Page 1

VIATGE A PARIS DIA 1: Arribada a Paris De l’estació Gare du nord anirem al Sagart Cor, distancia 1,5 Km, es pot anar caminant contemplant els carrers estrets que fan pujada fins arribar a dalt del turó. Temps aproximat de la passejada 21 minuts.

Des de cim del Sagrat Cor es pot contemplar tota la ciutat de Paris, una postal que no es pot deixar de mirar.

Allà esmorzarem un “Café au lait avec un Croisant” a uns del cafés “boemis” del barri. Temps estimat de la visita i del esmorzar 2h. Seguidament cap allà a les 10:00 am, anirem a visitar el Mouline Rouge, teatre emblemàtic de Paris,

1


VIATGE A PARIS distancia 1 Km., temps estimat per a realitzar aquest trajecte a peu 10 minuto, el camí fa baixada i és mol t bonic de fer.

Aquest és una imatge del Moulin Rouge, lloc emblemàtic de Paris de la Belle Époque, on podrem fer fotos durant una bona estona (30 minuts aprox.).

Del Moulin Rouge al Museu del Louvre per seguir a la Madeleine. Sortirem cap allà les 10:40 del Moulin Rouge per arribar caminant al Museu del Lovre i arribar a les

2


VIATGE A PARIS 11:00. Ara tindrem 1 hora i 30 minuts de temps lliure per descansar o prendre un crep o entrepa.

Tot seguit entrarem al museu que obren a les 09:00 am i tanquen a les 06:00 pm. La nostre visita serĂ de 3 hores, per tant estimen que a les 16:00 marxarem cap a la Madeleine, caminarem uns 15 minuts .

Desde la Madeleine iniciarem un passeig de 3 Km, uns 45 minuts per els carrers de Paris fins arribar a la Torre Eiffel. cap a les 17:30.

3


VIATGE A PARIS

Com que la Torre Eiffel és l’atracció central de Paris, estimem que quan arriben tindrem que fer una cua d’uns 30-45 minuts. Les entrades ja les hem comprat, ja que anirem pujarem al segon pis amb l’ascensor. Pels més valents poden pujar per les escales. La visita dura 1 hora. Cap allà a les 19:00 h sortirem a sopar. El sopar el farem sobre d’un Bateau, es a dir, mentre viatgem pel riu Sena, ens acomodaran al restaurant del vaixell per fer un sopar a les 20:00. Per sopar menejarem: -> Aperitiu amb Foie -> Assortiment de Formatge francés. -> Pastis de Xocolata i café Acompanyat de música en viu i ball.

Temps de durada del creuer 3 hores. Podrem veure Paris “La nuit” però des de el vaixell. A les 23:00 ens vindran a buscar un autocar a l’embarcador del Sena per portar-nos a dormir al Hotel

4


VIATGE A PARIS Pulitzer, prop de la torre Eiffel.

Dia 2: Activitat i marxem de Paris. Esmorzar a les 07:30 am, mitja hora, ja que a les 08:00 iniciem les excursions que ens falten per fer al matí.Comencem anant als Champs Elisse, estan a uns 2 km del hotel que fent un passeig estimen que arribarem en uns 30 minuts.

Un cap allà passejarem per l’ample avinguda fins arribar plana de botigues amb molt “Glamour”, i arribarem al l’Arc de Trionf, on podem pujar a dalt de tot:

5


VIATGE A PARIS

Tenim 1 hora per fer la visita i les fotos que vulguem. Cap a les 09:30 ens vindrà a buscar un autocar que ens portarà en 30 minuts al Palau de Versalles, On veurem els jardins del palau i del reis.:

El temps de la visita serà de 2 hores. Pas seguit anirem a dinar un menú del dia al restaurant típic Francés: “Le petit

6


VIATGE A PARIS

Manger” I tot seguit, ens vindrà a buscar l’autocar per anar al aeroport per agafar l’avió del les 15:30. Fi del viatge

7

VIATGE A PARIS  

Es un viage a paris magnific