Page 1

JUVI_Kaercher_Gradbena_industrija_in_obrt.pdf 1 5.10.2013 15:32:08

Gradbena industrija in obrt

Čiščenje kot temelj vaše gradnje.

C

M

Y

CM

MY

CY

CMY

K


5

1

Da umazanija ne bo postala del gradbišča. Robustnost, vzdržljivost in učinkovitost – na to se lahko pri inovativnih Kärcherjevih napravah za čiščenje zanesete. Pri raznovrstni umazaniji v gradbeni industriji in obrti so zanesljive in učinkovite naprave nenadomestljive. Naj gre za čiščenje vozil, strojev, pročelij ali tal: z gospodarnimi Kärcherjevimi rešitvami za čiščenje boste najbolje opremljeni. Enostavne za upravljanje, močne in zmogljive ter zasnovane za najzahtevnejše primere uporabe. Po zaslugi domišljenih Kärcherjevih tehnologij opravite naloge čiščenja hitreje in enostavneje. Kajti, kdor vsak dan opravlja težko delo, naj vsaj čisti z lahkoto.

1 Kärcher za gradnjo Kärcher z robustnimi in inovativnimi napravami omogoča hitro, enostavno, ekonomično in učinkovito čiščenje vseh vrst umazanije.

Stran 4 2


2

3

4

2 Trdovratna umazanija Od pritrjene umazanije do ostankov betona: z visokotlačnimi napravami odstranite tudi najtrdovratnejše ostanke umazanije.

3 Prah in druga ­umazanija Prah, trske in ostružke ter nepritrjene ostanke umazanije lahko učinkovito in hitro odstranite z zmogljivimi sesalniki Kärcher.

4 Groba in večja ­umazanija V notranjih prostorih ali zunaj – s stroji za pometanje je zagotovljena ekonomična uporaba, umazanija, npr. pri zaključnem čiščenju gradenj, pa odstranjena brez vidnih sledi.

5 Posebni primeri ­umazanije Izjemna moč za najzahtevnejše primere: od odstranjevanja betona z visokim tlakom do posebej varnih naprav v območjih nevarnosti.

Stran 6

Stran 8

Stran 10

Stran 12 3


Čiste rešitve za najtežje pogoje. V gradbeni industriji in obrti se dnevno pojavljajo najzahtevnejši delovni pogoji – poleg velikega pritiska glede stroškov in pomanjkanja časa. Tem izzivom se mora prilagajati tudi čiščenje. Zato je podjetje Kärcher razvilo naprave, s katerimi prihranite čas in delovno moč, ki so izjemno robustne in imajo veliko moč za optimizacijo rezultatov čiščenja. Naprave in pribori zdržijo dlje, so trši in odpornejši ter nudijo številne domišljene drobne rešitve, da vam bo šlo delo hitreje in lažje od rok.

Na podlagi dolgoletnih izkušenj na področju profesionalnega čiščenja pri podjetju Kärcher natančno vemo, kaj vse je pomembno na gradbiščih, v delavnicah ali skladiščih. Prihranek časa, čiščenje brez dodatnega dela, praktično rokovanje – in nenazadnje robustnost in zanesljivost naprav. Zato pri Kärcherju razvoj vedno poteka z upoštevanjem teh posebnih zahtev. Vse naprave prestanejo dolgotrajna testiranja, so enostavne glede konceptov upravljanja in nudijo kombinacijo najboljših zmogljivosti in najstabilnejše konstrukcije.

4

Če potrebujete dvižne naprave ali odlagalne površine za montažo kovčka z orodjem – Kärcher prisluhne vsem potrebam. Velik poudarek namenjamo tudi ekonomičnosti: dolgi časi delovanja in delo brez prekinitev, zahvaljujoč npr. odlični tehniki filtriranja, skrbijo za večjo učinkovitost. Kajti vaša investicija se vam mora povrniti – in to pri vsaki uporabi. Le tako boste lahko prepričani – ne glede na delovne pogoje: s Kärcherjem imate vedno na voljo pravo orodje.


Kärcher za gradnjo

1

3

2

4

1

Zmogljivo Da pri odstranjevanju trdovratnih ostankov umazanije ali velikih količin umazanije ne boste izgubljali časa, vam naprave Kärcher nudijo izjemne zmogljivosti. S Kärcherjevimi visokotlačnimi napravami tudi najvišjih zmogljivosti lahko na primer hitro in učinkovito odstranite celo pritrjeno in zasušeno umazanijo. Zahvaljujoč tlaku do 2.500 barov je mogoče delati celo brez posebnih šob in čistilnih sredstev. 2 Robustno Da se boste vedno lahko zanesli na svoje naprave znamke ­Kärcher, so prilagojene težkim razmeram, ki veljajo na gradbiščih. Na primer s stabilno konstrukcijo, masivnimi odbijači ali zaščitnim okvirjem iz cevi v obliki kletke. Poleg tega so vsi sestavni deli – npr. nastavki šob – razviti za izjemno dolgo vzdržljivost in podrobno preizkušeni.

3

Praktično Za hitro, udobno in učinkovito čiščenje so naprave Kärcher opremljene s praktičnimi funkcijami. Naprave tako v veliki meri ne potrebujejo vzdrževanja, zagotavljajo, na primer po zaslugi inovativnega sistema filtriranja TACT, delo brez prekinitev ali omogočajo neposreden priklop vaših električnih orodij. 4

Varno Zaradi antistatičnih sistemov, samodejnega izklopa pri doseženi zadostni količini vode pri mokro/suhem sesanju, integriranega nadzora izpuha ali različnih certifikatov glede prašnih razredov Kärcherjeve naprave vedno zagotavljajo najvišjo raven varnosti. Da boste lahko izpolnili vse zahteve v vaši obrti.

5


Povsem sproščeno odstranjevanje trdovratne umazanije. Če se umazanija trdno drži, pomaga pošten tlak. S Kärcherjevimi visokotlačnimi čistilniki na vročo in mrzlo vodo odstranite tudi najtrdovratnejše sloje vsakovrstne umazanije – prah, barve ali celo beton. S tlakom do 350 bar hitro in učinkovito očistite pročelja, tla in stroje. Vse poteka izjemno udobno in deloma povsem brez uporabe čistil. Različni nastavki šob pri tem skrbijo za najrazličnejše in številne možnosti uporabe. Te lastnosti so združene z izjemno dolgo življenjsko dobo in robustnostjo, zato naprave Kärcher predstavljajo investicijo, ki se izplača na dolgi rok.

Neogrevano

Ogrevano

Robustno

Opremljeno za dolgotrajno in zahtevno

Prepričljivo dobro: po zaslugi visokih

Zasnovano za možnost dviganja, z

uporabo. S tlakom in veliko zmogljivo-

temperatur čistite še bolj gospodarno

robustnim cevastim okvirjem, močnimi

stjo pretoka hitro, temeljito in ekono-

– najvišje zmogljivosti, ki so sicer na

pnevmatikami na kolesih in popolnoma

mično odstranite celo najtrdovratnejšo

voljo le v stacionarni obliki.

neodvisni. Po zaslugi motorja z notra-

umazanijo.

njim zgorevanjem vam je zdaj na voljo največja moč, tudi če zmanjka elektrike.

6

Nadaljnje naprave, pribore in čistila najdete v naših katalogih ali na spletni strani www.kaercher.si


Trdovratna umazanija

1

2

3

1

Čistoča pri delu Varujte svoje investicije in poskrbite za daljšo življenjsko dobo. Očistite svoja delovna mesta, gradbene komponente in stroje prahu, umazanije ali drugih ostankov materiala. S Kärcherjevimi visokotlačnimi čistilniki na mrzlo vodo to opravite hitro in z izjemno lahkoto.

Narejeno za gradbeništvo: Kärcherjevi visokotlačni čistilniki so lahki za transport, nudijo različne šobe za vsakovrstne zahteve in jih je mogoče udobno upravljati neposredno prek ročne razpršilne pištole z gumbom Servo Control, tako da lahko enostavno nadaljujete z delom, ne da bi vam bilo treba stopiti do naprave.

Prekladanje ni problem: možnost dvigovanja s pripravami za obešanje.

2

Čiščenje pročelij Zmogljivo in hitro odstranite umazanijo, ne da bi pri tem poškodovali osnovni material gradnje. Brezstopenjska nastavitev vodnega tlaka in količine vode omogočata prilagoditev vsaki podlagi. 3 Čiščenje tal Sledi umazanije enostavno in učinkovito odstranite z visokotlačnimi čistilniki na mrzlo vodo. Z nastavkom FR 30 ME z integrirano pripravo za odsesavanje in 10-kratno zmogljivostjo čiščenja površin celo hitreje in bolj ekonomično kot z običajnimi napravami.

Prilagodi se vsakemu delu: ­nastavki šob za večjo učinkovitost in prilagodljivost.

Brez prekinitev: količino vode in tlak uravnavate neposredno na ročaju.

7


Oprijemljivi rezultati pri prahu in drugi umazaniji. Kärcherjevi mokro/suhi sesalniki so ravno pravo orodje obrtnikov za odstranjevanje prostih ostankov in delcev umazanije. Kompaktni in okretni ali kot različica z veliko prostornino – z njimi je mogoče dobro posesati vse: od finega prahu do grobe umazanije, od tekočin do sredstev za mazanje. Z izjemno sesalno močjo in kapaciteto zbiralnika do 100 litrov je vsako delo hitro opravljeno. Po zaslugi serijske izpustne cevi je mogoče tekočine enostavno izpustiti iz zbiralnika. Ob tem so robustne naprave vedno zasnovane za najzahtevnejše delovne pogoje in imajo praktične, drobne dodatke za prilagajanje svojim nalogam. Samodejno čiščenje filtra tako na primer skrbi za delo brez prekinitev.

Kompaktno Maksimalna mobilnost pri največji zmogljivosti sesanja. Z inteligentnimi podrobnostmi, kot so integrirana vtičnica, nosilni ročaj, pritrdišče za kovček z orodjem itn.

8

Robustno Izjemna moč in stabilna konstrukcija. Samodejno čiščenje filtra, prostor za kompleten pribor in odlična mobilnost zaokrožajo ­paket.

Vzdržljivo Idealno za dolge delovne intervale brez prekinitev: Kärcherjevi sesalniki s sistemom čiščenja filtra Power Filter Clean System za konstantno visoko moč sesanja.

Nadaljnje naprave, pribore in čistila najdete v naših katalogih ali na spletni strani www.kaercher.si


Prah in druga umazanija

1

2

3

1

Delo brez prašenja Pri brušenju, rezkanju ali vrtanju – s Kärcherjevimi napravami ­posesate prah že pri samem viru. Vaše orodje lahko priključite neposredno, naprava pa deluje celo z integrirano avtomatiko Start/Stop. Serijski antistatični sistem pri tem skrbi za optimalno varnost.

2

Suho sesanje Prah, trske in ostružki ter umazanija nimajo tu nobene možnosti: opremljeni z do 3 močnimi turbinami in z zmogljivostjo do 235 mbar posesajo vse delce. Inovativna filtrska tehnologija pri tem skrbi za konstantno visoko moč sesanja. 3 Mokro sesanje Filtrski sistem Eco omogoča menjavo med mokrim in suhim sesanjem brez menjave filtra in brez prekinitev. Dodatna prednost: Udoben dostop do glavnega filtra omogoča hitro in enostavno vzdrževanje.

Brez prekinitev: patentirana tehnologija za samodejno čiščenje filtra TACT ima enostavno konstrukcijo, je enostavna za vzdrževanje in skrbi za konstantno ­visoko moč sesanja.

Izjemno mobilno in prijazno za transport: po zaslugi najnovejšega zložljivega potisnega ročaja in kompaktne oglate konstrukcije.

Vedno vse pri roki: da ste vedno opremljeni za vsako nalogo, je celoten pribor spravljen neposredno v napravi.

Zelo praktično: brez dolgega ­iskanja vtičnice na licu mesta – orodje priključite neposredno na sesalnik.

9


Manj napora pri velikem volumnu. V notranjih prostorih ali zunaj – za optimalno čiščenje gradbišča, zemljišča podjetja ali skladiščne hale priporočamo zmogljive Kärcherjeve stroje za pometanje in pometanje s sesanjem. Za zaključno čiščenje gradenj ali hitro vmesno pometanje. Od kompaktnih naprav za ročno vodeno delo, do voznih strojev z zbiralniki velikih prostornin – Kärcher vam nudi vse za lahko, ergonomsko in učinkovito čiščenje tal. Po zaslugi enostavnega upravljanja in tehnologije, ki potrebuje le malo vzdrževanja, so naprave hitro pripravljene za uporabo in veliki kupi smeti so udobno odstranjeni. Najboljše pri tem je: za tako veliko zmogljivosti morate storiti le eno – pritisniti na gumb za zagon.

Majhna pomoč Hitrejša in bolj ekonomična na majhnih površinah kot metla. Skrbno pomete vse vrste umazanije – celo v najmanjših kotičkih.

10

Veliko udobja Idealni za srednje velike površine. Ti stroji za pometanje s sesanjem vam prihranijo čas in moč, enostavno in učinkovito čistijo vse površine in posesajo celo velike delce.

Velika zmogljivost Popolnoma hidravličen, zmogljiv, robusten in enostaven za uporabo. Vozni in komunalni stroji za pometanje so kos celo največjim zahtevam glede čiščenja.

Nadaljnje naprave, pribore in čistila najdete v naših katalogih ali na spletni strani www.kaercher.si


15.000

2

3

Groba in večja umazanija

Zmogljivost čiščenja površin v m²

ICC 2 s 4 stranskimi krtačami

1

13.000

10.000

Ročni stroji za ­pometanje

MC 50

KMR 1700

KMR 120/150 R

KMR 1500

KMR 1250

Stroji za poVozni stroji za pometanje metanje z odsesavanjem

Za obrate

5.000

2.500 2.500

KM 100/100 R

1.500

KM 90/60 R

900

1.300

KMR 1000 T

600

KM 85/50 W

300

KM 75/40 W

200

KM 70/30 C

KM 35/5 C

>50

KM 70/20 C

3.500

ICC 2 z 2 stranskima krtačama

8.000

Stroji za pometanje z odsesavanjem za zunanje področje

Za komunalo

1

Gospodarna uporaba Odločite se gospodarno – oglejte si, od kdaj naprej se uporaba izplača. Odločilne so velikost površine, prostornina in frekvenca čiščenja. Z veseljem bomo z vami raziskali najboljše možnosti.

2

Zunaj Z udobnim upravljanjem, dolgimi delovnimi intervali in visoko zmogljivostjo je pometanje zunanjih površin z napravami Kärcher bolj ekonomično. Zaradi menjave filtra in valja za pometanje brez uporabe orodja so naprave še posebej prijazne za vzdrževanje. 3 Znotraj Za večjo učinkovitost v vaših skladiščnih halah ali pri vmesnem čiščenju na gradbišču: Kärcherjeve naprave za pometanje po zaslugi dobre okretnosti, lahkega upravljanja in nastavljivega glavnega valja za pometanje vedno zagotovijo najboljše rezultate.

Enostavno, praktično in učinkovito. Kärcherjeve stroje je lažje upravljati in nudijo več udobja pri njihovem praznjenju. Zaradi načina pometanja, ki zbiralnik napolni do 100 %, so poleg tega omogočeni daljši delovni intervali.

Smer premikanja

Stopnja polnjenja 85–100 %

Enostavno: samo en regulator za vse funkcije.

Praktično: hidravlično praznjenje z višine.

Učinkovito: način pometanja z visokim številom vrtljajev napolni zbiralnik za umazanijo do 100 %.

11


Pri posebni umazaniji pomaga izjemna moč. Upiranje tu nima smisla: za najtežja dela nudi Kärcher najboljše naprave. Najtrdovratnejšo umazanijo lahko na primer zelo enostavno odstranite z visokotlačnimi napravami najvišjih zmogljivosti in s tlakom do 2.500 bar ov. Z napravo takšnih zmogljivosti lahko celo nahrapavite beton in razkrijete jeklene armature. Celo zdravju škodljive ali eksplozivne prašnate snovi proti Kärcherjevim zaščitnim sesalnikom nimajo nobene možnosti. Kljub temu je mogoče z naprednimi napravami za čiščenje s suhim ledom tudi občutljive površine ežno, a izjemno učinkovito očistiti. Opazili boste: ne glede na to, ali potrebujete izjemno ­varnost, izjemen tlak ali izjemno občutljivost – s Kärcherjevimi napravami ste izjemno dobro opremljeni.

Izjemno varno

Izjemno nežno

Izjemno močno

Antistatični, z zaklepom sesalne cevi

Pršilci suhega ledu na inovativen

V zaščitnem okvirju iz cevi v obliki

in v celoti ozemljeni vse do sesalne-

način odstranijo pritrjeno ali zasuše-

kletke z možnostjo dvigovanja ali

ga nastavka. Vključno s certifikatom

no umazanijo. Brez poškodb površi-

kot mobilen vlečen voziček: visoko-

za prašni razred H ali M.

ne, brez povzročanja korozije in brez

tlačni čistilniki največjih zmogljivosti

onesnažene odpadne vode.

na vročo ali mrzlo vodo in tlakom do 2.500 bar ov opravijo vsako delo.

12

Nadaljnje naprave, pribore in čistila najdete v naših katalogih ali na spletni strani www.kaercher.si


2 Posebni primeri umazanije

1

3

1

Enostavno opravljena sanacija betona Gospodaren in enostaven način priprave podlage. Nahrapavljenje novega betona, odstranjevanje raznovrstnih starih premazov ali odstranjevanje debelih plasti bitumna. Z visokotlačnimi čistilniki največjih zmogljivosti z mrzlo vodo in tlakom (glede na model) do 2.500 bar je vsako delo hitro opravljeno.

2

Enostavno odstranjevanje trdovratne umazanije Z napravami za čiščenje s suhim ledom lahko skrbno očistite olja, masti in smole s strojev. Poleg tega lahko z njimi pri čiščenju pročelij hitro in učinkovito odstranite plasti barv. Vse to poteka učinkovito, ne da bi pri tem poškodovali osnovni material ­gradnje, brez dodatnih čistil in brez sledi odpadne vode. 3

Nevaren prah Varno ravnanje z nevarnimi snovmi: azbest, oglje, nikelj, katran in plesni škodijo zdravju. Kärcherjevi varnostni sesalni sistemi so idealni za odstranjevanje takšnih nevarnih snovi in izpolnjujejo vse zahteve, ki se v obrtnih delih pojavljajo glede varnosti.

Varno, vzdržljivo in robustno. Naprave Kärcher za posebne primere so kos najzahtevnejšim nalogam, da se vam vaša investicija vedno znova povrne. Po zaslugi domišljenih podrobnosti vedno znova prekosijo tudi zahteve glede varnosti.

Varno: zahvaljujoč pokrovčku na sesalnem nastavku ostane nevaren prah v napravi.

Vzdržljivo: brez obrabnih delov po zaslugi tehnologije, kot je obtočno obratovanje z dvigom sesalnega ventila.

Robustno: posebne industrijske pištole brez težav vzdržijo sile odsesavanja pri najvišjih tlakih.

13


Ustrezna rešitev za vsako umazanijo.

Visokotlačni čistilniki – od 150 do 2.500 bar

Sesalniki

Trdovratna ­umazanija

HD 13/18-4 SX HDS 10/20-4 M HD 10/16-4 Cage Ex HD 9/50-4 HD 13/35-4 HD 9/50 Pe HD 13/35 Pe

NT 40/1 Tact NT 65/2 Eco Tc NT 55/1 Tact

Prah in druga umazanija

HD 6/15 C HD 9/20-4 M HD 10/23-4 S HD 10/16-4 Cage Ex HD 16/15-4 Cage Plus

NT 40/1 Tact Te NT 14/1 Eco NT 14/1 Eco Te Adv

Groba in večja umazanija

HD 1050 DE HDS 1000 DE HDS 13/20 SX HDS 17/60 De Tr1 HD 9/50-4 HD 9/50 Pe HD 25/15-4 Cage Plus HDS 801 B HDS 1000 BE

NT 45/1 Tact Te Ec NT 40/1 Tact Te NT 65/2 Eco Me

Posebni primeri umazanije

HD 7/250 De Tr1 HDS 17/60 De Tr1 HD 13/35 Pe HD 19/100 De Tr1 HD 9/50-4 HD 9/50 Pe

NT 40/1 Tact Te NT 45/1 Tact Te Ec

HD 19/100 De Tr1 HD 13/35-4 HD 7/250 De HDS 13/80 De HDS 17/60 De

NT 55/1 Tact M NT 45/1 Tact M, H NT 35/1 Tact M, H NT 80/1 B1 M IV NT 72/2 Eco Tc IV za trske

Naprave za čiščenje

Premazi

Nevarne snovi

Sanacija gradenj

Uporaba

14

HD 9/50-4 HD 9/50 Pe HDS 17/60 HDS 13/80 HD 19/100 HD 7/250


KM 75/40 W Bp KM 85/50 W P Adv KM 90/60 R P KMR 1700

Naprave za čiščenje s suhim ledom

Čistilna sredstva

IB 7/40 Adv IB 15/80

RM 81 ASF RM 31 ASF RM 750 RM 22 ASF

KM 70/30 C Bp Pack KM 35/5 C KM 70/20 C KMR 1700

RM 752 RM 751 RM 776

KM 100/100 R Bp KMR 1250 BAT/Lpg KM 120/150 T Bp/Lpg KMR 1700

RM 101 ASF RM 110 ASF RM 806 ASF RM 80 Super 1

KMR 1550 D/2 SB KMR 1700 KM 85/50 W

Sredstvo za peskanje, fino Sredstvo za peskanje, grobo

IB 7/40 Adv IB 15/80

Svetovalec za uporabo

Stroji za pometanje in pometanje s sesanjem

RM 43

Nadaljnje naprave in informacije najdete v naših katalogih ali na spletni strani www.kaercher.si

15


Servisne storitve Kärcher – naša obljuba za vaše zaupanje. Če naj bo servis resnična obljuba pomoči in ne prazna beseda, je osnova vsega zaupanje. Pri svojem delu s profesionalnimi stroji za čiščenje se morate ob vsakem času zanesti na njihovo možnost uporabe. Dan za dnem. Noč za nočjo. Vedno in povsod. Naša naloga je, da vam to zagotovimo. In ponudimo vam lahko le najboljše. Zanesljive stroje za čiščenje in čistila. Napredne tehnologije. Kompetentno svetovanje in izobraževanje. In še veliko več. Z eno besedo: servisne storitve ­Kärcher. Ime, ki je sinonim za zaupanje. In servis, ki vam zagotavlja varnost. Obljubljeno.

1

2

Mi smo tu za vas – ne glede na to, kje nas potrebujete. Kärcher je sinonim za vrhunske dosežke – ne le kar zadeva izdelke, ampak tudi glede servisnih storitev. Kot največji proizvajalec naprav za čiščenje na svetu smo našim strankam vedno in povsod dosegljivi; v več kot 190 državah in na več kot 36.000 prodajnih točkah. Tako mi skrbimo, da vam ni treba skrbeti. ­Kärcher – vaš partner za vse.

3

1 Dežurna telefonska linija* Prijazno. Kompetentno. Usmerjeno v rešitev težav. Kärcherjevi zaposleni na dežurni telefonski liniji podrobno poznajo vse naprave, pribor in čistila, tako da vam lahko že prek telefona zagotovijo strokovno svetovanje. 2

Servisne pogodbe Vedno vrhunski dosežki: z našimi servisnimi pogodbami bodo vaše naprave znamke Kärcher vedno pripravljene na uporabo – po zaslugi rednih pregledov, vzdrževanja ali celotnega paketa kompletnih servisnih storitev. 3 Svetovanje o uporabi Z našim svetovanjem o uporabi zagotavljamo, da vedno delate z najbolj učinkovito rešitvijo za vaš problem čiščenja. Površina, osebje in časovni okvirji odločajo o optimalni opremi za vaše ­potrebe.

16

*Številko dežurne telefonske linije in dodatne informacije dobite pri svojem lokalnem svetovalcu ali na spletni strani www.kaercher.si


5

6

9

10

Servisne storitve

4

7

8

4 Prisotni povsod po svetu Pri Kärcherju vam zagotavljamo osebne servisne storitve. Z našo svetovno mrežo servisov in prodajnih služb imate v svoji bližini vedno na voljo kompetentnega svetovalca. Za vsa vprašanja glede servisa, prodaje ali svetovanje.

7 Podaljšanje garancije Jamstvo za trajnost: zavarujte svoje podjetje in svoje naprave Kärcher na optimalen način – z našim podaljšanjem garancije ali zavarovanjem okvare stroja. 8

5

Tehnična izobraževanja Izkoristite najboljše: z našimi tehničnimi izobraževanji na licu mesta vašim sodelavcem pomagamo vsak objekt očistiti z inovativnimi napravami Kärcher na najbolj učinkovit način. 6

Mi pridemo k vam Z našim sistemom upravljanja servisnih storitev si prihranite čas in stroške, mi pa smo pri vas v najkrajšem možnem času. Redno v okviru kompletnih servisnih storitev. In vedno, ko nas potrebujete.

Lizing Ostanite likvidni in polno sposobni za delo. Z majhnimi obroki za lizing namesto z velikimi investicijami. Po želji vključimo tudi vzdrževalno pogodbo. 9 Najem strojev Ostanite tako prilagodljivi kot tržišče – s Kärcherjevimi stroji za najem boste imeli ustrezne naprave na voljo prav takrat, ko se bodo dejansko uporabljale. Pogovorite se z nami o možnostih. 10 Rabljeni stroji

Naprave v odličnem stanju – po najugodnejših pogojih. Nakup nove naprave se ne izplača vedno. Zato so Kärcherjeve rabljene naprave stroškovno izjemno ugodna alternativa za vaše načrtovanje projekta.

17


Navdušenje. Inovacije. Uspeh. Od svojih začetkov pred več kot 75-imi leti se je v kakovost usmerjeno družinsko podjetje Kärcher razvilo v svetovno blagovno znamko, ki jo označujejo trije močni argumenti: vrhunski dosežki, inovacije in kakovost. Znamka danes uživa ugled globalnega vodje in ponudnika profesionalnih sistemov za čiščenje, ki obenem skrbi za ohranjanje naravnih virov. Podjetje odlikujejo zanesljivi izdelki, optimalna uporabna vrednost in trajnostno angažiranje na področju okolja, kulture in športa.

4

1

5

2

3

1 Najvišja stavba v Seattlu – Space Needle Kärcherjeva ekipa je z visokim tlakom čistila do višine 184 m. Osem tednov – in samo ponoči. 2

Nega obraza za predsedniške glave Spet vredno ogleda: 2005 je Kärcher omogočil, da je narodni spomenik na gori Rushmore ponovno zasijal. 3

Inovativni od samega začetka Podjetje Kärcher je že leta 1950 razvilo prvi visokotlačni čistilnik na vročo vodo za profesionalno čiščenje. 4

Čisto okolje Pri Kärcherju vsakodnevno skrbimo za zaščito okolja. Z novimi izdelki, tehnologijami in investicijami v proizvodne lokacije. 18

6

7

5 Lastne raziskave in razvoj Kärcher iz naprav za čiščenje, pribora in posebej prilagojenih sredstev za čiščenje in nego razvija zmogljive sisteme. 6

Mednarodna prisotnost Svojim strankam smo na voljo v več kot 190-ih državah. 7 Povezanost s športom Čista moč tudi na travi. Kärcher že več let kot partner spremlja nemški in mednarodni nogomet.


19


03/2010 · Kataloška št. 0.014-120.0 · Natisnjeno v Nemčiji na papirju, beljenem brez klora · Pridržujemo si pravico do tehničnih sprememb.

JUVI_Kaercher_Gradbena_industrija_in_obrt.pdf 1 5.10.2013 15:33:03

C

M

Y

CM

MY

CY

CMY

K

Z veseljem vam svetujemo:

JUVI DOMŽALE d.o.o. Dragarjeva 20, Rodica SI-1230 Domžale, Slovenija www.juvi.si info@juvi.si

Tel.: +386 (0) 1 721 93 48 Fax: +386 (0) 1 724 26 42

Juvi kaercher gradbena industrija in obrt  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you