Page 34

34 GEiEG

DES. 2015 / GENER 2016

seccions

Hoquei

Adéu-siau 2015 Trobant-nos a les acaballes del 2015 i per donar la benvinguda a un nou any que de ben segur vindrà carregat d’èxits esportius, des de la secció d’hoquei, per segon any consecutiu i amb l’objectiu de consolidar-la, tornem a organitzar la trobada de Nadal amb els jugadors, familiars i persones relacionades amb l’hoquei grupista. Una jornada on deixarem de banda per unes horetes el vessant esportiu per endinsar-nos en el vessant social de la secció, amb la voluntat de compartir una estona de lleure i alegria, fomentant la creació de vincles i reforçant la cohesió grupal, així com potenciant el companyerisme entre els integrants de la secció. D’altra banda cal mencionar i ressaltar el bon inici de temporada dels equips sènior de la secció, en les categories de Nacional Catalana i 1a Catalana, formats íntegrament per jugadors de la casa, així com felicitar els equips de base per la competitivitat demostrada en la primera fase de les seves respectives categories, on majoritàriament han aconseguit grans resultats. I ja per finalitzar, felicitar els porters grupistes Pere Romero i Joel

L'equip Prebenjamí A durant un partit corresponent a la primera fase. Foto: Sebas Moncusi Palacín, que van ser convocats per la Federació Espanyola per assistir a les jornades de tecnificació que van iniciar-se el més de novembre al CAR de Sant Cugat del Vallès.

Pàdel

La secció de pàdel participa als Interclubs amb sis equips i grans objectius Iniciem una temporada més els Interclubs, la competició per equips on prenen part la gran majoria de clubs de la província de Girona. A diferència de passades temporades, enguany el GEiEG comptarà amb sis equips representant diverses categories, tres en masculina i tres en femenina. L’equip masculí A partirà amb l’objectiu ambiciós de posicionar-se entre els dos primers classificats en primera categoria, fet que li donaria plaça a la Copa Catalunya. L’objectiu de l’equip B serà mantenir-se a la segona categoria i el de l’equip C obtenir l’ascens que es va escapar la passada temporada. Pel que fa a les noies, tenim un equip a cada categoria. Com a novetat aquest any hem format un equip C amb jugadores habituals del club que es volen iniciar a la competició. En properes edicions us anirem informant de resultats i classificació dels equips, tant al Butlletí com al nostre blog, que trobareu al web del GEiEG (www.geieg.cat): a la pàgina principal o home trobareu la pestanya Seccions i, seguidament, Pàdel.

Arrenca la X Edició de la Lliga Social GEiEG Arribem a la X Edició de la Lliga Social, on una vegada més els socis i les sòcies podran jugar a pàdel en format competició a la lliga social més important de Girona. La competició es jugarà de novembre a maig en format lligueta i en una fase final eliminatòria di-

El tècnic Marc Requena i Xavier Ramos disputant un partit de Lliga Catalana. Foto: Jaume Iglesias vidida en tres categories durant el mes de juny. El sistema de competició serà de quatre rondes, on cada parella jugarà un mínim de quatre partits amb nou jocs per ronda. El guanyador obtindrà tres punts i el perdedor un punt. Posteriorment els 24 millors classificats disputaran el play-off final, d’on sortiran els campions absoluts d’aquesta X Lliga Social GEiEG.

Profile for Juanjo Valeros

Butlletí GEiEG - desembre 2015/gener 2016  

Butlletí GEiEG - desembre 2015/gener 2016

Butlletí GEiEG - desembre 2015/gener 2016  

Butlletí GEiEG - desembre 2015/gener 2016

Profile for jvaleros
Advertisement