Page 1

Мож.

Бул.Мит. Теодосиј Гологанов 29-2/20 e-mail:info@jspturs.com.mk www.jspturs.com.mk

Тел/факс: 02 30 60 350, 02 30 91 522 Лиценца ” А ”

Вила Стефан се наоѓа на 30 м од плажа. Располага со двокреветни трокреветни и четворокреветни студија кои се наоѓаат на прв и втор кат. Сите студијата располагаат со комплетно опремена кујна, купатило, тераса и клима уред чие користење е вклучено во цената.

НАПОМЕНА: - Цените со * се однесуваат за пакет аранжман по лице за 7 ноќевања со вклучен превоз.

- Цените без * се однесуваат за наем на студио за 10 ноќевања. - За патување со сопствен превоз, цената се намалува за 10 евра; - Сместувањето во собите е после 13 часот локално време, а напуштањето на собите е до 10 часот локално време. - Плаќањето се врши во денарска противредност по курс 62,00 мкд. - Цената само за превоз: Скопје-ОлимпикБич-Скопје: - 30€ возрасни - 20 € деца од 2 - 12 години БЕСПЛАТНО за деца до 2 години (не користи седиште)

ТЕРМИН ОД:

НОЌИ

1/2 STUDIO

1/3 STUDIO

1/4 STUDIO

17.05 24.05 31.05 07.06 14.06 21.06 28.06 05.07 15.07 25.07 03.08 13.08 23.08 30.08 06.09 13.09 20.09

7* 7* 7* 7* 7* 7* 7 10 10 10 10 10 7* 7* 7* 7* 7*

41 51 59 69 79 89 99 271 300 300 300 271 99 89 79 69 59

48 58 68 78 88 98 108 305 349 349 349 305 108 98 88 78 68

58 68 78 88 98 108 118 320 376 376 376 320 118 108 98 88 78

МОЖНОСТ ЗА ПЛАЌАЊЕ НА 6 РААТИ ЗА ВРАБОТЕНИТЕ НА ГРАД СКОПЈЕ И ВРАБОТЕНИТЕ ВО СИТЕ ЈАВНИ ПРЕТПРИЈАТИА НА НИВО НА ГРАД СКОПЈЕ.

Olimpic  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you