Page 32

32 GEiEG

DES. 2015 / GENER 2016

seccions

Sardanes

El 57è Concurs Individual de Sardanes Revesses omple La Mercè

Una imatge del Concurs Individual de Sardanes Revesses. El 57è Concurs Individual de Sardanes Revesses va omplir el passat 31 d’octubre l’Auditori de la Mercè. Organitzat per la secció de Sardanes, va comptar amb la participació de més de 40 concursants. Les sardanes revesses van ser interpretades per la cobla Ciutat de Girona. El guanyadors van ser: en categoria infantil, Lluís Caralt, de Sant Vicenç dels Horts; en juvenils, Marc de Miguel, de Canet de Mar; en grans, Jaume Roca, de Badalona; i, en veterans, empat entre Jordi Prats, de Barcelona i Toni de Miguel, de Canet de Mar.

i Mare Nostrum de Barcelona al grup A de Grans. Pel que fa al Campionat Territorial: Colla Belluguets de Figueres (Alevins); Colla Il·lusions de Cassà (Infantils); Colla Montgrí 2000 de Torroella i Estel de les Gavarres de Cassà (empat en la categoria Juvenil); Colla Mans Amigues de Cassà (Grans) i Colla Aires Gironins (Veterans). Amb motiu de l’efemèride del concurs es va fer un reconeixement a en Xicu Oliveras i l’Àngel Cortada pels seus anys al capdavant de l’organització; al president del Grup, com a entitat organitzadora; i a Josep Antoni López, compositor de A Girona, 75 anys i més. En l’acte de lliurament dels premis van participar l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, Marta Madrenas, tinenta d'alcalde i regidora adjunta a l’Alcaldia; la presidenta de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya, Núria Escudé, el president de la Confederació Sardanista, Joaquim Rucabado, i Francesc Cayuela.

Obsequi del reconeixement a la colla Aires Gironins. Fotos: Miquel Burgos.

Reconeixement de la Cobla La Principal de la Bisbal a la nostra colla Aires Gironins

Participació al 75è Concurs de Colles Sardanistes.

Multitudinària participació en el 75è Concurs de Colles Sardanistes 49 colles i prop 700 dansaires van omplir la plaça de Francesc Calvet i Rubalcaba en la 75a edició del Concurs de Colles Sardanistes. Pel que fa al Campionat de Catalunya, les guanyadores del concurs van ser: Aires Gironins del GEiEG, al grup B de Veterans,

Aires Gironins va participar en el tradicional concert de la cobla La Principal de la Bisbal del passat Sant Narcís, a l’Auditori de Girona. El director de la cobla, Francesc Cassú, va lliurar un obsequi a la colla en reconeixement per la continuada col·laboració. Pel que fa a l’activitat competitiva, queda pendent la Final de Punts Lliures, el 29 de novembre a Calella, on participarà Aires Gironins amb la intenció de revalidar el Campionat de Catalunya de veterans per cinquè any consecutiu. Amb els campionats de Catalunya i Territorial de lluïment ja acabats, Aires ha quedat en primer lloc del grup B de Catalunya i en primer lloc, per novè any consecutiu, al Territorial de Girona i Catalunya Nord de veterans. Galligants del GEiEG, veterans, ha participat en dos concursos aquest temporada i l’alevina Rebrolls del GEiEG va competir al concurs de Fires de Girona. Amb els millors desitjos a tothom per al 2016, fem una crida a formar part de les nostres colles. No importa edat ni nivell. Hi trobareu bon ambient i descobrireu el sardanisme de competició, una manera diferent de ballar esportiva i artística a la vegada.

Profile for Juanjo Valeros

Butlletí GEiEG - desembre 2015/gener 2016  

Butlletí GEiEG - desembre 2015/gener 2016

Butlletí GEiEG - desembre 2015/gener 2016  

Butlletí GEiEG - desembre 2015/gener 2016

Profile for jvaleros
Advertisement