Page 1

Que visitar -

Tower Bridge

Construit entre 1886 i 1894, el Tower Bridge és un pont penjant que creua el riu Tàmesis. Constitueix un símbol de la ciutat de Londres. El pont està format per dues torres lligades juntes en el nivell superior dissenyades per suportar les forces exercides per les seccions suspeses del pont. Originalment, el pont estava pintat d’un color blau verdós però al 1977 va ser pintat de vermell, blanc i blau per les bodes de plata de la reina Isabel II. L’estació de metro més propera és Tower Hill. En la pel·lícula de Cassandra’s Dream, el Tower Bridge serveix de fons en l’escena en que Angela i Ian ensenyen la ciutat a la família d’ella.

-

Veler Cassandra al Grand Union Canal,

Si ja no us queda res a visitar de Londres ciutat o simplement voleu escapar una mica a l’aire lliure, us podeu apropar al Grand Union Canal, llogar un veler i sentir-vos com els dos personatges principals de Cassandra’s Dream. Si recorreu tot el canal arribareu fins a Birmingham, però son uns 220 km. Si no voleu anar tant lluny, podeu gaudir igual dels meravellosos paisatges del voltant del riu.


-

Clevaland Square Cassandra’s Dream casa mort.

Si us agrada la part més negra de la pel·lícula podeu anar a visitar, tot i que només l’exterior, la casa de Martin Burns (Phil Davis), personatge el qual es assassinat pels dos germans (Colin Farrel i Ewan McGregor) per tal d’ajudar al seu tiet Howard (Tom Wilkinson). Aquest carrer, situat molt a prop de Hyde Park al barri de Bayswater. Ja que la casa no es pot visitar per dins, podeu donar un passeig pels voltants. Trobeu el carrer exacte on va ser disparat?

-

Wilton Theater Cassandra, actua de la novia d’Ewan

Si teniu ganes de sortir i anar a veure una obra de teatre diferent i independent, el Wilton’s és el vostre teatre. Situat al bell mig de Londres i molt proper al London Brige us hi podeu apropar perfectament caminant o bé amb metro. En el film, Angela (Hayley Atwell) està protagonitzant una producció un tant picant. Si voleu, també podeu anar només a prendre quelcom al Mahogany Bar.


-

Claridge’s Cassandra

Una de les poques, per no dir única, localització de la qual parlen en el film Cassandra’s dream, és l’hotel Claridge. Aquest és un dels hotels més luxosos de la ciutat de Londres situat al bell mig del London Mayfair. Però a la pel·lícula no s’utilitza com a tal, sinó que els personatges acudeixen al seu restaurant en més d’una ocasió. A més a més, en aquest hotel si ha allotjat celebritats del món del cinema degut a la seva elegància, glamur i luxe.

Cassandra's dream  

Treball Literatura

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you