Page 30

30 GEiEG

DES. 2015 / GENER 2016

seccions

Judo

Primer Rànquing Català Infantils i Cadets Llars Mundet Barcelona va acollir, el 14 de novembre, el Primer Rànquing Català Infantils i Cadets. Cal destacar, en la categoria Infantils, la participació dels grupistes Gerard Boix (46 kg), Marc Palahí (50 kg) i Jordi Juanchich (50 kg) i la medalla d’or obtinguda per la judoka del GEiEG Sophie Krymska. Així mateix, en categoria cadet, van competir Antonio Romero (73 kg), Mar Bonet (70 kg), Alba Rodríguez, amb medalla de bronze (50 kg) i, finalment, Maria Trota, que va aconseguir la medalla de plata (52 kg). Volem ressaltar la bona actuació de tots els nostres judokes i, en aquest cas, de les noies, les quals van fer una molt gran competició, tant l’Alba com la Maria i la Sophie. Crec que, si seguim en aquesta línia, anem molt bé. Per Sophie és l’últim any d’Infantils i intentarem que aquesta temporada es classifiqui pel Campionat d’Espanya. Per la Maria i l’Alba és el seu primer any de cadet i esperem que segueixin amb aquesta bona forma, el temps ho dirà. Felicitats a tots i a totes!

Benjamins Alevins

El passat 15 de novembre de 2015 els esportistes grupistes de diferents categories van participar en el XXV Trofeu Vila d’Arbúcies, amb 250 judokes de deu clubs de les províncies de Girona i Barcelona. El palmarès del GEiEG va ser de nou medalles d’or, vuit de plata i onze de bronze. A continuació us n’oferim els resultats i, sobretot, felicitem els petits i grans judokes pel gran paper en la competició. Anem per bon camí; es tracta d’un bon inici de la temporada competitiva i, com a coordinador de la secció, afirmo és un gran honor poder treballar amb tots vosaltres. Prebenjamins: Arnau Perefita, medalla de bronze; Marc Asensio, medalla d’or; Eugeniy Shtbts, medalla de bronze; Arnau Vidal, medalla de Plata; Pablo Santos, medalla de bronze; Joel Duran, medalla d’or; Lucar Tejada, medalla d’or; David Tejedor, medalla de plata. Benjamins: Jan Amat, medalla d’or; Martin Vila, medalla d’or; Leo Corominas, medalla de bronze; Arnau Regincos, medalla de plata; Guillen Sánchez, medalla de bronze; Alberto Costa, medalla d’or; Guillen Palahí, medalla de bronze; Josep Ortiz, medalla de bronze; Sergi Ortiz, medalla de bronze; Xenia San Andorra, medalla de bronze. Alevins: Bru Guardiola, medalla de plata; Set Guardiola, medalla de plata; Pol Pineda, medalla de plata; Jan Trota, medalla de plata; Marc Prado, medalla d’or; Genis Puig, medalla de bronze; Carles Cornellà, medalla deplata; Roger Trave, medalla de bronze; Dmytry Fesenko, medalla d’or; Ona Galan, medalla d’or.

Prebenjamins

Grans resultats dels judokes grupistes en el XXV Trofeu Vila d’Arbúcies

A dalt, els tècnics Eduard Martínez, Daniel Tarrés i Daniel Sor, amb els joves judokes grupistes participants al XXV Trofeu Vila d’Arbúcies.

Sophie Krymska al pòdium amb la medalla d’or obtinguda en el 1r Rànquing Català Infantils i Cadets. Fotos: Secció Judo.

Profile for Juanjo Valeros

Butlletí GEiEG - desembre 2015/gener 2016  

Butlletí GEiEG - desembre 2015/gener 2016

Butlletí GEiEG - desembre 2015/gener 2016  

Butlletí GEiEG - desembre 2015/gener 2016

Profile for jvaleros
Advertisement