Page 1


Top vendes Pro Evolution Soccer 2012:

22,00€

UEFA Champions League: En aquesta manera el jugador ha de triar un equip europeu per gaudir del major campionat del futbol d'aquest continent. UEFA Europa League: En aquesta manera el jugador ha de triar un equip europeu per gaudir l'elit del gran torneig de l'antic continent. UEFA Super Cup: En aquesta manera s'enfronten el campió de la Lliga de Campions contra el campió de l'Europa League. Només està disponible en els modes de Lliga, Lliga Màster i Ser Una Llegenda. Football Life: En aquesta manera es troben: Lliga Màster: En aquesta manera el jugador ha de triar un equip dels presents en el joc i fer transferències en el mateix, jugant partits a la lliga seleccionada. Ser Una Llegenda: el jugador crea un futbolista (que pot ser defensor, migcampista o davanter) i el controla des de l'inici de la seva carrera fins al seu retir, passant per diferents clubs i fins arribant a aconseguir un lloc a la selecció nacional.


NBA 2K12:

16,00€

El meu jugador: torna de la manera de NBA 2k10 i NBA 2K11. El projecte de la recol · lectora i el circuit d'estiu han estat substituïts pel "Aparador de novell". Després d'això, tres directors generals entrevistar un jugador de bàsquet abans del draft. Les bones converses poden augmentar animals de tir. Una altra nova característica afegida a la manera El meu jugador i la manera de l'Associació és que la Comissionat de la NBA, David Stern, llegeix totes les seleccions de 1 ª ronda. Creació d'una manera de llegenda: també torna de la NBA 2K11 amb millores pròpies. Ara, en lloc de prendre un principiant Michael Jordan en qualsevol equip, els jugadors poden prendre el control de qualsevol corrent jugador de la NBA i jugar la resta de la seva carrera. Els jugadors no són capaços de tenir conferències de premsa en aquesta modalitat.

Castelvania: Curse of Darknes

19,00€

Héctor, un dels dos dimonis entrenats per dràcula, ha fugit de Vallachia desil·lusionat amb les mentor de les idees del seu. Ara el tres anys després de la Mort de Dràcula en Mans dels Belmonts, Isaac, Un Vell amic i company dels dimonis reapareix inesperadament i ordena l'execució resol de l'estimada d'Héctor. Guiat Per La venjança, Héctor Torna A Vallachia paràgraf enfretarse un Isaac. Domina la forja de dimonis paràgraf invocar una Dimonis Innocents Com Aliats Elements de les Nacions Unides RPG Que Presenten les Nacions Unides Personatge Que Millora Amb L'acumulació de Punts d'Experiència de Castlevania: Curse of Darkness compte amb profund de les Nacions Unides argument desenvolupat en magnífics escenaris de teló de fons, i multitud de característiques ocultes èxit perque cada vegada gaudeixis a que juguis.


Call Of Duty: Finest Hour

18,00€

Ni un pas enrere! : Com soldat soviètic, arribes a la ciutat de Stalingrad, la ciutat està consumida per les ruïnes i la destrucció i els soldats russos moren en massa. Només arribar has reunir-te amb el sergent Puskov que serà la teva guia en aquesta missió, has avançar pel port i aclarir una refineria d'alemanys, després de fer-ho, has unir-te a un contraatac que ha de dirigir-se a reconquerir turó Mámaiev Kurgan . Defensar la fàbrica: En arribar a la fàbrica, un comissari et diu que necessiten un franctirador per contenir l'atac alemany, has de contenir l'atac nazi durant 10 minuts, per a això comptes amb l'ajuda de Sokolov i diversos soldats. Has protegir les portes i evitar que els alemanys les destrueixin amb Panzerschreck. Avaria: Ara ets el tinent Nikolai Badanov. Durant la fuita, el tanc T-34 queda avariat i comença a treure fum, el sergent Belinki ha de parar a reparar, però tu i la resta sou sorpredidos per una avançada alemanya i has de protegir a Belinki durant la reparació del tanc, però al poc, arriba un Panzer IV i ataca Tanya deixant sepultada. A la Plaça Roja: Has creuar la Plaça Roja, però aquesta és plena de tancs alemanys i MG-42. Després buidar la plaça has d'arribar a l'estació de tren, en arribar has aclarir les habitacions i arribar a la torre de comunicacions, un cop lliurada la ràdio, el general Belov pot usar els coets Katyusha per destruir una columna cuirassada alemanya. Aquestes son unes de les tantes missions....

Jocs PS2  

8rvuioh n9ruifdhj

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you