Page 1

KÄHLER DESIGN B2B GAVEKATALOG 2014


Årets designgave fra

KÄHLER DESIGN Når du giver en gave fra Kähler, glæder du din medarbejder eller samarbejdspartner med et smukt og moderne designprodukt, der har rødder i den unikke danske designtradition. Det uhøjtidelige, imødekommende formsprog skaber, sammen med de klare farver, plads til produkterne i ethvert hjem – til både gavn og glæde mange år frem, og derfor er produkter fra Kähler en populær gave! Her i kataloget har vi samlet nogle af de mest efterspurgte designgaver fra Kähler – både enkeltprodukter og spændende gavepakker. Til julen 2014 leveres alle gavepakker i en flot gavetaske, lige til at forære væk. Lad kataloget inspirere dig til at finde lige netop den danske designgave, som du vil glæde dine samarbejdspartnere og medarbejdere med. Kählers design forhandles gennem landets mest inspirerende firmagavegrossister, der med glæde vil hjælpe dig med at give den perfekte gave fra Kähler.

Med venlige hilsner

Liza Wissing Key Account Manager, Kähler Design Email: lwi@kahlerdesign.com Mobil: 3167 9180


GAVEPAKKE 1 BELLINO

Denne vidunderlige gavepakke indeholder Kählers nye darling – Bellino-lågkrukkerne. De tre skønne lågkrukker i skifergrå, peacockgrøn og smaragdgrøn tilføjer et farverigt islæt til det moderne hjem. Den rolige runde form og transparente glasur skaber sammen med farverne en fin harmoni, som appellerer bredt, men med et eksklusivt look. Bellino er fantastisk som dekorativ opbevaring – både enkeltvis og i yndige tableauer på badeværelset, kontoret eller i stuen. Krukkernes symmetriske dele gør, at de også er perfekte som åbne skåle til lækkerier og snacks, når familien og venner samles til hyggestunder. Leveres pakket i gavetaske lige til at forære væk!

GAVEPAKKE BELLINO-LÅGKRUKKER H80, H120 OG H160


GAVEPAKKE 2 OMAGGIO

Her fås et dejligt sæt af smukke design fra den populære Omaggioserie i en skøn granitgrå farve, der har tydelig nordisk signatur. Gavepakken indeholder både et stort fad og en smuk vase, begge i et klassisk formsprog, der klæder ethvert hjem. Det granitgrå, stribede design kan let kombineres med andet interiør og skaber vidunderligt æstetisk liv i hverdagen. Det stribede design er en smuk og moderne hyldest til Kählers traditionelle og historisk velkendte design. Netop de karakteristiske striber gør at fadet og vasen komplimenterer hinanden smukt, og sammen udgør de et vidunderligt tableau til hjemmet. Leveres pakket i gavetaske lige til at forære væk!

GAVEPAKKE OMAGGIO-VASE H200 OG OMAGGIO-FAD Ø300


GAVEPAKKE 3 CANDELINA OG OMAGGIO

Denne spændende gavepakke indeholder fire moderne Candelina-lysestager, der er skabt med udgangspunkt i julens klassiske motiver. Stagernes støvede gråtoner og gule farve komplimenterer det stilsikre og enkle design, og sammen udgør de en moderne fortolkning af de nordiske juletraditioner. Lad stagerne stå alene eller i et smukt lysende tableau, hvor de spreder varme og juleglæde i ethvert hjem. Gavepakken er tilføjet et stribet strejf i form af en smuk vase fra Kählers populære Omaggio-serie, som vil pynte i ethvert hjem med naturens farverige grene eller blomster. Omaggio-vasen er en moderne designklassiker, der bygger videre på Kählers unikke historie med gedigent håndværk og mange smukke detaljer. Leveres pakket i gavetaske lige til at forære væk!

GAVEPAKKE CANDELINA-STAGER (TROMME, KLOKKE, STJERNE OG KUGLE) OG OMAGGIO-VASE H200


GAVEPAKKE 4 OMAGGIO

I denne lækre designgavepakke får den heldige modtager et smukt vasesæt fra en af Kählers mest populære serier, Omaggio. Vasesættet indeholder en skøn lille Omaggio-vase og tre søde miniature-vaser, der vil pryde smukt i ethvert hjem; både med og uden blomster. Vaserne kan bruges hver for sig, men er også smukke i et samlet tableau, hvor de med deres forskellige størrelser vil stå sammen som en lille familie. Vasernes formsprog er klassisk og stilrent, og kontrasteres af Omaggio-seriens karakteristiske og håndmalede striber i funklende sort. Denne dynamik gør vaserne til et levende og smukt design, der tilfører et moderne islæt til hjemmet. Leveres pakket i gavetaske lige til at forære væk!

GAVEPAKKE OMAGGIO MINIATURE-VASER 3-PAK H80 OG OMAGGIO-VASE H125


GAVEPAKKE 5 BARISTO

Dette er årets gave til kaffe- og designelskeren. Baristo er Kählers moderne og innovative kaffebrygger, der ikke blot laver vidunderlig smagfuld kaffe, men også er et smukt designobjekt. Kaffebryggerens design lader porcelænets rene hvide farve træde smukt frem, og sammen med holderen i valnøddetræ fremstår Baristo således med en iøjnefaldende skulpturel værdi, der smukt vil pryde ethvert køkken. Baristo er en suveræn kaffebrygger, der med sin korte trækketid gør kaffen mere blød og afrundet. Kählers kaffebrygger med tilhørende kopper er perfekt til hyggestunder med selvforkælelse eller til kaffeglade gæster. Leveres i Kähler-æske med logo og produktfoto.

GAVEPAKKE BARISTO H220 - 2 KAFFEBRYGGERE, 2 KOPPER, 2 UNDERKOPPER OG TRÆHOLDER · VÆRDI 1.499 KR


GAVEPAKKE 6 URBANIA

Skab lys og hygge i hjemmet med funklende lyshuse fra denne skønne gavepakke. De tre Urbania-lyshuse er inspireret af traditionel julepynt, og med deres enkle, og samtidig poetiske, formsprog passer de smukt ind i det moderne hjem. Når vi i den mørke tid tænder fyrfadslysene, vil lys og varme flyde fra husene ud i hjemmet og fremhæve de hyggelige hjørner. Lyshusene er en smuk æstetisk fortolkning af det moderne byrum, da de fremstår som en etagebygning, et klassisk byhus og et kirkerum - og her i gavepakken får den glade modtager én af hver. Leveres pakket i gavetaske lige til at forære væk!

GAVEPAKKE URBANIA-LYSHUSE H105, H180 OG H220


GAVEPAKKE 7 URSULA

I denne gavepakke finder man to skønne kander fra det netop relancerede og meget populære stel, Ursula, der passer perfekt ind i den moderne nordiske indretning. Kählers stolte håndværks- og designtraditioner bliver med Ursulas tidløse udtryk og mange skønne detaljer efterlevet til fulde. Det organiske og levende formsprog giver stellet et yndefuldt udtryk, som sammen med kandernes rene dybe hvide og varme grå, passer til ethvert stel og hjem. Brug kanderne til kold mælk på morgenbordet, lækker saft til eftermiddagssnacken eller fyld dem med duftende blomster. Leveres pakket i gavetaske lige til at forære væk!

GAVEPAKKE URSULA-KANDER 0.5 LITER OG 1 LITER


SO RT Vælg EL m e LE l l e m R G RÅ


GAVEPAKKE 8 OMAGGIO

Denne lækre gavepakke indeholder tre smukke lysestager i forskellige størrelser og en fin lille vase fra den populære Omaggio-serie. De skønne designprodukter er alle med håndmalede striber i en fantastisk dekorativ og støvet grå eller dyb og klassisk sort, som binder dem smukt sammen. Vasen og de tre lysestager kan bruges hver for sig, men er ideelle at samle i et moderne stilrent tableau, hvor de står sammen som en lille familie. Omaggio-seriens appellerende og tidløse design er en hyldest til Kählers historiske designtraditioner. Således fremstår Omaggio-vasen i dag som en moderne klassiker, der passer ind i ethvert hjem. Leveres pakket i gavetaske lige til at forære væk!

GAVEPAKKE OMAGGIO-VASE H125 OG OMAGGIO-LYSESTAGER H160, H200 OG H240


GAVEPAKKE 9 OMAGGIO OG MANO

Med denne skønne pakke får den heldige modtager gaver fra Kählers mest populære designserier. Pakken indeholder nemlig to skønne kopper og to fine skåle fra Mano-serien i en flot, dyb sort, som bindes smukt sammen med Omaggio-fadets grafiske stribe i samme elegante sorte farve. Sammen er de smukke dele perfekte til servering af alskens lækkerier, hvadenten det er salat, dressinger, snacks eller søde sager. Delene kan også bruges hver for sig eller kombineres med andre designskønheder i smukke tableauer. Kun fantasien sætter grænser for anvendelsesmulighederne. Leveres pakket i gavetaske lige til at forære væk!

GAVEPAKKE OMAGGIO-FAD Ø300, 2 MANO-KOPPER H85 OG 2 MANO-SKÅLE Ø145


GAVEPAKKE 10 OMAGGIO

Denne vidunderlige gavepakke indeholder et smukt stort fad og en enkel, stilren vase i et moderne, men alligevel klassisk, design. Omaggio-seriens stribede og karakteristiske design tilfører den minimalistiske form et tidløst og levende udtryk. Vasens og fadets funklende sorte striber binder dem smukt sammen i et vidunderligt lille tableau. Brug dem også hver for sig og fyld eksempelvis fadet med frisk frugt, lækre snacks eller en spændende salat, når gæster bydes indenfor til hyggeligt samvær. Leveres pakket i gavetaske lige til at forære væk!

GAVEPAKKE OMAGGIO-VASE H200 OG OMAGGIO-FAD Ø300


GAVEPAKKE 11 MANO

Med denne gavepakke kan modtageren servere smagfulde kreationer på smukt design fra Kählers farverige Mano-serie. De tre skønne fade i forskellige størrelser er designet i det organiske og finurlige Mano-formsprog. Fadene er ovnfaste, og man kan derfor servere de bagte rodfrugter eller den lune lasagne direkte fra ovnen i de tidløse og smukke fade. Brug dem også til lækre snacks, når venner og familie er samlet til en hyggelig aften. Alle fadene kommer i en ren og elegant nordisk hvid, hvorfor de med deres enkle, og alligevel levende, udtryk passer til ethvert spisestel. Leveres pakket i gavetaske lige til at forære væk!

GAVEPAKKE MANO-FADE L330 x H40, L300 x H70 OG L315 x H55


GAVEPAKKE 12 MANO

Denne funktionelle gavepakke er fyldt med designskønheder i form af flotte lågkrukker i et tidløst design. Du får tre moderne lågkrukker i forskellige størrelser i Mano-seriens karakteristiske svungne linjer og bløde organiske formsprog. Krukkernes nordiske hvide farve kontrasteres af de smukke bambuslåg, der giver krukkerne et uhøjtideligt, enkelt og meget moderne udtryk, så de passer til ethvert hjem. Fyld krukkerne med smagfulde råvarer og hav dem lige ved hånden, når der trylles i køkkenet. Krukkerne kan stilles sammen i et enkelt og stilrent tableau, eller enkeltvis, hvor deres smukke udtryk vil stå klart frem. Leveres pakket i gavetaske lige til at forære væk!

GAVEPAKKE MANO-LÅGKRUKKER H160, H130 OG H210


GAVEPAKKE 13 MANO

Denne designgavepakke er fyldt med billedskønne og super funktionalistiske Mano-produkter til det veldækkede og hyggelige kaffebord. Der er to skønne kopper til den friskbryggede kaffe eller te, to kagetallerkner til det lune hjemmebag, en yndig mælkekande og lille finurlig skål til sukker eller søde lækkerier - alt sammen i en ren og nordisk hvid, som passer til ethvert hjem. Mano-seriens organiske formsprog og skønne farveunivers spreder med sin uhøjtidelighed liv og glæde til hverdagens hyggestunder. Leveres pakket i gavetaske lige til at forære væk!

GAVEPAKKE MANO-SUKKERSKÅL Ø130, MANO-MÆLKEKANDE H150, 2 MANO-KOPPER H85, 2 MANO-TALLERKNER Ø220


GAVEPAKKE 14 BOTANICA MINI

Gavepakken indeholder hele den skønne serie af Botanica mini-vaser, der pynter smukt som et samlet tableau. Det er en legende lille og fantasifuld miniatureudgave, der harmonerer perfekt med tidens hotteste boligtrends. Det smukt støvede, og næsten gådefulde, farveunivers passer yndefuldt sammen med vasernes klare organiske form, og de søde små vaser pynter skønt i det moderne hjem. De små vaser er med deres matchende nordiske farver og afstemte størrelser, super æstetiske som et samlet tableau i hjemmet, men kan med deres stilrene udtryk sagtens stå alene. De enkle farver og former tilføjer vaserne noget råt og naturligt, hvilket giver et utraditionelt og skønt nordisk look. Leveres i Kähler-æske med logo og produktfoto.

GAVEPAKKE 5 BOTANICA MINI-VASER H70, H80, H125, H145 OG H180


MARMITTA STEGESO 3.3 LTR

Leveres i original K채hler-emballage


STELLA STAGE Ø135

Leveres i original Kähler-emballage


ILLUMINA STAGE Ø210

Leveres i original Kähler-emballage


OMAGGIO SKÅL Ø150

B

T t s i v UK lu s k OD E k PR -

B2

! Leveres i original Kähler-emballage


GAVEPAKKER

GAVEPAKKE 1 BELLINO-LÅGKRUKKER

GAVEPAKKE 2 OMAGGIO-VASE OG OMAGGIO-FAD

GAVEPAKKE 3 CANDELINA-STAGER OG OMAGGIO-VASE

GAVEPAKKE 4 OMAGGIO MINIATURE-VASER OG OMAGGIO-VASE

GAVEPAKKE 5 BARISTO KAFFEBRYGGER


GAVEPAKKER

GAVEPAKKE 6 URBANIA-LYSHUSE

GAVEPAKKE7 URSULA-KANDER

GAVEPAKKE 8 OMAGGIO-VASE OG OMAGGIO-LYSESTAGER GRÅ

GAVEPAKKE 8 OMAGGIO-VASE OG OMAGGIO-LYSESTAGER SORT

GAVEPAKKE 9 OMAGGIO-FAD, MANO-KOPPER OG MANO-SKÅLE


GAVEPAKKER

GAVEPAKKE 10 OMAGGIO-VASE OG OMAGGIO-FAD

GAVEPAKKE 11 MANO-FADE

GAVEPAKKE 12 MANO-LÅGKRUKKER

GAVEPAKKE 13 MANO-SUKKERSKÅL, MANO-MÆLKEKANDE, MANO-KOPPER OG MANO-TALLERKNER

GAVEPAKKE 14 BOTANICA MINI-VASER


GAVE-IDÉER

MARMITTA-STEGESO

STELLA-STAGE

ILLUMINA-BLOKLYSESTAGE

OMAGGIO-SKÅL · EKSKLUSIVT B2B-PRODUKT


Dengang og nu

KÄHLER DESIGN Kähler Design er en moderne kunstkeramisk designvirksomhed med mange stolte traditioner. Vi stræber hver dag mod at forene vores tydelige kulturarv med ambitionen om at være førende på den kunstkeramiske scene, nationalt som internationalt. Vi tager det bedste fra en kunstnerisk keramikarv og fortolker det i nutidens lys. Resultatet er spirende ny keramik, der i et tidløst formsprog appellerer bredt, men tolkes individuelt. For 100 år siden var det respekterede kunstnere som Thorvald Bindesbøll, Svend Hammershøi og Kai Nielsen, der udforskede keramikken hos Kähler. I dag er det blandt andre keramiker Jeanette List Amstrup, designerduoen Stilleben og kunstneren Louise Hindsgavl, der fører traditionen videre – med ambitionen om at få kunst og design ud til folket. Vores vision er at være det mest nyskabende skandinaviske keramikbrand, der gennem et univers af autenticitet inspirerer forbrugeren til en opnåelig drøm om smukt nordisk design. Kählers univers indeholder i dag også flere restaurationer i Aarhus og København, hvor seneste skud på stammen er Kähler i Tivoli – en konceptrestaurant, hvor nordisk design og gastronomi sammen skaber den unikke Kähler-oplevelse. Næste Kähler-eventyr er i Næstved, hvor vi har overtaget Kählers historiske produktionslokaler på Kählersbakken. Her har vi store drømme om at genskabe et inspirerende miljø til udvikling af fremtidens Kähler design, og vi glæder os til at byde indenfor til en moderne fortælling om keramik og design.


URBANIA LYSHUSE

AVVENTO STAGE

LOVE SONG VASER

CANDELINA STAGE

COFFEE AND FOOD STATION

OMAGGIO SKÅL

OMAGGIO VASE

BELLINO LÅGKRUKKE

UNIT MØBEL

ORA VÆGUR

MANO OVNFAST FAD

STORIES OF EVE FIGUR

URSULA

OMAGGIO SUKKERSKÅL

AVVENTO STAGER

MELLA LAMPE

KÄHLER VILLA DINING

BOTANICA URTEPOTTESKJULER

KÄHLER SPISESALON

CONO STAGE

MANO LÅGKRUKKE

FIDUCIA STAGE/VASE

CONO KRUKKE


BOTANICA URTEPOTTESKJULER

ILLUMINA BLOKLYSESTAGE

LOVE SONG VASER

MANO SUKKERSKÅL

OMAGGIO VASE

MANO TEKANDE

OMAGGIO TERMOKOP

AVVENTO STAGE

CANDELINA STAGE

LOVE SONG VASE

STELLA STAGE

URBANIA LYSHUSE

SIRIO STAGE

MANO KOP

MARMITTA STEGESO


Københavns hyggeligste designrestaurant

KÄHLER I TIVOLI Med vores nye konceptrestaurant i Tivoli føjes endnu et kapitel til eventyret om det verdensberømte keramiske design. Som gæst får du den helt unikke Kähler-oplevelse, hvor smukt keramisk design, lækker mad og god betjening, danner rammen for mindeværdige stunder. Her kan du smage på Kählers prisvindende smørrebrød eller nyde en udsøgt aftenmenu, hvor årstidens og de danske regioners spændende råvarer bliver fortolket til moderne gourmetretter.   Restauranten holder til i den gamle restaurant ”Perlen” - skabt af Poul Henningsens søn, Simon Henningsen, og er indrettet med det ypperste af dansk design. Tag plads i stole designet af Hans Wegner, Arne Jacobsen, Erik Jørgensen og Verner Panton ved de specialdesignede Finn Juhl borde. De smukke lamper, designet af Le Klint og Poul Henningsen, lyser op, mens alle herlighederne fra menukortet nydes på Kählers eget prisvindende design. Keramikken, der er udviklet i samarbejde med landets førende designere og keramikere, kan selvfølgelig også købes med hjem efter dit besøg i restauranten.  Hos Kähler bestræber vi os altid på at give vores gæster og kunder en unik oplevelse, hvor der er tænkt over detaljen og historien. Vi ønsker, at alle skal gå herfra med noget ekstra – den der helt særlige Kähleroplevelse – og vi glæder os til at byde jer velkommen til moderne mad- og designoplevelser i Københavns hyggeligste designrestaurant.


Årets indpakning

GAVETASKE

Alle produkter leveres individuelt pakket i originale Kähler-æsker med logo og produktfoto. Ved bestilling af min. 25 gavepakker leveres gavepakke 1-4 og 6-13 pakket i Kählers eksklusive B2B-gavetasker fra d. 1. oktober 2014.


Foto og billedbehandling Lisbett Wedendahl, www.lisbettwedendahl.dk Anna Overholdt, www.annaoverholdt.dk Christian Brøgger-Jensen, ADvalue, www.advalue.dk Karstensen Fotografi, karstensenfotografi@me.dk Billedbehandling Anne Birk, Anne Birk Design, www.annebirk.dk Print Zeuner Grafisk A/S Koncept & layout Kähler Design © Kähler Design A/S www.kahlerdesign.com Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte produkter. Se Kählers fulde sortiment på www.kahlerdesign.com Kählers produkter forhandles af førende firmagavegrossister. Kontakt Kähler på telefon 55 72 02 91 eller kundeservice@kahlerdesign.com for at få oplyst forhandlere.


Kähler Design Ramsherred 3, 1. sal 4700 NÌstved Telefon: +45 55 72 02 91 kundeservice@kahlerdesign.com www.kahlerdesign.com


Besøg Kählers univers i Aarhus og Tivoli Kähler and friends Vores flagskibsbutik i hjertet af Aarhus www.kahlerdesign.dk Kähler Spisesalon Klassisk nordisk mad med et twist www.spisesalon.dk Kähler Coffee and Food Station Kaffe, grød og smørrebrød to go www.coffeestation.dk Kähler Villa Dining Nordiske madoplevelser i hjemlige omgivelser www.villadining.dk Kähler i Tivoli Københavns hyggeligste designrestaurant www.kahler-i-tivoli.dk

WWW.KAHLERDESIGN.COM

Kähler Design B2B katalog 2014  

Præsentation af gavepakker og specialprodukter.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you