Page 1

PORTFOLI Judit Núñez Sala


Qui sóc pàgina 4

Curriculum Vitae pàgina 5

Disseny de producte pàgina 7

Gènesi Tija Aluminium Ulm Stool Slow Me Grow Yök Rumb Cumulus B17soft Gota Miranda

Packaging pàgina 29

Mens sana in corpore sano Handy Bag PLV Sant Aniol Burberry Workshop

Expressió artística pàgina 39

3


Ei! Sóc la Judit, tinc 21 anys i estic estudiant disseny de producte a l’ESDAP Llotja de Barcelona. Per a mi, el disseny de producte esdevé la voluntat de crear responent a tot allò que les persones necessitem per viure. La transformació d’una matèria primera en tot un intercanvi de funcions i relacions que van més enllà de la simplicitat aparent de cada objecte. És el diàleg que s’estableix entre les persones, l’espai que les envolta i el seu origen. Em considero una persona responsable, creativa i segura de mi mateixa. La natura en el seu estat més pur, la fotografia, i la cultura, són algunes de les meves passions. Vaig al cau des dels 14 anys i actualment sóc membre activa a l’Escola de Formació de Minyons Escoltes i Guia de Catalunya. Sóc monitora voluntària de l’AEiG Movi de Tous, on també formo part de l’Equip d’Agrupament. Al cau duem a terme projectes diversos per educar als infants en el lleure, el compromís i el treball en equip. Enguany tenim un local nou que estem adequant i construint de manera col·lectiva, involucrant activament als infants i joves, a les famílies i al poble. Projectes com aquest esdevenen el meu motor, tot unint els dos àmbits que més m’interessen: l’educació i el disseny.

Vols saber més sobre mi? 4


JUDIT NÚÑEZ SALA Disseny de Producte 19 de maig del 1996

EDUCACIÓ i FORMACIÓ Títol de Batxillerat Artístic

Cursat a l’IES Joan Mercader (Igualada), amb nota mitjana de 8,64.

Grau en Disseny de Producte

Actualment cursant 4t de carrera a ESDAP Llotja, Barcelona.

Carnet de Monitora d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil. Nº de titulada: 130917. Codi escola: 11

Monogràfic de Lideratge personal i coherència interna.

Sant Martí de Tous - 08712, Barcelona 626950407 juditnusa@gmail.com ei.jud

EXPERIÈNCIA LABORAL Experiència com a professora d’anglès extraescolar de diversos grups d’estudiants d’Educació Primària i Parvulari. També com a professora de repàs i monitora de casal d’estiu. NoName School- Carme & Brian Stack Igualada, setembre 2012 - juny 2015

Comodín Idiomes- CEIP Les Corts Barcelona, setembre 2015 - juny 2016

Escola Ateneu Igualadí

Igualada, juliol 2016, juny - setembre 2017

PROGRAMES Photoshop Illustrator InDesign PremierePro

CEIP Auró

Barcelona, setembre 2016 - juny 2017

L’Acadèmia de Les Corts

Barcelona, setembre 2016 - juny 2017

COMPETÈNCIES LINGÜÍSTIQUES

AutoCAD SolidWorks Keyshot

Català

llengua materna

Castellà

segona llengua

Anglès B2

Microsoft Office

5


6


Disseny de producte

7


Gènesi 2015

Projecte generat a partir de l’observació de la natura, concretament de les branques i els seus brots. Gènesi és un element decoratiu d’il·luminació amb una intenció pedagògica. La seva mida i utilitats són variables: des d’un llum de tauleta de nit, a una estructura decorativa gegant que pengi del sostre. L’experiència viscuda a través d’aquest producte esdevé un joc experimental per part de l’infant, que pot moure’s entre les branques tot estimulant les seves capacitats imaginatives i motrius. Les ombres projectades de les branques creen un univers de sensacions vinculades al moviment i al creixement.

8


9


Tija 2015

Projecte de disseny de mobiliari per l’editora barcelonina Mobles 114. Es tracta d’un penjador modular de peu autoportant que compleix la seva funció bàsica de poder penjar complements i roba a la part superior. Alhora contempla nous usos i tendències, ja que incorpora una útil superfície escurabutxaques per poder dipositar-hi petits objectes, juntament amb una base de càrrega per a telèfons mòbils. També compta amb un paraigüer, tant per a paraigües llargs com plegables, amb el seu recollidor d’aigua a la base. El producte ofereix una estètica neta i sofisticada, d’acord amb el catàleg de Mobles 114.

10


11


Aluminium Ulm Stool 2016

Interpretació i construcció d’una versió personalitzada a escala real del tamboret Ulm Stool, dissenyat per Max Bill. Projecte de disseny de mobiliari realitzat per assolir alguns coneixements sobre encaixos, tractament i manufactura de la fusta. El producte final ofereix diverses funcions gràcies al disseny de les formes i l’estructura. El client pot utilitzar-lo com a seient, tauleta complementària o llibreria, i col·locar-lo en la posició que esculli a cada moment.

12


13


Slow me 2016

Maqueta de presentació realitzada amb la talla d’un bloc de placa mecanitzable de poliuretà, i les posteriors reproduccions en resina de poliuretà, a partir de diversos motlles de silicona. Es tracta d’una joguina en forma d’animal amb un disseny minimalista i conceptual, amb formes que deixen intuïr el cargol sense voler aproximar-se gaire a la realitat, deixant així més espai lliure per a l’imaginari personal. El producte es composa de quatre cargols de diversos colors, amb els quals els infants poden jugar a crear combinacions personalitzades, i fins i tot idear per ells mateixos la closca utilitzant materials i objectes casolans.

14


15


Grow Yök 2016

Col·lecció d’objectes que pretenen acompanyar i acollir l’usuari en la seva estada i post-estada a l’hotel Casa Yök de Barcelona, oferint-ne alhora un record tant físic com vivencial. Es tracta d’un conjunt de diverses targetes i mitjans que, impresos sobre paper plantable, promocionen l’hotel i generen una experiència única a l’usuari, tot conferint una segona vida als productes després del seu primer cicle d’ús. Amb aquest projecte es vol donar als usuaris l’oportunitat de poder viure en primera persona l’experiència de la reutilització amb transformació per al benefici propi i col·lectiu. La cultura de l’hort urbà, de l’Slow Design, del cultiu i de quelcom tan vivencial, són factors que generen una essència de ritual que impregna la col·lecció i la relació que hi mantenen els usuaris.

16


Live the experience of growing.

Grow 17


Rumb 2017

Es tracta d’un necesser multifuncional impermeable d’estil mariner, estiuenc i fresc, inspirat en les textures naturals que podem trobar si enfilem rumb a la Costa Brava. Està realitzat a partir d’un frunzit en una tela de polièster cru amb una aplicació de pseudotintura blau marí al damunt, utilitzant la tècnica de les reserves per cosit i un posterior plastificat. “Les onades feréstegues. Les roques brillant pel reflex de l’aigua amb el sol. Les coves fosques i intrigants per on, de tant en tant, miren d’entrar les llengües del mar. L’anhel perseguit del teu rumb.”

18


19


_CUMULUS Crítica al consum massiu de

bosses de plàstic Ciutat de Balaguer 17, 9 de juny 11-19h

Cumulus 2017

Projecte-instal·lació realitzat en equip amb Cristina Nieto i Judit Pascual, dins el marc d’activitats de re-contextualització d’espais “Construint amb l’aire”, de la Barcelona Design Week 2017. Crítica al consum massiu de plàstic de la societat actual, moltes vegades imposat per una necessitat no real, la qual suposa un gast de material exagerat i inútil. Les bosses de plàstic reutilitzades representen aquest cúmul de material que literalment es llança per la borda al nostre planeta de manera constant. L’inflable vol resultar així, un impediment i un obstacle per al món, alhora que ofereix un impacte visual que fa reflexionar a l’usuari.

20


21


B17 soft 2017

Tensiòmetre de canell de precisió Per a l’empresa Medisana que, gràcies a la seva forma, ajuda als usuaris a col·locar-se’l instintivament sota el palmell de la mà i així prendre’s la pressió correctament. Un dels objectius principals ha estat simplificar l’experiència al màxim per acostar el producte al client i fer-lo sentir còmode i segur, amb una interfície senzilla i un disseny amable. D’aquesta manera, el tensiòmetre B17 soft respon simplement a la seva funció principal, però ho fa de manera clara i concisa, i assequible per al consumidor mitjà.

22


B17soft Tensiòmetre de canell Mesura exacta de la pressió arterial al canell Forma suau i ergonòmica que s’adapta al cos Indicador de veu Pantalla LCD: sístole, diàstole, pols, data i hora Indicador d’arrítmies Funció de semàfor led amb classificació dels resultats segons els estàndards de la OMS Disseny amable, senzill i de ràpida interpretació

Judit Núñez Sala

3r Producte Projectes d’interfícies Curs 2016 / 2017

23


vida mediterrani

energia

onada

flotar

gotes

sinuositat

corba

moviment

ritme

aigua

descans

llibertat

deixar-se portar

fluidesa suavitat

24

Gota 2018

Gota és un tamboret per a exteriors inspirat en l’onatge del Mar Mediterrani, en la sinuositat i la fluïdesa de cada gota d’aigua. Les seves formes ens remeten al moviment i al ritme, alhora que ens conviden a seure i descansar damunt la seva superfície suau i corba. Es tracta d’un tamboret dissenyat especialment per al concurs de l’editora de mobiliari valenciana GandiaBlasco, pensant en la seva filosofia de marca i les seves línies sensuals i depurades. Està fabricat en polietilè 100% reciclat de color blanc mitjançant rotomoldeig, procés que confereix al producte una estructura resistent i lleugera. Gota es una peça de mobiliari ideal per a qualsevol tipus d’espai exterior, ja que es fusiona de manera natural en entorns diversos, des de terrasses particulars a instal·lacions per a hotels, jardins o restaurants.


Polietilè 100% reciclable de color blanc. Rotomoldeig Baix cost de fabricació per unitat gràcies al moldeig rotatiu Superfície exterior en contacte amb el motlle: acabat mat Resistent a la pluja i a factors climatològics diversos Lleuger gràcies a l’interior buit de la peça

Mides: 40x40x40cm Pes: 6kg Gruix paret: 5mm Preu: 170€

25


Miranda 2018

Capçal de llit independent que protegeix la paret i serveix alhora com a superfície per recolzar tots aquells petits objectes que guardem a l’entorn de l’espai de descans, acompanyant l’usuari amb una gran funcionalitat. Miranda ens obre la porta a tot un univers de possibilitats, tot emmarcant el llit amb la seva estela. Miranda és un producte dissenyat per a l’editora de mobles pròpia Bside, creda amb un grup d’estudiants. Tots els productes de l’editora Bside reben el nom d’un satèl·lit o lluna, ja que són concebuts com a peces molt especials que orbiten al voltant del llit, el bressol de moltes històries.

26


27


28


packaging

29


Mens sana in corpore sano 2015

Procés creatiu inspirat en les primeres avantguardes artístiques del segle XX, concretament en els estampats de Sonia Delaunay, pertanyents al corrent òrfic del cubisme. Consisteix en un paquet per a regal que conté diversos productes tant per al cos com per a la ment, des d’aliments, a llibretes i llapissos. Tota la gamma té una aplicació gràfica feta a partir de la repetició de formes amb tampons de pintura artesanals, fets amb patates naturals. Aquesta tècnica recorda al joc de nens que representa l’obra de Delaunay amb la seva estètica colorista i caràcter juganer.

30


31


Handy Bag 2015

Projecte de redisseny del packaging de cel·lulosa de les bosses d’escombraries perfumades de la marca Handy Bag d’Albal. Consisteix en un canvi del model de l’embalatge senzill original. S’ha volgut donar més qualitat al producte tot aportant una imatge renovada, unes formes que li confereixen estabilitat com a dispensador i un troquelat que permet l’extracció de les bosses amb facilitat una vegada encetat el producte.

32


33


PLV Sant Aniol 2016

Es tracta d’un PLV (publicitat en el lloc de venda) exempt per transportar i exposar sis ampolles de 33cl d’aigua de la marca Sant Aniol. Exerceix la funció d’embalatge secundari per al transport i emmagatzematge del producte en qüestió, que alhora funciona com a expositor de sobretaula per presentar-lo al consumidor i fer-lo visible en el lloc de venda. La seva forma remet a l’origen del filtratge de l’aigua Sant Aniol, emmarcant i presentant el producte dins la pedra volcànica. El PLV està realitzat en cartró de micro-canal i consta de quatre peces que surten d’un mateix troquel pla que es munta en el mateix procés d’embalatge de les ampolles. La caixa resultant pot ser transportada i emmagatzemada fins que arriba al lloc de venda, on es desplegarà i, mitjançant les instruccions de muntatge, adquirirà la volumetria de l’expositor final.

34


35


Burberry workshop 2016

Workshop on es proposava dissenyar un element de packaging per a una marca d’alt prestigi aplicat a un producte de gran consum. Vaig escollir mesclar la firma de luxe Burberry i les sardines en llauna Albo. A fi d’elaborar un packaging amb una acurada relació entre el producte de consum bàsic i el missatge de la marca de prestigi, s’aplica el clàssic estampat de quadres a la base de la llauna i es transforma l’envàs secundari en una faixa que envolta el producte i l’ofereix a l’usuari d’una manera elegant, tot mantenint els tons i textures de la marca original. El bon ús i aplicació de colors i materials connecten el producte de consum amb la marca Bulberry i percebem el producte final, les sardines, com a petites joies que es fonen al paladar, ideals com a aperitiu selecte i de prestigi.

36


37


38


Expressio Artistica

39


40


41


42


43


44


45


46


47


JUDIT NÚÑEZ SALA juditnusa@gmail.com

Portfoli Judit Núñez Sala  

Product design student portfolio

Portfoli Judit Núñez Sala  

Product design student portfolio

Advertisement