Page 1

CV Julius Krabbe Alder: 26 Bopæl: København N Tlf: 23255053 Email: Jukr1775@edu.kadk.dk Uddannelse: 2017 - 2020

Kunstakademiets Arkitektskole - IBT Arkitekturens Anatomi og Fabrikation, Bachelor

2016 - 2017

VERA skole for kunst og design, Arkitektur

2015 – 2016

KTS – Snedker Snedker grundforløb Her fik jeg en konstruktiv forståelse og viden inden for træhåndværk og brug af maskiner.

2015 – 2015

Holbæk Kunsthøjskole Her fik jeg styrket mine kreative og sociale kompetencer. Jeg fik en masse viden og forståelse for kunst og fik mulighed for at arbejde med et væld af forskellige teknikker indenfor kunst og håndværk

2011 - 2014

HTX Odense Tekniske Gymnasium

2010 – 2011

Efterskole 10. Klasse Ollerup Musik Efterskole

2000 - 2009

Folkeskole

Kompetencer: Photoshop Rhino + Vray AutoCad Indesign Illustrator MS Office Outlook Adobe Flash 3DS MAX Sketchup SolidWorks


Joberfaring: 2016 – 2017 Tivoli, Forlystelseskontrollør, 2014 – 2015 Vkaren, Fabriksarbejder 2008-2011

Daglig Brugsen, Servicemedarbejder

Ansøgning om praktikplads Jeg vil gerne søge praktikplads hos Schmidt Hammer Lassen, på jeres tegnestue i København, fra start februar til slut maj, da jeres arbejde med den nordiske arkitekturs traditioner ift. Bl.a. lys, æstetik, bæredygtighed og velfærd er noget jeg synes er spændende og gerne vil lære mere om. Lidt om mig: Jeg er en engageret arkitektstuderende på mit 5. semester, der elsker at udvikle æstetisk og brugbar arkitektur, der tager afsæt i kreative idéer og eksperimentering med analog og digitale medier. Mine hoveprojekter omfatter 14 boligbebyggelser i Tingbjerg, et vandrehjem på Møn, et bibliotek i Kødbyen samt en smedje i Tallinn. I øjeblikket arbejder jeg på mit bachelor Projekt, som omhandler et fællesskab mellem børnehave og ældreboliger i Porto. Når jeg generelt set skal gå til en arkitektonisk opgave, har jeg altid fem forhold for øje, nemlig, at der er en sammenhæng mellem materialitet, lokale ressourcer, tektonik, landskab og et steds særegenhed. Kombinationen af disse fem forhold gør det, for mig, lettere at fremhæve et steds kvaliteter på den bedst mulige måde. Det at løse en konkret problemstilling, jeg ikke har prøvet kræfter med før, er noget jeg synes er sjovt, og som har gjort at jeg er autodidakt i bl.a. tegning, billedkunst og er en stærk computerbruger, der kan løse de fleste problemer jeg møder. Jeg er specielt stærk i Rhino og Photoshop, men vil meget gerne lære at bruge bl.a. revit og Grasshopper, som jeg har hørt meget om. Jeg håber meget at høre fra jer. Hvis I har nogen spørgsmål, vil jeg med glæde uddybe ved en evt. samtale. De bedste hilsner Julius Krabbe


ARKITEKT PORTFOLIO JULIUS KRABBE


Tingbjerg

Vandrehjem Møn

Kødbyen

Værksanalyse

Indholdsfortegnelse

Blandet


Tingbjerg 4. semester projekt På grund af den nye ghettoliste skal der bygges et tusind nye boliger. Bygningerne skal placeres i gårdarealerne mellem Steen Eiler Rasmussens eksisterende almenboliger fra 1950’erne. semesteropgaven lød på at tegne 14 boliger med tilhørende værksted til en af gårdene, der kan ses på tegningen til højre


1.PLAN 1:50

OPSTALT 1:50 fra øst

OPSTALT 1:50 fra vest

SNIT 1:50 fra øst

Opstalt og snit tegnet i 1:50


N

0.PLAN 1:50

Planer: St. og 1. etage tegnet i 1:50 1.PLAN 1:50


Bygningerne blev tegnet ud fra det princip, at hver bolig skulle indeholde sit eget værksted, der enten skulle ligge over eller under boligenheden. Som nedenstående diagrammer viser, blev boligen og værkstedet forskudt således, at der opstod en loggia og en terasse på hver side af bygningen.

Skitsefase 2 og Principper

Diagramskitser


1. skitsefase

Skitsefase 3 (forskydningsprincip)


Tingbjerg sitemodel 1:200


N

Situationsplan Site 2

Situationsplan, blyant tegnet i 1:1000


N

Tingbjerg er ud fra min egen opfattelse et til sider klaustrofobisk sted at opholde sig, pga. de mange ensartede gule huse og de aflukkede og monotome gader. Dette mønster søgte jeg i min proces at bryde ved at lave en alternativ åben plan i de enkelte boliger. Den indre plan og den ydre facade skulle stå i stærk kontrast til hinanden, så man fik en oplevelse af variation og åbenhed, når man trådte ind ad døren.

Gårdplan: Tegnet i 1:200

OPSTALT 1:200 fra vest


kollage til en glastube med spindeltrappe ned til stue etage


Vandrehjem Feltarbejde på Møn på 3. semester. Opgaven var at tegne et vandrehjem, til de mange vandrere, der årligt besøger bruger området ved den gamle sukkerfabrik i Stege.


Foto af Stege fra http://kb.dk/danmarksetfraluften


1:100

Opstalt fra SV 1:100

Snit og opstalt tegnet i 1:100 Snit fra SV 1:100


V

Situationsplan i 1:500 og 1:10.000


Belvedere Zollikon, Tom Emerson


N


Planer, tegnet i 1:100


Kødbyen 2. semesterprojekt i kødbyen Opgaven var at tegne et bibliotek der skulle bygges oven på en allerede eksisterende bygning


Rendering/kollage af eget forslag, set fra dybbølsbro


Model, materialer


Rendering af bord/hylde system


Et samarbejde mellem to tegnestuer Alejandro de la Sota & Corrales Y Molezun, som vandt førstepræmien med deres forslag, som blev bygget på en fælles filosofi om at “høre stedets stemme”.

Bygningsprocessen blev delt op i 2 faser: Den nedre del: Fundament blev støbt på site og grundmurene blev skåret ind i terrænet. Stenene til murene blev genbrugt fra en gammel bymur fra Madrid.

Værksanalyse

Den øvre del: Præfabrikerede byggeelementer fra Madrid i materialerne: stål, limtræ og planker, glas, sinusplader og vægmoduler.

Situationsplan 1:1000

Plan 1:200

Plan tegnet i 1:200


Esidencia infantil en Miraflores, Madrid, Spanien Arkitekt: Alejandro de la Sota & Corales Y Molezun, 1957

Omkring 50 km fra Madrid blev der mellem 1955 og 1957 opført en lejrskole for børn i sommermånederne i området Miraflores de la Sierra. Et samarbejde mellem to tegnestuer Alejandro de la Sota & Corrales Y Molezun, som vandt førstepræmien med deres forslag, som blev bygget på en fælles filosofi om at “høre stedets stemme”.

Bygningsprocessen blev delt op i 2 faser: Den nedre del: Fundament blev støbt på site og grundmurene blev skåret ind i terrænet. Stenene til murene blev genbrugt fra en gammel bymur fra Madrid. Den øvre del: Præfabrikerede byggeelementer fra Madrid i materialerne: stål, limtræ og planker, glas, sinusplader og vægmoduler.

ionsplan 1:1000

Situationsplan 1:1000, snit tegnet i 1:50


Perspektivisk snit af hovedĂĽre - Tegnet i 1:50


Sprængt aksonometri tegnet i 1:250, Søjle-bjælke samling tegnet i 1:5


Model fotos


Semesteropgave

Plan 1:50

Blandede projekter

Kulskitser af området og teksturer omkring sitet ved havnen i Tallinn. Øverst til højre er et kig ind på vores site i venstre halvdel og et kig på gaden til højre.

Julius Krabbe - Portfolio E17

13


Raumling - gibs


Semesteropgave

RAUMLING

Ler

Gipsstøbninger

Raumling, 2. semester

Træpap

Træpap


Smedie i Tallinn, 2. semester


Skrei workshop - bearbejdning af nye byggematerialer, baseret pü industriaffald og restproduktioner i København


Murerforløb - fire dage pü murerskolen


ksopgave

pgave

Opstalt fra nord

Opstalt fra nord

Opstalt fra nord

Opstalt fra vest

Opstalt fra vest

Opstalt fra vest

Plan, snit, opsta 1:50 OG 1:100 LĂŚ-mur pĂĽ sydhavnstippen - projektionstegning i kul

Julius Krabbe - Portfolio E17


Æstetikforløb: Snit og Palimpsest af Københavns gamle bydel gennem tiden, fra 1500-tallet og frem


Skrivebord, to malleter i eg, håndlavet fyrtræskiste, skakbræt


Arbejde fra et halvt år på snedkergrundforløbet. Her lærte jeg bl.a. at lave håndsamlinger samt at anvende diverse maskiner til træ. Forløbet fik mig også til at sætte pris på brugen af træsamlinger uden brug af skruer og beslag.


Akryl maleri, 80x100 cm


Akryl maleri, 100x120 cm


Akryl maleri, 150x100 cm


Akryl maleri, 150x100 cm


Profile for jukr1775

Arkitekt portfolio og CV - Julius Krabbe  

Arkitekt portfolio og CV - Julius Krabbe  

Profile for jukr1775
Advertisement