Page 1

HP

HP0-068 HP Integrity Entry-Level Server Technologies

http://killexams.com/exam-detail/HP0-068


QUESTION: 132 Which protocol is used to secure the connection between an HP Systems Insight Manager (HP SIM) server and a management console?

A. B. C. D.

scp ftps http https

Answer: D

QUESTION: 133 Which benefits do HP Care Pack Services provide beyond the HP Standard Warranties? (Select two.)

A. B. C. D. E.

software support committed response and repair time support for default configuration only support for customer proprietary applications hardware protection against manufacturer defect

Answer: A, B

QUESTION: 134

What information does the HP Warranty Check Tool provide? (Select two.)

A. B. C. D. E.

HP Care Pack ID HP support status product description link to knowledge base articles known issues and recall information

Answer: B, C 55


QUESTION: 135 Which HP Care Pack Service will run the appropriate tests and diagnostics to ensure that an Integrity server has been configured per HP standards?

A. B. C. D.

Installation Critical Service Proactive 24 Maintenance Kit Replacement

Answer: B

QUESTION: 136 Which of the Premium Hardware/Software Support services keeps multi-vendor hardware and software available 24x7?

A. B. C. D.

Proactive 24 Support Plus Critical Service Support Plus 24

Answer: C

QUESTION: 137 Which of the HP Deployment Services reviews and analyzes the available space in the customer's facility, verify floor and building capacity, and determines the type of fire detection?

A. B. C. D.

Migration Services Installation Services Relocation Services Data Center Services

Answer: D

QUESTION: 138 56


Which of the HP Deployment Services provides consulting, design, implementation, and thermal analysis?

A. B. C. D.

Migration Services Installation Services Relocation Services Data Center Services

Answer: D

QUESTION: 139

How does memory interleaving reduce bottlenecks?

A. B. C. D.

by sharing memory DIMMs among controllers by enabling writes only to idle memory DIMMS. by spreading usage to multiple memory DIMMs. by compacting data before memory DIMMs are written to

Answer: C

QUESTION: 140

Which HP Integrity Essentials product automatically allocates resources among multiple tasks?

A. B. C. D.

Capacity Advisor Virtualization Manager (VMMgr) global Workload Manager (gWLM) Virtual Machine Management (VMM) Pack

Answer: C

57


For More exams visit https://killexams.com/vendors-exam-list

Kill your exam at First Attempt....Guaranteed!

Profile for JULIA ALM

Real HP0-068 questions that appeared in test today  

At killexams.com, we have an approach to provide utterly surveyed HP HP0-068 study guide getting ready assets that are the most effective to...

Real HP0-068 questions that appeared in test today  

At killexams.com, we have an approach to provide utterly surveyed HP HP0-068 study guide getting ready assets that are the most effective to...

Profile for juliaalm
Advertisement