Page 1

Signaali HD

Helmikuu 2014

R3275

Hitchcock ja muut huippuleffat ter채v채piirtona C Morella

parasta katsottavaa!

Nelonen Paketti vapaasti katsottavissa viikolla 9

MTV Max HD mukaan MTV Total paketteihin 1.4.2014

Osallistu kilpailuun, palkintona matka Justin Timberlaken keikalle Pariisiin!


Helmikuun

Pääkirjoitus

TV-vinkit

Kotikatsomoiden kuningas Teräpiirtotelevisio puhuttaa Suomessa jälleen, kun Yleisradio aloitti tammikuun loppupuolella kaikkien omien kanaviensa jakelun myös HDmuotoisina. Kaksi näistä, Ylen pääkanavat Yle TV1 ja Yle TV2 lisättiin heti tuoreeltaan teräväpiirtolaatuisina kaikkiin Canal Digitalinkin kanavapaketteihin. Samalla kanavien SD-versiot lopetettiin kokonaan – tämä on mahdollista, koska teillä kaikilla on kotonanne HD-digiboksit. Teräväpiirtokuva tekee television katselusta aivan uudenlaisen elämyksen. Sävykkäämpi kuvanlaatu on kirkastava kokemus yksinäänkin, mutta kun yhdistät siihen kristallinkirkkaan äänimaailman, unohdat olevasi omassa olohuoneessasi ja löydät itsesi juoksemasta henkesi edestä pakoon pois takaa-ajon tieltä, kellumasta suurella koralliriutalla tai väistelemästä jääkiekkoilijoita kaukalossa. Canal Digital on hemmotellut asiakkaitaan jo pitkään monipuolisella HD-tarjonnalla. Tätä kirjoittaessani kanavia on 16 ja seitsemästoista aloittaa huhtikuun alussa, kun MTV Max HD kurvaa Canal Digitalille. Meillä näet teräväpiirtona urheilua, elokuvia, sarjoja, dokumentteja, luonto- ja matkailuohjelmia – ja tarjontaa kehitetään edelleen jatkossakin. Mitä sinä haluaisit katsella seuraavaksi HD:na?

Sanna Nyström Viestintäpäällikkö

Elokuva >> Äärimmäisen lujaa ja uskomattoman läheltä Yhdeksänvuotias Oskar menettää isänsä World Trade Centerin terroriiskussa, mutta on vakuuttunut, että isä on piilottanut pojalleen viimeisen viestin jonnekin New Yorkiin. Etsintä vie Oskarin pitkälle tutkimusmatkalle kaupunkiin. Laatudraama perustuu Jonathan Safran Foerin ylistettyyn romaaniin. Ensi-ilta 23.2. klo 22:00 C More First & First HD -kanavilla.

Lapset >> Pikku kuningas Janusz Korczakin rakastettuun lastenkirjaan perustuvassa animaatioelokuvassa Macius-niminen poika perii kuninkaan kruunun isänsä kuoleman jälkeen – vain 9-vuotiaana. Kuninkaana hänellä on mahdollisuus muuttaa maailmaa ja vaikuttaa asioihin, mutta muistaako pikku kuningas olla myös lapsi ja millainen hallitsija hänestä tulee? Pikku kuningas 23.2. klo 14:00 Nelonen Nappulalla.

Dokumenttisarja >> Villi rakkauteni Neljä tarinaa epätavallisista siteistä eläimen ja ihmisten välillä. Kukin tapaus todistaa, miten villieläimen ja ihmisen välille voi muodostua voimakas molemminpuolinen kiintymys ja luottamus. Tapaamme mm. orvoksi jääneen elefanttivauva Aishan, joka kiintyy sijaisäitiinsä jopa kohtalokkain seurauksin. Villi rakkauteni 12.3. alkaen keskiviikkoisin klo 20:10 Animal Planetilla.


Säännöt ovat yksinkertaiset: älä jää kiinni

Uutuussarjassa seurataan henkeäsalpaavia takaa-ajoja, joissa onnistuminen on välillä hiuskarvan varassa. USA:n laivaston erikoisjoukkojen ex-sotilas Joel Lambert jätetään aina jakson alussa yksin haastaviin olosuhteisiin eri puolilla maailmaa, ja hänen tulee päästä maaliin alle 48 tunnissa – kannoillaan kunkin maan huippukoulutetut ja -varustetut eliittijoukot. Lambertilla on apunaan vain yksinkertainen selviytymispakkaus ja pullollinen vettä. Manhunt 27.2. alkaen torstaisin klo 22:00 Discovery Channelilla

© Disney

Uusi kausi >> Sons of Anarchy

Lapsille >> Dog with a Blog

Uusi sarja >> Ringer

Suosikkisarja jatkuu uusin, 6. kauden jaksoin lähes välittömästi 5. kauden perään – vain viikko hengähdysaikaa välissä! Kurt Sutterin (mm. The Shield) luoma Kaliforniaan sijoittuva toimintapitoinen amerikkalaissarja kertoo lain ulkopuolella operoivasta moottoripyöräkerhosta sekä äidin, isäpuolen ja pojan keskinäisistä suhteista. Sons of Anarchy, 6. kausi 18.2. alkaen tiistaisin klo 22:00 MTV Maxilla.

Puhuva ja bloggaava Stan-koira seikkailee uusissa toisen kauden jaksoissa. Stan adoptoitiin sisaruspuolten Tylerin ja Averyn perheeseen, kun näilla oli ongelmia tulla toimeen keskenään. Isä toivoi, että lapsista tulisi koiran myötä läheisempiä, mutta kukapa olisikaan arvannut, että Stanilla on salaisuus: oma blogi! Dog with a Blog, 2. kausi 22.2. alkaen lauantaisin klo 9:30 Disney Channelilla.

Entinen strippari (Sarah Michelle Gellar) joutuu todistamaan raakaa murhaa. Ennen kuin hän joutuu oikeuteen todistajaksi vaarallista mafiapomoa vastaan, hän matkustaa New Yorkiin kaapatakseen kaksoissiskonsa henkilöllisyyden. Matkaan tulee mutkia, kun uuden henkilöllisyyden mukana tulee myös siskon likaiset aviosotkut. Ringer 14.3. alkaen perjantaisin klo 20:40 Nelonen Primella.


aa av ssa n ka ome D u H 17 alla S i ik k a k

UUSIMMAT HD-KANAVAT Yle TV1 HD ja Yle TV2 HD 28.1.2014. Trace Urban HD 1.11.2013

Kirkkaammin,

terävämmin, monipuolisemmin Jo vuonna 2005 teräväpiirtolähetykset aloittanutta Canal Digitalia voi kutsua HDTV:n pioneeriksi Suomessa. Nykyisin tarjonnassa on kattava valikoima keskenään erityyppisiä kanavia, jotka tarjoavat Suomen monipuolisimman kattauksen HD-ohjelmasisältöjä. Urheilua, elokuvia, tv-sarjoja, musiikkia, dokumentteja, luonto-, matkailu- ja asiaohjelmia. Eri kanavapaketeissamme on tällä hetkellä yhteensä 16 teräväpiirtokanavaa, mutta saldo kasvaa jälleen yhdellä heti huhtikuussa, kun MTV Max HD korvaa kanavan SD-version MTV Total- ja MTV Total Sport -paketeissa.

Canal Digitalin asiakkaat Suomessa ovat ainutlaatuisessa asemassa, koska ihan jokaisella on mahdollisuus vastaanottaa HD-lähetyksiä. Satelliitin kautta lähetettävä HD-kuva on terävämpi ja selkeämpi kuin normaalin antenni- tai kaapeliverkon kuva, sillä satelliitin kautta on mahdollista lähettää suurempi määrä pakkaamatonta kuvainformaatiota. Satelliitin kautta lähetetty HD-signaali voikin olla kuvanlaadultaan jopa viisi kertaa laadukkaampaa kuin tavallisen harava-antennilähetyksen kuvanlaatu. Lue lisää webbisivuiltamme: canaldigital.fi/ ohjelmat-ja-kanavat

MTV Max HD kurvaa Canal Digitalille! HD-tarjonta kasvaa odotetulla ja toivotulla tavalla, kun MTV Max HD korvaa nykyisen


“Kuvan kuningas” Canal Digital tarjoaa runsaasti profiililtaan erilaisia teräväpiirtokanavia 100-prosenttisesti kaikalle Suomeen.

3-1-0-white-cmyk.pdf 1 18.10.2013 13:17:53

C

M

Y

CM

MY

CY

CMY

K

SD-version kanavasta MTV Total- ja MTV Total Sport -paketeissa 1.4.2014. MTV Max tuo jatkossakin ruutuihin kovan luokan urheilua ja sarjoja miehiseen makuun. Formula 1 -kaudelta 2014 televisioidaan kaikki osakilpailut, aika-ajot ja vapaat harjoitukset. Lisäksi nähdään suoria lähetyksiä paddockilta,

varikko-alueelta ja lähtösuoralta. MTV Maxin Formula 1 -tiimin mukana pääset myös kurkistamaan kulissien taakse ja tapaamaan parhaita kuskeja. Lisäksi kanavalla nähdään muuta urheilua, uusimpia jaksoja vauhdikkaista suosikkisarjoista – Top Gear, Virittäjät, Sons of Anarchy, Louie – sekä esimerkiksi Max.doc –doku-

mentteja, jotka tarjoavat mielenkiintoisia katsauksia urheilu- ja automaailmaan. MTV Total- ja MTV Total Sport -pakettien tilaajat pääsevät nauttimaan MTV Max HD:sta automaattisesti ja ilman lisämaksuja. Kanava tulee näkymään MTV Maxin nykyisellä kanavapaikalla 13.


Uutta

go-Palvelussa!

Lasten Suosikit -ohjelmakirjastoa ja Disney Channelin On Demand -sisältöjä voi nyt katsoa sekä suoraan digiboksilta että GO-nettipalvelussa. Perheen pienimpien lempiohjelmat kulkevat siis tästä eteenpäin mukana kaikkialle – tarvitset vain tietokoneen ja toimivan internet-yhteyden. Lasten Suosikit -kokoelma tarjoaa korkealaatuisia lastenohjelmia 2-10-vuotiaille lapsille. Palvelussa on jopa 200 tuntia ohjelmia ja elokuvia – kaikki suomeksi puhuttuina. Ohjelmissa seikkailevat tunnetut ja rakastetut hahmot kuten Lauri Kilpa-auto, Tuomas Veturi ja Postimies Pate. Disney Channel On Demand puolestaan tarjoaa laajan ja jatkuvasti uusiutuvan valikoiman iki-ihania sarjoja Disney Channeliltä, Disney XD:ltä ja Disney Juniorilta. Disney-kirjaston käyttö on Perhe HD -tilaajille täysin veloituksetonta.

Tuhansia elokuvia ja sarjoja sisältävä ohjelmakirjasto GO kuuluu kaikille asiakkaillemme!

Osallistu

ja voita!

Kilpailusssa nettisivuillamme palkintona matka Pariisiin Justin Timberlaken konserttiin! Lue lisää ja osallistu: canaldigital.fi/JT


Tärkeää!

Tulossa tekninen muutos, joka vaikuttaa kaikkien tallennusten ajastuksiin Canal Digitalin EPG- ja ohjelmatietojen hallinnointi muuttuu helmi-maaliskuun aikana. Uudistuksen tarkoituksena on parantaa ohjelmatietoja hyödyntävien palvelujemme toimivuutta sekä tarjota asiakkaillemme entistä kattavampia ohjelmatietoja.

uusimmat uutiset aina osoitteesta canaldigital.fi/ asiakaspalvelu

Muutoksia

MTV Total -pakettiin

Toteuttaaksemme uudistuksen joudumme valitettavasti poistamaan kaikki vanhat ohjelmatiedot, mikä tarkoittaa, että KAIKKI TALLENNUSAJASTUKSET ON MUUTOKSEN JÄLKEEN OHJELMOITAVA UUDELLEEN.Tämä koskee kaikkia asiakkaitamme ja kaikkia kanavia. Ikävä kyllä muutoksen ajankohta ei ole Signaalin painoon mennessä vielä varmistunut, mutta kerromme asiasta lisää nettisivuillamme heti, kun tarkka päivä on tiedossa. Seuraa siis osoitetta canaldigital.fi/asiakaspalvelu.

MTV Sarja, MTV Komedia ja MTV Fakta XL -kanavat poistuvat MTV Total -paketista 31.3.2014. MTV Fakta XL on ollut mukana myös kaikissa muissa Canal Digitalin kanavapaketeissa – sen tilalla katsellaan jatkossa MTV Fakta -kanavaa. MTV lopettaa kanavat, koska niiden katselu on jäänyt muita paketin kanavia vähäisemmäksi ja se aikoo jatkossa panostaa katsotuimpien kanavien sisältöihin. MTV Total tarjoaa myös muutosten jälkeen huippupaketillisen elokuvia, tv-sarjoja, dokumentteja, urheilua ja lastenohjelmaa (poimintoja kevään ja kesän ohjelmistosta löydät muutosta käsittelevästä uutisesta nettisivujemme Asiakaspalvelu tiedottaa -osiossa). C More Play -videokirjasto säilyy osana GO-palvelua ja on vapaasti MTV Total- ja C More Film- tilaajien katsottavissa.


KOKEILE! NELONEN PAKETTI on VAPAASTI KATSOTTAVISSA 24.2.-2.3.2014 Avaamme Nelonen Paketin kaikki kanavat vapaasti katsottavaksi kaikille asiakkaillemme koko viikon yhdeksän ajaksi.

Elo k u v ia ! T ie p o h P r im e jois ee ll a 28 n Nelo .2 . k lo nen 21:30

Nelo elfiini ik k u D 0 lmia ! P :0 je 4 h 1 o n k lo Laste u 2 .3. lall a s Nappu

nen

Urheilua! SM-liiga yksinoikeudella Nelonen Prolla

Lue lisää kanavilla tuolloin nähtävistä ohjelmista nettisivuiltamme osoitteesta canaldigital.fi/asiakaspalvelu ja valmistaudu nauttimaan viihdyttävästä viikosta Nelonen Paketin huippusisältöjen parissa!

Jos vapaa katseluviikko koukutti, voit nyt tilata Nelonen Paketin edullisesti! Nelonen Paketin kanavat tarjoavat elämyksiä koko perheelle. Urheilun lisäksi kanavilla nähdään niin uutuussarjoja, leffoja, lastenohjelmia kuin luontodokumentteja. Kun nyt teet 12 kk:n tilauksen, saat katsella 4 kk eli koko kevään veloituksetta!

Soita 0207 699 008 ja kysy lisää

Asiakaspalvelu Canal Digital Finland PL 866, 33101 Tampere puhelin 0207 699 000 arkisin kello 8-20 lauantaisin kello 10-16 www.canaldigital.fi

Puhelut kiinteästä verkosta: 8,35 snt/puh + 7,02 snt/min. Matkapuhelimesta: 8,35 snt/puh + 17, 17 snt/min

Tilaa ny t, saat

4kk

veloituks et ta

Signaali Helmikuu 2014  
Signaali Helmikuu 2014  

Canal Digitalin asiakaslehti