Page 1

Competències digitals Grau d’educació Social Universitat Oberta de Catalunya. Activitat 3 ACORDS I PLANIFICACIÓ GRUP: Enxarx@ MEMBRES: Etna Ramón Toni Marta


ACORDS I PLANIFICACIÓ GRUP: ENXARXA 1.

Nom del grup. ENXARX@

2.

Membres del grup.

Etna Ramón Toni Marta 3. Rols dels companys de grup Coordinar les PAC: Rotatiu, comença per la Maria (Fase 1), Toni (fase 2), Etna (Fase 3), Ramon (fase 4) Consultar al professor: Maria Rejuntar les PAC i penjar-les: Toni Disseny correcció: Etna 4.

Acords i Consens

• Ser conscients de que el trebell en grup representa compromís. • Comprometre´s tots amb la decisió presa. • Ser flexibles i positius. No mantenir postures rìgides. • Si no s'arriba a acords es votarà democràticament. Es prendran les decisions per majoria. En cas d’igualtat decideix el coordinador rotatiu del grup. • No hem pogut consensuar un tema, tot i que jo (Maria) m’interessa molt el poble gitano. 5.

Connexió a l'espai del grup

El grup s’ha de comunicar. La nostra Connexió 3 dies per setmana: dimarts , dijous (de 21 a 22h) i diumenge dematí de 10 a 11h a l'espai del grup. Això es tindrà en compte a l'hora de deixar documents amb prou antelació a l'espai del grup perquè la resta ho pugui veure els dies de connexió. Si per qualsevol motiu , no es pot confirmar connexió aquests dies que s’han establert, ens hem de comprometre a deixar la feina penjada dintre del temps establert a l’espai de grup. Ja establirem altres vies de comunicació si és necessari. ELEMENTS O FASES DE LA PLANIFICACIÓ DEL TREBALL DEL GRUP 1.

Acords de treball de les proves

Davant d'un treball a realitzar es repartirà la feina entre els components, posant després la feina en comú en l'espai del grup, completant juntament amb les aportacions de la resta , i elaborant les conclusions. Un cop redactat el treball, un membre del grup de manera rotativa li donarà forma a tot el document, el guardarà en document pdf i l'enviarà al portaveu del grup, qui l'enviarà al professor. Si usem la distribució que he comentat a l'inici el coordinador s'encarregaria de distribuir la feina i posar dates. 2.

Planificació del temps

Revisió de la feina un cop per setmana dins de l'espai del grup. Possibilitat de reunió en xat dins de la UOC. La reunió serà complicada ja que serà difícil trobar-nos els tres, tot i que si cal es pot fer. La planificació del temps la fa el coordinador. 3.

Dates límits de treball intern.

Límit de treball intern fins a tres dies abans de l'entrega del treball al professor.


Hores connexi贸 segons la disponibilitat de cada membre del grup Dll

DM

DX

DJ

DV

DS

DG

Etna

?

?

?

?

?

?

?

Ramon

Tarda

Tarda

Tarda

Mat铆

Toni

21-22h

21-22h

11-12h

Maria

Matins

Matins

Matins

Matins

Matins

23-24 h

23-24 h

23-24 h

23-24 h

23-24 h

23-24 h

No hem pogut consensuar un planificaci贸 de les fase ja que no tots els membres han eviat les seves disponibilitats. En breu esperem tenir-la.

acords model_enxarxa  
acords model_enxarxa  

acords_model_enxarxa

Advertisement