Page 1

Der er mange der dur men det er HG Porte man bruger

LEDHEJSEPORTE TIL INDUSTRI


Alutech ledhejseporte lever fuldt ud op til overensstemmelse med alle krav i de europĂŚiske sikkerhedsstandarder.


Ledhejseporte til industri Ledhejseporte har så ubestrideligt mange fordele som brugervenlighed, pålidelighed, sikkerhed, god forseglings ydeevne og fremragende varmeisolering. Ledhejseporte er ideelle til montering i industri og landbrugs faciliteter, bilforhandlere, service- og beredskabstjenesters stationer. På grund af det brede udvalg af tilbehør, typer og farver af paneler er det muligt at vælge Alutech ledhejseporte til alle industrielle faciliteter: •• Hvis ønsket, er det muligt at montere Alutech ledhejseporte med gangdør for yderligere hurtig indgange, at installere vinduer til naturlig belysning, en nøglelås for sikker lukning af porten og andre ting for din bekvemmelighed. •• Alutech industriporte vil harmonisk matche en almindelig bygnings arkitektur. Stort udvalg

CE-mærkning: I 2009 stod Alutechs ledhejseporte over for tests, for at bekræfte overholdelsen af EU ​​ Produkt Sikkerheds direktiverne. Alutech ledhejseporte opfylder fuldt ud alle krav i europæiske sikkerhedsstandarder, der er bekræftet af prøvningsrapporter udstedt af europæiske akkrediteret laboratorier.

af sandwich paneler og panoramaudsigts sektioner vil tilfredsstille et behov for selv de mest krævende kunder. •• Automatiseringssystemer vil sikre bekvemmelighed, pålidelighed og sikkerhed af Alutechs ledhejseporte. Industriel ledhejseporte kan installeres på steder med tung trafik, i lokaler med høj luftfugtighed og på store åbninger. Alutech porte har en forstærket struktur og er lavet af materialer med høj anti-korrosionsegenskaber, der giver en sikker og pålidelig drift i hele produktets levetid.


PÅLIDELIGHED OG UDHOLDENHED

SANDWICHPANELER En sandwichpanel er grundlaget for en langvarig og sikker drift af en ledhejseport. Specielt designet sandwich-paneler bruges til at producere Alutech ledhejseporte, og de har flere fordele: 1. Strukturen i 45mm-tyk-panelet giver en høj resistens over for både vind-og effekt belastninger. 2. Både udvendige og indvendige stålplader i et sandwichpanel er forbundet med hinanden i toppen og bunden af ​​panelet. Dette eliminerer adskillelse af panelet på grund af dramatiske port sænkninger, da det er virkelig vigtigt for store og tunge industriporte. 3. Dørpanelet er fremstillet af 0,4 mm stålbånd som sikrer stor styrke for en port. 4. 16-micron tyk zink belægning sikrer høj antikorrosionsegenskaber af panelet. 5. Forsiden af ​​panelet er emaljeret med polyurethans belægning modificeret af polyamid partikler (PUR-PA), som: •• er meget modstandsdygtigt over for ridser og nedskæringer forårsaget af mekaniske handlinger; •• er veltolereret til temperatur og fugtighed udsving; •• har en høj hårdhed og elasticitet; •• har fremragende korrosionshindrende egenskaber; •• modstandsdygtig overfor rengøringsmidler og kemikalier.

Polyurethan belægning 20-25 mkm Ground 20-25 mkm Zink 16 mkm Stål 0.40 mm Zink 16 mkm Adhesional lak 12 mkm Opskummet polyurethan

HOLDBARHED At bruge korrosionsbestandigt materiale er ekstremt vigtigt for steder med fugtige og fjendtligt miljø, for eksempelt, til bilvask. Industriporte er lavet af de komponenter med høje korrosionshæmmende egenskaber til at forlænge en dør liv, dvs.:

•• Rulle beslag og mellemliggende hængsler af rustfrit stål.. •• Malede sideplader og torsionsfjedre. •• Særlige portsæt til lokaler med høj luftfugtighed.


Teknisk modne løsninger og høj kvalitets materialer sikrer driftsikkerhed og langsigtig ydeevne af Alutechs ledhejseporte. Mindste fjedre udholdenhed på Alutech porte er 25.000 åben-lukke cyklusser. Hvis det er nødvendigt kan dette cyklus forlænges op til 100 000.

Maksimal levetid er op til 100.000 åben dør-lukke cyklusser


ENERGIEFFEKTIVITET

Den termisk transmissionskoefficient (U) af Alutechs porte er 0,61 Watt / m2 K, der er sammenlignelig med en mur p책 60 cm tykkelse.


Fremragende varmeisolation er den vigtigste specialitet i Alutechs ledhejseporte. De er med succes brugt til at udruste energieffektive bygninger. Alutechs ledhejseporte kan installeres i alle regioner i Europa og selv i de koldeste dele af Skandinavien.

Høj varme-isolerende egenskaber på Alutechs ledhejseporte er bekræftet af talrige undersøgelser udført af uafhængige akkrediterede laboratorier i St. Petersborgs Arkitektur og Byggeri Universitet (Saint-Petersburg, Rusland), den Hviderussiske Videnskabelige Forsknings Institut for Byggeri (Minsk, Hviderusland), og den Videnskabelige Research Institute NISI (Bulgarien).

Strukturen i Alutechs ledhejseporte tillader at holde en optimal temperatur i al slags vejr. Den termisk transmissionskoefficient (U) af Alutechs ledhejseporte er 0,61 W / m2 K gør det muligt at installere døre i alle regioner. Termisk isolering af ledhejseporte er sammenlignelig med en 60 cm tyk mur.

Alutechs porte har høj isoleringsevne, fordi:

Sandwichpanelerne er fyldt med freon-fri opskummet polyurethan, som har en meget lav varmeledningsevne.

Pladetykkelse har en afgørende indflydelse på ledhejseportenes modstand mod varmeoverførsel. Jo tykkere panelet des højere modstandsdygtighed over for varme.

45

mm

Elastisk polymer gummi tætninger langs hele portens omkreds beskytter pålideligt for regn og sne eller uønsket varmetab.

Panelerne har en polymer EPDM-tætning, der bevarer en høj mekanisk styrke og elasticitet ved lave temperaturer. Tætningen eliminerer huller mellem paneler og garanterer høj varme og lyd isolering.


SIKKERHED

Overholder de europĂŚiske sikkerhedsstandarder EN 12604, EN 12453


Alutech koncernen lægger særlig vægt på produktsikkerhed. Alutechs industrielle ledhejseporte er sikre for både manuel- og automatisk betjening.

Alutechs industriporte er helt i overensstemmelse med kravene af de europæiske sikkerhedsnormer EN 12604 og EN12453 på grund af til følgende: •• Sandwichpanelets design sikrer beskyttelse mod finger blokering. •• En standard port sæt består af:

-beskyttelsessystem som hindrer at porten falder ved fjedresvigt; -beskyttlesessystem som hindrer at porten falder ved kabelsvigt.

•• Ruller som bevæger sig præcist langs sporets skinner er udviklet af Alutech Group. Og derfor kan et dørblad ikke falde ud af det spor, når du åbner en port, eller når det er stoppet under et loft.

•• Portene er sikkert beskyttet mod skæring på grund af mangel på skarpe kanter på elementerne og kablet mellem en lodret vinkel skinne og et dørblad. •• Automatiserede industriporte er udstyret med specielle sikkerheds-systemer. Og hvis en ledhejseport rører enhver forhindring, stopper den automatisk. •• Automatiske døre er desuden udstyret med sensorer, der slukker det elektriske automatik, når et kabel eller en fjeder svigter. Dette tilbehør er leveret uden ekstra tillæg.


IDEEL TIL ENHVER INDUSTRIVIRKSOMHED OVERFLADER Mikrobølge

S-ribbed panel

Dørblad med mikrobølger gør det muligt at skjule mindre skader af belægning og holder dørene pæne i mange år.

På grund af den symmetriske placering af ribberne er panelets samlinger på en dørfløj helt ubemærkede..

Den udvendige side af mikrobølge-panelet har et trækorns præg.

Den udvendige side af panelet har en trækorns præg med vandrette ribber. Afstanden mellem dem er 125 mm.

Den indvendige side af panelet er glat med tværgående ribber. Farve - RAL 9002.

Den indvendige side af panelet er glat med tværgående ribber. Farve - RAL 9002.

8 standardfarver UDEN ekstra tillæg

RAL 9016 Hvid

RAL 1015 Beige

RAL 3004 Vinrød

RAL 5010 Blå

RAL 6005 Grøn

RAL 8014 Brun

Trykte farver kan afvige fra egentlige farver

ADS 703 Anthracite

RAL 9006 Alu

Mod mindre tillæg kan vi male porten i alle RAL farver.


Alutechs ledhejseporte passer perfekt i en moderne industriel arkitektur, understreger elegance og individualitet af din virksomheds identitet.

Alutechs porte kan males i alle farver fra RAL kataloget efter kundens ønske


TYPER AF PANORAMAPORTE

Det vigtigste i den moderne arkitektur er elegante og lette aluminiums porte


Alutechs industriporte med panorama-ruder er en moderne og simpel kombination af glas og metal, der hænger sammen med en ledhejseport funktionalitet.

PANORAMISK PANEL Et panoramisk panel er lavet af ekstruderet aluminium profiler med slagfaste, gennemsigtige akrylplader af 3 eller 14 - mm tykkelse. •• Til at passe panoramiske ruder med sandwichpaneler er der en ramme af aluminium og en sandwich panel som begge er 45mm i tykkelse.

PANORAMISK PANEL MED PLASTFYLDNING En panoramisk panel fremstillet af aluminiumsprofiler sammensat med sandwichpaneler. •• En 14 mm tyk sammensat sandwich panel består af to aluminiumsplader, og fyldt med polystyren. Både udvendige og indvendige aluminiumsplader af et panel har en puds præg. •• Et 3mm tykt sammensat sandwichpanel består af to aluminiumsplader og er fyldt med højtryks-polyethylen. Både de udvendige og indvendige aluminiumsplader af panelet er glatte.

Alutech panoramiske porte er holdbare, elegante og lette at rengøre. Aluminums porte er resistente over for regn og sne, og de er derfor også attraktive i mange år.


STORT UDVALGT AF PANORAMISKE RUDER ALP og ALPO serier

45 mm

Alle panoramapaneler i en port har samme højde og bredde. Hvis en kunde ønsker det kan en panoramisk port være lavet af paneler med ruder på 14 mm tykkelse (ALP-serien) og 3 mm tykkelse (Alposerien). Det er muligt at have forskellige kombinationer af sammensat sandwichpaneler med akryl glas som en eksklusiv løsning til en panoramisk port.

ALPS og ALPSO serier

45 mm

Det nederste panel er en stål sandwich panel med en «mikrobølge» eller «horisontale S-riller» overflade og en trækorns præg. Alle andre paneler er panoramaruder med 14 mm tykkelse (ALPS-serien) og 3 mm tykkelse (ALPSO serien). Ligesom ALP-serien har alle panoramapaneler samme højde og bredde.

PO serien Stål paneler kan kombineres med en eller flere panoramiske paneler for en naturlig rumbelysning. Panoramapaneler med akryl glasering af 14 mm tykkelse anvendes til PO-serien. 10 standardfarver af panoramiske paneler UDEN ekstra beregning

RAL 9016 Hvid

RAL 1015 Beige

RAL 3004 Vinrød

RAL 5010 Blå

RAL 6020 Grøn

RAL 8015 Valnød

Trykte farver kan afvige fra egentlig farver

RAL 8014 Brun

RAL 8017 Chokolade

RAL 7040 Grå

RAL 9006 Alu

Mod mindre tillæg kan vi male porten i alle RAL farver.


Panoramiske døre er glaseret med let slagfast akryl, der bevarer sin gennemsigtighed i lang tid.

Maksimal gennemsigtighed af en panoramisk port giver et naturlig lys og reducerer energiforbruget


YDERLIGERE MULIGHEDER

Bred vifte af muligheder giver Alutechs ledhejseporte ekstra fordele


Alutechs ledhejseporte gavner en masse mennesker som føler sig mere komfortable på grund af sådanne muligheder som en gangdør, nøglelås, et bredt udvalg af vinduer, automatiseringssystemer og andre ting.

GANGDØR For at komme ind i lokalet er der ingen grund til at åbne porten hver gang. En gangdør kan minimere omkostningerne og tiden. Det kan hjælpe til at holde varmen i en bygning og øge portens holdbarhed.

SIDEDØR SOM MATCHER LEDHEJSEPORTEN

Alutech tilbyder 2 typer af gangdøre: •• Med en lav tærskel, der opfylder brandsikkerheds krav, og kan bruges til nødudgang. Den maksimale port bredde for en sådan en dør er 4,5 m. •• Standard tærskel, der på grund af dens design kan monteres i porte op til 7 m bredde.

Microwave

S -ribbed panel

Panoramisk panel

En Alutech sidedør kan males i alle RAL-farver

Både en sidedør og en sektionsopdelt en er lavet i samme stil, harmonisk passer de til bygninger og er et perfekt supplement til hinanden. Sidedøren har samme farve og overflade som ledhejseporten.

LÅSESYSTEMER Alutechs portes standard sæt indeholder en låsnings bar, der gør det muligt at låse en dør på indersiden. Hvis lokalet ikke har en ekstra udgang, kan en nøglelås blive monteret. Dette gør at man kan åbne porten udefra, såvel som indefra. Låsen giver en pålidelig portlåsning, kan nemt installeres og ser pæn ud.


YDERLIGERE MULIGHEDER SÆT FOR STEDER MED HØJ LUFTFUGTIGHED Porte med yderligere korrosionshindrende belægning af skinner og fjedre bruges til steder med høj luftfugtighed (for eksempel i en bil vask). Kabler, valser og skruer er lavet af rustfrit stål. Korrosionsbestandige materialer og belægninger gør det muligt at forlænge levetiden af Alutechs ​​ ledhejseporte som installeres ved fugtige steder.

BESKYTTELSE MOD ULOVLIG ADGANG Et anti-tyveri-systemet sikrer desuden fra indbrud I tilfælde af et ulovligt indtrædens forsøg på at beskytte pålideligt blokerer dørbladet og forhindrer fra et indbrud.

LUFTGITTER Et luftgitter gør det muligt at med frisk luft. En konstant luftmængde skaber et optimalt mikroklima på en arbejdsplads. Gitrene kan være hvide eller sorte med beskyttende myggenet og udluftnings lukke-system.

VINDUER En anden ekstra fordel er naturligt lys på grund af vinduerne. Forskellige typer af vinduer kan reducere omkostningerne på arbejdspladsens belysning og passer til enhver bygnings arkitektur.


Moderne arkitektur krÌver en masse af ledhejseportenes funktionalitet og design. Den brede vifte af muligheder, farver og arkitektonisk design gør det muligt at tilpasse Alutechs ledhejseporte til enhver industribygning.

Korrosionsbestandige materialer og beskyttende belĂŚgninger udvider Alutechs ledhejseportes holdbarhed


ALUTECHS AUTOMEREDE PORTE: KOMFORT OG SIKKERHED

Bare tryk p책 en knap, og porten 책bner


Det er nemt og bekvemt at bruge Alutechs automatiske industriporte med en fjernbetjening fra et køretøj. Dette er især praktisk i regnvejr eller snevejr. For at åbne porten, du skal bare trykke på en knap på fjernbetjeningen.

Automatik TIL INDUSTRIPORTE For at automatisere industriporte tilbyder Alutech stærke automatik fra Europas førende producenter. Automatikene er installeret på en ledhejseportens aksel.

Et aksel-monteret automatik gør det muligt at betjene industrielle ledhejseporte op til 45 kvm. Derudover kan dørene arbejde med høj åbne-lukke hyppighed. Sådanne automatik kan installeres i

Automatik

Kontrol enhed

Optiske sensorer

STORT UDVALG AF SIKKERHEDSORDNINGER Det er nemt at bruge automatiserede industriporte med hjælp fra et knappanel eller en fjernbetjening. Dørene sikrer arbejde i optimal tilstand på grund af sådanne sikkerhedsforanstaltninger og drift enheder som teleslynger, trafiklys, fotoceller, optiske sensorer, diverse fjernbetjeninger, og så videre.

Fjernbetjening


SÆRLIGE FORHOLD AF ALUTECHS INDUSTRIPORTE

1

3

2

4

5

8 7 6


1

En justerbar kobling forbinder to dele af et skaft og regulerer kabelspændingen.

2

Torsionsfjedre kompensere dørbladets vægt, det er derfor, tunge porte let kan åbnes og lukkes ved håndkraft. Minimum fjeder udholdenhed er 25 000 åben-lukke cyklusser. For at forlænge portens liv er det muligt at installere fjedre med udholdenhed på op til 100 000 open-lukke cyklusser.

3

En standard sæt af industriporte omfatter en særlig anordning, der standser en dørfløj og forhindrer det i at falde, hvis en fjeder svigter. Det lever fuldt ud med den europæiske sikkerhedsstandard EN12604.

4

5

Rulle beslag gør det muligt at justere en dørfløj, når den er monteret på et afsnit. Dette giver bygninger med ekstra isolering.

6

Særlige bund beslag anvendes til at forhindre et dørblad fra lukning eller fald i tilfælde af et kabelbrud eller dets spænding reduceres. Det lever fuldt ud med den europæiske sikkerhedsstandard EN12604.

8

Til at beskytte bundens tætning er særligt regulerede propper anvendt på bunden af ​​ en skinne. De beskytter forseglingen mod overautomatiken deformation og forhindre optiske sensorer mod skader.

Beslagene er lavet af rustfrit stål og har en høj anti-korrosions funktion.

7

En tætning i bunden af en særlig form kompenserer for eventuelle gulv uregelmæssigheder og giver pålidelig lukning af en passage fra bunden. Tætningen har et hulrum til optiske sensorer til at sikre automatiserede døre.

Mellemliggende hængslers specielle form har høj styrke, der gør det muligt at have dørpaneler pålideligt tilsluttet. Hængslerne er lavet af rustfrit stål og har en høj antikorrosions funktion.


ALUTECHS PORTUDVALG


Industri-ledhejseporte „„ Porte lavet af sandwichpaneler

„„ Panoramiske porte

Passage Funktioner „„ 10 typer af installationer „„ Ståhøjde fra 275mm

„„ Lav installation „„ Standard installation „„ Høj installation

„„ Vertikal installation „„ Skrå installation

Maximum Portstørrelse „„ 7000 × 6000 mm

„„ 5000 × 5335 mm

Overflader „„ ALP, ALPO „„ ALPS, ALPSO „„ PO

„„ Microwave sandwichpanel „„ S-ribbed sandwichpanel

Yderlige indgange „„ Gangdør med en standard tærskel på 168mm „„ Gangdør med en lav tærskel for 90mm

„„ Gangdør med en standard tærskel på 168mm „„ Gangdør med en lav tærskel for 90mm (kun for PO)

Låseanmodninger til port „„ Lukkestang (standard sæt) (ikke til ALP eller ALPO) „„ Nøglelås (ikke til ALP eller ALPO) „„ Anti-tyveri system (kun til døre med aksel monteret oper-

„„ Lukkestang (standard sæt) „„ Nøglelås „„ Anti-tyveri-system (kun til porte med aksel monteret operatør)

atør)

Muligheder

„„ 3 typer af vinduer „„ Luftgitter „„ False-panel „„ Fjedre med ekstra udholdenhed (fra 35 000 op til 100 000 åbn-luk cyklusser) „„ Anti-tyveri system „„ Kit til fugtige lokaler

„„ Luftgitter „„ Aluminiums false-panel „„ Fjedre med ekstra udholdenhed (fra 35 000 op til 100 000 åbn-luk cyklusser) „„ Anti-tyveri system „„ Kit til fugtige lokaler „„ Plastfyldning i en panorama-ruder

Kontrol af port Manuel „„ Reb (standard sæt) „„ Løfte blok (for porte med en høje på over 2m og med blad-firkantede op til 15m²) „„ Kædeløft

Automatisk „„ Aksel-monteret automatik til alle typer installations eksklusiv lav og skrå installation „„ Skinne-automatik til lav og skrå installation

Manuel „„ Reb (standard sæt) „„ Løfte blok (for porte med en høje på over 2m og med blad-firkantede op til 15m²) „„ Kædeløft

Automatisk „„ Aksel-monteret automatik til alle typer installations eksklusiv lav og skrå installation „„ Skinne-automatik til lav og skrå installation


TEKNISKE INFORMATIONER TIL ALUTECH INDUSTRIPORTE Industri porte Stål

Maximum port størrelse

Bredde, mm

Paneler

Tykkelse, mm

Aluminiums panorama

ALPS/ALPSO

ALP/ALPO

PO

Aluminium

Stål+Aluminium

Højre, mm

Tykkelse af acryl gennemsigtige plader, mm Materialer

Stål

Stål+Aluminium

Overflade

S-ribbed panel Microwave

S-ribbed panel Microwave

S-ribbed panel Microwave

Trækorn

Trækorn

Trækorn

Mønsterpræg

Sikkerhed

Beskyttelse mod faldende dørblad i tilfælde af fjedersvigt Beskyttelse mod faldende dørblad i tilfælde af kabelsvigt

Beskyttelse mod fingerblokering Beskyttelse mod skæring

Mindste udholdenhed af fjedre

25 000 cyklusser 50 000 cyklusser 75 000 cyklusser 100 000 cyklusser

Gangdør / / sidedør

Gangdør (tærskel højde - 168mm) Gangdør (tærskel højde - 90mm) Sidedør

Låsesystemer

Lukkestang Nøglelås Anti-tyveri system**

Kontrol af port

Løfteblok*** Kædeløft Skinneautomatik**** Aksel monteret automatik*****

Standard sæt

*

Der er nogle begrænsninger på størrelser for nogle typer af installationer. Nogle døre med højde på mere end 5085 mm produceres efter ønske.

**

Hvis en aksel-monteret automatik er installeret.

***

Anbefales til døre højde over 2 m og blad firkantede op til 15 kvm.

****

For lav og lav skrå installation.

*****

For alle typer installationer eksklusive lav og lav skrå installation.

Mulighed

Ikke muligt


Typer af installationer for industrielle porte Lav

Standard

Høj med højmonteret aksel

Høj med lavmonteret aksel

Skrå

Skrå høj med høj-monteret aksel

Skrå høj med lav-monteret aksel

Skrå lav

Lodret med højmonteret aksel

Lodret med lavtmonteret aksel

Type af installation Lav Standard Høj med højmonteret aksel Høj med lavmonteret aksel Lodret med højmonteret aksel Lodret med lavmonteret aksel Skrå Skrå høj med højmonteret aksel Skrå høj med lavmonteret aksel Skrå lav

RM=passage højde

S- krævet sideplads „„ For manuelle porte er S = 140 mm. Toph ø

jde H

Passag

e højd

Passage bredde Side plads

e

„„ For porte med kæde hejs S min = 240mm S max = 360 mm. „„ For automatiserede porte S min = 310mm S max = 440mm

Tophøjde (H), mm


The Alutech Door Systems

The Alutech Incorporated

The AluminTechno

The Alstrong

Alutech-koncernen er en af ​​de førende på markedet i Vest-og Østeuropa for ledhejseporte og rullende systemer og den største producent af aluminium profilsystemer i CIS. Alutech-koncernen omfatter fem produktionsanlæg og 25 detailvirksomheder i Rusland, Hviderusland, Ukraine og Tjekkiet.

Egne industrielle komplekser i holdingselskabet tillader specialister i Alutech koncernen til at overvåge

Alle koncernens selskaber er forsynet med højteknologisk udstyr til at fremstille produkter, der opfylder alle europæiske standarder for kvalitet. Det omfatter moderne produktionslinje af sandwichpaneler til ledhejseporte, valsning, ultra - moderne kompleks til farve og at skære aluminium bånd, højteknologisk produktionslinje af aluminium ekstruderede profiler, automatiske systemer til støbt aluminium legeringer, moderne pulverlakering, den største i CIS komplekse til anodisere aluminiumsprofiler.

produkternes kvalitet i alle faser af produktionsprocessen: fra indkøb af råvarer til produktionen og emballage. Quality Management System for alle virksomheder er certificeret efter den internationale standard ISO 9001 i henhold til TÜV CERTsystemet. Ved at fremstille produkter, der opfylder internationale kvalitetsstandarder Alutech koncernen er aktivt at udvikle nye markeder. I dag er Alutech ledhejseporte i høj efterspørgsel i SNG, Baltikum, Tyskland, Frankrig, Østrig, Holland, Tjekkiet, Danmark og andre europæiske lande.

Opfyldelsen af virksomhedens kvalitets system med kravene i standarden ISO 9001:2008 bekræftes af TÜV Rheinland InterCert nr.​​ 75 10070322

Importør: Forhandler PORTFIRMAET.DK Viskum Skovvej 3, Thorsager DK-8830 Tjele Tlf. 70 23 90 32 E-mail. info@portfirmaet.dk www.portfirmaet.dk

Salg: Jylland & Fyn

PORTEK.DK Stejlhøj 7c DK-4400 Kalundborg Tlf. 59 51 30 92 E-mail. portek@portek.dk www.portek.dk

Salg: Sjælland & Lolland falster

HG Porte industriporte  

Der er mange der dur men det er HG Porte man bruger .......Tlf. nr. +45 22 63 28 45

HG Porte industriporte  

Der er mange der dur men det er HG Porte man bruger .......Tlf. nr. +45 22 63 28 45

Advertisement