Page 1

ENQUESTA A LES FAMÍLIES

E SCOLA S O B I R A N S 2n FULL INFORMATIU DE SETEMBRE

Properament rebreu a casa una enquesta referent a l’actitud i ús de la llengua catalana, castellana i anglesa. També us demanarem una actualització del correu electrònic per enviar-vos els comunicats de l’escola. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

BENVINGUDA AL CURS 2011-2012 Desitgem una bona estada a l’escola a tots els alumnes i mestres i en especial als que s’incorporen per primera vegada. A tots benvinguts a l’Escola Sobirans. Comencem aquest curs sense la sisena hora i estrenem un horari nou. Una part dels recursos destinats a la sisena hora serviran per a fer Suport Escolar Personalitzat. Aquest suport el farem en gran part dins de les aules, i reforçarem les àrees de llengua catalana i matemàtiques. Volem una escola de qualitat, i per tant continuarem amb il·lusió els nostres projectes pedagògics: CORAL SOBIRANS: Els nens i nenes que estiguin apuntats a la Coral faran els assatjos els dijous de 12:30 a 13:30. ESCOLA VERDA: Renovació del Camí Segur L’hort escolar a Cicle Mitjà Projectes interdisciplinaris a Cicle Inicial i Cicle Superior EASY HANDY LANGUAGE: Segon any del Projecte Experimental de Llengües Estrangeres. Aula d’anglès d’Educació Infantil REFORÇ a les àrees de llengua catalana, matemàtiques i anglès ANGLÈS ORAL A PRIMÀRIA: una hora setmanal de reforç del llenguatge oral amb grup partit. TALLERS DE PLÀSTICA a tots els cicles Els projectes educatius de l’escola potencien els aprenentatges significatius i el desenvolupament de les competències bàsiques en totes les àrees del currículum.

Els serveis educatius que ofereix el centre complementen i enriqueixen la formació dels nostres alumnes: activitats extraescolars, acollida matinal, ludoteca, menjador, escola de pares i biblioteca sobre rodes.

ESCOLA SOBIRANS http://www.xtec.cat/ceipsobirans/ Telèfon 937950518

EQUIP DIRECTIU


CLAUSTRE DE PROFESSORS

CONVOCATÒRIA DE REUNIONS DE NIVELL

MESTRES TUTORS P3A: Rafa Muñoz P3B: Laia Lojo P4A: Mònica Alsina (Coodinadora de Parvulari) P4B: M. José Costillo P5A: Verònica Rossell P5B: Isabel Estengre 1rA: Marta Zaragoza (Coordinadora de CI) 1rB: Carles Armangué 2nA: Sílvia Gutiérrez / Jordi Ortega 2nB: Susana Sánchez 3rA: Esther Villanueva (Coordinadora de R Laborals i CM) 3rB: Manuela Sánchez 4tA: Marta Garcia 5èA: Àngela Berenguer 6éA: Paula José (Coordinadora de CS) 6èB: Guillem Serrano

Us convoquem a la reunió d’aula del votre fill/a que tindrà lloc en la data que s’especifica a continuació a la Biblioteca de l’escola:

P3: DIMECRES 28 DE SETEMBRE P4: DIMARTS 27 DE SETEMBRE P5: DILLUNS 26 DE SETEMBRE 1r: DIJOUS 29 DE SETEMBRE 2n: DIVENDRES 30 DE SETEMBRE 3r: DIJOUS 6 D’OCTUBRE 4t: DIMARTS 4 D’OCTUBRE

ESPECIALISTES 5è: DIMECRES 5 D’OCTUBRE Reforç de Parvulari: Èlia Garcia E Especial: M Àngels Lanau (Coordinadora LIC) Anglès de Parvulari: Natàlia Rodao Anglès de Primària: Patricia Santander, Natàlia Rodao i Carles Armangué Educació Física: Cristina Romano / Jordi Ortega Religió: Imma Masdevall (Coordinadora d’Informàtica)

6è: DILLUNS 3 D’OCTUBRE

Totes les reunions informatives començaran a les 16:45. Hi haurà servei de guarderia. Us hi esperem.

EQUIP DIRECTIU Secretària: Eli Torrent Cap d’Estudis: Marina Serra Director: Josep Sellés

EQUIP DIRECTIU

Full informatiu de setembre  

Escola Sobirans, full informatiu de setembre curs 2011-2012

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you