Page 1

Dossier d’artista Júnia Misas Castellà 16090701


Ă?ndex Statement

4

Pintura, aigua i llum

6

Textures

8

Pinyes i branques sostingudes

10

CurrĂ­culum

12

2


STATEMENT

Aquest dossier d’artista és una compilació de treballs i projectes realitzats recentment. Encara que em decanto pel dibuix i la pintura, aquí ensenyo un petit recull d’obres vinculades als camps de la fotografia, escultura i pintura. Encara no tinc un estil clar, però aquests aquests projectes, entre d’altres, em serveixen com a punt de partida per a fer futurs treballs. Encara em queda molt per experimentar i aprendre.

4


PROJECTES

6


Pintura, aigua i llum Pintura, aigua i llum és un projecte que prové d’un procés llarg d’nvestigació sobre la fusió entre aquests components. El que busco en aquest treball és veure com a partir de pintura acrílica i l’aigua, es poden crear formes curioses i textures que queden atrapades entre dos acetats. L’aigua, deixa buits d’aire en la qual fa que es deixi mobilitat de la pintura dins el plàstic. Això anima a crear un aspecte interactiu amb l’obra, ja que es pot anar barrejant la pintura i l’aigua. A part, a mesura que la pintura es va assecant, l’aigua es va evaporant, i això comporta a que es creïn una espècie d’esquerdes. Així doncs, es crea un equilibri on l’aigua sustenta la pintura i s’uneix per a expandirse dins els acetats. Aquestes composicións són il•luminades amb una llum molt directa, de manera que es veu, de forma diferent i alternativa, aquesta suma d’aquests dos elements.

8


Textures Aquest treball és un recull de diferents imatges que mostren una sèrie de textures, trobades diariament, però que potser no ens hem parat a observar-les amb deteniment. La meva intenció és transmetre aquests valors de manera que transportin a l’espectador al lloc d’on poden provenir o bé, convidar-lo a desitjar tocar-ho.

10


Pinyes i branques sostingudes. Aquest treball és una combinació de branques i pinyes entortolligades entre si amb fils de colors que les sostenen a l’aire. La forma de les pinyes, més o menys ovalades i còniques, i amb diverses entrades;¸fa veure uns espais interessants per a poder-hi interectuar, juntament amb les branques. Busco crear la simplicitat de la natura a partir d’aquests dos elements que, lligats als fils de color i sostinguts a l’aire, s’uneixen per a crear un sol volum. És llavors quan, l’espectador es retroba amb la natura, dins un espai tancat. La gamma de verds per als fils de color, fa que no es perdi aquest ambient de natura, amb excepció del rosa-fucsia que trenca amb l’obra. Aquest color atrau la mirada de l’espectador i el fa retornar al lloc on és.

12


CURRÍCULUM

14


JĂşnia Misas CastellĂ Nascuda a Barcelona al 26 de juny del 1993. Avinguda Vallcarca 70, 08023, Barcelona. 687 19 52 17 juniamisas@gmail.com


Formació 1998 – 2005 Educació Primària. Escola Font d’en Fargas, Barcelona. 2005 – 2009 Educació Secundària. Instiut Montserrat, Barcelona. 2009 – 2011 Batxillerat Humanístic Institut Montserrat, Barcelona. 2011 – actualitat Grau en Belles Arts, Universitat de Barcelona.

Idiomes Cátala Nivell C Castella Nivell C Anglés Nivell A2

Experiencia 2012. Participació a l’activitat de “Tallers d’artistes oberts” al barri del Farró i del Putxet”, Barcelona 2012. Participació com a artista convidada al programa barris de BTV. 2013- Disseny del logotip per al grup musical Violinaris 2013. Participació a l’activitat de “Tallers d’artistes oberts” al barri de Gràcia, Barcelona.

16


quadern d'obra  

quadern d'obra

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you