Page 1

SKP:n HLBT – työryhmä Punainen Sateenkaari


HLBT-työryhmä on SKP:n työryhmä, jolla on edustaja Euroopan Vasemmiston HLBT työryhmässä. HLBT tarkoittaa H=HOMO-, L=LESBO-, B=BI-, T=TRANS-seksuaalia Punainen Sateenkaari on SKP:n oma HLBT- työryhmä Seuraamme seksuaalivähemmistöjen ihmisoikeusasioita ja teemme esityksiä Euroopan Vasemmistolle European Left Queer LGBT-Workign group:in kautta ja SKP:n johdolle Punaisen sateenkaaren kautta asioissa jotka koskevat HLBT-oikeuksia. Olemme taisteleva seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen kommunistinen järjestö. Toimintamme on näkynyt julkisesti valtakunnallisissa PRIDE – tapahtumissa ja paikallisissa yleisötilaisuuksissa ja tempauksissa. Olemme mukana mm. järjestämässä Euroopan vasemmiston kesäyliopiston ohjelmaa Voloksella Kreikassa 18.–22.7.2012 ja valtakunnallisissa PRIDE tapahtumissa Suomessa. Puhumme seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen ihmisoikeuksista laajempaa vähemmistökulttuurien kenttää ja kansainvälistä luokkataistelua unohtamatta. Liity ryhmään, sen ylläpitämille fb-sivuille ja sähköpostiin!

Punainen Sateenkaari


Punainen Sateenkaari HLBT- työryhmä Punainen Sateenkaari tekee yhteistyötä järjestöjen ja toimijoiden kanssa, jotka edistävät kampailua oikeudenmukaisen ja demokraattisen yhteiskunnan puolesta ja toimivat suurpääomia, imperialismia ja homofobiaa vastaan.

Haluatko järjestää keskustelutilaisuuden omassa kaupungissasi? Onko kaupungissasi PRIDE mutta et tiedä kuka veisi kommunistien viestin joukkoliikkeeseen? Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä


Kiinnostaako HLBT-kysymykset ja toiminta? Liity Punaiseen Sateenkaareen. Se on helppoa. Löydät meidät FaceBookista hakusanalla ”PS punainen sateenkaari”.

Netistä www.punainensateenkaari.blogspot.com

Punainen Sateenkaari Tervetuloa mukaan! Juha-Pekka Väisänen 050 573 8598 – juha-pekka.vaisanen@skp.fi Satu Simonen 045 633 32 45 - satu.k.simonen@elisanet.fi

Punainen sateenkaari  

Punainen sateenkaari on SKP:n HLBT-työryhmä

Punainen sateenkaari  

Punainen sateenkaari on SKP:n HLBT-työryhmä

Advertisement