Page 1

KT3 kwaliteitstandartsen; voor een lange en betrouwbare relatie! Veel mensen kennen dat gevoel: “ik moet naar de tandarts, maar ik doe alles liever dan datâ€?. KT3 tandartsen slagen er al vijfendertig jaar in patiĂŤnten aan zich te binden die met een ander gevoel aan de tandarts denken. Zij ervaren hun bezoek niet als vervelend. Integendeel, zij zien hun bezoek aan KT3 tandartsen als een prettige ervaring. De praktijk als een prettige omgeving waarin zij de behandeling van hun gebit toevertrouwen.


Persoonlijke aandacht en excellente mondzorg Dat is wat u mag verwachten bij KT3 kwaliteitstandartsen. Om dit te bewerkstelligen gaan wij dagelijks een concurrentiestrijd aan! Niet met collega tandartsen, maar met onszelf. Op maat gesneden advies, eerlijke en duidelijke offertes en een individueel behandelplan. Een visie gebaseerd op het principe van hostmanship, dit houdt in: u bent onze gast en uw wensen en eisen staan vanzelfsprekend voorop!

Waarom heeft KT3 van die tevreden patiënten?

• Wij maken gebruik van de meest geavanceerde en moderne technieken.

• Wij garanderen kwalitatief betere en langduriger resultaten van onze behandelingen.

• Wij bieden onze patiënten onder- steuning op het gebied van zorg- verzeke ring en administratie.


Kwaliteit; levenswerk van een KT3 tandarts Door een jarenlange samenwerking met gespecialiseerde tandtechnische laboratoria in kronen en bruggen, zien wij onze patiënten niet snel terug. De kwalitatief hoogwaardige materialen die KT3 tandartsen gebruiken en de innovatieve technieken, blijken nog steeds het beste te functioneren. Al vijf en dertig jaar!

KT3 tandartsen; Dé specialist in uw regio Het is niet voor niets dat KT3 tandartsen zichzelf dé specialist in de regio noemen. De wijze waarop bijvoorbeeld een wortelka-

naalbehandeling wordt uitgevoerd is bijna futuristisch te noemen. Met een state of the art microscoop kijken we in de diepte van het gebitselement. Vervolgens wordt het wortelkanaal op een innovatieve manier gereinigd en behandeld. Wat dacht u van de nieuwste 3D opname technieken voor implantologie? Hiermee wordt de kwaliteit van het bot beoordeeld als ook de ligging van de zenuwen en bloedvaten. Door deze techniek toe te passen worden vrijwel alle voorkomende risico’s en beschadigingen uitgesloten.


Gegarandeerd beter en langer resultaat van een behandeling Voor iedere patiënt wordt een individueel behandelplan opgesteld. Deze bestaat uit een nauwkeurige en eerlijke beraming van de kosten, de duur en de wijze van behandelen. Maatwerk dus! Kwalitatief hoogstaande producten, gebruik maken van geavanceerde, moderne technieken en nauwkeurig werken kosten geld. KT3 tandartsen garanderen u betere resultaten dan u gewend bent van andere tandartsen. Dit betekent dat wij niet de goedkoopste tandarts zijn. Wij hanteren uiteraard

dezelfde uniforme tarieven als onze collega’s. Het verschil zit echter in de behandelmethode, de zorgvuldigheid en de kwaliteit in de afwerking en de tijd die wij nemen voor onze patiënten. Het resultaat van deze werkwijze is dat u met een goed gevoel en voor langere tijd onze praktijk verlaat! Wij staan garant voor onze deskundigheid! Mocht er onverhoopt toch een complicatie optreden dan herstellen wij deze kosteloos. Vraag in de praktijk naar de voorwaarden!

Zorg en nazorg voor patiënten! De dienstverlening van KT3 tandartsen reikt verder dan alleen een behandeling. Onze medewerkers doen voortdurend aan scholing en nascholing om het peil van ons werk modern, actueel en hoog te houden. Niet alleen op het gebied van tandheelkunde maar ook de regelgeving hierom heen. Om u te ondersteunen in de wirwar aan verzekeringen en administratieve handelingen hebben wij een aparte backoffice manager. Hostmanship is niet voor niets ons huismerk! Gedurende twee dagen in de week is er iemand aanwezig die u kan

helpen met vragen op het gebied van zorgverzekering, nota’s en betalingen. Daarnaast zijn wij gedurende onze openingstijden de gehele dag telefonisch en persoonlijk bereikbaar. Geen antwoordapparaat en geen telefonische spreekuurtijden. Wij staan graag tot uw dienst!

KT3 is ISO 9001 gecertificeerd. Met deze ISO 9001-certificering laat KT3 zien dat zij voldoen aan internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement.

KT3 Tandartsenpraktijk 075 616 46 77 info@kt3.nl www.kt3.nl

KT3 Klanten informatie folder 2014  

Klanten informatie folder 2014 van KT3 tandartsen Zaandam

Advertisement