Page 1

3de leerjaar


3de leerjaar


4de leerjaar


Rikketik klik Rikketik klik mijn computer en ik, Ik heb er veel verstand van , klik tik tik. Rikketik klik even chatten tik klik. Ik kijk naar het scherm met een kennersblik.

Zit je op je kamer en je verveelt je? Stuur me eens fax of een mailtje. Je rikketikt een brief druk klik enter. Verzenden, contact en hopla je bent er!

Ik rikketik terug,supersonisch vlug. Tuut tuut kling, terug dat ding. Computeren, daar is niets meer aan.. Al klikkend zal ik door het leven gaan. Rikketik tik klik klik klik‌

5de leerjaar


Ik heb een regenboog Kind 1 …

Kind 2…

Kind 3…

Kind 4…

Ik heb een regenboog, heel diep in mij. Ik heb daar alle kleuren op een rij. Rood van schaamte Oranje pret Vaalgeel lig ik soms ziek in bed. Nog wat groen achter men oren, Helderblauw bij ’t ochtendgloren. Indigo als ik mij woede koel, Violet als ik mij beter voel. Een waaier van kleuren, opent de deuren van mijn hart. Dan eens licht en dan weer donker, Alles behalve wit en zwart.

Uit zonnekind

2de leerjaar


De spin: Goeiemorgen, zei de spin ik heb vandaag zo’n zin, zo’n zin om een webje te gaan weven nou, dat doe ik dan maar even rond en rond en draaien maar ziezo, mijn webje is al klaar

1ste leerjaar

Gedichtenboekje  

Hierin vind je enkele gedichtjes die ik in mijn stages heb gebruikt. Groetjes

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you