Page 70

9 788248

SUZANNE BRØGGER KORAL

923244

Hvordan kan vi forvalte kjærligheten? Koral er en forkortet og nykomponert utgave av Suzanne Brøggers tre epokegjørende og berømte utgivelser Crème Fraiche, Ja og Transparence. Gjennom å klippe og lime sammen tekster fra tre ulike tiår, har hun laget en ny fortelling om frihetens betingelser, om overskridelser og mot, og om kjærlighetens, seksualitetens og tillitens rolle i menneskenes liv. Boka handler om oppvekst i Thailand, livet på kostskole, eksperimenterende sexliv, utenlandsreiser, frihetslengsel, identitetssøken, livslyst, desperasjon, forelskelse – alt, hva som hører et frigjort og eksperimenterende 1960- og 1970-tall til.

Originaltittel: Koral Oversatt fra dansk av Trude Marstein Innbundet kr. 399 ISBN 9788248923244 Kagge Forlag I salg

«I disse pripne metoo-tider er det noe befriende rått og ukorrekt ved Suzanne Brøggers grenseløse selvbiografiske fortelling Koral.» DAGBLADET

«Det handler om å leve fritt, tenke fritt, og å ‘skriftlig skamfere de medfødte forestillingene våre om kjærligheten’.»

Foto: Ketil Olav Sand

MORGENBLADET

64 SKJØNNLITTERATUR

SUZANNE BRØGGER er dansk forfatter. I Norge er hun mest kjent for bøkene Fri oss fra kjærligheten, Crème Fraiche og Ja. I 2018 utga hun boka Omelette norvégienne på Kagge Forlag. Brøgger er ved to anledninger blitt nominert til Nordisk Råds litteraturpris.

Profile for Kagge Forlag

Alle bøker 2019  

Alle bøker 2019  

Advertisement