Page 19

924210

NAZNEEN KHAN-ØSTREM LONDON

9 788248

Blant gangstere, rabbinere, oligarker, rebeller og andre ektefødte barn av det britiske imperiet Et unikt portrett av verdens mest mangfoldige by.

NAZNEEN KHAN-ØSTREM er forfatter og forlagsredaktør med en Master i International Relations fra London School of Economics and Political Science. Khan-Østrem har jobbet som journalist i blant annet Aftenposten og som programleder i NRK. Hun var i flere år høgskolelektor ved journalistutdanningen på OsloMet. Khan-Østrem har gitt ut boka Min hellige krig og har bidratt til flere antologier.

Innbundet kr. 399 ISBN 9788248924210 Kagge Forlag September

Foto: Astrid Walller

Glem Big Ben og Buckingham Palace, og møt menneskene i gatene som gjennom historien har formet den britiske hovedstaden. I London – blant gangstere rabbinere, oligarker, rebeller og andre ektefødte barn av det britiske imperiet blir du tatt med til Notting Hill, Camden, Clapham, Peckham, Mayfair, Stamford Hill, Tooting, Southall, Shoreditch, Brixton og Ealing. Her møter du idealistiske ortodokse jøder, lidenskapelige Arsenal-fans, familien som har drevet kafé i Bethnal Green siden 1900, DJen som introduserte The Clash for reggae, irske løsarbeidere, hellige krigere, djerve filmregissører, polske bohemer og kompromissløse indiske restauranteiere. Boka er både et storslått byportrett, et aktuelt tidsbilde, og en innsiktsfull historiebok – en annerledes guide til en by som rommer hele verden.

DOKUMENTAR, HISTORIE OG BIOGRAFI 15

Profile for Kagge Forlag

Alle bøker 2019  

Alle bøker 2019  

Advertisement