Page 1

Signaali HD

Syyskuu 2013

R3275

Kotikatsomot kuntoon!

SM-liiga on täällä Digiboksit nyt osamaksulla!

12€/kk

4€/kk Uutuussarja Hannibal Nelonen Primella

Palkittu Piiat MTV3 Totalilla


Syyskuun

Pääkirjoitus

TV-vinkit

Valinnan vapauden vaikeus Kauan sitä on toivottu ja odotettu. Ja onnellisin ja ylpein mielin saamme nyt ilmoittaa, että odotus on päättynyt. Me saimme sen – SM-liigan kotikatsomoihin ja lisäksi liudan muita huippukanavia! Miten sitä nyt kalenterinsa järjestäisikään, että ehtii kaiken katsoa? Nelonen Pro 2:lla luistellaan jo SM-liigajäillä, Nelonen Primen ääressä voisi löhötä vaikka koko illan uutuussarjojen ja leffojen kanssa, Nelonen Maailman mukana voisi lähteä nojatuolimatkalle ympäri maailmaa ja lastenkin valinnanvaikeudesta on tehty haasteellisempaa – Nelonen Nappulan myötä lasten ohjelmavaihtoehdot ovat kasvaneet kokonaisella kanavallisella huippupiirrettyjä. Onneksi sentään on tallentava digiboksi! Digibokseista puheen ollen, olemme saaneet paljon toiveita digiboksien osamaksumahdollisuutta koskien. Myös tämä toiveenne on kuultu ja rekisteröity, sillä nyt se onnistuu. Voit hankkia jomman kumman loistavista ADB-digibokseistamme nyt pelkällä pikkurahalla, muutamalla eurolla kuussa! Laadukkaat ADB:n digiboksimme ovat saaneet kehuja jopa kansainvälisessä tekniikkalehdistössä, eikä mikään ihme! Toiminnot pelaavat ja boksiin voi luottaa. Lisäksi asiakkaamme pääsevät ADB-digiboksillaan käsiksi entistäkin kattavampaan GO-palveluun kaikkine herkkuineen. Lue lisää osamaksusta sivulta 7. Viihderikasta syksyn jatkoa toivottaen,

Niina Green Viestintäpäällikkö

2

Sarjauutuus>> Hello Ladies

2. kausi >> Mountain Men

Uusi HBO:n komediasarja tarjoilee sekavia ihmissuhteita ja romantiikkaa tuttujen komediapersoonien johdolla. Sarjan on luonut komedialahjakkuus Stephen Merchant (mm. Morsiusneidot), joka on itse myös pääosaroolissa brittimies Stuartina, hontelona webbisuunnittelijana, joka muuttaa Los Angelesiin etsimään elämänsä rakkautta. Maanantaisin 30.9. alkaen klo 22.30, C More Series ja Series HD-kanavilla.

Uusi kausi tuo entistäkin suurempia haasteita Vuoriston miehille, sekä vanhoille että uusille. Vanhojen suosikkien Tom Oarin, Marty Melerotton ja Eustace Conwayn joukkoon liittyy uusia eränkävijöitä, kuten Rich Lewis, kokenut puumanmetsästäjä, joka jäljittää erityisesti yhtä tiettyä kissaeläintä: Kolmivarvas-puumaa, joka tappoi hänen parhaan koiransa. Tiistaisin 17.9. alkaen kello 23.00 History ja History HD-kanavilla.

Elokuva >> Lento Lentäjä Whip Whitakerilla (pääosastaan Oscar-ehdokkaana ollut Denzel Washington) on takanaan villi yö. Seuraavana päivänä hänen on tehtävä hätälaskeutuminen, ja koska hän onnistuu välttämään katastrofin, häntä ylistetään sankarina. Pian kaikki kuitenkin alkavat miettiä, mitä ilmassa oikein tapahtui. Sivurooleissa mm. Nadine Velazquez sekä John Goodman. Ensi-ilta la 28.9. klo 22.00 C More First ja First HD –kanavilla.


Palkittu draamaelokuva Piiat Piiat (engl. The Help) on Kathryn Stockettin samannimiseen menestysromaaniin perustuva ja kriitikoiden ylistämä draamaelokuva vuodelta 2011. 60-luvun Mississippissä nuori seurapiirineiti Skeeter on aloitteleva kirjailija, joka päättää kirjoittaa kirjan mustien työntekijöiden suhtautumisesta valkoisiin työnantajiinsa. Mustien haastattelut saavat koko kaupungin hämmästymään, ja mustien naisten välille syntyy uusia, odottamattomia siteitä. Elokuvan päärooleissa nähdään mm. Emma Stone ,Viola Davis, Octavia Spencer ja Jessica Chastain. Spencer voitti roolisuorituksestaan elokuvassa parhaan naissivuosan Oscarin. Elokuva oli ehdolla myös parhaan elokuvan, parhaan naispääosan (Davis) ja parhaan naissivuosan (Chastain) Oscar -sarjassa. Ensi-ilta lauantaina 21.9. klo 22.00 C More First ja First HD-kanavilla.

Uudet jaksot >> Wheeler Dealers

Lapset>> Ötökät

Käytettyjen autojen ekspertti Mike Brewer ja hänen luottomekaanikkonsaEdd China lähtevät jälleen metsästämään parhaita osto- ja myyntikohteita. Tällä kertaa kaksikon reitti kiertää ympäri Iso-Britanniaa, Puolaa ja Yhdysvaltoja, jossa käytettyjen autojen kaupoista löytyy jälleen erinomaisia kunnostuskohteita. Maanantaisin klo 21.00 23.9. alkaen Discovery Channelillä.

Seuraa sankarimme hulvattomia seikkailuja hänen metsästäessään Puckia - ötökkää, jonka kiinni saamisesta saa maineen ja kunnian lisäksi suuren summan rahaa. Valitettavasti Murphyn suunnitelmilla on tapana mennä mönkään, eikä hän ole ainoa palkkiometsästäjä Puckin perässä... 12.9. alkaen torstaisin ja perjantaisin klo 17.00 MTV3 Juniori lla.

Uusi kausi>> Ajoneuvos: Superautot Ajoneuvos suuntaa seitsemännellä kaudella Eurooppaan metsästämään jopa entistä ainutkertaisempia kulkuneuvoja. Autoanalyysin ylipappi Jussi Halli on pakannut matka-arkkunsa ja ottanut tehtäväkseen etsiä sellaisia helmiä, joita suomalaisissa autotalleissa ei vielä ole nähty. Tiistaisin 24.9. alkaen klo 21.00 MTV3 MAXilla. 3


SM-liiga luistelee

kotisohville Pitkä odotus palkitaan Nelonen Paketin myötä myös kauden odotetuin lätkäliiga saadaan kotikatsomoihin. Nelonen Pakettiin kuuluva Nelonen Pro 2 -kanava esittää noin neljä SM-liigan runkosarjaottelua viikossa. Lisäksi kanava tulee esittämään yksinoikeudella kevään finaalit aina pokaalin nostoon saakka. Pudotuspelipäivinä päällekkäin televisioitavien otteluiden esitystavasta kerrotaan myöhemmin. Canal Digitalin asiakkaat tulevat kuitenkin näkemään kaikki kevään pudotuspelit.

Nelonen Paketti tarjoaa syyskuussa mm.: • Suomeksi puhutussa Pound Puppies -sarjassa ryhmä älykkäitä tarhakoiria pitää maanalaista salaista keskusta asuttamansa koiratarhan alla. Ma ja pe kello 8.35 Nelonen Nappulalla.

• Lasten ihastuttava elokuva My Little Pony:

Equestria Girls. Ensi-ilta sunnuntaina 22. syyskuuta kello 14.00 Nelonen Nappulalla.

• Kotimaista jännityselokuvaa Syvälle salattu tähdittää mm. Krista Kosonen ja Peter

Toki ja Sambu - ge matka vapa

Captain America

My Little Pony: Equestria Girls


M

Y Y NY N T N IS SÄ

!

Nelonen Paketti - Parasta viihdettä ja suosituinta urheilua. Syvälle Salattu

Nelonen Paketin kanavat tarjoavat viihdettä ja elämyksiä koko perheelle. Näe koko SM-liigakausi ja kattava annos muuta urheilua, uutuussarjoja ja leffoja, perheen pienimpien suosikkeja sekä kiehtova kattaus luontoa, matkailua ja dokumentteja. - Kotikatsomoiden ammattilaisille. Nelonen Pro tuo kotikatsomoihin koko SM-liigan yksinoikeudella, runkosarjan ensimmäisistä peleistä kevään finaaleihin. Jääkiekon lisäksi Nelonen Pro näyttää kattavan annoksen muuta urheilua: muun muassa MotoGP:tä, Eurooppa-liigaa, Superpesistä ja paljon muuta. Nelonen Pro 2 aloittaa kanavapaikalla 24. - Uutuussarjat ja huippuleffat.

Hannibal

Franzen. Ensi-ilta perjantaina 11.10. klo 23.00 Nelonen Primellä.

• Odotetussa Hannibal -trillerisarjassa palataan

Punaista lohikäärmettä edeltävään aikaan, jolloin maailman kuuluisin psykopaatti ja sarjamurhaaja Hannibal Lecter vielä työskenteli poliisia avustavana oikeuspsykologina. 24. syyskuuta alkaen tiistaisin kello 22.00 Nelonen Primellä.

• Toki ja Sambu – gepardien matka vapauteen -oh-

jelmassa seurataan kaksikon kehitystä hurmaavista karvapalloista rohkeiksi saalistajiksi villieläinkeskuksessa. Ensi-ilta tiistaina 17. syyskuuta kello 20.00.

• Sarjakuvaan perustuva toimintaseikkailu Captain America ensi-ilta perjantaina 27. syyskuuta kello 23.00 Nelonen Primellä.

Nelonen Prime tuo kotiisi parhaimmat uutuussarjat ja suosituimmat elokuvat. Nautit sitten laadukkaasta draamasta tai räjähtävästä toiminnasta, Nelonen Prime on kanavasi. Sarjat näet parhaaseen katseluaikaan ja elokuvia aamuun asti. Nelonen Prime aloittaa kanavapaikalla 21. - Tuo maailman kotiisi. Nelonen Maailmalla näet ja koet enemmän. Kanava on kiehtova kattaus matkailua, luontoa ja dokumentteja. Kutsu planeetan ihmiset, kulttuurit ja ilmiöt kotiisi. Nelonen Maailma aloittaa kanavapaikalla 22. - Perheen pienimpien suosikki. Nelonen Nappula tuo iloa ja elämyksiä perheen pienimmille. Suomeksi puhutut lastenohjelmat viihdyttävät aamusta iltaan. Nelonen Nappulalla jokainen päivä on myös leffapäivä. Nelonen Nappula aloittaa kanavapaikalla 23.

epardien autueen

19

95

/kk

Pound Puppies

Kiinnostuitko? Tilaa heti numerosta 0207 699 008.

5


Menikö tilaisuus viimeksi ohi? Ei hätää, sillä tarjoamme sinulle nyt uuden mahdollisuuden.

GO-ensi-illassa syyskuussa

LAHJA

SINULLE! Canal Digitalin asiakkaana saat elokuvalehti Episodin 10-vuotisjuhlanumeron (ilmestyy 18.10.2013) kotiisi kuljetettuna ja täysin veloituksetta!

8-pallo Draama/trilleri. Pike on vankilasta vapautuva pienen tytön äiti, joka päättää saada kiinni uudesta elämästä. Ulkomailta palaava entinen poikaystävä Lalli sotkee kuitenkin suunnitelmat ja avaa ikkunan rankkaan menneisyyteen, johon Pike ei enää halua palata. Pääosissa: Jessica Grabowsky, Eero Aho, Pirkka-Pekka Petelius, Mikko Leppilampi. Ensi-ilta 18.9.

Arvo

Canal Digital TYKKÄÄ Sinusta. 6

© Paramount Pictures

Toimi heti! Osallistumisaika päättyy 7.10.2013 klo 24.00. Huom! Saat lehden vain ilmoittamalla yhteystietosi.

Komedia. Don ja Ellie Griffin ovat Komedia. Don ja Ellie Griffin ovat eronneet jo vuosia sitten. Kun Donin eronneet jo vuosia sitten. Kun Donin ja ja Ellien adoptiopoika Alejandro Ellien adoptiopoika Alejandro menee menee naimisiin, ja paikalle on naimisiin, ja paikalle on kutsuttu kutsuttu hänen harras katolilainen hänen harras katolilainen biologinen biologinen äiti, joka ei hyväksy avioäiti, joka ei hyväksy avioeroa, on exeroa, on exavioparin siis esitettävä avioparin siis esitettävä kyyhkyläisiä kyyhkyläisiä vielä kerran. Pääosisvielä kerran. Pääosissa: Robert De sa: Robert De Niro, Diane Keaton, Niro, Diane Keaton, Susan Sarandon, Susan Sarandon, Katherine Heigl, Katherine Heigl, Amanda Seyfried, Amanda Seyfried, Robin Williams. Robin Williams. Ensi-ilta 25.09. Ensi-ilta 18.09.

© 2013 Warner Bros. Entertainment Inc.

Hanki veloitukseton lahjalehti osoitteessa: www.episodi.fi/canaldigital

7,50:-

Yhdet häät ja kolme anoppia Yhdet häät ja neljä anoppia

Star Trek Into the Darkness

The Great Gatsby

Toiminta/seikkailu/Sci-Fi. Kun Enterprisen miehistö törmää pysäyttämättömään terroriuhkaan oman organisaationsa sisältä, lähtee kapteeni Kirk sotatantereelle. Pääosissa Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Zaldana, Karl Urban, Simon Pegg. K-15. Ensi-ilta 25.9.

Draama/romanssi. Longislandilainen Nick Carraway kiinnostuu naapurinsa Jay Gatsbyn mystisestä menneisyydestä ja ylellisestä elämäntavasta. Pian hänet vedetäänkin mukaan Gatsbyn vauhdikkaisiin ympyröihin... Pääosissa: Leonardo di Caprio, Carey Mulligan, Isla Fisher, Joel Edgerton, Tobey Maguire. K-11. Ensi-ilta 18.9.


Päivitä digiboksisi uuteen

kätevästi osamaksulla

FM-ligan kommer

HD-DIGIBOKSI

4 €/kk (kokonaishinta 96 €, ovh. 269€)

hem till dig

TALLENTAVA HD-DIGIBOKSI 500 GB

TV tidigare visat från FM-ligan. Utöver detta kommer Nelonen Pro 2-kanalen visa vårens finaler ända tills avgörandet av mästerskapet. Information om hur playoff matcher som spelas samtidigt kommer att visas följer senare. Canal Digitals kunder kommer dock att se alla vårens playoff-spel.

Äntligen här! I samband med Nelonen Paketet får du säsongens mest efterlängtade hockeyliga hem till dig. Nelonen Pro 2-kanalen visar ungefär fyra FM-liga grundserien matcher i veckan, lika många matcher som Urho

12 €/kk (kokonaishinta 288 €, ovh 549€)

HD-digiboksi:

4€/kk Nelonen Paketti – Bästa underhållningen och populäraste idrotten Kanalerna i Nelonen Paketti erbjuder underhållning och upplevelser för hela familjen. Se hela FM-ligan och ett täckande utbud av annan idrott, nya serier och filmer, småttingarnasfavoriter och fascinerande program om natur, resor och dokumentärer.

EI TO

IMITU

Tallentava 500 GB HD-digiboksi:

12€/kk

– för hemmasalongens proffs

– småttingarnas favorit Nelonen Nappula ger familjens yngsta glädje och upplevelser. Barnprogrammen har finskt tal och de pågår från morgon till kväll. På Nelonen Nappula är varje dag filmdag. Nelonen Nappula hittar du på kanalplats 23.

– nya serier och toppenfilmer

– världen i ditt vardagsrum

Nelonen Prime ger dig de bästa nya serierna och de mest omtyckta filmerna. Vare sig du njuter av kvalitetsdrama eller explosiv action så är Nelonen Prime kanalen för dig. Serierna visas på bästa tittartid och filmerna pågår ända till morgonen. Nelonen Prime hittar du på kanalplats 21.

I Nelonen Maailma ser du mer och upplever mer. Kanalen är en spännande mix av resor, natur och dokumentärer. Bjud hem jordens människor, kulturer och fenomen. Nelonen Maailma kommer att synas på kanalplats 22.

19

95

/mån

IMITU

SKU L

U JA !

500 GB tallennustilaa Laaja GO-videovuokraamo Tallenna kahta kanavaa ja katso kolmatta

M3 Digital World -digilehden arvio (Ruotsi)

Intresserad? Beställ på numret 0207 699 008.

U JA !

Tallennusmahdollisuus USB-liitännän avulla HD & 3D -lähetykset Pieni koko ja tyylikäs muotoilu*

EI TO

Nelonen Pro visar dig hela FM-ligan med ensamrätt, från grundseriens första matcher till vårens finaler. Förutom ishockey visar Nelonen Pro en hel massa annan idrott: Moto GP, Europaligan, Superpesis, NBA och mycket mer. Nelonen Pro kommer att synas på kanalplats 24.

SKU L

Bild & Ljud -digilehden arvio (Ruotsi)

Tilaa numerosta 0207 699 000 tai lue lisää osoitteessa canaldigital.fi/asiakaspalvelutiedottaa Tilausehdot: HD-digiboksi 4€/kk, digiboksien osamaksuaika 24 kk. Tallentava HD-digiboksi 12€/kk, digiboksin osamaksuaika 24kk. Digiboksin osamaksutilaus edellyttää 24 kk jatkotilausta kanavapaketista. Toimitusmaksu sisältyy hintaan. 7


Tulossa pian!

Kaksi uutta lastenkokoelmaa

UUTTA GO-

DISNEY CHANNEL ON DEMAND ja LASTEN SF SUOSIKIT

aloittavat syksyllä ADB-digiboksien GO-palvelussa. Ohjelmakirjastojen tarkempi lanseerauspäivämäärä ilmoitetaan myöhemmin syksyllä.

PALVELUSSA

Do g W ith

a Bl og

Th e Ultim

at e Spide

rm an Mikk i Hi

ire n ke rh

ot al o Au st in an

©Di sn

d Al ly

So fia En

ey

©Mar ve

sim m äin

en

l

©Di sn ey DISNEY CHANNE L ON DEM Disney C hannel O AND - DIS n Deman Channelil d -ohjelm NEYN IK tä, Disne akirjasto y XD:ltä ja pienimm I-IHANAT tarjoa Disney Ju ille SARJAT niorilta ka a laajan valikoim ja 50 % si parhaiten sopii! P an Disne ts ottavaks alveluss sällöstä yn sa a uu i

©Di sn ey ©Di sn ey

rjoja Disne on vähin juuri silloi on Perhe si tään 30 HD -paket taan kuukausitt n, kun per y jaksoa ka ain heesi tien tilaaj jaksot tu tseltava ille täysin . Mikä parasta – ki levat kirj a ke rr astoon jo rjaston kä veloituk allaan televisiol se p a se yttö tonta. Sar ähetyksi ä aikaisem itsemän päivää jojen lanseerat min. Tuo aa te 2013 aika n sy k sy n na.

©2013 HI T En te rt ain me nt Lim

an d

ite d

oo dl

©2013 Gullane (Thomas) Limited

13 W A ni m a ti on

en t 13 rt ai nm En te Je nk in s 20 id ap m an © Ch ed & D av Li m it

©2 0 L im it ed

ILLE A AIKUIS M A T 200 A S RVA lmia. Jopa LE JA TU psille suunnattuja lastenkaohilejevat hahmot ovat IL S P A L tea? lle la a seik VIA

äisi eiss ies Pa - HU sia 2-10 ik en Suosik tai Postim UOSIKIT eksi. Last rkealaatui as Veturia a tarjoaa ko huttu suom autoa, Tuom

S LASTEN

ovat pu i Kilpait -kokoelm ki ohjelmat S uosikit ustaa Laur en Suosik voisi vast lvelun kaik ko Lasten linen Last a pa al uk n rv K . va tu ja oa ja tu rj alvelu n ko in . et ta -p m st ia O Tuttu m G ka uv he y ra ok äs yö ja n pä me m ettuja lmia ja el yy raja to ä kerr om tuntia ohje sesti palkittuja, tunn ho n si sält AU DEN ! ämää räst K jo iv k, LU pä ui /k EI aj € ta K la 0 O as em m aa n 9, 9 MAN K maailman ka na , ta rk os taa hint U K SET TO yn 2 013 ai velu n voi A V ELOIT sikit -p al taan sy ks TE Y DESS uo ra H S Y ee en ns EN st la S La R AU K n. Tu ote E LA N SEE -kir jastoo R JOA MM Asiakaspalvelu H UOM ! TA Canal Digital Finland PL 866, 33101 Tampere www.canaldigital.fi

puhelin 0207 699 000 arkisin kello 8-20 lauantaisin kello 10-16

Puhelut kiinteästä verkosta: 8,35 snt/puh + 7,02 snt/min. Matkapuhelimesta: 8,35 snt/puh + 17, 17 snt/min

Signaali Syyskuu 2013  

Canal Digitalin asiakaslehti

Signaali Syyskuu 2013  

Canal Digitalin asiakaslehti