Page 1

1

www.jukkatalo.fi


Asiakas on Jukkatalolle ykkönen. Uusi koti on yksi elämän suurimmista hankkeista, johon haluamme antaa kaiken asiantuntemuksemme rakentaja-asiakkaidemme avuksi. Yksilölliset asumisen tarpeet, tontin muoto, ilmansuunnat sekä rakennusympäristön asettamat vaatimukset kuuluvat saumattomana osana huolella tehtävään uuden kodin ennakkosuunnitteluun. Jokainen Jukkatalo rakennetaan ammattitaidolla valvotuissa tehdasolosuhteissa, parhaista rakennusmateriaaleista, viimeisintä talorakennustekniikka hyödyntäen. Jukkatalon tinkimätön laatuajattelu uuden kodin koko toimitusketjussa takaa sen, että voit toteuttaa unelmakotisi turvallisesti ja laadukkaasti.

Jukkatalo on vakavarainen perheyritys, joka perustettiin vuonna 1968. Se aloitti toimintansa kunnan toimesta pääasiassa lomamökkien rakentamisella. Vuonna 1974 se keskittyi pelkästään Jukkataloon ja omakotitalojen rakentamiseen. Vuonna 1981 Jukkatalo kohosi valmistalojen markkinajohtajaksi Suomessa.

Jukkatalot valmistetaan puhtaasta suomalaisesta puusta laadukkaan rakentamisen ja viihtyisän asumisen tarpeisiin. Korkea laatu perustuu ensiluokkaiseen, luonnolliseen raakaaineeseen, uusimpaan suunnittelu- ja valmistusteknologiaan sekä koulutuksen ja kokemuksen kautta hankittuun puurakentamisen erikoisosaamiseen. Toimintaa ohjaa vahvasti asiakaslähtöisyys ja laatuajattelu.

Keskeisiä arvojamme ovat yhteiskuntavastuun periaatteiden noudattaminen sekä ihmisen huomioon ottaminen asiakkaana, yhteistyökumppanina ja työntekijänä. Puun hankinnassa toteutamme luonnonmukaista ja ympäristöä säästävää hankintapolitiikkaa. Jukkatalo......................................... 2-3 Laatu…………………………….............. 4-5 Muuntuva mallisto…….................... 6-7 Jukkatalo palvelee………................. 8-9 Toimitusvaihtoehdot…............... 10-11 Energiatehokkuus…….............… 12-13 Jukkatalo-mallisto 1-krs……………………..............….. 14-45 1,5-krs…………………..............….. 46-52 2-krs…………………...............….... 53-66 Rinnetontin mallit…................… 67-69 Oma suunnitelmasi…................. 70-71 Kodin esittely…........................... 72-73 Kodin esittely……........................ 74-75

2

3


Jukkatalo tarjoaa kodinrakentaja-asiakkailleen laadukkaan suunnittelun ja rakentamisen lisäksi kattavat takuut toimitusketjun eri vaiheisiin. Kuljetuksen aikatakuu. Jukkatalo-paketin toimitus tapahtuu sovittuna päivänä. Tarkka toimituspäivä sovitaan kaksi viikkoa ennen talopaketin toimitusta. Asennuksen aikatakuu. Jukkatalon ainutlaatuinen asennusaikatakuu on tae siitä, että talokaupan yhteydessä määritelty asennusajankohta pitää. Asennuksen tehdastakuu. Tehdas-asennuksissa Jukkatalo vastaa lopputuloksen laadusta antaen tehdastakuun asennuksen korkeasta laadusta. Tuotetakuu. Jukkatalon toimittamilla materiaaleilla on vuoden tehdastakuu edellyttäen, että materiaalit on säilytetty ja käsitelty tehtaan antamien ohjeiden mukaisesti. Rakennetakuu. Jukkatalo myöntää 10 vuoden rakennetakuun.

Rakennustutkimus RTS Oy tutkii vuosittain omakotirakentajien kokemuksia ja mielipiteitä talotoimittajista. Jukkatalo on yksi Suomen tunnetuimpia ja myydyimpiä talopakettimerkkejä, jonka valintaan on tutkimuksen* mukaan vaikuttanut erityisesti tehtaan luotettavuus. Tärkeimpinä valintaperusteina edellisen lisäksi Jukkatalossa arvostetaan: • hyvää ja kattavaa mallivalikoimaa • tilaratkaisuja • kustannustehokkuutta • hyviä ja havainnollisia esitteitä • hyviä myyjäpalveluja • tyytyväisyyttä talotoimitukseen • Myös muuttovalmiin Jukkatalon valinnassa painottuvat tunnettuus ja arvostus sekä hyvät myyjäpalvelut Kokonaiskuva Jukkatalosta on koko toimialan parhaimmistoa. *RTS Oy Omakotirakentaja 13 / 14 RV (Rakennusvaiheen tutkimus)

·S

4

ME TI

ET

29 15 200

RKK

Valitut Palat, Luotetuin Merkki 2015 -lukijatutkimuksen tulokset kertovat mihin tuotemerkkeihin kuluttajat luottavat eri tuotekategorioissa. Vuosittain toteutettava tutkimus tehtiin nyt viidennentoista kerran. Jukkatalo on saanut Suomen luotetuimman talopakettimerkin tunnustuksen seitsemän kertaa peräkkäin (2009-2015).

UO

ME

N LU

AK OP AL OT E T U I N T

5


Jukka-talomallit on suunniteltu niin, että sinun on helppo valita itsellesi sopivin talopaketti, huvila tai piharakennus. Mikäli et löydä mallistosta mieluisaa talomallia, voit tulla oman suunnitelmasi kanssa Jukkatalo-myyjän luo – yhdessä löydätte varmasti sinua miellyttävän ratkaisun!

Jukkatalo on oikea valinta niin moderniin kuin klassiseenkin tyylisuuntaan mieltyneelle. Laaja talomallisto tarjoaa monipuolisesti vaihtoehtoja erilaisiin rakennusympäristöihin ja asumisen tarpeisiin. Jokainen Jukkatalo-malli muuntuu sekä sisätiloiltaan että ulkoiselta olemukseltaan asukkaidensa toiveiden mukaiseksi. Pulpetti-, harja- vai murrettu harjakatto? Erkkeri tai mahdollisesti kaksi? Ja tietysti tyylikäs ulkoverhoilu, jonka ilmettä voit täydentää eri levyisillä verhous- tai pystyverhouslaudoilla sekä erityylisillä pilariverhoiluilla ja nurkkalaudoilla.

Pohjaratkaisu on muokattavissa monella eri tavalla. Se kääntyy peilikuvaksi koko talon osalta tai vain puoliksi. Pohjaa voidaan myös lyhentää tai pidentää tai jopa leventää tarpeen vaatiessa. Huonejärjestys on muunneltavissa ja seiniä voidaan siirtää tai poistaa.

Jukkatalon vakiohuonekorkeus on 2,6 metriä. Huonekorkeutta voidaan muuttaa vinolla sisäkatolla tai korkeammalla elementillä, jolloin huonekorkeudeksi saadaan jopa 2,9 metriä. Lisää valoa ja avaruutta - lisää asumisviihtyisyyttä!

Ikkunoiden paikkaa voidaan siirtää ja niiden koko valita kattavasta valikomasta. Myös puitteiden väri on mahdollista vaihtaa. Ikkunoiden pielilaudoissa on useita eri vaihtoehtoja samoin kuin ikkunaristikoissakin, joista mieleisten valintojen myötä talo saa juuri toivotunlaisen ilmeen. Oman kotisi suunnittelun osuudessa sivuilla 70-71 näet muutamia muuntelumahdollisuuksia. Katso myös havainnollinen videoesittely Jukkatalon ainutlaatuisesta muunneltavuudesta osoitteessa www.jukkatalo.fi. Ja kun haluat kysyä lisää, ota yhteyttä sinua lähimpään Jukkatalo-myyjään!

6

7


Suurin osa perheistä rakentaa tai rakennuttaa vain yhden talon elämänsä aikana. Harvalla rakentajalla on ennen hankkeeseen ryhtymistä rautaista ammattitaitoa tai luotettavaa rakennusammattilaisten verkostoa avuksi rakennusprojektiinsa. Jukka-talomyyjät muodostavat kattavan valtakunnallisen verkoston, joka takaa sen, että talomyyjä on lähellä rakentajaa myös rakennushankkeen aikana.

Jukka-talomyyjä on tärkeä osa omakotitalorakentajan tukiverkkoa hankkeen suunnittelu- ja toteutusvaiheessa. Ensimmäisellä tapaamiskerralla talomyyjän kanssa käydään läpi perheen asumisen tarpeet, tontti sekä myös tärkeänä osana perheen varaamat resurssit hankkeen toteuttamiseen. Perusasioiden selvittelyn jälkeen edustaja tarjoaa vaihtoehtoja talomalleista ja toteutusvaihtoehdoista rakennusympäristön ja alueen kaavamääräykset huomioiden. Huolellinen suunnittelu toimii kaiken perustana ja sen ansiosta rakentaja säästää myös paljon aikaa ja vaivaa. Talopaketin hankintapäätöksen synnyttyä talomyyjän kanssa käydään läpi hankkeen käytännöt ja toteutustapa, jolloin rakentaja saa todella merkittävää lisäarvoa myyjän aluetuntemuksesta rakennusmääräysten osalta sekä ammattitaitoisten yhteistyökumppaneiden verkostosta. Myös hankkeen rakentamiskustannusten arviointi rahoituslaitosta varten voidaan tehdä yhteistyössä talomyyjän kanssa. Hyvällä suunnittelulla ja asiantuntevalla yhteistyöllä varmistetaan koko rakennusprosessin onnistuminen alusta asti.

8

9


Omakotitalon rakentamiskustannukset muodostuvat monista eri tekijöistä, jolloin hyvä kustannustietous auttaa tekemään oikeat valinnat ja arvioimaan eri ratkaisujen vaikutusta kokonaisuuteen. Talopakettien hinnoitteluun vaikuttavat merkittävästi mm. toimituksen sisältö ja asennuksen valmiusaste. Talopaketin asennus voidaan yleensä ostaa joko suoraan työn suorittavan urakoitsijan kanssa tehtävällä sopimuksella tai sopimuksella, jossa asennustyöstä vastaa talotehdas. Talotehtaan kanssa tehtävä sopimus on turvallisempi, koska vastuut asennukseen liittyvistä työsuoritteista ovat talotehtaalla. Jukkatalo-paketin hankinnan voi valita toimitussisällöltään itselleen sopivassa laajuudessa. Mallistojen toimitussisällössä on tarkkaan mietitty myös jatkorakentamisen mahdollisuus siten, että kokonaiskustannukset pysyvät kurissa. Jukkatalon kilpailukyinen hintataso on monen eri osa-alueen tuote-ja laatukehityksen tulosta, mm. – yksityiskohtaiset ja tarkat piirustukset detaljeineen helpottavat ja nopeuttavat jatkorakentamista – talotehtaassa esivalmistetut rakenneosat vähentävät työmenekkiä ja mahdollistavat helpon omatoimirakentamisen – oikea-aikaiset tavaratoimitukset helpottavat logistiikkaa työmaalla – oheistuotteiden hankinta suoraan valmistajan runsaasta valikoimasta (mm. keittiökalusteet, uunit, savuhormit, keskuspölyimurit, kodinkoneet, katemateriaalit jne.)

PYYDÄ ESITTELY JA TARJOUS: Pyydä Jukkamyyjältäsi esittely toiveidenne mukaisesta talosta ja tarjous oman paikkakuntasi hinnasta. Me palvelemme!

Jukkapaketti-toimituksessa

Todellinen jättipaketti pitää

Sisusta itse -vaihtoehto sopii

Jukkatalon Muuttovalmis -toimitus on vaivatto-

on mukana kaikki se, mitä

sisällään mm. huippuluokan kiinto-

nimensä mukaisesti intohimoiselle

mista vaivattomin tapa rakentaa uusi oma koti.

omatoiminen rakentaja tarvitsee.

kalusteet ja kodinkoneet sekä

sisustajalle. Rakentamisen raskaat

Monipuoliseen ja kattavaan sisutusesitteeseen

Suurelementeillä rakennet-

ilmanvaihtokoneen. Vesikatto-

ja vaativat työvaiheet tehdään

on valittu hyvät materiaalit ja toimittajat sekä

taessa talosi pystytys etenee

vaiheen asennustyöt teemme joutui-

valmiiksi puolestasi ja asumisen

lukuisia vaihtoehtoja ratkaisuiksi kodin eri tiloihin.

nopeasti ja sujuvasti.

sasti ja laadukkaasti, jonka jälkeen

ilmeen luominen inspiroivine sisus-

Pyydä esittely Muuttovalmis -toimituksesta sekä

rakentamista pääsee jatkamaan

tuksineen jää sinulle.

oma sisustusesite Jukkamyyjältäsi. Yhdellä sopi-

omatoimisesti!

muksella ja muuttopäiväkin jo valmiiksi kalenteriin!

10

11 11


Tehokas energiatalous on yksi talojemme suunnittelun lähtökohdista. Teknisten ratkaisujen lisäksi se tarkoittaa kodin eri toiminnallisuuksien mielekästä sijoittelua asukkaiden päivittäisten toimien sujuvuuden varmistamiseksi. Päätökset talon lämmönlähteestä ja lämmönjakojärjestelmästä tehdään jo heti alussa, talon suunnitteluvaiheessa. Lämmönlähteen ja lämmitystavan valinta vaikuttaa oleellisesti omakotitalon tilavarauksiin. Kun talo on liitettävissä kaukolämpöön, lämmitysvalinnan ykkösvaihtoehtona on luonnollisesti kaukolämpö. Uusi suosittu lämmitysvaihtoehto on maalämpö. Yhteistä näille lämmitysvaihtoehdoille on vesikiertoinen lämmönjakojärjestelmä. Lämmitysjärjestelmän valinnassa on tulevaisuudessa tärkeää päätyä ratkaisuun, joka mahdollistaa helpon ja kohtuuhintaisen lämmönlähteen vaihdon. Tähän vesikiertoinen lämmönjakojärjestelmä toimii erinomaisena perusratkaisuna. Vuoden 2020 tavoitteeksi on asetettu pientalojen nollaenergiataso. Nollaenergiataloissa lämmitystä tarvitaan lähinnä vain käyttöveden lämmittämiseen. Ilmanvaihdolla on suuri merkitys talon lämmitysjärjestelmässä, koska hyvä lämmön talteenotto vähentää lämmitystarvetta.

12 12

13 13


E67-10 .......15 E84-10 M .......16 E84-10 .......17 E84-11 .......18 E94-10 .......19 E94-11 .......20 C95-10 .......21 K100-10 .......22 E101-10 .......23 E101-12 .......24 E108-10 .......25 E108-11 .......26 C114-12 .......27 E115-10 .......28 E115-11 .......29 I116-12 .......30 C117-10 .......31 T119-12 .......32 T119-13 .......33 C120-11 .......34 I123-11 .......35 T124-12 .......36 I125-11 .......37 C129-12 .......38 I129-12 .......39 I133-10 .......40 E136-10 .......41 E136-11 .......42 M134-10 .......43 C135-10 .......44 C140-12 .......45

14

Jukkatalo pidättää oikeuden muutoksiin jatkuvan tuotekehityksen vuoksi. Esitteen talomallit/havainnekuvat taiteilijakuvituksia.

Huoneluku: 1 h + tupakeittiö + khh Huoneistoala: 67 m2 Kerrosala: 79 m2

Viihtyisä, neliöitään suurempi koti. Runsaasti säilytystilaa. Eteisen yhteydessä olevan vaatehuoneen voi tehdä wc:ksi.

Mittakaava 1 : 125

15


Huoneluku: 2h + tupakeittiö + khh Huoneistoala: 84 m2 Kerrosala: 97 m2

Huoneluku: 2h + tupakeittiö + khh Huoneistoala: 84 m2 Kerrosala: 97 m2

Talon ulkoinen ilme ja olemus täydennetty klassisella Miljöö-varustelulla.

Jokainen neliö valjastettu kodin toimivuuteen - viihtyisyyttä unohtamatta.

Mittakaava 1 : 125

Mittakaava 1 : 125

16

17


Huoneluku: 2 h + oh + k + pkh + khh Huoneistoala: 94 m2 Kerrosala: 111 m2

Huoneluku: 2h + tupakeittiö + khh Huoneistoala: 84 m2 Kerrosala: 97 m2

Mittakaava 1 : 125

Perinteisen tyylin ystävälle. Tilan tuntua ja tunnelmallisuutta.

Jokainen neliö valjastettu kodin toimivuuteen - viihtyisyyttä unohtamatta.

Sauna- ja kylpeminen sekä kodinhoito kätevästi erillään muusta asumisesta.

Mittakaava 1 : 125

18

19


Huoneluku: 3h + tupakeittiö + khh + tekn. tila Huoneistoala: 94,5 m2 Kerrosala: 112,5 m2

Huoneluku: 2 h + oh + k + pkh + khh Huoneistoala: 94 m2 Kerrosala: 111 m2 Mittakaava 1 : 125

Mittakaava 1 : 125

Moderni tyyli. Tilan tuntua ja tunnelmallisuutta. Sauna- ja kylpeminen sekä kodinhoito kätevästi erillään muusta asumisesta.

Näppärä kolmen makuuhuoneen talo. Erillinen sisäänkäynti tekniseen tilaan.

20

21


Huoneluku: 3 h + oh/ruokailu + k + khh Huoneistoala: 99,5 m2 Kerrosala: 114 m2

Huoneluku: 3h + tupakeittiö + khh Huoneistoala: 101 m2 Kerrosala: 115 m2

Mittakaava 1 : 125

Tilaa ja avaruutta viihtymiseen, suuri tupakeittiö.

Tillaa viihtymiselle, tilaa asumiselle. Lisäksi kaksi tilavaa vaatehuonetta.

Mittakaava 1 : 125

22

23


Huoneluku: 3 h + oh + k + pkh + khh Huoneistoala: 107,5 m2 Kerrosala: 125,5 m2

Huoneluku: 3h + tupakeittiö + khh Huoneistoala: 101 m2 Kerrosala: 115 m2

Klassista kauneutta. Valoa ja avaruutta. Avointa tilaa yhteiseen olemiseen ja viihtymiseen.

Avoterassi tarjoaa kesällä viihtyisät puitteet ja lisätilaa yhdessäoloon.

Mittakaava 1 : 125

Mittakaava 1 : 125

24

25


Huoneluku: 3 h + oh + k + pkh + khh Huoneistoala: 107,5 m2 Kerrosala: 125,5 m2

Huoneluku: 3 h + oh + k + khh Huoneistoala: 114 m2 Kerrosala: 129 m2

Mittakaava 1 : 125

Modernia tyyliä. Valoa ja avaruutta.

Mittakaava 1 : 125

Tilavat makuuhuoneet, neliöt todellisessa hyötykäytössä.

Avointa tilaa yhteiseen olemiseen ja viihtymiseen.

26

27


Huoneluku: 4 h + tupakeittiö + khh Huoneistoala: 115 m2 Kerrosala: 131 m2

Huoneluku: 4 h + tupakeittiö + khh Huoneistoala: 115 m2 Kerrosala: 131 m2

Tilaa isollekin perheelle. Ystäville ja sukulaisille.

Tilaa isollekin perheelle. Ystäville ja sukulaisille. Ja mikä tärkeintä - jokaiselle itselleen.

Ja mikä tärkeintä - jokaiselle itselleen.

Mittakaava 1 : 125

28

Mittakaava 1 : 125

29


Huoneluku: 3 h + oh + k + khh Huoneistoala: 116 m2 Kerrosala: 132 m2

Huoneluku: 3 h + oh + ruokailu/k + khh + tekn. tila Huoneistoala: 116,5 m2 Kerrosala: 137,5 m2

Hyvät löylyt kruunaavat täydellisen päivän. Tilava löylyhuone hyvin suunniteltuine saunasisutuksineen takaa nautittavan saunomiselämyksen.

Eteisen vaatehuone muutettavissa kuraeteiseksi. Koko talon pituinen terassi. Tekniseen tilaan erillinen sisäänkäynti.

Mittakaava 1 : 125

30

Mittakaava 1 : 125

31


Huoneluku: 3h + oh/ruokailu + k + khh + tekn. tila Huoneistoala: 120,5 m2 Kerrosala: 141 m2

Huoneluku: 3h + oh/ruokailu + k + khh + tekn. tila Huoneistoala: 120,5 m2 Kerrosala: 141 m2

Mittakaava 1 : 125

Kurakaudesta ei tarvitse ottaa paineita - kun on kätevä erillinen sisäänkäynti kodinhoitohuoneeseen.

Kodinhoitohuoneeseen ja tekniseen tilaan oma erillinen sisäänkäynti.

Mittakaava 1 : 125

32

33


Huoneluku: 4h + oh/ruokailu + k + khh Huoneistoala: 119,5 m2 Kerrosala: 137 m2

Huoneluku: 3 h + oh + k + khh + tekn. tila Huoneistoala: 123 m2 Kerrosala: 143,5 m2

Mittakaava 1 : 125

Suuren perheen koti tarjoaa tilaa yhteiseen ajanviettoon ja jokaiselle mahdollisuuden omaan rauhaan.

Ruuanlaitto, seurustelu, hyvän ruuan ääressä viihtyminen - tämän kodin suunnittelussa on panostettu yhdessä olemisen elämyksiin.

Saunassa mahtuu löylyttelemään ja kylpemään isokin poppoo.

Mittakaava 1 : 125

34

35


Huoneluku: 3 h + oh/ruokailu/k + khh + tekn. tila Huoneistoala: 124,5 m2 Kerrosala: 146 m2

Huoneluku: 4 h + oh + k + khh + tekn. tila Huoneistoala: 125 m2 Kerrosala: 146 m2

Mittakaava 1 : 125 Mittakaava 1 : 125

Oma erillinen sisäänkäynti tekniseen tilaan ja kodinhoitohuoneeseen.

Kaksi kätevää vaatehuonetta. Olohuone ja keittiö yhtenäistä avointa tilaa.

Arjen ja asumisen pieniä ylellisyyksiä.

36

37


Huoneluku: 3 h + oh + k + khh + tekn. tila Huoneistoala: 128,5 m2 Kerrosala: 151,5 m2

Huoneluku: 3 h + oh + k + khh + tekn. tila Huoneistoala: 128,5 m2 Kerrosala: 151,5 m2

Moderni ratkaisu erilliseen keittiöön. Kodin elämälle rauhoitettu omat alueet.

Moderni ratkaisu erilliseen keittiöön. Kodin elämälle rauhoitettu omat alueet.

Tekniseen tilaan erillinen sisäänkäynti.

Mittakaava 1 : 150

38

Mittakaava 1 : 150

39


Huoneluku: 3h + tupakeittiö + khh Huoneistoala: 134 m2 Kerrosala: 151 m2

Huoneluku: 4 h + oh + k + khh + tekn. tila Huoneistoala:133 m2 Kerrosala: 154 m2

Mittakaava 1 : 125

Tämän kodin tuvassa on tilaa ja avaruutta.

Vinoerkkerit luovat talon julkisivuun ja sisätiloihin ylellistä ilmettä.

Mittakaava 1 : 125

40

41


Huoneluku: 5h + tupakeittiö + khh Huoneistoala: 136 m2 Kerrosala: 154 m2

Huoneluku: 4 h+ oh + k + khh + tekn. tila Huoneistoala: 134,5 m2 Kerrosala: 159 m2

Avara keittiö yhdistettynä ruokailutilaan. Käytännöllistä ja trendikästä.

Kodin lämmin sydän on suuri viihtyisä tupakeittiö.

Mittakaava 1 : 125 Mittakaava 1 : 125

42

43


Huoneluku: 4h + oh/k/ruokailu + khh + tekn. tila Huoneistoala: 140 m2 Kerrosala: 166,5 m2

Huoneluku: 5 h + tupakeittiö + khh Huoneistoala: 136 m2 Kerrosala: 154 m2

Suuret ikkunat. Vino sisäkatto. Tilaa ja valoa.

Kodin lämmin sydän on suuri viihtyisä tupakeittiö.

Kaikki enemmän kuin kohdallaan.

Mittakaava 1 : 125 Mittakaava 1 : 125

44

45


I89-10L .......47 K139-10 .......48 T144-11 .......49 I150-13 .......50 M167-10 .......51 C179-10 .......52

Huoneluku: 2 h + tupakeittiö + khh Huoneistoala: 88,5 m2 Kerrosala: 103,5 m2

ALAKERTA

YLÄKERTA

Mittakaava 1 : 150

Yläkertavarauksellinen malli. Yläkerran voi rakentaa myöhemmin elämäntilanteen muuttuessa, jolloin huoneistoala on 127,5 m2 ja kerrosala 152 m2. Yläkerran laajennuksen rakennus- ja kalustepaketti ei sisälly yksikerroksisen mallin toimitukseen. Malli yläkerrallisena: I128-11

46

Esitteen talomallit/havainnekuvat taiteilijakuvituksia.

47


Huoneluku: 4 h + tupakeittiö + khh + tekn. tila Huoneistoala: 144 m2 Kerrosala: 174 m2

Huoneluku: 5h + oh + ruokailu/k + khh Huoneistoala: 139 m2 Kerrosala: 164 m2

ALAKERTA

YLÄKERTA ALAKERTA

Mittakaava 1 : 150

YLÄKERTA

Mittakaava 1 : 150

Mittakaava 1 : 150

Moderni 1,5 krs talo, jossa avaraa tilaa viihtyisään yhdessäoloon ja yksityiseen omaan rauhaan.

Arjen ehdotonta ylellisyyttä: hyvät ja tarkoituksenmukaiset säilytystilat.

48

49


Huoneluku: 3 h + oh/ruokailu + k + khh Huoneistoala: 150 m2 Kerrosala: 178 m2

ALAKERTA

Huoneluku: 4 h + oh/ruokailu + k + khh Huoneistoala: 167 m2 Kerrosala: 195,5 m2

YLÄKERTA

ALAKERTA

YLÄKERTA

Mittakaava 1 : 150

Mittakaava 1 : 150 Mittakaava 1 : 150

Yläkerran oleskelutila muutettavissa neljänneksi makuuhuoneeksi .

50

Viihtyisää yhdessäoloa ala- ja yläkerrassa. Rento arkiolohuone on onnen omiaan hyviä elokuvailtoja varten.

51


Huoneluku: 4 h + oh/ruokailu + k + khh + tekn. tila Huoneistoala: 179 m2 Kerrosala: 206 m2

ALAKERTA

Mittakaava 1 : 150

YLĂ„KERTA

Oleskelutiloissa vino sisäkatto tuo upeasti tilaa, valoa ja avaruutta. Sisustajan unelma.

52

53

Esitteen talomallit/havainnekuvat taiteilijakuvituksia.

O116-10 .......54 C124-11 .......55 E142-10 .......56 E142-11 .......57 I147-12 .......58 B154-10 .......59 K155-10 .......60 K155-11 .......61 C161-10 .......62 M172-10 .......63 T178-10 .......64 T179-10 .......65 C182-10 .......66


Huoneluku: 3 h + oh/k + khh + tekn. tila Huoneistoala:124 m2 Kerrosala: 151 m2

Huoneluku: 3 h + tupakeittiö + khh + tekn. tila Huoneistoala: 117 m2 Kerrosala: 143,5 m2

ALAKERTA YLÄKERTA

ALAKERTA

YLÄKERTA

Mittakaava 1 : 150

Mittakaava 1 : 150

Mittakaava 1 : 150

Rento arkiolohuone yläkerrassa taipuu moneksi: TV-huone, lasten oma olohuone, pikkukirjasto...

54

Kompakti talo istuu upeasti kapeallekin tontille.

55


Huoneluku: 3 h + oh + ruokailu/k + oleskelu + khh Huoneistoala: 141,5 m2 Kerrosala: 166 m2

Huoneluku: 3 h + oh + ruokailu/k + oleskelu + khh Huoneistoala: 141,5 m2 Kerrosala: 166 m2

ALAKERTA ALAKERTA

YLÄKERTA

YLÄKERTA

Mittakaava 1 : 150 Mittakaava 1 : 150

Mittakaava 1 : 150

Monenlaista muuntautumiskykyä. Yläkerran arkiolohuone muuttuu perheenlisäyksen myötä lastenhuoneeksi. Tai työhuoneeksi. Elämäntilanteen mukaan.

Tilaa ja monenlaista muuntautumiskykyä. Arkiolohuoneesta ruhtinaallinen kotikonttori tai lasten ikioma leikkihuone.

56

57


Huoneluku: 3 h + oh/ruokailu + k + oleskelu + khh Huoneistoala: 147 m2 Kerrosala: 172 m2

Huoneluku: 5 h + oh/ruokailu + k + oleskelu+ khh + tekn. tila Huoneistoala: 153,5 m2 Kerrosala: 183 m2

YLÄKERTA

ALAKERTA

ALAKERTA

YLÄKERTA

Mittakaava 1 : 150

Mittakaava 1 : 150

Mittakaava 1 : 150

Mittakaava 1 : 150

Kodin tilaratkaisut myötäilevät asukkaiden tarpeita. Kullekin löytyy omaa rauhaa työskentelyyn, lukemiseen tai lepäilyyn. Ja molemmissa kerroksissa yhdessäoloon.

Vanhempien makuuhuoneen yhteydessä käytännöllinen työtila. Tai ylellinen pukeutumishuone. Jälkimmäistä on monen vaikea vastustaa.

58

59


Huoneluku: 5h + oh + k + khh + tekn. tila Huoneistoala: 153,5 m2 Kerrosala: 179,5 m2

Huoneluku: 5h + ok + k + khh Huoneistoala: 153,5 m2 Kerrosala: 179,5 m2

ALAKERTA

YLÄKERTA

ALAKERTA

YLÄKERTA

Mittakaava 1 : 150 Mittakaava 1 : 150

Mittakaava 1 : 150 Mittakaava 1 : 150

Isolle perheelle tilaa arkeen ja vapaaaikaan. Alakerran makuuhuone toimii tarvittaessa vieras- ja työhuoneena.

60

Yläkerran sauna- ja kylpyosasto laajenee aulaan kodin viihtyisäksi vapaa-ajan keskukseksi.

61


Huoneluku: 4 mh + oh + k + khh + tekn. tila Huoneistoala: 161 m2 Kerrosala: 190 m2

ALAKERTA

Huoneluku: 5 h + oh/ruokailu + k + oleskelu + khh + tekn. tila Huoneistoala: 172 m2 Kerrosala: 205 m2

YLÄKERTA

ALAKERTA

YLÄKERTA

Mittakaava 1 : 150 Mittakaava 1 : 150

Mittakaava 1 : 150

Näyttävä koti moderniin tyyliin. Tilaa ja avaruutta suuremmallekin perheelle.

62

Perheen siivouspäivä ei mene hukkaan, kun kurakauden jalkineet ja vaatteet saadaan oman sisäänkäynnin kautta suoraan kodinhoitohuoneeseen puhdistettavaksi. Myös tekniseen tilaan on kätevästi erillinen sisäänkäynti.

63


Huoneluku: 5h + oh/ruokailu + k + oleskelu + khh + tekn. tila Huoneistoala: 180 m2 Kerrosala: 211 m2

Huoneluku: 4 h + tupakettiö + oleskelu + työtila + khh + tekn. tila Huoneistoala: 178,5 m2 Kerrosala: 208 m2 ALAKERTA

ALAKERTA

YLÄKERTA

YLÄKERTA

Mittakaava 1 : 150

Mittakaava 1 : 150

Runsaasti säilytystilaa, yläkerrassa peräti kolme vaatehuonetta.

64

Sauna- ja kylpyosastolta käynti suojaisalle terassille. Kodissa runsaasti säilytystilaa.

65


I129-10 .......68 I129-11 .......69

Huoneluku: 5 h + oh + ruokailu +k + khh + tekn.tila Huoneistoala: 182 m2 Kerrosala: 213,5 m2

ALAKERTA

YLÄKERTA

Mittakaava 1 : 150

Mittakaava 1 : 150

Isossa kodissa on huone jokaiselle. Kirjastoon tai arkiolohuoneeseen voi käpertyä lukemaan suosikkidekkariaan.

66

67

Esitteen talomallit/havainnekuvat taiteilijakuvituksia.


Huoneluku: 4 h + oh + k/ruokailu + khh + tekn. tila Huoneistoala: 129 m2 Kerrosala: 153,5 m2

Huoneluku: 3 h + oh + ruokailu/k + khh + tekn. tila Huoneistoala: 129 m2 Kerrosala: 153,5 m2

Suojaisa terassi on osittain katettu ja tarjoaa kesäiseen aikaan miellyttävät puitteet yhdessäololle.

Suojaisa terassi on osittain katettu ja tarjoaa kesäiseen aikaan miellyttävät puitteet yhdessäololle.

Mittakaava 1 : 150

68

Mittakaava 1 : 150

69


Piirrä tai hahmottele oma suunnitelmasi kodista ja täytä oheinen tarvekartoitus. Leikkaa sivu irti ja tule lähimmän Jukkamyyjän kanssa juttelemaan oman kotisi suunnittelusta. Tervetuloa!

Jokainen Jukkatalo-malli muuntuu sekä sisätiloiltaan että ulkoiselta olemukseltaan asukkaidensa toiveiden mukaisesti. Jukkatalon pohjaratkaisu on muokattavissa monella eri tavalla.

Pohjaratkaisun voi kääntää peilikuvaksi koko talosta.

Peilikuvaksi voidaan myös kääntää vain osa pohjasta.

Pohjaa voidaan myös lyhentää tai pidentää tai jopa leventää tarpeen vaatiessa. Huonejärjestys on muunneltavissa ja seiniä voidaan siirtää tai poistaa.

Jukkatalo-myyjämme palvelee sinua ja on apunasi oman kotisi suunnittelussa ja toteutuksessa. Löydät sinua lähimmän Jukka­myyjän yhteystiedot osoitteesta www.jukkatalo.fi.

Katso myös havainnollinen videoesittely Jukkatalon ainutlaatuisesta muunneltavuudesta osoitteessa www.jukkatalo.fi.

70

Rakentajan omat toiveet ovat uuden kodin suunnittelun keskiössä, joten on hyvä listata ajatuksiaan ja asumisen tarpeitaan näkyviin.

Mittakaava 1 : 100

Nimi: Puhelinnumero: Sähköposti: Tonttitiedot: Kerrosluku:

1 krs

1,5 krs

Moderni

Perinteinen

2 krs

Max/Min huoneistoala: Talon ulkonäkö:

Kattomuoto: Pulpetti

Murrettu harjakatto

Harjakatto

Terassit: Makuuhuoneiden lukumäärä: Muut tilatarpeet: Tekninen tila:

Erillinen

Khh yhteydessä

Autokatos

Autotalli

Tulisija(t): Autotalli/piharakennus:

Varasto

Muita toiveita:

71

Loivarinneratkaisu

Kellarillinen rinneratkaisu


Kodin asukkaat: Jaana, Antti ja Aada Talomalli: Optima E115-10 Huoneistoala: 115 m2 Kerrosala: 131 m2 Huoneluku: 3-4 h + oh/k/ ruokailu + s + khh Toimitus: Muuttovalmis

Saarekkeellinen, avoin ja valoisa olokeittiö Tilava ja toimiva eteinen sekä kodinhoitohuone Olohuoneen ja keittiön ikkunat samaan suuntaan, näkymä omalle pihalle

Vuohijoki-Vainion perheessä oli jo lähtökohtaisesti selvillä, minkälaisia asumisen tarpeita uuden kodin tulisi täyttää. Jukkatalon Optima-malliston ilmestyessä perhe löysikin heti mallistosta mieluisan kodin ja teki ostopäätöksen helmikuussa 2013. Maatyöt aloitettiin jo lumien aikaan maaliskuussa pintamaiden kuorinnalla ja runkopystytys alkoi heti kesäkuun alussa. Uusi, muuttovalmiina toimitettu koti sai asukkaansa jouluksi. Perhe on pitänyt talorakennusprojektistaan blogia, josta voi seurata rakennusvaiheiden etenemistä yksityiskohtaisesti (www.talonkainen.blogspot.fi )

Pariskunta oli aikaisemmin remontoinut, muttei osallistunut rakentamiseen. Oma osuus jakautui siten että Antti teki maatyöt ja Jaana toimi hänen apumiehenään. Talon maalauksessa oli mukana myös sukulaisia. Erityisiä plussia koti saa perheeltä huonekorkeudesta, tyylikkäästä ulkonäöstä ja mahdollisuudesta vaikuttaa materiaalivalintoihin. Runsaasti varusteltu paketti helpotti myös hahmottamaan kokonaisbudjettia. Talomyyjän avustuksella saatiin tehtyä pienet muutokset malliin, joten nyt kodinhoitohuoneesta pääsee suoraan terassille ja kylpypaljuun. Aadalla on ikioma valtakunta, jonne on mukava kutsua äiti ja isä pelaamaan korttia.

72

73


Kodin asukkaat: Teija ja Juha Ahola sekä upeat Faina- ja Izmeniakissat (Venäjänsininen)

KODIN ESITTELY

Talo: Pohjautuu asiakkaan omaan suunnitelmaan Huoneistoala: 138 m2 Kerrosala: 158 m2 Huoneluku: 2 h + oh/k/ ruokailu + s + khh + pukeutumis-/vaatehuone Toimitus: Muuttovalmis

Avaraa ja avointa tilaa Makuuhuone, pukeutumishuone ja kylpytilat lähekkäin Suuret ikkunat järvelle ja ympäröivän puutarhaan, valoisuus

Teijan ja Juhan kaunis valoisa koti valmistui Turun seudulle upeaan järvimaisemaan vuonna 2012, sopivasti ennen joulua. Koti on pariskunnan ensimmäinen rakennusprojekti ja toteutettiin muuttovalmiina. Talo rakennettiin tontille, jossa Teijalla ja hänen vanhemmillaan oli kesämökki. Kun perustusten rakentaminen alkoi keväällä, puita raivattiin tieltä, kaivurit mylläsivät, maata siirrettiin ja soraa tuli tilalle. Muutamassa päivässä tontti oli kuitenkin jo tasoitettu siistiksi ja perustusten rakentaminen alkanut. Talo oli pystyssä juhannuksen tietämillä.

74

Teijalle ja Juhalle ovat jääneet mieleen rakentamisen hektiset viimeiset viikot, kun kaikki koneet, laitteet, kaapistot ja muut sisustusmateriaalit toimitettiin. Se oli tavallaan mielenkiintoista aikaa, sillä jokaisena iltana rakennukselle saavuttaessa tuntui tapahtuneen tosi paljon. Viimeisen viikon aikana koti valmistui huimalla vauhdilla - lähes silmissä. Aholat ovat todella tyytyväisiä omaan ratkaisuunsa hankkia uusi koti muuttovalmiina - ja kokemuksestaan suosittelevat lämpimästi muillekin rakentamisen jättämistä ammattilaisille.

75


Jukkatalo Oy Leivisk채ntie 2, 92930 Pyh채nt채 Asiakaspalvelu puh. 020 770 7100 www.jukkatalo.fi 76

Jukkatalo talokirja  
Jukkatalo talokirja