Page 1

ENTRADES I SORTIDES EN DIES DE PLUJA Benvolguts pares i mares, Aquests dies de pluja hem vist molt d’enrenou i malestar durant la sortida dels alumnes per la porta principal. L’equip de mestres ens preocupa també, i veiem que hem de posar ordre durant la sortida dels alumnes. Els dies de pluja els pares i familiars entraran a l’escola per la porta principal quan s’obrin les portes, els pares d’infantil aniran a les classes a buscar els alumnes i sortiran per la porta del pati d’infantil. Els pares de primer i segon recolliran als nens i nenes a l’entrada de l’escola i sortiran per la porta principal. Els alumnes de tercer, quart, cinquè i sisè sortiran per la porta principal amb ordre, aquest ordre es dirà per megafonia. Les portes de l’escola en dies de pluja, durant les entrades i sortides, s’obriran 5 minuts abans.

ESCOLA SOBIRANS http://www.xtec.cat/ceipsobirans/ Telèfon 937950518

ESCOLA S O B I R A N S FULL INFORMATIU DE NOVEMBRE

FESTA DE LA SANTA CECILIA Pels músics i professionals de la música, la diada de Santa Cecília és la data en què tradicionalment se celebra la seva festa, la Festa de la Música. Santa Cecília, una de les màrtirs més venerades pels cristians, va ser nomenada Patrona de la Música pel Papa Gregori XIII l'any 1594 i el dia del seu naixement, el 22 de novembre, va esdevenir el Dia de la Música. En la seva època de màxim explendor aquesta diada era una gran festa que consistia amb un missa solemne al seu honor i la realització d'una processó participada per una gran quantitat de músics amb els seus corresponents instruments. Avui, en totes aquelles poblacions on hi ha conjunts musicals (corals, bandes, etc) i organitzacions dedicades a l’estudi i divulgació de la música, es fan concerts extraordinaris. Nosaltres celebrem també aquesta diada amb la participació de músics voluntaris que oferiran un petit concert als nens i nenes de l’escola. Són en Xavien i l’Enric Carmona (piano i guitarra) i Bernardeta Torres (acordió). També participaran alumnes de l’escola: Claudia Garcia, Irina Lado, Alec Saw, Arnau Anglas, Marc Villalobos, Lluc Floris i Irene Olivan. A tots moltes gràcies per col·laborar i bona festa de Santa Cecília per a tots.


PROGRAMA DE SANTA CECÍLIA MÚSICS Xavier i Enric Carmona PIANO GUITARRA

SALA - Puff - Four Elisa - River flows in yowr - Carros de foc

HORARI - 9:30 E Infantil - 10:00 C Inicial - 10:30 C Mitjà - 11:30 C Superior

AULA DE MÚSICA Laia Simón Claudia Garcia

- Staccato and Sostenuto - Giant Redewood Trees

Irina Lado OBOÈ

- Michael, Row the Boat

Alec Shaw Arnau Anglas GUITARRA EL Marc Villalobos PIANO Lluc Floris BATERIA

- Oh my loving

Irene Olivan FLAUTA TRAVESSERA Bernardeta Torres ACORDIÓ

- 9:30 C Superior - 10:00 E Infantil - 10:30 C Inicial - 11:30 C Mitjà

- Himme de Santa Cecília

SALA DE PSICO - Hava Nagila - The Wikd Rover SALA ANGLES INF

- 15:30 C Mitjà - 16:00 C Superior

The Magic English Teacher El proper 5 de desembre els alumnes de primer i segon aniran a la Sala Municipal a presenciar el show The Magic English Teacher. És un espectacle en anglès que inclou jocs d'il.lusionisme i trucs especialment pensats per a la classe de llengua estrangera.

FULL INFORMATIU DE NOVEMBRE  

Escola Sobirans, full informatiu de novembre

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you