Page 1

Мож.

Бул.Мит. Теодосиј Гологанов 29-2/20 e-mail:info@jspturs.com.mk www.jspturs.com.mk

Тел/факс: 02 30 60 350, 02 30 91 522 Лиценца ” А ”

ПЕФКОХОРИ Вилите се наоѓа во мирниот дел на Пефкохори во непосредна близина на центарот. Располага со трокреветни и четворокреветни студија со комплетно опремена кујна, ТВ, купатило и тераса. Сите студија се опремени со клима уред чие користење е вклучено во цената. НАПОМЕНА: - Цените со * се однесуваат за пакет аранжман по лице за 7 ноќевања со вклучен превоз.

- Цените без * се однесуваат за наем на апартман за 7 ноќевања. - За патување со сопствен превоз, цената се намалува за 15 евра; - Сместувањето во собите е после 13 часот локално време, а напуштањето на собите е до 10 часот локално време. - Плаќањето се врши во денарска противредност по курс 62,00 мкд.

ТЕРМИН ОД:

17.05 24.05 31.05 07.06 14.06 21.06 28.06 05.07 15.07 25.07 03.08 13.08 23.08 30.08 06.09 13.09 20.09

APARTMEN ЕЛЕКТРА ЕЛИА 1/3+1 НОЌИ 1/4 STUDIO 1/3+1 STUDIO STUDIO 150м 200м 150 м

7* 7* 7* 7* 7* 7* 7* 10 10 10 10 10 7* 7* 7* 7* 7*

- Цената само за превоз: Скопје-Халкидики-Скопје изнесува: - 35 € возрасни - 25 € деца од 2 - 12 години БЕСПЛАТНО за деца до 2 години (не користи седиште)

79 89 109 119 139 159 169 390 440 440 440 390 159 139 109 99 79

75 85 104 114 132 151 161 370 418 418 418 370 151 132 104 94 75

75 85 104 114 132 151 161 370 418 418 418 370 151 132 104 94 75

МОЖНОСТ ЗА ПЛАЌАЊЕ НА 6 РААТИ ЗА ВРАБОТЕНИТЕ НА ГРАД СКОПЈЕ И ВРАБОТЕНИТЕ ВО СИТЕ ЈАВНИ ПРЕТПРИЈАТИА НА НИВО НА ГРАД СКОПЈЕ.

Pefkochori  
Pefkochori  
Advertisement