Page 1

BRYLLUP 2018

DRØMMEBRYLLUP

PÅ LANDET

Romantik

I historiske omgivelser

Fred, Ro & Idyl Kun 1 time fra København

COCKTAILS! Bartenderens magiske fristelser

GASTRONOMI OVERNATNING Til alle gæster Stavreby Strandvej 4    -     4720 Præstø      -       55 999 417 / 29 46 39 24   www.jungshovedpraestegaard.dk          info@jungshovedpraestegaard.dk


Kære Læser, Som familie driver vi Jungshoved Præstegard med passion for at give alle vores gæster en unik oplevelse. Vi nyder hver dag, vi byder gæster velkomne og i samspil med værterne skaber deres helt specielle dag. Vores familie inkluderer ikke blot vores egne børn og svigerbørn, men en lige så stor del af "familien", er vores leverandører som ved hvert arrangement imponerer os og gæsterne. Uden dem kunne vi ikke levere det produkt, vi er så stolte af at præsentere jer for. I denne folder vil I ikke blot få et indblik i de fysiske rammer for jeres fest, men også alle de små detaljer, der er med til at give festen det helt unikke præg, der gør den hel unik. De bedste hilsner Familien bag

1


INDHOLD Der er kun én lykke i livet; at elske og blive elsket – George Sands

Romantisk idyl

3

Fra tarteletter til laksetatar

5

gæst til egen fest

9

Skov, vand og grønne marker

Når smagsløgene kommer på arbejde

Hvem gør hvad?

Tryllebindende cocktails

11

uforglemmelige øjeblikke

13

når skyggerne bliver lange

15

Mød brødrene bag baren

Gør jeres dag helt særlig

Overnatning i fredelige omgivelser


ROMANTISK IDYL Mellem grønne marker, farverige træer og det blå vand, ligger Jungshoved Præstegaard. Den nedlagte præstegård dateres tilbage til år 1781 og er bygget på tidligere slagmarker fra svenskekrigene i 1600-tallet. Siden 2010 er utallige uforglemmelige fester blevet afholdt og de romantiske omgivelser har dannet rammen om mindeværdige aftener. Her er blomstrende bede i den gamle præstegårdshave, udsigt til det rolige vand i Bøgestrømmen og stjerneklare nætter. Få foreviget dagen med billeder ved vandbreden, det gamle pæretræ eller fra balkonen i en af vores suiter. Her er fred og idyl til at nyde festen fra ankomst til den sidste gæst takker af.

3


ROMANTISK IDYL Forestil dig den smukkeste festsal, hvor glimtende lysekroner spejler sig i det skakternede gulv. Hvor store vinduer byder lyset ind og reflekterer naturens farver. En sal, hvor kun din egen fantasi sætter grænser for mulighederne. Velkommen i Frejas Sal. Vores smukke banketsal danner rammen om jeres fest. Her står vores altid smilende personale klar til hjælpe jer med at få jeres drømme opfyldt. I Frejas Sal har vi plads til op mod 80 spisende gæster. Vores veletablerede bar tilbyder velkendte og egne udviklede drinks og vores personale har mange års erfaring med servering og lægger en ære i at give jeres gæster den allerbedste service.

4


GASTRONOMI Vi ved, hvor meget maden betyder, når der skal holdes fest. Gæsterne vi i flere år tale om den farverige forret, hovedrettens møre kød, eller dessertens overraskelser. For at give jer de bedste muligheder for at sammensætte den perfekte menu til jeres bryllup, har vi udvalgt 3 exceptionelt dygtige madleverandører. Hver gang imponerer de med fantastiske retter, der slår benene væk under gæsterne. De har hver deres særpræg, temaer og prisniveau, så der er noget for enhver smag og økonomi. Kom med ind i gastronomiens univers og mød vores madleverandører.

Velbekomme!

5


HANNES HERLIGHEDER Hanne Holm har i flere årtier stået bag gryderne, når der skulle laves farverig og smagfuldt mad til alverdens fester. Hannes motto er "håndlavet mad til hyggelige priser" og netop det håndlavede element smages i hendes lækre retter. Hanne er specialiseret i gode danske retter, retroretter og exceptionelt møde og lækre stege. Det er dog ikke kun fortidens retter, Hanne har på menuen; også internationalt inspirerede og nyere varianter præger hendes menuer. Ikke nok med det, er hun også åben for at eksperimentere med nye retter eller smagsvarianter, der får tænderne til at løbe i vand og imponerer gæsterne. Med Hanne bag roret, er I sikret rigelige mængder lækkert mad til hyggelige priser.

6


DE FLYVENDE KOKKE De Flyvende Kokke er udsprunget af den yderst populære Restaurant Flamez i Nykøbing Falster. Med stor anerkendelse og en placering som nr. 1 på Tripadvisor blandt restauranter i Nykøbing, er Flamez' kokketeams evner i verdensklasse! Det fleksible hold kreerer gourmetoplevelser ud over det sædvandelige og leger med alverdens ingredienser, der i samspil udmunder i imponerende gastronomi. Med De Flyvende Kokke i køkkenet får gæsterne en uforglemmelig fest, hvor maden i sig selv er et mindeværdigt element. Maden tilvirkes fra bunden og tilføres en en god portion kærlighed og kreativitet, inden den serveres i smukke anretninger. De Flyvende Kokke tilfører festen det lille ekstra stjernestøv.

7


FRIMANNS GOURMET Claus Frimann og Jesper Jensen er de to kaptajner bag Frimanns Gourmet. Deres menuer er baseret på en kombination af nytænkning, klassisk gastronomi, kreativitet og ikke mindst gæsternes ønsker og behov. Gang på gang imponerer de selskaber med farverige kombinationer, der udfordrer smagsløgene og giver glade maver. Frimanns Gourmet kan levere serveringsklare retter eller tilbyde kok, som tilføjer det sidste finish til menuen. Gourmet er netop ordet, der bedst bedst beskriver maden fra Frimanns Gourmet, der både kan tallerkenserveres eller anrettes som buffet. Med Frimanns Gourmet som leverandør, er I sikret nye gastronomiske oplevelser fulde af smag og farver.

8


JERES FEST Vores passion Et bryllup er ikke bare en fest. Et bryllup er et af livets største fester, hvor noget så smukt som kærligheden fejres. Et bryllup er brudeparrets og gæsternes fest.

Heldigvis er det de færreste, der bliver rutineret i at holde bryllup og derfor kan det også være en smule nervepirrende at holde styr på alle detaljer, sørge for at alt bliver efter ens drømme og samtidig nyde det. Hvilken menu skal I have? Hvilke vine passer til? Hvordan skal borddekorationerne være? Hvem skal sidde ved siden af hvem? Hvordan skal servietterne foldes? Hvem skal sætte brudens hår? Hvor skal gæsterne overnatte? Hvilke traditioner er der nu? Hvem skal spille musik til festen? Pyha, det giver sved på panden! Vi ved, hvor vigtige detaljerne er og derfor tager vi jer i hånden fra allerførste møde, til I vågner første dag som ægtefolk.

9


HVEM GØR HVAD? For at give jer mest mulig tid og overskud til at nyde spændingen op til og forløsningen af jeres bryllupsfest, har vi på forhånd uddelegeret opgaverne. Sagt på en pæn måde, sørger vi før alt i den venstre kolonne, mens vi kan være behjælpelige med opgaverne i både den midterste og højre kolonne.

10


BAREN Når middagen er overstået og der spilles op til dans, er baren et naturligt element i festen. Vores bar er veletableret og drives primært af vores passionerede barmanager, Mikkel. Mikkel er autodidakt, men har en stor interesse for drinks og cocktails og har altid fingeren på pulsen. Vores varierede cocktailkort inkluderer alt fra verdens ældste cocktail, over en god "Dark & Stormy", til vores helt egen præstegårds-cocktail. Ønsker I en helt speciel gin, som den I drak under solopgangengen i Botswana? Eller er det lige den dér specielle cocktail, som drengene altid får i byen? Mikkel og resten af vores bar-team er altid åbne for nye inputs og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme jeres ønsker.

Velkommen i baren!

11


ØL & VIN Øl og vin er en uundværlig del af en fantastisk fest. Derfor har vi sammen med Krenkerup Bryggeri og AHP VIN sammensat et udvalg af øl og vine, der vil sørge godt for jeres gæsters ganer. Det historiske Krenkerup Bryggeri på Lolland er en moderne og innovativ del af det gamle og distingverede Krenkerup Gods. Godset ligger i Sakskøbing og er siden 1367 gået i arv fra slægt til slægt. Øl fra Krenkerup Bryggeri er brygget med dansk malt og omhyggeligt udviklet efter det bayerske Reinheitsgebot – en særlig brygningsmetode efter tyske foreskrifter, der stiller høje krav til rene råvarer og absolut ingen anvendelse af E-numre, tilsætningsstoffer, konserveringsmidler og enzymer. Det giver dansk kvalitetsøl på vand, malt, humle, gær og intet andet! Bag AHP VIN står Annie Holm Pedersen, som er foredragsholder og vinguide med et bredt baggrundskendskab til vin og spiritus. Annie er udlært tjener fra Hotel d´Angleterre i København, videreuddannet som faglærer med hovedfag i vin og spiritus og har i en årrække undervist på Hotel- og Restaurantskolen i København. I samarbejde med AHP VIN har vi sammensat 3 vinmenuer, som bevæger sig i forskellige smags- og prisklasser. Kontakt os for videre information herom.

12


UFORGLEMMELIGE Bryllupdagen er jeres helt særlige dag. En dag, der skal huskes længe og være fyldt med uforglemmelige taler, sange og underholdning. Vores rammer tillader jer at udleve jeres drømme og ønsker for netop jeres bryllupsdag. Vi er altid fleksible og åbne for nye muligheder. Skal I ankomme i karet, helikopter eller måske luftballon? Er I til vielse med havudsigt eller havebryllup? Skal natten sluttes af med et overdådigt festfyrværkeri eller opsendelse af lanterner?

13


ØJEBLIKKE Vi har et stort netværk af leverandører af alt det ekstra, der gør jeres bryllupsfest til årtiets mest mindeværdige af slagsen. Vores omgivelser tillader alskens kreative og skæve indslag og vores personale står altid klar til at hjælpe. Vores ønske er, at I får brylluppet lige efter jeres drømme, og derfor går vi aldrig af vejen for helt særlige ønsker.

14


KRYB TIL KØJS Når skyggerne bliver lange og øjnene små, er det rart at kunne krybe under dynen få meter fra festen. Vi har på Jungshoved Præstegaard kapacitet til op til 38 overnatende gæster, fordelt i vores historiske værelser, vores idylliske skovhytte ved vandet, samt vores shelter Herudover kan vi tilbyde op til 10 sovepladser i vores idylliske landsby, Stavreby, alle inden for maksimalt en kilometers afstand Vi samarbejder ligeledes med flere overnatningssteder inden for få kilometers afstand.

15


I HISTORIEN Alle værelser på Jungshoved Præstegaard er unikke. De historiske værelser er opkaldt efter deres oprindelige funktion, såsom "Pigekammeret", "Præstens Studereværelse" eller "Karlekammeret", mens de nytilkomne værelser alle er opkaldt efter pigenavne startende med "F", med reference til værtsparrets egne døtre, der voksede op på Jungshoved Præstegard i 1990'erne. Alle vore værelser er indrettet i lyse, rolige farver og i nordisk stil med respekt for historien.

16


FAQ Hvad er inkluderet i lejen af Frejas Sal? I lejen af Frejas Sal er der inkluderet 8 timers fest, som starter fra I går til bords. Herefter er det muligt at tilkøbe ekstra timer

Hvad koster et bryllup hos jer? Vi skræddersyer festen efter jeres ønsker . En tommelfingerregel er en pris pr person på ca. 1000 kr. eks. drikkevarer. På forespørgsel kan vi lave en pakkepris, men i langt de fleste tilfælde, vil I få mest værdi for pengene uden

Må vi selv komme med kok? Vi har 3 kanondygtige madleverandører, som vi gør brug af. De er helt unikke hver især og I vil uden tvivl kunne finde den perfekte menu blandt deres udvalg, ellers er de gode til at tage imod inputs.

Må vi selv tage drikkevarer med? Vi har et bredt udvalg af både sodavand, øl og ciders og vil gerne være behjælpelige med at skaffe specielle drikkevarer hjem på forespørgsel. Vores vinleverandør kan sammensætte nogle lækre vinpakker til jeres menu, men I har også mulighed for at tage vin med selv, hvor der dog vil blive påført proppenge per flaske.

Hvad koster jeres bryllupsplanlægger? Ingenting! Al koordineringen af jeres bryllup er inkluderet i prisen

Hvor mange kan overnatte hos jer? Vi har plads til 32 overnattende gæster på matriklen(per 2017). Derudover samarbejder vi med flere naboer i vores lille landsby, samt andre overnatningssteder, som aller er behjælpelige med at åbne døren for vores gæster.

17


HER BEGYNDER DRØMMENE... Jungshoved Præstegaared Stavreby Strandvej 4 4720 Præstø Danmark T: +45 55 999 417 E: infojungshovedpraestegaard.dk

18

Bryllupsbrochure  
Bryllupsbrochure  
Advertisement