Page 26

26 GEiEG

DES. 2015 / GENER 2016

seccions

Bàsquet

Els dos Sènior, il·lusionant Espectacular primera part de temporada del Sènior A de Copa Catalunya i del recent ascendit Sènior B, a Primera Catalana. L’equip de Carles Surís, amb 22 anys d’edat de mitjana, ha ocupat els llocs capdavanters del grup 1 durant els primers mesos de competició en una actuació fins ara històrica, amb victòries èpiques com l’aconseguida al Palau Juan Carlos Navarro davant el FC Barcelona CBS, entre d’altres. Aquesta exemplar trajectòria permet a l’equip de Copa tornar a jugar la segona fase per l’ascens a Lliga Femenina-2, en cas de rubricar la classificació entre els cinc primers classificats. Per la seva banda, el jove sènior B de Marc Serra s’ha estrenat a la seva nova lliga amb idèntic resultat i amb un equip encara més jove, amb 20 anys de mitjana. Tots dos equips representen un mirall per a les jugadores del planter que competeixen i creixen repartides pels equips de la secció.

La Copa Federació, a l’horitzó immediat per l’equip de Copa i el Júnior Preferent A

A dalt a l’esquerra, Paula Mir, del Sènior B de Primera catalana en una acció del partit contra el Sant Cugat al Pou. A la dreta, Eva Bou, del Sènior A de Copa Catalunya, en un llançament del partit enfront el Sant Fruitós al Pavelló Lluís Bachs. Fotos: Jordi Ullate

L’excel·lent primera volta de la primera fase del Sènior A li permetrà disputar els dies 2 i 3 de gener a camp neutral la Copa Federació davant l’altre millor equip del grup 1, el Barça CBS, i els dos millors del grup 2, el Joventut Les Corts i el Basket Almeda.

Una brillant ‘Final a Quatre’. Una final on també participarà amb els mateixos arguments el Júnior Preferent A GEiEG-Unigirona. Les noies, que també dirigeix Carles Surís, es trobaran a la Copa amb èl Sant Adrià i el Mataró (del grup 1) i el Cerdanyola (del grup 2).

Profile for Juanjo Valeros

Butlletí GEiEG - desembre 2015/gener 2016  

Butlletí GEiEG - desembre 2015/gener 2016

Butlletí GEiEG - desembre 2015/gener 2016  

Butlletí GEiEG - desembre 2015/gener 2016

Profile for jvaleros
Advertisement