Page 1

Helmivyรถn uutuuksia Marraskuu-joulukuu 2016

kustantamohelmivyo.blogspot.com helmivyo@gmail.com


Juri Nummelin: Kovaa kyytiä ja kaunokaisia. N. 400 s. ISBN 978-9527211-03-8. Tunnetun pulp-tutkijan kootut lajityyppikirjallisuutta käsittelevät artikkelit ja esseet. Sisältää kaiken, mitä kioskikirjallisuudesta pitää tietää. Ilmestyy marras-joulukuussa. Kansi: J. T. Lindroos.


J. F. Lagervall: Ruunulinna. 260 s. ISBN 978-952-7211-05-2. Ensimmäinen suomeksi kirjoitettu murhenäytelmä on hämmentävä tapaus: kalevalamitalla kirjoitettu ja Karjalaan sijoitettu muunnelma Shakespearen Macbethista! J. F. Lagervallin Ruuunulinnaa ei ole koskaan kirjana julkaistu uudestaan, ja Helmivyö korjaa vääryyden nyt Shakesparen kuoleman 400-vuotisjuhlavuonna. Teos siältää myös Lauri Suomalaisen vuonna 1901 julkaistun tutkielman Lagervallista. Ilmestyy marras-joulukuussa. Kansi alkuperäisen pohjalta: J. T. Lindroos.


Elina Teerijoki (teksti) ja Niina Tanskanen (kuvat): Hopeapeilin joulu. N. 120 s. ISBN 978-952-7211-06-9. Hopeapeilin joulu on vintagebloggaajan iloinen katsaus joulun värikkääseen lähihistoriaan. Se sisältää tyyliä, tietoa, tiikkiä ja tinapaperia, makaronia ja masariinia, lasilintuja ja lumikidekuvioita. Kuvat vanhoista koristeista ja mainoksista, nostalgiset jouluherkut sekä helpot askarteluohjeet tuovat kaupunkilaismummolan joulun tähän päivään. Elina Teerijoki on toimittaja ja tietokirjailija, joka pitää vintageteemaista Hopeapeili-blogia. Niina Tanskanen on kulttuurialan sekatyöläinen, valokuvauksen harrastaja ja tee se itse -entusiasti. Kansi: Tanja Holmberg.


��������������������������������������������������������������������������� ��������������������������������������������������������������������������������� �����������������������������������������������������

Helmivyon uutuuksia marraskuu-joulukuu 2016  

Helmivyön tulevia kirjoja, mm. Lagervallin Ruunulinna ja Elina Teerijoen Hopeapeilin joulu.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you