Page 62

ASTELEMME REIPPAHASTI …

ASTELEMME REIPPAHASTI …

Musiikkia Urpo Jokisen ja sovituksinja sovituksin Muistokonsertti Urposävellyksin Jokisen sävellyksin

Musiikkia Urpo Jok ise sävellyksin ja sovituk n sin

lauantaina 13.11.2021 klo 15.00 Maanpuolustuskorkeakoulun juhlasali Ohjelmistossa sotilaslauluja, kadettiperinne- ja tunnelmalauluja sekä lauluja Suomelle. Johtaa evl, dir cant Matti Orlamo

1

Käsiohjelma 30€ sisältäen kahvitarjoilun ja äänilevyn "Astelemme reippahasti...." Ohjelman voi ostaa laulajilta tai kuoron verkkosivujen kautta www.kaaderilaulajat.fi Kaaderilaulajat ja Kade

ttikuoro

Konsertin järjestelyissä noudatetaan kansallisia koronamääräyksiä ja puolustusvoimien ohjeistusta. Saapuminen Santahaminaan edellyttää kuvallista henkilötunnistetta.

T

Kadettikunnan villasukat

ilaa itsellesi tai lahjaksi perinteiset harmaat villasukat. Sukat on valmistettu Helsingin villasukkatehtaalla 1950-luvun neulontakoneita käyttäen.

Sukkien materiaali on 70 % puhdasta lampaanvillaa ja 30 % kestävyyttä lisäävää polyamidia. Sukkia on kahta kokoa: 38–41 ja 42–45. Villasukkien ympärillä on vyöte, johon on painettu Kadettikunnan merkki. Lisäksi toisen sukan ylärenaan on ommeltu kangasmerkki, jossa Kadettikunnan merkki. Hinta sukkaparille on 29 euroa + postitus 5 euroa. Tilaukset Sabina Krogarsille: sabina.krogars(at)kadetti­kunta.fi tai puh. 050 470 7291.

Kylkirauta 3/2021

60

Urpo Jokinen


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.