Issuu on Google+

Signaali HD

Tammikuu 2013

Mountain Men

OMAN TIENSÄ KULKIJAT Elämänmakuisia tositarinoita

Live-TV-kanavia GO:ssa½

The Descendants

Lue lehdestä lisää kuukauden TV-kohokohdista.


Pääkirjoitus Kiehtovia ihmiskohtaloita maailman laidalta Uusi vuosi on pyörähtänyt käyntiin ja kinkun sulattelu alkakoon. Toki, meillä Canal Digitalilla uskotaan kovasti, että kinkkua voi sulatella myös leppoisasti television ääressä, laatuviihteen parissa. Alkuvuosi tarjoaakin liudan laadukkaita ohjelmia ja upouusia sarjoja, jotka pitävät sinut sohvan syövereissä myöhäiseen iltaan saakka. Erityisesti tosielämän ihmiskohtaloista ja kiehtovista kulttuureista kiinnostuneille kerrottakoon ilouutisena, että alkuvuoden televisiotarjonta on tämän genren osalta tärppejä täynnä. Todellisen irtioton omasta tutusta arjesta tarjoaa esimerkiksi Discovery Channelin uusi sarja Yukonin miehet, joka tutustuttaa sinut poikkeuksellisissa olosuhteissa napapiirin tuntumassa eristyksessä muusta maasta eläviin Tananan kylän asukkaisiin. Ilmastollisesti haastavan seudun erilaiset uhkat ja vaarat laittavat kylän nuoret pojat kasvamaan miehiksi nopeasti. History Channel puolestaan esittää uutuussarjan, jossa matkataan Amerikan karuihin vuoristomaisemiin – aina Appalakeilta Alaskaan asti – ja tutustutaan siellä asuvaan erikoiseen ihmisryhmään, vuorten miehiin, Mountain Men. Nämä karuun ympäristöönsä tottuneet miehet ovat erikoisia siitä syystä, että he tienaavat yhä elantonsa ja ravintonsa suoraan luonnosta, satoja vuosia sitten hiotuilla selviämistaidoilla. Osa miehistä on idealisteja, toiset haluavat jatkaa sukupolvien takaista perinnettä. Kaikki haluavat kuitenkin selviytyä. National Geographic -kanavan uudessa sarjassa taas tavataan toisella tavalla eristyksissä elävä ihmiskommuuni. The Hutterites -niminen ihmisryhmä on vain 59 henkilöstä koostuvat uskonnollinen yhteiskunta, joka elää täysin omissa oloissaan ja taistelee kaikin voimin nykyajan ja muun maailman viettelyksiä ja teknologiaa vastaan. Konflikteilta ja ristiriidoilta on pienessä ja ankarien sääntöjen sanelemassa yhteisössä hankala välttyä. Lähde matkalle ja tutustu näihin erikoisiin ihmisiin ja kulttuureihin – sinulle on varattu seikkailua varten eturivin paikka. Lue lisää tarkemmista ohjelmistotiedoista lehdestä. Nautinnollista vuoden alkua toivottaen,

Komedia>> 21 Jump Street

Niina Green Viestintäpäällikkö

Lukiossa Schmidt oli nörtti ja Jenko lukion suosituin jätkä. Valmistumisen jälkeen molemmat menevät poliisikouluun. Koska kaksikko näyttää nuorelta, määrätään heidät peiteoperaatioon paikalliseen lukioon, jossa opiskelijat pyörittävät uusinta muotihuumetta. Schmidtin ja Jenkon tehtävä on selvittää kuka huumerinkiä vetää. Odottamattomilta kommelluksilta ja hupaisilta tilanteilta on vaikea välttyä. 21 Jump Street ensiilta la 2.2. C More First ja First HD –kanavilla.


TAMMI-HELMIKUUN

TV-vinkit

Elokuvensi-ilta >> The Descendants Vuonna 2011 ilmestynyt elokuva The Descendants huomioitiin viidellä Oscarehdokkuudella (mm. Paras elokuva, Paras miespääosa ja Paras ohjaus), joista se voitti Parhaan käsikirjoituksen -pystin. George Clooney esittää draaman pääosassa kahden nuoren tytön keski-ikäistä isää, joka joutuu pohtimaan tulevaisuutensa ja menneisyytensä uusiksi, kun perheen äiti joutuu veneonnettomuuteen Waikikilla. The Descendants Ensi-ilta 16.2. klo 22 C More First ja C More First HD-kanavilla.

©Disney

3. kausi>> Shake It Up

Uutuus>> Viimeinen erä

Tanssin ympärille rakentuva nuorten komedia aloittaa uudet 3. tuotantokautensa. Sarjassa tapaamme bestikset CeCen ja Rockyn, joiden tulevaisuuden toive - ura ammattitanssijoina – on käymässä toteen tyttöjen päästyä taustatanssijoiksi Shake it Up, Chicago! -ohjelmaan. Uusien tanssikuvioiden lomassa tyttöjä odottavat uudet seikkailut koulussa – ja ehkä myös jotain, mikä laittaa tyttöjen ystävyyden koetukselle. Shake It Up 3. kausi pe 25.1. alkaen klo 18.45.

Ikääntyvä entinen raskaansarjan nyrkkeilymestari Patrick ”Lights” Leary on tiukan paikan edessä. Vuosikymmeniä kehässä mukiloitu Leary kärsii pugilistisesta dementiasta, josta seuraa muistin heikkenemistä ja jatkuvia päänsärkyjä: ura näyttäisi olevan ohi. Hän yrittää elättää newyerseyläistä perhettään samalla kun talous huojuu ja nyrkkeilykehä houkuttaa huomattavasti brutaalia velankerääjän pestiä enemmän... Viimeinen erä ti 29.1. alkaen MTV3 MAXilla.

3.kausi>> Shameless Oscar-ehdokas William H. Macyn tähdittämä hittisarja palaa C Morelle uusin jaksoin heti USA:n ensi-illan jälkeen. Kitkerän huumorin sävyttämä draama-komedia kertoo chicagolaisen Frank Gallagherin perheestä. Frankilla on kuusi itsenäistä ja kekseliästä lasta, joiden elämä olisi todennäköisesti paljon helpompaa ilman juoppoisäänsä...Shameless 3.kausi, 3.2. alkaen klo 21.00 C More Series ja Series HD –kanavilla.


ä t s ji y t iy lv e s n ä m lä ie Tos t e d u u t u u ja r a s kertovat ja taistelutahtoa - elämäntapavalinto

ja

YUKONIN MIEHET DISCOVERY CHANNELILLÄ

Elämä syrjäisessä Tananan kylässä Alaskassa ei ole helppoa. Nälkä ja vaaralliset villieläimet uhkaavat asukkaita ympäri vuoden. Talvisin vaarana on hypotermia ja jopa -50 asteeseen kiristyvä pakkanen tekee jokapäiväisestä elämästä jatkuvan selviytymistarinan. Discovery Channelin uusi sarja ”Yukonin miehet” tutustuu Tananan kylän asukkaisiin ja seuraa heidän elämäänsä poikkeuksellisissa olosuhteissa napapiirin tuntumassa. Erämaan keskellä elävä 200 hengen yhteisö kohtaa ympäri vuoden erilaisia haasteita, uhkia ja vaaroja. Nuoret pojat joutuvat kasvamaan miehiksi nopeasti, sillä hengissä pysymisen kannalta metsästys- ja pyyntitaitojen siirtyminen sukupolvelta toiselle on välttämätöntä. Samalla seurataan isien ja poikien poikkeuksellisen läheisiä suhteita, kun he puolustavat ja suojelevat kylää sitä ympäröiviltä villieläimiltä ja hankkivat perheilleen ravintoa luonnosta.

Yukonin miehet

”Yukonin miehet” on elämänmakuinen tv-sarja, jossa katsojalle välittyy tiiviin asuinyhteisön voima ja aito toisista välittäminen. Yukonin miehet tiistaisin 16.1. alkaen klo 22.00 Discovery Channelillä .

MEET THE HUTTERITES NATIONAL GEOGRAPHIC CHANNELILLÄ

Pieni uskonnollinen yhdyskunta, The Hutterites, asuu muusta maailmasta eristyksissä Montanan maaseudulla. Ryhmä on siitä omintakeinen, että se haluaa pitää vankasti kiinni pyhistä traditioistaan samalla taistellen ulkomaailman houkutuksia vastaan. Yhdyskunta koostuu 59 henkilöstä, joista miltei jokainen on sukua toisilleen. Tämä perhe asuu yhdessä, tekee toitä yhdessä ja rukoilee yhdessä - ja niinkuin


Meet the Hutterites

Yukon in

mikä tahansa perhe - ei elämä pienessä piirissä aina ole auvoista. Ainutlaatuinen sarja tarjoaa ensimmäistä kertaa kurkistuksen amerikkalaiseen Hutterities -yhdyskuntaan. Sarja seuraa ryhmän jäseniä, jotka yrittävät elää parhaansa mukaan Hutteritesien sääntöjen mukaan - toiset onnistuvat tehtävässä paremmin kuin toiset, mutta kaikkien on tehtävä valintansa...Meet the Hutterites maanantaisin 21.1. alkaen klo 23 National Geographic Channelillä.

MOUNTAIN MEN HISTORY CHANNELILLÄ

miehe

t

eläimiä elättääkseen perheensä. He ovat vuorten miehiä, Mountain Men. He tulevat toimeen muinaisilla taidoilla, joita on hiottu satoja vuosia. Appalakeilta Kalliovuorille ja aina Alaskaan asti – History Channelin uutuussarjassa seurataan näiden miesten kamppailua aikaa vastaan. Lähestyvää talvea varten on kerättävä riittävästi ravintoa ja rahaa, muuten ei vuoden kylmimmästä ajasta selviä. Osa miehistä on idealisteja, toiset jatkavat sukupolvien takaista perinnettä. Eustace Conway, Tom Orr ja muut vuorten miehet taistelevat luonnonvoimia vastaan ja yrittävät elättää itsensä ja perheensä eräissä USA:n haastavimmista ympäristöistä. Mountain Men torstaisin 31.1. alkaen History Channelillä.

Yhdysvalloissa on yhä ihmisiä, jotka tienaavat elantonsa suoraan luonnosta. He metsästävät ja ansoittavat

Meet the Hutterites

Mountain Men


UUTTA! KATSO SUOSITTUJA TV-KANAVIA LIVENÄ GO:SSA Nyt voit katsoa hittisarjoja ja laatuohjelmistoa jopa yhdeksältä suosikkikanavaltamme internetin välityksellä tietokoneeltasi ajasta ja paikasta riippumatta! Canal Digitalin tuhansia elokuvia ja sarjoja sisältävä ohjelmakirjasto GO on kasvattanut palveluaan yhdeksällä Live-TV -kanavalla. Kanavat, kuten BBC Entertainment ja Disney Channel, ovat nyt siis katsottavissa samanaikaislähetyksinä televisiolähetyksien kanssa myös internetissä. Katso Live-tv -kanavien lista ohesta. Nauti internetin välityksellä huippu tv-viihteestä missä ja milloin vain. Kokeile heti!

Bolt, pe 25.1. klo 20 ja la 26 klo 9.30 Disney Channelillä GO:n Live-TV:ssä.

Live TV –nimiseen palveluun pääsee kirjautumalla GO-palveluun ja klikkaamalla palkkia LIVE TV. Palvelu toimii vielä toistaiseksi vain PC- ja MAC -tietokoneilla. Palvelun saavat käyttöönsä kaikki paitsi pelkkää Suomipakettia tilaavat asiakkaat. Huom! Palvelu toimii vielä beta-versiona. Ohjelmat ovat englanninkielisiä.

LIVE TV -KANAVAT

GO:SSA

Palvelu on toistaiseksi täysin maksuton kaikille paitsi pelkkää Suomipakettia tilaaville asiakkaille.

ASIAKASPALVELU TIEDOTTAA>>

MEDDELANDE FRÅN KUNDTJÄNSTEN>>

Helmikuussa postitettava lasku lähetetään tavallista myöhemmin.

Den faktura som postas i februari kommer att sändas senare än normalt.

Siirrymme uuteen laskutusjärjestelmään, jonka vuoksi joudumme laskuttamaan asiakkaitamme helmikuussa (maaliskuun lasku) noin 10 päivää myöhemmin kuin normaalisti. Pahoittelemme asian tiimoilta koituvaa harmia.

Vi övergår till ett nytt faktureringssystem, varför vi är tvungna att fakturera våra kunder ungefär 10 dagar senare än normalt i februari (räkningen gäller mars månad). Vi beklagar om det ger upphov till besvär.


Det nya året har börjat och vi smälter julskinkan. Här på Canal Digital är vi övertygade om att man kan smälta julmaten i lugn och ro framför tv:n, med hjälp av högklassig underhållning.

©Disney

6.1. ä ja

Fascinerande människoöden från världens alla hörn

MUITA PALVELUUUTUUKSIA GO:SSA! GO-palvelun Play-tarjonta kasvaa. Olemme lisänneet GO-palvelun Play -tarjontaan nyt National Geographic -, Travel Channel - ja Discovery Channel -kanavien sisältöjen lisäksi BBC:n ohjelmistoa. BBC:n elokuvia ja sarjoja voi vuokrata GO-palvelun Elokuvat ja TV -osiosta.

Så här i årets början visar vi en massa fina program och splitternya serier, som kommer att hålla dig kvar i soffan tills sent på kvällen. De som är intresserade av spännande människoöden ur levande livet, eller av främmande kulturer, blir säkert glada över att höra att det blir en hel massa sådant i tv-utbudet. Vill man verkligen koppla loss från vardagen kan man se Discovery Channels nya serie Yukons män där vi får bekanta oss med invånarna i byn Tanan vid polcirkeln. De lever helt isolerade och under exceptionella omständigheter. Klimatet är en utmaning i sig och olika risker och faror i området gör att pojkarna i byn snabbt växer upp till män. History Channel visar en ny serie som tar oss till Amerikas karga bergstrakter – från Appalacherna till Alaska – och där bekantar vi oss med Mountain Men, en speciell grupp män som bosatt sig i de bistra trakterna och lärt sig leva där. De får sitt levebröd enbart ur naturen, med hjälp av metoder som har finslipats under århundradens gång. Vissa av dem är idealister, andra vill leva som sina förfäder. Allihop vill överleva. I National Geographics nya serie får vi träffa en människogrupp som är speciell på ett annat sätt. The Hutterites är en religiös grupp som består av bara 59 personer. De lever helt isolerade från omvärlden och kämpar av alla krafter mot omvärldens lockelser och ny teknologi. Det är inte lätt att undvika konflikter i det lilla samhället som präglas av stränga regler. Gör en resa till de här spännande människorna och deras kulturer – det finns plats reserverad för dig på första raden. Läs mera om programmen i infobladet.


SÄHKÖVERKON INTERNETADAPTERI

MAINITSE KOODI: MGM 3KK

PLA:n (Powerline Adaptor) eli sähköverkon internetadapterin avulla käytät internettiä sähköverkon kautta missä tahansa kotisi huoneessa internet-modeemin sijainnista riippumatta.

Paketissa tulee kaksi PLA-kytkintä sekä kaksi verkkojohtoa. Ensimmäistä kytkintä käytetään modeemin läheisyydessä ja toista digiboksisi luona. Ei vaikeaa asennusta – adapteri liitetään pistorasiaan ja yhdistetään internetkaapelilla haluttuun laitteeseen ja se on siinä!

49€

Toimii missä vain huoneessa ja asunnossa, olipa rakennus uusi tai vanha!

(ovh. 89€)

Ei toimituskuluja!

KYSY LISÄÄ JA TILAA HETI!

0207 699 000 Asiakaspalvelu Canal Digital Finland PL 866, 33101 Tampere puhelin 0207 699 000 arkisin kello 8-20 lauantaisin kello 10-16 www.canaldigital.fi asiakaspalvelu@canaldigital.fi

Puhelut kiinteästä verkosta: 8,35 snt/puh + 7,02 snt/min. Matkapuhelimesta: 8,35 snt/puh + 17, 17 snt/min


Signaali Tammikuu