Page 1


Introducci贸:

En aquest treball parlarem sobre: Turankamon, Escriba, Camperol, Sacerdot. Us explicarem la hist貌ria de casa personatge i els drets que van tenir.


Tutankamon


Historia Tuntakamon: Va ser un faraó que va estar des de els 9 anys fins els 19, néixer al Palau de Malkatta i duran els 10 anys de faraó abans de morir va dir que va ser un treball molt dur se faraó. Va morir amb 19 anys, perquè va morir a una malaltia que és diu: Malaria. Quan va morir tutankamon a la seva tomba hi van posar les seves riqueses i el dibuix de lepsus. Va dur una forma de vida que tothom respectava les seves opinions i feien el que ell volia.


Sacerdot


Historia Sacerdot: Anubis era l’antic déu de la Duat, i estava relacionat només amb la mort i estava pintat de color negre, Anubis era l’encarregat de guiar als difuns a la necròpolic. Anubis va ser un sacerdot molt conegut. Els sacerdots portaven posat de roba vestits de lli i sabates de papir. També els Sacerdots feien les mòmies.


Escriba


Historia Escriba: L’Escriba Egipci, normalment proceïa de una classe baixa, però era intel·ligent i educat, coneixen molt bé els documents reials. En principi, els Escribes eren escollits entre aquells privilegiats que havien estat formats, en l’entorn de la família reial.


Camperol


Historia Camperol: Un Camperol es dedicava a conrear, per ells la seva família i els que estaven per sobre d’ells els Escribes, Els Sacerdots i el faraó. Es tenien que fer les seves pròpies cases on vivien ells i tots els de la seva família. Els homes vestien amb una faldilla que es tapaven mig cos i les dones amb un vestit.


Piràmides

A dins de les piràmides hi havien les cambres funeràries que és on posaven les tombes amb els morts que morien i al costat posaven les seves pertinències.


El final del nostre treball.

Egipte