Page 1

NORDIC PAR T NERSHIP FOR YOUR ONLINE SAL ES!


Kuka olemme JP Sports Oy on vuonna 2011 perustettu monipuolinen urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden maahantuontiyritys. JP Sports Oy maahantuo urheiluvälineitä ja – asusteita Suomeen ja muihin Pohjoismaihin. Asiakkaitamme ovat jälleenmyyntiyritykset. JP Sports edustaa oman PIRES-tuotemerkin lisäksi urheilumaailman huippumerkkejä Penalty (yksinmyyntioikeudella Suomessa ja Ruotsissa) ja Poker (yksinmyyntioikeudella Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa ja Venäjällä). JP Sports Oy:n myyntikonttori ja varastot sijaitsevat Oulussa.


Olemme mukana tukemassa Suomen Palloliitto: Suomen Palloliitto ja Penalty-tuotemerkkiä edustava JP Sports Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen yhteisen pelipallon käyttöönottamiseksi useissa Suomen Palloliiton järjestämissä sarjoissa. Yhteinen pelipallo on otettu käyttöön kaudesta 2015 alkaen ja sopimus kestää vuoden 2020 loppuun asti. Sopimus kattaa jalkapallon osalta miesten ja naisten Suomen Cupin, Naisten Liigan, miesten Ykkösen, sekä miesten ja naisten Futsal -Liigan. Yhteistyösopimuksen myötä ainoa sallittu pelipallo on siis edustamamme Penaltyn virallinen pelipallo. Jalkapallon Pelaajayhdistys: Olemme mukana tukemassa Suomen jalkapalloilijoiden etujärjestön Jalkapallon Pelaajayhdistyksen toimintaa vuodesta 2013 lähtien. Yksi Jalkapallon Pelaajayhdistys ry:n jäseneduista on vuotuinen jäsentuote, jonka tarjoamme yhdessä edustamamme urheiluvälinevalmistaja Penaltyn kanssa.


Verkkokauppa kasvaa Satoihin verkkokauppoihin pirstaloitunut myynti työllistää tavarantoimittajia ja tekee toiminnasta tehotonta niin logistiikan kuin asiakashallinnan kannalta. Kauppiaiden katetarve nousee ja kilpailukykyisten hintojen tarjoaminen vaikeutuu. Tästä syystä ulkomaiset verkkokaupat valtaavat alaa: esim. vaatteiden ja vapaa-ajan tuotteiden myynnistä jo yli 50% menee ulkomaisille toimijoille. Verkkokauppaa kannattavasti Me Tavarantoimittajana saamme tuotteitamme verkkokauppaanne kattavasti ja tehokkaasti kasvattaen myyntiä kannattavasti. Verkkokauppiaat voivat keskittyä myyntiin, markkinointiin ja asiointikokemuksen kehittämiseen sekä kasvattaa valikoimaansa kannattavasti.


Verkkokauppojen tarve Haaste: Verkkokauppiaan on työlästä ja kallista kasvattaa valikoimaansa ostamalla tuotteita varastoon. Tarjoamme ratkaisun: Yhdella integraatiolla kauppias saa valitsemansa tuotteet valikoimiinsa, eikä hänen tarvitse uhrata aikaa tuotteistamiseen ja toimitusprosessiin. Verkkokaupan toiminta tehostuu ja verkkokauppias voi keskittyä myyntiin ja asiakaskokemuksen kehittämiseen. Enemmän myyntiä verkossa kannattavasti.


Myyntiä kannattavasti ilman riskejä Ilman JP Sportsia: Paljon päällekkäistä työtä ja manuaalisia rutiineja. Pieniä ostotilauksia, valikoiman ja hinnaston ylläpitoa, asiakaspalvelua. Asiakashallinnan, logistiikan ja it:n kulut suuria. JP Sports Oy:n myötä: JP Sports tehostaa valikoiman hallinnan ja logistiikan, verkkokauppa voi keskittyä myyntiin ja markkinointiin.


Yksinkertainen Toimintamalli 1. 2. 3. 4.

Asiakas tekee tilauksen Verkkokauppiaan kaupasta. Verkkokauppias toimittaa tilauslistan JP Sports Oy:lle JP Sports toimittaa tuotteet suoraan Oulun varastosta asiakkaalle heti, kun tilaus on saapunut j채rjestelm채채mme. JP Sports laskuttaa toimitetut tuotteet verkkokauppiaalta kerran kuukaudessa.

Toimitus suoraan asiakkaalle

Asiakas

Tilauslista

Toimittaja Asiakastilaus

Verkkokauppias


Aloitetaan Yhteistyö! Lisätietoja: jpsports@jpsports.fi www.jpsports.fi

JP Sports Oy  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you