Page 1

Oracle

1Z0-439 Primavera Unifier 10 Essentials

http://killexams.com/exam-detail/1Z0-439


DEMO Find some pages taken from full version Killexams 1Z0-439 questions and answers are collected from Oracle certified professionals who recently took and pass their exam. Our 1Z0-439 Exam PDF contain Organized dumps of questions and answers with references and explanations (where applicable). Our target to assemble the guide is not only to pass the exam at first attempt, but really improving your knowledge about the exam topics you are dealing with.

Following pages are for demo purpose only. Demo pages are randomly taken from full version. Full version can be different from the demo version. You can request the updated Demo by contacting support@killexams.com. For Details about Full version Click https://killexams.com/pass4sure/exam-detail/1Z0-439


QUESTION: 73 You already have a Group created, with a set of users assigned to that Group. You want to add permissions to all of those users. Identify the functionality that you should use to complete this task.

A. Import Groups B. Import Permissions C. Modify Users D. Apply Permissions template

Answer: C

QUESTION: 74 As a Unifier administrator, you need to update the value of a single field of a Shell Attribute Form across multiple Shells. Which Unifier functionality should you use to complete this action?

A. Push the updates from a Shell template. B. Perform a .CSV import. C. Perform a Bulk Update from the Shell Log in the User Mode view. D. Perform a Bulk Update from the Company Sponsored Shell log in the Administrative Mode.

Answer: B

QUESTION: 75 A user wants to create records via .CSV import from the Business Process log. Identify two acceptable scenarios for completing this task. (Choose two.)

A. A record is created by using custom print. B. A record is created with only required fields on the Detail Form. C. A record is created with both Upper and Detail Form information. D. A record is created with only the Detail Form information.


E. A record is created with only the Upper Form information.

Answer: A, B

QUESTION: 76 A Data Picker ________

A. contains pre-defined and company-defined Data Definitions B. represents fields that define the structure of WBS codes C. facilitates selection of records or instances from filtered lists D. represents codes that are used with cost-related Business Processes

Answer: C

QUESTION: 77 You are working with Permission templates, but want to see all the available Permission templates. Where do you navigate?

A. Templates B. Standards and Libraries C. User Administration D. Access Control

Answer: A

QUESTION: 78 You create a Form that has multiple required fields. You create a Default Value for each required field. As you review the data, you think it is strange that there are very few selections for those fields other than the default entry. Why do you think there might be a problem with these required fields?

A. The drop-down list values were incorrectly entered when the Data Element was configured. B. Users do not understand the specific values that were created in the drop-down lists. C. Users can bypass making a selection for the required fields because the Default Value autopopulates. D. Fields were not configured to be required before the publication of the Business Process or Form.


Answer: A

QUESTION: 79 You decide to add a second Detail Form to a Business Process after it has been published to production. After doing so, you must also change _

A. the Business Process properties B. the workflow (s) C. the Upper Form(s) D. item logs

Answer: A

QUESTION: 80 Identify the administration level that manages licenses.

A. Site B. Company C. Program D. Shell

Answer: B


For More exams visit https://killexams.com/vendors-exam-list

Profile for JULIA ALM

Review 1Z0-439 real question and answers before you take test  

killexams.com suggest you to ought to attempt its free demo, you may see the natural UI and furthermore you will suppose that its easy to re...

Review 1Z0-439 real question and answers before you take test  

killexams.com suggest you to ought to attempt its free demo, you may see the natural UI and furthermore you will suppose that its easy to re...

Profile for juliaalm
Advertisement