Page 1

HVAD ER?

GADEKUNST WORKSHOP rt! et a e r t s det’

NICOLAI JUHLER Nicolai er først og fremmest inspirationsspreder og fortaler for kreativitet i byrummet. Han er blandt andet idémanden bag succesprogrammet Guerilla Gartnerene på DR. Han holder jævnligt oplæg og workshops om kunst i byrummet. Derudover er han selv udøvende kunstmaler.

Nicolai Juhler Henrik Hertz Vej 53,1 8230 Åbyhøj

Mobil:+45 618 618 66 Nicolai@artlight.dk www.artlight.dk


EN GADEKUNST WORKSHOP Sætter gang i kreativiteten, giver ejerskab, støtter fællesskabet og ikke mindst giver deltagerne en smag på at skabe noget sammen, som udtrykker deres tanker om nutiden lige nu og her.

“Gadekunst er hvad den gør præcis hvor den er, i den tid den er lavet og til det publikum som udsættes for den”

EN GADEKUNST WORKSHOP... Starter med et oplæg og inspiration fra verden og en verden af muligheder/udtryksformer. Derefter deles gruppen i 4-5 forskellige grupper som typisk arbejder med nedenstående materialer og/eller teknikker: - LEGO reparationer - Guerilla Gardening - Post-its - Perleplader - Stencils - Reverse graffitti

PS: Street art eller gadekunst er enhver kunst udført i det offentlige rum – det er “på gaden” – men udtrykket henviser sædvanligvis til kunst af ulovlig karakter, i modsætning til statsligt støttede initiativer.

Gadekunst Workshop  

Forslag til brochure for Gadekunst Workshop