Page 1

LO O K B O O K SOM M ER EN

2 01 3


Rust er en multi brand bedrift som tilbyr vintagefotografering og salg av designklokker inspirert av ulike vintagestiler. Rust studio og Rust watch, er to ulike tilbud med samme intensjon, under samme merke. Bedriften ble startet og drives av brødrene Martin og Fredrik Bergersen, som begge har en enorm interesse for vintagedesign og historie. Brødrene startet bedriften for å hylle og minnes deres avdøde far, som selv var veldig opptatt av å ta vare på viktige stunder, gamle minner og menneskene rundt seg.

Vi setter tiden i fokus, og fremmer viktigheten med å leve i nuet og utnytte tiden. Produktene fremstår som ekte antikviteter, og minner deg på de virkelig verdifulle tingene i livet. Vi hjelper deg å huske øyeblikkene og memorere dem, slik at du lettere kan drømme deg tilbake i svunnen tid, og oppleve det hele på nytt. Det er viktig å ta vare på de gode stundene slik at de ikke forsvinner og blir glemt. Ingenting er mer verdifullt enn opplevelsene og menneskene du deler dem med.


ST U D I O

Rust studio er opptatt av å ta vare på øyeblikkene dine, og gjøre tiden og opplevelsene mer minneverdige. Med våre rustikke og retro bilder vil vi gi en drømmende effekt som tar deg tilbake i tid for å oppleve gode minner på nytt. Vi tilbyr fotografering i vårt studio eller på locations til spesielle anledninger. Vi møter opp for å fange og memorisere dine aller største øyeblikk i livet - for eksempel på bryllupsdagen. Bildene fra disse begivenhetene og stundene i livet er dyrabare skatter som er viktig å ta vare på.

Å kunne se tilbake på og huske tiden er noe helt spesielt. Foto kan fange et øyeblikk som blir borte på et sekund, som du aldri vil få gjenoppleve. Rust studio vil gi deg muligheten til å føle og kjenne på minnene, og huske de små tingene du ellers ville glemt.


WATC H

Rustklokkene er alle av retro og vintagestiler, og har et design preget av rustikk slik at de både ser og kjennes ut som ekte antikviteter. De ulike klokkene er inspirert av forskjellige tidsepoker og stilperioder. Slik kan du velge den stilen som passer best for deg. Klokkene er håndlaget, noe som gjør hver klokke unik og spesiell - uansett hvilken modell du velger, vil ingen ha en lik. Alle modellene er også unisex, og passer likebra til kvinner som til menn. Disse klokkene er ikke bare laget for at du skal holde tiden, men også for å minne deg på at du skal utnytte den. Klokkene er antikviteter som symboliserer at tiden er verdifull, og ingenting er mer dyrebart enn øyeblikket. Ta vare på det.


OLD

YORK

Inspirert av klokkestilen i New York på tidlig 1960-tallet. 34,5 mm case 40 mm brun skinnreim Klokkehode i sølv

NAKAKA Inspiret av romantikken og 1830-tallet. 52 mm case Klokkehode av sveiset stål, med vakker glassoverflate


STEA MPU N K Inspiret av steampunkstilen fra 1980-tallet. 42 mm case 23 mm skinnreim Klokkehode av rustfritt stål

E LEC T RO

C H LO N

Inspirert av atomalderen etter den første atombomben. 35 mm case 21 mm sort lærreim Klokkehode av rustfritt stål


CO MPASS Inspirert av kompassene fra 1930-tallet. 34 mm case 45 mm brun reim Klokkehode av glass

SPU TN IK Inspirert av sputniksatelitten på 1960-tallet. 34 mm case 45 mmbrun reim Klokkehode av sølv

STØV

G673

Inspirert av den industrielle revolusjonen på 1700-tallet. 39 mm case 21 mm stålreim Klokkehode av pussset jern


Rust  

Lookbook, summer 2013

Advertisement