HAGS Vaihtoehdot 141 Tuotesarja:

Materiaalit ja värit:

Ankkurointi:

Solo Tarkempia tietoja sivuilla www. hags.fi

NRG

Teräs

Tarkempia tietoja sivuilla www.hags.fi

Köydet

Titaani MW1112F

Punainen Musta

Valettava

CC ■■

Zingo

Teräs

Valettava syvä

BM ■■

Muovi

Titaani MW1112F Vihreä RAL 6012

Keltainen

Köydet

Valettava

Musta

HDPE

CC ■■

Valettava syvä

BM ■■

Sininen/keltainen Vihreä/valkoinen OM ■■

Pinta-asennus

Oranssi/valkoinen

Agito

Teräs

HPL Harmaa NCS S 2500N Harmaa NCS S 6502B Keltainen NCS S 0502 Y30R

Harmaa NCS S 2500N

Köydet Musta

Upotettava

■S

Muovi Keltainen NCS S 0502 Y30R Valkoinen (Aura) BM ■■

Valettava syvä

Musta

Nexus

Teräs

OM ■■

Pinta-asennus

HDPE

Galvanoitu

Vihreä/valkoinen

Titaani MW1112F

Musta/valkoinen

Keltainen NCS S 0502 Y30R

Valettava

Köydet

CC ■■

Valettava syvä

BM ■■

Musta

Altitude

Teräs

Köydet

Titaani MW1112F

Musta

Pinta-asennus

OM ■■

Musta NCS S 9005

HDPE Musta/valkoinen Valettava

Oranssi/valkoinen

CC ■■

Valettava syvä

BM ■■


142 HAGS Vaihtoehdot Tuotesarja:

Materiaalit ja värit:

Puisto ja julkitilojen kalusteet

Ankkurointi:

Puu • Öljytty mänty Hiilenmusta

Hopean harmaa

Kaarnanruskea

Teakin punainen

Vihreä NCS S 8010 B906

Upotettava

■S

CC ■■

Valettava

Harmaa NCS S 3005 G80Y Valkoionen NCS S 1502 Y Pinta-asennus

OM ■■

• Käsittelemätön kovapuu Belinga

Jatoba

Teräs • Pulverimaalattu Musta RAL 9005

Vihreä RAL 6012 Punainen NCS S 1508 Y90R Harmaa NCS S 6502 B Titaani MW 112 F RUSKEA RAL 8003

• Kuuma galvanoitu

Betoni Valkoinen

Fitness

Teräs Metsän vihreä RAL6029 Antrasiitti RAL7016

Areena ja Meeting Point

Teräs

Keltainen NCS S 1070 Y10R Titaani MW1112F Upotettava

■S

Valettava

Valettava

OM ■■

CC ■■

HDPE

Metsän vihreä RAL6029

Musta NCS S 9005

Sininen RAL 5002 Valkoinen RAL9010

CC ■■

Pinta-asennus

Harmaa NCS S 2500N Titaani MW1112F Musta RAL9005

MYYNTIEHDOT Toimitusehto: Maksuehto: Toimitusaika: Pakkaus: Asennusaika: Variaatiot: Muuta:

Yli 4000 euron (alv 0 %) toimitukset rahtivapaasti. (Ei koske Ez-Dock tuotteita, kysy niiden erillistä kuljetushinnastoa.) 14 pv netto toimituksesta. Vakiotuotteille noin 4 viikkoa tilauksesta ellei toisin mainittu Emme erikseen veloita pakkausmateriaaleista tai lavoista.. Annettu asennusaika on tuotteiden kasaukseen kuluneet työtunnit ilman maatöitä, valuja tai muita vastaavia töitä. Lisätietoja väreistä, materiaaleista ja ankkuroinneista saa sivuiltamme www.hags.fi tai ottamalla yhteyttä myyntiin. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin, tuote- ja niiden materiaalien muutoksiin sekä värien muutoksiin.


143

Oy J-Trading Ab Myynti Tuoteryhmäpäällikkö: Heidi Johansson 020 7458 655 heidi.johansson@j-trading.fi Myynti Pasi Kauppinen 020 7458 617 pasi.kauppinen@j-trading.fi Turkka Latonen 020 7458 611 turkka.latonen@j-trading.fi Myynti ja varaosat Ulf Holmberg 020 7458 619 ulf.holmberg@j-trading.fi Myynti, asennukset ja leikkivälineiden turvallisuus Kaj Söderlund 020 7458 642 kaj.soderlund@j-trading.fi Myynti, EZ-Dock Mathias Johansson 020 7458 608 mathias johansson@j-trading.fi

Oy J-Trading Ab on vuonna 1982 perustettu perheyritys. Tarjoamme ympäristönhoidon asiantuntemusta yli 30 vuoden kokemuksella. Tuotevalikoimaamme kuuluvat laadukkaat leikkikenttävälineet ja ympäristökalusteet, kiinteistönhoitokoneet, lakaisukoneet ja -autot, viheralue- ja golfkoneet sekä golf- ja hyötyajoneuvot. Edustamme alamme johtavien valmistajien tuotemerkkejä. Tuotemyynnin lisäksi löydät meiltä edustamiemme tuotteiden varaosa- ja huoltopalvelut. Suoritamme ammattitaidolla myös leikkivälineiden asennuksia ja turvatarkastuksia.

BCS

JO

U S TA VA A

VA

U

T

TU

Copyright: © 2017 PlayPower. Translations: HAGS Aneby AB. Layout: HAGS Aneby AB.

TA

∙ R

LLISU

hags.fi I info@j-trading.fi I 020 7458 600

Oy J-Trading Ab Kuriiritie 15, 01510 Vantaa Puh: 020 7458 600 info@j-trading.fi www.j-trading.fi www.hags.fi


144


145

hags.fi I info@j-trading.fi I 020 7458 600


HAGS 2017 Tuoteluettelo

hags.fi I info@j-trading.fi I 020 7458 600

Copyright ©2017 by PlayPower, Inc. All rights reserved.

Profile for J-Trading

Hags kuvasto 2017  

Hags tuotekuvasto 2017

Hags kuvasto 2017  

Hags tuotekuvasto 2017

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded