Page 1

Delicio kookstudio / Hullerweg 107-B / 8072 RN Nunspeet / 0341-260800 / www.delicio.nl / info@delicio.nl

Onze Toscaanse kookstudio kan zowel overdag als ‘s avonds exclusief worden gereserveerd door groepen vanaf 8 tot ca. 80 personen. Samen koken, samen eten: wij bieden u verschillende arrangementen. Het partykoken is ons basisarrangement, waarop vele varianten mogelijk zijn. Deze kunt u vinden op de infopagina ‘culinaire arrangementen’. Party-koken ! Geniet van een feestelijke avond rondom het fornuis. Een aktieve en informele avond voor bedrijven, verenigingen en families. Het hele gezelschap bereidt een volledig menu, van voorgerecht tot en met dessert. Daarna geniet u van uw eigen kookkunsten, aan tafel in de sfeervolle patio. Uiteraard met een lekker glas wijn, sfeervolle muziek en goed gezelschap: alsof u aan tafel zit bij een grote Italiaanse familie. Wilt u meer dan koken alleen ? Een kleine greep uit de mogelijkheden: wijnproeven, kruidenproeven, workshop, masterclass, demonstratie, bedrijfsbezoek etc. In elk geval laten wij u pure smaak beleven en kunt u rekenen op een gezellig verblijf bij Delício. 18.30 uur

Voorbeeldprogramma.(tijden in overleg) Ontvangst in het restaurant met een sprankelend glas prosecco, enkele heerlijke Mediterrane hapjes en ciabatta met tapenade. U maakt kennis met de kookdocent, de receptuur wordt besproken.

19.00 uur

Aanvang kook-aktiviteiten. Onder begeleiding van onze kookdocenten gaat iedereen aan de slag. Er wordt een volledig menu bereid, van voorgerecht tot en met dessert. Verschillende bereidingstechnieken komen aan bod met altijd als resultaat: een heerlijk gerecht. De gezelligheid van samen koken spreekt iedereen aan. Tijdens het koken kan men al volop proeven van de gerechten. De receptuur mag men houden.

21.00 uur

Het menu wordt geserveerd in het restaurant. Alle deelnemers worden betrokken bij het garneren en serveren van de gerechten. Ons motto is: doe alsof je thuis bent. Men mag dan ook zelf de drankjes pakken, gaan zitten waar je wilt, lekker eten, kortom: genieten van de avond. Tussen de gangen door kunt u ook nog mee aan onze ‘Qli-quiz’ (een ludieke test van uw warenkennis) en aan de ‘Publieksprijs’. (Een interactieve facebook foto actie)

23.00 uur

Tot besluit van de avond is er uiteraard geurige Italiaanse koffie beschikbaar, geserveerd met cantucini en chocolaatjes. Voor de liefhebbers is er een leuk assortiment van o.a. Italiaanse likeuren en grappa’s.

De tijden en het kookthema wordt in overleg afgestemd. De ciabatta met tapenade en de cantucini/chocolaatjes zijn standaard in de prijsopgave opgenomen, hapjes en prosecco niet.


Delicio kookstudio / Hullerweg 107-B / 8072 RN Nunspeet / 0341-260800 / www.delicio.nl / info@delicio.nl

Menu-keuze: Op onze website, www.delicio.nl, kunt u één van de groepsthema’s kiezen. De thema’s zijn o.a.: De Toscaanse keuken, de Parijse bistro, Klassiek Italiaans, Tapas, Antonio Carluccio, Menu Mediterranee & Black Box Cooking. Voor de laatste twee thema’s geldt een toeslag. Prijsopgave: Een kookworkshop bij Delicio bestaat uit een heerlijk diner, stokbrood, kruidenboter en tapenade bij ontvangst, ingrediënten, de Qliquiz, materialen, receptuur, begeleiding en cantucini/chocolaatjes. Echter exclusief alle consumpties. De tijdsduur is circa 4 ½ uur. Arrangement 12-19 personen 20-30 personen 31-45 personen 46 personen & meer Met minder dan 12 ?

Prijs per persoon, incl. btw. € 52,50 € 49,50 € 47,50 € 45,-Vast groepstarief incl. all-in consumpties van € 750,-- *

* Onder voorbehoud van beschikbaarheid en acceptatie. Een kleine greep uit de aanvullende mogelijkheden: - Aperitief van Prosecco à € 3,25 p.p. - Italiaans bittergarnituur à € 4,75 p.p. - Amuse tijdens de menu-uitleg à € 2,50 p.p. - Wijnarrangement (i.p.v. huiswijnen) à € 24,50 per fles. - Flesje olijfolie van Delício. € 6,75 per flesje. - Keukenschort 1e kwaliteit met opdruk v.a. € 18,50 per stuk. - Koffie servies: onbeperkt koffie/thee met div. bonbons. € 5,25 p.p. - Groepsfoto/ansichtkaart (print) met tekst € 3,25 per stuk. (min. 12 st.)


Delicio kookstudio / Hullerweg 107-B / 8072 RN Nunspeet / 0341-260800 / www.delicio.nl / info@delicio.nl

The Taste Master

The Taste Master is ons nieuwste arrangement. In dit energieke programma worden al uw zintuigen geprikkeld en uw chef kok kwaliteiten op meerdere onderdelen getest. Met een informeel, communicatief, lekker en licht competitief teamprogramma volgt u de rode culinaire draad. Samen koken, samen eten, samen genieten. Impress the chef ! Programma: (tijden in overleg) 18.00 uur

Ontvangst in de kookstudio. Vers gebakken ciabatta met zoute boter en tapenade staat al voor u klaar.

18.30 uur

U wordt hartelijk welkom geheten, het programma wordt uitgelegd en we maken 6 groepjes. Elk groepje krijgt een teamcaptain en krijgt drie opdrachten: Test your taste ! Een 5-tal ingrediënten liggen voor u klaar. Aan het team om de warenkennis te testen en de ingrediënten te benoemen. Test the wine ! Nu wordt het moeilijk. Er staat per team een fles wijn klaar. Eerst gaat men proeven en proberen te bepalen welke druif en welk land het is. Daarna mag men als team het beste fictieve wijn-spijs advies geven, met motivatie.

19.00 uur

Impres the chef. We duiken nu de keuken in voor een improvisatie kookworshop van een 3-gangen menu. Elk team maakt een amuse, vervolgens een vers pasta gerecht (zelf kneden!) met daarbij een seizoenssalade. En tot slot een dessert taartje. Op basis van de beschikbare verse ingrediënten bedenkt elk team een viertal gerechten, ter beoordeling aan de chef kok. Bij groen licht gaat men het maken. Het eindresultaat wordt beoordeeld door de chef kok.

20.30 uur

Samen aan tafel, genieten van de zojuist bereide gerechten.

21.30 uur

De optelsom van taste, wine en koken levert een winnend team op. De chef kok maakt ‘the Taste Masters’ bekend, met voor hen een ludieke attentie. Daarna gelegenheid voor koffie, thee en cappuccino.

22.00 uur

Geschat einde programma

Arrangement all-in. (incl. koffie-thee-bierfris-wijn) 15-24 personen 25-34 personen 35-44 personen 45 personen & meer

Prijs per persoon, incl. btw. € 69,50 € 59,50 € 52,50 € 49,50


Delicio kookstudio / Hullerweg 107-B / 8072 RN Nunspeet / 0341-260800 / www.delicio.nl / info@delicio.nl

Black Box Cooking. Bij dit thema wordt een beroep gedaan op je creativiteit, smaak en inspiratie. Elk groepje krijgt een aantal verse seizoensingrediënten tot hun beschikking. De opdracht is om hier het maximale uit te halen. Na een korte brainstormsessie ga je aan de slag met de bereiding van het menu, uiteraard met raad en daad bijgestaan door ons keukenteam. Je bedenkt zelf de gerechten, overlegt, deelt en geniet. Uiteraard van het lekkere eten maar zeker ook van de unieke sfeer die deze workshop biedt. Voor wie ? Voor gezelschappen die verder willen gaan dan alleen een gezellige avond uit met lekker eten. Maar het koken daarbij ook willen gebruiken om elkaar in korte tijd veel beter te leren kennen. De communicatie, improvisatie en intensieve samenwerking garanderen dit. Voor black box cooking betaal je bovenop het partykoken tarief een toeslag van € 9,50 p.p.. Teamkoken. Koken is teamwork. Samen afspraken maken, uitvoeren en nakomen. Middels goede communicatie, coaching en leiderschap. Daarbij zie je de collega’s in een andere hoedanigheid en rol. Een effectieve en transparante aktiviteit die het midden houdt tussen teambuilding en training. Prima als kick-of, kennismaking, pre-training of ontspanning. Men gaat in verschillende teams, geleid door een teamcaptain, aan de slag. Tijdens het koken wordt men op informele wijze geobserveerd. Hierbij wordt gekeken naar organisatie, communicatie, leiding geven, samenwerken en resultaat. De bevindingen van de observator worden in competitie-vorm teruggekoppeld naar de groep. Er komt dan ook een winnend team uit de bus, waarvoor een leuke prijs ter beschikking wordt gesteld. Leerzaam, leuk en ontspannen. Via een zorgvuldig intake gesprek formuleren wij gezamenlijk de doelstellingen die in verschillende kookvormen kunnen terugkomen: management game. job rotation. onderhandeling & debating. veranderingsprocessen. Voor wie ? Voor gezelschappen die willen investeren in hun team en beseffen dat er zonder wrijving geen glans ontstaat. Door de intake en begeleiding van een coach krijgt u team maatwerk. Meerprijs per groep in combinatie met partykoken

425,-- groepstarief

Ook mogelijk: diverse trainingen en vergaderarrangementen, informeer naar de arrangementen.


Delicio kookstudio / Hullerweg 107-B / 8072 RN Nunspeet / 0341-260800 / www.delicio.nl / info@delicio.nl

De Gouden Pollepel !

Geïnspireerd op een mix van Gordon' s Ramsey' s Hell' s Kitchen, BBC' s ready-steady-cook en ons eigen Herrie in de keuken. Een uniek arrangement dat alles in zich heeft. Fun, culinair, actief en gezellig. Maar op low profile wijze werkt u ook aan teambuilding met een lichte competitie. Alle persoonlijkheden (perfectionist, helper, presteerder, romanticus, waarnemer, loyalist, avonturier, baas & bemiddelaar) krijgen de ruimte om hun stempel op de avond te drukken. Of u nu met collega' s bent, relaties of goede vrienden, de Gouden Pollepel werkt ! Na een brainstormsessie met de kookdocent gaat u al improviserend aan de slag met de ingrediënten. Elk team krijgt haar eigen keukenschort. Ondertussen wordt u gecoacht door het team van Delicio. Soms geprikkeld, soms afgeremd. Maar altijd eerlijk en direct. Het resultaat is heilig. Dat wordt beoordeeld door de mede koks, maar het finale oordeel krijgt iedereen van Delicio. Welk team heeft het best gepresteerd ? En gaat naar huis met de Gouden Pollepel ? Het arrangement omvat een programma van ca. 5 uur. Er bij inbegrepen: welkomstdrankje, mediterraan bittergarnituur, alle ingredienten voor een 3 of 4 gangen improvisatie diner, begeleiding, voor iedereen een luxe keukenschort met uw eigen logo en voor het winnende team een Gouden Pollepel. Niet inbegrepen zijn de overige consumpties. Voor wie ? Voor gezelschappen die het koken willen gebruiken als teambuilding pur sang, die meer inzicht willen krijgen in hoe zij functioneren als groep maar daarbij ook resultaat gericht willen blijven. De prijs is € 79,50 per persoon bij minimaal 10 personen. (of € 69,50 p.p. excl. schort)


Delicio kookstudio / Hullerweg 107-B / 8072 RN Nunspeet / 0341-260800 / www.delicio.nl / info@delicio.nl

Jamie Oliver' -' the Naked Chef'- is terug ! Althans, terug van nooit weg geweest. Want de energie, recepten en uitbundige smaken van Jamie inspireren ons al sinds 1999. Deze kookworkshop is een super leuke lunch om samen met collega' s, vrienden en/of zakenrelaties van te genieten. It' s fast, it' s fresh and tastes great !

Jamie Oliver lunch kookworkshop. De tijdsduur is 2 uur. Deze twee uur kunnen op elk gewenst moment worden ingepland tussen 10.30 en 15.00 uur. 12.00 uur 12.15 uur

Het programma: (tijden als voorbeeld) Ontvangst bij Delicio met cappuccino en cantucini koekjes. Aanvang kookworkshop. U maakt in groepjes een heerlijke 2-gangen lunch.

Verse pasta met gegrilde kip, pasta en verse pesto uit de vijzel. Daarbij een gemengde rucola salade met geroosterde zonnebloempitten en ' home-made' honingmosterd dressing. Als dessert: Toscaanse appel-citroentaart met vanille-ijs en slagroom. 13.15 uur 14.15 uur

Samen aan tafel, genieten van de lunch. Einde programma.

Prijsopgave arrangement € 27,50 p.p. (incl. btw. bij minimaal 12 personen) - Koffie, thee, cappuccino en cantucini koekjes. - Workshop & 2-gangen lunch. - Twee consumpties bij de lunch. Voorwaarden arrangement - De Uniforme Voorwaarden Horeca zijn van toepassing. - Betaling ter plekke middels pin of á contant. - Door de scherpe prijsstelling moeten we op de tijd letten. Komt u daarom later aan en/of loopt het programma uit, dan berekenen we daarvoor € 22,50 extra, per kwartier of deel daarvan.


Delicio kookstudio / Hullerweg 107-B / 8072 RN Nunspeet / 0341-260800 / www.delicio.nl / info@delicio.nl

Slow food, de Ronde van Nunspeet.

Slow food, de tegenhanger van fastfood. Slow Food is een onafhankelijke organisatie die zich inzet voor lekker, puur en eerlijk eten. (zie www.slowfood.nl) Delicio ondersteunt deze gedachte. En brengt het in de praktijk door zo veel mogelijk met lokale seizoensproducten te werken van kleine, ambachtelijke bedrijven. Door het gebruiken en daarmee behouden van authentieke ingrediënten, gerechten en bereidingswijzen. En door op een duurzame en verantwoorde wijze te ondernemen. In samenwerking met een drie-tal bedrijven in en rondom Nunspeet biedt Delicio een origineel fiets-middagprogramma aan in combinatie met een kookworkshop. 13.00 uur Ontvangst bij Delicio met een boerenlunch. Na de lunch een welkomstwoord en uitleg van de middag. Vervolgens gaat u op pad met de fiets. (als optie is het mogelijk om met tandem, solex, superstep of eigen vervoer te route af te leggen) 14.00 uur Vertrek naar de kruidentuin van Nunspeet. Op een schitterend complex, ongeveer 10 minuten fietsen van de kookstudio, wordt u ontvangen. U krijgt een rondleiding, o.a. langs de kruidentuin. U kiest meteen verse kruiden uit, waarmee u ’s avonds in de kookstudio gaat koken. 15.30 uur Vertrek naar de laatste werkende molen van Nunspeet, op ca. 15 minuten fietsen. De molenaar wacht u daar op voor een rondleiding door de molen. Bij voldoende wind en afhankelijk van eventueel onderhoud zal de molen ook draaien. Aan het eind van het bezoek neemt u molenaars tarwebloem mee, om in de kookstudio te verwerken. 16.45 uur Vertrek naar een zuivelboerderij in bedrijf, waar men haar eigen ijs maakt. Na ca. 10 minuten fietsen maakt u hier een korte tussenstop en geniet van een heerlijk ijsje. Ook neemt u ijs mee voor het dessert. 17.30 uur Vertrek naar de kookstudio via een route van ca. 15 minuten fietsen. 18.00 uur Aankomst voor een aperitief met bittergarnituur 18.45 uur Aanvang kookworkshop. (zie voorbeeldprogramma ‘partykoken basic’) 22.45 uur Geschat einde van het programma. Voor prijzen, zie volgende pagina. Prijsopgave: Arrangement ‘de Ronde van Nunspeet’ 13.30-22.45 uur € 95,-- p.p. (Incl. ontvangst, lunch, fietsen, drie stops, ingrediënten, partykoken basic: excl. alle overige consumpties) Bijzonderheden: • Het betreft een buitenprogramma waarbij het risico bij de opdrachtgever ligt. Er is geen slecht-weer-alternatief. Wel kan de route met de auto worden afgelegd. Bij slecht weer is korting op het programma niet mogelijk. • Het draaien van de molen is te allen tijde onder voorbehoud en ter beoordeling van de molenaar. De ijsboerderij is een familie-bedrijf ‘in bedrijf’. De invulling van het programma is dan ook afhankelijk van de omstandigheden/werkzaamheden op de boerderij. De lunch kan desgewenst tegen meerprijs op de boerderij plaats vinden. • U kunt dit programma ook zonder lunch reserveren maar met een ontvangst van koffie/thee met slagroomsoesjes. De prijs wordt dan € 87,50 p.p.


Delicio kookstudio / Hullerweg 107-B / 8072 RN Nunspeet / 0341-260800 / www.delicio.nl / info@delicio.nl

Kredietcrisis treft de keuken !

Na de Golfcrisis, Eurocrisis en Rookcrisis heeft nu ook de Kredietcrisis de keuken getroffen ! En zoals het een goed keukenteam betaamd is men niet snel aangebrand, raakt men niet snel van de kook en worden altijd weer tal van smakelijke ideeën geboren. Nunspeet. Het team van Delicio gaat de Kredietcrisis te lijf ! De Toscaanse kookstudio blijft dé plek om een leuke avond te beleven. In goede tijden om samen successen te vieren. In mindere tijden om te werken aan teamgeest en motivatie. Want, na regen komt zonneschijn. En dan wil je weer strijdvaardig voor de dag komen. Daarom, investeer nu in uw team, investeer in de toekomst. Maar dan wel tegen een vriendelijk tarief. Speciaal voor deze woelige tijden heeft Delicio een arrangement ontwikkeld dat én prettig geprijsd is én werkt aan de teamspirit ! Borrel koken. Onze kookstudio kent piek- en daluren. Wilt u wel gezellig uit en werken aan uw teamgeest ? Maar is het budget op dit moment niet helemaal toereikend ? Dan is dit arrangement een uitkomst. Op een wat rustiger moment van de dag, dus goedkoper. En ook wat korter dan onze reguliere programma' s. Maar wel boordevol kookfun, heerlijke gerechten en inspirerende momenten. 16.00 uur: Aankomst in de kookstudio met een feestelijk glas prosecco. (Italiaanse mousserende wijn) 16.15 uur: direct aansluitend gaat u onder begeleiding van ons professionele team de keuken in om een Internationaal assortiment van amuses, antipasti, tapas en sushi te bereiden. Met super ingrediënten, onze eigen recepturen en professionele apparatuur. In alle opzichten een volwaardige workshop met een heerlijk resultaat. 17.30 uur: Alle hapjes worden gepresenteerd op een feestelijk buffet. Onder het genot van drankjes naar wens geniet u van elkaars kookkunsten én van elkaars gezelschap. En de hapjes mogen dan klein zijn, het assortiment is zo veelzijdig dat u hierna echt niet meer hoeft te eten. 18.30 uur: De workshop is ten einde, maar de avond begint pas ! Na deze inspirerende start hebben wij voor u tal van suggesties om in en rondom Nunspeet nog een leuke avond te beleven voor een leuk tarief. Prijsopgave, incl. btw: € 39,50 p.p. incl. alle consumpties bij minimaal 20 personen, betaling à contant.

Prijsinfo partykoken & arrangementen 2013 beeld  

Prijsinfo partykoken & arrangementen Delicio Kookstudio te Nunspeet