Page 1

vi

MAD OG VORES KUNDER ER ALTID SULTNE!


5

Der sælges et måltid hvert

sekund på Just-Eat.dk

2


Tak fordi du overvejer Just-Eat! Take away solgt via internettet er steget mere end 20% det sidste år, og der er intet, der tyder på, at det vil falde i fremtiden. Tværtimod. Onlinesalg er på mange områder væsentligt anderledes end et ”normalt” salg i en restaurant. På nettet har Google og kunderne for alvor taget magten. Det har derfor ekstrem stor betydning for dit salg, hvordan din restaurant er synlig på nettet, og hvordan du udnytter kundens lyst til at dele både gode og dårlige oplevelser. Med mere end 1.700 restauranter er Just-Eat den suverænt største markedsplads for take away i Danmark. Just-Eat sælger mere end 10 millioner måltider hvert år. Ved at vælge et samarbejde med Just-Eat får du adgang til mere end 10 års erfaring med onlinesalg og en professionel partner. Vi ser frem til samarbejdet!

3


Take away i Danmark! Nye forretningsmuligheder

Restauratører er konstant nødt til at tænke nyt for at overleve! Salg via internettet er i kraftig vækst, og analyser viser, at det vil fortsætte i fremtiden. Internettet er den suverænt største inspirationskilde, når danskerne skal finde take away, og i hverdagen vinder take away frem som en effektiv måde at få mere overskud på. Alene de sidste to år er antallet af Google-søgninger på take away steget med mere end 25%, og det kommer til at stige med minimum samme hastighed i de kommende år. Tendensen gælder alle landsdele.

“Take away boomer for tiden, og i Danmark har vi aldrig spist så meget mad tilberedt af andre, og vi har stadig kun set begyndelsen. I fremtiden kommer folk til at lave langt mindre mad selv. Færre kan lave mad og færre vil prioritere tiden til at lave mad” BIRTHE LINDDAL, fremtidsforsker

Hvilken mad vil danskerne have?

Take away i alle former er i vækst. Det mærkes tydeligt, at danskerne søger efter en langt bredere type mad end tidligere og i alle prisklasser. Den størst voksende kundegruppe er børnefamilierne, som søger efter restauranter med høj kvalitet og et bredt udvalg. Hos Just-Eat er det kunderne selv, som vælger, hvilken mad de vil spise. Vi favoriserer ikke nogle køkkener frem for andre. Alle restauranter har adgang til de samme muligheder på Just-Eat.dk. Vores opgave er at give kunderne så mange valgmuligheder som muligt, da det betyder, at de bestiller hyppigere.

4


1.700 unikke køkkener

5


Alle bruger Just-Eat! Hver 5. husstand bestilte fra Just-Eat i 2011!

Just-Eat.dk appellerer til rigtig mange mennesker fordelt over hele Danmark. Alene i 2011 har 18% af alle husstande i Danmark fået leveret mad gennem Just-Eat.dk, hvilket betyder, at næsten hver 5. husstand bestilte take away fra Just-Eat.

De bedste kunder i hele landet!

Vores mest trofaste kunder, som bestiller take away mere end 50 gange årligt, er primært i aldersgruppen 18-39, og de kan fordeles i tre kundegrupper:

Familier

Karrieretyper

Bymennesker

Gruppen består af yngre familier fra sidst i 20’erne til først i 40’erne.

Karrieretyperne består af moderne familier i byen med ét eller få ønskebørn.

De fleste af dem har gennemført en lang videregående uddannelse og bor i både større og mindre provinsbyer over hele landet.

Karrieretyperne bor i mange forskellige boliger, men altid i attraktive områder i hele landet.

Bymenneskerne er unge singler i 20’erne uden børn, men derudover også separerede par med delebørn.

Byens pulserende liv trækker, og de besøger ofte populære in-steder. De er kommet videre fra studenterlivet, hvilket ses ved, at de i høj grad har gæster til spisning og ofte laver finere gourmetmad.

De er både veluddannede og har gode jobs, hvilket giver en høj indkomst og en pæn formue.

Gruppen har typisk folkeskolen som højeste uddannelse, mens den andel, som er i gang med et karriereforløb, typisk har en erhvervsfaglig uddannelse.

De har en mellemlang eller lang videregående uddannelse, og de kaster sig gerne ud i nye, eksotiske madoplevelser, som kan virke fremmede for andre.

Fredag og lørdag er de typisk ude, mens søndagen foregår på sofaen, og den foretrukne mad er nemme færdigretter og hurtig take away. Kilde: Conzoom analyse 2011

6


DERFOR bruger vi Just-Eat!

Søren Petersen

“På Just-Eat får jeg et bredt udvalg af mad og restauranter, som giver mig inspiration og gør, at jeg tit prøver noget nyt!”

Charlotte Qvist

“Jeg bruger Just-Eat for at spare tid. I stedet for, at handle ind og lave mad, får jeg mere overskud til andre opgaver.” 7


Sådan foregår det! Kunden bestiller online

Restauranten modtager en ordre på JCT terminalen

Restauranten bekræfter ordren og går i gang

Ordren leveres til kunden

Just-Eat leverer maden

Restaurant leverer maden

JCT Terminal

Prøv Just-Eat!

Restauranter på Just-Eat modtager deres bestillinger på en JCT terminal. Terminalen har et indbygget SIM-kort og skal blot sættes til en stikkontakt, så virker den!

Hvis du vil teste, hvordan Just-Eat fungerer, så kontakt din konsulent og få et gavekort på 150 kroner, så du kan lave en bestilling og mærke oplevelsen som kunde. Du skal oprette en profil og derefter klikke på ‘Min Just-Eat konto’, hvor du kan indtaste værdikoden.

God fornøjelse! FÅ EN VÆRDIKODE FRA DIN KONSULENT!

8


Partner Center Partner Centret er din personlige informationsportal, hvor du har kontrol over dit engagement på Just-Eat.

1:  Hold dig ajour om tilbud fra Just-Eat

2: Tjek nye og gamle fakturaer online

MacBook Pro

3:  Gennemgå dine kontooplysninger hos Just-Eat

4:  Justér dine åbningstider

5:  Overvåg dit onlinesalg, mens det sker 9


Hvad får jeg hos Just-Eat? Ved at komme med på Just-Eat bliver din restaurant en del af Danmarks suverænt største spiller på online delivery-markedet. Det betyder, at du i princippet åbner en ny restaurant på et hovedstrøg, hvor mere end 900.000 mennesker kommer forbi hver måned.

Bliv fundet på nettet

Det vigtigste på en online markedsplads er at blive fundet af kunden, når behovet opstår. Vi har i ti år arbejdet med online markedsføring, og al den erfaring, som vi har optjent, vil du få gavn af. Vi arbejder meget med søgemaskineoptimering, som drejer sig om at forstå Google og vide, hvordan din restaurant bedst bliver vist, når kunderne søger på nettet. Som restauratør på Just-Eat får du derfor en specielt tilpasset hjemmeside, så kunderne let kan finde din restaurant, når de er sultne.

“Vi har samarbejdet med Just-Eat i to år nu, og mere end halvdelen af vores bestillinger kommer derfra. Vi ligger nummer ni på listen over de pizzariaer i Danmark, der modtager flest bestillinger på hjemmesiden, hvilket vi naturligvis er glade for” GÜRKAN YATAN, indehaver af Papatya.

Solid markedsføring

Med Just-Eat bliver du en del af vores landsdækkende og lokale kampagner, hvor vi typisk benytter TV, husstandsomdelinger og onlinekanaler som for eksempel Facebook, Google og ugentlige nyhedsbreve. Vi kører typisk to store landsdækkende kampagner årligt og et stort antal lokale kampagner.

Stiger dit salg?

I gennemsnit stiger en restaurants omsætning med 15-25 procent, når de kommer med på Just-Eat, men det er individuelt og kræver, at du involverer dig i samarbejdet og synliggør muligheden for at bestille online på Just-Eat overfor dine kunder. Vores kundekonsulenter har stor erfaring i tiltag, som kan optimere samarbejdet, så vi sammen kan finde frem til nogle effektive metoder, der kan øge dit salg. Læs mere på www.justeat-partner.dk 10


11


Standard prisliste

Delivery

Guld

Sølv

Just-Eat står for din udbringning*

Restauranten står selv for udbringning

Restauranten står selv for udbringning

Første år (inklusiv opsætning af menukort)

2.995,-

3.995,-

3.595,-

Fortløbende år

2.500,-

2.298,-

2.298,-

20%

10%

10%

2.495,-

2.495,-

2.495,-

995,-

995,-

995,-

0,-

0,-

0,-

1,95,-

1,95,-

1,95,-

Transfer Fee

Hvad får du? Partner Center Minisite Teknisk support Ordreovervågning Konto- og faktureringsarbejde Support for brugere og restauranter 14 dages specifikation med regnskab Fullbranding (valgfrit) 250 x takeaway poser 1 x Jakke 5 x Polo T-shirts 5 x Almindelige T-shirts 5 x Kasket 5 x Keyhangers 1 x Varmetaske 5 x Forklæder

Låneaftale på JCT box Depositum Konfiguration

Driftspriser Ændringer og opdateringer til menukort Administrationsgebyr pr. ordre *

12

Pr. 1. maj 2012: Storkøbenhavn, Roskilde, Århus & Horsens


Notater:

Kommentarer:

13


ITALIEN

CANADA SPANIEN SCHWEIZ HOLLAND

14

England

IRLAND

BELGIEN

NORGE

Indien

DANMARK BRASILIEN FRANKRIG


Om Just-Eat! Just-Eat blev etableret i 2001 og er blevet et succesfuldt, internationalt foretagende med hovedkontor i London og virksomhed i 13 forskellige lande. Mere end 600 medarbejdere servicerer over 25.000 restauranter og millioner af kunder, så væksten kan fortsætte mange år endnu. Med løbende forbedring af vores teknologi ønsker vi at gøre bestilling af take away endnu lettere for både kunder og restauranter!

15


Ring på tlf.: 70 20 85 90 Eller skriv til: just-eat@just-eat.dk Adresse

Klamsagervej 19B, st. 8230 Åbyhøj Tlf.: 70 20 85 90

Åbningstider

Vi tager forbehold for trykfejl og prisændringer. Version 1.

Hverdage fra 9.00 til 23.00 Weekend fra 11.00 til 23.00

Leave Behind-folder - JUST EAT  

Denne folder, som er produceret i 2012, gives som informationsmateriale til de restauranter, der overvejer at blive en del af netværket på J...

Advertisement