Page 38

38 GEiEG

DES. 2015 / GENER 2016

seccions

Natació / Waterpolo

Trofeu de Sant Narcís de natació

Foto: Feliciano del Puerto Com cada temporada, la primera competició que ha organitzat la secció és el trofeu del GEiEG, el Sant Narcís. El programa competitiu va consistir en proves de velocitat, amb la novetat dels relleus mixtes tant de matí de com tarda, amb l’objectiu d’aconseguir que la competició fos més dinàmica i engrescadora per a participants i públic. En la jornada de matí van nedar les categories infantil i absolut i, per la tarda, les promeses: alevins i benjamins (2005). A nivell competitiu, tot i ser a inici de temporada els nostres nedadors van fer bons registres en general i en relació al públic el trofeu va ser excel·lent, ja que la piscina de Sant Ponç es va omplir a vessar i la gent va poder gaudir d’una bona de diada de natació a la ciutat de Girona. Durant aquest mes d’octubre ha començat oficialment la temporada 2015-2016. El primer a participar va ser l’equip infantil, que va nedar al CN Lloret, i els alevins a Olot, on van disputar la 1a Jornada de Fons i Estils, amb uns registres discrets per part dels nedadors participants. L’equip prebenjamí i benjamí va iniciar la primera jornada de la temporada a Torelló en Lliga per Equips amb molta il·lusió i ganes de nedar i aprendre. Cal destacar que, en el primer entrenament dirigit pel tècnic de la FCN dins el programa de seguiment que es fa a la província, han estat convocats en categoria infantil: Txell Font, Pere Daura, Judith Espígol i Paula Melero i en l’aleví: Sergi Casas, Marçal Fernández, Joel Quintano, Queralt Valerio, Xènia Font i Carla Bravo. Els neda-

dors de la secció prepararan les noves jornades de lliga i la participació en els Campionats de Catalunya d’inicis de desembre. Els màsters s’estan preparant al cent per cent per a la Marató, que es celebrarà a la nostra piscina el proper 13 de desembre de 9 a 14 hores.

Inici de temporada de la secció de Waterpolo A mitjans d’octubre els equips de waterpolo de la secció han iniciat la temporada oficial. Els equips absolut masculí i femení van iniciar la 1a Catalana amb bon peu, aconseguint guanyar en el seu debut, els primers com a visitants a Sallent i les noies superant el Tarraco a Girona. Els següents dos partits pels nois no han estat afortunats, perdent com a locals davant de Vallirana i Martorell. En canvi les noies han guanyat a Figueres i Granollers, encapçalant la primera posició de la classificació. Les categories base d’alevins i infantils han començat la 1a Fase davant de rivals molt superiors, tot i que progressivament partit rere partit han millorat en el sistema tàctic i de joc. L’equip cadet va aconseguir guanyar el primer partit de la temporada davant del CW Anglès, però els altres dos partits poc han pogut fer davant d’equips de capacitat molt superior: Molins i Sant Feliu, els quals al final d’aquesta primera fase tindran l’opció de jugar en la lliga dels equips amb major potencial.

Profile for Juanjo Valeros

Butlletí GEiEG - desembre 2015/gener 2016  

Butlletí GEiEG - desembre 2015/gener 2016

Butlletí GEiEG - desembre 2015/gener 2016  

Butlletí GEiEG - desembre 2015/gener 2016

Profile for jvaleros
Advertisement