Page 1

Kaappaa kaveri kainaloon ja ostoksille! Luvassa koko joukko iloa ja yllätyksiä sinulle ja kaverillesi. TEETKÖ sinä tänä jouluna ruokaostokset kaikessa rauhassa? Marras− joulukuussa ilahdutamme asiakkaitamme paikkakunnan puhutuimmalla tapahtumalla, kun tarjoamme yhdelle asiakkaallemme ja hänen valitsemalleen kaverille yksityisen jouluruokien ostoskierroksen. Herkkua on siinä todellakin monenlaista, sen takaa KSupermarket Imatrankosken laadukas valikoima. Täydellisen ostosrauhan takaamiseksi kauppa on suljettu muilta asiakkailta, ja kun tulee aika kaartaa täysi ostoskärry kassalle, kukkaroa ei tarvita. Voittaja ja hänen ystävänsä saavat tehdä ostoksia yhteensä 500 euron arvosta veloituksetta.

K-Superpassi on avain upeisiin voittoihin! Ostoskierrosta isännöi kauppiaspariskunta Kari ja Riitta, jotka antavat ostosten ohessa parhaimmat vinkit joulupöydän tarjoiltavista. Tammikuussa käynnistyy kevään jännittävin kilpailu, nimittäin K-Superpassi. Kuukausittaiset arvonnat jatkuvat koko kevään ajan. K-Superpassin ideana on kerätä passi täyteen leimoja, joita saa ostamalla passissa esitellyn tuotteen. Jokaisesta täydestä passista saa monipuolisen tuotekassin. Samalla osallistuu kuukauden supervoiton arvontaan. Supervoiton palkintona on kodinelektroniikkaa ja -koneita tai matkalahjakortteja. Tammikuun supervoiton arvo on huikeat 500 euroa! K-Superpassin tuotteet vaihtuvat kuukausittain, ja supervoitto arvotaan joka kuukausi. Nouda oma K-Superpassisi kassalta ja osallistu arvontaan yhdellä tai useammalla passilla! Kilpailusäännöt kokonaisuudessaan www.facebook.com/k-supermarketimatrankoski

Näin osallistut joulukisaan Voit osallistua kilpailuun tekemällä ostoksia vähintään 30 euron arvosta K-Supermarket Imatrankoskessa. Saat maksun yhteydessä kassalta osallistumiskupongin, joka jätetään yhteystiedoilla täytettynä myymälässä olevaan arvontalaatikkoon. Kilpailuaika on 19.11.− 9.12.2012, ja arvonta suoritetaan 10.12.2012. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Lisäksi voittajan nimi ilmoitetaan K-Supermarket Imatrankosken lehtimainonnassa ja myymälämainonnassa.

Näin hyödynnät K-Superpassin K-Superpassin ideana on kerätä passi täyteen leimoja, joita saa aina ostamalla passissa esitellyn tuotteen. Tammikuun passissa on neljä eri tuotetta, joista jokaisesta saa yhden leiman. K-Superpassin täyteen leimoja kerännyt palkitaan heti pikavoitolla. Jokainen täysi K-Superpassi osallistuu kuukauden supervoiton arvontaan. Saat K-superpassin kassalta.

3

Kaveri kainaloon kisa  

Article about K-Supermarket Imatrankoskis Christmas contest.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you