Page 1

Novetats mÊs interessants sobre els actors de la nostre sèrie!

Descobreix tots els secrets dels teus personatges preferits!

I MOLT MÉS!


SOBRE LA SÈRIE Gossip Girl reflecteix un món d'excessos, luxe i glamour. La sèrie explica la vida extravagant d'un grup d'adolescents de l'alta societat de Nova York. Tots es coneixen entre ells ja que la seva vida gira al voltant de les classes, les festes més salvatges, la roba i el sexe. Estan somergits en un cercle viciós de rumors, mentides i secrets alimentats pel blog més popular de l'escola: Gossip Girl. Ningú sap l'identitat real de l'autor, pero tothom coneix les últimes noticies que s'hi publiquen.


PERSONATGES

S E RE N A VAN D E R WO O D S E N

La noia més popular de l'escola torna a la ciutat després d'haver passat un temps a Connecticut, on va estar en un internat per raons desconegudes. Aparentment la Serena ho té tot sota control al Upper East Side de Nova York perquè les coses, les relacions i les oportunitats sempre li han vingut donades. en el passat, la Serena era una noia que li agradava la festa, i això va causar la seva marxa de Manhattan per raons misterioses.

BLAIR WALDORF És la millor amiga de la Serena, amb qui té una estranya relació marcada per la gelosia i l'enveja. Quan la Serena va marxar de NY ella va heretar el títol de Reina Bee. És la única filla d'una dissenyadora de moda i un pare gay. Va ser la novia de'n Nate Archibald durant molt de temps. La Blair és inteligent. profunda, intrigant i té un rang superior als altres.


CH U CK B A S S És cínic i sexy. Acostuma a manipular a la gent. És el millor amic d'en Nate Archibald. És l'únic fill d'en Bart Bass, i la seva mare va morir quan ell va néixer. Encara que ell apareix com el noi dolent del grup finalment ajuda a en Nate en un joc de Pocker, s'enamora d ela Blair i ajuda als seus germanastres Serena i Eric.

NATE ARCHIBALD Està dividit entre la serena i la Blair amb qui ha tingut històries romàntiques. El "noi d'or" ha d'acceptar i obeir les decisions del seu pare. El seu pare el vol matricular a la Universitat de Dartmouth. El seu millor amic és Chuck Bass.


J E N N Y H U MP H R E Y L'estudiant de primer any de l'escola Constance Billiard té el desig de guanyar-se un lloc a l'alta societat de Manhattan, i es converteix ràpidament en el peó de diferents personatges. Té sentiments cap a en Nate Archibald, i té una forta relació amb el seu germà gran, qui intenta ajudar-la sempre que ella té un problema. La Jenny somia en convertir-se en una dissenyadoroa de moda i casi potser aconsegueix el seu somni ja que l'Acadèmia de Eleanor Waldorf l'accepta.

DAN HUMPHREY És un noi solitari. El seu pare era un estrella de rock i ara poseeix una Galeria d'Art. En Dan dedica molt de temps a la seva germana petita (Jenny) i la seva millor amiga és la Vanessa Abrams. S'enamora de la Serena i entra en el món de la gent rica. És un aspirant a escriptor i es converteix en l'ajudant d'una famosa escriptora.


NOVETATS Per molts anys, Leighton Meester! Per molts anys, Leighton Meester! El 9 d'Abril del 2013 va ser l'aniversari de l'estrella de Gossip Girl que interpreta a la Reina B: Blair Waldorf. EN honor a aquest gran dia, hem pensat que no hi hauria una millor manera per celebrar-ho que fent un reportatge de les seves millors fotos. El que ens agrada de la Leighton ĂŠs el seu divertit sentit de la moda i l'afany d'aconseguir qualsevol estil que porta.


Ed Westwick: Una estrella del rock! Ràpid! Pensa! Quina és la cosa que és més sexy que un actor? Un actor que a més a més toqui música. És en el que estaveu pensant no? Per tant, li hem donat el Hottie d'aquesta setmana a l'Ed, perquè no només és actor en sèries de televisió, sinó que a més a més toca música. Alguns artistes tenen la seva pròpia banda, alguns canten com un hobby, pero tots són guapos al màxim! Des un cop d'ull!


ENTRETENIMENT Horòscop:

Sudoku:


XOXO Gossip Girls Ber ta, Air y, Judith

Revista  
Revista  
Advertisement